brak logo

The Perfect Match Detachering BV

Helmond

Opinie o The Perfect Match Detachering BV

mimi 2016-04-13 09:48:29
Ja pojechałam z chłopakiem i jesteśmy zadowoleni po kilku tygodniach pracy. W poniedziałek po przyjezdzie podpisaliśmy papiery u takich miłych Pań. A we wtorek rozpoczęliśmy pracę w fabrykach z mięsem na pakowni. Wypłaty na czas. Praca jest. Godziny są. Nie czytajcie opini tych zawistnych ludzi co tam pracują niekiedy latami, a potem psy wieszają na firmie.
1
Patol33 2016-04-14 08:22:47
ja mam zacząć prace od poniedziałku na wędlinach i jeszcze nie wiem gdzie mnie zakwaterują gdyż bede u nich w tą niedziele. ma ktoś jakieś info ? dzieki
Patol33 2016-04-14 20:44:55
są godziny i jak zakwaterowania ?
Ktos 2016-04-15 17:19:32
Jest mega zle we wszystkim robisz na firme po trzy dni gora by mieli za co potracic za domek lub bungal w domkach nawet do 15 osób miejsca brak bungale same mrowki chodzace po wszyskim ciuchy jedzenie po tobie tragedia zero wsparcia maja wyj... Na miejscu na ludzi mili zanim sie wprowadzisz pozniej w d... Mają
Patol33 2016-04-15 20:01:13
a jak z ludzmi na bungalach ? normalni ?
Patol33 2016-04-16 08:16:51
A kobiety mieszkają razem w domkach chłopakami? Czy poprostu sodoma i gomora tam jest ?
berlan 2016-04-20 10:28:09
Ktos - co Ty gadasz za bzdury, człowieku wez sie ogarnij :/ jakie 15 osob na domku? kompletny kretyn z Ciebie! Nie wierzcie w takie historyjki. Jak chcesz pracować to pracujesz, a jak jedziesz i sadzisz, ze za ladne oczy dostaniesz wyplate to lepiej zostan w domu. Praca glownie jest na produkcji, jako pakowacz kielbas, miesa. Domki przyzwoite, wiadomo, ze jak dbasz tak masz. Ludzie na domach spoko. Ja nie zaluje, ze wyjechalem, bo przynajmniej mam prace i pieniadze! Polecam ;)
karo 2016-04-28 17:17:13
Firma beznadziejna, niepolecam! Jak chcecie robic tylko na biuro i zarabiac marne grosze to prosze bardzo..
1
thania 2016-05-10 17:36:50
86 euro za domek , a w domku nie ma neta i jest syf. Cenia się bardzo, transport 7,50 euro za kazdy dzien, acha praca moze byc w 1, 2, 3 ,4 lub w najlepszym wypadku 5 di w tygodniu.
1
dokitufirma 2016-05-12 17:17:19
do kitu ten perfekt
marzena 2016-05-16 14:09:09
Witam jade na przyprawy w ndz 22,05 zobczymy jak bedzie bo opinie podzielone a poki nie pojedziesz i nie zobaczysz to nie ma co oceniac. Jakas dziewczynakobieta chetna do wyjazdu razem by bylo raniej prosze pisac na mala marzenapalka@vp.pl
xxx 2016-05-22 22:27:43
Witam,według mnie agencja THE PERFECT MATCH jest dobrą firmą lecz nie do końca.Głównym problemem w firmie jest domek w miejscowosci Helmond Medevort8,w którym mieszka PANI JOANNA,która nie pracuje w firmie a dyktuje warunki ludzią którzy mieszkają i pracują i płacą za ten domek.PANI JOANNE przyłapałam na przeszukiwaniu moich rzeczy osobistych,gdy jej zwróciłam uwagę że powiem PANU ZBYSZKOWI zostałam z policzkowana.Jednym słowem banda złodziei,co PAN ZBYSZEK przywiezie z hali to jest wywożone do POLSKI.A na innych domkach brak garnków,talerzy itd.Po dwóch tygodniach od tego incydentu zostałam zwolniona że niby ja zachowywałam się agresywnie wobec mieszkańców, tak naprawdę to PANI JOANNA robiła cały zamęt.Nawet dwóch kierowców nie wytrzymało presji wywołanych przez PANIĄ JOANNE i wyprowadzili się.Firmo THE PERFECT MATCH czy wam są obojętni wasi pracownicy,dalej będziecie patrzeć przez palce na ten dramat co się dzieje.PZDRAWIAM XXX
3
xnxx 2016-05-26 22:59:31
Witam, czyli jak w umowie od tej firmy jest napisane ok 5 Euro/h to z tego jeszcze mam płacić za transport i zakwaterowanie, czy to już jest odliczone i tle się dostanie do ręki?
