brak logo

KRUSZER

Warszawa

Opinie o KRUSZER

przed poziomem 2009-12-07 23:30:14
hej na poziomie,nie oceniaj ludzi po pisowni,ja tes mogi śle pisaci ???? może czasami im nie wychodzi.Nie zadzieraj nosa weż się do pracy .oni piszą jak tam jest ,a ty napiszesz tak jak ci podyktują
kapitalista 2009-12-08 22:04:36
Biadolicie wszyscy jak za komuny! Komuny już nie ma a to wy tworzycie ta firmę wiec jeśli coś jest nie tak to też wasz udział! Jakby co poniektórzy nie kradli nie chlali lub nie mieli w dupie ze gdzieś się coś marnuje (czytaj marnują się pieniądze firmy) to wszystkim byłoby lepiej.
Większość z was jest bandą nieudaczników, degeneratów, dzieci komuny, którzy nie potrafią się odnaleźć w nowej rzeczywistości o którą przecież sami walczyli jak żołnierze!
Firma to nie krowa dojna! Nie ma już Gierka co wam coś da w prezencie na kredyt który później pokolenia muszą spłacać! Weźcie się za uczciwą robotę i przestańcie utyskiwać nad swoim losem!
A jak nie to zatrudnijcie się w budżetówce - tam można podoić Państwo!
bardzo stary 2009-12-08 22:51:49
kapitalista co ty tu za bzdety piszesz,pieniadze firmy i tylko firmy ,ani grosza nie kapnie pracownikom ,więc po co się tak bardzo angażowac a jak nawet raz dostaniesz więcej to ci następnym razem utną dwa razy tyle jesteś nie normalny , czy może to ty szefie ?? na jedno wychodzi
Przypadkowy gość 2009-12-15 20:43:59
kapitalista - 2009-12-08 22:04:36

Biadolicie wszyscy jak za komuny! Komuny już nie ma a to wy tworzycie ta firmę wiec jeśli coś jest nie tak to też wasz udział! Jakby co poniektórzy nie kradli nie chlali lub nie mieli w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze gdzieś się coś marnuje (czytaj marnują się pieniądze firmy) to wszystkim byłoby lepiej.
Większość z was jest bandą nieudaczników, degeneratów, dzieci komuny, którzy nie potrafią się odnaleźć w nowej rzeczywistości o którą przecież sami walczyli jak żołnierze!
Firma to nie krowa dojna! Nie ma już Gierka co wam coś da w prezencie na kredyt który później pokolenia muszą spłacać! Weźcie się za uczciwą robotę i przestańcie utyskiwać nad swoim losem!
A jak nie to zatrudnijcie się w budżetówce - tam można podoić Państwo!

Mało znasz rubryki o poszczególnych zadłużeniach przez następujące rządy. Poczytaj jak to następni po Gierku się zadłużali. Nie pamiętam na dana chwile wartości, ale wiem bo widziałem, że Gierek w porównaniu z innymi to mały przedszkolak.
I takimi pogaduszkami utrwalacie się w błędnym przekonaniu,że Gierek pogrążył nas, dzieci narodu na lata kryzysu. Śmieszne, jak bym ojca słuchał.
Ale to nie o tym na tym forum powinniśmy się wypowiadać .
Aktywny 2010-01-04 19:12:55
Poprawiło sie warto było pomarudzic, :) kierownictwo przemyślało sprawy i jest już nieco lepiej. Nadal kontenery, ale woda w kranach czysta i ciepła cała dobę, podobno oligoceńska sobie Kruszer załatwił, ale tego nie wiem na pewno. Toalety lśnia czystościa, reczniki codziennie zmieniaja. Widziałem jak mierzyli łazienki i sprawdzali jaki model jakuzzi zamontowac. Premie jakie wyplacili na święta nie wszystkich zadowalaja, ale po 5 tys na łba wypłacili i jeszcze obiecał ( usunięte przez administratora )na 3 króli po 3 tys. dorzucic wszystkim po równo. Jeszcze nie przeleli, sprawdziłem na swoim koncie ale dlaczego nie wierzyć? Podobno w Hali Kupieckiej znaleziono złote sztaby w belkach konstrukcyjnych (kupcow wyprowadzili tak szybko, że nie zdążyli wymontować), Wszystkim pracującym na mrozie Prezes kazał kupić gustowne kożuszki i zamowiono catering u Hawełka, ciepłe objady z wkładką i kumpotem, podobno biuro dostaje dodatkowo lody (i to jest skandaliczna niesprawiedliwość). Qń sam zaproponował żebysmy załozyli związek zawodowy pracowników demolki, nie wiem czy próbowac dostać się do władz, co sądzicie, napiszcie.
