brak logo

Introl Przedsiębiorstwo Automatyki i Pomiarów SP. Z O.O.

Katowice

Opinie o Introl Przedsiębiorstwo Automatyki i Pomiarów SP. Z O.O.

Zaczarowany Łołówek 2017-08-01 11:42
A ta firma jeszcze nie padła ??? dziwne ... wszystko jeszcze przed nią :-) zarządzanie kiepskie, płace - beznadziejne, pracownicy, szczególnie w jednym dziale, makabryczni, stołówka tylko się zrzygać, jedynie co dobre to winda :-) a tak poważnie AIUT i WASKO proponują o wiele lepsze warunki pracy i płacy, kierownictwo normalne, szanujące ludzi - nie to co w tym chlewie...
12
Heniek 2017-08-01 13:23
AKŻAROP ASN ŁAIZD
12
man at work 2017-08-01 14:25
Zatrudnienie w tej firmie = głodowe pensje, praca w tej firmie = strata czasu
12
Znawca 2017-08-01 15:39
Święte słowa. Za czasów WB i początkowo JJ wszystko było w miarę ok. Dlaczego? Bo WB miał posłuch wśród tzn "elity" Introlu czyli handlowców i uznanie w oczach szefa wszystkich szefów czyli JB. A dlaczego tylko w miarę ? Bo to WB rozpieścił niektórych do granic możliwości tak, że potem następcy mieli już tylko gorzej. Potem przyszedł JJ z RS - ludzi ze zmysłem biznesowym - i chcieli wprowadzić nieco bardziej rynkowe zasady, np. wymagali raportów od handlowców (masz ci fanaberia). To nie spodobało się "elicie", która doniosła do JB i ich zdegradowali. Przyszedł MD, który jest tylko na papierze. A firmą rządzi "elita" - garstka kolesi głównie przedstawicieli handlowych, którzy mają tylko i wyłącznie w głowach własny interes = premia (a nie interes firmy jako całości). Nie mają też bladego pojęcia o zarządzeniu firmą. Firma z roku na rok przynosi mniejsze zyski , a to zasługa kompletnego braku kompetencji prezesa, a także jego fikcyjnej władzy nad "elitą". Fikcyjność prezesa wynika nie tylko z jego braku kompetencji i charyzmy ale również z podejścia właściciela całej GRUPY , który kilka razy pokazał wszystkim, że z "elitą" nie wygra nawet prezes. Stąd cała rzesza nowych dyrektorów mianowanych przez MD, nowe samochody, na które brakuje miejsca na parkingu VIP, gabinety i pensje dyrektorskie, rozpasany dział NSA robiący kontakty poniżej kosztów, a zysk spada w tempie astronomicznym. Jeśli tak dalej pójdzie INTROL Sp. z o.o. zacznie lawinowo zwalniać pracowników., tych szeregowych, bo przecież niemal 20 osobowe grono dyrektorskie (przy 40 mln pln obrotów!!) zostanie. Nie piszę tego jako efekt urazu do mojego byłego pracodawcy, pisze aby ew. kandydaci spojrzeli na kondycje finansową tej firmy, wtedy zobaczą, że nie jest to firma perspektywiczna.
16
Ciekawski 2017-08-01 23:01
A ile można zarobić jako handlowiec i czy w samochodach służbowych są nadajniki GPS?
TJ 2017-08-02 10:29
W pełni popieram i zgadzam się z Tobą. W końcu musi to pierdyknąć bo ileż można "doić krowę"? Dział NSA to takie przedszkole z chorymi ludźmi, którym się wszystko należy i którzy myślą, że są "kimś" ... są wielkim ... rozpasane towarzystwo
13
Tapolca 2017-08-02 14:40
Widzę, że INTROL wzbudza duże emocje a ja proponuję BOJKOTOWAĆ ich na każdym kroku, nie pisać o nich, nie robić im przez to reklamy, nie składać zamówień u nich, poprostu olewać na każdym kroku i sami si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o swoje nogi i to będzie piękne uczcie widzieć ich UPADEK !!! A zatem NIE ZAMAWIAMY W INTROLU NICZEGO !!!!!!!!!
