brak logo

Introl Przedsiębiorstwo Automatyki i Pomiarów SP. Z O.O.

Katowice

Opinie o Introl Przedsiębiorstwo Automatyki i Pomiarów SP. Z O.O.

Bruce wszechmogacy 2016-12-27 19:34
Nie polecam tego zakładu, brak perspektyw dla pracowników, ogólny bałagan, działanie od przypadku do przypadku, nierzetelność, pod płaszczykiem rozwoju totalny bałagan i sodoma i gomora
8
Monika 2017-01-10 12:42
To co wyprawia sie w dziale NSA to totalna kpina, żenada i porażka. Wyjścia w czasie pracy, wyjazdy do sklepow, robienie zakupow itp. Brylują w tym szczególnie 2 osoby. Moze ktoś wreszcie zrobi z tym porządek ? Bo albo sie pracuje i bierze pieniądze albo chodzi po zakupy a dniówka leci ... czas spędzony w tej firmie uwazam za stracony i żałuje dnia kiedy moja noga przekroczyła próg na Kościuszki 112 ... zdecydowanie ODRADZAM i NIE POLECAM !!!
8
Jancio 2017-01-17 13:04
Zgadzam sie z przedmówcami i w pełni potwierdzam to wszystko co było napisane w tym temacie. 3xP - PADLINA, PORAŻKA, POMYŁKA
7
Life is brutal 2017-01-18 13:21
Powiem tak.
Każdy kto zostanie zwolniony bo nie nadaje się na swoje stanowisko będzie wieszał psy na firmie.
Jest tyle pięknych innych zawodów. Więc zamiast wylewać łzy i żale proponuję się ogarnąć i poszukać czegoś w czym potrafisz się odnaleźć.

Pozdrowienia dla wszystkich hejterów którym się w tej firmie nie udało. Niech moc negatywnych opinii będzie z wami.
8
Grifo 2017-01-20 21:10
Prawda zawsze boli i kłuje w oczy...
1
Kolodziej 2017-02-07 15:32
Tych bezmózgow jest tam więcej nie tylko Pan B. Należy sie wystrzegać tej firmy bo jest nie słowna, co innego ustala sie na rozmowie o prace a co innego dostaje sie na wypłatę, i tylko gadka ze trudna sytuacja, ze podwyżki pózniej itp. Zakres obowiązków duży, chaos , kierownictwo nie panuje nad tym syfem
7
Automatyk 2017-02-17 20:14
Bagno topiące ludzi ambitnych i mających wizje...
10
Monia 2017-02-22 13:58
Dział NSA to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zasady i zwyczaje tam panujące jak za króla cwieczka, papiery przechodzą z rak do rak a i tak kiksów jest tyle ze mozna 2-3 firmy obdzielić. Księgowych więcej niz na drzewie w letni dzien, samowolki w wychodzeniu z firmy w ciagu dniówki, burżuje rozpasane, rozbijające sie służbowymi samochodami itp. Itd. Mozna by godzinami mowić. Nie warto , szkoda czasu ...
8
Linijka 2017-02-23 13:26
Pracowałam w Kalibratorach i muszę powiedzieć ... tragedia, wyzysk pracownika, dokładanie obowiązków za 1800 zł netto, gonienie, zła atmosfera a przydupasy w czasie szychty siedza sobie w barze i opierdalaja sie udając ze pracują. O wychodzeniu z firmy w czasie pracy i załatwianiu swoich spraw mozna by ksiazke napisać i to co pisali przedmówcy to fakt. Firma mająca o sobie wielkie mniemanie a tymczasem tzw. Kierownicy robot gdzie pojadą to zdupcza robote i potem reklamacje, poprawki i wstyd !!!
8
Life is brutal 2017-02-23 15:59
No widzę kozaczenie pełną parą. Fajnie napisać co ślina na jęzor przyniesie jak się nadaje jako anonim. Zastanawiam się tylko ile by tu wpisów pozostało gdyby jednak tej anonimowości nie było.Co do przechodzenia papierów z rąk do rąk to jak najbardziej a nawet wskazane jest by w dziale była grupa osób która będzie musiała nad tym zapanować .Grupa która ze sobą współpracuje a nie siedzi 8 godzin z nosem w monitorze bez dania znaku życia.