1
xnxx 2016-05-26 23:22:46
Mniej wiecej ile mozna zarobić na czysto co tydzień ?
1
Malinka94 2016-05-30 17:42:10
Witam wybieram sie do Van roya na pakowanie mięsa przez firme perfect match jak jestogólnie w tej pracy ile można zarobić na tydzień i czy praca jest ciężka
lolek123 2016-05-31 19:48:57
Witam, czyli jak w umowie od tej firmy jest napisane ok 5 Euro/h to z tego jeszcze mam płacić za transport i zakwaterowanie, czy to już jest odliczone i tle się dostanie do ręki?
2
mariusz 2016-05-31 23:13:15
dołączam się do pytania
1
kwocha 2016-06-01 12:14:17
Generalnie to chyba wygląda tak ,że obiecują ci w Polsce nie wiadomo co .. list intencyjny napisany tak dziwnie ze po przeczytaniu kilka razy i zaczerpnięciu porady prawnika , okazuje się że z tych 5euro netto pobierają jeszcze kase za domek i dojazd . Rozmawiając z "MIŁĄ" panią M z biura zeitmann , powiedziałem jej dlaczego mnie oszukała telefonicznie , ona twierdząc ze wcale nic takiego nie mówiła zaczeła się wydzierać przez telefon i straszyć karą... porażka zgłosić tą firme to zwykli oszusci , bez pozdrowien
2
janek 2016-06-02 12:56:07
jak ktos został oszukany tak samo przez tą firme bądź nie wyjasniono mu dokladnie co do stawki , czy ktos sie wybiera tam do pracy , proszę o kontakt patryk_j94@wp.pl . ogarniemy to pozdro
gosc 2016-06-02 13:10:50
Tragedia! pojechaliśmy z chlopakiem, zapewniali od razu prace,a tu co chwilę "pod telefonem" albo "jutro wolne"! Najgorsze biuro jakie moze byc! Dla osób, ktore sie wybieraja do pracy przez te biuro, radzę sie dwa razy zastanowic. Nie dość, że wykosztowaliśmy sie na wyjazd to wróciliśmyy spłukani!
5
dresscode 2016-06-02 19:37:38
Która to "miła" Pani M :) ?
jojo 2016-06-03 09:48:54
Mariano jak wygląda stawka ?
kjcndjkvoudsfhv 2016-06-06 17:44:39
Skoro już ktoś poruszył temat Joanny z domku w Helmond to i ja coś dorzucę, również dzięki niej musiałam się wyprowadzić z domku potrafi tylko wszystkim rozkazywać i nic więcej, najmądrzejsza na świecie nawet nie pozwoli nikomu dojść do słowa i ona zawsze musi mieć rację. Jak już ktoś zrobi coś co nie jest po jej myśli to od razu awantura na cały dom.Współczuję ludziom którzy w dalszym ciągu tam mieszkają , mam nadzieję że Firma THE PERFECT MATCH w końcu coś z tym zrobi żeby się wyprowadziła z domu za który nie płaci ja niejednokrotnie zapieprzałam a wypłaty nie dostałam bo musiałam domek opłacić a ona nie pracuje i siedzi za free na domku. Do firmy nic nie mam pracowałam na gorszej jak jest sezon albo się załapie to ma się stałe godziny z wypłatami nie ma problemu, jedyny minus że w firmie są równi i równiejsi. Mam nadzieję że ta sprawa nie ucichnie. Pozdrawiam...
nadinka 2016-06-22 12:05:28
Miła Pani M. z biura Zeitmann?? A kto to jest w ogóle? Przecież jest tylko jedno biuro w Polsce, które się zajmuje rekrutacją i nazywa się tak samo jak agencja pracy w Holandii :/ :/
Ja pracuję od pół roku w Matchu i jestem zadowolona. Mam godziny i ładne pensje. Tak samo moj chlopak.
