brak logo

O.S.M. Miechów

Miechów

Opinie o O.S.M. Miechów

OGIER 2010-02-05 10:51
TU JEST CAŁE MOJE ŻYCIE I MILOŚĆ DO WSZYSTKICH LUDZI
miechowianin 2012-08-28 13:33
firma wogóle jeszcze istnieje???
3
bolesław 765 2012-09-18 10:22
ta firma to porażka kieruje sie jedną zasadą dużo robić mało placić.ludzie którzy tam pracują mają grosze chociaż mają swoje rodziny na utrzymaniu ,wypracowują nadgodziny ( rekordziści nawet po 150)za które nie płaci zakład bo i po co pracownikowi pieniądze goła wypłatka 1100 i do domu. łamanie praw pracowniczych i bhp.mało ludzi do pracy przez co obecni pracują za troje.
sprawiedliwy 2012-10-26 20:43
Ta firma to jak Piszecie to d-o.tam rządzi jeden władca.Reszta to szara masa.Nawet Ci co myślą że są jego podwładnymi/czyli kapusie/kończą na bruku.............więcej opowiem niedługo
2
rozczarowana 2012-11-08 14:24
Sprawiedliwy ma rację , tak tam wlasnie jest, nawet kierownicy nie mają nic do powiedzenia są poniewierani i niedoceniani chociaż za wodzem poszli by w ogień!?.... czowiek jest tylko towarem - jesteś niepotrzebny dla wodza - już cie niema, pozatym prywata.............
1
nico60 2013-02-01 06:32
dokładnie jak piszecie jest jeden boss który się z niczym i z nikim nie liczy byle tylko do siebie rączki mieć. A jeśli jesteś potrzebny to pracujesz i w firmie i na posesji bossa.
1
byly 2013-06-23 18:09
szkoda o nich mowic.daja nadzieje a maja cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne], bo nie chce mowic inaczej.nie polecam, anie miechowa ani charsznicy.uciekajcie od nich.
1
byly 2013-07-08 15:38
nie polecam ci
robisz za 1100 zl na reke
chcesz dorobic to tak ale na stale odradzam
kulig 2014-03-12 13:01
na poziomie 1100 to już minimalna była już dawno. Chyba, że zatrudniają na inną umowę w OSM niż ta o pracę
2
julek 2014-03-17 21:05
Niech ktoś w końcu napisze jasno ile obecnie proponują w OSM Miechów i na jakim stanowisku, bo widzę, że wyżej informacje były niepewne. Z góry dzięki.
marcin 2014-03-25 18:52
Nie moge nigdzie znaleźć ogłoszeń pracy do OSM Miechów, ale na stronie podali maila do kadr, może wiecie, czy jeśli wyśle CV to odpowiedzą?
mario 2014-04-02 17:18
@marcin, aplikować nigdy nie zaszkodzi, najwyżej Ci z kadr OSM Miechów odpisza, że aktualnie nie szukają takich osób.
wenflon 2014-04-05 17:25
jak podrzucisz swoją CV-ke na tego maila to zachowają ją i w razie rekrutacji pewnie się odezwą jeśli będziesz się nadawał
tomek 2014-05-14 20:56
Pytanie, czy rzeczywiście zachowują te CV, no i też wątpię w to by do tego czasu koles nie znalazł sobie już lepszej oferty pracy.
grucha 2014-06-02 18:54
z tego co mi wiadomo, to nawet jest obowiżake zachowania takiego CV, czasem po paru miesiącach moga się odezwać, moja znajoma tak miała, sama się bardzo zdziwiła, ale jednak!
szotkiewka 2014-12-29 16:55
gdzieś słyszałam plotki i pogłoski że będą lub są zatrudnienia w O.S.M. Miechów obecnie ale tak usłyszałam przelotnie echem i nie potrafię nigdzie znaleźćv potwierdzenia rzetelnego tych informacji. a może ktoś z was kochani internetowe misie wie jak wygląda sytuacja z zatrudnieniem obecnie w tej firmie?
sprawiedliwy 2015-01-03 15:47
Zatrudnienie w osm jest zawsze.Lepiej Zapytaj za jaką kasę,bo nie wiem czy Jesteś kobietą.Jeżeli tak to Masz spore szanse,zwłaszcza jeżeli Jesteś atrakcyjna.Wódz takie lubi.
