brak logo

F.H.P. WOŁOCH

Miechów

Opinie o F.H.P. WOŁOCH

diablo 2013-01-07 18:48:23
kiedys był zerem nie miał na chleb to szanował ludzi a teraz wielki ,pan'
1
dekada 2013-02-05 20:54:11
Malo skarbie wiesz o tej pracy jeszcze...Praca w mrozni he he he.4 dostawcow na zmianie???a 14 co ty na to?Wydaje mi sie,ze nie wiesz o czym mowisz.....
1
dekada 2013-02-05 21:08:18
Pozdrowienia dla starych znajomych :) Jezyk to sie chyba raczej nie zmienia...Nie zazdroszcze tym ktorzy tam zostali,bo slyszalem,ze tam juz kicha.Ale podjalbym jeszcze raz wyzwanie!!!!!Tyle lat wspomnienia wracaja i lepsze i gorsze i smieszne.Rada dla pracujacych-robic swoje,olewac to i nie przejmowac sie,bo zalamka gotowa.Niech zyje stara gwardia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kocurek 2013-04-04 18:29:05
Ja to się tylko dziwie że Ci wszyscy "pracownicy" pracujący bez żadnego ubezpieczenia i umowy "na czarno" nie zgłosili tych zaniedbań do PIP albo do jakiegoś innego urzedu który się zajmuje tym.. I żeby do tego pracownicy pracujący przy spożywce nie mieli zrobionych badań sanepidowskich... Albo jakaś zbiorowa nieświadomość albo grube znajomości.. W głowie się nie mieści co się wyrabia na sklepach.. Nie zmiennie od tego kto jest kierownikiem wszędzie jest (usunięte przez administratora) - a jak się nie podoba to zawsze można iść - drzwi otwarte.. Znajdzie się następnych jeleni to pracy za 5zł na godzinę bez umowy... I najgorsze że ludzie się na to godzą bo czasami nie mają wyboru.. Co za czasy..
ja 2013-04-25 20:52:21
a te nadgodziny!!! min 10 godz do 13!! szoki!!
dekada 2013-04-26 20:41:53
stara?wiesz czemu dekada?bo tyle tam wytrzymalem i pozbyli sie mnie.ale coz takie zycie :} jestes mlodsza pewnie niz 2000 ale jak powyzej to sie moze znamy buzka
dekada 2013-04-26 20:53:25
to walcz o swoje ja zawsze mialem niwyparzony dziob :}i wywalczylem wiele nie zgadzalem sie z gora bo nie jestem lizydupkiem a jak im przeszkadzalo no coz sila zlego na jednego...a mialem szanse zalozyc zwiazek zawodowy i ch... by nam wtedy zrobili.ale juz panowal strach,podpierdzielaczy coraz wiecej,brak zaufania w grupie,bo nie wiadomo kto byl kim.15 lat temu bylo inaczej.................................
były 2013-05-08 10:47:02
hahahaha wczasy pod gruszą. Wczasy pod gruszą to ma (usunięte przez administratora)za nasze pieniądze
lolo 2013-05-08 11:03:08
ciesz się jak w ogole dostaniesz urlop, a jak ci go nie przerwą to jest swieto
ja 2013-05-08 13:57:29
a najgorsze jest to że z nimi nie da się nic zrobić!!!!
bida 2013-05-08 20:44:13
wcześniej to była firma ! pracownicy = rodzina. imprezy wpieranie się i dbanie o firmę. w nocy to były imprezy. firmowe ogniska. teraz się zmieniło pogodń za pieniadzem i trudny rynek robi swoje. a to ze J. jest ślepy to każdy wie nie od dziś.