mario 2016-06-23 10:17:47
Jak czytam te wasze opinie to mi się aż śmiać chce. Ludzie, którzy tak niepochlebnie piszą to typowe cwaniaki co by chcieli by im płacić za nic nierobienie. Powiem tak The Perfect Match Detachering to spoko firma, dla pracowitych ludzików znajdzie się odpowiednie zajęcie i sobie zarobią godny pieniądz. A dla nierobów to wiadomo, każde zajęcie będzie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hahahah
merlinnnnek 2016-07-06 15:11:05
@mario masz rację! mówiąc do ogółu tu czytających chcesz pracować to robisz, a jak nie chcesz to zostań w chacie i nie zawracaj głowy innym i nie psiocz na firmę The Perfect Match. Wystarczy minimum zaangażowania i pokazania, że jest się dobrym pracownikiem i po kłopocie. Te wszystkie nieciekawe opinie to piszą niedojdy życiowe, które oskarżają pracodawców o to jak mają.
patrol92 2016-07-08 11:27:07
Na każdą agencję pracy znajdzie się coś co zostanie opisane negatywnie. Ja na Agencję Pracy The Perfect Match złego słowa nie powiem, ponieważ pracuję już z dobry rok i jestem zadowolony.
Aniaaa 2016-07-12 22:51:28
Witam,
czy może ktoś przybliżyć mi tą agencje .Mamy z chłopakiem wyjechać do pakowania produktów żywnościowych ...jak z kasą ?.Zaproponowali nam stawkę 5,25 już z odciętym mieszkaniem itd.
1
oldman 2016-07-13 10:02:37
5.25 na rękę - to chyba jesteście poniżej 23 lat, co? Macie jasną sytuację jeżeli chodzi o stawkę netto. Z tego co widzę to Match ceni sobie młodych pracowników i mają raczej stałe godziny pracy. Mój syn przyjecchał na sezonówkę i sobie zarobił na życie studenckie. A ja pracuje w Matchu już ponad 2,5 roku i jestem zadowolony. Nie ma co się zastanawiać, zabieraj chłopaka i przyjezdzaj.
Mateusz 2016-07-19 16:43:14
W ten weekend wybieram się do Helmond do pracy, wybiera się też ktoś w ten weekend?
Może coś ktoś powiedzieć na temat obecnej sytuacji tam?
lemposz24@gmail.com za cokolwiek będę wdzięczny
eldo 2016-07-25 09:35:50
Witam, ogolnie firma w porzadku,wyplacalana,prace sa fajne,przez pierwsze tyg.moga rzucac po roznych, ale z czasem zalapac sie mozna do jednej :).Mieszkania sa wporzadku,tylko zalezy kto mieszka w tym domu i zkim. Ogolnie nie zycze nikomu mieszkania na ommel 2, zwykla zulernia.Chleja tam ludzie dzien w dzien, a potem lataja po scianach. Jak dla mnie najlepsze domki sa w Asten i ja tez tam mieszkalem.
Pozdro
ron 2016-07-26 11:38:14
Firma spox, kasa zawsze na czas. Co do mieszkań to wiadoma sprawa, że jak będziesz sprzątał wokół siebie to będziesz miał porządek - jak na codzień to robisz u siebie na prywatnej chacie. Pierwsze dni jesteś sprawdzany w kilku zakładach i później biorą Cię na jeden, na którym najlepiej Ci idzie robota.
Kasia 2016-07-28 21:35:57
Hej, jadę w niedziele (31.07) do pracy przy produkcji? możecie mi coś powiedzieć jak wygląda praca przy produkcji? co się dokładnie robi? czy jest cięzko? jak traktują ludzi? ile się zarabia na rękę?
Magda 2016-08-01 15:43:07
Firma dno!! Stracilam pieniadze na podroz, jestem stratna a pieniedzy jak nie bylo tak nie ma! Dom to smrod, muchy i jeszcze raz muchy. Praca nie jesr gwarantowana, na poczatku caly tydzien siedzialam w domu 'pod telefonem' a pieniadze w biurze naliczali za kazdy dzien. Jak juz poszlam do pracy to bylo lepiej bo w tym smierdzacym pokoju nie siedzialam. Organizacja porazka, warunki porazka, daleko do biura, nic nie mozna zalatwic, obdzieraja z kazdego euro. Pieniedzy po wyjezdzie do polski nie dostalam. Pojechalam tam za posrednictwem Moniki K. Z biura zeitmann. Pani umywa rece od wszystkiego. Szukajcie innego biura jesli nie chcecie stracic hajsu i nerwow.
