brak logo

The Perfect Match Detachering BV

Helmond

Opinie o The Perfect Match Detachering BV

wonka 2016-10-13 19:55
Nie orientujecie się czy przy zatrudnieniu żądają zaświadczenia o niekaralności?
wonka 2016-10-16 20:53
wolałabym sie dowiedzieć od kogoś kto tam pracował czy żądają zaświadczenia o niekaralności
xxx30 2016-10-22 10:15
Nikomu nie polecam tej Agencji jezeli chcecie normalnie zyc i pracowac by odlozyc na swoje marzenia itp//...to sa najwieksi oszczusci i zlodzieje jakich widzialem.. tam to jest Etiopia nie Holandia... Agnecja kradnie ci 37.50 euro za tydzien za transport mowiac ze to administracyjne. Dobrze to wymyslili 150 e na 4 tyg czyli ani centa mniej ani wiecej ;) ... i na nocki bd zapier***** za 100% . to juz lepiej jest w Czeczeni bo nawet w PL sa dodatki za nocne zmiany ... chca sie poprostu dorobic na twoim nieszczesciu .. i robia to dalej bo apetyt rosnie w miare jedzenie..w wolnym czasie zglosze skarge na nich... a normalnym ludzia odradzam wspolprace z Perfect match// Oni powinni zniknac poprostu... Bo glodny czlowiek ukradnie gruszke i ma klopoty a te peda** kradna caly czas i maja wszystko .. Ciekawe czy ci co tam kradna spedzaja tak weekend jak ci co tam wegetuja .. PERFECT MATCH - to najwieksze oszustwo jakie moze byc..... !!!
5
normalny wsrod idiotow 2016-11-05 19:09
Nie zadaja zadnego zaswiadczenia o niekaralnosci, masa pl patologii.. praktycznie na kazdym domku uslyszysz w sobote o mdma i innym scierwu
2
Paula 2016-11-28 13:06
Jeśli chcesz pracować to pracujesz szału nie ma z wyplatami ale dla osób którzy lubią przygody i nie mają zobowiązań w Polsce czemu nie ? W pojedynke ciężko ale dla dwóch osób ok ja zarabialam ok 100-150 euro tygodniowo a mój 150-200 moja wypłata szła na życie i zabawę a jego na odlozenie. Na początku jest trudno i jedziesz na zaliczkach do mometu kiedy nie założysz konta w Holandii dlatego warto jedzenie na max tydzień na początek wziąść ze sobą i mieć coś kasy wiadomo że nie każdemu przypisze fart ale jeśli pokażesz ze chcesz robić to będziesz robić a atmosfera jest ok ja milo wspominam czas spędzony tam ! I pozdrawiam wszystkich z Asten a szczególnie z bungalow :) paula
Paula 2016-11-28 13:11
Nie spotkałam się aby chcieli zaświadczenie o niekaralności ale przez niecałe dwa lata może się coś zmieniło ..
Paula 2016-11-28 13:23
Prawda jest taka ze dzwonią do Ciebie czy masz wolne czy idziesz do pracy ja przez 3 miesiące pobytu tam miałam może tydzień wolnego ja weekendy miałam wolne. Dla mnie to był plus. Każda agencja czy ta czy inna zarabia na Tobie dlatego jak chcesz mieć kokosy szukaj pracy bezpośrednio od pracodawcy a nie od agencji. Ja byłam zadowolona ale nie miałam zobowiązań w Polsce jeśli masz rodzinę płatności nie licz na to ze Ci się uda. Uważam że to jest dobre dla ludzi których nic nie trzyma w Polsce :)
danieC 2016-12-03 16:13
Ciekawe czy jeszcze tam te lesbijki "Polki" pracują na tym mięsie hih babo-chłopy/ Odradzam Perfect mach to jest syf i kpina i oszustwo !!! NOWOCZESNE NIEWOLNICTWO !!!