Gość 2013-07-17 12:21:40
Ja rozumiem wszystko wiem w jakich realiach żyjemy, wiem, że za coś trzeba żyć dlatego ludzie się godzą na takie trakowanie. Jednak prawda jest taka, że gdyby 1 z 2 raz zgłosił to gdzie trzeba i pracodawca zapłacił karę to odechciałoby mu się takich praktyk. Mało tego gdyby się ludzie zbuntowali to uwieżcie mi w ciągu paru tygodni nie znajdzie całego personelu!! jednak zawsze jest tak, że "5" jest gotowych na protest a reszcie to odpowiada - A potem ta reszta się dziwi jak to jest źle w Polsce. Dlatego powiem tylko tyle, że zgadzam się w 100% z przed rozmówcą --nie dajcie się ludzie robić w balona, nie godźcie się na okresy próbne bez umowy i inne fanaberie pracodawców.
Gość 2013-07-17 12:27:55
I jeszcze jedno my mamy im pomóc ? To oni muszą pomóc sobie bo jak inaczej? Zgłosić gdzie trzeba i tyle. Nie mówię tu o sądzie pracy (chociaż też dlaczego nie) ale o np. Inspekcji gdzie można zgłosić anonimowo będąc pracownikiem, zgłosić do (usunięte przez administratora)-Zwyczajnie cos z tym robić próbować zwalczać a nie narzekać a godzić się z tym!!!!!!!!!!!1
ja 2013-07-31 18:29:33
Lepiej by zabrzmiało to pytanie, czy jest ktoś zadowolony z Tej pracy!
ja 2013-08-16 03:07:08
pracownik jest tam nikim!!! osobą żeby zrypać, powyzywać, poniżyć!!!
Jednym słowem GORZEJ NIŻ ROBAL!!!!
2
sa 2013-08-20 19:03:13
podobno mają na karku inspekcje pracy. czy wiecie coś na ten temat?
ja 2013-09-12 16:35:09
teraz nie wiem jak to wygląda bo jak ja pracowałem to były grosze 1200 zł.
Edyta B. 2014-08-19 13:11:03
Ludzie! Zajmijcie się sobą ! Radzę Wam!
Nikt nie zasługuje sobie na takie traktowanie ! To jest porządna firma, porządni ludzie ! To z Wami jest coś nie tak , chyba !
Wiadomo, każdy myśli co myśli, ale bądź co bądź nie przesadzajcie z tymi opiniami !
1
Edyta B. 2014-08-20 19:10:15
Bardzo dziękuję powyższej opinii, za zgodę z moim zdaniem:)
Ja również jeszcze nigdy nie zawiodłam się na Państwu Wołoch. To porządni ludzie, jak już wspomniałam wyżej, działają jak najlepiej w swoim przedsiębiorstwie i jeśli niekiedy kogoś zaniedbają to tylko i wyłącznie z braku czasu...
Roboty jest mnóstwo, z resztą jak w każdej firmie. Prowadzenie tak wielu sklepów i hurtowni nie jest łatwe. To nie jest jeden sklep !
Więc też Państwo Wołoch zasługują na podziw ze strony ludzi.
I zamiast ich niesłusznie krytykować to wspierajcie !
A jak Wam nie pasuje praca u Nich to wypier. za granice !!!!!!!!! :P
ja xd 2014-08-30 11:23:55
Dokładnie ludzie są traktowani jak nawet nie wiem jakiego określenia użyć
1
ja xd 2014-08-30 11:25:59
teraz tez jest 1200
;) 2014-08-30 11:30:56
Słuchaj dziewczynko mało jeszcze wiesz o tej pracy. Napisałaś że nikt nie zasługuje sobie na takie zachowanie to można powiedzieć o pracownikach a to co reszta pisze jest świętą prawdą, i to nie z resztą którzy się wypowiedzieli jest coś nie tak tylko z Tobą. Wypowiadają się wszyscy którzy tam pracowali wiec chyba wiedzą jak jest jest zapier*ol, ludzie są traktowani jak szmaty, towary przeterminowane. Sam tam pracowałem kupe lat i wiem jak jest a Ty dziewczynko nie wiem czy dopiero zaczęłaś tam prace czy byłaś tam na praktyce ze szkoły ale widać, że(usunięte przez administratora) wiesz o tej firmie, więc ja Ci radze nie wypowiadaj się na tematy na które nie masz zielonego pojęcia.
jaaa 2014-09-07 20:04:24
Pozytywne opinie dają osoby, które mają kontakt z firmą robiąc u nich zakupy. To jest tak, że aby pozyskać i utrzymać klienta trzeba być miłym, lizać tą część ciała, gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę.
