brak logo

BALTIC GROUND SERVICES PL SP. Z O. O.

Warszawa

Opinie o BALTIC GROUND SERVICES PL SP. Z O. O.

anonim 2011-08-18 10:10
Firma krzak na początku obiecują złote góry, a w praktyce brak sprzętu do pracy i ubrań dla obsługi płytowej ludzi traktują jak niewolników obiecują inne wynagrodzenie które w trakcie pracy zmienia się jak w kalejdoskopie np. zmiana okresu rozliczeniowego nadgodzin nie informując nikogo o tym fakcie itp.
12
TATARAK 2011-12-12 15:27
Totalny bałagan organizacyjno - finansowy, brak zaplecza medycznego obiecywanego przy zawieraniu umów, brak sprzętu , obsługi informatycznej, minimalna płaca za godziny nocne, brak wypłacanych miesięcznych prowizyjnych premii lub ich obniżanie, brak odpowiednich szkoleń dla pracowników wykonujących określone zadania , generalnie - przykrywka dla firmy-matki.
5
mem 2012-02-01 12:11
ile tam sie zarabia miesiecznie tak orientacyjniee np;kierowca
scania 2012-02-14 15:39
sam bylem ciekawy i zainteresowany pracą. Podobno kierowca operator tankowania 3 brutto - powinni sobie razem z kapitałem ruskich przywiżc do roboty..
nikt 2013-04-25 17:40
Firma chyba pikuje. Atmosfera jak w karnej kompani. Ludzie uciekają gdzie tylko mogą, bo tu ani płacy, ani warunków, ani poszanowania pracowników.

