brak logo

GeoBit

Łomża

Opinie o GeoBit

anonim 2008-12-16 12:07:42
Słowa kojarzące się z GeoBit: solidna, profesjonalna, rozwojowa
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobrą .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są .Bardzo mili i pomocni
Najbardziej podobało mi się w GeoBit: właściciel bardzo przystępny i "życiowy"
Najbardziej nie podobało mi się w GeoBit: raz natłok raz przestoje
Goofi 2010-11-11 20:13:37
Wynagrodzenie płacone z dużym opóźnieniem to bez wątpienia największy plus tej firmy.
2
x 2010-11-25 09:51:14
Powyższa opinia byłego pracownika, który powinien cieszyć się, że nie został zwolniony dyscyplinarnie.
anonim 2010-11-26 15:25:31
Mam przyjemno??Ä? wsp????pracowaÄ? z tÄ? firmÄ? od dziesiÄ?ciu lat. Wysoka kultura osobista szefa. Zawsze z klasÄ?. Ogromna wiedza geodezyjna i du??e do??wiadczenie zawodowe. MogÄ? wyraziÄ? swojÄ? opiniÄ? w samych superlatywach.
1
** 2014-06-09 10:34:06
Nie polecam!!!
1
Absolwent 2014-07-17 09:19:58
Jak chcesz nauczyć się roboty to jest to miejsce.
** 2014-08-08 11:29:38
Tam nie ma się od kogo uczyć roboty.
henryk makaron-świderski 2015-01-28 17:04:35
również jako osoba szukająca pracy rozważam perspektywę podjęcia zatrudnienie wkrótce w GeoBit. pozostaje jednak kilka niejasności, które chciałbym najlepiej wyjaśnić tutaj na dynamicznym forum publicznym. zapytam tam, czym wyróżnia się na plus ten pracodawca od innych działających aktualnie w branży?
Devo 2015-02-19 10:12:39
na plus nie wyróżnia się niczym.
Devo 2015-03-31 09:51:36
W porównaniu z innymi firmami niczym się nie wyróżnia. Chcesz, to idź tam pracować. Po 3-5 latach pracy zrobisz podsumowanie dotychczasowych osiągnięć i wtedy będziesz wiedział w jakim miejscu jesteś, czego się nauczyłeś. Opinie osób postronnych bywają czasem subiektywne. Popytaj w środowisku, wyciągnij wnioski i podejmuj decyzję.
** 2016-06-03 11:16:02
pod warunkiem, że jest się od kogo uczyć
** 2016-07-15 13:20:38
Właściciel firmy nie zna znaczenia pojęcia słowa benefit i Ty też o tym zapomnij.
Zostaw swoją opinię o GeoBit - Łomża
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GeoBit