brak logo

Netpioneer Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Netpioneer Sp. z o.o.

D88 2013-05-22 12:48:59
[usunięte przez administratora] i nic wiecej nie moge sie 200 zl doczekac ktore mi winni sa od dwoch miesiecy!!!
ZARA 2013-07-02 10:25:56
Witam czy ktoś wie gdzie obecnie ta firma pracuje , lub dla kogo wykonuje uslugi . Naciągneła moja firmę na straty ogromne. Pozdrawiam
były pracownik2 2013-08-01 16:22:18
Ostrzegam każdego chętnego do podjecia pracy w tejże firmie. Notoryczne opoźnienia z wynagrodzeniami są "normą",które przeciągają się do nawet kilku miesięcy!!!!. Cieżko telefonicznie w tej sprawie z kim kolwiek porozmawiać (nieodbieranie tel. przez pracowników), a praca odbywa sie w delegacjach w PL i DE. Jeżeli stawisz się osobiście w siedzibie (Plac Solny to fikcja nikogo tam nie zastaniesz) to będziesz ułaskawiany obietnicami niemającymi pokrycia w rzeczywistości. Zero inwestycji w rozwój pracownika.
2
legarus 2014-04-07 09:52:14
Szukamy firm i osób poszkodowanych przez firmę Netpioneer. Prosimy o kontakt na adres biuro@legarus.com
nygy 2014-04-24 20:57:33
wynajmują biura w jelczu laskowicach (usunięte przez administratora)
nygy 2014-05-15 21:23:01
nie ukryli się są w jelczu-laskowicach na inżynierskiej 3 biura wynajmują i halę produkcyjną
1
Poszkodowana 2014-05-16 07:21:42
Może ktos ma nr telefonów do szefów firmy
2
i_won_a21 2014-05-29 10:01:23
Witam,

czy ktoś się orientuje dla kogo Netpioneer obecnie wykonuje projekty?
Ostrzegam prze współpracą z tą firmą!!!
Eryk 2014-05-31 16:27:28
W ogole to w internecie czytałem ,ze firma jest nawet dobra, ale były to opinie głównie klientów dlatego ciekawi mnie jak traktuja pracowników..
radek 2014-06-03 18:23:20
ja też od kilientów słysze, że spoko, zadowoleni, tylko jednak pojawia się to ale...bo niekiedy i uśmiech wygląda na wymuszony, mam mieszane uczucia co do tego, datego podbijam pytanie o warunki ze strony prcownika
zara 2014-06-04 08:04:45
Witam może dalej orientujesz się gdzie ta firma realizuje projekty?
Zbulwersowany 2014-06-21 09:51:02
(usunięte przez administratora)To co zostawia, to tylko skrawek krytycznej informacji o tej firmie.
zofia rączka złotnicka 2015-01-29 19:27:24
również margaryno podzielam twoją nieufność do internertowych komentarzy negatywnych, nigdy nie wiadomo kto i z jakimi intencjami siedzi po drugiej stronie. takie czasy, taki świat. i również priorytetem jest jak przedstawia się na dzień dzisiejszy system prowizyjny w tej firmie, opowie ktoś coś na ten temat?
Owal 2015-02-27 07:14:10
A czy to nie jest tak, że prowizja jest ustalana na podstawie sprzedaży skokowo? Teraz jakbyśmy mieli się szczegółowo zagłębiać w sposób premiowania pracy handlowca to byśmy to analizowali długi czas coś czuję. Orientacyjne informacje jak najbardziej, szczegółowe chyba nam tylko zrobią mętlik w głowach.
jfcg 2016-05-14 23:25:13
jest i dobra i niedobra - zalezy z jakiej strony na to patrzeć @besh. Bo jak nie sprzedaż to nie zarobisz, a to też moim zdaniem sprawiedliwe nie jest. Najlpeij mieśc podstawe i do tego ewentualnie jakies premie
Zostaw swoją opinię o Netpioneer Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netpioneer Sp. z o.o.