Robol 2010-01-04 20:14:24
Nie ufał bym, zwiazki ustawiają same swoich a prosty pracownik zawsze dostaje w d. teraz na Swieta premie podobno były po 5 tys. a ja tylko 3700 dostalem, moze wyrownaja na trzech kroli? Wiesz cos o tym?
obibok 2010-01-05 18:50:44
ciekawe jakie płace mają obcokrajowcy w tej firmie czy ktoś wie? z tego co wiem niektórzy zarabiali bardzo dobrze
obibok 2010-01-08 15:30:36
chwalmy naszego kruszera wypłata znowu w przyszłym tygodniu,[usunięte przez moderatora] i reszta tobie podobnych ,dla was to wszystko jest oki no nie?
rob 2010-02-02 14:03:15
O kim tak piszesz ?
znany 2010-03-16 19:10:06
tak tak zgadzam się z kolegą [usunięte przez moderatora] brak kasy na przelewy a co najgorsze na wypłaty zastanawiam sie gdzie ta kasa za sandomierz i rozbiórke chali KDT tyle midzi wywieżli złomu a wypłty tydzień po terminie albo i póżniej to tak się reprezentuje firma????? A może to oznaki upadku "kolosa rozbiórek" jak to jest [usunięte przez moderatora] ?????????
anonim 2010-03-16 19:15:17
a jak jest z pracą w biurze? może ktoś się wypowiedzieć?! ubiegam się o nią...
anonim 2010-03-17 16:33:40
praca jak to praca ale jeśli masz ochotę dostawać wypłate na raty tak jak jes teraz to dawaj do kruszera tutaj twoje wydatki rachunki ich nie obchodzą wkńcu pracownik to nie człowiek on nie je nie pije tylko kase ma zarabiać jednym słowem ta firma to sami[usunięte przez moderatora]
robol 2010-04-12 21:44:47
No no panowie
Szykuje się kolejna wpadka Kruszera
Kwestia czasu a kruszer znów wybuli kasiute :-)
Za to wszystko co robią pracownikom to przy każdej możliwej okazji trzeba informowac odpowiednie instytucje.
Przyjdzie taki czas,że albo zbankrutują albo zawiną interes
annnnonimmm**************** 2010-04-20 22:52:24
A oto jeden z przepisów Kodeksu Pracy: ........czasami delegacja trwa powyżej 10 dni. W takim przypadku pracownik ma prawo do dojazdu w dni wolne do miejsca zamieszkania na koszt pracodawcy. Za czas spędzony w miejscu zamieszkania diety i ryczałty nie przysługują. Za przejazd do miejscowości stałego lub czasowego pobytu i z powrotem przysługuje wyłącznie zwrot kosztów przejazdu środkiem transportu określonym przez pracodawcę..... ( usunięte przez administratora ) *****************************************************************************
niepokorny 2010-05-24 00:25:15
widze ze nie ma co dodac wiecej o firmie kruszer kazdy wie jaka to dziala a co niektorzy przyjda po rozom do glowy ale zbyt pozno
anonim 2010-06-10 10:03:10
Pierwszym powodem toniecia firmy nie sa kombinacje i przekrety tylko zle zarzadzanie. Firma jest jeszcze do odratowania. Wystarczy tylko pana(usunięte przez administratora) odeslac na Slask, bo to on robi bratu niedzwiedzia przysluge (Prezesie otworz oczy). Chce sie wykazac ale nie tedy droga. Trzeba tez usunac kilku "fahofcuf" z biura (wlasciwie to juz sie dzieje). Przyjac doswiadczonego specjaliste ds. rekrutacji a nie kogos, kogo wybrala poprzedniczka kierujac sie osobistymi wzgledami a nie dobrym CV i referencjami! Ja mialam kandydatke na to stanowisko z bardzo dobrym doswiadczeniem w tej dziedzinie, ktora dzieki swojej fachowosci w rekrutacji podniosla na nogi duza korporacje. Wymieniajac w niej zaloge z nieudacznikow na prawdziwych fachowcow. Sytuacje w Kruszerze wystarczy porownac do polityki z okresu wychodzenia z poprzedniego ustroju. Balcerowicz uzdrowil gospodarke, bo jest swietnym ( usunięte przez administratora )
ANONIM 2010-06-17 18:31:15
PANOWIE TO W JAKI SPOSÓB NAM PŁACĄ ZA PRACE JEST KARYGODNE.
