Przyjmują praktykantów albo pracowników na staż do kuchni lub do obsługi sali w restauracji? Płacą w miarę normalne pieniądze czy stawka jest minimalna? Chciałbym się tu dostać bo taki wpis w CV może rozkręcić karierę, nie?
No tak, pani Magda miała post w socjalach w 2021 r., że szuka ekipy do kuchni z szefem na czele. Proponowała umowę przez 15 dni na czas bezterminowy i pisała, że trzeba mieć doświadczenie zagraniczne, bo "sami wiecie" :)) Tak że fajnie byłoby jakby niezwłocznie ktoś z pracowników jej lokali dał znać, co to znaczy mieć umowę terminową bezterminowo i z jakiej zagranicy to doświadczenie będzie w sam raz dla szefowej :D
ceny z kosmosu a czy smacznie tak sobie żadna rewelacja jadałem lepiej i smaczniej co do czystości stolik był brudny ocena 3 -
Jak wygląda w ogóle rekrutacja do firmy jej? Ciekawe czy czymś się różni od takiej, która nie należy do tak znanej osoby, duże są wymogi i presja? Chętnie się dowiem, bo chciałbym spróbowac, bo jakby czemu nie? Będę wdzięczny za szczegóły tylko, pozdrawiam! :p
W ubiegłym tygodniu - grudzień 2023 - byłem w restauracji Ale Gloria, Wa-wa, Plac Trzech Krzyży. Nie pamiętam gorszego jedzenia! Barszcz brązowo-rudy, kapusta nie kiszona, ale zakwaszana octem i kwaskiem cytrynowym, do tego podana zimna. Itd,itp … Po prostu porażka! Dobra była jedynie czarna herbata - wodę zagotowano poprawnie. Gordon Ramsey to z Magdy G. nigdy nie będzie!!!
Moi drodzy, czy mogę uzyskać od pracowników konkretne informacje? Plotki mnie niezbyt interesują, czy opinie o programie i pani Magdzie :( Jedyną informację na temat podjęcia pracy znalazłam w artykule, również plotkarskim. W jaki sposób dostaliście tu jakiekolwiek stanowisko? Ja jestem zainteresowana praca na kuchni, obawiam się tylko trochę, że restauracja ma bardzo duże wymagania co do umiejętności i doświadczenia pracownika :) Czy ktoś z niedużym doświadczeniem (2/3 lata) ma tu szansę rozwinąć skrzydła i karierę? Jak wygląda proces rekrutacyjny? Jest okres próby zapewne? , Na jakie widełki można liczyć? No i jak atmosfera wśród pracowników restauracji wygląda?:)
Witam. Wiele komentarzy , złych , dobrych. Mam pytanie , kto ją wypromował na taką celebrytkę. Kobieta , która udowadnia , że gary są nie myte . Przyglądając się temu wszystkiemu to ta kobieta się nie myje. Rozczochrane włosy , brak jakichkolwiek zabezpieczeń twarzy przy pracy przy garach. Swego czasu program realizowała u mojego znajomego w restauracji. Dwa dni to picie do upadłego .Jeden dzień realizacji programu koleś doznał szoku . Na koniec skasowała go 4000 zł za promocję. Fajnie co ?.
Cześć. Mam pytanie, bo tak ostatnio rozważałem iść i zapytać na miejscu ale jakoś odwagi mi brakowało. Czy właścicielka szuka przed sezonem wiosenno-letnim może nowych pracowników w formie kelnerów albo pomocy kuchennej? Na takie stanowisko chcę się załapać ale nie wiem, czy taka jest możliwość. Zaniepokoiło mnie bardzo, co pisaliście na temat umowy, że niby tu nie dają, a i że wynagrodzenie pozostawia wiele do życzenia. Jak to teraz wygląda? Poprawiło się coś? To zlecenie jest chociaż możliwe dostać?
Wszystko wszystkim nie rozumiem pani podejścia do Kuchni a mianowicie prowadzi Pani nie j dna restauracje . To dlaczego pani prowadząc program Kuchenne rewolucje nie ma pani okrycia głowy ? Przecież pani włosy mogą być w każdej potrawie. Czy taka wybita restauratorka nawet nie potrafi dać przykładu ! Włosy w jedzeniu to coś obrzydliwego !! Prowadząc program Kuchenne rewolucje i własną restaurację nie zwalnia panią o zakrywanie głowy
jak ja widze to mi sie syzoryk otwiera ona jest nie normalna kobieta nawet nie umie o sobie powiedziec co robi z ludzmi i sie wysmiewa z nich jak potrafi grac wariatke
Ubieraj czepek na te twoje kłaki a nie mieszasz nad garami ja pracuję przy pakowaniu lodów i muszę nosić czepek.I rękawiczki na ręce.Zenada a uważasz się za damę.Wstyd.