Co do oczerniania działu NSA to chyba musiałeś/musiałaś tu "pracować" skoro takie rzeczy wypisujesz.
Ja oczywiście z tym wszystkim się nie zgadzam. A skoro już faktycznie zawitałeś/łaś w tym dziale i Ci się nie udało to jak napisałem wcześniej znajdź sobie CHŁOPIE naprawdę jakieś dobre zajęcie, bo nie długo naprawdę jakiś przychód Ci się w domu przyda . Siedzenie na tym portalu i oczernianie innych naprawdę w niczym Ci nie pomoże.
10
Nina 2017-03-15 14:25
Pracowałam w dziale NCB , dobrze wspominam tę pracę ,
Nie wiem jak jest w innych działach , ale ludzie raczej są ok.
Pozdrawiam
2
Akdona 2017-03-17 13:25
Ja pracowałam 2 lata i to były najgorsze 2 lata w moim życiu, poniżanie, mobbing, obiecanki szefa, w ogóle praca nieciekawa, nierozwojowa i odzyskałam szczescie jak odeszłam i zatrudniłam sie w firmie XYZ. Teraz mam odpowiedni standard zycia i przede wszystkim usmiech na buzi a to jest bezcenne
10
Bozenka 2017-04-06 11:42
Haha Introlek zakładzik pracy chronionej, miejsce pełne mądrali, frustratów i fachowców. Brat pracował u nich i nie moze powiedzieć niczego pozytywnego , dosłownie niczego. W zasadzie mozna skwitować to jednym hahahaha i kumaci wiedza zeby to miejsce omijać z daleka
8
Bogna 2017-04-08 23:12
Kiedyś była piosenka "Mniej niz zero" to moze byc i powinien byc hymn INTROL-u. Płace mizerne, perspektywy rozwoju żadne. Kolesiostwo , zatrudnianie rodzin, pociotków i kapusty które donoszą na wszystko i wszystkich. To jest zakład z czasów minionej epoki kiedy obiboki mieli sie dobrze bo wchodzili szefowi w d..e zatrudnianie ludzi chorych, nerwowych z ograniczeniami którzy powinni byc ba rentach a nie blokować miejsca pracy pełnosprawnym pracownikom. Do Life is brutal - masz racje ze zycie jest brutalne ale omijając INTROL , zapewniam Cie , ze spokojniejsze, bardziej dostatnie i bardziej kolorowe. Praca nie polega na medrkowania, udawaniu herosa komputerowego - tylko na sumiennej i lojalnej pracy za ktora sie pobiera wynagrodzenie. Podsumowując - INTROL = Indolencja, Niekompetencja, Tragizm, Rolowanie klienta, Olewanie, Likwidacja - czego z całego serca zycze temu zakładowi. Miałam małe dziecko na utrzymaniu a zostałam zwolniona bez mrugnięcia okiem draństwo w czystej postaci. Z okazji zbliżających sie Świat zycze szukającym pracy aby na ich drodze nigdy nie pojawiła sie firma z ul. Kościuszki 112, aby potrafili przejrzeć juz na etapie rozmowy o prace oszukaństwo, aby nie dawali sie okłamywać i wykorzystywać.
11
Szpeja 2017-04-10 10:20
Brak profesjonalizmu, jakiejkolwiek polityki długofalowej, robi sie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownicy projektów jeżdżą i jeżdżą i poprawiaja i usuwają wady a klienci tracą cierpliwość, czas i swoje pieniądze. Pytam sie po co ? Jest taka konkurencja w tej branży ze lepiej znaleźć innego godnego partnera do współpracy.
10
Kolega 2017-04-10 14:29
Marcin, pogódź się z życiem i daj sobie spokój...
5
Tuesday 2017-04-26 09:52
Początek konca rozpoczęty, miernota na każdym kroku, ludzie bez kompetencji i wizji na działanie, zleceń coraz mniej, pensje głodowe, przenoszenie sie z biur do biur, bufet w którym o 7.05 nie ma juz jedzenia, obsługa wzięta jak z filmu Barei...