12
Przemko 2017-08-03 09:11
a ja uważam, że trzeba o nich pisać dzień i noc i przestrzegać przed "ofiarami", które nieświadomie mogą wpaść w ich macki . Takiego skur...stwa jak tam to jeszcze nie widziano, ciasno w biurach, siedzi jeden na drugim, jeden drugiego kapuje i podsrywa, atmosfera grobowa a na zewnątrz rozpostarty płaszczyk szczęśliwości i zadowolenia. Dział NSA jest najlepszy :-) prawie mądrzy jak w NASA ;-) co jeden bardziej światły i mądry, prawie doktor automatyki. Na samą myśl o tym dziale mdli mnie i rzygać mi się chce.
Ogólnie moja ocena - NIEDOSTATECZNY !!!
12
Wielki Maester 2017-08-04 12:20
INTROL to mały zakompleksiony zakładzik, który co weźmie jakiś projekt to go sknoci i potem jeżdżą KIEROWNICY PROJEKTU (hehehe powinno być NIEUDACZNICY) na poprawki, które ciągną się w nieskończoność. Nie polecam stanowczo odradzam !
11
Raptus 2017-08-08 21:10
Introl lepiej omijać z daleka, chyba ze ktoś chce sie nabawić wrzodów i na nerwy zapaść a po co ? Ta cała grupa Introl to jedne wielkie Sk....synstwo działy rozpasane, ludzie nieżyczliwi, zazdrośni, donoszący, wogole atmosfera straszna. Szczególnie jeden osobnik lubi podsrywac ... wiesz kolego o kim mysle nie ? Ale nie martw sie wróci to do Ciebie ze zdwojona siła, jak Cie wydymają to przejrzysz na oczy. Kooperacje tez beznadziejne, w zasadzie żadnych pozytywów ta firma nie ma !!! Ludziska omijajta ja z daleka dla waszego dobra.
8
Tommy Abraham II 2017-08-09 12:46
Byłem-Widziałem-Pracowałem = BEZNADZIEJA, ŻENADA, AROGANCJA KIEROWNICTWA, BRAK PERSPEKTYW, BRAK AWANSÓW, MARNE WYNAGRODZENIA, NIEPRZYJEMNA ATMOSFERAM W DZIAŁACH, DONOSICIELSTWO, WYWYŻSZANIE SIĘ JEDEN PRZED DRUGIM, WYŚCIG KAPUSIÓW I SZCZURÓW ...
11
Pracownik 2017-08-09 15:15
Tak czytam te opinie i zaczyna się to już robić żałosne. Jestem ciekawy czy jeden z drugim a może tylko jeden byłby tak mądry jak by trzeba było się przedstawić na tej stronie. No tak hejt teraz w modzie. Ja stwierdzam jedno jak komuś coś nie pasuje to szuka sobie innego miejsca pracy a nie nadaje jak przekupa.
Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.
A jeżeli masz/macie jakieś problemy ze sobą to są ku temu stworzone odpowiednie instytucje może warto zapukać i poprosić o pomoc.

Podsumowując :
Tommy Abraham II, Raptus, Wielki Maester i cała reszta jedynym miejscem pracy w jakim bym was widział patrząc na te wasze wpisy to pchanie karuzel w wesołym miasteczku :-)


Pozdro dla Was :-)
4
Odor 2017-08-09 20:46
Nie zgodzę sie z Toba Pracownik. To ze ludzie nie Lubią firmy i maja zle wspomnienia nie jest ich wina ale tym jak zostali potraktowani przez firmę I oraz jak sie w niej czuli. Moze ty jestes tam hak ryba w wodzie a raczej jak najemnik na wojnie i odpowiada Ci to, ale sa inni którym to nie pasowało i maja prawo sie wypowiedzieć w tym temacie. Jest to podobno wolny kraj i panuje powszechna "głasnost" trzeba uszanować zdania innych a nie tylko patrzeć do swego koryta i rzygi nazywać wykwintnym jadłem. Mysle ze wolny rynek strawi tego trupa i wydali go jako nawóz. Brak zamówień, pracy spowoduje powolny zgon firmy I . A pogrzeb bedzie piękny ???? Tym niemniej zycze Ci pracownik wiele pięknych i radosnych chwil w tej firmie, duzo kasy, żebyś był szczęśliwy bo tylko tacy ludzie sa cenieni na rynku pracy.
