brak logo

PETROMOST PŁOCK

Płock

Opinie o PETROMOST PŁOCK

kkk 2014-06-24 09:58:24
z tego co mi wiadomo to(usunięte przez administratora) to nie rodzina a na temat zusu to stare dzieje a o jakiego chodzi panna p spawacza jeśli można wiedzieć
1
PAtriot 2014-07-07 14:06:02
opnina nieprawdziwa prawdopodobnie pisana przez ktoregos z wlasciceli firmy
wariat 2014-07-08 20:36:24
Dostałem ofertę wyjazdu do Krakowa z tej firmy i chciałem się Was poradzić czy warto jest jechać. Facet daje 14zeta i żarcie jeden posiłek.
spawacz 2014-07-09 12:00:59
Czy te forum ma pomagać i ostrzegać przed nie rzetelnymi pracodawcami którzy z miasta Płock i tak nie ciesz się dobro opinia ...Pytanie do administratora ..Dlaczego co jakiś czas są wycinane informację prawdziwe na temat tej firmy.Nie zapłacone składkach do ZUS ,ciągłych zmianach lokalizacji tej firmy ..i innych brudnych sprawach ..
wariat 2014-07-11 05:18:47
No waham się bo co tu ludzie piszą p tej firmie to szok (usunięte przez administratora)
nikoś 2014-08-10 13:14:59
ja pracuje w tej firmie i na czas dostawałem wynagrodzenie nieraz zdarzało się dzień lub dwa poślizgu ale bodźmy realistami jak tez pracują nasze kochane banki wiec nie róbcie afery o dzień lub dwa poślizgu a tak szczerze czy połowa z tych ludzi co się wypowiada poda prawdziwą przyczynę.Bo nie chce mi się wierzyć ze żadnej przyczyny nie było jeżeli coś odwalili na budowie to ponieśli kare wiec czemu nie poda prawdziwego powodu np że chlał i został wylany to co trzymalibyście take osoby, albo przyjdzie do pracy na dwa dni a potem mu się nie chce no proszę bądźmy realistami. A szczerze jest take przysłowie że nie ocenia się książki po okładce.Mimo opinii na temat firmy zadzwoniłem pojechałem do pracy i mam takom stawke jakom mi zaoferowali i płatność na konto co do złotówki oraz na czas rzadko się zdarza żebym nie miał tak jak wspominałem na początku to jeden lub daw dni ale to rzadkość wiec zastanówcie się dwa razy co piszecie.
Niki 2014-08-11 08:33:09
żaden Mario człowieku opanuj się żadnego Mario nie znam ja jestem w belgii
Porada 2014-08-14 11:00:05
O tak ,tak ,tak to jest dobra firma na praktyki ....Tu się na uczysz wszystkiego i w dobrym słowa znaczeniu i złym ....Hahahaa...Ale w twoim starcie życiowym moze i dobrze ...Jak to mówią człowiek uczy ie na błędach ..Czyli Polska Demokracja współczesna.
3
Były pracownik 2014-08-27 16:32:22
To wszystkim życzę pracy w Norwegi to jest ja w niebie ...Pełne wyżywienie własna pokój i no przede wszystkim kasa duż kasa...i takie firmy "Petr Most" nie mają racji byt Norwegi...Pozdrawiam wszystkich był pracownik Petr MOSTU./Praca w tej firmie to był ...../
b 2014-10-27 22:14:43
Oczywiście, mam wyciągi z konta przecież. Dziwi mnie tylko, że administrator usunął mój wpis, post nie był obraźliwy. Ale jak widać oszust ma się dobrze i ma prawo żądać usunięcia prawdy na swój temat i dalej robić ludzi w konia. Polska rzeczywistość, niestety
pan mateusz 2014-12-13 14:16:37
popieram i podkreślam pytanie poprzednika z wcześniejszego postu, możecie kochani forumowicze napisać jak wygląda dokładnie rekrutacja i rozmowa kwalifikacyjna w Petromost? bardzo też chcę wiedzieć jaka jest umowa danna na samym początku. a ogólnie to bardzo zależy mi na pracy więc teraz w okresie świątecznym jest szansa jeszcze na zatrudnienie?
limeryk 2014-12-27 17:52:57
nie wiem czego spodziewałeś się po firmie zajmującej się budowlanką i montażem... przecież wiadomo jakiego typu ludzie tam pracują... Po za tym w Petromoście nie sądze , aby prezes i jego świta byli gorsi od pracowników, bo o to byłoby już naprawdę trudno. Także nie polecam specjalnie nowym pracownikom
płotka marysia 2015-01-12 13:12:18
ja mam pewne doświadczenia zawodowe już zdobyte w dziedzinie montaz budowlanka. chciałabym teraz zmienić pracodawcę na lepszego, czy polecacie w takim razie PETROMOST PŁOCK? ciężkiej pracy fizycznej się nie boję, to ja męża przenosiłam przez próg. czy obecnie mam szansę u nich na jakieś zatrudnienie?
