brak logo

Polsport Sp. z o.o. Zakłady Sprzętu Sportowego

Bielsko

Opinie o Polsport Sp. z o.o. Zakłady Sprzętu Sportowego

jack 2014-10-18 12:14:39
Ktoś na forum napisał o zaprzęgach powozów konnych . Czy to znaczy że Polsport do transportu bliskiego stosuje siłę mięśni a nie maszyn !
1
pracownik 2014-10-18 14:15:19
Dokładnie tak kolego.Polsport to "średnowiecze" i jeśli szukasz pracy to lepiej omijaj tą firmę z daleka bo naprawdę szkoda czasu i nerwów.
1
lakierniczek 2014-10-18 15:41:27
Słyszałem że w tej firmie również zatrudniają kochających inaczej . Marcinek i kolega robili sobie dobrze w toalecie .
1
Tomek 2014-10-18 16:30:02
Może w Kiekrzu to norma .Geje podnoszą głowę mój boże .
1
Romek 2014-10-18 17:32:12
czy tam jest takie rozpasanie obyczajowe ja k piszecie na forum bo ja jestem zainteresowany .Pracuje tu jakiś czas ale żadna nie jest mną zainteresowana.
Jak to mówią nie mam głowy do interesu ale man interes jak głowa .
roman 2014-11-05 18:09:17
Tak kabaret starszych panów i Alicji w krainie iluzji .
2
xxx 2014-11-06 22:30:42
Polsport to zbiorowisko leworęcznych kretynów bez wyjątków.Zarobki? Raczej jałmużna a nie zarobki ale cioty są zadowolone bo robotę mają za którą daliby sie żywcem obedrzeć ze skóry bo nigdzie takich głąbów nie przyjmą.Tak nawiasem to aż dziwne że ta firma nie jest zakładem pracy chronionej.Emajt rajt Ajnsztajny ???
2
NOWY 2 2014-11-09 21:01:47
Ludzie ja sobie chwalę .Pracuję w Pol-sporcie niedługo ,ale wypłata na czas !! (w poprzedniej firmie płacili co trzy miechy i na raty)! !!Może przedłużą jeszcze byle do wiosny a potem Holandia ,Teraz ,co godzina przerwa w kibelku na petka kumple fajne ,staruchy niektóre też, robota prymitywnie prosta da się wytrzymać ,jedna zmiana i soboty wolne!!!!!!!! Co jeszcze chcecie za te pieniądze ???? Jak się komuś nie podoba ,to rowy kopać za 5 zeta ,albo do gnoja z widłami....pozdrawiam wszystkich opierdalaczy i pracujących uczciwie! I do roboty biegiem....Hey!! A TY " PRACOWNIKU Z DŁUGOLETNIM STAŻEM" UWAŻAJ; DEBIL TO TY JESTEŚ NAJWIĘKSZY !!! (napisz sobie to na czole matole to ci mordę rozpie....le)
1
Ja 2014-11-11 01:16:36
No,No,faktycznie niezły wypas tam masz.Rozumiem że twoje sugestie o widłach i łopacie wynikają z autopsji co tlumaczy twój zachwyt polsportem.Musisz być człowiekiem bez ambicji jeżeli sobie chwalisz pracę w tej żałosnej firmie.Stukaj sobie dalej petki w kibelku z kumplami i pocieszaj sie ze jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie zapomnij pucowac sie staruchom bo wiosny nie doczekasz.
1
zainteresowany 2014-11-11 11:33:49
Ostatnio dużo pojawia się ogłoszeń o naborze do Polsportu .Proszę o info nt.
warunków pracy ,zarobków ,organizacji pracy i atmosfery panującej w firmie .
Z tego co do tej pory czytam na forum to nie wygląda to dobrze .
1
toja 2014-11-17 20:49:19
odpowiadam; uważaj na kablarzy jest tego bez liku,o organizacji pracy to zapomnij bo takie pojęcie tam nie istnieje.wynagrodzenie-minimalna krajowa.