3
obserwator 2016-12-15 22:08
Hah i co to za kasa 100/150e na tydz to w pl mozna zarobic, sam zarabiam wiecej niz wy oboje, wiec cos jest nie tak..ah zapomnialem ze tam nie ma zwrotu kasy za paliwo tylko trzeba placic za busa ktorym nawet jak nie jezdzisz to i tak placisz hahah a w Asten jedna wielka cpalnia, nie polecam
seba 2016-12-19 20:07
Witam potrzebuje pilnie informacji o Van roy w Helmond czy jest tam praca po ile godzin i ile sie wychodzi tygodniowo z kasa itp????bede bardzo wdzieczny za info ktore jest dla mnie wazne.POZDRAWIAM
Paula 2016-12-26 13:21
Hmm gdybyś przeczytał post ze zrozumieniem to doczytał byś ze szału nie ma. Jeżeli ktoś ma rodzinę nie polecam ale jeżeli jest się sam nie ma żadnych zobowiązań to dlaczego nie ? Przecież w między czasie można szukać innej pracy jeżeli komuś nie odpowiada raczej każdy ma Internet telefon i nie jest ograniczony w żaden sposób. Przy okazji mozna w wolnych chwilach pozwiedzac pojechac tu i tam. Ja nie nazekalam bedac tam na bram pracy raczej na odwrot czasem bylo jej az za duzo. My mieliśmy swoje auto. ; ) hmm to super ze zarabiasz wiecej niz w tedy my dwoje gratulacje :) my też nie narzekamy na ta chwilę a mąż zarabia sam. A jeżeli mialabym cofnąć czas i pojechać tam na nowo pojechalabym. :) Miło wspominam czas spędzony tam :) ACZKOLWIEK UPRZEDZAM LUDZI KTÓRZY MAJĄ RODZINĘ ZOBOWIĄZANIA I JADĄ TAM Z MYŚLĄ ZE DUŻO ZAROBIA. To raczej praca i zarobki dla ludzi którzy zaczynają od czegoś :) albo chcą się dobrze bawić. Łączyć przyjemne z porzytecznym :)
Ścigacz 2017-01-04 19:05
I najlepsze to ze maja certyfikat bo kazdy ma to gdzies albo ma juz dosc i po czasie jedzie do pl bo nich niezglasza skarg a jak zlozy to zalatwiaja to polubownie itp
1
Ścigacz 2017-01-04 19:09
I najlepsze to ze maja certyfikat bo kazdy ma to gdzies albo ma juz dosc i po czasie jedzie do pl bo nich niezglasza skarg a jak zlozy to zalatwiaja to polubownie itp
1
Robot90 2017-01-04 19:13
Jak ktos chce wiedziec cos o tej firmie to wiem wszystko i odp na kazde pytanie,pozdr
5
Paulinye 2017-01-06 23:08
Ja co prawda zadzwoniłam do biura Romi o przyjęcie na pewnien zakład ale ze nie potrzebowali ludzi to zatrudniono mnie wlasnie przez perfect i nie narzekam mam prace 6 dni w tygodniu ☺
gejsza 2017-01-25 21:41
beznadziejna firman zdzieraja kasę za wszystko, nie płaca za dni świąteczne!!!
4
angelina 2017-01-26 12:39
Hej, wie ktoś coś o zakwaterowaniu w OMMEL? MAM JUTRO JECHAC TAM i podjac prace przy warzywach i owocach w Helmond.
1
angelina 2017-01-26 12:43
CO WIESZ O ZAKWATEROWANIU W OMMEL? JAK WYGLADA PRACA PRZY OWOCACH I WARZYWACH? ZAPROPONOWALI MI 8.96BRUTTO/H
Normalny od kilku lat w holandi mający porównania 2017-02-01 18:41
Tak domy rudery a praca 3. Razy w tygodniu byłem 2 tygodnie moja kobieta wogule nie była w pracy zajebiscia agencja nadająca się do inspiracji pracy a potem zamknięcia
1
Ciechanowski 2017-02-14 08:52
TRAGEDIA LUDZIE 115 EURO ZA TYG MIESZKANIA W CHLEWIE 50 E ZA BUTY ROBOCZE 50 E ZA KLUCZYK DO SZAFKI 50 E KAUCJI 35 WYROBIENIE SOFI 5 E NA RĘKĘ ROBOTA 2 DNI W TYGODNIU TO JUŻ FART KRÓTKO MÓWIĄC JEDZIESZ PRACOWAĆ NA NICH I NIC NIE ZARABIASZ CHLOPAK ŻEBRAŁ 50 CENTÓW POD SKLEPEM ZAPYTAŁEM CO SIĘ STAŁO MÓWI ZE MIECHA SIEDZIAŁ BEZ PRACY Z TEJ FIRMY NIE POLECAM 2017 LUTY !
4
krzysztof 2017-02-19 23:04
wczoraj przyjechałem i jak na pierwszy dzień współpracy jestem rozczarowany po prostu tragedia mieszkamy z kilkunastoma rumunami którzy kradną nam m.in art.spożywcze chemię itp. a koordynator 30 godzin temu obiecał nam że za 10 minut po nas przyjedzie i nas z tąd zabierze, do teraz się niue doczekałem syf brud smród i ubustwo!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
krzysztof 2017-02-19 23:08
wczoraj przyjechałem i jak na pierwszy dzień współpracy jestem rozczarowany po prostu tragedia mieszkamy z kilkunastoma rumunami którzy kradną nam m.in art.spożywcze chemię itp. a koordynator 30 godzin temu obiecał nam że za 10 minut po nas przyjedzie i nas z tąd zabierze, do teraz się niue doczekałem syf brud smród i ubustwo!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro rzekomo na 10 w biurze i podpisanie umowy
1
XXX 2017-02-20 16:58
Witam, masz racje sam osobiście pracuje na dzień dzisiejszy w firmie Van Loon przez perfrct match i mam prace cały czas bo się sprawdzilem ale co do prawdomówności firmy perfect match to KŁAMSTWA i nic więcej. Jeżeli ktoś trafi na Van Loona i się sprawdzi to ma stałą prace i dobrą stawke ale jak komuś sie wydaje że tutaj przyjedzie i zarobi kupe kasy za granie w hu..... to śię grubo myli, bo większość tu przyjeżdza i myśli żę w holandii jest beztroskie życie i za 50euro bedzie żył jak lord i palił tony Marychyy. Tą patologie którą tu na codzień spotykam to jest wprost niemożliwe że tacy ludzie mieszkają w Polsce
3
Andzelika 2017-03-09 22:26
Ludzie jesli ktos wybiera sie do tej firmy niech zrezygnuje tragedia wyplaty takie zeby tylko przezyc ciagle za cos potracaja .Zakwaterowanie tragiczne a koszty jak za apartamenty .Koordynatorzy nigdy nic nie wiedza .Jeszcze raz serdecznie odradzam kazdemu kto ma.zamiar jechac.
1
Andzelika 2017-03-09 22:28
Ludzie jesli ktos wybiera sie do tej firmy niech zrezygnuje tragedia wyplaty takie zeby tylko przezyc ciagle za cos potracaja .Zakwaterowanie tragiczne a koszty jak za apartamenty .Koordynatorzy nigdy nic nie wiedza .Jeszcze raz serdecznie odradzam kazdemu kto ma.zamiar jechac.
2
natalia 2017-03-15 01:09
kierowcy ćpają podczas zawożenia nas do pracy ,jadąc ponad setke na godzine wchodzą w zakręt, a mało tego zanim nas dowiozą,to rozwożą w pierwszej kolejności narkotyki do swoich klijentów a więc do pracy się spózniamy a nasz powrót zamiast 30 min. trwa 2,5 godziny do tego zapewniana jest praca przez pierwsze 3 tygodnie dopuki nie zedrą z was opłat za kaucje tzn. mieszkanie 50 euro
chipy do kazdej pracy ktorej cię poślą kilka razy 50 euro
mieszkanie tygodniowo 115 euro tyg.
ubezpieczenie 25 euro tyg.
dojazd 37 euro tyg.
a po trzech tygodniach jak juz za wszystko zaplacisz i zarobisz jakies pare groszy to lądujesz na wolnym tzn, pracujesz jakies 3 dni w tygodniu aby oplacic te koszta a zonie do domu mozesz ewentualnie wysłać na waciki jak jej wystarczy
4
czecha 2017-03-15 08:28
Beznadziejna firma, nie ma pracy!! Ludzie uciekają stąd po kilku dniach!!!