Mlerte 2015-01-30 02:54:11
Witam wszystkich zainteresowanych opinią Firmy Petro most powiem tak Kochani Koledzy Spawacze ,Monterzy jeśli chcecie jechac do pracy i pracować to TAK POLECAM SZCZERZE Jeśliś chcecie chlać lub szukacie kumpli do chlania to lepiej zostańcie w domu i Nie Denerwujcie (usunięte przez administratora)którego Serdecznie Pozdrawiam i Jeszcze raz Dziękuję za pracę. Tak ja tez bylem powiadomiony o nie zaplaconych składkach ZUS Lecz NIE MAM ZADNEJ PRETENSJI MIALEM 37 zł na godzinę dostałem pieniądze co do grosza plus 200 zloty za dobra prace p.Krzysztofie BARDZO MILO WSPOMINAM KAŻDY DZIEŃ SPĘDZONY W PAŃSKIEJ FIRMIE Krzysiek Wilczak spawacz kierowca ostatnia praca o u Pana elektrownia Bogatynia dodam jeszcze że nie pracuje w tej firmie dlatego ze mialem wypadek wracam do zdrowia i Na pewno Wrócę do Firmy Petro Most Pozdrawiam (usunięte przez administratora) i Wszystkich pracowników Proszę o Szczere opinie
były pracownik 2015-02-01 16:43:31
Panie (usunięte przez administratora) cieszy mnie fakt że miło wspomina Pan pracę w Petromost Płock. Nie wątpię że Pana opinia jest szczera. Szkoda ze nie wspomniał Pan że ostatni raz był Pan zatrudniony w tej firmie w2012 a od tamtego momentu wiele rzeczy uległo zmianie. Firma i Pan (usunięte przez administratora) spadli na dno.
Robert 2015-02-09 14:54:27
Z tego co wiem firma pana Krzysztofa uległa zachwianiom dzięki personelowi biurowemu i powierzeniu obowiązków nieodpowiednim osobom. Mam na myśli pewna panią,która nie szczyci się dobrą reputacją.
BYŁY PRACOWNIK 2015-02-09 15:05:09
Ooo!!!Potwierdzam potwierdzam chyba wiem o kim jest mowa. Porażka. Wewnętrzne konflikty biurowe przekładają się na funkcjonowanie firmy. Najlepiej było jak pan Krzysztof sam to wszystko prowadził.
lukas pomorskie 2015-02-12 11:42:07
Popieram.hehehe.
lukas pomorskie 2015-02-12 11:45:01
Popieram...hehehe
robert 2015-02-12 12:52:04
Miałem przyjemność poznać tą panią.....heheh
Korba 2015-02-22 10:25:25
Zaczyna mi się to forum nie podobać wszystkie wpisy zostały usunięte zaraz pisze do Administratora.Ogólnie przypomnę Sulinski to oszust nie płaci nigdy na czas.Nie wypłaca wcale.Ale już PIP była na kontroli i otrzymaliśmy z chłopakami Świadectwa pracy teraz dalsza rozgrywka o zaległe pieniążki.Które też otrzymamy.Jakich on ludzi przysyłał na budowe książkę bym mógł napisać i zostało by na następną.Łebski gościu i trzeba takie chwasty rwać żeby inni nie mieli problemów
korba2 2015-02-23 09:20:24
Cześć Korba stary pijaku.Słusznie piszesz.Z tego co się orientuje to po kontroli PIPu na podstawie listy płac wszyscy otrzymali wynagrodzenia oprócz jednej nie dopłaty za jakieś chorobowe.Ale tak to cholera mają kwity na to że płacili.
karol 2015-02-23 09:30:27
To dziwne.Ja kilka miesięcy pracowałem i jakoś pieniądze otrzymywałem.Teraz robię w Remaku i słyszałem o jakiejś w topie na Krakowie.Były obiady i hotele ?.Znam tego pana i nie powiem nic złego.Jak ktoś pracuje i chodzi do pracy to wszystko jest ok.......Te fora są chore.
