brak logo

Kaufland Polska

Kraków

Opinie o Kaufland Polska

buziaczek 2009-09-19 16:52:53
Kauflan to najgorsza firma pod słońcem nie wiem jak ludzie moga tam pracować. Otworzyli nowy market Kaufland 3 tzw. Tam jest dramatycznie pracownicy z kas i innych działów sprzataja wc eta i pchaja wózki na parkingu. ( usunięte przez administratora ) rozkazywac drze sie na wszystkich mam nadzieje ze wyjedzie z tego miasta i juz jej nie bedziemy musieli ogladac. W zastepstwie jest tzn bedzie dyrektor wygladajacy na w miare normalnego jezeli ta hardra go nie zepsuje. Wszyscy maja jej dosc ale nikt nie potrafi jej nic wprost powiedziec. Prosze wyjedz kobieto bo jestes nie dowytrzymania. A was ostrzegam od pracy na kaufland 3.
twardy 2009-09-19 20:37:11
Kasa [usunięte przez moderatora] . dramat a wymagania przez chwilowa tzw pania dyrektor jeszcze gorsze nie skladajcie papierow puki ona jest prze okropne babsko wracaj do tarnobrzegu my Cie nie chcemy
Pracownica 3 2009-10-18 13:28:14
Co wymagacie skoro sklep jest otwarty miesiac czasu ...złoga sie zmienia jak w kajejdoskopie ...bo ludzie mysla ze przyjda posciemniaja i dostana kase za to....błedne myslenie...wszedzie trzeba zasuwac..za darmo nic nie ma....w handlu trzeba miec twardy tylek zeby przetrwac.
gms 2009-11-14 17:21:24
[ usunięte przez administratora ] mi tam jest dobrze;-]
XxXxxx 2009-12-21 13:55:46
Pani Dyrektor juz niedlugo was opusci cieszcie sie bo pan Andrzej Marek to naprawde wporzadku facet,wiem bo pracowalam z nim dosc dlugo,niestety po jego odejsciu z naszego marketu juz nie bylo tak milo i sympatycznie wiec pora brac nogi za pas i uciekac [usunięte przez moderatora] przy Bratyslawskiej
misia 2010-04-15 19:42:38
Jak przeczytałam ostatnią wypowiedź na temat Pana A. [usunięte przez moderatora] to zdębiałam. On w porządku facet??? Jesteście chyba chorzy. Nie nawidzę tego "małego" [usunięte przez moderatora] Jest tak fałszywy i obłudny, że głowa boli. Wielki "DYREKTOR" ani to wyglądu ani nic... Tak się sprawdzil w roli dyr,że wylądował znowu na K1 jako WBL. Sorry po co to wszystko. Żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
ASIATKO 2013-07-17 12:28:57
Praca na K1 to jedna wielka porażka i pomyłka. Kasa mała wymagania wygórowane i codziennie "akcja jada" nawet na przerwe zejsc nie mozna. Zadnej premi nie ma a jedyne dodatkowe pieniadze mozna zdobyc jak sie dostanie serwis z jakiejs firmy, chociaz u nas prawie wszystkie robi kierownik razem z żoną chyba w nagrode za [usunięte przez moderatora] pracownikow do dyrektora. Masakra
dolpa 2014-07-25 14:33:47
Co to za polityka tej strony, pisze sie prawde o wstretnej kierownicy tyranie i klamcy na jednym ze sklepow a moderator usowa wpis!!! No sorry, ale ta strona jest zdaje sie po to zeby ostrzegac przed zlymi warunkami pracy. Podtrzymuje wpis pasera, E.M. z kauflanda na kombatantow to potwor, tyran baba i oszustka!!!
1
jerry 2015-02-18 22:51:30
no dobra , wiem , że najłatwiej jest tylko ciągle narzekać na wszystko to co można zastać w takich miejscach jak kaufland. Jednak moim zdaniem to nie jest zła praca dla osób , które bardziej niż pracować wolą to co dzieje się po pracy. Odpowiedzialność i stres nie są w pracy wielkie, a za to jest mnóstwo wolnego czasu po pracy
