brak logo

Konsorcjum PRGiBSz S.A.

Rybnik

Opinie o Konsorcjum PRGiBSz S.A.

lech 2017-04-04 12:54
Bułahahaha..... ale ściema.....
SUGowiec 2017-04-04 13:58
Konkrety proszę, jakie dokładnie zarobki? (stawka brutto za godzinę / dniówkę / miesiąc). Na jak długo dajecie umowy?
Jak często wysyłacie pracowników na szkolenia?
górnik 2017-04-05 16:27
Pracuję jako górnik, uprawnienia na ładowarkę zrobiłem w firmie (było nas 11 os.) . Po kursie stawka moja wzrosła o 200 zł. Obecnie 2.600 zł + premia (zawsze jakaś jest). Kartki po 30zł. Dobra atmosfera w brygadzie przodkowej. Dozór ok. Na dzisiejsze czasy z pełną odpowiedzialnością mogę polecić.
górnik 2017-04-05 16:28
Pracuję jako górnik, uprawnienia na ładowarkę zrobiłem w firmie (było nas 11 os.) . Po kursie stawka moja wzrosła o 200 zł. Obecnie 2.600 zł + premia (zawsze jakaś jest). Kartki po 30zł. Dobra atmosfera w brygadzie przodkowej. Dozór ok. Na dzisiejsze czasy z pełną odpowiedzialnością mogę polecić.
totek 2017-04-05 19:50
te kartki po 30 to do tesco?
zniszczony przez prg 2017-04-05 22:35
chcialem się odnieść do tego co napisał realista bo z wieloma zeczami które pisze REALISTA to prawda lecz nie zgadzam się w sprawie organizowanych szkoleń (podnoszenia kfalifikacji )szkolenia zawodowe są BARDZO zadkie no i jednak górnicy z PGG zarabiajom więcej niż w naszej firmie znam kilku chłopaków którzy pracowali kiedyś u nas PRG tera robiom pod PGG dlatego wiem dobrze odnich ze majom większe zarobki
zniszczony przez prg 2017-04-05 22:48
do REALISTA z tom nagrodom firma przyjazna pracownikowi to się wyglupiles
zniszczony przez prg 2017-04-05 23:10
będąc jednak obiektywnym firma prg ma też plusy wysokie bony towarowe 30zl oraz wporzadku dozur można sobie nieprzyjsc do roboty i niezadzwonic po urlop a i tak niewpiszom N
zniszczony przez prg 2017-04-05 23:58
kartki wysokie 30zl kursy bardzo rzadko ale są możliwość podwyżki ze jak górnik który pisał wyżej o zarobku ze ma 2600stawke i ze premia jest bo był czas ze niebylo premi ze dozór wporzadku to wszystko prawda i ze jak ktoś szuka robota to warto spróbować zgadzam się ale wady które wyżej wymieniłem to tez prawda niestety
totek 2017-04-06 15:29
dowiem sie co to sa za kartki po 30
Były PGR-owiec 2017-04-06 21:28
Gratuluje nagrody dla pracodawcy przyjaznemu pracownikowi! Szkoda tylko że nikt nie zauważył że w ostatnim roku z powodu wypłat w dozorze wielkości stawki w biedronce zwolniło się ze 300 osób! Polecam każdemu zdesperowanemu kto ma większe ambicje niż pracownik budowlanki i w razie potrzeby ratowania firmy jest w stanie pracować charytatywnie!
lolo 2017-04-07 13:51
jak tam wyplaty kopidoly ?
hayer 2017-04-07 14:35
Będzie coś na święta???
zniszczony przez prg 2017-04-07 14:47
były prg owiec mówi prawdę
pracownik KPRG 2017-04-07 19:13
No i sprawa się wyjaśniła. Niezadowolony dozór (śmiem twierdzić że wyższy),pisze paszkwile buntuje pracowników, jak tak dalej będzie, to może być problem.
ryl 2017-04-07 19:50
Dozór to tam napewno nie narzeka sztygar koło 5,5 na rękę ma a o tych nierobach nadsztygarach nie wspomnę koło 10 tys mają , ludzi tylko kiwać na kasie potrafią i ciemnote pociskają że metrów nima i premi.
zniszczony przez prg 2017-04-07 23:07
kto buntuje bo nic takiego nie widzę
nie emeryt 2017-04-09 20:14
Następny "inżynier z PRG " zabiera głos w obronie rozjechanej kasty.
zniszczony przez prg 2017-04-12 18:27
mylisz się należę do tej fizycznej halastry jak juz tak dzielisz ludzi
Nieważne 2017-04-17 09:24
Sztygar ma stawkę 3200 brutto :)
zniszczony przez prg 2017-04-20 00:26
sztygar 3200,3400 fizyczny 2200 ,2400
były 2017-04-20 15:53
Tak 3400 stawka i premi3500, inaczj by sie biali tak niepchali do roboty, jeszcze niech im bat dadzą do poganiania
1
zniszczony przez prg 2017-04-22 18:56
są tacy co poganiajom ale są też wporzadku wszystko zależy jakim ktoś jest człowiekiem niema co uogolniac
brz 2017-04-22 23:18
Ty to musisz biała menda być bo tak ich bronisz
ryl 2017-04-28 13:08
No jednak bioły był.
zniszczony przez prg 2017-04-29 01:08
w żadnej firmie górniczej niezarobisz chyba że byłbyś pasi brzuchem z dyrekcji albo kierownikiem robut ,nadsztygarem bądź oddzialowym ostatecznie te firmy wszystkie działają w podobny sposób mydleniem oczu ze sytuacja w najbliższym czasie ma się poprawic"łapiemy powietrze w pluca, podnosimy się pomału z kolan, itp "i tak przez lata
lolo 2017-05-05 20:52
wszyscy wam do gzugu uciekaja haha ;D
Pawulon 2017-05-06 20:21
A GZUG przechodzi do Konsorcjum PRG...hahahahahahahahaha...
qwerty 2017-05-07 22:24
Siema lolo.Mam nadzieję,że jesteś z tych normalnych i nie będziesz czekał na wlocie do chodnika na kierownika :)
qwerty 2017-05-07 22:26
Oczywiście chodziło mi o GZUG hahahaha......
Pracownik 2017-05-10 20:02
Witam wszystkich moja opinia na temat tej firmy jest taka ze chocbym niewiem jak byl zdesperowany to juz bym sie tam nie przyjol firma ledwo zipi wszyscy uciekajom a Prezesi od pluga oderwani brak kultury osobistej zero. To ludzie na dole co pracujom to som na wyrzszym poziomie kultury . Ludzi majom zanic . Naprawde odradzam tom firme
pajac 2017-05-11 16:27
pracuje ktos jeszcze u was czy juz nawet planistki spierdzielily do gzugu haha?
loczek 2017-05-11 18:33
Powiem tak robie na Brzeszczach i z tego co widze ktos chce [taki domysl] zeby ta firma padla. Kasa marna dozor kiepski a ludzie na to wszysko patrza i mysla do jakiej firmy uciekac
rocki 2017-05-13 12:04
czy to prawda że w gzugu kończą się roboty pozyskane bezprzetargowo w KW. Jeżeli to prawda to te przetargowe pozyskane w ROW to masakra.
górnik 2017-05-22 11:05
Cenzura działa, wolno tylko pozytywnie pisać o firmie.....
loczek 2017-05-22 18:10
Jak pisac pozytywnie jak na Brzeszczach premi nie ma a oni chca by ludzie sie starali
knefel 2017-05-23 09:23
Dokładnie bajzel na brzeszczach straszny, dozór z łapanki a karolek mo swój świat , hehehe
loczek 2017-05-23 16:39
Karolek jesst najlepszy hi hi hi
oko 2017-05-24 13:20
Jak ma być dobrze na brzeszczach jak dozór w firmie kprgibsz to ludzie których już w żadnej firmie nie chcą, powywalani z innych firm, sprowadzeni do roli sekretarki potrafiący tylko podać ludzi na markownię i do dyspozytora a załatwić cokolwiek niepotrafią. Żenada i wstyd.
trochę myślący 2017-05-27 09:33
Panowie Prezesi jeżeli macie jaja , to zróbcie porządek z tymi jakimiś karolkami i innymi. Co jeszcze trzeba zrobić żebyście zaczęli normalnie myśleć.
mery 2017-05-27 12:40
Jeden ma ,ale reszta która go blokuje ma odgryzione przez krokodyla.
Dociekliwy 2017-05-27 14:06
Skąd wiesz że mają odgryzione ?
pracownik prg 2017-05-27 19:19
co to za Karolek
knefel 2017-05-27 22:59
Karolka nie znasz.....
herbus 2017-05-28 01:42
Łoj pucikali chopy do GZUGU licząc na kokosy a tam dali w przodku bydzie tylko1900 PLN-ów.Jak przydo ukraińće to kto wie czy nawet tyla.
cozadebil 2017-05-28 10:24
2300 obsluga w gzugu baranie, wy tyle w przodku ze wszystkimi sobotami macie problem zarobic w waszym pgr
1
cozadebil 2017-05-28 10:27
a no i barborka, wczasy pod grusza, dofinansowania dla dziecie, jubilaty itp. wy o tym mozecie pomarzyc a nastepna sprawa normalne podejscie do pracownika z szacunkiem a nie jutro idziesz na... i na szkolenie 50 km od miejsa zamieszkania, do tego dozor na odpowiednim poziomie ktory dba o bezpieczenstwo a nie jakies ciule co dostali biole czapki po znajomosci, gzug a prg to dwa rozne swiaty
3
były 2017-05-28 22:07
Ale jesteście luje karolek to chłop dobry.. Do zarobić.....ino swojim a reszta na brzeszczach bez premii chodzi bo im sie nienależy bo nic nie robią. Nojlepi tyn zarobi co ciostka i bombony karolciowi do szuflady pcho taki jedyn luj....
2
Loczk 2017-05-29 09:26
To prawda pomadeczki i lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a Karolek caly szczesliwy
1
górnik 2017-05-29 10:57
Hehe pomadke zezre a potym sie ślini do planistki stary pierdzioch .....
6
Zostaw swoją opinię o Konsorcjum PRGiBSz S.A. - Rybnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum PRGiBSz S.A.