12
Najsprawiedliwszy Wśród Sprawiedliwych 2017-08-10 13:04
Widzę trwa na forum nieustanna walka dobra ze złem, zwolenników i przeciwników...oj jakie to polskie, ciągłe przekomarzanie się, waśnie, spory...a tymczasem wystarczy troszkę tolerancji, miłości , dobroci ... Ludzie zakopcie topory i wojenne zapędy, po co wam to ?
Turbo Kozak 2017-08-14 22:26
Dno, dno, dno, dno, dno
8
Aldona 2017-08-18 10:35
Pracowałam w dziale NSA i czegoś takiego jak tam nie widziałam w życiu, totalne rozpasanie, wychodzenie w czasie pracy do sklepów, załatwianie w godzinach pracy prywaty, popijanie kawki, wychodzenie do stołówki, konsumpcja w biurze różnych frykasów i w sumie jak liczyłam z 8 godzin pracy pracuje się ...5 ale przecież Introl bogaty jest stać ich na to, wolałam się zwolnić i nie oglądać tego okradania firmy bo tak to należy rozumieć i postrzegać. A że jestem kobietą wychowaną w innym duchu niż dzisiejsi młodzi pracownicy działu N. to mnie to raziło i odeszłam. Podejrzewam i wiem z rozmów z ludźmi z innych działów , że tam też nie jest lepiej... reasumując cieszę się że zerwałam stosunek pracy z firmą I, jestem zdrowsza, szczęśliwsza i o to w życiu chodzi
6
gal anonim 2017-08-18 11:10
Droga Aldono z tego co wiem to w dziale NSA żadna kobieta się nie zwolniła. Do dziś pracują w nim dwie i więcej nigdy nie było.
"A że jestem kobietą wychowaną w innym duchu niż dzisiejsi młodzi pracownicy działu N" - tak KOLEGO byłeś od nas dużo starszy no ale jak widać im starszy tym głupszy . Tak więc skończ pisać bzdury na temat tej firmy.
A patrząc na twój ostatni wpis to powiem Ci szczerze ja Cie do grona szczęśliwych a przede wszystkim zdrowych ludzi nie zaliczę bo bałagan na strychu to ty masz nie mały.
5
Matt Fryatt 2017-08-21 12:17
Widzę że niezdrowe emocje towarzyszą tej firmie a w sumie dlaczego ? firma jak wiele innych, ludzie pracujący jak wszędzie, ze swoimi wadami, problemami, takie polskie piekiełko jakich miliony. Czy warto tracić czas na przekomarzanie się i obrażanie się ? niech każdy pracuje gdzie chce, jego sprawa, wszak jest wolność do cholery. Każdy niesie jakiś bagaż za sobą i niech zbiera doświadczenia życiowe.
2
dziad 2017-08-21 17:35
Jako osoba niepełnosprawna chciałbym Cię serdecznie przeprosić że blokuję miejsce pracy "zdrowej" osobie ale z renty trudno jest nakarmić dzieci. Poza tym życzę Ci abyś NIGDY nie musiał/a się przekonać jak to jest być osobą niepełnosprawną szczególnie w tym kraju...
1
Paralityk 2017-08-22 08:45
Świat został stworzony dla WSZYSTKICH i pełnosprawnych i niepełnosprawnych i każdy ma prawo do pracy zarobkowej, nie można klasyfikować ludzi na "naj" i tych "be". Każdy potrafi pracować i może dać od siebie swoja cząstkę firmie, miastu, państwu. Dlatego proszę o RÓWNOUPRAWNIENIE całkowite
2
Kolaborant 2017-08-24 14:01
Nie polecam ! stanowczo odradzam ! syf jakich mało
6
Szukajacy 2017-08-25 10:34
Wiele bardzo emocjonalnych wpisów o Introl to opinie ludzi (a może jednego) którzy odeszli z tej firmy. Nie dziwią zatem opinie negatywne. Ja myślałem o aplikowaniu do tej firmy, bo jest blisko mnie, i zapytałem 2 kolegów, jeden z nich tam pracuje, drugi pracował wiele lat. Myślę, że ich opinie są bardziej obiektywne niż te pełne nienawiści wpisy osób, którym się nie udało.