Natomiast to jak są traktowani pracownicy jest odrębną sprawą. Kto pracował bądź pracuje wie jak tam jest. Wykorzystywanie, podpisywanie fałszywych godzin pracy(160 godzin miesięcznie) a rzeczywistość to w najlepszym wypadku 190 godzin. Dni wolne za przepracowany weekend... nie ma mowy! Przymus aby iść z uśmiechem na pokazówy w stylu "smaki małopolski" itp. pomimo, że jest to jeden z niewielu dni wolnych(czyli jedna z dwóch wolnych niedziel w miesiącu, więcej wolnych dni w tygodniu nie ma). Wymieniać można by dłuuuuugo...
Pozdrawiam
1
robek k,l 2014-09-17 19:48:42
Wypowiem się w dobrym imieniu. Pracowałem tam jakieś 6 lat, nie narzekałem, nie narzekam, atmosfera spoko, właściciele jak najbardziej spoko...
Zawsze miałem dobry kontakt z Nimi i do tej pory kontakt utrzymujemy.
Produkty z Firmy FHP zawsze były świeże i smaczne. Nigdy nie zdarzyło mi się ,,napaść'' na produkt nie nadający się do spożycia.
Daty ważności jak najbardziej w porządku. Mam zwyczaj patrzenia na nie, nie tylko kupując w sklepach WOŁOCH, patrze zawsze i jeszcze niogdy nie zdarzyło mi się zjeść coś nieświeżego.
Naprawde z całego serca szczerze oznajmiam, że nie mam wątpliwości co do ,,Wołocha''.

Ale nie każdemu musi się tam podobać wiadomo. Zycie polega na odmiennych zdaniach.
kurdfe 2014-11-11 16:52:42
To się cholera jasna nie wypowiadaj, jak jak nie znasz sprawy !
Po gówno sie wtrącasz.
\ To najlepsza Firma w całej Polsce i jak sie cos nie podoba to wypierdalać bez roboty na ulice a nie zawracac głowy porządnym ludziom
Hahahah i jeszcze PIP chcą nasłać. Pojebało Was juz całkowicie. Więcej problemów wy byscie mieli niż Oni :p
Pojebani całkowicie. wo góle sie zastanówcie co wy piszeta ludzie ;p
Na swoje ryje najpierw popatrzcie :P
1
ja 2014-12-16 16:50:11
Pani to chyba nigdy tam zakupów nie robiła produkty które sa hermetycznie pakowanie jedynie takie bym kupił jeszcze nie wszystkie, zamazane daty ważności na drobiu praktycznie nigdy nie ma daty a jezeli jest to napewno nie jest ona przyklejona przez poducenta , Pani Urszula zamawia towar paletami a potem nie wie co ma robić z tym towarem i rozsyła ma KW i OLK i wiem to dokładnie bo tam pracowałem !!!!!!!!!!11 a co to Panstwa wołoch to złego słowa nie moge o nich powiedzieć tylko kierownictwo jest do bani !!!!!