4
melanie 2017-03-15 08:30
To oszuści , tu pracy nie ma, pracuje się tylko na domki!!!! Nie ma po co tu przyjezdzac, chyba ze chcecie się zadłuzyć!
3
seba 2017-03-15 08:32
Odradzam ta firmę , to najgorsza firma w jakiej pracowałem kiedykolwiek, gorszej nie znam!!!!!!!!!
4
Aro 2017-03-22 11:43
Witam! Jak wyglada praca przy rusztowaniach w Belgii przez tą firmę ?
Mikiiiii 2017-03-23 10:46
Boszzzz....jak się czyta te Wasze "pochlebne" komentarze to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Ja pracowałam przez tą firmę razem z partnerem przez około 2 latka. Jak ktoś się w robocie sprawdzi i daje z siebie maxa to koordynatorzy zakładów to doceniają i już nie chcą zamieniać tych dobrych pracowników na innych. Prawda jest taka, że jak chcesz pracować i zarobić to tak zrobisz,a jak sądzisz, że w Holandii czy gdziekolwiek indziej za granicą dostaniesz kasę za tak zwane ładne oczyska to sorry, ale gdzie Wy ludzie macie głowy i rozumy?! Nie powiem złego słowa na Matcha, bo bym skłamała.
Fajna firma i fajni ludzie. będę zawsze mile wspominać współpracę z Perfect Matchem.
Natalia 2017-04-05 11:56
Cześć wszystkim, byłam zatrudniona przez tą firmę kilka miesięcy temu i potrzebuje do nich numeru telefonu i ew. adresu mail. Mi niestety wszystko przepadło. Proszę o pomoc :)
janette 2017-04-26 10:15
Do kitu firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i już!! Ja pracowalam, nie obijałam się, a mialam po 2 , 3 dni wolne w tygodniu!!! masakra!!!
2
iiii 2017-04-26 10:22
Nie polecam , praca tylko dla typowych roboli co zarobia sie na śmierć dla 100 €... ludzie , ktorzy nie pracuja jak robot mają tu prace przez 2 dni w tygodniu, tak, zeby zarobić na ich cudowny domek za 400€ i 120€ za dojazdy miesięcznie.
2
Miskaa 2017-05-04 12:59
witam, ja dostalam propozycje do nich wyjazdu w nastepny weekend i po przeczytaniu wszystkich komentarzy mam mieszane uczucia, nie wiem co robic, czy jechac czy nie. Moze ktos pomoze? Mam mieszkac w Durneseweg 24 5724 AL Ommel? Jakie sa tam warunki ? Ktos cos pomoze?
Jertih 2017-05-12 15:25
Tez mam tam jechac w ten weekend, nie ma czego sie obawiac, prace zawsze mozna zmienic. Z tego co sie orientuje, jest to zakwaterowanie tymczasowe.

Pawel
Krzysiek 2017-05-19 20:56
witam, ja dostalam propozycje do nich wyjazdu w nastepny weekend i po przeczytaniu wszystkich komentarzy mam mieszane uczucia, nie wiem co robic, czy jechac czy nie. Moze ktos pomoze? Mam mies zkac w ROSUN Krzyśek
mała 2017-05-27 17:04
Banda wyzyskiwaczy. Chcesz zostać legalnym niewolnikiem to zapraszam. Kwatery to jedne wielkie imprezownie. Hotel w best to jedna banda cpunów. Kwtermistrz Tomek wyrzuca za pslenie trawki a sam uczestniczy w narkotykowych libacjach w palarni. Przeprowadza kontrole ja SB taz w tygodniu(czesciej masz kontrole niż w więzieniu). Ludzi traktują jak śmieci i okradają z pieniedzy. Beszczelnie usuwają negatywne opinie,bo nikt by tam nie pojechał.
1
adx 2017-05-27 17:10
Masz racje. Znikały mi pieniądze z wypłat. Na hotelu wszyscy ćpają,cały czas imprezy,nie da sie wyspac,a potwm trzeba isc na zpiernicz do pracy w tępie olimpijskim. Zdymana agencja ide na nich do związków zawodowych za okradanie mnie z pieniedzy.
