brak logo

S.O.S Grupa Polska spółka z o.o.

Modlnica

Opinie o S.O.S Grupa Polska spółka z o.o.

ciekaw 2014-06-22 21:10:36
a ogólnie to umundurowanie i pensja wporządku??
1
admin 2014-07-04 13:09:15
Witam jestem osobą niepełnosprawną i miałem być zatrudniony jako stróż na obiekcie
(usunięte przez administratora)
anonim 2014-07-05 10:49:05
miałem być zatrudniony obiekt był niebezpieczny a obiecane miałem iść zupełnie gdzie indziej. Nie polecam tej firmy.Nie dotrzymują słowa.
2
tina 2014-07-25 20:44:56
Solid
tina 2014-07-25 20:53:23
obiecują ze cie przesiosa ta tym sie konczy na obiecankach o potem cie zwolnia zwolnia zamiast cie przesies
silesia 2014-07-29 11:30:21
Beznadziejna firma , tyrania dla pracowników niepełnosprawnych! Nie polecam nikomu kto chce mieć godne warunki pracy i się nie denerwować po niej w domu!
1
bolo 2014-08-03 20:02:27
Firma masakra na umowe zlecenie placa 1 bruto wykarzystuja chorych ludzi szkoda gadac o tej dziadowskiej firmie
1
benek 2014-08-07 15:10:15
firma do kitu zawiodłem się ale dobrego pracownika traktują jak murzyna za tą firmę powinna się wziąść jakaś inpsekcja pracy ktoś z ministerstwa pracy itd oraz odpowiednie urzędy odradzam wam prace w tej firmie za dużo stresu
1
DEDOLI 2014-08-08 09:34:26
zgadzam się ze wszystkimi firma wykorzystuje niepełnosprawne osoby i zastraszają osoby które u nich pracowały
Zigi 2014-12-16 10:13:47
Wytrzymałem tam dwa tygodnie. Całe szczeście że w tym czasie znalazłem sobie pracę w innej firmie. Jak znajde trochę czasu wybieram się do PIP-u i przede wszystkim do PFROn-u bo to co wyprawiaja ci bandyci to przestępstwo. Zatrudnianie ON 240 h/m-c i płacenie im minimalnego wynagrodzenia. Podwójne listy itd... Juz ja sie postaram by stracili status ZPCHR. Złodzieje i oszuści. okradają państwo wyciągajac chciwe ręce po publiczne pieniadze i wykorzystują schorowanych niepełnosprawnych!
1
zawiedziony 2015-01-06 09:53:07
Firma dno!!!!!!!!!!!!!!! butów nie daja , pracownikom na zleceniowkach 2 miesiące na wypłatę czekac trzeba , pracownikom z grupami nie płaca za dojazdy . odradzam . Kierownictwo nędzne uwazajace się za wielkich fachowców:)
1
benek 2015-01-06 14:34:42
prawda firma dno butów wogóle nie dają bo twierdzą że nie mają pieniędzy lub nie są zamówione wogóle wykorzystują pracowników i perfon złodziejska firma
1
nie polecam 2015-01-06 19:29:41
nie polecam nikomu tej firmy wszystkie inne są lepsze !!!!!!!!!!!!!!!
tylko sprzatam 2015-03-09 10:07:59
Grażynka - czyżbyś była rodziną Kotów???? Firma beznadziejna, kierownictwo ma olewczy stosunek do pracownika. Do pracy dają beznadziejne koszulki, często za małe, nie dają obuwia, nie dają środków czystości do czyszczenia profesjonalnego. Jak pracowałam w innej firmie to były super środki i szybko sie sprzątało, a tu wszystko jest wydzielane - jedna szmatka do wszystkiego. Pensja to masakra, straszna rotacja - straszna. Większosc traktuje ta firme tak jak ona pracownikow - praca na chwile.
Viola 2015-04-21 17:56:14
Chcę podjonć pracę w firmie S.O.S. bo słyszałam że szukają też pracownikuw do sprzątania. Może mi ktoś napisać co to za firma i czy uczciwa? Nie mam skąd sie dowiedzieć a mam iść na rozmowe. Czy może ktoś napisać coś aktułalnego? Jakie zarobki i czy sie opłaca?
tadziu 2015-04-22 12:58:32
płaca ja wszędzie ja mam 7 na rękę i podwójne zlecenie ale mogę jeszcze doribic placa w terminie tyle mysle ze to zalerzy od tego czy spasuje ci obiekt do roboty
1
przyszły pracownik 2015-05-19 21:28:06
Chcę się przyjąć wkrótce do tej firmy, czytając wasze wypowiedzi grubo się zastanawiam czy faktycznie tak źle się dzieje w tej firmie. Pracowałam już na podobnym stanowisku w innej firmie ochroniarskiej i też wypowiedzi byłych i obecnych pracowników są różne. Natomiast przez 5 lat swojej pracy widziałam dużo, i dużo złego niestety, ale to nie firma sama w sobie jest zła ale można dużo złego powiedzieć na temat samych pracowników. Jeden na drugiego nadawał , używania alkoholu przez pracoweników było nie mało. Jedynie co można zarzucić tej firmie a właściwie pani prezes to to , że przyjmuje osoby psychicznie chore a z schorzeniami ortopedycznymi są pracownicy zwalniani i pozostawia alkoholików, pijaków i psychicznie chorych. Co do wypłat zawsze były one regularne , przez 5 lat pracując w byłej firmie raz co wypłata była lekko opóźniona bo "zapomniało im się wypłacić" no dajmy na to , że zapomniało im się. Gdyby nie to , że potrzebują w tej firmie osób psychicznie chorych to bym tam dalej pracowała. Nie wiem czy firma S.O.S naprawdę jest tak zła jak opisujecie tutaj. Rozmowę kwalifikacyjną mam wkrótce , jeśli mnie przyjmą spróbuję , mam jednak nadzieję , że nie jest tak źle jak tu opisujecie.
Malga 2015-05-22 10:14:02
Pracowałam w tej firmie ale sprzątającej w stolicy. Zostałam oszukana przez Pana Koordynatora wieczornego tz. ,, Pracodawcę", który nic nie robi tylko przychodzi na chwile, dosyć często na mocnym kacu i szmaci cyt.,, Ja jestem pracodawcą wymagam bo ja wam płacę'' Panie sprzątające które naprawdę się starają. Ale to jest do czasu w końcu dojdzie do sytuacji że firmy w której świadczy się usługi zrezygnują z tej firmy, ludzie słyszą jak oni się odnosi do pracowników. W firmie SOS jest za dużo rządzących niż pracujących (w Warszawie) to chyba nie tak gdzie ci Właściciele z Krakowa że oni nic nie robią bo może nie wiedzą co się dzieje. W końcu może trzeba zareagować i popędzić tych darmozjadów!!!!!!!!!!!!!! Panie które wcześniej pracowali wpisujcie się tutaj może coś się kiedyś zmieni Pozdrawiam M.
donata 2015-05-22 10:21:34
Ja też pracowałam w firmie sprzątającej w Warszawie, Faktycznie ci koordynatorzy to wielka pomyłka. wWspólczuć trzeba tm pracownicom
zollo 2015-05-22 10:25:06
No właśnie ja też pracowałam, przed świetami zostałam beżczelnie wyrzucona nie wiem za co ale pan koordynatorzy są ponad Prezesami z Krakowa, wspólczuję właścicielom firmy za takich pracowników
sos 2015-05-22 12:36:29
Ja też pracowałam przy sprzątaniu w zeszłe wakacje i faktycznie koordynatorzy brak szacunku dla pracowników,mobing, płacone jest za 4 godziny a pracuje 5 a jak by można to i wiecej. Dziwi mnie milczenie Pani Prezes Ani, tyle się wypisuje a tu cisza.Może ktoś kiedys dotrze do pani Prezes i w końcu zrobi ten porządek z koordynatorami. Ludzi trzeba szanować i wysłuchac co maja do powiedzenia nawet jak pracują jako sprzataczka.Więcej szacunku od czego sie walczy od tego się ginie!!!!!!!!!!
wołanie o pomoc 2015-05-22 12:38:11
Bardzo dobry wpis brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milla 2015-05-22 13:59:32
W końcu ktoś się odważył OK , to draństwo co tam się dzieje. Psują opinie firmy jak tak można
NieBądźFrajer 2015-06-07 22:39:55
Odradzam wszystkim tą firme, choćbyście mieli pod kościołem żebrać nie dajcie się skusić na grosze płacone przez tych wyzyskiwaczy. Jeszcze ten pożal się Boże inspektor... ;] Najgorsza agnecja ochrony w jakiej pracowałem a trochę ich było...
anna 2015-06-23 10:21:40
Odradzam pracy w tej firmie, pracowałam w Warszawie przy sprzątaniu przy ul. Domaniewskiej, koordynatorzy oszukują, wykorzystują oszukują są okropni. Pracowałem tam 2 miesiące na początku roku i do tej pory nie dostałem wypłaty. FIRMA DO KITU OSZUKUJĄ LUDZI OSZCZĘDZAJĄ NA ŚRODKACH CZYSTOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jeszcze dodatku p.p.p. koordynator Andrzejek do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pijak jak nie wstyd takiego p.p.p.p wpuszczać na obiekty, chociaż nie lepszy p. SSSSSSSSSSSSSS
qan69 2015-09-02 07:09:44
Pracowałem w tej firmie zaledwie trzy miesiące i z całą pewnością mogę odradzić zatrudnienie się tam (pracownik ochrony),standardowe praktyki w postaci pokrywania brakujących godzin etatu urlopem ,fałszowanie list do pfronu i niekompetentni przełożeni, jednakże troszkę znajomości prawa wystarczy żeby powalczyć o swoje przeraża jednak to że ci ludzie z którymi współpracowałem boją się panicznie panów pseudoinspektorów i zrobią dosłownie wszystko co im się karze a najciekawsze jest to że ci pseudoinspektorzy opierają się na przepisach które po prostu nie istnieją . Pozdrawiam wszystkich wytrwałych i nie mających wyjścia.
mateo 2015-10-26 14:25:30
A czy w ochronie dostają jakieś paczki na święta?
mateo 2015-11-02 13:23:29
Z tego co się dowiedziałem to nic nie dostają.Może to się zmieni poczekamy zobaczymy
ustawa 2015-12-03 20:21:06
Nowelizacja ustawy o ubezpieczeniach społecznych, której celem jest "ozusowanie" części tzw. umów śmieciowych, została przyjęta przez Senat bez poprawek. Oznacza to, że od 1 stycznia 2016 r. powstanie obowiązek odprowadzania składek do ZUS od wszelkich umów zleceń do wysokości minimalnego wynagrodzenia za pracę.Nowela uniemożliwia też zawieranie podwójnych umów, w taki sposób, aby unikać "ozusowania". Dotychczas unikanie płacenia składek było możliwe przy zawarciu dwóch umów - jednej na niską kwotę, od której odprowadzana była niska składka i drugiej, z wyższą kwotą, która nie była oskładkowana.
3
bbb 2015-12-06 20:40:16
Jak się pracuje według procedur nikt się nie doczepi ale jak ktoś nadgorliwie wykonuje obowiązki jak Mirosław to tak się kończy. Chce się być kierownikiem i zarządzać ludźmi ciepać książkami. Stwierdzenie o u a bo pp to nie stosowne
nik 2015-12-11 09:28:47
Zminic tych( usunięte przez administratora )i w warszawie co nic nie robia w zadnej firmie sprzatajacej nie ma po dwoch koordynatorow jeden wogole sie nie pokazuje drugi wiecznie na gazie za co oni biora kase. W koncu firmy u ktorej sw iadczone sa uslugi beda rezygnowac bo juz patrza sie np. Na zachowanie koordynator a wieczornego jak sie odzywa
rekrut 2016-02-16 14:04:18
Dostałem ofertę w Warszowicach na nkt cables możecie mi napisać jakie warunki i jaka praca tam jest ? jaka atmosfera pracy ?
1
Pinokio 2016-03-22 14:18:21
najpierw przyjmą cię z umiarkowanym stopniem i wymienią cię na grupę specjalną lub na znaczny !
2
klepsydra 2016-03-26 17:54:49
uciekajcie od tej firmy jak najdalej !!!! wszystko lepsze niż sos !!! nawet zbieranie złomu z wózkiem !!!
1
Robocop 2016-04-25 08:03:50
Minęło już parę lat i jak widzę nic się w tej "firmie" nie zmieniło. Dalej bałagan lesera pogania, ciemnymi chłopkami się posługując. Naiwniaków szukających pracy nie brakuje, stąd powód dzięki któremu jeszcze są na rynku.
1
Robocop 2016-04-25 08:12:59
Praca w/g procedur! Jakich procedur? Jak pracowałem to tzw. procedury zmieniły się cztery razy w roku! Przecież tu procedury zmienia się nim jeszcze zaczną funkcjonować!
taka mala 2016-06-27 05:07:52
"ja" chyba masz jakies zatargi z tym panem ale tutaj dodaje sie opinie o firmie jak moze mnie ktos wykorzystywac skoro przyjmował mnie dyrektor i mam umowe o prace pracuje i ciesze sie z tego moge smiało polecic ta firme osoba ktore chca pracowac. Wypłata jest na czas w razie gdy czegos nie wiem moge zawsze zadzwonic i dopytac przełozonego atmosfera na obiekcie super nic tylko pracowac polecam z czystym sercem magdalena
1
ja 2016-06-28 11:32:22
Nie mam zatargu z tym panem,nawet go nie znam tylko słyszałem że pracował na umowę zlecenie w Era i Ekotrade i wielce firmy go skrzywdziły co za biedak ,a teraz krzywdzi biednych pracowników z grupą
sos pracownik 2016-06-29 22:08:55
a wez sie ogarni czym krzywdzi ze mamy prace na umowe o prace ze gosc jest pod telefonem 24h i mozemy na niego liczyc. Pewnie jestes z tej firmy i chce mu zrobic na zlosc bo upomnial sie o Swoje prawa wiec skoro je lamaliscie to nie wylewajcie tu lez i nie pisz opini bzdurnych o jakims wykorzystywaniu bo wykorzystywac mozna pewne panie w wiadomym miejscu. A od siebie dodam ze strach nie pozwala Ci powiedziec mu to w twarz!!!
1
ja 2016-07-06 18:23:24
słuchaj nie znam człowieka osobiście tylko zrobił dużo złego w firmie w której pracuję co z tego że podobno wygrał w sądzie jako pracownik a teraz robi to samo z pracownikami jako ich przełożony -gościu leci na kasę ( teraz podobno podał drugą firmę ) za chwilę coś mu się nie spodoba i będzie sądził się z wami
alfaomega 2016-07-08 11:31:33
no widzisz "ja" siedzicie w biurze i sie nudzicie zamiast robic cos pożytecznego nie znasz go a sie wypowiadasz bądź tak mila i zanim sie o kim badz o czyms wypowiesz to posłuchaj dwóch stron. Skoro wygral w sadzie to brawo skoro łamali prawo to kare powinni ponieść. Ale Ty tylko umiesz pisać i nie podpisywać sie strach nie pozwala.
ja 2016-07-08 14:47:30
Co Ty alfaomega wypisujesz za bzdury chyba to Ty jesteś J W jak chcesz to się spotkamy i Ci osobiście napluję w twarz jesteś dwulicowym człowiekiem którego interesuje tylko kasa . a nie dobro firmy w której pracujesz Ja w mojej pracuję ponad 10 lat na dwie umowy i na to się godzę
ja 2016-07-08 14:49:37
nie chce mi się z Wami gadać - jak Wam się nie podoba praca to na budowę zapier....ać
1
usmiech 2016-07-13 22:38:54
nie wiem jak J W ale ja z chęcią sie umowie lubie proste dziewczyny a za taka Cie mam. Mozna to porównać do sytuacji gdy jeden złodziej ostrzega drugiego złodzieja ze policjant idzie gratuluje. Jak leci na kase to w sosie nie ma czego szukac tutaj tylko
'uczciwością i praca ludzie sie bogaca"
pracownik 2016-07-16 07:39:36
praca ok wyplaty na czas trzeba tylko robic swoje i nic wiecej wiec ze spokojem polecam prace w tej firmie
1
janusz s 2016-07-18 19:30:15
wlasnie wazna jest atmosfera a w tej firmie mozna ja znalezc oczywiscie sa tez osoby ktorym nie bedzie sie podobac ale jak sie nie chce pracowac to niestety nikt ich nie bedzie trzymal na sile. U mnie na obiekcie jest fajnie mi sie podoba i naprawde jest fajna atmosfera moze nie rodzinna ale przyjacielska koordynatorzy sa w porzadku inspektor tez jest rowny kasa jest na czas polecam
1
KAPUŚ 2016-09-20 14:01:19
Praca w "Grupie S.O.S" a w szczególności w Warszowicach,jest przyjemnością,tym bardziej z Kasią na zmianie Kobieta niska wzrostem, ale wielka sercem
2
yet 2016-10-08 16:28:20
Ludzie koszmar cham bez szkoły nami rządzi niejaki Jacek W i na dodatek jeszcze jako zwykły robol sądzi się z poprzednimi firmami
zenada 2016-10-18 22:33:04
yet 2016-10-08 16:28:20 no widac ze ciagle wielbiciele jego tu sa z innych firm jak nie umiecie zatrudniac ludzi i lamiecie prawo to nie szukajcie sprawiedliwosci na gowork!!! badzcie jak SOS i nie bedzie sprawy moze czegos Was to nauczy ja znam JW ale nie nazwal bym go na pewno ani "robolem" ani tym bardziej "chamem" widac kto tu ma klase a kto jest robolem!!!!
3o9 2016-10-19 09:17:07
czy zatrudnienie jako zwykły pracxownik ochrony a pracownik ochrony z niepełnosprawnością wykazuje jakieś różnice w wysokości wynagrodzenia? odpiszcie proszę
Zostaw swoją opinię o S.O.S Grupa Polska spółka z o.o. - Modlnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S.O.S Grupa Polska spółka z o.o.