1
Kamil 2014-11-18 18:54:12
Kablarzy w tej firmie jest dużo zwłaszcza mechanik Z . myjący samochód prezesowi , pracownik przekrajalni obsługujący piłę M. , pisarka ślusarni pani A. oraz brygadzista lakierni .Nie brak tego ścierwa na stolarni i ślusarni .
Organizacja pracy nie istnieje a pensje szkoda o nich mówić .Zainteresowanym ogłoszeniem o pracy nie polecam zatrudniać się w tej firmie .
1
ex pracownik 2014-11-19 17:32:50
Jak ktos szuka pracy to powiem krótko-wszystko tylko nie Polsport.Co do kablarzy to wszystko sie zgadza.Michałek z przekrajalni,Gienuś ze ślusarni oraz panowie Hubercik i Grzesiu to banda konfidentów na czele której stoi pucybut prezesa p.Zdzisek.Żałośnie niskie zarobki,chora atmosfera w pracy i prezes z pogardliwym podejściem do pracowników czynią z Polsportu miejsce które należy unikać.
1
Pracownik pracowity 2014-11-21 19:30:10
Na początek dostaniesz 3200 pln (brutto)
1
toja 2014-11-21 22:10:34
Chyba sobie jaja robisz. wiesz jaka będzie minimalna krajowa od Nowego Roku?
1750 zeta i na to możesz liczyć + 50 zl.
1
Roman ze SZ. 2014-11-22 15:21:25
Wszyscy zainteresowani pracą w tej firmie nie mogą liczyć na więcej niż 1500 PLN netto .Ale pieniądze te rekompensują chaosu w organizacji pracy i molestowania młodych pracowników przez stare rury .Jednym słowem poza kilkoma
starymi kablarzami płaconymi pod stałem przez Pana K. reszta ma przewalone .
A jeszcze pani A z krainy czarów z elfem .
1
nowa 2014-11-22 18:19:32
ja dostalam 2930 bruto
kamil 2014-11-22 18:31:40
dostałaś tyle ale ile lodów zrobiłaś ?To chyba napisała Czarna która nie ma zac hamowań w obyciu .
1
ANTY DEBIL 2014-11-22 23:09:28
CO ZA CIOTY WIECZNIE PŁACZĄCE TU PISZĄ !!!!!!!!!!!! QWA WYPIER....Ć JAK SIĘ NIE PODOBA!!! PIZD....I ANONIMOWE !!!!!!!! CIOTY MUSICIE BYĆ ŁADNIE NIEDOROZWINIĘCI ALBO TAK NAĆPANI ŻEBY JĘCZEĆ NA FORUM JAK TO JEST ŻLE. QWA ZNAJDŻ SOBIE INNA PRACĘ. MIAŁEM ZŁOŻYĆ TU PAPIERY DO PRACY ALE WOLE JUŻ CHYBA ZA 1500 W BIEDRONCE ROBIĆ NIŻ Z TAKIMI PROSTAKAMI . BOŻE CHROŃ DZIECI PRZED TAKIMI PUSTAKAMI
1
nowa 2014-11-23 11:40:18
Ja pracuję tu od niedawna ,Firma ta specjalizuję się w produkcji sprzętu sportowego wysokiej jakości ,żadnych lodów tu nie produkują i na pewno nie podjęłabym pracy za 1500zł ,Pan pomylił sobie firmy.Jeżeli lubi Pan pracować w niskich temperaturach,to proszę poszukać sobie pracy w branży spożywczej np.HORTEX,ICE CREAM, POLLODY, BAMBINO LODY .Będą przyjmować na wiosnę ,już sprawdziłam oferty niektórych zakładów proponują 1500-1950 zł na rękę.
Pozdrawiam Pana.