PAN (usunięte przez administratora) CHYBA NIEWIE ILE STRACI NA TYM JEZELI W MOMENCIE NASILONYCH PRAC PRACOWNICY STANĄ
W CZERWCU WYPŁATA MIAŁA BYC JUZ 10 NO I CO????
PRZESUNIĘTO NA 17,18 A TU RAPTEM CO? NIEMA NAWET 17 BO PAN KSIĘGOWY Z ROZUMEM HU....YM PŁATA PRACOWNIKOM FIGLE
MUSIMY ZNÓW POSTAWIC NA SWOIM ZMOBILIZOWAC SIE I POKAZAC PAZURKI
A TERAZ RADA DLA TYCH KTÓRZY CHCĄ SIE ZWOLNIC
PANOWIE SKŁADAĆ WYPOWIEDZENIA Z PARAGRAFEM NIE KORZYSTNYM DLA PRACODAWCY TZN.Z WINY PRACODAWCY BO JEST NIEWYPŁACALNY I MY PRACOWNICY MAMY TAKIE PRAWO A PAN (usunięte przez administratora)
anonim 2010-06-21 19:57:11
ja was nie rozumie,pracowalem w tej firmie dosc dlugo,domagalem sie tego aby zaplacili mi za nad godziny pare razy zaplacili,a kiedy wymagali co raz wiecej a placili co ( usunięte przez administratora )
juz wiedzacy 2010-06-25 18:19:09
Witam, bylych Kolegow.ja mam juz to za soba czyli prace w firmie Kruszer i bardzo sie ciesze. ( usunięte przez administratora ) Zasiegnelem opinii ludzi znajacych sie na prawach pracownikow i nie dlugo pokarze na co mnie stac! niech koniu sie boi i nie bedzie juz taki pewny ze nic mu nie mozna zrobic. mozna. Ludzie zacznijcie walczyc o swoje. Ja madry jestem teraz i co mi zabali to oddadza. nie bede pisal o wyplatach lewych i tych na papierze ale nie wiedzielaem ze nie moga mi zabrac pieniedzy za powiedzmy ubrania robocze. ubrania takie naleza sie jak( usunięte przez administratora ) poczytajcie kodeks pracy ar. 237 ze znaczkiem 7!!!!! (usunięte przez administratora) przeczytaj a jak nie rozumiesz to udaj sie do Prawnika niech ci wytlumaczy co tam pisze . Zebys nie musial szukac to ci wkleilem Art. 237 7. § 1. Pracodawca jest obowiązany dostarczyć pracownikowi nieodpłatnie odzież i obuwie robocze, spełniające wymagania określone w Polskich Normach: 1) jeżeli odzież własna pracownika może ulec zniszczeniu lub znacznemu zabrudzeniu, 2) ze względu na wymagania technologiczne, sanitarne lub bezpieczeństwa i higieny pracy. § 2. Pracodawca w porozumieniu z zakładową organizacją związkową może ustalić stanowiska, na których dopuszcza się używanie przez pracowników, za ich zgodą, własnej odzieży i obuwia roboczego, spełniających wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy. Jeżeli u danego pracodawcy nie działa zakładowa organizacja związkowa, pracodawca dokonuje takich ustaleń w porozumieniu z pracownikami wybranymi w tym celu przez załogę, w trybie przyjętym w zakładzie pracy. § 3. Przepis § 2 nie dotyczy stanowisk, na których są wykonywane prace związane z bezpośrednią obsługą maszyn i innych urządzeń technicznych albo prace powodujące intensywne brudzenie lub skażenie odzieży i obuwia roboczego środkami chemicznymi lub promieniotwórczymi albo materiałami biologicznie zakaźnymi. jak ( usunięte przez administratora ) !
mendoza 2010-07-15 19:21:51
ludzie ta firma to jedno wielkie dziadostwo nie wybierajcie sie nawet na rozmowe w sprawie pracy szkoda czasu powiedzą wam że wszystko pieknie ładnie wypłaty w terminie przelewem a jak przyjdzie co do czego to bedziecie bez pieniędzy mam zamiar cos z tym zrobic moze sa chetni powalczyc o swoje
pion firmy 2010-09-23 14:04:28
Panowie uciekajcie bo firma pada
długi to miliony zł.