1
prac 2015-02-19 13:25:47
Firma wykorzystuje ludzi , jeden człowiek jest od wszystkiego ( przedstawiciel konsultant tel . a zarazem magazynier czy dostawca ) za jakieś marne pieniądze
Nie dajcie się nabrać na to ze bd mieć zadania przypisane do danego stanowiska tam jesteście od wszystkiego
1
rbert 2015-02-19 13:28:38
Kupujesz towar a nie pracujesz tam wiec się nie wypowiadaj !! nikt z pracowników obsługujących Ciebie nie bd się żalił bo straci prace ! a w mchw nie łatwo o nią/
1
fast9998 2015-02-27 15:08:43
Zgadzam się.
kasia12 2015-03-23 09:30:49
mikrofalówki nie mają, jedzenie jest na własną rękę ,lub ze sklepu można u nich cos kupic wiadomo :)
Swietna firma, zachecam do aplikowania do nich :)
ktos 2015-11-30 16:21:06
Odkad w firmie rzadzi pani [z] UB to w firmie pracuje sie caly czas coraz gorzej . Szkoda ze pan Jan tego nie widzi jak jego dorobek sie marnuje . Trzeba byc wszystkim w tej firmie a wszystko co dobre i tak przypisze sobie ta pani. Panie Janie czy pan tego nie widzi co sie tutaj dzieje i co ona wyprawia .
1
nick 2015-12-03 15:54:00
Ktorzy ludzie tak mowia ? Chyba ci sie hurtownie pomylily czlowieku .
taka jedna 2016-01-04 15:26:20
Pani Ula to nas tak załatwiła że nie chce już przyjeżdżać do nas żaden przedstawiciel.Spotkałam jednego na mieście i mówi że całe szczęście bo juz dawno mial jej dosc,tylko dyrektor kazal mu jeżdzić ale i on już zmadrzal.Teraz to wszystko musimy same sobie kombinowac na braki na sklepach.Co tak sie jej wszyscy boicie że nikt prawdy nie napisze?I ten towar z giełdy co mamy wiecznie na przecenach bo sie daty kończą.Wielkie mi promocje jak sie do tego wszystkiego tylko dokłada.
1
ixi 2016-01-22 18:02:41
Trzeba czytać ze zrozumieniem... A jak się tego nie potrafi, to lepiej głosu nie zabierać. Na początek jednak proponuję "zaprzyjaźnić się" ze słownikiem ortograficznym.
Aleksis 2016-03-23 20:04:27
Jaki znowu wymagajacy jest ten nasz wlasciciel ? Dawniej przynajmniej przejmował sie hurtowniami i sklepami a teraz ma to raczej gdzies byle się jakos krecilo . Nie wie co tak naprawde sie dzieje i jak to wszystko wyglada bo dal sobie juz z tym spokuj . W firmie panuje balagan ale co się dziwic jak ktos kto tam udaje ze rzadzi nie ma o tym pojecia . Olkusz i Kazimierza już ledwo zipia . Pani U co jakis czas informuje wlasciciela o jakiejs sensacji wyssanej z palca zeby odwrocic jego uwagę od powaznych spraw a ten jej w to wierzy i zaczyna sie wtedy podkopywanie jeden przez drugiego . Nie moge uwierzyc jaki z niego jest naiwniak i tak sie daje owijac kolo palca . Chodza nawet sluchy ze ona ma na niego jakiegos haka i się jej boi dlatego nie podskakuje . Ludzi nie ma do pracy i jest sie od wszystkiego . Duzo sie zwolnilo ostatnio i kilka dziewczyn jeszcze odejdzie bo maja dosc pani ‘dyrektor’ . Gdyby J wiedział ile pieniędzy przechodzi mu kolo nosa przez te jej rzady i pokazywanie wszystkim jaka to jest wazna to juz by dawno nie robila . Pan R już kiedys był blisko celu zeby ja zlapac na przekretach ale nie dal rady bo ona jest sprytna ale kiedys wyjdzie szydlo z worka . Szkoda tej firmy bo dawniej to nawet fajnie tu bylo .