4
heniek 2016-08-16 18:48:21
Przestrzegam przed zakwaterowaniem w Someren-syf,kiła i mogiła,a na dodatek lokatorzy patologia-alkohol i narkotyki na porządku dziennym!!wszędzie tylko nie w kibel!!!!! Do wc brzydziłem się wejść,bo pjani i naćpani walili Z pracą zależy jak trafisz-jak dobrze trafisz,to robisz non-stop,a jak nie to siedzisz w domu :(
1
JJaKub 2016-08-19 14:35:31
To tak szczerze nie polecam , firma cie ma głęboko w nosie kontakt z firma jest naprawde żaden . Warunki socjalne 3/10 dziurawa wanna cieknący kibel i syf na każdym kroku
1
kamila7891 2016-08-21 14:14:38
Pracowałam tam przez kilka miesięcy i nie jest tak jak mowisz to co masz podane na reke to jest juz dla Ciebie a ze stawki brutto sa pobierane oplaty wiec jak nie bylas to nie mow o czyms o czym nie wiesz
1
Rutyna 2016-08-24 20:48:41
Spedzilem 5 lat w Holandii. Jakis czas temu wpadlem na chory pomysl aby pojechac z The Perfect Match.
Do jasnej cholery jak nie macie pracy to na co takie masowki sciagacie do Holandii?! Szczegolnie ze wsrod tych masowek jest masa alkoholokow i cpunow-weekend w weekend taka cpalnia na domkach ze szok i nie pisze tu o paleniu ziola!
Jakby tego bylo malo to sciagaja pieniadze za dojazd do pracy o.O i chocbyscie jezdzili rowerem czy nawet chodzili z buta toni tak beda was za owy dojazd kasowac o.O
jest masa duzo lepszych agencji wiec radze pogoogloqac jakie sa polecane, a samej agencji polecam wymagac chodzby zaswiadczenia o niekaralności bo nieraz tam takie elementy ze juz lepiej spac w centrum Helmond.
Agencja musi troche popracowac szczegolnie jesli chodzi o ludzi oraz godziny w pracy, a i iwazajcie co podpisujecie bo Pani w biurze bedzie popedzac "podpisuj bo nie ma czasu" to tak nie moze dzialac.. najlepiej jechac wlasnym samochodem i z zapasem gotowki zeby w razie W miec na powrot/zmiane agencji
3
Mariusz 2016-08-25 17:45:29
Skoro tam jest tak dobrze to czemu nie jesteś w pracy? Masz pracę i pieniądze w tej firmie jak piszesz, a w środku tygodnia o 10:28 siedzisz na necie i ją wychwalasz....hmmm...to daje do myślenia czym się u nich zajmujesz...
2
Piotr 2016-08-25 17:56:10
Witam wszystkich. Mam jechać do pracy do fabryki przypraw przez tą agencje. Pracował ktoś tam i może napisać jak to wygląda? Rekruterka przez telefon mówiła że godzin jest dużo i że cały czas szuka ludzi bo ich brakuje, że można tez będzie brać nadgodziny. Ale po tym co wyczytałem w komentarzach zaczynam się obawiać co to może być. Zastanawiające jest dla mnie też, że nawet CV nie chciała, nie sprawdziła znajomości języka tylko od razu spisała dane a po 15 minutach dostałem e-mail z umową i warunkami. Mógłby ktoś napisać jak to jest z tym godzinami przy przyprawach, wszelkimi potrąceniami, jak wygląda kwestia zamieszkania, ile ludzi mieszka w mieszkaniu, jakie warunki itp. Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź.
1
Zenek 2016-08-26 16:05:49
1. Firma- da się żyć jak znasz dobrze angielski (dobrze czyli sie z każdym dogadasz a nie kilka zdań), bo w biurze szefostwo to Holendrzy z którymi lepiej gadać osobiście jeśli się chce coś załatwić.
2. Przyprawy- Firma to prawdopodobnie Fromatech- pracuje tam, zarobki średnie, ja mam 20lat i za 40h dostaje około 190Euro. Zależy jak trafisz bo zakład jest sporawy, albo trafisz dobrze (ważenie resztek, jeśli np w zamówieniu jest 93kg chilli a w worku jest 25kg to oni biorą 75 a resztę my musimy zważyć i im dać żeby była ciągłość pracy), albo na mieszalniki, czyli wrzucanie worków z przyprawami do mieszalników a potem pakowanie do kartonów, ciężka robota ale jest ok. Jak trafisz na 1 zmiane to robisz od 6 do 15 (godzina przerwy) czyli 8h pracy, albo na nocną od 15 do niewiadomo której, może skonczyc o 24 co sie raczej nie zdaża albo napierdzielasz do 3 w nocy.
