Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PPHU OKNOHIT SJ

Pracowałeś w firmie PPHU OKNOHIT SJ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oszuści - 2013-05-15 23:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam juz powoli dość wymyślania prezesow i kierownikow w tej firmie. Oglaszam na tym forum ze jeśli jeszcze raz wymyslicie jakies odrabianie w sobote(włącznie z ta teraz) za normalna stawke to ja zglosze wszystko do inspekcji pracy(włącznie z resztą waszych przekrętów.a jest ich wiele:) ). Jak juz wymyslacie odrabianie to mamy dostac 50% dodatkowo za ten dzien( czyli odrabiamy np piatek w sobote to liczy sie postawa za piatek + 50%) ludzie nie dajcie sie oszukac!!! A pan panie (usunięte przez administratora) jak nie umie normalnie rozmawiać z ludźmi to lepiej zamknij sie w swoich czterech ścianach i tam siedz! Bo na (usunięte przez administratora) nam taki kierownik który od razu krzyczy jak Dziecko jak ludzie normalnie z nim rozmawiają! Albo inny przykład, przychodzi do kier.(usunięte przez administratora) pracownik z karta urlopowa a ten ja przy pracowniku targa na drobne strzępy. Ma pan chyba problemy emocjonalne, ale niech pan swoje problemy zostawia w domu, bo my w pracy patologii nie potrzebujemy.
zdjecie uzytkownika
gorol - 2013-06-30 12:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema,
co trzeba zrobić żeby zostać kierownikiem?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 09:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nadal soboty sa tak samo płatne, kiedy coś odrabiacie? W ogóle jak w takim razie jest z nadgodzinami w pphu oknohit? Często się zdarzają, płatne, czy do odebrania?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-07-17 19:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też coś napisze, oczywiście zostanę pewnie zbesztany tutaj od razu ale każdy ma prawo do własnego zdania. W okno-hicie pracowałem przez tamten sezon, główny problem widziałem w pracownikach którzy się wzajemnie nie szanują, obrażają, podstawiają sobie przysłowiowe "świnie", a także obgadują innych za plecami i sami się nastawiają "wrogo" do pracy... Jak dla mnie przy dzisiejszej sytuacji na rynku pracy Okno-hit nie jest najgorszy. Jedyny minus jak dla mnie to to że zwolnili mnie bez skrupułów po sezonie i do dnia dzisiejszego się nie odezwali. Więc ludzie nie narzekajcie bo niektórzy wogóle nie mają pracy i nawet tego 1550zl nie mają.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 11:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracownik jak długo pracowałeś w firmie PPHU OKNOHIR S.J? a jak było z przełożonymi dało radę się dogadać?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 16:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ano co możesz jeszcze napisać o atmosferze jaka panuje w firmie PPHU OKNOHIT SJ?czy można tam spokojnie pracować?
zdjecie uzytkownika
XXx - 2013-08-30 19:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do szanownych kierowników. Czy wy uważacie że my jako pracownicy jesteśmy jakimiś maszynami , że my się nie męczymy. Miały wejść w życie 2 zmiany i mieliśmy pracować normalnie jak na człowieka ustało po 8h a nie po 10h i jeszcze do tego potraficie tylko nas gonić. Bo do cholery my też mamy prywatne życie jak dom,rodzina,znajomi. Gdy byście jeszcze dali nam normalnie pieniądze za te nadgodziny a wy nam dajecie same ochłapy. Może tak spróbujcie sobie sami ponosić szyby czy okna po 10h to zobaczycie jak to jest a nie wykorzystujcie ludzi na każdym kroku, bo mogę się założyć że za 2 miesiące znowu nie będzie roboty to nawet nie powiecie nowym że ich zwalniacie tylko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będziecie lecieć i głupa grać.
zdjecie uzytkownika
;/ - 2013-11-28 17:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Jesteśmy przekonani, że kariera w Oknohit to dobry wybór. Wychodząc z założenia, że to człowiek tworzy rzeczywistość oferujemy różne możliwości rozwoju oraz dodatkowe szkolenia. Naszą największą wartością są ludzie. Szczególnie cenimy tych, którzy poprzez swój własny rozwój przyczyniają się do rozwoju firmy."