Napompowana sylikonem baba, zachowanie (usunięte przez administratora) poniżanie ludzi to mnie aż przeraża chętnie bym zjadła to co sama proponuje, ale byłam tam gdzie robiła rewolucję i wszystko było słone
Gessler jest wyniosła nieprzyjemna uszczypliwa i lubi wymyślać ogólnie ciężka kobieta do współpracy . Bardzo zarozumiała kobieta która lubi jadąc za darmo.
No ale w programie przecież chyba jej tak nie przedstawiają? To ona nie płaci za to co zamawia tak wgl?
Co masz na myśli mówiąc, że jest ciężka do współpracy? Pracowałaś u niej? Możesz troszkę konkretniej to określić i powiedzieć jaki to ma wpływ na pracę?
Dobrze ze napisałeś ze jest tak ostra to znaczy ze wszystko działa jak bydła za mordę się nie weźmie to interes nie przyniesie zysku w sraczdonaldach nie ma jedzenia tylko czysty rak ludzie w smrodzie pracują za darmo a korpo zarabia pozdrawiam (usunięte przez administratora) klientelę sraczdonalda i pierdonki potencjalnych rakobiorow
Witam miałem okazję poznać P.Gessler i uważam że ta osoba jest (usunięte przez administratora) powinna trafić do szpitala (usunięte przez administratora), ona uważa się za damę i obraża do okoła wszystkich , dla mnie ona jest zgrubiałą i stuknięta (usunięte przez administratora)
Ale to jest wątek o jej firmie, a nie o niej. Od razu musisz ją tak obrażać? Jak Ci się nie spodobała to dlaczego tego nie przemilczysz?
zamówiłem na święta w cukierni pani gessler przy ulice Mokotowskiej sernik i makowiec.Sernik okazał się nie do zjedzenia a makowiec stary. Reklamowałem te wyroby .Co z tego że reklamacja została przyjęta i zaproponowano ni zadość uczynienie.Co z tego jak święta miałem do d....
Porazka ,smietana do ciasta z plackow ziemniaczanych,kobieto
Dzień dobry Państwu, Nie jestem kucharzem i kilka razy w życiu oglądałem program Kuchenne rewolucję. Kiedyś widziałem z jakiś odcinku jak p. Gesler mówiła o (usunięte przez administratora) i truciu klientów, a w dzisiejszym odcinku Kuchenne rewolucje, odc. 9 - Kętrzyn, Zajazd pod Zamkiem kroili surowe mięso na niebieskiej tacce do krojenia zamiast czerwonej, a potem cebulę. Dobrze by było poinformować p. M Gestler by się douczyła i zwracała uwagę na bezpieczną pracę w kuchni i by nie stwarzała zagrożenia dla zdrowia klientów. To nie żart jeśli Państwo możecie to wyślijcie jej tego maila i niech sobie oglądnie ten odcinek i sprawdzi pracę pod względem zasad pracy z surowym mięsem (czerwona deska), ryby - niebieska a nie warzywa, itd...
W 100% ta kobieta tylko reklamuje siebie a właściwie sztuczną fryzurę twarz itp!!!ale gotować nie potrafi najlepiej jej wychodzi robić (usunięte przez administratora) w restauracji niż pomagać nawet nie żal mi tej sztucznej baby ttlko ludzi którzy mysla że on im pomoże
Nie zamierzam bronić Pani Magdy, ale trzeba pamiętać, że w telewizji rzadko mamy okazję, aby poznać prawdziwy charakter danej osoby, częściej jest to wizerunek sceniczny, narzucony przez reżysera... Zastanawiam się, czy miałeś okazję pracować dla Pani Magdy, czy Twoja niechęć wynika tylko z oglądania programów, w których ona występuje? Bardzo interesuje mnie, jaką osobą jest naprawdę, jeśli miałeś okazję, aby zamienić z nią chociaż słowo, napisz o tym.
Czemu niby głupio? A Ty ją znasz na żywo że się tu wypowiadasz??
Pani Gessler. Nie pracuje się na kuchni z lakierem na paznokciach bez rękawiczech... a chcesz ludzi uczyć? Wiem że Pani pojęcia nie ma tylko niestety mąż miał. Proszę się zastanowić nad sobą
(usunięte przez administratora)
W czym mogę pomóc?
Poproszę tatara ze śledzia po węgiersku na razowym chlebku z masełkiem oraz szklankę wody z lodem. ;)
A ja poproszę ser pleśniowy, czy można go dostać?
Ja niestety umiem przyrządzać tylko kaczkę w occie oraz chipsy z opakowania ;)
Witam kolegów i koleżankę po fachu
To (usunięte przez administratora) gotować może trochę umnie od 1-5 u mnie 3+ I przereklamowana gruba świnia
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Magda Gessler Sp. z o.o. sp.k.?
Zobacz opinie na temat firmy Magda Gessler Sp. z o.o. sp.k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Magda Gessler Sp. z o.o. sp.k.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 0 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!