11
Stasiu 2017-05-19 13:26
Wszędzie przysłowiowy bród, smród i ubóstwo, kolesiostwo, donoszenie na współpracowników, wymądrzanie się, pokazanie drugiemu że nic nie potrafi, że jest do niczego ... to chleb powszedni firmy I. Wystartowanie w rekrutacji do tej firemki uważam za największy błąd mojego życia, a koledzy ostrzegali ... ale przynajmniej wiem co i jak bo dotknąłem problemu i na swojej skórze przekonałem się co to za "miód" - ten zakładzik ... Bałamucenie , obiecywanie a potem inne realia to też norma. W firmie panuje nieróbstwo, szczególnie jeden gość prym wiedzie w tym - na magazynie ... a kierownictwo widzi to, toleruje i udaje, że nie ma problemu = bo cała ta firma to jeden wielki problem
8
VIP 2017-06-06 14:19
To co dzieje się w tej firmie z samochodami służbowymi to jakiś obłęd i paranoja. Pracownicy maja przydzielone samochody służbowe (jak sama nazwa wskazuje służbowe=do wykonywania obowiązków służbowych) a tymczasem w minioną niedzielę w jednej z górskich miejscowości wypoczynkowych jeden z pracowników z osoba towarzyszącą przyjechali sobie w góry autem służbowym na lody i siedzą sobie jak paniska i liżą ... ciekawe czy Prezes wie o tym gdzie samochody jeżdżą w weekendy, bo napewno nie w sprawach służbowych. A za paliwo płaci firma i koło się zamyka. Teraz już wiadomo dlaczego nie ma na podwyżki dla pracowników, bo przecież ktoś musi sponsorować tę całą samochodową armadę i paliwo. wg mnie to czyste złodziejstwo tych osób poruszających się flotą służbową i okradanie firmy. Ciekawe jak rozliczane są kilometry ??? Może wreszcie ktoś ukróci ten proceder i samochód służbowy wykorzystuje się tylko i wyłącznie do celów służbowych a nie na wożenie rodzin, dzieci do szkół, przedszkoli, na wycieczki, bo przy takim obrocie zakład ten musi prędzej czy później legnąć w gruzach, czego mu z serca życzę :-)
8
VIP 2017-06-06 14:20
To co dzieje się w tej firmie z samochodami służbowymi to jakiś obłęd i paranoja. Pracownicy maja przydzielone samochody służbowe (jak sama nazwa wskazuje służbowe=do wykonywania obowiązków służbowych) a tymczasem w minioną niedzielę w jednej z górskich miejscowości wypoczynkowych jeden z pracowników z osoba towarzyszącą przyjechali sobie w góry autem służbowym na lody i siedzą sobie jak paniska i liżą ... ciekawe czy Prezes wie o tym gdzie samochody jeżdżą w weekendy, bo napewno nie w sprawach służbowych. A za paliwo płaci firma i koło się zamyka. Teraz już wiadomo dlaczego nie ma na podwyżki dla pracowników, bo przecież ktoś musi sponsorować tę całą samochodową armadę i paliwo. wg mnie to czyste złodziejstwo tych osób poruszających się flotą służbową i okradanie firmy. Ciekawe jak rozliczane są kilometry ??? Może wreszcie ktoś ukróci ten proceder i samochód służbowy wykorzystuje się tylko i wyłącznie do celów służbowych a nie na wożenie rodzin, dzieci do szkół, przedszkoli, na wycieczki, bo przy takim obrocie zakład ten musi prędzej czy później legnąć w gruzach, czego mu z serca życzę :-)
6
Pracownik 2017-06-23 07:22
Introl - tonąca fregata. Kiedys firma prestiż teraz kolesiostwo, skarżenie jeden na drugiego. Firma w której kierownictwo żyje w świecie iluzji, przy oklaskach lizusów. Firma w której pozwala się odejść doświadczonej kadrze, a w jej miejsce przyjmuje się coraz mniej kompetentne osoby. Porażka. Oby Zarząd i właściciel firmy w porę się obudzili. Szkoda by było by niedawno świętowanie 20-lecie firmy było ostatnim "dziesięciolecie"
9
nik 2017-06-23 14:41
Brat , powiadasz :) hmm... no to faktycznie "wiarygodne" informacje z pierwszej ręki :)
Królewski 2017-06-27 20:10
Firma godna polecenia. Atmosfera świetna, mili ludzie, pełen profesjonalizm. Zarobki może nie najwyższe, ale można zdobyć cenne doświadczenie !!