1
Roman 2014-12-01 17:19:21
A mnie się fajnie pracuje w tej firmie .Jestem zatrudniony przez agencję i nie przepracowuję się . Czasami po zakładzie lata ten kretyn Prezes ale wali mnie to. Oni udają że płaca a ja udaję że pracuję . A co do organizacji pracy i obyczajów w tej firmie to święta prawda . Jakaś durna kobieta o imieniu A . usiłuje wydawać polecenia choć nie ma do tego prawa , jakiś hipis zarządzający produkcja i pan Pr...ot. również gówno potrafią .A co do kobiet to są brzydkie ale chętne wiadomo do czego . A co do opisywanej pani cz...ej faktycznie umie robić świetne lody .Chociaż jak ktoś tu opisywał pracują tu także kochający inaczej . A co do kablarzy to wszyscy wymienieni na forum zgadzają się . I jeszcze jedno podobno pan K. to żyd .
lakierniczek 2014-12-08 09:57:52
Moja praca w tej firmie też ma swoje plusy .Pracując na lakierni nie muszę używać żadnych używek bo jestem cały dzień odurzony od stosowanych tutaj lakierów . A środki ochrony dróg oddechowych i wentylacja lepiej nie mówić .Idzie zima i jak przyjdą mrozy to okna w końcu trzeba zamknąć i co wtedy.
1
Józek 2014-12-13 15:01:10
A czy panie E i L znalazły młodych adoratorów ? Bo od października dołączyła do nich czarna i teraz jest duża konkurencja .Ostatnio widziałem że w zakładzie ostro działa mechanik Z. węszy równo i każdym gównem lata do prezesa . Alicja z krainy czarów dalej ma problemy z elfem .Donosiciele ze Szczyrku również są czujni i chętni do kablowania , a pilarz M i operator wózka widłowego co jakiś czas chodzą lekko na fazie po używkach ,
1
Darek 2014-12-13 19:11:42
Jak tam Lucyna której nadwaga i tłuszcz figurę wygina .Podobno Ewelina wreszcie
zmądrzała i umie rozróżnić satyrę o d reala .Ponoć każdy kto ja puknie będzie miał przewalone okrutnie bo ona nie jest do końca normalna i potomstwo może być ułomne takie jak matka .
PRACOWNIK POLSPORTU 2014-12-21 12:46:20
ZDROWYCH ,WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT ORAZ DUŻO RADOŚCI,OPTYMIZMU I WSZYSTKIEGO CO SZCZĘŚCIEM SIĘ ZWIE W NOWYM 2015 ROKU !!! CAŁEJ ZAŁODZE POLSPORTU oraz TYM KRETYNOM ,KTÓRZY PRACOWALI PARĘ TYGODNI W FIRMIE ,A TERAZ GŁUPOTY WYPISUJĄ NA GOWORK (obrażając uczciwych pracowników i Dyrekcję)BEZNADZIEJNYMI ,DURNYMI KOMENTARZAMI życzy PRACOWNIK POLSPORTU.
1
Edmund 2014-12-21 16:54:52
Jak mnie tęskno za polsportem pięknymi paniami- temperamętną Edytką ponętną Czarnulką i o tobie Lucynko tez nie zapomiałem,teskno mi chodź z paniami nie sypiałem, tęskno mnie za panem wózkowym co w poniedziałki nie chętnie na wózek siada...za Romusiem co w szczyrku kocha pieski inaczej,za Tomaszkiem co gdy z Edytką gada to w kieszeni coś z radością przygładza chodź po co w kamerniku na pietrze siada to nie wiem bo wiedzy żadnej o zarządzaniu nie posiada,za Michałkiem co łypie czujnym okiem by mógł stać a inni na niego pracowali,za firmowymi pedałkami co się w kiblu obmacywali.za lakierniczkiem co włada pistoletem jak Salvador Dali.Za Bułą co po placu zbiera kasztany ,za Zbychem co dba by samochód prezesa był wypolerowany.za władczą Alą co stanowiska jej się pomieszały,za Kaszpirem co spawy rzuca jak kałasznikowami,za panem Gieniem co jest przewrażliwiony i resztą starców co wołają ich groby,za transportem ręcznym w dobie XXI wieku patrz na materiał wzywający rdze człowieku,za prezesem co każdy od niego fetor czuje tak to jest gdy się Mojżesza z hutchinson-a przyjmuje,teskno mi za tym prl-owskim wyglądem hali tu kawał farby tam tynku obłupali.za brakiem organizacji i jałomużniczymi stawkami, niektórym dziękuje bo mój kajdan zerwali do nieba zabrali teraz mam czas w pracy pisać paszkwile byście się śmiali bo całe życie z wariatami...