Przy takim podejściu Panów Litwinów do ludzi i braku jasnej wizji, to kwestia miesięcy i koniec ...
5
seyno 2013-04-25 21:05
To już raczej nie miesiące.....
seyno 2013-07-10 16:51
Daruje sobie pracę w takim syfie....
3
Comek 2014-04-18 09:02
Coś słabo się tutaj pracownicy wypowiadają, ciekawe czym to może być spowodowane, pracuje tam w ogóle ktoś :)?
A. 2014-05-23 14:01
Znam wiele ludzi, którzy tam pracują i nie jest źle! Wiadomo, zawsze znajdzie się ktoś komu nie będzie pasowało, wszystkim nigdy nie dogodzisz! W tym momencie jest to najstabilniejsza firma handlingowa, przynajmniej pod względem zatrudnienia.
operator 2014-06-24 08:27
Witam jestem pracownikiem BGS i ci którzy się na tym forum wypowiadają to tacy ludzie co coś tam usłyszeli i coś od siebie dodali i opowiadają niewiadomo co. Zarabia sie tu dobrze jak na teraźniejsze czasy kryzysu braku pracy na rynku.
Wypłaty na czas do kazdego 10.
Jestem jednym z kierowców w tej firmie i wiem co piszę. Atmosfera nawe fajna załoga przyjazna mozna sie z każdym dogadać,zamienić sie na zmiany jak jest potrzeba itp.
2
araf 2015-02-09 11:38
pierwsza umowa na 3-miesiące druga chyba na 1-rok i potem jak nic nie odwalisz to na stałe chyba a kasa operatora 2800 brutto na poczatek jezeli nic sie nie zmieniło na te gorsze a ładowacz jak dobrze pamietam 2400 brutto.i zaczynaja z umowami smieciowymi.
rob 2015-03-11 21:01
totalny syf,ciągle jesteś brany za złodzieja
5
KK 2016-04-09 21:47
Koledzy orientujecie sie jakie zarobki takieo audytora w BGS?
Mikson 2016-04-18 13:30
3600 brutto + premie jak nic nie odwalisz
letskapr 2016-05-12 19:10
Właśnie są ogłoszenia @marcyl. Szukają asystentki ds. administracji i kadr. Wymagają by idealna kandydatka posiadała wykształcenie kierunkowe bądź była studentką ostatnich lat oraz posiadała bardzo dobrą znajomość języka angielskiego.
Wxlxi88 2017-01-19 21:38
Cala ta "firma" z tym kims na czele czyli a'la "prezesem" to jest jakis zart! Bawia sie w prowadzenie biznesu, totalny balagan organizacyjny, pracownikow traktuja jak śmieci. Zastanowcie sie zanim zlozycie tam cv
6
Wxlxi88 2017-01-19 21:39
Zgadzam się
Mis uszatek 2017-02-16 12:57
Moze cos napisze o stanowisku agenta ds obslugi pasazerskiej. Po zakonczeniu z nimi wspolpracy kilka jakis rok temu moge z dystansem wypowiedziec sie na temat tej firmy i tego stanowiska.
Pieniadze: jezeli nie jestes juz studentem mozesz otrzymac bez problemu umowe o prace. Kasa to okolo 1800-2000 netto w zaleznosci od doswiadczenia/ wyksztalcenia itd.
Godziny pracy: tryb zmianowy (ale nie dwuzmianowy). Chodzisz do pracy czasem na 1.00 rano, czasem na 3.00, czasem na 8.00 jest milion zmian. Dodatkowo pracujesz czasami po 8h, 10h, 12h, a jak opozni sie samolot (co bardzo czesto sie zdarza) nawet i dluzej. Jest to tak wkurwiajace ze nie mozesz sobie zaplanowac niczego--- w praktyce prowadzi to do tego, ze twoje zycie osobiste podupada....
Druga kwestia jest to ze w sezonie letnim zapierdalasz jak glupi. Masz duzo nadgodzin, czy chcesz czy nie chcesz
Jak nie chcesz i wyrazisz sprzeciw to utna ci premie
Urlopy: nie mysl o wzieciu urlopu w wakacje i wyjezdzie np. Nad morze ze znajomymi.., hehe ewentualnie w styczniu czy lutym ci dadza
Praca w swieta: obstawiasz wszystkie swieta: boze narodzenie, wigilie, wielkanoc, 3 maja, swieta ustawowo wolne. Pracujesz ty, zeby osoby majace znajomosci i lizace tylki komu trzeba, mialy wolne
Kary: panuje odpowiedzialnosc materialna za bledy- placisz nawet po kilka tysiecy o czym nie mowia na poczatku
Premie: masz podstawe + premie, sa one regularnie zabierane np. Jak spoznisz sie 15 min do pracy
Panuje chaos, brak szacunku do wspolpracownikow, klotnie pomiedzy pracownikami, wyzywanie sie kierownikow
Nie polecam, z tego co wiem to jakos w zeszlym roku zmienil sie szef, ale z opinii wspolpracownikow wynika ze raczej nic w tej kwestii sie nie zmienilo
3
Ie hymek 2017-03-22 00:35
Wlasciwie racja
1
El hymek 2017-03-22 00:38
Brak porzadnego sprzetu, wymagania zbyt wysokie w stosunku do zarobkow. Ładowacz 2400 brutto i po pol roku kregoslup do wymiany. Brak urlopu w sezonie i praca non stop + kolesiostwo
Weronika 2017-04-03 13:47
Zainteresowani pracą w BALTIC GROUND SERVICES PL SP. Z O. O.? Na stronie internetowej firmy znajdziecie aktualne ogłoszenia: http://www.bgs.aero/pl/kariera/oferty-pracy Zainteresowani?
Uświadomiony 2017-04-09 02:58
Nie. Poczytałem opinie i mi przeszło ;)
3
Yourloss 2017-05-22 08:36
Praca na lotnisku zawsze była moim marzeniem. Zostałam zatrydniona przez BGS. Na początku się cieszyłam. Niestety pani d o r o t a jest tak niemiłą i niecierpliwą osobą że zrezygnowałam z pracy. Nie jest w stanie nic wytłymaczyć, jest niecurpliwa i zwyczajnie wredna. Po powierzchownym pokazaniu systemu oczekuje że już wszysto będziecie umieć. Gdy ośmielicie się zapytać o coś odburknie "już ci to mówiłam" odwróci sie d*pą i tyle w temacie pomocy.Co tam że pasażer czeka.
Może inni kierownicy zmiany są ok ...nie wiem. Ale pani j e s c h k e jest koszmarna i nie powinna pracować z ludźmi
10
Grzegorz76 2017-07-12 21:24
Generalnie ludzie sa wredni w tej firmie. Pracuje w firmie LS i nie raz widzialam i słyszałem jak kierownicy wydzierają sie na pracowników przy pasażerach. Brak szacunku do pracowników, kłótnie w "gejtach" między pracownikami. To jakies nieporozumienie i zła wizytówka dla naszego lotniska....
2
Zostaw swoją opinię o BALTIC GROUND SERVICES PL SP. Z O. O. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BALTIC GROUND SERVICES PL SP. Z O. O.