brak logo

TK REM Remigiusz Remboch

Karczew

Opinie o TK REM Remigiusz Remboch

anonim 2011-05-16 14:27:21
Ale te wpisy poniżej to bzdura nie pracował tam żadne Robert i nie wiem kto to opisuje. (usunięte przez administratora) jest postrzegany na rynku w branży przez swoich byłych klientów mówi coś innego a rzeczywistość jest inna oczywiście kasę można zarobić ale pod stołem a jak przyjdzie co do czego to nie wypłaci . Opóźnienia w pensji to norma (musi być na inne sprawy ) socjal żaden a urlopie można zapomnieć .Generalnie nie polecam
Piotr 2011-05-17 14:28:25
Jeśli chcesz pracować 12-14godzin na dobę bez dodatkowego wynagrodzenia i dobrego słowa ( usunięte przez administratora ) - polecam. Jeśli nie lubisz dostawać wypłaty w terminie - polecam. Jeśli lubisz gdy zawsze wina jest po twojej stronie - polecam. Jeśli nie lubisz swojej rodziny i wolisz przebywać po za domem - polecam. Jeśli lubisz dokładać ze swojej kieszeni do rozliczeń - polecam. Jeśli chcesz zostać królem szarej strefy - polecam.
eryk 2011-05-17 18:27:57
Pracowałem w Tk rem klika lat i już nie pracuje jak myślisz dlaczego?
Jeśli chcesz znać odpowiedz polecam prace.
(usunięte przez administratora)

Ps (p.niezłe )
anonim 2011-05-25 15:55:00
( usunięte przez administratora )wykorzystują pracowników jako darmową siłę roboczą, bezczelni, brak socjalu, o urlopie zapomnij, o wypłacie zapomnij, o dobrym słowie od szefa zapomnij, o godzinach pracy zgodnie że zmianami ZAPOMNIJ!!! Jeśli mimo tego dalej chcesz tam iść to ŻAL MI CIEBIE CZŁOWIEKU!
mmm 2011-07-22 21:42:11
No i nie wiem co teraz zrobić. Jestem umówiona na rozmowę kwalifikacyjną jako pracownik biurowy. Ile w biurze można zarobić netto i czy tam tez jest tak przechlapane?
anonim 2011-11-23 08:43:05
Tak tak. Bezczelność do granic możliwości, brak jakiegokolwiek poszanowania dla pracownika
były pracownik 2011-11-27 16:28:40
nie polecam,( usunięte przez administratora ) zawsze ma kasę, tylko nie dla pracowników, wypłaty w ratach i mocno opóźnione, nie polecam !!!
POD 2012-02-08 00:26:24
Witam

Pracowałam w Tk Rem ok 3 lat i bardzo dobrze wspominam ten czas.
Wynagrodzenie miałam w miarę niezłe, jesli chodzi o( usunięte przez administratora )również bez zastrzeżeń( usunięte przez administratora ) był specyficznym ( usunięte przez administratora ) jakich mało, ale miał podejście do pracownika. Przede wszystkim doceniał mądrych i pracowitych pracowników. Niestety było ich bardzo mało, bo większość zatrudnianych ludzi to( usunięte przez administratora )więc nie dziwię się ze nie otrzywali godziwej pensji. Dobrze pamiętam jak wiekszość pracowników( usunięte przez administratora ) Pozdrawiam wszystkich \"starych\" pracowników.
były pracownik 2012-03-05 22:49:00
( usunięte przez administratora ) nie pracujcie tam, zdecydowanie odradzam, brak szacunku dla ludzi
1
eryk 2012-03-14 20:35:11
kiedyś gyło bosko teraz nie ma jadu żetelne opinie zweryfikuje rynek
jeśli jesteś młody ,kreatywny,(usunięte przez administratora),profesjonanie nastawiony do pracy wal ( usunięte przez administratora )br /> po jakimś czsie stwierdzisz że dużo się nauczyłeś
opinie ludzi to narazie wynik emocji po pracy w tej firmie ,jak pomyślicie to jeszcze powinniście kase zapłacić za tak szczególną szkołę życia.
ta opinia to hit pan (usunięte przez administratora) stara sie udowadniać że jest jan niezbędny a za chwile spłynie jak ludwik po zmywaniu.
nie zna i nigdy nie pozna rynku w którym sie porusza zbyt często używa słowa ja

pozdrawiam (usunięte przez administratora)