Oboje mieli zdecydowanie bardziej wyważone opinie niż ci hejterzy tutaj. Podsumowując ich opinie można napisać tak - spokojna praca, bez presji na sprzedaż jak to jest w korporacjach. Człowiek przychodzi, robi swoje i idzie do domu, a wypłata ląduje na koncie zawsze punktualnie. Dla ludzi po studiach szukających doświadczenia bardzo dobre miejsce gdyż robi się tam wiele projektów w rożnych branżach. Jeśli ktoś chce poznać przemysł od środka to Introl jest dobrym miejscem na start. Koledzy mówili także, że są tzw "osoby nie do ruszenia", że bufet jak z filmów Barei, że strasznie dużo kierowników i dyrektorów się narobiło. Dodali również że brak jest perspektyw rozwoju i w ogóle robota staję się rutynowa. Razem z nimi obejrzeliśmy powyższe wpisy na tym portalu i oni ocenili to jednoznacznie - pisali je głownie byli pracownicy jednego działu , który jest najbardziej licznym ale nie jedynym działem w tej firmie. To dział automatyki i oni tam żyją z usług, projektów, a w tej firmie jest jeszcze kilkanaście innych działów, głównie handlowych gdzie praca jest bardziej biurowa. W tych działach jest ponoć bardzo mała rotacja pracowników - o czymś to świadczy.
Podsumowując opinie kolegów - praca spokojna i pewna. Z czasem jednak mało ambitna i nierozwojowa. Kasa także mniejsza, a ludzie i układziki - takie jak wszędzie w polskich firmach. Jako, ze ja mam dobrą robotę to nie zdecyduje się na aplikowanie ale absolwentom chyba się opłaci.
2
Myślący inaczej 2017-08-29 08:09
Hejtować tu może każdy. W Introlu było różnie raz lepiej raz gorzej. Rządy JB; WB; rozwijały firmę JJ "jazda z rozpędu" poprzedniej wladzy, a MD to upadek firmy. Szkoda, firma posiadała DUŻY potencjał. Teraz kilkudziesięciu kierowników, co jeden to "bardziej" potrzebny, ważny. Brak już perspektyw na rozwój. Co będzie dalej z firmą? Ciężko powiedzieć, wszystko zależy od właściciela firmy. Czy polecam firmę młodym zdolnym inżynierom NIE. Szkoda zachodu zaorają się a i tak dziękuję nie usłyszą. Jest na Śląsku parę firm z branży automatyki godnych polecenia, szkoda że INTROL do nich już nie należy.
9
nick 2017-08-31 12:10
jakoś co roku zdobywają nowe zlecenia. Odpuść człowieku
Flakowska 2017-09-01 15:41
Do diabła z nimi
7
Yamamoto 2017-09-01 21:43
Ten zakład nie ma duszy, atmosfery, możliwości, perspektyw. W ogóle nie ma niczego interesującego dla potencjalnego pracownika. Socjalu nie ma, zarobki mizerne, działy rozrośnięte do granic mozliwosci, czy trzeba jeszcze więcej pisac? Mądremu starczy słowo, głupiemu referatu mało ...
8
Yapycz 2017-09-03 22:14
Co tu napisać ? A w zasadzie po co robic nieudacznikom reklamę ???? Lepiej milczeć
7
Rudi 2017-09-04 22:25
Ktoś kiedyś tu napisał, że W Introlu BOGA nie ma, a ja uważam, że jest i bardzo w NIEGO kierownictwo wierzy, zrobi dla NIEGO wszystko i przed niczym się nie cofnie. Są gorliwi w swej wierze, jak mało kto. A BÓG ich ma na imię PIENIĄDZ! Pamiętajcie, przyszłe ofiary podłości tych kreatur: w INTROLU PIENIĄDZ JEST BOGIEM - CZŁOWIEK ZAŚ GÓWNEM.
6
ministrant 2017-09-05 08:37
AMEN
6
Pracownica 2017-09-06 09:16
Tak sobie czytam i się zastanawiam... "Pieniądz jest Bogiem" - to niespotykane w firmie handlowej. A pozostałe zarzuty? Kierownictwo w czasie pracy pozwala wychodzić i załatwiać prywatne sprawy - no masakra. To niewybaczalne! Introl daje pracę ludziom niepełnosprawnym , "którzy powinni siedzieć w domu" - no jak tak można! Karygodne! Niepełnosprawni do domu, kobiety do garów - gratuluję podejścia. I kolejna bzdura, "nie ma socjalu", "Nie ma duszy, atmosfery" - to chyba żart.