2
GEJsza 2015-01-21 19:57
Np. Ja.. atrakcyjna to mało powiedziane.Ps.. i chyba wiem jak to zrobić
GEJsza 2015-01-21 20:05
Kupię pudełko wafli galicyjskich i bez zapowiedzi udam się na pogaduchę o etacie..
sprawiedliwy 2015-01-24 19:34
Tylko uważaj jak Będziesz Brała pierwszą wypłatę,bo od nadmiaru gotówki mogą Ci spaść spodnie razem z majtkami.A od wafelków galicyjskich możesz nie dojśc po ta dużą kasę.
GEJsza 2015-02-04 19:14
Ok będę uważała myster Sprawiedliwy..a tobie co spadło jak byłeś po wypłatę..przypuszczam,że szczęka na Wacka i tak zostało..Po dwóch wafelkach galicyjskich..nic się nie dzieje..masz coś złe doświadczenia z osm Panie jebliwy sprawiedliwy..i widać w czym problem..tu cie boli to sie nazywa nieudolność!
sprawiedliwy 2015-02-06 16:56
Nie takie wyszczekane gęby już tam pracowały.Lepiej wyjedż do Japonii,tam się lepiej urządzisz w swojej profesji(jak Jesteś Obeznana w Wackach)Powodzenia
3
GEJsza 2015-02-23 20:16
Ale z ciebie prostak..Nie pracowałam i nie będę tam pracowała(w OSM)..na szczęście nie muszę.Do Japonii to Ty jedz sam może znajdzie się kilku panów którzy by zrobili z Ciebie jakiś felerny pożytek-(paskudztwo).Słyszałam,że ostatnio jest tam na to spory popyt
sprawiedliwy 2015-02-24 19:06
Widzę chyba że pomyliłaś Gejsza forum.Tu jest forum o pracodawcach i o pracy.Forum o zwiazkach partnerskich,anonsach erotycznych,czy nauki polszczyzny i epitetów jest na innych stronach.Jeżeli ja jestem prostak to kim Ty jesteś.Gdzie jest twoje miejsce.Zejdż dam ci dobrą radę z tego forum,udaj się do najbliszego sklepu OSM/może to byc Twarożek na ul.Mickiewicza/kup Sobie baton krówkowy45G.produkcji OSM Miechów,włóż sobie do buzi,poczekaj co się stanie,może zakleisz sie raz na zawsze i już więcej nie Będziesz wypowiadała się na tym forum/PS.Z Twoim wyrazem inteligencjii Udaj się na obserwację do Mianocic,tam może ci pomogą/
2
GEJsza 2015-03-11 20:12
Ty idioto przeczytaj sobie kilka swoich wcześniejszych wpisów-epitetów co pisałeś i w jaki sposób do mnie się odnosiłeś!A tak na marginesie co ma moja "zaklejona buzie raz na zawsze" ma do wpisów.Przecież tu się pisze!!!!!!!!! a nie mówi tak,że wiesz cieciu-spadaj
sprawiedliwy 2015-03-12 08:02
Jeszcze raz ci mówię-spadaj tumoku niewykształcony z tego forum.Tym razem to widze.ze batony ci nie pomogą.Brak ci oleju w głowie.Proponuję ci olej rzepakowy produkcji OSM,to twoja ostatnia deska ratunku.
2
Rolnik 2015-03-26 20:24
To najlepiej nic nie róbta siedzta w chałpie i narzekojta..
2
spragniony pracy 2015-07-28 20:23
Słyszałem o pracy na hurtownii OSM.Może powiecie mi coś więcej.Czekam na wasze opinie.
3
sprawiedliwy 2015-11-18 23:03
Gdzie jest ten dawny zakład.Gdzie ci pracownicy.To co jest teraz *************nie będę opisywać.Zmiana jeszcze raz zmiana,Ratujmy co Polskie,bo warto,dla następnych pokoleń.
sprawiedliwy 2015-11-21 20:00
Niedługo koniec roku 2015 najlepsze życzenia dla wszystkich nie skorumpowanych pracowników osm/Nie dajcie się presji naszego kochanego wujka Leszka zawsze działajcie zgodnie ze swoim sumieniem.Pamiętajcie że jeszcze w osm są jeszcze normalni pracownicy.Czekam na Wasze wpisy........
sprawiedliwy 2015-11-28 16:51
Premie to Mozesz w tym zakladzie tylko dostac za kablowanie,lub za lizanie d-y,jezeli chodzi o paczki dla dzieci to sa takieee wielkie.Ale to jest socjal ktory nalezy sie z urzedu
sprawiedliwy 2015-12-28 20:45
Jak moi drodzy podobały się Wam paczki.Czy dzieciom smakowały wyroby OSM MIECHÓW.Czekam na Wasze opinie
4
sprawiedliwy 2016-01-02 17:47
Józek chciałbym Ci przypomnieć że firma OSM jest to zakład z ponad 80-letnią tradycją.Przypominam Ci że OSM jest jeszcze spółdzielnią mleczarską(przynajmniej z nazwy),a nie zakładem prywatnego biznesu...OSM w latach 90-tych,z inicjatywy obecnego prezesa,jak i przewodniczącego związków zawodowych(z nazwy niezależnych)niejakiego J.G ,pod pretekstem bardzo trudnej sytuacji zakładu,zlikwidowano większość przywilejów tj(premia,dodatek stażowy itp) i do tej pory nie przywrócono.DO SIEGO ROKU...........2016
biała 2016-02-10 16:16
praca w spółdzielni to masakra- liczą się tylko układy i układziki. Jeśli ktoś ma plecy to nawet za duże wpadki nie jest wywalony tylko zdegradowany na jakiś czas żeby sprawa przycichła a potem znowu się panoszy. Wszystko co złe zwala się na nowych a pensja - najniższa krajowa. Nawet za pracę w niedzielę i święta nie ma więcej
sprawiedliwy 2016-02-10 19:16
A Wiesz dlaczego nie Dostajesz więcej kasy-właśnie żeby bardzo godziwą wypłatkę mieli ci dupkowłazy.Powiem Ci więcej OSM pod względem pensji dla szeregowych pracowników sie cofa,a nie rozwija.A jeżeli chodzi o te w/g Ciebie duże wpadki/ja to nazywam aferami/,rok 2015 był wyjątkowy i obfitujący w takowe
robotnik budowlany 2016-02-18 19:45
Piszę do Was robotnicy budowlani którzy pracowali na ranczu w Kalinie Wielkiej,czy dobrze zostaliście potraktowani za Was trud/cha.cha,cha/,ilu z Was zostało w PRACYu WASZEGO PRACODAWCY L-KA.
robotnik budowlany 2016-03-20 20:20
Widze ze jest ktos co pozostal na dobrym stanowisku w OSM.Czy to nie jest przypadkiem ktos z Brygady Remontowej.Niektorym sie tam niezle powodzi.MAK
CIAPEK 2016-06-04 18:51
CZY W MIECHOWIE JEST JESZCZE JAKIŚ KAMIKADZE CO CHCIAŁBY PRACOWAĆ W TEJ FIRMIE.JEŻELI NIE CHCECIE RESZTĘ ŻYCIA SPĘDZIĆ W PSYCHIATRYKU TO SERDECZNIE ZAPRASZAM.
Ciapek 2016-06-20 20:18
Ciulak jesteś albo lizidupas,jak ci jest tak dobrze to może łaskawie sie przedstawisz,możemy się skonfrontować.
jnjk 2016-06-20 21:33
@Ciapek ale sadze ze te nerwy tutaj nie sa potrzebne w żadnym razie :) widze różne opinie o nich, jak jest naprawde?
Marta 2017-08-07 15:08
Czy ktoś może powiedzieć coś o warunkach pracy w firmie O.S.M. Miechów? Dzieląc się informacjami pomagacie tym, którzy zastanawiają się nad aplikowaniem.
KRÓWKA 2017-08-17 18:13
Witam Marto.Opowiem ci pewną historię.Pewnego ranka idę sobie do pracy do OSM.Wszyscy w pracy są uśmiechnięci.Koledzy i koleżanki mile mnie witają.Kierownictwo jest miłe i życzliwe,nawet donosiciele i włazodupki gdzieś się pochowali.Podjeżdża Pan Prezes swoim wozem i woła-jak ci się dzisiaj pracuje,jest tak gorąco może trzeba ci jakość pomóc.I tak dalej,dalej.dalej---------Aż tu nagle dzwonek budzika,już ranek trzeba iść do pracy.jakiż był to piękny sen.A jak jest naprawdę Ciapek niech Ci opowie
Zostaw swoją opinię o O.S.M. Miechów - Miechów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie O.S.M. Miechów