1
kris 2012-06-27 13:26:43
Aż żal się robi na sercu jak się czyta te opinie. Osoby które zamieściły te wpisy chyba nie mogą pogodzić się ze swoją zawodową porażką. Odpowiedzcie sobie uczciwie na pytanie w jakich okolicznościach rozstaliście się z tą firmą, czy byliście w 100% fer w stosunku do swojego zakresu obowiązków jak również samego szefa, ile daliście z siebie żeby wszystkim pracowało się lepiej. Niestety zbyt często przejawy ludzkiej zazdrości i głupoty w znacznym stopniu brały niejednokrotnie górę.
Nie ma co ukrywać, że wszyscy olewali swoje obowiązki i najlepiej było jak nikt nic nie chciał albo zrobić co kolwiek po najmniejszej linii oporu - taka prawda kochani. Niestety firma TK REM to ludzie i to właśnie wy tworzyliście wizerunek firmy. Najłatwiej jest krytykować, komentować i oceniać innych a samemu nic nie robiąc. Szkoda że musiało minąć tyle czasu od momentu podjęcia przez was pracy do czasu odejścia żeby teraz juszyć to na takim forum.
Mam wielką nadzieję, że zdobywane kolejne doświadczenia u następnych pracodawców przekonają wszystkie te osoby które zamieściły te niepochlebne wpisy że praca w TK REM nie należała do tych najgorszych.
green 2012-08-13 22:16:19
Nie oceniam pracy, bo nie miałem okazji pracować opiszę moją sytuację i sami wyciągnijcie wnioski.
Zrezygnowałem z dotychczasowej pracy, odrzuciłem inną ciekawą propozycję, żeby pracować w TK-REM. Ustalone było wszystko i \\\\\\\"zapięte na ostatni guzik\\\\\\\", tak mi się przynajmniej wydawało, miałem zacząć pracę od 1 sierpnia, kiedy to tydzień przed szefowi nagle się odwidziało. Zostałem na tak zwanym lodzie z rodziną na utrzymaniu. Usłyszałem tylko słowo \\\\\\\"przepraszam, że tak wyszło\\\\\\\" Nie wierzyłem we wszystkie te wcześniejsze wpisy bo ludzie są różni mszczą się często w ten sposób na pracodawcy. Ale po tym co się stało jestem w stanie uwierzyć, że tak się dzieje w tej firmie. Strata czasu, radzę poszukać innej firmy.
1
PG 2012-09-01 16:43:20
cała prawda o firmie TK REM Remigiusz Remboch
tutka 2014-03-01 11:55:41
'green' może rzeczywiście coś w TK REM stało się takiego, że nie mogli Cię zatrudnić. wypadki chodzą po ludziach
fuler 2014-03-07 14:02:04
napiszcie coś o kasie jaką można dostać w TK REM. Czy właściwie warto sobie nimi zawracać głowę na chwilę obecną
Roland 2014-03-10 16:29:18
fuler, chyba najlepiej będzie jak pójdziesz do tk rem i zapytasz, bo wiele zależy tez od Twojego doświadczenia i wymagań.
sax 2014-03-13 17:04:49
Na swojej stronie TK REM pisze o sobie w samych superlatywach, że sa cenieni, ale tutaj tak kolorowo nie jest i oceniono ich na dwa... Coś jest ewidentnie nie tak.
2
Pająk 2014-04-01 07:53:57
Skoro jesteście takimi ekspertami od dobrego biznesu to załóżcie własne firmy, zatrudnijcie pracowników a kaska będzie wam z nieba leciała. (usunięte przez administratora) Nikt nikogo nie zmusza do pracowania w tej firmie a że komuś się nie chce wogóle pracować no to sory, dla takich postaw nie ma tu miejsca. Może u konkurencji będzie BOSKO :)))) Czemu nie podejmujecie tam pracy?. Wiadomo dlaczego:))))) Bo trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze cię jebią na każdym kroku!!!! Taka prawda.
1
WŁODZIO 2014-04-03 09:44:03
Narzekacie jaki to "SYF" ale póki co to wszyscy siedzą na tyłkach i "hejtują". Droga wolna. Nie pasuje? Za mało płacą? Za dużo wymagają?
Złóż wypowiedzenie i idź tam gdzie wszystko ci się należy i nawet do pracy nie będziesz musiał przychodzić no i RZECZ jasna-pracować.