Pracuję w INTROLu od dawna i szczerze polecam! Jasne , że są minusy - jak wszędzie, ale większość zarzutów z tej strony to opinie frustratów, którym się nie powiodło... Dla osób szukających pracy i rzetelnych opinii o INTROLu: Przyjdź! Przekonaj się sam! Spróbuj! A jeśli Ci się nie spodoba to po prostu odejdź.
3
Nikifor 2017-09-06 14:16
Żartem jest ta firma i to wielkim i śmiesznym. Minusy przykrywają plusy. Absurd goni absurd a ludzie coraz bardziej zakręceni przez to wszystko. Oczywiście, że ludzie niepełnosprawni mają prawo pracować jak każdy człowiek. Apeluję do osób szukających pracy - nie przekonujcie się na własnej skórze jak jest w Introlu - bo będziecie żałować a najzupełniej w świecie szkoda straconego czasu i waszego zapału na tą zapchlą dziurę
8
Jezeli nie INTROL to co... 2017-09-06 18:48
Bez INTROLu da się żyć. A nawet duuuuuzo epiej zarabiać. Nawet będąc niepełnosprawnym. Znam takiego.
8
Tęczyński 2017-09-07 12:53
Poza INTROL-em naprawdę istnieje świat i to zupełnie lepszy, kolorowy, dający możliwości, ukazujący piękno codziennej pracy a nie tylko stres, małe zarobki i zero perspektyw
7
Yurol 2017-09-08 13:16
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w którym żerują płotki myślące, że są rekinami automatyki w Polsce heheheheh Myślcie tak dalej, powodzenia
5
Pracownik 2017-09-11 07:11
Pracownica, a zaprzeczysz że pracownicy nie wychodzą w czasie pracy do sklepu? Sam byłem przez dość parę lat świadkiem takich praktyk. Co est niedopuszczalne w normalnych zakładach pracy. Co do socjalu ostatnio wszystko jest obcinane nawet dofinansowania z ZFRON. Masz chyba dobrze klapki na oczach. Nieważne kiedyś tak pracowało się dobrze. Teraz po opiniach z żal czytać. Ciekawe co jest powodem tego niezadowolenia pracowniczego. Przez kilkanaście śr nie było tylu komentarzy i teraz w ciągu jednego roku. Przykro. A co do polecania firmy młodym ludziom każdy jest kowalem swojego losu każdy ma swój rozum.
4
Wygłodniały 2017-09-11 08:00
Praktyki opuszczania stanowiska pracy w czasie dniówki jest powszechnie stosowana praktyka w Introl-u pod byle pretekstem a kierownictwo przymyka oczy i udaje że jest OK. Do czasu aż ktoś wyjdzie i coś mu się stanie poza firmą, wtedy zrobi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zainteresują się odpowiednie służby. Wychodzenie do sklepów, do lekarzy itp. tak jakby nie można było wziąć urlopu na wizytę lekarską ??? ale po co , lepiej oszukiwać firmę, która płaci "za pustostan pracowniczy" a może w ogóle lepiej nie przychodzić tylko niech dniówka leci a chodzić sobie po sklepach :-)
6
Monisia 2017-09-12 09:48
Miałam swego czasu przykre doświadczenia zawodowe z tą firmą i nie polecam jej nikomu z prostego powodu - nie jest to firma rozwojowa, dająca stabilizację a tym bardziej stabilizację finansową. Zarabia się marnie, bo i firma jest marniutka. W sumie logiczne , że słaba firma = słabe finanse. Ale po co się tam pchać ? więc niech każdy w duchu sobie to rozważy
4
Jack Korba 2017-09-13 14:12
Chyba nie ma tu ludzi którzy mieliby pozytywne zdanie o tym zakładziku hehehehehe ???? to najlepiej świadczy o poziomie i formie firmy
6
Sosnowiak 2017-09-13 21:41
Nie ma
4
Seba 2017-09-15 09:51
Najgorsza firma pod słońcem w województwie śląskim !!!
