brak logo

Centrum Usług Finansowych

Poznań

Opinie o Centrum Usług Finansowych

anonim 2009-06-17 16:20:15
Słowa kojarzące się z CUF Sp. z o.o. :solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako niskie.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są pomocni, uprzejmi.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 1600 brutto.
Najbardziej podobało mi się w CUF Sp. z o.o.: Profesjonalizm i pomoc początkującym.
anonim 2011-05-19 23:11:21
ahahahaha ale sie usmialam! na jakim Cyprze czlowieku? ;-) skad Ty to wziales? :D az nie chce mi sie pisac nic na temat calej reszty Twojej wypowiedzi bo to jedna wielka kpina :-)
1
gosc 2014-04-03 19:40:06
Ludzie, czekam już pól roku na zwrot podatku przez CUF i przeczytałam wszystkie opinie na ich temat nigdzie nie piszą pozytywnie. W umowie nie określili do jakiego czasu będzie ten zwrot jednak pani w biurze powiedziała mi ze trwa to 3-4 miesiące. Czy można cos z tymi oszustami zrobić??
5
znudzony 2014-11-21 17:09:29
W grudniu minie rok od czasu gdy podpisalem z nimi umowe... zwrotu nadal nie ma :(
1
Pomocny 2014-12-17 14:18:52
Jeżeli chcesz wiedzieć, na jakim etapie jest twoja sprawa w CUF, zwyczajnie zadzwoń lub napisz do tej firmy. Jej dane znajdziesz na ich www: cuf-podatki.pl
Konsultant CUF 2015-04-08 13:59:45
Szanowny Panie "lysy". Zachęcam do kontaktu bezpośrednio z CUF. Czas oczekiwania na rozliczenie może być bowiem przedłużony przez urząd w wyniku Pana indywidualnej sytuacji podatkowej. Najlepiej zadzwonić do CUF i zapytać. Dlatego przekazuję kontakt do Działu Obsługi Klienta: [+48] 618288102 wew. 2

Konsultant CUF sp. z o.o.
ewka1298 2015-04-09 22:04:48
A ja jestem zadowolona! Rozliczałam się z pracy w Niemczech. Zwrot dostałam po 4 miesiącach na konto. Nie wiem skąd te negatywne komentarze. Moi znajomi którzy dłużej pracują za granicą polecili mi ich biuro u nas w mieście i się nie zawiodłam. W tym roku też skorzystam z ich usług
psychol 2015-06-09 13:34:52
chyba kpisz!! za każdym razem co dzwonię to słyszę to samo! (urząd skarbowy w holandii nie informuje nas kiedy pieniadze zostana do pana wyslane.takie procedury psia mać !
1
Aga 2015-07-22 21:10:02
Mnie rozliczali ponad rok. Za 2013 pieniadze ze zwrotu dostalam poczatek kwietnia 2015, wyliczyli ze 1800zl dostane ale z tego mieli wziasc dla siebie, wiec na konto dostalam 1300zl a wczoraj dostalam pismo ze oni chca 288zl prowizji! ????
1
konsultant 2015-08-11 09:57:25
Szanowna Pani, najlepiej skontaktować się z firmą CUF i zapytać o niepokojące Panią kwestie. Czas oczekiwania na zwrot mógł być przedłużony przez urząd w wyniku Pani indywidualnej sytuacji podatkowej. Najlepiej zadzwonić do Działu Obsługi Klienta: [+48] 618288102 wew. 2

Konsultant CUF. sp. z o.o.
wkurzona 2016-08-20 18:27:34
Ja mam problem z Kindergearld, bo dopóki będzie wypłacany zasiłek oni będą pobierać prowizje od każdej wypłacone kwoty.
dse 2016-09-03 23:03:07
W sumie ostatnio pojawiły się jakieś oferty pracy, ale wiadomo, że jest to związane z ciągłym rozwojem firmy, ciekawe tylko jakich zarobków można się teraz spodziewać.
515274895 2016-10-25 17:07:09
Poszukuję osób które były rozliczane przez tą firmę w 2011 roku w celu złożenia zbiorowego pozwu
Zdenerwowany klient 2016-10-31 11:25:44
Cuf tak? Śmieszne. ! Na zwrot podatku czekam już 8 miesięcy i co? Owszem po 4 miesiącach dostałem część ... Wzięli sobie swoje 10%.. po miesiącu od zwrotu poinformowali że wystąpił błąd i będzie druga część zwrotu podatku.. czekam kolejne 4 miesiące.. Czek został wysłany.. Nie dość że wezma kolejne 10% swojej części to zwrotu nadal nie ma! Kpina!!!! Gdybym wiedział że ta firma to taki szajs to nigdy w życiu nie poszedł bym tam o zwrot podatku !!! Wyłudzanie pieniędzy i obsługa bezczelna !!
Boski 2016-11-07 14:07:45
Witam A Ja Mam Takie Pytanie czy to prawda że jezeli pracowałem ww Holandii i Belgi w jednym roku to muszę dopłacać do urzędu Holenderskiego i Belgijskiego co to ma do rzeczy zawsze dostawałem zwrot a teraz dopłacać i dodam że w a Polsce nie pracowałem na papierach i nie pracuje !!! Smiech na sali orientuje sie ktoś cos na ten temat ?
Roemk 2016-11-23 19:38:13
Złodzieje mi wyliczyli 120€ zwrotu z czego oni chcą 350zl prowizji, i to mało tego czekałem rok czasu chyba sobie jaja robią nie polecam firmy banda oszustów i nic więcej.
4
Boski 2016-11-23 20:35:56
Z Jakiego Kraju Ci Tyle wyliczyli ?
Romek 2016-11-24 18:36:54
Z Niemiec za cały rok pracy
MARZENA 2016-12-08 18:14:36
Mój maz rozliczał się z belgii w Biłgoraju przez firme, która koresponduje z firma Cuf pani ,która rozliczała mojego meza mówiła ze mój maz ma dostać 400 euro zwrotu z podatku, przyszlo co do czego mój maz nie dostał zadnego zwrotu ,wręcz przeciwnie musiał jeszcze dopłacić 1800 zł na rzecz urzędu w belgi .... podona sytuacja przytrafiła się mi miałam dostać 1000 zł z rozliczenia lecz nie dostałam ponieważ szanowna firma CUF ,a raczej ludzie w niej parujący powiedzili mi ze papiery które przesłałam były za pozno wysłane .BANDA OSZUSTOW I NIC POZATYM PIENIADZE SOBIE PRZYWŁASZCZLI I NA DODATEK KAZA MI SIE ROLICZAC Z BEGII ZA 20015 ROK W KTORYM MNIE TAM NIE BYŁO I RZADAJA ZA USŁUGE 150 ZL BYDLAKI BYDLAKI I JESZCZE RAZ BYDLAKI .LUDZIE NIE DAJCIE SIE NABIERAC SZUKAJCIE INNEJ FIRMY!!!!
Zostaw swoją opinię o Centrum Usług Finansowych - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Usług Finansowych