1
śmieszek 2014-12-21 19:32:43
.... he, he,he,he,he,!!!! he,he,he,he,heeeeeeeeeeeeeee, a idę spać bo tu nudzą
janusz 2014-12-27 19:15:34
Czy to prawda że wujkiem pewnej pani Eweliny jest sam prezes K .
KD 2014-12-31 19:08:39
Wszystkim pracownikom firmy Polsport z okazji Nowego Roku najlepsze życzenia przesyła Prezes .
3
katolik 2014-12-31 19:16:01
Przecież żydzi nie obchodzą teraz Nowego Roku a podobno prezes K to Żyd .
3
rudy 2015-01-02 10:46:21
dziękujemy w imieniu wszystkich pracowników za życzenia i na wzajem wszystkiego dobrego panie Prezesie kochamy pana i jesteśmy wdzięczni do końca życia że dał nam pan prace.
4
Edek 2015-02-03 09:17:52
Dobrze, że POLSPORT S.A. to nie to co Zakłady Sprzętu Sportowego POLSPORT Sp. z o.o., nie mógł bym pracować z takimi ludźmi.
PRACOWNIK POLSPORTU 2015-04-03 18:44:07
ZDROWYCH ,WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH , SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO ŚMIGUSA-DYNGUSA ORAZ DUŻO RADOŚCI I OPTYMIZMU CAŁEJ ZAŁODZE POLSPORTU oraz TYM KRETYNOM ,KTÓRZY PRACOWALI PARĘ TYGODNI W FIRMIE ,A TERAZ GŁUPOTY WYPISUJĄ NA GOWORK (obrażając uczciwych pracowników i Dyrekcję)BEZNADZIEJNYMI ,DURNYMI KOMENTARZAMI życzy PRACOWNIK POLSPORTU.
1
dżnio 2015-04-08 15:12:42
Słyszałem, że zwolnił się KB z działu sprzedaży prawda to ?
Jeżeli tak to się ładnie posypie.....
10
Jola je banana 2015-04-30 12:00:34
tak, to prawda efekty już widać mądrych decyzji Zarządu !!!
7
Franek 2015-05-10 18:00:12
Czy Panie E i L nadal szukają młodych ogierów ?
1
asd 2015-06-12 19:15:34
Jak wyglada praca na slusarni? Jaka jest atmosfera w pracy? Jakie zarobki?
realista 2015-08-22 17:35:05
Jak oceniasz pracę w tej firmie pozytywnie to albo masz deficyty intelektualne albo jesteś wariatem. Istnieje jeszcze jedna alternatywa jesteś przydupasem zarządu .
1
Michał z przekrojni 2015-09-14 18:37:50
A ja pracuje w Polsporcie od dłuższego czasu i nie narzekam.Od kiedy zacząłem donosić kierownictwu na kogo popadnie to w robocie mam luzik.Co z tego że na wypłate najnizsza krajowa,ale za to moge przyjsc do pracy na "bani" i nikt nic nie powie.Fajeczke stukne na hali,nie musze sie chowac jak reszta po kiblach.Zyć nie umierać.
DOCIEKLIWY 2015-09-14 19:37:52
A co tam nowego na slusarni u tomka slychać ??? jak sie dziewczyny sprawują,czarna w kiblu meskim urzenduje jeszcze????
nowy 2015-09-16 18:40:36
Pracuję w tej firmie od pewnego czasu i żadna z tych pań nie chciała mi zrobić dobrze w toalecie .Chociaż słyszałem o pewnych pracujących tam paniach szukających młodych(usunięte przez administratora)
kaszpir 2015-09-22 18:08:38
Jak byś trochę czasu popracował w tej firmie to mógłbyś napisać ciekawą książkę obyczajowa i komedię pomyłek jednocześnie .Ale prawdę mówiąc nie polecam pracy w tym zakładzie .Ja już muszę ze względu na wiek ale młodzi dobra rada unikajcie jak ognia .