To jest zamieszczone na waszej stronie internetowej w zakładce "praca"
najbardziej interesuje mnie to zdanie "Naszą największą wartością są ludzie". Czy aby napewno?? ja się z tym nie mogę zgodzić po dzisiejszym dniu w pracy. pomyślcie sobie tak dogłębnie czy nie czynicie czasami źle dla ludzi...Bardzo źle.(usunięte przez administratora)... Podobno jesteście bardzo wierzącymi ludźmi a chrześcijaninie są przecież dobrymi ludźmi. Zapomnieliście już o tym na rzecz pieniędzy??
zdjecie uzytkownika
skokpordek - 2013-11-28 18:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Traktują nas jak zwykle jak śmieci... masz jakąś normalną prace??
zdjecie uzytkownika
zupka - 2013-11-29 17:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tak mam od 22 sierpnia pracuje w inter carsie a w oknohicie się cos zmienilo ? co tam wogole slychac
zdjecie uzytkownika
karola - 2014-02-07 22:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
a wie ktoś coś może o pracy w biurze w tej firmie? czy też są takie fatalne warunki jak na produkcji? i czy też tak zwalniają często?
zdjecie uzytkownika
Kamyk - 2014-02-17 18:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i rzeczywiście OKNOHIT może być dobrym rozwiązaniem na początek kariery. Chociaż nikt nie pisał nic o zarobkach.
zdjecie uzytkownika
oli - 2014-02-21 19:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Kamyk" co masz na myśli? Bo z tego co tu czytam to brak możliwości jakiegokolwiek rozwoju ppracownika w tej firmie.. Czyli jak jest z zarobkami?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-02-27 10:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oli, pewnie Kamyk delikatnie zasugerował, że chętnie przeczytałby jak tam jest z zarobkami, właściwie to dobre pytanie, bo tez interesuje mnie oknohit.
zdjecie uzytkownika
sot - 2014-03-19 20:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
interesuje mnie jak jest tak z zarobkami jak i z innymi sprawami w Oknohicie. Ktoś z Was może podać jakieś konkrety?
zdjecie uzytkownika
soft - 2014-04-09 08:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ma poważne zadłużenia, pracownicy są wysyłani na wolne bo nie ma pieniędzy na materiał. Uwaga! jeśli szukacie pracy to omijajcie oknohit, ponieważ lada dzień mogą ogłosić bankructwo...
zdjecie uzytkownika
snekty - 2014-04-25 16:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodam swoja opinie zostalem zaproszony do firmy na 6rano myslalem ze ktos mi powie jakie sa warunki przyjecia ,czy umowa itd a gosc mi sie pyta czy mam ubranie robocze oczywiscie na dniowke mnie zaprasza bez umowy bez badan bez niczego i tylko smieszne burkniecie wydaje z siebie jezeli chodzi o ile zarobie ,dajcie sobie spokoj gdy ktos zadzwoni z tej firmy do was szkoda waszego czasu no chyba ze chcecie byc (usunięte przez administratora) na jeden dzien i potem papa bez grosza ,sprawa juz zgloszona odpowiednim sluzbom myslalem ze takich firm juz niema ale jak widac zdarzaja sie ,zenujące
zdjecie uzytkownika
rubel - 2014-05-02 12:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@snekty, jak dostałeś ofertę pracy przez ten jeden dzień to sobie poszedłeś od razu? szybko się poddajesz jak na szukającego pracy
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-05-30 15:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszy dzień w nowej pracy zazwyczaj jest najgorszy, dopiero jak sie człowiek wdroży przez kilka tygodni powinien wydawac opinie, czy to w oknohit, czy gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-06-06 23:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oknohit poszukuje do pracy montera stolarki okiennej PVC oraz magazyniera, nie wiecie co oferują, bo nic nie napisali na tronie o szczegółach.
zdjecie uzytkownika
nawrucony - 2014-06-07 20:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukas - 2014-06-06 23:06:27]:
kolego,nawet sie nie zarażaj ta firma,na poczatek umowa zlecenie i 1550 zł pensji i tak minimum 2 lata,firma ma czesto przestoje,wiec o pełnej pensji zapomnij,atmosfera fatalna,od początku roku na około 30 pracowników produkcji 10 sie zwolniło,ciągle ktos sie zwalnia i kogos przyjmuja,firma poważnie zadłuzona,a ostatnio nawet spózniali sie z wypłatą.Jeśli naprawde jestes zdesperowany,ażeby miec jakomkolwiek prace to prosze bardzo,jesl nie to szukaj czegos lepszego(z tym nie powinno byc wiekszego problemu),pozdrawiam i życze powodzenia.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-06-10 19:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli generalnie to jest praca dobra dla studentów, tak? bo 1500 zł to bez szału szczerze mówiąc, starczy na opłatę za mieszkanie akurat, a nie wiecie ile zarabia tam już doświadczony pracownik ze stażem?
zdjecie uzytkownika
skrech - 2014-06-11 16:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mega przykład jak prawdziwe jest powiedzenie"chytry traci dwa razy" Oknoshitbankrut:)
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-06-11 19:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majka - 2014-06-10 19:51:16]:
Doświadczonych pracowniow wiele nie zostało:)zarabiaja góra 1750 i zapier... na 3 stanowiskach!kto mądrzejszy dawno stąd sie zwolnił!
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-06-23 19:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierze, 1750 to jest maks? ostateczna suma? a jest tak na wszystkich stanowiskach czy to jest jednak różnica w jakim dziale się pracuje? mam nadzieje, że jednak dostaje się w takim razie jakieś premie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU OKNOHIT SJ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski