brak logo

P.P.H.U. Ro. Sa. BUD Radom

Radom

Opinie o P.P.H.U. Ro. Sa. BUD Radom

anonim 2009-04-27 15:52:04
parodia budownictwa i parodia zarobkow.
Zbycho 2009-08-10 20:30:59
Ja pracuje u nich 6 lat i jedno jest pewne wypłata zawsze na czas i jak gadają tak jest !!!
Jaro 2010-06-04 12:07:37
Firma może być przynajmniej wypłate dostałem;) bo w ostaniej to nie było pewne!!!
Kali 2010-07-19 09:49:02
Ej no chyba troche przesadzacie.. Firma jak firma, atmosfera pracy ok, kase wypłacają.. Wiadomo każdy chciałby wiecej, ja tez ale aż tak nie nazekam. Jak dla mnei jest ok.
1
joker 2012-07-20 20:09:31
Jestem podwykonawcą Rosabudu już prawie 4 lata i nieznam nikogo kogo by oszukali , fakt czasem z płaceniem się spóżniają ale nigdy nieoszukują , a w innych firmach już troche potraciłem
szymek 2012-07-21 18:09:41
panowie opluć to każdy tutaj może ale ja pracuje już 10 lat w rosie i wiem że wypłate mam zawsze na czas /mogłoby by być więcej to fakt już 2-3lata jak zarobki niewzrosły/ - więc pisanie jakiś bzdetów to gówniarstwo
andrzej 2012-07-30 15:50:41
Może poprostu trzeba poczekać cierpliwie na lepsze czasy, bo teraz wszędzie jest jak jest. W rosie jest jak jest, ale dramatu to też nie przypomina...
ggg 2013-03-12 07:18:28
Święta racja!!! ta firma to wielkie błoto...ludzi traktują jak tanią siłę roboczą...a o pieniądze ciężko zarobione trzeba nieraz prosić..=]
2
mm 2013-10-08 23:50:15
nie pphu a ROSA-BUD S.A.
TYLE ILE ZAPRACOWAŁ- w sensie od efektów jakie widać w trakcie wykonywania pracy
iiiii 2013-12-01 19:28:04
Masz tyle ile sobie wynegocjujesz na początku. Tego się trzymają. Pracownikom płacą na czas.
2
zozol 2014-01-03 16:35:07
na takie pytanie nikt Ci nie odpowie. Wszystko zależy od stanowiska. z tego co wiem, to bardzo różne są przedziały (różnica w kilku tysiącach złotych) - grunt to pozytywne myślenie:)
pynek 2014-02-05 16:20:00
Życzę szczęścia kolos na glinianych nogach!!!
ździcho 2014-02-22 18:13:56
Pracuje się tam dobrze kasę wypłacają.(usunięte przez administratora)
1
Mr. D. 2014-02-25 10:50:36
Witam, zarabiam w tym momencie ok 4,5 tys złotych za miesiąc pracując po 10h dziennie jako cieśla-zbrojarz tyle, że rzadko jestem w domu. Chciałbym się przenieść do tej firmy czy opłaci mi się? Czy firma zapewnia zakwaterowanie, dojazd do pracy, posiłek, czy płaci delegację i w jakich regionach kraju robi? Tylko blisko Radomia czy także na terenie całego kraju a być może i poza granicami kraju. Czekam na konkretną odpowiedź. pozdrawiam
Cedric 2014-04-02 10:52:51
Rosa bud ma na swojej stronie aktualnie cztery ciekawe oferty pracy, może jednak warto się nimi zainteresować.
1
Mirek 2014-04-14 23:45:08
No faktycznie kogos szukają do pracy, ale czy dobrze traktują ludzi, bo może te wolne stanowiska to wynik rotacji.
Janek 2014-04-23 12:02:11
wolne stanowiska to zapewne wynik rotacji (usunięte przez administratora)
Kuben 2014-06-19 11:00:49
To że mniej wiecej płaca na czas to prawda.
Prawdą też jest że jeżeli zarobisz 4tysiące to dostaniesz tylko 2 tysiace.
Prawdą tez jest że nie płacą za robote tylko za wygląd i lizusom .
Reszte mają za nic.
Uważam też że do firmy powinien wkroczyć NIK , Fiskus i Prokurator
buba77 2014-07-05 21:20:35
o pięniądze musisz się wykłucić tak naprawde,jesli ci sie uda to twój zysk tutaj jest taka zasada, kierownik wystawi ci za duzo kasy to go w biurze (usunięte przez administratora) i w yen sposób to funkcjonuje, choc nie powiem bo mozna i nawet i zarobic (nie na murach) bardziej roboty ziemne, podsumówując nigdzie nie jest kolorowo
1
777 2014-10-13 13:14:00
pięknie napisane moze tak pieknie i byscie płacili
Kormoran 2014-11-29 14:43:32
Wątpię, żeby przyjęli kobietę na takie stanowisko - trochę dziwną profesję wybrałaś. Poza tym podejrzewam, że stawek wcale nie mają takich wysokich. Dobrze by było jakby się wypowiedział jakiś pracownik, bo też jestem zainteresowany pracą tam, chociaż mam wrażenie, że mam zdecydowanie większe szanse na tą pracę.
1
zari 2015-01-31 23:53:35
no kurcze chyba w zyciu nie widzialem kobiety murarza. taka kurcze profesja totanie dla faceta - na prawde jestes chyba jakims ewenementem na skale siwatowa. kobieta na stawnosiku murarza. praca murarza to ciezka praca wiec na prawde podziewiam. w ogole iza jakie masz dosiwadczenie do tej pory w pracy ?
maciek 2015-02-16 14:54:50
no oni to budują generalnie sporo rzeczy już i nie sądze, żeby mieli jakieś większe kłopoty teraz z tego co mi wiadomo tak naprawde. Czekam jeszcze na kilka informacji od Was odnośnie tego czy są jakieś oferty pracy? mam nadzieje, ze coś fajnego się trafi tak w ogóle, bo mam doświadczenie w budowlance całkiem spore.
jenerał 2015-03-04 18:15:47
ROSA to chyba najsławniejsza obok Jadaru firma która swoją siedzibe główną ma w Radomiu. W sumie jest to dobre miejsce bo niedaleko od stolicy, a i do innych wielkich miast też jest fajny węzeł komunikacyjny. Także inżynierowie czy inni budowlańcy - śmiało można szukać u nich obecnie pracy. powodzenia
111111111111111111111111111111 2015-03-15 22:18:37
te opinije sa napisane przez kogos z biura robol niejest szanowany i zle oplacany wiesz ze zarobiles upomniesz sie zaraz strasza zwolnieniem porobili mlodych niudacznikow maistrami kierownikami nieumie zorganizowac roboty materjalu zapytac go jak to zrobic to go dwa dni na budowie niema a pesje bierze obieraja z zarobkow robola i pogardzaja.pala na szynach
2
KOLEGS 2015-04-13 18:22:46
Awbud firma to nasz pod wykonawca. Prezes Andrzej Sadecki dysponuje dobrym sprzętem Samochodem ciężarowym i koparka JCB. Na naszej Budowie pracuje około 20 osób z firmy Awbud jest to dobra firma.
mnie znasz 2015-05-30 21:56:03
777 - ja to gów... rzuciłem i co teraz mam lepiej.