3. Zakwaterowanie to jak trafisz, najlepiej uciekac na Mierlo albo Vlierden, reszta to wdg mnie porażka.
TL DR

Znasz angielski i nie boisz sie zapierdzielu to jedź, jeśli jest inaczej to nie rozumiem czego szukasz za granicą.
UCZCIE SIE LUDZIE JĘZYKA ANGIELSKIEGO
1
gabrysia 1976 2016-09-20 13:46:15
Witam ja tam pracowałam i było super nie narzekałam kierownictwo wpozoyku gdybym mogła wrócić to bym się nie zawahała ale sama odeszłam pozdrawiam
1
wonka 2016-10-13 19:55:09
Nie orientujecie się czy przy zatrudnieniu żądają zaświadczenia o niekaralności?
wonka 2016-10-16 20:53:23
wolałabym sie dowiedzieć od kogoś kto tam pracował czy żądają zaświadczenia o niekaralności
xxx30 2016-10-22 10:15:48
Nikomu nie polecam tej Agencji jezeli chcecie normalnie zyc i pracowac by odlozyc na swoje marzenia itp//...to sa najwieksi oszczusci i zlodzieje jakich widzialem.. tam to jest Etiopia nie Holandia... Agnecja kradnie ci 37.50 euro za tydzien za transport mowiac ze to administracyjne. Dobrze to wymyslili 150 e na 4 tyg czyli ani centa mniej ani wiecej ;) ... i na nocki bd zapier***** za 100% . to juz lepiej jest w Czeczeni bo nawet w PL sa dodatki za nocne zmiany ... chca sie poprostu dorobic na twoim nieszczesciu .. i robia to dalej bo apetyt rosnie w miare jedzenie..w wolnym czasie zglosze skarge na nich... a normalnym ludzia odradzam wspolprace z Perfect match// Oni powinni zniknac poprostu... Bo glodny czlowiek ukradnie gruszke i ma klopoty a te peda** kradna caly czas i maja wszystko .. Ciekawe czy ci co tam kradna spedzaja tak weekend jak ci co tam wegetuja .. PERFECT MATCH - to najwieksze oszustwo jakie moze byc..... !!!
2
normalny wsrod idiotow 2016-11-05 19:09:13
Nie zadaja zadnego zaswiadczenia o niekaralnosci, masa pl patologii.. praktycznie na kazdym domku uslyszysz w sobote o mdma i innym scierwu
2
Paula 2016-11-28 13:06:06
Jeśli chcesz pracować to pracujesz szału nie ma z wyplatami ale dla osób którzy lubią przygody i nie mają zobowiązań w Polsce czemu nie ? W pojedynke ciężko ale dla dwóch osób ok ja zarabialam ok 100-150 euro tygodniowo a mój 150-200 moja wypłata szła na życie i zabawę a jego na odlozenie. Na początku jest trudno i jedziesz na zaliczkach do mometu kiedy nie założysz konta w Holandii dlatego warto jedzenie na max tydzień na początek wziąść ze sobą i mieć coś kasy wiadomo że nie każdemu przypisze fart ale jeśli pokażesz ze chcesz robić to będziesz robić a atmosfera jest ok ja milo wspominam czas spędzony tam ! I pozdrawiam wszystkich z Asten a szczególnie z bungalow :) paula
Paula 2016-11-28 13:11:36
Nie spotkałam się aby chcieli zaświadczenie o niekaralności ale przez niecałe dwa lata może się coś zmieniło ..
Paula 2016-11-28 13:23:35
Prawda jest taka ze dzwonią do Ciebie czy masz wolne czy idziesz do pracy ja przez 3 miesiące pobytu tam miałam może tydzień wolnego ja weekendy miałam wolne. Dla mnie to był plus. Każda agencja czy ta czy inna zarabia na Tobie dlatego jak chcesz mieć kokosy szukaj pracy bezpośrednio od pracodawcy a nie od agencji. Ja byłam zadowolona ale nie miałam zobowiązań w Polsce jeśli masz rodzinę płatności nie licz na to ze Ci się uda. Uważam że to jest dobre dla ludzi których nic nie trzyma w Polsce :)
danieC 2016-12-03 16:13:08
Ciekawe czy jeszcze tam te lesbijki "Polki" pracują na tym mięsie hih babo-chłopy/ Odradzam Perfect mach to jest syf i kpina i oszustwo !!! NOWOCZESNE NIEWOLNICTWO !!!
Zostaw swoją opinię o The Perfect Match Detachering BV - Helmond
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie The Perfect Match Detachering BV