1
adx 2017-05-27 17:14
Dokładnie tak jak piszesz. Hotel to jedna wielka patola. Co z tego że narobisz nadgodzin jak i tak ci wezmą za nie pieniądze. Złodzieje i wyzyskiwacze.
1
adx 2017-05-27 17:18
Teraz ta firma nazywa sie tpm work! Uważajcie gdzie się pchacie!
1
Mała 2017-05-27 17:33
Witam! Pracowałam tam na wiekowce moje wypłaty nawet czasami były po 50€. nawet na przeżycie nie starczalo. Ludzie uważajcie! Za mnie zakład wypłacal jak bez wiekowki a ja dostawałam jakieś marne 5€ na godzinę i co gdzie reszta mojej kasy!!! Banda złodziei i chamow!!!
1
mieszko 2017-06-07 08:57
Jutro wyjeżdżam do nich na produkcje 2 pytania jaki są warunki i praca jak wygląda oraz w jakim języku podpisuje sie umowe POMUŻcie PILNE!!!!
Balbinka 2017-07-12 17:33
Kolejna zadyma na domku w as ten kolo Eindhoven. Zgadnijcie czyj to domek?-oczywiscie the perfect match.nie ma roku na domkach ten firmy bez morderstwa,proby zabojstwa,pobicia,kradziezy,itp.itd.Ludzie ktorzy tu dluzej pracuja-wiedza o czym mowie.ludzie ktorzy tu pracowali tez...
Marta 2017-07-21 09:27
@mieszko widzę, że niestety nikt nie zdążył udzielić Ci informacji, na których Ci zależało. Rozumiem, że już rozpocząłeś pracę. Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy na produkcji? Co doradziłbyś osobom, które są tą pracą zainteresowane?
Ludzieludzie 2017-07-24 16:35
Jedna wielka ściema... Oferta pracy jak i jej warunki oferowane przez agencję w Poznaniu znacznie różnią się tym co zastałam w Holandii... Kaucja za mieszkanie, za chipy ( można nawet do kilku firm w ciągu tygodnia trafić) , opłata za dojazd do pracy nawet jeśli się nie dojeżdża.. w biurze długi czas oczekiwania na dokumenty a potem poganianie i teksty w stylu " podpisuj podpisuj poczytasz w domu" , każą nawet dawać do kserowania karty kredytowe ( o zgrozo kto normalny na takie coś by się zgodził ) JEDNA WIELKIA PARODIA dobrze że uciekłam.. nikomu nie polecam nawet najgorszemu wrogowi.. o ile warunki mieszkalne były ok i ja trafiłam na domek z przyzwoitymi ludźmi to słyszałam od nich że na innych domkach ćpanie bicie kradzieże są ciagle.. ostatnio jakaś afera była ale dokładnie niewiem co bo współlokatorzy nie chcieli się tym "faktem" podzielić.. stanowcze nie !
worek 2017-07-26 19:37
OMEL?
uciekaj!! i nie zgadzaj się!! tylko na hotel i.b.c jak już
Pipi 2017-07-31 19:11
Witam. Wie ktos cos o domkach w Geldrop? Szukam numeru kontaktowego do biura z tamtad.
Adam 2017-08-16 17:49
To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie firma okradają ile sie da za mieszkanie 115€ za transport 40€ za ubezpieczenie tez kradną ktorego nie masz i ogolnie wszedzie pijacy ćpuny nie polecam tej firmy
Marta 2017-08-21 10:19
@Adam co rozumiesz mówiąc, że okradają? Jeśli firma pomaga w znalezieniu mieszkania oraz transportu, to za jego wynajęcie i koszt dojazdu będzie potrącać koszty. Nie było to dokładnie omówione podczas przedstawiania warunków zatrudnienia? Ktoś jeszcze może powiedzieć coś więcej o tym jak przedstawiane warunki mają się do tego co zastaje się na miejscu? Czy są one zgodne?
Zostaw swoją opinię o The Perfect Match Detachering BV - Helmond
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie The Perfect Match Detachering BV