Pracowałem 3 miesiące, teraz nie wygrali przetargu i przestój, i mam jeszcze większe gów.. . A Mariusz niech tyle nie chla.

ważne żeby była kasa każdego dnia - a raz gorzej raz lepiej.
Jak ktorys ma coś na oku to daj znać natelefon.
Murarz 2015-09-12 15:20:39
Jestem już parę ładnych lat murarzem , trochę pracowałem w Polsce, 3 miesiące robiłem w Anglii na budowie . Ale chciałbym dalej pracować w Polsce , a widziałem ,że w Rosie poszukują murarzy . Mam pytanie jak wygląda praca w tej firmie ? Tzn. jaka umowa ( zlecenie , nie określony , na czas określony itp.) , jaka stawka , czy pracuje się czasami w weekendy , oraz to czy pracodawca zapewnia transport czy samemu trzeba dojechać na miejsce budowy ?? Bardzo proszę o odpowiedź
omg 2016-02-11 14:05:51
najgorsza firma ktora nie poteafi wyplacac ustawowo kasy maja wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby sie tylko nachapac ,zadnych pakietow socjalnych nic badziew totalny
3
Adrian 2016-07-19 09:14:34
Polecam pracę w tej firmie. Wypłata 100% na czas. Pracuję tutaj z bratem ciotecznym. Naprawde polecam bezstresowo
hgf 2016-08-14 21:01:08
@Adrian super super jak to milo jest czytac takie opinie na temat firmy nie kazda taka może się jednak pochwalić zazwyczaj ludzie po prostu narzekają caly czas a tutaj proszę ejdnak instnieja ososby które sa zadwolowne ze swojej pracy i ja doceniają.
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. Ro. Sa. BUD Radom - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. Ro. Sa. BUD Radom