Majazarobione pieniadze ale nie odbieraja bo komornik zabierze
divina 2010-09-28 07:06:04
witam,
znajomy pracuje w Kruszerze; ostatnio cienko z prac
kadry 2010-10-02 09:27:52
Zwalniaja operatorow, kierowcow i ludzi z biura, nawet (usunięte przez administratora) juz sie pozbyli! A najciekawsze ze blondyna z rekrutacji siedzi hahahah po cholere jak zero przyjec tylko zwolnienia chyba musi niezle dawac buhahahahah
anonim 2010-10-09 12:03:19
robol3 - 2010-10-07 10:25:54

Glupoty piszecie, firma swietnie sobie radzi i wygrywa przetargi, zwalnia ale tylko nierobów i zlodziei. Zyski są duze, czasem sa opoznienia placowe ale tylko kilka dni. Dobrzy pracownicy pracują latami w biurze i na budowach.

Ciekawostka przyrodnicza ,że dobrzy pracownicy pracują latami w Kruszerze. Chyba, że "dobry pracownik" to prezes we własnej osobie, czy brat prezesa, bo nikt już ze starych pracowników nie pracuje.
murzynek 2010-10-12 20:32:24
kochani wypowiadacie się o firmie w sposób różny, często niepochlebny rozumiem to. Pracodawca a pracownik - wieczny antagonizm. Z tym że od chwili gdy obowiązki Kierownika bazy pełni sam Szacowny Prezes "Workserwis" faktycznie jest dużo gorzej niż było, dużo w tym złośliwości w/w Prezesa przykłady:
- zlewy w umywalni zamontowane na takiej wysokości że pracow. (usunięte przez administratora) brodą zawadza o nie,
- składkowy automat do prania odłączony od zasilania wodą (można przecież przenieś go do łazienki i podłączyć wodę by pracownicy mogli prać robocze ubrania, firma przecież nie wypłaca forsy za pranie ubrań roboczych),
- na temat wypłat nie będę się już wypowiadał dziś mamy już 12. 10., a nikt z szefostwa nie powiedział ani jednego słowa kiedy będzie wypłata - my murzyni mamy prawo pracować, natomiast pieniążki wypłacą nam jak będą mieli ochotę.
(usunięte przez administratora)
islandia 2010-10-31 00:26:32
Panowie cieszę się że nie opadliście z sił wypisując swoje żale, ale moim skromnym zdaniem jeżeli mi nie odpowiada praca lub warunki lub też pracodawca to bardzo proste ODCHODZĘ...Ja tak zrobiłem nie mogłem się pogodzić z wręcz nieudolnością przełożonego więc podziękowałem za pracę bo nic więcej nie mogłem wskurać, a nie mam zwyczaju kablować jak wielu z Was.. Pracowałem w Firmie "KRUSZER" kilka lat i wcale nie narzekam zgodziłem się na warunki jakie mi przedstawił pracodawca i pracowałem najlepiej jak potrafiłem. Warunki socjalne były podobne do opisywanych w postach, ale żeby lepiej żyć trzeba troszkę własnej inicjatywy i woli więc można je stworzyć samemu. Wnioskuje z wypowiedzi (nie wiem dlaczego anonimowych) że większość pisarczyków to nieudacznicy życiowi i nie radzą sobie odizolowani od domu, trzeba by im było zabrac mamuski ze sobą to by skarpetki wyprała czy podpowiedziała że trzeba się umyć wieczorem lub jakiś obiadek przygotowała. Wstyd czytać takie bzdury. Weszłem na tę stronę bo człowieka ciekawi jak sobie radzi poprzednia firma w której pracowałem.Proponuję żeby każdy kto chce coś napisać zastanowił się co On jako pracownik dał czy zrobił dla firmy a pużniej zaczął ją oceniać ale nawet jeżeli miałbym jakikolwiek żal do kogokolwiek to nie piszę takich bzdur (szkoda dalszego pisania o ocenie waszych wywodów) Panowie życzę powodzenia Może kiedys spotkamy się na wspólnej budowie
Tomek
obibok 2010-10-31 17:22:29
panowie jak myślicie czy (usunięte przez administratora) dobże zrobił że porozdzielał pracowników z dolnego śląska
robol II 2010-11-06 15:21:28