2
Zadziwiony pracownik 2017-07-06 11:38
Jak to mówią: świata nie zbawisz, wszystkich nie zadowolisz.
Żale czasem trzeba wylać szkoda tylko, że kosztem innych. W Introlu pracuje wielu świetnych specjalistów i ludzi, którzy chcą dać od siebie więcej niż zapisane jest w karcie pracy. I jak to bywa nikt nie napisze ile godzin swojego prywatnego czasu poświęcają firmie i klientom. Chcą, a nie muszą. Nikt nie pochwali za elastyczność, żeby klient dostał dokładnie to czego oczekuje. Dzięki takim ludziom firma się rozwija i ma silną pozycję.
Nikt nikomu nie każe tkwić w miejscu gdzie czuje się źle. Jest to dobrowolny wybór: nie podoba mi się, nie widze dla siebie perspektyw - odchodzę i rozwijam się gdzie indziej lub zostaję, tkwię, staję się sfrustrowany/a i przerzucam żal do siebie na innych.
Kolesiostwo? Może po tylu latach pracy po prostu dobre znajomości. W końcu ludzie spędzają ze sobą sporą część życia.
Że firma nie może "jechać ciągle na fuksie", działać "od przypadku do przypadku" itp ...pewnie że nie może i tak nie działa, nie bez powodu jest na rynku 27 lat
1
Pracownik 2017-07-07 08:36
Wiesz " Zadziwiony pracownik" a czym Ty tak się dziwisz 27 lat na rynku OK ale byl inny Zarząd. Czas rządów JB WB i początki JJ Były ok. Popatrz po wpisach. Większość wpisów jest właściwie z ostatnich lat czyli rządów MD. Wygląda jakby ten człowiek był nieudacznikiem i nie potrafił prawidłowo zarządzać pracownikami. A może to świadome działanie właściciela firmy by obniżyć jej wartość rynkową? Ale w jakim celu?
Nie pracuje już w INTROLu czy żałuję na początku tak ŻAŁOWAŁEM teraz nie. Dobrze mi się wiedzie pnę się do góry zarabiam po 100kroć lepiej.
Teraz wiem świat się nie kończy na tej firmie warto wyjść odwazyc sie poszukać innej pracy.
9
Swojak 2017-07-10 12:48
Nie warto tracić czasu na firmę INTROL, wszystko zostało powiedziane wyżej, więc nie będę się powtarzał, bo szkoda strzępić sobie jęzora. Panowie MD i KA to jak Waldorf i Statler z Muppet Show, siedzą radzą, gupoty wymyślają a w firmie coraz gorzej.
10
Marcin 2017-07-19 15:11
Panie VIP chyba nie wie Pan o czym pisze. Tak Pan boli ze w INTROLU pracownicy mają prawo do użytkowania samochodu także w celach prywatnych? (tak, prezes o tym wie, bo taki jest system w tej firmie)/ Pracownicy posiadając samochody na takich zasadach płacą za to miesięcznie kilkaset złotych + podatki. Boli Pana to, że w Pana firmie nie ma takiej polityki ?
3
pomiarowiec 2017-07-24 11:47
do Marcin .... - Jeśli Prezes o tym wie to jest .......... (proszę sobie wstawić odpowiednie słowo/słowa) i traktuje firmę jak swój folwark. W moim zakładzie pracy jest to nie do pomyślenia, żeby się rozbijać na prawo i lewo służbówkami i firma ma się dobrze, pracownicy zarabiają i oto w tym chodzi w końcu. W Introlu jest jak za komuny....co nie moje to mozna wykorzystać, wytłamsić ile się da, wydoić...tacy pracownicy są w Introlu - a tymczasem czasy się już dawno zmieniły i tak się nie postępuje ...
1
September 2017-07-24 14:38
a ja uważam, że w firmie introl pracują sami uczciwi i szlachetni ludkowie, sympatyczni, uczynni, uśmiechnięci i zawsze spieszący koledze/koleżance z pomocą. Nikt tu nie czuje się obco, panuje atmosfera domowa. Można popracować, pośmiać się, miło spędzić czas i dowlec się do zasłużonej emerytury bawiąc się, jedząc zamawiane frykasy i nie przejmować się niczym innym
2
Tony Veczino 2017-07-26 12:46
INTROL = SZKODA CZASU,
6
Zdziwiony 2017-07-26 21:51
Masakra jakaś nawiedzony czy co. Szaleju się najadles czy naćpałeś a może jesteś przydupasem MD?.
1
Marcin 2017-07-28 13:01
Człowieku ! Samochód w przypadku tej firmy jest dodatkiem do pensji. Swoistym bonusem do pensji, bonusem, który opłaca się wszystkim. To, ze tak nie jest w Twojej firmie kompletnie nie ma żadnego znaczenia. Polska to jednak kraj ludzi zawistnych. Jak ktoś ma lepiej niż ja to trzeba dokopać całej firmie. Jakie ma to znaczenie w kontekście tego portalu ? Czy opinia, że pracownicy "rozbijają się na prawo i lewo służbówkami" ma jakieś merytoryczne znaczenie dla kandydatów do pracy? Jeśli ma to tylko pozytywne. Czyli Panowie pomiarowiec i VIP - zrobiliście z siebie pożytecznych idiotów.
1
Bardotka 2017-07-28 14:37
A właśnie, że ma znaczenie, bo po przeczytaniu tyluż negatywnych i prawdziwych opinii o tej firemce pies z kulawą nogą nie zajrzy tam . Pociotki i włazidupy mają bonusy a dla nowoprzyjętych ochłapy, obiecanki i wizja pracy za 1700... Pierdzielę takie bonusy i tę firmę. Kandydatów do pracy ostrzegam !!! wejdziecie w niezłe łajno, które przyklei się Wam do podeszwy i ciężko będzie go odkleić, bo ta firma wyssie z was to co macie najlepszego i wypluje jak zużytą baterię. Kierownicy projektów jak się szumnie nazywają palcem do d...sobie nie umieją trafić ale dostają bonusy no bo przecież paniska muszą wozić dupska swoje. Jeśli ktoś jest chętny pracować w tej branży to o 100% lepsza firmą jest WASKO w Katowicach i AIUT w Gliwicach i je GORĄCO POLECAM !!!
7
Mort 2017-07-28 14:46
INTROL ??? a co to jest ? Instytut Pracy Chronionej - ci ludzie którzy powinni być na rentach
9
Givenchy 2017-07-31 10:07
W dobie wolnego rynku i tzw. wolności narobiło się różnego rodzaju firemek i prezesuniów pożal się Boże i żerują jak wszy na pracownikach, stosując wyzysk, zastraszanie, obiecywanie i w końcu jadą jak na "łysej kobyle" zmieniając pracowników co 3 miesiące - parszywcy. Taką filozofię wyznaje też omawiana w tym temacie firemka. Przestrzegam wszystkich, którzy się jeszcze łamią czy wstąpić na drogę zawodową na Kościuszki 112. Mam gorąca nadzieję, że po przeczytaniu w/w opinii już żadnych wątpliwości mieć nie będą i poszukają sobie innego, intratnego zajęcia. Tam Kochani dostaniecie jedynie nerwy, stres każdego dnia, użeranie się z chorymi-kapryśnymi, zakompleksionymi ludźmi, niskie pobory aż w końcu podziękują Wam dyplomatycznie i z uśmiechem na obliczu. I po co Wam to ???
7
Zaczarowany Łołówek 2017-08-01 11:42
A ta firma jeszcze nie padła ??? dziwne ... wszystko jeszcze przed nią :-) zarządzanie kiepskie, płace - beznadziejne, pracownicy, szczególnie w jednym dziale, makabryczni, stołówka tylko się zrzygać, jedynie co dobre to winda :-) a tak poważnie AIUT i WASKO proponują o wiele lepsze warunki pracy i płacy, kierownictwo normalne, szanujące ludzi - nie to co w tym chlewie...