3
Nick 2017-09-15 20:36
Chyba kogoś bardzo boli, że się rozstał z Introlem. A ktoś inny odstrasza potencjalnych konkurentów na swoje stanowisko :-)
Bracia Ligoccy 2017-09-17 22:54
Nie polecamy, nie zapraszamy, Nie lubimy .
3
Trytytka 2017-09-18 12:32
Tak fatalnej i nieciekawej firmy jak Introl nie widziałam od dawien dawna. Firma źle zarządzana, pracownicy rozkojarzeni, wynagrodzenia mierne, biura przepełnione, jednym słowem - porażka za 3 punkty, używając terminologii sportowej. Zatrudniając się w tej firmie już strzelacie sobie samobója, a każdy dzień w tej firmie to kolejny stracone szanse. Nieopodal jest zakład W...O, który serdecznie polecam, zupełnie inny świat, mili, przychylni ludzie, słowem atmosfera, że aż się chce pracować. Sam tam pracuję ponad 3 lata i jestem b.zadowolony.
3
Noname 2017-09-18 14:16
No, No i jeszcze raz No
2
Asad 2017-09-18 15:01
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,3297

opinie wcale nie inne niż o INTROL. A może po prostu na Śląsku są ludzie, którym wydaje się, że jeśli skończyli politechnikę to powinni na start dostać 4 tysiączki do ręki, samochód służbowy, do tego wolne piątki, 13. i 14. pensję i zero stresu w pracy. ?? Do Warszawy! Tam lubią hanysów! Dostaniecie do wszystko ale stres też jest wliczony.

A tak na serio - pracuje w INTROLU od wielu lat. Uważam, ze firma jest daleka od ideału, tak jak wiekszośc firm zarządzanych przez Polaków, którzy uczą się dopiero co to szacunek do pracownika, motywacja itp. Ale nie ma w niej przynajmniej notorycznej kontroli pracownika (jak np. w WASKO), nie ma atmosfery korpo (cel, cel, cel), nie ma bezwzględnego kapitalizmu. Jest za to pomoc dla niepełnosprawnych w zakupie leków, jest pomoc niepełnosprawnym w dojeździe do pracy, są obiadki za 10 zł (jedne lepsze drugie gorsze ale przynajmniej nie musimy jeść pizzy codziennie), darmowa kawa, opieka medyczna. O minusach pisać nie będę bo nie kala się swojego gniazda. Podsumuję w ten sposób - chcesz mieć spokojną prace od do - przyjdź do Introl. Chcesz się rozwijać, mieć meetingi, targety, fałszowane karty godzin pracy - idź do korpo. Tyle.
1
Kowal swojego losu 2017-09-18 20:41
Warszawa jak każde polskie miasto ma plusy i minusy i porządni ludzie sa szanowani nawet jesli sa hanysami jak pisze mój przedmówca. W korpo tez da sie żyć a zycie bez celu to nie zycie. Darmowa kawa hmmmm jeszcze ludzi stać na swoja kawę i nie trzeba sie prosić o darmowe zlewki.
2
Otco 2017-09-19 21:35
Taki cytat krąży po sieci: Nie dyskutuj z głupszym, bo sprowadzi cie do twojego poziomu i pokona doświadczeniem. I właśnie tak sie dzieje. Karmimy trola pisząc pozytywne opinie.
1
PH71 2017-09-25 12:00
Witam,

Sporo negatywnych opinii o Introlu, ale czy ktoś może się wypowiedzieć na temat oddziału we Wrocławiu? Mam tam znajomego, który pracuje jako monter i sobie chwali, ale patrząc na ogrom negatów na tym forum zacząłem się zastanawiać czy warto aplikować tam na przedstawiciela handlowego? Czy ktoś z Państwa pracuje lub pracował w oddziale wrocławskim?
1
Pracownik 2017-09-26 06:31
Skąd tyle oraz o pracy w korpo skoro masz wymoszczone gniazdko w introlu?
1
Pracownik 2017-10-18 18:32
Czyżby polepszyło się w INTROLku bo brak nowych postów? A może prezes dba by nowe posty nie pojawiały się.
Zostaw swoją opinię o Introl Przedsiębiorstwo Automatyki i Pomiarów SP. Z O.O. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Introl Przedsiębiorstwo Automatyki i Pomiarów SP. Z O.O.