Panowie proponuję zakłady na temat terminu spuszczenia Spółki Kruszer, ja obstawiam termin grudzień 2010 a panowie?. Tak przy okazji to chyba najwyższy już czas poszukać innej pracy, po ostatnich roszadach personalnych w kierownictwie firmy zapowiada się naprawdę nieciekawie. Kolejna ciekawa sprawa to sprzedaż koparek, przypomina sprawę Sandomierza, sprzęt przewieziono na wały by po około dwóch dniach wrócił na poprzednie miejsce, ja troszkę inaczej rozumiem rozsądne gospodarowanie. Kończąc pozwolę sobie na pewną dygresję, fakt jesteśmy zbieraniną o różnym poziomie intelektualnym, co niektórzy walą byki jakby podstawówkę omijali z daleka, reprezentujemy też różny poziom fachowości na zajmowanych stanowiskach, niemniej mimo dużej rotacji wśród pracowników, dość specyficznej atmosfery w firmie, jest pewna więź która łączy obecnych i byłych pracowników , przykładem chociażby (usunięte przez administratora) ps. Islandia. Niestety szefostwo tego nie chce lub nie umie wykorzystać, wręcz robi wszystko by firmę znienawidzić. Powiem szczerze mnie osobiście dobrze się tu pracuje, większość ludzi z którymi mam do czynienia jest na odpowiednim poziomie i szkoda że niedługo wypadnie się pożegnać.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości
islandia 2010-11-14 15:46:47
Cieszę się ze jaeszcze mnie pamiętacie a jeżeli chodzi o moją pracę we ( usunięte przez administratora ) jak mu tam to że na budowlance i robotach ziemnych nie znał się wogóle to moge zrozumiec, ale myślałem że chociaz jest dobrym menadżerem kopalni i będzie nią zarządzał normalnie Czytając że kopalnia też stoi to jednak moje obawy się potwierdziły że ten facet to ignorant i imbecyl nagadał Wam głupot czy sieje plotki o mnie a wy wierzycie w to należałoby zapytać tych którzy z nami pracowali we Wrocławiu to sie dowiecie prawdy. Jas nie mam zamiaru się usprawiedliwiac bo po pierwsze nie chcę i nie muszę w przeciwieństwie co do niektórych czy pracowników lub kierowników Firmy Kruszer ja sobie radę dam W każdym razie Bardzo mile wspominam pracę w Firmie mimo długiego stażu pracy nie powiem kilku żeczy nauczyłem się (człowiek uczy się całe życie) Pozdrawiam i życzę powodzenia
anonim 2010-11-25 08:17:33
...we wrocku szukaja kierowcow..
robol4 2010-11-28 20:37:09
haha oni ciagle szukaja bo tam nikt robic nie chce!!! kazdy kto mial troche oleju w glowie juz ma inna robote. ( usunięte przez administratora ) specjalistom da prace jedno liczyc nie umie skoro ( usunięte przez administratora )
anonim 2010-12-02 06:23:12
..kazdego konia mozna ujezdzic,a potem jest posluszny jak baranek..
operator 2010-12-05 21:51:01
Idzcie na kierowvce do wrocławia polecam! Teraz zima to bedziecie siedziec w domu za free alb( usunięte przez administratora ) w święta. w sezonie( usunięte przez administratora ) na godzinę rewelacja! stawka prawie tyle co w ( usunięte przez administratora )
wkurwiony 2010-12-20 19:26:10
jak tam Panowie prezenty na świeta kupione?
ehhhh 2010-12-20 19:36:49
Zastanawiam się jak to jest że jest 20 nie ma kasy za 4 dni swięta a nikt buntu nie podnosi ??? Kasy nie ma i nie bedzie ..... Swiętas bez pensji hahahaha
Mądrala 2010-12-22 11:53:17
W tej firmie pracują same pustaki i dupo włazy! dobrze że ja zakonczyłem tam juz temat, pieniazki dostaniecie ale w początkiem stycznia! Firma jest bez grosza ma nie zakończonych duzo prac i olbrzymie długi wobec firm transportowych które woźiły kruszywa z kopalni prężyce! Panowie co chcielibyście zacząć współpracę z tą firmą nie róbcie tego błedu
marekzeg 2011-01-31 00:14:55
Panowie a firmajeszcze istnie je czy w jest w upadłości bo takie ploty słyszałem będę wdzięczne za info? Jak działa tojaki temat obecnie realizuje?
