brak logo

Royal Canin Dystrybucja

Ołtarzew

Opinie o Royal Canin Dystrybucja

buba 2011-05-14 20:02:04
Praca w Royal Canin Dystrybucja. HAHAHAHAHA jedna wielka porażka życiowa i hasło wiedza i szacunek (usunięte przez moderatora) prawda ani szacunku ani wiedzy. Od roku zwalniają pracowników, tych co są trzymają na umowy na czas określony z obietnicą przedłużenia umowy na czas nieokreślony, jest tam jedno wielkie mataczenie a nie firma. A to że wygląda ładnie to nie znaczy że jest tam dobrze, nie ocenia się książki po okładce. Zero umiejętności niekompetentni ludzie którzy mają pracę po znajomości. Logistyczne zero. Nie polecam szkoda zdrowia nerwów i prądu
anonim 2011-06-29 21:48:44
Nikomu nie polecam tej firmy. Mam nadzieję ze te osoby które doprowadziły do grupowych zwolnień w dwóch oddziałach spotka taki sam los tylko z tą małą różnicą ze im się to należy a pracowniką nie
niunio 2011-06-30 08:48:38
...zawsze jest tak, że "CI" z góry za słabe wyniki obwiniają osoby, które związane są bezpośrednio ze sprzedażą np. przedstawiciele handlowi.
Prawda jest taka, że osoby siedzące za biurkiem, które udają "że pociągają za sprzedażowe sznurki" tak naprawdę nie potrafiłyby nawet wejść do sklepu i się przedstawić, a co dopiero tu mówić o spredaży worka karmy. Pracuję w firmie zoologicznej i wiem jak jest na rynku. Więc włodaże w biurkach czas powstać chwycić katalog w rękę i jechać w teren... Powodzenia cwaniaczki...
anonim 2011-09-20 11:35:18
Kompletny brak szacunku dla pracowników. Sposoby zwalniania są obrzydliwe i nieetyczne. \"Wrabia się\" pracowników, aby mieć powód do ich wykopania. Zdecydowanie odradzam zatrudniania się w tej firmie.
lamo 2012-05-18 16:31:03
wszystkie powyższe wypowiedzi zgodne z prawdą. ludzie są traktowani jak pionki, najlepiej jeśli samodzielnie się nie myśli i robi co każe przełożony
hmmm 2012-06-04 01:39:14
no to kiepawo, myślałam/miałam nadzieję, że zmieni się na lepsze;
nie traćcie ducha, rcd Was wy(usunięte przez moderatora)słucha ;)
krzychu2019 2013-10-26 11:32:55
Możecie mi powiedzieć jak tam z płacą magazynierów ??
ja 2016-04-02 10:38:52
Niestety potwierdzam. Nadal tak jest... choć nawet bym napisał ze zmieniło się na gorsze. Ludzie dzięki którym istnieją (sprzedaż, magazyn) są traktowani jak... hmmm.. niestety pionki. Nie doceniają. "Gora" tak naprawdę nie wie jak ludzie maja na imię pracując z nimi nawet pow.5lat. Stres. Nacisk na wynik. Zero "dziekuje"... zastanówcie się. Pieniędzmi wabia ale potem obcinaja. TO tylko moja opinia. Wybór jest wasz...
1
blenda 2016-05-20 23:06:09
Jeszcze niedawno nie słyszałem zbyt wiele na temat tej firmy. Jednak ostatnio poznałem gościa który tu pracuje i polecał firmę. Mówił , że jak będzie opcja to , żeby śmiało aplikować do nich . pozdro.
Zostaw swoją opinię o Royal Canin Dystrybucja - Ołtarzew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Royal Canin Dystrybucja