Pająk-tak tak dobre dobre z tą konkurencją!!
Fryzu 2014-04-30 21:58:32
Niestety przykro mi to pisać ale powyższe wpisy to święta prawda. Nie da się ukryć jak wiele jest tu negatywnych emocji.To zdobyte "bogate doświadczenie" w firmie TK REM wyzwala taką agresję w opiniujących.Możemy się sprzeczać z niektórymi wpisanymi które gdzieś tam próbują bronić dobrego wizerunku jednak takich wpisów jest kilka a kilkadziesiąt które mocno rażą i zniechęcają do podjęcia pracy w tej firmie. Poczytajcie od początku wszystkie wpisy. Ile jest pozytywnych? Ocena też na 2 na 6 możliwych więc chyba to o czymś świadczy
1
Faro 2014-11-21 23:16:41
Powyższe wypowiedzi wiele też mówią o poziomie kultury osobistej samych opiniujących.
1
szaman 2015-01-25 03:24:55
TK REM jest znaną i cenioną przez fachowców firmą, zajmującą się produkcją systemów tras kablowych. Działają na rynku Europy środkowo - wschodniej. Szeroko zakrojone prace badawcze i rozwojowe umożliwiły powstanie tras kablowych drugiej generacji, które dzięki swojej lekkości i dużej wytrzymałości, znalazły szerokie zastosowanie w budownictwie przemysłowym.
4
Krem 2015-03-26 18:46:05
Jeśli chodzi o rekrtuację @adrian to zawsze powinieneś być gotowy na pytanie dotyczące oczekiwań finansowych. Odkąd jestem aktywny zawodowo to zawsze padało to pytanie na rozmowach kwalifikacyjnych. Mimo iż odpowiedź nie miała znaczenia na późniejszych zarobkach to jednak zawsze je zadawali. W związku powiedzcie mi jaka jest podstawa w TK REM ?
Patrik 2015-04-18 23:09:24
Odradzam zdecydowanie.
1
odradzam 2015-05-18 15:46:30
Zdecydowanie odradzam, komornik w firmie, rodzinny konflikt braci Remboch w tle.
3
ja 2015-05-18 22:01:33
Stanowisko Konstruktor-Technolog, da się wycisnąć 4-4,5 tys?
1
czesiek 2015-05-19 10:02:20
Komornicy i konflikty nie powinny nikogo interesować, jeżeli Pieniądze są wypłacane. Jest to chyba sprawa pracodawcy, tak mi się wydaje. zdecydowana większość wypowiadających się jak mniemam jest/była niezadowolona z pracy, a co Ci ludzie dają/dawali od siebie? Proszę w końcu o jakaś rzetelną informację jak naprawdę pracuję się w tej firmie. Od znajomego wiem, że takie opinie nie są do końca prawdziwe, a to że ktoś jest byłym i niezadowolonym pracownikiem to jego sprawa, ale podobno połowa pracowników została zwolniona za nieróbstwo i niesubordynacje.
2
weert 2015-05-19 10:05:21
Do: odradzam

Swoją obsesję i frustrację rozładuj w inny przyjemny dla ciała i ducha sposób - może jakiś spacer na rozładowanie negatywnych emocji z niezadawalającego poziomu życia powienien ci pomóc.
rysiek 2015-05-20 12:20:45
Większość pracowników jest/było długoletnio związanych z firmą TK REM, pozostali - często rotujący - to pracownicy nieproduktywni dla których nie ma tu miejsca i nie ma tolerancji na nieróbstwo. Więc może trzeba zacząć od weryfikacji swoich umiejętności, kwalifikacji, zaangażowania i chęci do pracy skoro pracowaliście/pracujecie w tej firmie z przekonaniem, że nie warto, że odradzacie itd. - czy ktoś was zmuszał/zmusza do pracy w tej firmie i dlaczego po takim okresie zmieniliście pracę/lub nadal w niej pracujecie??? Znakiem tego jest, że nie chcą/nie chcieli was inni pracodawcy skoro tyle czasu zajmuje wam zmiana pracy.