7
Heniek 2017-08-01 13:23
AKŻAROP ASN ŁAIZD
7
man at work 2017-08-01 14:25
Zatrudnienie w tej firmie = głodowe pensje, praca w tej firmie = strata czasu
7
Znawca 2017-08-01 15:39
Święte słowa. Za czasów WB i początkowo JJ wszystko było w miarę ok. Dlaczego? Bo WB miał posłuch wśród tzn "elity" Introlu czyli handlowców i uznanie w oczach szefa wszystkich szefów czyli JB. A dlaczego tylko w miarę ? Bo to WB rozpieścił niektórych do granic możliwości tak, że potem następcy mieli już tylko gorzej. Potem przyszedł JJ z RS - ludzi ze zmysłem biznesowym - i chcieli wprowadzić nieco bardziej rynkowe zasady, np. wymagali raportów od handlowców (masz ci fanaberia). To nie spodobało się "elicie", która doniosła do JB i ich zdegradowali. Przyszedł MD, który jest tylko na papierze. A firmą rządzi "elita" - garstka kolesi głównie przedstawicieli handlowych, którzy mają tylko i wyłącznie w głowach własny interes = premia (a nie interes firmy jako całości). Nie mają też bladego pojęcia o zarządzeniu firmą. Firma z roku na rok przynosi mniejsze zyski , a to zasługa kompletnego braku kompetencji prezesa, a także jego fikcyjnej władzy nad "elitą". Fikcyjność prezesa wynika nie tylko z jego braku kompetencji i charyzmy ale również z podejścia właściciela całej GRUPY , który kilka razy pokazał wszystkim, że z "elitą" nie wygra nawet prezes. Stąd cała rzesza nowych dyrektorów mianowanych przez MD, nowe samochody, na które brakuje miejsca na parkingu VIP, gabinety i pensje dyrektorskie, rozpasany dział NSA robiący kontakty poniżej kosztów, a zysk spada w tempie astronomicznym. Jeśli tak dalej pójdzie INTROL Sp. z o.o. zacznie lawinowo zwalniać pracowników., tych szeregowych, bo przecież niemal 20 osobowe grono dyrektorskie (przy 40 mln pln obrotów!!) zostanie. Nie piszę tego jako efekt urazu do mojego byłego pracodawcy, pisze aby ew. kandydaci spojrzeli na kondycje finansową tej firmy, wtedy zobaczą, że nie jest to firma perspektywiczna.
11
Ciekawski 2017-08-01 23:01
A ile można zarobić jako handlowiec i czy w samochodach służbowych są nadajniki GPS?
TJ 2017-08-02 10:29
W pełni popieram i zgadzam się z Tobą. W końcu musi to pierdyknąć bo ileż można "doić krowę"? Dział NSA to takie przedszkole z chorymi ludźmi, którym się wszystko należy i którzy myślą, że są "kimś" ... są wielkim ... rozpasane towarzystwo
8
Tapolca 2017-08-02 14:40
Widzę, że INTROL wzbudza duże emocje a ja proponuję BOJKOTOWAĆ ich na każdym kroku, nie pisać o nich, nie robić im przez to reklamy, nie składać zamówień u nich, poprostu olewać na każdym kroku i sami si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o swoje nogi i to będzie piękne uczcie widzieć ich UPADEK !!! A zatem NIE ZAMAWIAMY W INTROLU NICZEGO !!!!!!!!!
7
Przemko 2017-08-03 09:11
a ja uważam, że trzeba o nich pisać dzień i noc i przestrzegać przed "ofiarami", które nieświadomie mogą wpaść w ich macki . Takiego skur...stwa jak tam to jeszcze nie widziano, ciasno w biurach, siedzi jeden na drugim, jeden drugiego kapuje i podsrywa, atmosfera grobowa a na zewnątrz rozpostarty płaszczyk szczęśliwości i zadowolenia. Dział NSA jest najlepszy :-) prawie mądrzy jak w NASA ;-) co jeden bardziej światły i mądry, prawie doktor automatyki. Na samą myśl o tym dziale mdli mnie i rzygać mi się chce.
Ogólnie moja ocena - NIEDOSTATECZNY !!!