Igor Pomorze 2015-03-04 14:16:38
Witamy na portalu panie prezesie Płockiego Petromostu.Z tej strony znana panu grupa z Pomorza...Ma pan dla Nas jakąś pracę ??? Igor.W
Płockie Echo 2015-06-24 15:22:30
Ten kraj to cudowny jest kraj . Firma"Petrmost" istniej i ma się dobrze,nawet ma propozycje pracy i nie zniszczył ją ZUS i U. Skarbowy który depcze jej non stop po pietach ..Cóż to za piękny kraj..Który daje przyzwolenie na istnieje tego typu firm !?Ale przecież zawsze można firmie przeżuci na tzw .Słupa..
PS.Jestem ciekawy ile teraz kolesi i rodziny w tej rodzinnej firmce pracuje ?
1
MARIUSZEK 2015-07-27 05:28:02
Tak drogi Pawełku ..JESLI masz dużo wolnego czasu i lubisz pracować charytatywnie - to z góry polecam to firmeczkie dla Ciebie -Polecam..
PS.A gdzie to ta firmusia ma teraz siedzibe /150-siotą /i kto jest własćicielem ?
1
MAłe pytanko ? 2015-10-21 09:17:06
A czy ktos wie jak sie skonczyła sprawa nie odprowadzonych składek przez ww. firme ,bo wiem że byłych pracowników na polecenie ZUS wzywały pewne służby ??.CZyzby znowu umorzenie .?
1
Piotruś 2015-10-25 09:39:21
No Korek tak dla podpowiedzi zapytaj o brak skałdek za rok 2012 i dalej .
Z tego co słyszałem , to wtędy kiedy Cię pogonił majster z Szwecji .
1
rico 2015-10-29 09:36:17
Dopóki pan Krzysztof prowadził sam tą Firmę i nie było rekinków i zbędnych osób sie wiecznie kręcili to było ok...Teraz to nie wiem jak sytuacja wygląda.Wiem że kasa była płacona
Bartek 2015-10-29 13:58:24
Teraz to wiem że ma kogoś wpływowego we Włoszech i ruszają z dobrymi firmami....Szkoda tylko że już nie współpracuje już z tą panią co kiedyś.Było fajnie co mieli robotę na Pomorzu.
Hunter Jarzobków . 2015-10-29 17:57:28
Pan Krzysztof to sie nie może podnieś i sie nie podniesię , od nieudanej inwestycji w Holandi gdzie przeliczył siły na zamiary .Chciał piekarzami ,kucharzem i lepiglinami wykonac robotę .I tylko tyle a może aż tyle - wam wazeliniarze. .
1
Bartek 2015-11-02 13:57:14
Ciekawe tylko że wybrał najlepszych monterów i spawaczy na te obiekty.....to wiem na pewno bo tam byłem.Problem był całkiem inny ... to poszło o odbiory spoin.Wiesz co współczuję Twojej nie wiedzy i lekkomyślności w podejmowaniu opinii.Powodzenia w następnych kometarzach .........p.MONTERZE....hehehehe
Za Wisły 2015-11-09 07:54:07
Nie wiem jakie powiązania masz z to złodziejska firma ?
Pan Krzysztof zawsze ustawiony był na :
Na kombinacji i niskie stawki z którymi t tak zawsze były problemia by je wyrwać/ wypłacenie /.Zawsze otaczął się kolesiami i rodzina - a reszta zawsze miała problemi z płatnoscią .Tak jest prawda o tej firmie ....he he Panie Włascicielu.
1
Kapitan Solo 2015-11-26 07:41:18
Takich jak ty napisłeś -większych firemek - jak "Petromost" to w Płocku Ci dostatek -popatrz na portale z ogłoszeniami i zapytaj ludzi .
1
He 2015-12-16 18:22:44
Ale sobie ryzykuj tylko później ze byś na tym forum nie płakał że tego czy tamtego nie masz albo że jesteś zawiedziony .. A najlepiej popytaj ludzi z Płocka ...to ci powiedzą co myślą o tej firmie i w jakich kategoriach ja plasują ....Kolego .Pan K.
1
Bączek 2016-01-10 07:32:40
No i widzisz sam sobie odpowiedziałeś dlaczego ludziska wyjeżdżają-Bo zagranica nie można robić takich wałów z pracownikami jak ma to miejsce w Polsce ...