P.S. Mieliście/macie czas na ploty ??? - To świadczy o waszym wkładzie pracy w obowiązki służbowe skoro jest czas na niusy z d... Ot taka skoromna uwaga dla waszych obecnych i przyszłych pracodawców.
tyton 2016-02-03 23:40:30
Kultura niektorych wypowiedzi swiadczy o wyksztalceniu podstawowym
1
Plotek 2016-02-20 09:47:09
Jaka kultura na forum taka i w życiu codziennym więc nie ma co dyskutować Pani/Panie Groms.
Obiektywny 2016-02-21 11:41:28
Prawda jest taka, że większość ludzi tu pracujących ma długoletni staż pracy w tej firmie zarówno pracownicy administracyjni jak i fizyczni. Chyba o czymś to świadczy, że nie odchodzą po trzech miesiącach a pracują tu latami bo są jakieś pozytywne strony dalszej pracy w tej firmie. Osoby odchodzące po tak długim okresie zatrudnienia ponoć nie mają problemu z pozyskaniem nowej pracy - jak sami twierdzą - zdobyli doskonałe umiejętności, bogate i cenne doświadczenie które jest tak ważne w życiu zawodowym każdego człowieka, a nowi Pracodawcy są nimi tacy zachwyceni za wszechstronność umiejętności. Jeśli ktoś uważa że nie warto tu pracować to po co tu siedzi ileś lat skoro taki z niego fachman doskonały??? Nikt nikogo nie zmusza do pracy w tej firmie. Może jednak warunki jakie wam proponują w innych zakładach nie spełniają waszych oczekiwać i nadal jesteście "SKAZANI" na pracę w TK REM i dlatego wasza frustracja sięga zenitu??? Wstyd. Sami sobie wystawiacie opinie.
prawda boli 2016-04-23 20:56:42
@obiektywny Czy to prawda że wypłata jest płacona w ratach, umowy na najniższe brutto a reszta wypłaty "pod stołem" i termin tej "nieoficjalnej" wypłaty jest... nie wiadomo kiedy? Proszę odpowiedzieć na to pytanie.
4
Pluszowy Miś 2016-04-25 21:53:07
Zdecydowanie brakuje ci witaminy S...Wyluzuj GOŚCIU bo ci rajtki puszczą :)
prawda boli 2016-04-26 13:44:00
O moje zdrowie i samopoczucie proszę się nie martwić :) Odpowiedzi na zadane pytanie nie otrzymałem, co tylko potwierdza że firma TK Rem nie jest tak świetną firmą jak przedstawia ja Obiektywny - a raczej nie obiektywny, bo w każdej firmie są plusy i minusy. A ta osoba pisze same zalety przez co wystawia się na pośmiewisko ludzi którzy nadal pracują w tej firmie jak i byłych pracowników.
3
Pluszowy Miś 2016-04-27 21:02:38
To może napisz coś o sobie? Co dałeś firmie od siebie że nie zostałeś doceniony i zauważony???
prawda boli 2016-04-28 14:11:36
Nie rozpatrujemy teraz kwestii co dałem, a czego nie.... Ale dobrze, dałem swoją wiedzę i umiejętności nabyte w innych firmach, chęci i pracowitość. Za to otrzymałem.... brak socjalu, brak terminowych wypłat, niskie wynagrodzenie. Albo jesteś pracownikiem biurowym, albo kimś z rodziny od Pana Rembocha że pewnych rzeczy nie dostrzegasz. Podstawa - terminowe wypłaty, umowa na przejrzystych warunkach, socjal. W momencie kiedy tego nie ma, nie możliwości mówienia że to jest dobra firma.
1
Pracownik 2016-04-28 22:12:47
"dałem swoją wiedzę i umiejętności nabyte w innych firmach, chęci i pracowitość..."
Hmmmm....... Może jednak skoryguj samoocenę i kreatywną wyobraźnię.
Domyślam się kto jest autorem tych komentarzy. Pozdrawiam i życzę powodzenia w nowej pracy :)))))
1
Eryk 2016-09-08 20:22:14
Witam,

Wszyscy się nauczyliśmy narzekać tu nie dobrze tam nie dobrze za mało płacą etc… pewnie każdy by chciał zrobić ale w efekcie jest inaczej ale jeśli można dorobić danej firmie to już chętnych brak …. Jestem zdania ze jeżeli komuś cos nie pasuje to porzucamy dziękujemy i szukamy nowej a doświadczenie zostaje na cale życie ..
1
erf 2016-09-08 22:14:38
@katon no tak trzeba wykonywać swoja prace jak najlepiej
Zostaw swoją opinię o TK REM Remigiusz Remboch - Karczew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK REM Remigiusz Remboch