Wszystkowiedzący 1 2015-09-22 19:56:43
Z tego co wiem to ta Eryka pakowaczka i jej pomocnica Kaśka albo Aśka zrezygnowały z pracy na ślusarni i pracują w sklepie z pralkami, a Pan Tomek kierownik ,dawno odszedł do własnej firmy
rudi 2015-10-05 18:00:16
Jedna z tych pań dorabia na boku i ma swój anons na www.roksa.pl bielsko-biała
cena 150 PLN .
rudy 2015-10-24 10:06:20
jak czytam te wpisy to stwierdzam że niektórzy chwaląc tą firmę są pomyleni coś z nimi nie tak,albo jest to ich pierwsza praca i nie mają porównania.
Krótko i zwięzle
-najniższa stawka+premia niewielka! którą za głupi uśmiech możesz stracić zresztą ogółem tam ludzie mało zarabiają obojętnie jakie stanowisko nie ma znaczenia
-zakład o obyczajach komunistycznych bez jakiejkolwiek organizacji(planu działania)
-właściciel również mam wrażenie jak by miał ze sobą jakiś problem! potrafi normalnemu człowiekowi który ma chęci do pracy i potrafi jął wykonywać tak zryć psychikę że po krótkim czasie jesteś wypalony.Nie ma jakiegokolwiek szacunku do pracownika czy to dyrektor czy kierownik nie ma, Na szczęście był to epizod krótki w moim życiu tylko rok albo aż rok. Teraz jestem zadowolony z nowej pracy w której doceniają wartość człowieka i że się uwolniłem od tego terrorysty.Ucz się szanować ludzi bo kiedyś wywiozą cię na taczkach!!! Nie życzę najgorszemu wrogowi aby tam robił no chyba że nie ma co już do gara włożyć. I niech mi ktoś odpisze że napisałem głupoty to jest nienormalny.

Pozdrawiam niektórych normalnych z polsportu
Pozdrawiam
3
Lis 2015-11-07 15:48:30
Polsport to kabaret starszych panów i Alicji w krainie czarów .A te balety z laskami które odchodzą na stolarni to nawet starożytni rzymianie nie mieli takich orgii .A na przekrajalni to wymiary nie istnieją a praca po alkoholu to norma .
1
kul 2016-02-08 17:10:14
polsport musi zniknAC
1
Oszukany 2016-10-15 07:54:20
To śmiech ta firma ja miałem umowę a dziś się sądzę o zapłatę za pracę na stanowisku kierownika Magazynu, bo firma Polsport w sądzie twierdzi, że nie należy mi się wynagrodzenie bo bracowałem biernie. Śmiech na sali nie dość że chodzisz do pracy to jeszcze potem Ci powiedzą że nie pracowałeś i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z kasą. A Tych dwóch starych pierdzieli kiedyś spotka kara za to co robią. Kupują sprzęty z Chin, a potem oprawiają je swoim logo i sprzedają. To jest śmiech, że taka komuna jeszcze istnieje. Pozdrawiam wszystkich, którzy tam są ludźmi a nie lizidupkami.
klecha 2016-10-15 09:40:49
Chodzenie do pracy a pracowanie to dwie różne rzeczy @oszukany nie wystarczy być trzeba jeszcze coś robić więc nie dziwie się właścicielom jeśli nie wykonywałeś swoich obowiązków
1
Chińczyk 2016-11-09 08:58:52
Pan /Oszukany/ "był w pracy" w firmie Polsport aż 1 dzień, następnie nie zgłosił do pracy i pisze pierdoły na temat sprzętu z Chin. Bumelantom dziękujemy.
1
Zostaw swoją opinię o Polsport Sp. z o.o. Zakłady Sprzętu Sportowego - Bielsko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polsport Sp. z o.o. Zakłady Sprzętu Sportowego