7
Wielki Maester 2017-08-04 12:20
INTROL to mały zakompleksiony zakładzik, który co weźmie jakiś projekt to go sknoci i potem jeżdżą KIEROWNICY PROJEKTU (hehehe powinno być NIEUDACZNICY) na poprawki, które ciągną się w nieskończoność. Nie polecam stanowczo odradzam !
6
Raptus 2017-08-08 21:10
Introl lepiej omijać z daleka, chyba ze ktoś chce sie nabawić wrzodów i na nerwy zapaść a po co ? Ta cała grupa Introl to jedne wielkie Sk....synstwo działy rozpasane, ludzie nieżyczliwi, zazdrośni, donoszący, wogole atmosfera straszna. Szczególnie jeden osobnik lubi podsrywac ... wiesz kolego o kim mysle nie ? Ale nie martw sie wróci to do Ciebie ze zdwojona siła, jak Cie wydymają to przejrzysz na oczy. Kooperacje tez beznadziejne, w zasadzie żadnych pozytywów ta firma nie ma !!! Ludziska omijajta ja z daleka dla waszego dobra.
4
Tommy Abraham II 2017-08-09 12:46
Byłem-Widziałem-Pracowałem = BEZNADZIEJA, ŻENADA, AROGANCJA KIEROWNICTWA, BRAK PERSPEKTYW, BRAK AWANSÓW, MARNE WYNAGRODZENIA, NIEPRZYJEMNA ATMOSFERAM W DZIAŁACH, DONOSICIELSTWO, WYWYŻSZANIE SIĘ JEDEN PRZED DRUGIM, WYŚCIG KAPUSIÓW I SZCZURÓW ...
5
Pracownik 2017-08-09 15:15
Tak czytam te opinie i zaczyna się to już robić żałosne. Jestem ciekawy czy jeden z drugim a może tylko jeden byłby tak mądry jak by trzeba było się przedstawić na tej stronie. No tak hejt teraz w modzie. Ja stwierdzam jedno jak komuś coś nie pasuje to szuka sobie innego miejsca pracy a nie nadaje jak przekupa.
Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.
A jeżeli masz/macie jakieś problemy ze sobą to są ku temu stworzone odpowiednie instytucje może warto zapukać i poprosić o pomoc.

Podsumowując :
Tommy Abraham II, Raptus, Wielki Maester i cała reszta jedynym miejscem pracy w jakim bym was widział patrząc na te wasze wpisy to pchanie karuzel w wesołym miasteczku :-)


Pozdro dla Was :-)
2
Odor 2017-08-09 20:46
Nie zgodzę sie z Toba Pracownik. To ze ludzie nie Lubią firmy i maja zle wspomnienia nie jest ich wina ale tym jak zostali potraktowani przez firmę I oraz jak sie w niej czuli. Moze ty jestes tam hak ryba w wodzie a raczej jak najemnik na wojnie i odpowiada Ci to, ale sa inni którym to nie pasowało i maja prawo sie wypowiedzieć w tym temacie. Jest to podobno wolny kraj i panuje powszechna "głasnost" trzeba uszanować zdania innych a nie tylko patrzeć do swego koryta i rzygi nazywać wykwintnym jadłem. Mysle ze wolny rynek strawi tego trupa i wydali go jako nawóz. Brak zamówień, pracy spowoduje powolny zgon firmy I . A pogrzeb bedzie piękny ???? Tym niemniej zycze Ci pracownik wiele pięknych i radosnych chwil w tej firmie, duzo kasy, żebyś był szczęśliwy bo tylko tacy ludzie sa cenieni na rynku pracy.
6
Najsprawiedliwszy Wśród Sprawiedliwych 2017-08-10 13:04
Widzę trwa na forum nieustanna walka dobra ze złem, zwolenników i przeciwników...oj jakie to polskie, ciągłe przekomarzanie się, waśnie, spory...a tymczasem wystarczy troszkę tolerancji, miłości , dobroci ... Ludzie zakopcie topory i wojenne zapędy, po co wam to ?
Turbo Kozak 2017-08-14 22:26
Dno, dno, dno, dno, dno
1
Zostaw swoją opinię o Introl Przedsiębiorstwo Automatyki i Pomiarów SP. Z O.O. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Introl Przedsiębiorstwo Automatyki i Pomiarów SP. Z O.O.