brak logo

DKSOFT TECHNOLOGY BRYNIARSKA KATARZYNA

Imielin

Opinie o DKSOFT TECHNOLOGY BRYNIARSKA KATARZYNA

Pan Kazik 2014-04-23 22:29:16
Internet jest FATALNY, posiadam go od około 7 miesięcy. Prawie codziennie go niema, a jak jest to osiągi tego internetu są takie : UPLOAD :0.11 Mb/s, DOWNLOAD : 0.41 Mb/s, PING : 417ms (wyniki ze strony speedtest.net). W żadną gre która potrzebuje internet nie da się pograć.
Praktycznie w miarę dobry internet jest tylko po godzinie 2 w nocy, i około 6 rano, Serdecznie nie polecam jeżeli ktoś chcę szybki internet.
Daje link żeby nikt nie pomyślał że kłamie : http://www.speedtest.net/my-result/3457344812
4
użytkownik dksoft 2015-01-15 09:58:13
Również nie osiągam parametrów internetowych, jakie są obiecane w umowie. Serwis jest tak daremny, że na reakcję czekam czasem dwa tygodnie. Kontakt z Panią jest praktycznie tylko przez SMS, e-mail firmy nie działa i strona też. Kobieta nie ma chyba świadomości o istniejącej konkurencji. Zawsze zdziwiona, jeśli się już dodzwonię. Kompletna klapa.
2
Aqa 2015-02-24 14:20:24
Potwierdzam opinię poprzedników, internet FATALNY, płacę za coś czego praktycznie nie mam, bo nie ma tygodnia żeby nie było przerw w dostawie internetu, ciągle jakieś awarie. Kontakt utrudniony, biuro nieczynne, pozostaje tylko sms, a i to niewiele zmienia, ciągle prośby o cierpliwość, ale na Boga ileż można ! Dziś moja cierpliwość się skończyła, zmieniłam operatora.
1
Radek 2015-03-01 10:48:26
ZGROZA!
1
Klijent 2015-03-14 12:43:33
POLECAM FIRME!MAJOM NAJSZYBSZY INTERNET W TYCHACH I OKOLICACH NAJLEPSZĘ CENY, NIE POLECAM INNYCH FIRM! SERWERY GIER I SLOTY MAJOM W PROMOCJI TERAS
mówiąca prawde 2015-04-18 12:34:17
Brak mi słów... Pani K. Chyba nikt nie nauczył dobrego wychowania! Poi zgłoszeniu problemu usłyszałam "nie mam teraz czasu" jak tak można rozmawiać z klientem?! Internet beznadziejny, składam rezygnację i nie polecam nikomu
1
zla 2015-04-20 21:52:31
Rownierz posiadam internet tej firmy, i jest do kitu, ciagle przerwy w dostawie, ciagle awarie, dodzwonic sie nie idzie, fatalny internet, czekam tylko az umowa mi sie skonczyc i nie przedluze ja z ta firma bo szkoda zachodu .
sognom 2015-04-24 16:35:33
Potwierdzam opinie poprzedników, internet cały czas przerywa,firma twierdziła że wszystko u nich gra, przez 3 tygodnie głowię się czy mi router nie szwankuje lub jakieś badziewie na kompa się nie wdarło, na maile brak odpowiedzi. Kiedy postanowiłem zrezygnować pani mnie poinformowała, że jednak mają problemy i zaproponowała rabat, całe 10zł za 3 tygodnie wkurwiania_się. NIE POLECAM!
Gość 2015-05-26 08:14:54
Język polski... Bardzo profesjonalna opinia:( płakać się chce. Ludzie czas do szkoły !
Gość 2015-05-26 08:16:33
"POLECAM FIRME!MAJOM NAJSZYBSZY INTERNET W TYCHACH I OKOLICACH NAJLEPSZĘ CENY, NIE POLECAM INNYCH FIRM! SERWERY GIER I SLOTY MAJOM W PROMOCJI TERAS
"
Język polski... Bardzo profesjonalna opinia:( płakać się chce. Ludzie czas do szkoły !
rado 2015-09-03 09:12:07
Mam ten sam problem chce rozwiązać umowę czy jest na to jakiś sposób?
mmmm 2016-01-24 22:04:30
Żałosne 400 pingu w jakiejkolwiek grze , upload 0.13mb download 0.5 mb. Chamska obsługa, częste przerwy w dostawie internetu czyli w skrócie ich Firma :) Nie polecam nikomu
asdl 2016-02-22 12:04:38
jeśli lubisz problemy to ta firma jest dla Ciebie, sama sieć w sobie jest skopana, Pani K. kulturą nie grzeszy a "język polska to trudna język", na zakończenie to ma "węża w kieszeni" przy wypłacie
porter 2016-03-06 23:45:11
DARUJCIE SOBIE PRACĘ W TEJ FIRMIE ..Masakra Oni maja kupa długu i węża w kieszeni
Klient 2016-08-16 10:26:32
NAJWIĘKSZA porażka z jaką miałem do czynienie to jako klient DKSOFT TECHNOLOGY BRYNIARSKA KATARZYNA - Imielin

Ma ktoś informację jaka firma przejęła DKSOFT? bo na serwisowy jak już ktoś go łaskawie odbierze zgłasza sie osoba z krakowa

rozgoryczony klient 2016-08-19 06:46:06
Kto kupił DKSOFT tego nie wie nikt oprócz samego DKSOFTu oraz tego co kupił. Jakoś nie poinformowano klientów o zmianie właściciela. Kiepsko to widze trzeba szukać innego operatora.
Do @rfty jakie 3 tys złotych?? chyba brutto chociaż wątpie w to. Serwisanci którzy byli u mnie mowili że zarabiają bądź też zarabiali po 2tys netto i praca 7 dni w tygodniu. A co do terminowości ich wypłat to też tam za ciekawie podobno nie było. Ludzie czekali po 1 tydz lub dwa na wypłatę która miała być 10-tego
michas 2016-09-07 12:38:56
najgorszy internet jaki może być dksof , a szefowa zawsze z pyskiem na klienta.
tak 2016-09-08 12:21:11
A wiesz może jakich zarobków można się teraz spodziewać? W końcu oprócz dobrej podstawy jest szansa na jakieś premie, co nie jest takim złą opcją teraz. Ciekawi mnie jednak czy dorzucą do tego odpowiednie benefity socjalne.
Zostaw swoją opinię o DKSOFT TECHNOLOGY BRYNIARSKA KATARZYNA - Imielin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DKSOFT TECHNOLOGY BRYNIARSKA KATARZYNA