brak logo

Import Export Onka Sebastian

Włocławek

Opinie o Import Export Onka Sebastian

alabaster 2010-08-24 18:38:11
tak
2
mira 2011-06-01 20:23:35
Pan (usunięte przez moderatora),to ogromny kręt.
anonim 2011-09-15 00:04:47
szkoda slow dla mnie to jest zwykly (usunięte przez moderatora), placi pracownikom sezonowym tylko 5zl na godz a ma sporo kasy zeby nie dac ludzia pozadnie zarobic to przykre zero szacunku dla pracownikow nie zapewnia zupelnie nic nawet wody ale ludzie naprawde tyraja kolesiowi chodzi tylko zeby szybko sie wzbogadzic kosztem innych zwyczajny chciwiec smiech na sali poprostu
dynka 2014-08-29 13:02:38
Firma nie zapłaciła mi za wykonane prace i materiały.
Szukam innych pokrzywdzonych lub wierzycieli którym zalegają z płatnościami.
KSK 2015-02-12 14:53:31
a ja przymierzam się tam do pracy,jakieś podpowiedzi.........
1
oszukany 2015-04-08 20:18:55
koles wisi mi 30 000 za surowiec od prawie roku i nawet telefonów nie odbiera, bardo ODRADZAM JAKIKOLWIEK KONTAKT
transport 2015-11-03 08:36:52
Firma ONKA nie płaci za transport. Ostrzegam wszystkich przewoźników, aby nie brali ładunków od tej firmy !!!!
1
ONKA-NIE PŁACI 2015-12-11 10:41:41
FIRMA ONKA NIE PŁACI ZA TRANSPORT! OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZEWOŹNIKÓW ORAZ SPEDYCJE!!!
2
xxx 2015-12-27 02:05:31
a ja miałam tam isc do pracy ale nie będę dla tego pana darmowym niewolnikiem na zlecenie jeszcze trochę i tej chłodni nie będzie we Włocławku dziwie się ludziom ze sa opanowani za nie wypłacone pieniądze ....a opinia idzie dalej o pracodawcy.....LUDZIE NIE BADZCIE DLA NIEGO NIEWOLNIKAMI ! W TYCH BRUDACH
1
Belmondo 2016-02-15 20:54:16
Nie dawać towaru nie płaci tak będzie robił to będzie jaja swoje chłodził w tych chłodniach
2
maria 2016-02-29 10:08:43
Ukraincy juz maja dosc .Ludzie obudzcie sie to przeciez oszust.Rolnicy oddaliscie towar i siedzicie cicho-moze trzeba naglosnic sprawe,moze tvn.
2
rolnik 2016-03-08 09:36:11
tez myslalem o naglosnieniu sprawy w ten spsób,jakas interwencja mediów przydałaby sie
rolnik 2016-03-08 09:51:56
maria czy tobie nia zapłacił za surowiec?
Grzegorz 2016-03-10 10:17:05
podaje jeszcze raz mój numer dla zainteresowanych
bo dziwnym trafem zniknął kontakt do mnie
(usunięte przez administratora)
Grzegorz 2016-03-10 14:21:36
No widze ze admninistrator nie śpi
Czy na tym forum tylko osoby anonimowe mają siłe przebicia?
ana 2016-04-24 13:18:42
tu nie chodzi o anonimowość tylko niech ludziom płaci za prace niech cały Włocławek wie co robi z ludzmi wkoncu kiedyś zamknie firme bo i tak zalega zdługami a ludzie tez maja rodziny dzieci a rachunki same się nie zapłacą nawet ukraincy mu już uciekają bo za pensja nawet 3 miesiące się czeka .
madzia 2016-06-03 23:04:04
W okolicach Dobrzynia nad Wisłą zalega ludziom np za truskawki za zeszly rok. A teraźniejszy pracownikom za kilkumiesięczne wyplaty. Każdy się boi ze jak sie sprawę nagłośni to nikt nie odzyska pieniędzy i każdy się wstydzi o swoje sie kłócić i dopominać . Żeruje na okolicznych rolnikach.
vhit 2016-06-10 11:44:49
prosze sie ze mną zkontaktować (usunięte przez administratora)
okradziony 2016-09-23 15:05:48
teraz pewnie buduje firmę PATON , SKRÓT OD WIADOMO KOGO, i innych będzię okradał tym razem z innej firmy
Ok 2016-09-26 20:57:03
Maja, tylko problem żeby płacili
Beata 2016-09-27 22:29:10
Czy mogę prosić o więcej info na temat jego nowej firmy
Okra 2016-10-02 17:54:10
Wpisz w wyszukiwarkę PATON jest w krs to firma córki , druga to ROLPAT Jest w CEDIG
marcelo 2016-10-17 21:39:31
wypłaty jak z opieki 300zł widocznie na wszystko starcza pracownikom
cfghj 2016-10-17 22:05:33
@ marcelo - raczej za 300 zł to na niewiele stracza
Zostaw swoją opinię o Import Export Onka Sebastian - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Import Export Onka Sebastian