Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PPHU OKNOHIT SJ

Pracowałeś w firmie PPHU OKNOHIT SJ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
skokpordek - 2013-11-28 18:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Traktują nas jak zwykle jak śmieci... masz jakąś normalną prace??
zdjecie uzytkownika
zupka - 2013-11-29 17:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
tak mam od 22 sierpnia pracuje w inter carsie a w oknohicie się cos zmienilo ? co tam wogole slychac
zdjecie uzytkownika
karola - 2014-02-07 22:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
a wie ktoś coś może o pracy w biurze w tej firmie? czy też są takie fatalne warunki jak na produkcji? i czy też tak zwalniają często?
zdjecie uzytkownika
Kamyk - 2014-02-17 18:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i rzeczywiście OKNOHIT może być dobrym rozwiązaniem na początek kariery. Chociaż nikt nie pisał nic o zarobkach.
zdjecie uzytkownika
oli - 2014-02-21 19:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Kamyk" co masz na myśli? Bo z tego co tu czytam to brak możliwości jakiegokolwiek rozwoju ppracownika w tej firmie.. Czyli jak jest z zarobkami?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-02-27 10:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oli, pewnie Kamyk delikatnie zasugerował, że chętnie przeczytałby jak tam jest z zarobkami, właściwie to dobre pytanie, bo tez interesuje mnie oknohit.
zdjecie uzytkownika
sot - 2014-03-19 20:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
interesuje mnie jak jest tak z zarobkami jak i z innymi sprawami w Oknohicie. Ktoś z Was może podać jakieś konkrety?
zdjecie uzytkownika
soft - 2014-04-09 08:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ma poważne zadłużenia, pracownicy są wysyłani na wolne bo nie ma pieniędzy na materiał. Uwaga! jeśli szukacie pracy to omijajcie oknohit, ponieważ lada dzień mogą ogłosić bankructwo...
zdjecie uzytkownika
snekty - 2014-04-25 16:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodam swoja opinie zostalem zaproszony do firmy na 6rano myslalem ze ktos mi powie jakie sa warunki przyjecia ,czy umowa itd a gosc mi sie pyta czy mam ubranie robocze oczywiscie na dniowke mnie zaprasza bez umowy bez badan bez niczego i tylko smieszne burkniecie wydaje z siebie jezeli chodzi o ile zarobie ,dajcie sobie spokoj gdy ktos zadzwoni z tej firmy do was szkoda waszego czasu no chyba ze chcecie byc (usunięte przez administratora) na jeden dzien i potem papa bez grosza ,sprawa juz zgloszona odpowiednim sluzbom myslalem ze takich firm juz niema ale jak widac zdarzaja sie ,zenujące
zdjecie uzytkownika
rubel - 2014-05-02 12:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@snekty, jak dostałeś ofertę pracy przez ten jeden dzień to sobie poszedłeś od razu? szybko się poddajesz jak na szukającego pracy
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-05-30 15:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszy dzień w nowej pracy zazwyczaj jest najgorszy, dopiero jak sie człowiek wdroży przez kilka tygodni powinien wydawac opinie, czy to w oknohit, czy gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-06-06 23:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oknohit poszukuje do pracy montera stolarki okiennej PVC oraz magazyniera, nie wiecie co oferują, bo nic nie napisali na tronie o szczegółach.
zdjecie uzytkownika
nawrucony - 2014-06-07 20:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukas - 2014-06-06 23:06:27]:
kolego,nawet sie nie zarażaj ta firma,na poczatek umowa zlecenie i 1550 zł pensji i tak minimum 2 lata,firma ma czesto przestoje,wiec o pełnej pensji zapomnij,atmosfera fatalna,od początku roku na około 30 pracowników produkcji 10 sie zwolniło,ciągle ktos sie zwalnia i kogos przyjmuja,firma poważnie zadłuzona,a ostatnio nawet spózniali sie z wypłatą.Jeśli naprawde jestes zdesperowany,ażeby miec jakomkolwiek prace to prosze bardzo,jesl nie to szukaj czegos lepszego(z tym nie powinno byc wiekszego problemu),pozdrawiam i życze powodzenia.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-06-10 19:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli generalnie to jest praca dobra dla studentów, tak? bo 1500 zł to bez szału szczerze mówiąc, starczy na opłatę za mieszkanie akurat, a nie wiecie ile zarabia tam już doświadczony pracownik ze stażem?
zdjecie uzytkownika
skrech - 2014-06-11 16:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mega przykład jak prawdziwe jest powiedzenie"chytry traci dwa razy" Oknoshitbankrut:)
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-06-11 19:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [majka - 2014-06-10 19:51:16]:
Doświadczonych pracowniow wiele nie zostało:)zarabiaja góra 1750 i zapier... na 3 stanowiskach!kto mądrzejszy dawno stąd sie zwolnił!
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-06-23 19:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wierze, 1750 to jest maks? ostateczna suma? a jest tak na wszystkich stanowiskach czy to jest jednak różnica w jakim dziale się pracuje? mam nadzieje, że jednak dostaje się w takim razie jakieś premie?
zdjecie uzytkownika
Precel - 2014-09-28 20:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownicy to porażka. Kierownik produkcji to mruk, zawsze odpowiada burknięciem. A zas kierownik magazynu Andrzejek to potwór, wiecznie sie drze tylko mu bata za ludzi brakuje. Robic, robic, robic, a jak sie pomyli to swinia zawsze zwali na kogos wine. Wchodzi szefom w tylek bez wazeliny. Uwazajcie bo to klamca
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-09-29 16:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niestety ludzi nie nauczysz kultury @Precel, ale w pełni Cię rozumiem, nie możesz zmusić kierowników do tego, żeby z szacunkiem traktowali innych, zwłaszcza pracowników, więc za bardzo z tym nic nie zrobisz.. ale życzę powodzenia w tej firmie, mam nadzieje, ze coś się jednak zmieni na lepsze, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-10-03 19:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Precel - 2014-10-03 19:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [majka - 2014-09-29 16:36:46]:
Na szczęście już tam nie pracuję:):) Ale nienawiść do kierownika Chama Andrzeja pozostanie we mnie na długo. W biurach też na niego narzekają bo wszystkimi chce rzadzić i do wszystkiego sie wtrąca, uważa się za wazniejszego od szefów. Ale burak zawsze bedzie burakiem
zdjecie uzytkownika
bowman - 2014-10-26 15:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, zainteresowałem się pracą w Oknohicie na stanowisku Monter stolarki okiennej PVC - widziałem , że właśnie dość niedawno wstawili ofertę pracy. Niestety nie ma tam podanych zbyt wielu szczegółów odnoszących się do wykonywanej roboty, właściwie nie ma tam nic. Stąd moja prośba o opinie na temat warunków na tym stanowisku
zdjecie uzytkownika
mistrzu - 2014-10-27 16:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca jak praca, z tym ze zarobki fatalne ale najgorsza jest atmosfera w pracy... kierownictwo w sezonie goni pracowników jak roboli w chińskiej fabryce aj jak sezon się konczy to sorry robole ale macie wolne bezpłatne i będziemy dzwonic jak będą zlecenia... wlasciciele to już wogole porazka bo co jak co ale do prowadzenia takiego interesu to się nie nadawaja. i jeszcze slowo na temat kierownictwa... kierownik Sobota jest ok, jak by nie on to produkcja w tej firmie pada na ryj. kiero Andrzej to już inna bajka kombinator i walkarz, normalnie traktuje tylko swoich ludzi z polanki reszte uwarza za de i burakow. pracowałem tam 3 lata i szczerze nie polecam pracy w tej firmie. pozdro dla HELENKI I MARYSI:)
zdjecie uzytkownika
Były szklorz - 2015-07-31 19:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ta firma jeszcze dycho??????????? Godajom po wsi ze Andrzejej i Grzeiek juz wsio przehandlowali na boku pewnie w polance, kierowca na kierownika he he i jak w tej polsce dobrze mo być@@@@@@@@@
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-24 23:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
soko - 2015-08-24 23:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mi sie jakos nie chce wierzyc ze doswiadczony pracownik do 1750 zl tylko zarobi..ja osobiscie chce sie dostac do PPHU OKNOHIT SJ na stanowisko handlowca. mam na tym stanowisku spore doswiadczenie no i umiem jezyk niemiecki na poziomie zaawansowanym, no i jak myslicie mam szanse sie dostac do firmy?>
zdjecie uzytkownika
Były szklorz - 2015-08-27 21:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [soko - 2015-08-24 23:15:27]:
Uwierz że zarabia nawet mniej. I nawet ci twój niemiecki nie pomoże ani chiśki@@@@@ wcale nie jest potrzebny. Teraz pozwalniali ludzi z biura a na produkcji zwolnienia są stale. Kasy niemaja to z czego ci zapłacą. Chyba z renty Achtelikowej he he he
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU OKNOHIT SJ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PPHU OKNOHIT SJ?
Zadaj pytanie
alert