3
domi 2016-04-22 21:17:07
Chwalmy Pana za umowy o prace żarty to chyba nie tutaj raczej i kto ją ma ten ma
domi 2016-04-22 21:26:08
Takie ma wymagania że niedługo to nie będzie komu sprzedawać tak nas wszystkich mała gruba ruda załatwi.Brawo tak trzymać pani Ulu!A konkurencja tylko ręce zaciera super!!!
2
Były 2016-06-13 21:42:59
Tak cudowna firma!!!! A ha ha Ta firma to wykorzystywanie ludzi, Plują pracownikom w twarz i śmieją się . Praca ponad normę i ponad siły. A Wy wszyscy co piszecie chciałbym tam być, tam pracować idźcie i powodzenia. Te dobre opinie to Blondi pisze i S. Pupilki pani U. Wredne .....!
1
obecna już niedlugo 2016-07-04 17:16:14
Oj seba nikt raczej nie pisze tego złośliwie ale taka jest prawda.Ciezko pracuje się w atmosferze obłudy i z ludźmi którzy mogli by ci nóż wbić w plecy a niby są twoimi koleżankami. Ciężko pracuje się dla przełożonej pani kierownik czy tam dyrektor bo tego nikt nie wie która nie potrafi przyznać się do błędu i swoje błędy zwala na innych.Ciezko pracuje się jak taka pani czyjeś zasługi przypisuje sobie.Dzieczyny boją się odezwać żeby roboty nie stracić bo tak sobie na to właściciel pozwolił wejść na głowe. Przyjdz i przyglądnij się jak to wyglada tak naprawdę, wredne babska co się podlizują pani U i myślą że są fajne.podpierniczaja na inne bo same mało co robią to tym chociaż nadrabiaja. Kilka hurtowni o czym ty mówisz jakie hurtownie a te sklepy poza trzema w Miechówie to jakies śmiesznie to wygląda.pani Ula i jej pupilki wszystko wiedzą najlepiej.
1
3dur 2016-08-09 00:12:02
Ta ta praca tam nie ma plusów. Tylko nerwy, garba i pogarda. Tak jak powiedział poprzednik nóż wbija i przekręcą nim jeszcze byle by tylko upodlic. A hurtownie Kazia i Olkusz? Śmiech na sali. Tak one prosperowaly póki p U nie wprowadzila swoich rządów. Byle by Jan otworzył oczy bo popłynie!!! A p U S Blondi tylko ręce zacierają. Kretactwo i machlojstwo! Byle pod siebie. Dużo by pisać o tej pracy!! Nie życzę nikomu tam trafić!!
szkodagadac 2016-09-06 22:07:15
I kolejni producenci omijają szerokim łukiem p.Ulę.Brawo a my teraz musimy same się martwić o daty chociaż towar dostajemy z automatu bo się pani dyrektor przestrzeliło zamówienie albo kupiło jakiś szajs albo coś innego-można się tylko domyślać.brawo dziękujemy bardzo!
Pracownik 2016-10-18 21:26:22
Witam praca w owej firmie wyglada tak . np. Ekspedientki nieraz pracuja 6 dni w tygodniu i czesto w ndz zarobki slabe liczac godziny pracy to mininum 2300zl za wszystkie nadgodziny a nie 1200 . tu niby sponsporem jest tego tamtego nie dziwne jesli wykorzystuja pracownikow...
Pracownik 2016-10-18 21:28:58
Przepraszam zawsze 6 dni i nietaz w niedziele
! 2016-10-18 21:42:29
Bo w każdym sklepie w mniejszej miejscowości są takie godziny otwarcia @Pracownik moja siostra pracuje tak samo i zarabia na umowę o pracę 1700 zł ale co ma innego zrobić, zwolnić się i nie pracować nigdzie? Jak dla mnie to trzeba się cieszyć, że stanowisko jest w ogóle
1
pazdzioch 2016-11-29 20:00:17
Co tam slychac u Wolocha?
Zostaw swoją opinię o F.H.P. WOŁOCH - Miechów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.P. WOŁOCH