A kto teraz rządzi w Petrom oście ..Ojciec czy Syna ..Ale tak naprawdę ???
1
Bez zmian 2016-01-28 08:38:56
No tak tam się nic nie zmienia nadal ..Tam wypłaty maja tylko lizusy i kolesie a reszta służy do robieni za frajer ..
2
Plotek 2016-02-01 21:08:29
A czy ktoś moze widział i słyszał Coś o tym co się dzieje z Panem K...czyli założycielu tej firmy ,bo chodzą rożne newsy po mieście Płocku o ty Panu ??
1
Ciekawski 2016-02-02 08:29:21
No mnie doszły tez takie nie ciekawe ploteczki ...Oj ..nie dobrze .
1
asdasdasd 2016-02-04 22:02:51
Potrzebny jest numer telefonu do tej firmy. Dokładnie do księgowej,jeśli ktoś mógłby podać.
W temacie 2016-02-18 22:26:37
Ta firma zmienia/zmieniała/ tak często siedziby jak i księgowych ..Wiec życzę powodzenia
1
Płockie Echo 2016-04-12 22:13:56
No własnie a co to się stało z właścicielem ??
1
Bez prawie 2016-09-16 07:06:27
Ostatnio byłem w ZUS i pytałem . Do dziś dnia ZUS nie moze ściągnąć zaległych składek za rok 2012 a prokuratura rozkłada ręce ..Takie mam prawo w POLSCE.
3
W temacie 2016-09-19 18:05:53
To prawda .A jaki element ,alkoholików ludzi którzy nie mieli pojęcia o pracy wysłał do Szwecji .
-Wujek ,stryjek ,szwagier -jedna wielka sitwa .
Pseudo monterzy i spawaczy których styki nie przechodziły .
2
Prezes 2016-09-22 10:28:20
Tak praca przy produkcji paprykarzu
Ali 2016-09-23 01:17:43
Widzisz kolego moja opinia o psełdo firemce pana k.s. została usunięta. To rodzinno-kolesiarska agencja bazująca na przekrętach i oszustwie a jej właśćiciel to niedokształcony były pseudo monterzyna . Pseudo fachowiec który wciska na roboty swoich koleśi piekarzy,ciastkarzy,pijaków i konfidentów z rodzinki i im płaci , a na reszcie się wozi .pryszczaty cwaniak całą gębą . Uważajcie na oszusta i omijajcie szrokim łukiem "sulinomost ". Pozdrawiam fachowców i rosądnych !!!!!!!!!!!!
2
Tygodnik Płocki 2016-09-24 16:30:35
Napisłaeś prawe ,ludzie z Płocka znają to firmę i omija szerokim łukiem .Dlatego szuka frajerów poza Płockiem .
Wiem ze prawdziwy właściciel jest ścigany przez ZUS i inne instytucje ...
Tak firma nadal istnieje ale /niby prowadzi ją ktoś inny./
A w firmie są sami kapusie i rodzina -oni mają wypłaty .
A reszta jest .......itp.
3
kjuh 2016-10-01 21:48:26
no tylko w Lesznie oni maja te oferty pracy ostatnia ejst na stanowisko magazyniera z tego co kojarze- pojawila sie niedawno super ze oferowane jest tutaj dla pracownikow szkolenie adaptacyjne oraz kompleksowe przygotowanie na zajmowanym stanowisku :)
Maria 2016-11-18 19:55:56
ostrzegam przed tą firmą omijać z daleka oszuści
Bez prawie 2 2016-11-21 09:58:13
Minęła 4 lata jak u nich pracowałem i w dobrym czasie zjechałem ,bo miałem juz dosyć tych układzików zostali sami kapusie . nieudacznicy i rodzinka.
Po wielu zapytaniach do ZUS i ciąganiu na Policie w sprawie nie doprowadzanych składek i nie przestrzeganiu prawa pracy dostałem własnie /po ostrych naciskach/ info od ZUS .
''Że u Pana K.S. czyli byłego prezesa ,nie stwierdzoną majątku i ie będzie z czego ściągnąć '' -sprawę się umarza .
Jest pięknie i jak kocham ten kraj_A co zaskakujące firma nadal się, ogłasza że szuka frajerów .
Ps.Byłem nie wygodnym pracownikiem wtedy gdyż zadawałem wiel nie wygodnych pytań a nawet mi grążono..
Nigdy więcej takich firm.
1
Zostaw swoją opinię o PETROMOST PŁOCK - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PETROMOST PŁOCK