obibok 2011-02-02 00:16:59
temat upadłości kolego,tak jak kiedyś pisałem ,nie dali żadnych wyprawek następna grupa odeszła około10 pracowników za porozumieniem stron, bo jak inaczej jak nie podpiszesz to nie dostaniesz wypłaty za grudzień!!!!! (usunięte przez administratora!!!!!!!!!!!!!! może ktoś kiedyś dobierze się tobie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Braciszek też wyleciał bu ha hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (usunięte przez administratora)
aaa 2011-02-04 18:17:25
a mash moze nowy adres tego biura?
anonim 2011-02-09 10:41:40
Dobrze ze uciekłem z tej firmy chociaz dzwonili za mną, kruszer ma pieniązków, ma kopalnie pod wrocławiem drugą pod sandomierzem tylko żeby coś wyciągnąć trzeba coś włożyć a pan (usunięte przez administratora)tylko chce brać, kogoś dymnąć to jego robótka. ciekawe czy Pit-y przyślą bo jak nie to bedą mieli problem! Napiszcie mi czy (usunięte przez administratora) pracuje! Pozdrowienia dla wszystkich nieudaczników pracujących w tej firmie i piszących ze pójdą do sądu a boja sie wychylic za miotły
a 2011-02-16 15:24:24
Czy ktoś może wiem na jaki numer można się dodzwonić do Kruszera ??
Czy to cos jeszcze funkcjonuje ??
anonim 2011-02-17 12:00:27
haha a do kogo chcesz tam dzwonic jak nikt telefonu nie odbiera udaja ze ich nie ma buhahah
ukrywaja sie a resztki co zostały wyworza do kopalni, kupe kasy sa winni ludziom za wyplaty, firmom lesingowym, firmowm co im sprzet wozili, do zusu, do skarbowki chyba krocej komu winni nie sa!
Ciekawe czy tez złodziejaszki wogole w zusach jakies skladki placicli bo sie potem pobudzimy z reka w nocniku.
(usunięte przez administratora)
anonim 2011-02-19 13:01:01
To jest cala prawda o tej ( usunięte przez administratora )
bob 2014-01-09 21:15:10
znam bardzo dobrego operatora, z ktorym spotkalem sie na robocie... robil tam do konca gdy nagle przyjechal klient po jego maszyne i zabral jako ostatnia... a ten czlowiek do dzis 13 tysiecy zaleglych nie odzyskal!
sąsiad z wrocławia 2014-01-10 09:24:21
cześć (usunięte przez administratora)jest teraz wiceprezesem jednej spółdzielni mieszkaniowej we Wrocławiu
i teraz kombinuje jak inne osoby i pracowników przekręcić a jak się rozmnaża że hohoho. Jak ktoś chce to podam jaka to spółdzielnia i gdzie się mieści.
maniek 2015-01-08 17:06:12
ja własnie słyszałem takie opinie, że w tej firmie nieźle całkiem płaca, więc ja się nie dziwię w sumie czemu ludzie nie chcą zrezygnowac z pracy tam.. wiaodmo, że praca będzie cięższa ale za to bardzo dobrze płatna, a moim zdaniem to też się liczy, bo masz za co zapłącić czynsz, inne opłaty i tak naprawde to dobra praca.
pracownik 2015-01-09 10:58:38
Maniek pogieło cię o czym ty piszesz nie wytrzeźwiałeś tej firmy już nie ma
Były_pracownik 2015-05-11 11:06:49
Witam panowie.
Kruszer jako taki zwinął swoje żagle lata temu. Ostatnio się nimi nie interesowałem, ale wiem, że jeszcze w zeszłym roku coś kombinowali w rozbiórkach ale pod zupełnie inną nazwą. Kruszer sp. z o.o. przekształciła się w inną firmę i tyle. Szkoda.
lysy 2015-07-14 19:16:30
Panowie
pracowalem w tej firmie w 2010 roku
otworzyli zwirownie pod wroclawiem
narobili syfu nie wyplacili podwykonawcom miliony i poszli
wszystkim zakezalo duze poklady zwiru
ale tomaszowi chyba zbraklo kasy
wiem ze teraz na dolnymslasku buduje osiedla zostal developerem
khjb 2016-05-20 21:17:51
to zalezy @Mooon czasem można słyuszeć dobre opinie, czasem gorsze. Wiesz jak to jest, różnie bywa.
Zostaw swoją opinię o KRUSZER - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRUSZER