brak logo

PPHU OKNOHIT SJ

Chełm Śląski

Opinie o PPHU OKNOHIT SJ

magqzyn 2012-12-22 15:36:11
Ja tez cos dodam. Ostatnio jak prezesi byli na jakimś wyjeździe razem to szło dziwmym trafem dużo okien bez szkła.. Dziwne ze tak (usunięte przez administratora)wszystkich popedzal ze to ma zejsc. A moja dziewczyna widziała te okna w okolicach osieka po południu. To nie jest dziwne? Albo jak ktoś zadzwonił do firmy że okna z oknohit ktoś z auta na inne auto przekłada Na kolbego? Co (usunięte przez administratora)? Dobrze że pani (usunięte przez administratora)wtedy odebrala telefon nie? Bo nic nikomu nie powiedziała.... (usunięte przez administratora)nawet się nie nadaje na kierowce, a co dopiero na kierownika. Ps. W polance na niego i jego rodzinę mówią (usunięte przez administratora)
forfiter 2013-01-09 21:53:20
narzekacie na tego (usunięte przez administratora), a powiem wam ze jeszcze mi nikt w życiu tyle nie dał co on mi naobiecywał "i przypuszczam ze wam tez"
1
pracs 2013-01-30 18:11:25
I nie pisze tutaj żeby was zgnoić, pogrążyć czy coś w tym stylu. Pisze po prostu jak jest, niech inni widzą jaka to jest "wspaniała" firma. Zresztą gdyby było wszystko porządku to podejrzewam że nie było by tutaj negatywnych komentarzy i tej jednej gwiazdki w ocenie firmy, tylko by były pozytywne i ocena co najmniej 4, ponieważ ta firma ma wielki potencjał, gdyby tylko zmieniło się jej zakłamane kierownictwo i jeden prezes który krąży cały czas po hali i wskazuje jak (usunięte przez administratora) palcem czego by się tu uczepić....
kama1 2013-02-25 09:48:16
witam, mam pytanie czy kobiety też pracują w tej firmie na produkcji,co robią, jak jest w stosunku do nich
proszę o odpowiedz
kama1 2013-03-06 13:15:09
dziękuję, a zarobki
2
marek 2013-03-10 09:34:55
właśnie jakie są zarobki może ktoś by coś napisał ( poszukuję pracy)
1
tedy 2013-03-11 05:47:34
1600 na umowie zlecenie,1550 na umowie o prace. Z tym ze zanim dostaniecie umowe o prace to sie skończy sezon i na 90% was zwolnią.
oszuści 2013-05-15 23:21:49
Witam. Mam juz powoli dość wymyślania prezesow i kierownikow w tej firmie. Oglaszam na tym forum ze jeśli jeszcze raz wymyslicie jakies odrabianie w sobote(włącznie z ta teraz) za normalna stawke to ja zglosze wszystko do inspekcji pracy(włącznie z resztą waszych przekrętów.a jest ich wiele:) ). Jak juz wymyslacie odrabianie to mamy dostac 50% dodatkowo za ten dzien( czyli odrabiamy np piatek w sobote to liczy sie postawa za piatek + 50%) ludzie nie dajcie sie oszukac!!! A pan panie (usunięte przez administratora) jak nie umie normalnie rozmawiać z ludźmi to lepiej zamknij sie w swoich czterech ścianach i tam siedz! Bo na (usunięte przez administratora) nam taki kierownik który od razu krzyczy jak Dziecko jak ludzie normalnie z nim rozmawiają! Albo inny przykład, przychodzi do kier.(usunięte przez administratora) pracownik z karta urlopowa a ten ja przy pracowniku targa na drobne strzępy. Ma pan chyba problemy emocjonalne, ale niech pan swoje problemy zostawia w domu, bo my w pracy patologii nie potrzebujemy.
1
gorol 2013-06-30 12:09:57
siema,
co trzeba zrobić żeby zostać kierownikiem?
1
Były pracownik 2013-07-17 19:07:30
Ja też coś napisze, oczywiście zostanę pewnie zbesztany tutaj od razu ale każdy ma prawo do własnego zdania. W okno-hicie pracowałem przez tamten sezon, główny problem widziałem w pracownikach którzy się wzajemnie nie szanują, obrażają, podstawiają sobie przysłowiowe "świnie", a także obgadują innych za plecami i sami się nastawiają "wrogo" do pracy... Jak dla mnie przy dzisiejszej sytuacji na rynku pracy Okno-hit nie jest najgorszy. Jedyny minus jak dla mnie to to że zwolnili mnie bez skrupułów po sezonie i do dnia dzisiejszego się nie odezwali. Więc ludzie nie narzekajcie bo niektórzy wogóle nie mają pracy i nawet tego 1550zl nie mają.....
XXx 2013-08-30 19:33:46
do szanownych kierowników. Czy wy uważacie że my jako pracownicy jesteśmy jakimiś maszynami , że my się nie męczymy. Miały wejść w życie 2 zmiany i mieliśmy pracować normalnie jak na człowieka ustało po 8h a nie po 10h i jeszcze do tego potraficie tylko nas gonić. Bo do cholery my też mamy prywatne życie jak dom,rodzina,znajomi. Gdy byście jeszcze dali nam normalnie pieniądze za te nadgodziny a wy nam dajecie same ochłapy. Może tak spróbujcie sobie sami ponosić szyby czy okna po 10h to zobaczycie jak to jest a nie wykorzystujcie ludzi na każdym kroku, bo mogę się założyć że za 2 miesiące znowu nie będzie roboty to nawet nie powiecie nowym że ich zwalniacie tylko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będziecie lecieć i głupa grać.
2
;/ 2013-11-28 17:56:57
"Jesteśmy przekonani, że kariera w Oknohit to dobry wybór. Wychodząc z założenia, że to człowiek tworzy rzeczywistość oferujemy różne możliwości rozwoju oraz dodatkowe szkolenia. Naszą największą wartością są ludzie. Szczególnie cenimy tych, którzy poprzez swój własny rozwój przyczyniają się do rozwoju firmy."

To jest zamieszczone na waszej stronie internetowej w zakładce "praca"
najbardziej interesuje mnie to zdanie "Naszą największą wartością są ludzie". Czy aby napewno?? ja się z tym nie mogę zgodzić po dzisiejszym dniu w pracy. pomyślcie sobie tak dogłębnie czy nie czynicie czasami źle dla ludzi...Bardzo źle.(usunięte przez administratora)... Podobno jesteście bardzo wierzącymi ludźmi a chrześcijaninie są przecież dobrymi ludźmi. Zapomnieliście już o tym na rzecz pieniędzy??
1
skokpordek 2013-11-28 18:20:13
a do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Traktują nas jak zwykle jak śmieci... masz jakąś normalną prace??
1
zupka 2013-11-29 17:07:20
tak mam od 22 sierpnia pracuje w inter carsie a w oknohicie się cos zmienilo ? co tam wogole slychac
3
karola 2014-02-07 22:07:00
a wie ktoś coś może o pracy w biurze w tej firmie? czy też są takie fatalne warunki jak na produkcji? i czy też tak zwalniają często?
4
oli 2014-02-21 19:38:33
"Kamyk" co masz na myśli? Bo z tego co tu czytam to brak możliwości jakiegokolwiek rozwoju ppracownika w tej firmie.. Czyli jak jest z zarobkami?
1
soft 2014-04-09 08:37:47
Firma ma poważne zadłużenia, pracownicy są wysyłani na wolne bo nie ma pieniędzy na materiał. Uwaga! jeśli szukacie pracy to omijajcie oknohit, ponieważ lada dzień mogą ogłosić bankructwo...
snekty 2014-04-25 16:15:35
dodam swoja opinie zostalem zaproszony do firmy na 6rano myslalem ze ktos mi powie jakie sa warunki przyjecia ,czy umowa itd a gosc mi sie pyta czy mam ubranie robocze oczywiscie na dniowke mnie zaprasza bez umowy bez badan bez niczego i tylko smieszne burkniecie wydaje z siebie jezeli chodzi o ile zarobie ,dajcie sobie spokoj gdy ktos zadzwoni z tej firmy do was szkoda waszego czasu no chyba ze chcecie byc (usunięte przez administratora) na jeden dzien i potem papa bez grosza ,sprawa juz zgloszona odpowiednim sluzbom myslalem ze takich firm juz niema ale jak widac zdarzaja sie ,zenujące
lukas 2014-06-06 23:06:27
Oknohit poszukuje do pracy montera stolarki okiennej PVC oraz magazyniera, nie wiecie co oferują, bo nic nie napisali na tronie o szczegółach.
nawrucony 2014-06-07 20:36:09
kolego,nawet sie nie zarażaj ta firma,na poczatek umowa zlecenie i 1550 zł pensji i tak minimum 2 lata,firma ma czesto przestoje,wiec o pełnej pensji zapomnij,atmosfera fatalna,od początku roku na około 30 pracowników produkcji 10 sie zwolniło,ciągle ktos sie zwalnia i kogos przyjmuja,firma poważnie zadłuzona,a ostatnio nawet spózniali sie z wypłatą.Jeśli naprawde jestes zdesperowany,ażeby miec jakomkolwiek prace to prosze bardzo,jesl nie to szukaj czegos lepszego(z tym nie powinno byc wiekszego problemu),pozdrawiam i życze powodzenia.
skrech 2014-06-11 16:37:42
Mega przykład jak prawdziwe jest powiedzenie"chytry traci dwa razy" Oknoshitbankrut:)
2
buła 2014-06-11 19:19:19
Doświadczonych pracowniow wiele nie zostało:)zarabiaja góra 1750 i zapier... na 3 stanowiskach!kto mądrzejszy dawno stąd sie zwolnił!
3
Precel 2014-09-28 20:08:35
Kierownicy to porażka. Kierownik produkcji to mruk, zawsze odpowiada burknięciem. A zas kierownik magazynu Andrzejek to potwór, wiecznie sie drze tylko mu bata za ludzi brakuje. Robic, robic, robic, a jak sie pomyli to swinia zawsze zwali na kogos wine. Wchodzi szefom w tylek bez wazeliny. Uwazajcie bo to klamca
3
Precel 2014-10-03 19:40:55
Na szczęście już tam nie pracuję:):) Ale nienawiść do kierownika Chama Andrzeja pozostanie we mnie na długo. W biurach też na niego narzekają bo wszystkimi chce rzadzić i do wszystkiego sie wtrąca, uważa się za wazniejszego od szefów. Ale burak zawsze bedzie burakiem
4
mistrzu 2014-10-27 16:13:48
praca jak praca, z tym ze zarobki fatalne ale najgorsza jest atmosfera w pracy... kierownictwo w sezonie goni pracowników jak roboli w chińskiej fabryce aj jak sezon się konczy to sorry robole ale macie wolne bezpłatne i będziemy dzwonic jak będą zlecenia... wlasciciele to już wogole porazka bo co jak co ale do prowadzenia takiego interesu to się nie nadawaja. i jeszcze slowo na temat kierownictwa... kierownik Sobota jest ok, jak by nie on to produkcja w tej firmie pada na ryj. kiero Andrzej to już inna bajka kombinator i walkarz, normalnie traktuje tylko swoich ludzi z polanki reszte uwarza za de i burakow. pracowałem tam 3 lata i szczerze nie polecam pracy w tej firmie. pozdro dla HELENKI I MARYSI:)
2
Były szklorz 2015-07-31 19:53:02
To ta firma jeszcze dycho??????????? Godajom po wsi ze Andrzejej i Grzeiek juz wsio przehandlowali na boku pewnie w polance, kierowca na kierownika he he i jak w tej polsce dobrze mo być@@@@@@@@@
2
Były szklorz 2015-08-27 21:28:33
Uwierz że zarabia nawet mniej. I nawet ci twój niemiecki nie pomoże ani chiśki@@@@@ wcale nie jest potrzebny. Teraz pozwalniali ludzi z biura a na produkcji zwolnienia są stale. Kasy niemaja to z czego ci zapłacą. Chyba z renty Achtelikowej he he he
2
Maja 2015-09-24 17:56:43
Nie opłaca się zwalniać, ale do takiego wniosku mogą dojść tylko inteligentni ludzie. Niestety, Achteliki to dwa głąby bez odrobiny szacunku dla ludzi,dwaj kierownicy... cóż, poczytaj opinie wyżej. Chorujesz tydzień, dwa jak nie masz chodów to wylatujesz. Upomnisz się o umowę o pracę zamiast śmieciówki- wylatujesz, chcesz podwyżkę- wylatujesz. Problemy z wypłatami są co miesiąc. Produkcji w miarę terminowo płacą te marne grosze, w biurach z tego co wiem zawsze się spóźniają. W biurze handlowcy i panie z zakupów zarabiają 1600 zł na rękę /nie wiem jak jest u księgowych/. wiem ze sprawdzonego źródła.
1
aras 2015-10-24 19:48:32
Wątpię, aby było to prawdą
maja 2015-11-02 21:35:10
Nie chcę studzić Twojego zapału, życzę jak najlepiej. Obyś wytrwał jak najdłużej. 1600 zł Ci wystarczy jak jesteś pod skrzydłami mamusi, ale spróbuj za to. utrzymać rodzinę. Powodzenia z Ganobisem!!!!
4
e6et 2015-11-05 21:31:02
prawda jest taka ze juz powoli nie ma kto pracowac bo rotacja wieksza niz na kasie, zwolnienia z byle powodu i zostawanie po 10 godzin a jeszcze maja problem z wyplaceniem nadgodzin. nie polecam, tylko w OSTATECZNOSCI!!!
3
mario 2015-12-11 18:35:56
" no ale nie oszukujmy się, reszta jest ok :D"-Grzegorz,to ty?człwieku z choinki się urwałeś,co jest ok?1550 zl wyplaty,umowa zlecenie przez 3 lata,bez urlopu,chorobowego,emerytalnego,itd.przychodzi zima i ledwo 1000zl się zarabia,bo nie ma pracy,gorące pozdrowienia dla wszystkich co się zwolnili z tego oknoshitu!
3
mario 2015-12-19 18:40:58
No to kolego widze ze nie Ty wiesz co to znaczy praca na umowe zlecenie!!!
2
mario2 2016-01-03 18:58:27
Gosciu,albo jesteś naprawdę tak tępy,albo tylko odajesz!!!wpisz sobie w goglach roznice miedzy umowa o prace,a umowa zlecenie to nie jest trudne,zycze więcej rozumu!!!
1
Precel 2016-01-07 19:01:56
mario2 ma rację,Ty chyba nie rozumiesz co to jest umowa zlecenie. Uczciwe podejście do pracowników? Jaja sobie robisz czy jesteś taki naiwny. Jak pracujesz na umowę zlecenie to nie masz prawa do urlopu, do płatnego L-4, jak są przestoje z winy pracodawcy to Ty nie masz żadnej kasy bo nie pracujesz, a tak jak wspominałem płatny urlop Ci się nie należy. W zeszłym roku stali prawie cały styczeń, jak myślisz, ile zarobili i przynieśli do domu na utrzymanie?
2
mario2 2016-01-09 12:13:36
Chociaz jeden kumaty gość się udziela;)
2
gonzo 2016-01-14 17:59:12
hahahahahaha!!za styczeń to na pewno więcej zarobisz na umowie zlecenie,moze na waciki Ci wystarczy,a z ta atmosfera to pojechałes,najlepiej to zmien dealera,bo straciłes kontakt z rzeczywistoscia.
2
roko 2016-01-16 17:49:19
gonzo ma racje,pozytywne opinie to chyba tylko kierownik pisze,bo mu buła kazał,takze wiem jak jest od srodka dlatego się zwolniłem.Jok-dobrze,przyjemnie,to ty chyba nie widziałeś na oczy innej firmy,na hali zimno bo załuja na opał,kierownik stoi pracownikiem jak gestapo,umowa zlecenie przez zime to nic miłego jak się ma rodzine na utrzymaniu,skoro mówisz ze tak super fajnie jest w oknohicie to powiedz mi dlaczego w firmie ,która jest na rynku kilkanaście lat nie ma"starych pracowników",tylko ciagle nowi,jasli jesteś choć trochę inteligetny to sobie odpowiesz
2
precel 2016-02-17 22:40:01
Job kto ty? Młody Achtelik? A może Buła zlecił jakiejś firmie hejtowanie niepochlebnych postów? Nikt kto pracuje lub pracował w oknohicie takich bzdur o miłej atmosferze by nie napisał. Chyba ze Ga...bis lub So...ta dwa przydupasy.
1
precel 2016-02-17 22:46:21
Pokrętne rozumowanie... Rotacja jest dlatego że nie szanują pracowników, fatalnie płacą i nie dają umów. A nie dlatego nie dają umów bo jest rotacja, pomyśl logicznie zanim napiszesz pierdoły.
2
Precel 2016-02-17 22:51:35
Gonzo, mario, roko dają prawdziwy obraz tej foremki. 88
1
tajfun 2016-04-07 15:08:06
gdybys bystrzaku czytał ze zrozumieniem to bys wiedział ze chodzi o umowę o prace,ale tak to jest jak się konczy edukacje na gimnazjum,a co do szkolen to pojechałeś ostro,o jakie ci chodzi szkolenia?chyba czytania!
1
precel 2016-05-25 22:13:10
Oooo, jak po liceum to nie masz szans. Wpędziłbyś w kompleksy wielkiego kierownika Ganobisa, on ma tylko zawodówke hehehe
1
@precel 2016-07-06 21:42:38
Nie chciałem urazić nikogo po zawodówce. Nikogo oprócz wielkiego (usunięte przez administratora). Dzięki niemu i Sobocie firma stoi na granicy bankructwa. O ile już nie upadła bo gadają ludzie po Chełmie, że komornik łapę na maszynach położył.
2
Simon 2016-07-10 00:10:17
wypłaty na czas? hahaha dobre sobie kolejny raz oczywiscie wyplat nie ma!!
2
zorro 2016-07-10 12:42:01
apropo terminowych wypłat, to chciałbym przypomnieć ze firma oknohit przegrała sprawę w sadzie pracy z trzema byłymi pracownikami.,sprawa dotyczyła o spóźnienie się z wypłata o 3 dni i niepłacenie składek zus za prawie rok wstecz,oknohit musiał zapłacić każdemu z tych pracowników ponad 12000zł odszkodowania!
2
byly 2016-07-16 16:19:45
Tak jak napisali zarobki nie zawsze sa terminowo, na biurach ponoc nie dostaja w terminie. Co do tego czy adekwatne do obowiazkow to zapomnij. Jak kogos nie ma to nie wazne czy umiesz czy nie robisz za kogos albo nawet za kilka osob.
1
szukampracy 2016-10-04 09:34:12
Jakie zarobki i warunki pracy w oknohicie bo szukam pracy a nie chce iść do zakładu za niewolnika?
poa 2016-10-05 14:55:36
szukają i ze znajomość niemieckiego i wloskiego tez
jo tu był 2016-11-05 17:40:27
radze wam unikajcie tego syfu z daleka chyba że chcecie być wyzywani od huji i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] andrzej gruby kierownik od siedmiu boleści to typowy debil i mój ślepy pies byłby lepszym kierownikiem niż on. grzesiek czyli Cipa to typowy mruk i erotuman żadnej lasce nie przepuści co ma wielkie cycuchy bierze ją pod swoje skrzydełka i podnosi stawkę. omijać to gów.. z daleka.
3
Zostaw swoją opinię o PPHU OKNOHIT SJ - Chełm Śląski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU OKNOHIT SJ