Pracownik 2015-09-30 11:52:36
Pracuję w firmie Kaufland ul.Bratysławska ponad 2 lata bardzo źle się dzieje na stanowisku mięsnym.Pani Kierownik Dorota S. krzyczy na pracowników , kiedy ktoś zachoruje lub bierze UŻ Pani kierownik Dorota wyzywa i używa wulgaryzmów. Nie pozwala używać rękawiczek do obsługi ,ciekawe co na to sanepid?.
kondor 2016-02-15 12:51:56
Witam sprawdzałem kilka razy i nigdy nie ma ofert o prace z Krakowskich sklepów można jakoś osobiście złożyć cv mają gdzieś kadry ?
XX 2016-03-18 22:21:26
Szczerze odradzam pracę na dziale mięsnym tzw tradycja w kauflandzie na Bratysławskiej- Kauszwitz
hahaha 2016-03-18 22:26:56
Powiedzcie mi jak to jest że pracownicy nie mogą sobie trzymać przecenionych produktow żeby potem je kupić a kierowniczki mogą? mało tego same sobie przeceniają towar który potem kupują i wynoszą siatami że ledwo do przystanku idą...K1
Rysiek 2016-08-14 09:51:29
Witam!
jestem stałym klientem Waszego sklepu przy ul. Bratysławskiej w Krakowie. Sklep posiada duży asortyment towarów dość dobrej jakości. Obsługa bardzo miła zwłaszcza przy kasach. Denerwują tylko kolejki do stoiska miesnego. Nie wiem czemu jest tylko jedna osobapersonelu. Denerwują też palety na trasiach komunikacyjnych. natomiast ostatnio na niekorzyść zmienia się otoczenie marketu. Przy wyjsciu postawiono obskurną nieczynn ą przyczepę z rybami. Dyszel od przyczepy utrudnia przejście. Dodatkowo postawino nową budę z lodami zagradzają przejście, tak, ze teraz aby iść w kierunku osiedla trzeba wychodzić bezpośrednio na ciąg komunikacyjny parkingu, często wprost pod nadjeżdżające samochody. Przy stoisku z wózkami zbędny stojak z reklamą lodów. Jest to zaburzenie projektu zagospodarowania terenu i zaczyna przypominać bazar, a nie solidny market.
Pozdrowienia!
Ryszard
Rysiek 2016-08-14 09:52:17
Witam!
jestem stałym klientem Waszego sklepu przy ul. Bratysławskiej w Krakowie. Sklep posiada duży asortyment towarów dość dobrej jakości. Obsługa bardzo miła zwłaszcza przy kasach. Denerwują tylko kolejki do stoiska miesnego. Nie wiem czemu jest tylko jedna osobapersonelu. Denerwują też palety na trasiach komunikacyjnych. natomiast ostatnio na niekorzyść zmienia się otoczenie marketu. Przy wyjsciu postawiono obskurną nieczynn ą przyczepę z rybami. Dyszel od przyczepy utrudnia przejście. Dodatkowo postawino nową budę z lodami zagradzają przejście, tak, ze teraz aby iść w kierunku osiedla trzeba wychodzić bezpośrednio na ciąg komunikacyjny parkingu, często wprost pod nadjeżdżające samochody. Przy stoisku z wózkami zbędny stojak z reklamą lodów. Jest to zaburzenie projektu zagospodarowania terenu i zaczyna przypominać bazar, a nie solidny market.
Pozdrowienia!
Ryszard
zawiedziony 2016-10-06 18:47:02
pracownicy się nie liczą, ważny jest tylko kient. Stanie 8 godzin przy kasie, uśmiechanie się jak mysz do sera, kierowniczka, która ma swoich ulubieńców i totalna dyskryminacja ze względu na wiek! Im ktoś starszy tym bardziej nie pasuje i trzeba się go pozbyć.
er 2016-10-06 22:02:22
no wlasnie przecież tak na prawde to faktyznie wszystko zależy jednak od lokalizacji w jakiesj ktoś się znajdzie nie jest powiedziane ze wszędzie ejst tak samo
Zostaw swoją opinię o Kaufland Polska - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska