brak logo

Hydac Sp. z o. o.

Mikołów

Opinie o Hydac Sp. z o. o.

Hendryk 2016-01-06 19:56:11
Jak jest taki dobry to po kiego zadaje się z tak beznadziejną firmą jak HYDAC.
aa 2016-03-24 10:46:12
firma spoko
abc 2016-04-04 18:26:08
Manager w dziale konstrukcyjnym jest potrzebny.
manager 2016-04-04 20:06:34
tak szczerze... nie pakujcie sie w to.
2
klient 2016-04-04 21:22:02
Nowy sprzedawca w Poznaniu też jest potrzebny, obecny p.Rafał jest beznadziejny. Jego poziom znajomości produktów jest zerowy, firmę kompromituje na spotkaniach z klientami.
4
łona 2016-04-05 11:58:04
akurat znajomość SAPA to żadne kwalifikacje, tego można się nauczyć w dwa tygodnie. Jedyne co naprawdę się liczy to umiejętność nie brania do siebie tego co zarzuca szefowa. Będzie ciągle się po Tobie wydzierać, wmawiać Ci, że jesteś beznadziejny i nic nie potrafisz, że sam chyba nie wiesz co robisz w tej firmie i ogólnie wszystko będzie Twoją winą. Przez dział konstrukcyjny już się tylu kierowników przewinęło, że ho ho.... a nie jeden wyleciał z takim hukiem, że szok :)
Nie zniechęcam, tylko ostrzegam. Oczywiście najlepiej się samemu przekonać. Ale uważam, że dobrze wiedzieć, w co się człowiek pakuje.
4
s 2016-04-11 07:16:11
Rafalek z poznania to wielki sciemniacz, wszystkim opowiada jak ciezko pracuje jednak wynikow brak. Wez sie czkowieku do roboty, zamiast wychodzic z pracy o 15.00 i udawac ze jestes u klienta zacznij wyszukiwac w necie nowej pracy, tu za dlugo juz nie popracujesz.
4
były 2016-04-11 22:43:47
Dzięki za info.
vika 2016-05-03 19:35:23
Jedź. Ale niech ci zwrócą za bilet czy za benzynę.
klient 2016-05-14 13:24:00
Czy pani Monika z wroclawia musi byc tak niemiła? W tej firmie pracuja same debile.
5
nienawidzę chamstwa i prostaków 2016-05-15 20:58:16
W poście stwierdzającym, że ktoś jest niemiły, zachować się jak skończony cham obrażając innych... Brawo Ty!
2
pracownik 2016-06-06 19:52:13
Przeczytalem dzis swietny artykol na temat heating, artykol bardzo przypomina sytuacje jaka ma miejsce w hydacu, osoby ktore maja talent, chca sie wybic sa tlamszone, krytykowane, hejtowane przez starych pracownikow szczegolnie tych ktorzy podlizuja sie szefowej, prawda pani Asiu?!
8
Szybki Jarek 2016-06-11 10:59:54
WOW! Oszołomił mnie Twój wrodzony talent! Widać, że się chcesz wybić. Niestety muszę Cię stłamsić i skrytykować... Stary, ORTOGRAFIA + POLSKIE ZNAKI!
Rany Boskie - artykół? Przecież to boli od samego patrzenia...
Pozdrawiam normalnych.
6
Patryk 2016-08-02 12:11:39
Niemca trzeba zatrudnić na stanowisku: Inżynier Sprzedaży (Hydraulika siłowa) Miejsce pracy: Poznań.
I dać mu asystentkę tłumaczkę, taką Sandrę Samantę.
SUKCES MUROWANY !!!


2
Zdzisław 2016-08-03 09:28:45
Wypłaty dotarły czy nadal "brak podpisu"? To co się dzieje z wypłatami w ostatnim czasie to paranoja. W umowach są zawarte terminy do kiedy ma być przelew, tymczasem od jakiegoś czasu jest to naginane. Profesjonalizm w każdym calu ;[
3
wqrfiony 2016-08-03 12:07:20
..... łatwo policzyć ile można zarobić na lokacie bankowej z kilkuset tysięcy PLNów.... :/ czyim kosztem ?
3
pracownik 2016-08-04 20:28:34
Do inspekcji pracy proponuje zglosic taki fakt. Pip juz bedzie wiedzial co z tym fantem zrobic.
4
Oponent 2016-08-11 19:27:11
Kolego! W regulaminie firmy - którego nie czytałeś - wypłaty następują w PRZECIĄGU 4 dni z dołu od następnego miesiąca kalendarzowego. I przyszyły, 4 sierpnia. To że zazwyczaj przychodzą prędzej powodowane jest obecnością kompetentych osób, ale chyba każdy ma prawo do odpoczynku/urlopu ?
4
pracownik 2016-08-16 21:15:09
@Oponent, nie ma to jak pisanie dobrych opinii na swoj temat, prawda :)?!
4
WT 2016-08-21 15:11:54
Niektorzy pracownicy zatrudnieni w firmie Hydac są pozbawieni jakichkolwiek kompetencji. Przykład, technik - sprzedawca pracujacy w Pozniu, Rafal.P. Jego poziom kompetencji, wiedzy na temat hydrauliki silowej jest wprost proporcjonalny do jego wzrostu oraz odwrotnie proporcjonalny do ilosc perfum jakie na siebie wylewa. Nie wspomne o jego ego....ewenement zadufany w sobie jakich mało. Dzień, w ktòrym odwiedza naszą firmę nazywamy dniem "wizyty pajaca". Proponuje szefostwu wyslac tego pana ma gruntowne szkolenie albo wymienić. Taki sprzedawca nie zrobi duzego interesu, nikt na poważnym stanowisku nie chce z nim rozmawiac.
11
MG 2016-09-04 22:18:06
Witam. Co możecie powiedzieć o oddziale w Poznaniu? Ogłoszenie na stanowisko inżyniera ds. sprzedaży z tego co obserwuje jest już od ponad roku, czy jest aż tak źle? Rotacja na tym stanowisku jest taka częsta ?
ALL 2016-09-05 20:50:30
Stanowisko dobre, rotacji tak naprawdę brak, oferta jest aktualna od roku gdyż brak dobrego kandydata. Natomiast dla przyszłego pracownika dobra rada, nie daj sie stłamsić przez pseudo inzyniera Rafała, który obecnie pracuje w Poznaniu, będzie Cię zniechęcał do firmy, abyś zrezygnował, tylko dlatego aby usunąć sobie konkurencję. Powodzenia, osobiscie polecam.
5
Patryk 2016-09-05 21:25:07
Firma szuka Inżyniera Sprzedaży od 15 lat.
Hydrant 2016-09-07 22:06:05
Czytając obecne wpisy , cieszę się że kilka lat temu wysiadlem z tego pociągu. To co piszecie to jedna wielka szarpanina, podchody, strach... Szkoda mi was. Trochę odwagi...






8
Filtrona 2016-10-15 20:00:30
Czy to prawda, że biuro w Poznaniu zostanie zamknięte?
5
BbB 2016-10-20 21:00:16
Firma godna polecenia, pracuje na monterce i jest naprawdę wszystko w porządku pod względem organizacji ze strony pracodawcy jak i zarobków. Polecam!
4
Bartek 2016-10-24 00:02:30
Firma nie godna polecenia, chyli się ku upadkowi, biuro w Poznaniu w trakcie zamknięcia mówi samo przez się.
6
biała małpa 2016-10-25 11:13:14
Nie słyszałam, żeby ktokolwiek narzekał na pracę na montażu. Każdy znajomy chwali sobie pracę na produkcji w Hydacu. Dobre zarobki, luźna atmosfera, nadgodziny, wypłaty na czas. Czasem trzeba spiąć dupę, ale w każdej pracy tak jest. To nie jest powód do narzekania.
Praca w biurze to zaś zupełnie inna bajka. O 180 stopni. Wieczny stres, nawał obowiązków przekraczający ludzkie możliwości, a wszystko bierze się z beznadziejnej współpracy w Niemcami. Ale to ludzie w biurach w Miko odpowiadają za ich błędy i dostają po głowie. Wieczne wydzieranie się na pracowników, wieczne obrażanie. Jak ktoś potrafi to "olewać" i mieć gdzieś codzienny opierd**, a do tego zna się na wazeliniarstwie to firma nie jest zła ;) Ja osobiście mam inne wartości i ciesze się, że nie jadę już tym pociągiem.
Reasumując! Produkcja - tak, biuro - nie.
3
Octavia 2016-10-28 23:42:39
Co nowego u naszego pajaca poznańskiego Rafała P.? Czym sie ostatnio zbłaźnił?
5
Passat 2016-10-29 06:26:24
Obserwuję waszą firmę z perspektywy VW Września. Powstała firma kolosalnej wielkości. Wiele firm dostawczych zorganizowało sobie na terenie tymczasowe punkty sprzedaży, bo przecież na budowie potrzeba wszystkiego, wiele firm przysyła ustawicznie swoich przedstawicieli, bo przecież wszystko można sprzedać. Tu się obraca milionami!!!!
A GDZIE W TYM WSZYSTKIM JEST HYDAC???!!! Cała branża robi tu kasę tylko nie Wy!!!
1
gj 2016-10-29 13:16:38
Trudno o rozwój sprzedarzy z takim sprzedawcą jak R.P. kompetencje sprzedawcy proporcjonalne do jego wzrostu I odwrotnie proporcjonalne do ego. Pamiętamy dobre czasy współpracy z panem Ślusarkiewiczem....
7
oby do piątku 2016-10-30 22:33:14
Najsmutniejsze w tym całym opluwaniu biura w Poznaniu i Rafała P. jest to, że jedna beznadziejna, zakompleksiona, szukająca wszędzie spisków baba (całe szczęście już się zwolniła) siedzi po nocach na necie i pisze smutne teksty na goworku... Co Ci zrobił ten Hydac i Rafał, że chce Ci się bawić i niesłusznie szkalować innych? Zajmij się sobą, poszukaj kogoś kto Cię przel......i może wtedy skończysz pier.....ć 3 po 3
4
Patryk 2016-11-01 19:03:04
Praca w HYDAC'u powoduje nie odwracalne zmiany w psychice.

6
lolo 2016-11-01 22:08:53
Wlasnie tacy ludzie jak wspomniana kolezanka powoduja ze innym odechciewa sie pracowac...
2
Turban 2016-11-02 22:22:24
Pudlo dziubasku, celowałbym w ignorowanego klienta, który za każdym razem prosi się kilkanaście razy o ofertę czy wyjaśnienie kwestii technicznych. Ile można pisać, dzwonić z przypomnieniem a "typ" z Poznania nie odpowiada. Nic dziwnego, że chwali się sumiennego poprzednika a neguje leniwego obecnego nieudacznika.
5
Obserwator 2016-11-02 23:06:11
Passat = biała Skoda Rapid
4
byle do piątku 2016-11-03 04:54:27
A ja dziubeczku nie mogę po prostu uwierzyć, że klienci Hydac siedzą po nocy na necie i wylewają swoje żale na portalu oceniającym pracodawców! To kpina! Jeśli klientowi nie odpowiada sposób współpracy z to szuka wyrobu u konkurencji albo zgłasza problem u przełożonego danego pracownika hydaca czy też każdego innego podmiotu.
Więc albo ja jestem jakiś dziwny i moje problemy załatwiam "na żywo", albo w wielkich koorporacjach typu VW, jako standard przyjęto kanał komunikacji z dostawcami poprzez serwis gowork.
PS. Czyżbym jednak udeżył w czuły punkt, beznadziejna zakomleksiona babo? Wyceluj w coś innego bo argumenty masz generalnie "z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;.
2
Turban 2016-11-03 19:53:44
Niestety znowu pudło dziubasku, spójrz w swoją skrzynkę mailową izaległe maile, może się domyślisz o kim mowa, jeśli nie to " tempy" jesteś. Cóż, może eskalacja do centrali pomoże z prośbą o zmianę technika. Pojdzie ci po sprzedarzy, może wówczas zejdziesz na ziemię...
4
byle do piątku 2016-11-03 21:43:05
Na wstepie chcialbym ci zadedykowac klasyka... "- Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić pańskie/pani postępowanie ..."

Tyle tytulem wstepu. Pewnie i tak nie dotrze ale z idiotami sie nie dyskutuje. Tu az cisnie sie na usta kolejny klasyk "nie dyskutuj z idiota bo sprowadzi cie na swoj poziom i pokona doswiadczeniem"

Czemu zakladasz ze mam jakies zalegle maile i ze mi spadnie sprzedaz? (SPRZEDAZ pisze sie przez z na koncu) tu chcialbym zaznaczyc ze twoja ortografia zaraz po logice nie jest twoja mocna strona. Wracjac do sedna, sprzedaz mi nie spadnie bo sie nia nie zajmuje. Uspokoje cie, te wypowiedzi pisze ktos zupelnie inny niz myslisz (nie Rafal), choc podziwiam goscia, bo jakby ktos o mnie takie bzdury pisal to dawno wyciagnalbym nr IP i namierzyl delikwenta. Powiedzmy ze pise to ktos z perspektywy innej firmy wspolpracujacej z Hydac, przykladowo moze to byc Solaris albo cos podobnego.

Konczac ta meczaca dla mnie dyskusje, zaznaczam, ze uwazam cie za osobe ktora nalezy hospitalizowac na oddziale zamknietym i nie zamierzam kontynuowac tematu z (podtrzymuje stwierdzenie) zakpleksiona wredna baba vel dziubasek.

PS. wszytkich z gory przepraszam za brak polskich znakow - mala awaria klawiatury...
2
byle do soboty 2016-11-03 22:52:03
Acha... I jeszcze tępy się pisze "tempaku"
Tragedia....
Turban 2016-11-04 22:09:46
Skoro nie zrozumiałeś dlaczego wyraz "tempy" został napisany w cudzysłowie to naprawde nie należysz do osob inteligentnych a tępych. Jednak nie dziwi mnie to. Skoro potrafisz sprawdzić numer IP to namierzaj delikwenta, przecież potrafisz to zrobić?! Przynaniej przestaniesz obrażać swoją koleżanke, na ktorą wylałeś wszystkie swoje żale chcą sie wyładować na mnie. Jednak to też pokazuje jaką sympatią żywią do siebie pracownicy hydac. Porażka na całej linii. Idąc dalej, nie zakładam, aby taki pryszcz jak hydac współpracował z Solaris tym bardziej przy twoim żółwim tempie pracy oraz niskich kompetencjach, raczej nie mogą sobie na to pozwolić. I idąc do brzegu, masz rację, szkoda czasu na wyrywanie sobie rękawów przy współpracy z tobą, konkurencja oferuje te same produkty niejednokrotnie tańsze, w dodatku tobie nie zależy na sprzedaży jednym słowem jesteś człowiekiem "sukcesu" ( zastanów sie nad znaczeniem cudzysłowia w tym wyrazie, odczytaj właściwy przekaz autora ;) Hydac potrzebuje takich handlowców jak ty a na pewno bedzie liderem sprzedaży!
4
Patryk 2016-11-04 23:01:51
W Poznaniu dżuma czy jakaś inna zaraza tyle osób zmiotło?
A w Poznaniu. Inżynier ds. sprzedaży jest poszukiwany od zawsze. Wiadomo !!!

I jeszcze:
Technik serwisu
Specjalista ds. serwisu

Chyba nie zmykają "Garażowego oddziału z wizją"
Jeśli ktoś wpadł w to błoto. To lepiej z niego po prostu wyjść a nie obrzucać się na wzajem.
1
byle do piątku 2016-11-05 04:23:50
Jednak jestes z gatunku osob nieuleczalnych... Nic nie zrozumiano, odpowiadajac na wpis tylko sie pograzasz. Odpowiedz jak zawsze z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie na temat i bez sensu. Napisalem ci wyraznie ze nie jestem z Hydac, nie jestem od sprzedazy i nie nazywam sie R. Co do namierzania IP to mam takie mozliwosci ale zauwaz ze wyraznie napisalem, ze gdyby ktos na mnie tak naskakiwal to bym namierzyl! Ale spokojnie, nie denerwuj sie, przyjdzie czas i na to, bo wkoncu straci ktos u nich cierpliwosc.
1
Passat 2016-11-05 06:35:25
Pudło! Czarny Passat CC! Kiedyś VW Antoninek , dzisiaj VW Białężyce.
Znam was, bo po otwarciu filii w Poznaniu trochę kupowałem.Kiedyś było z kim rozmawiać. Kiedyś Sarszy Pan nas odwiedzał, człowiek z wizją...
Ale to było kiedyś...









kiedyś trochę u was kupować.
Dopóki był ... Dobrze się współpracowało. D








Turban 2016-11-05 10:02:34
Oczywiście, że jesteś z hydac. Jeśli ktoś się denerwuje to ty, nie możesz spać, więc odpisujesz o 4-tej rano. Aż żal patrzeć jak się wycofujesz mały (słaby) człowieku. Nalegam, abyś sprawdził numer IP. I co z tym zrobisz? Naskarżysz mi na mnie - swojego klienta?! Ręce opadają, patrzać jaki "inteligentny" jesteś. Sobie i firmie itak zaszkodziłeś, nie zamierzam z nią współpracować w dalszej perspektywie. Ale przecież ty i hydac nie żyjecie ze sprzedaży, więc żadna strata.
2
oby do piątku 2016-11-05 16:14:54
Gadaj jak do sciany... Wycofuje sie tej chorej wymiany zdan bo z idiotami nie bede dysktutowal. Powiedzialem co mialem do powiedzenia i tyle w temacie. Mam ci jeszcze 1000 razy napisac to co wczesniej, zeby dotarlo do twojego malego rozumku? Pisze o 4 rano bo taki mam tryb pracy. To chyba moja sprawa prawda?
Piszesz ze jestes klientem hydac... Skoro tak bardzo nie podoba cie sie wspolpraca z nimi to ja zakoncz! Musisz byc prawdziwym specjalista w swojej dziedzinie jesli nie umiesz dogadac sie ze swoim dostawca, nie znasz oficjalnych drog komunikacji w biznesie? Jezeli z kolei juz z nimi nie wspolpracujesz to po co wylewasz swoje zale na goworku? Niestety to takie typowe dla mend spolecznych zachowanie, opluwac kogos pisac jakies dziwne tresci ale nie miec na tyle odwagi aby podpisac sie z nazwiska pod swoja opinia.

Naprawde mam lepsze zajecia niz ten portal i tym razem mowie ci definitywne "zegnam" i zycze aby ciebie tez kiedys ktos w taki sam sposob opisywal, moze wtedy dotrze do ciebie jak idiotycznie sie w tym momencie zachowujesz.
5
Patryk 2016-11-22 19:40:03
Technik serwisu Specjalista ds. serwisu - Wielkopolska.

Czyli szukamy dalej. Może w ogłoszeniu dopisać "Kto przyśle CV dwa piwa gratis".
3
vw 2016-11-24 20:47:12
Patryk wrócił!!!!!! Tydzień bez komentarza tygodniem straconym.
Na cześć hejterów uroczyste HIP HIP HUUUURAAAA!!!!!
2
admin 2016-12-01 20:59:43
...a nas odwiedził ostatnio pajac, zapomniał czapki błazna, jednak nadrobił błazeńską fryzurą!
4
Torgne sie na siebie ;) 2016-12-06 23:15:41
A te prymitywy bez odwagi do podpisania swoich wypocin dalej wylewalą gorzkie żale... Żałosne!
2
Zostaw swoją opinię o Hydac Sp. z o. o. - Mikołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydac Sp. z o. o.