brak logo

Dariusz Psionka

Łódź

Opinie o Dariusz Psionka

fajt_lapa74 2011-11-20 07:56:57
Same plusy. Dariusz Psionka jest poważnym i konkretnym sprzedającym. Przedmiot transakcji - Bmw 730 - najwyższej jakości. Nic dodać, nic ująć.
Mati 2011-11-20 07:59:40
Współpracując wspólnie z Dariuszem byłem pod wrażeniem jego głębokiej wiedzy jaką posiada. Niezależny, innowacyjny, charyzmatyczny i dobrze wykształcony pasjonat którego nie można przecenić - to właśnie Dariusz. Oto on - bystry ekspert. Dariusz to inteligentny i ostrożny perfekcjonista. Sprawia, że niemożliwe staje się możliwym. Jakkolwiek Dariusz jest wyjątkowo technicznym umysłem, posiada równocześnie zdolność do komunikacji prostym, przyjaznym językiem z dużym poczuciem humoru.
Jurek 2011-11-20 08:00:42
Miałem przyjemność pracować wraz z Dariuszem w tej samej firmie. Byliśmy członkami różnych zespołów ściśle wspólpracujących ze sobą. Dariusz to znakomity naturalny lider, o dużym poczuciu humoru. Wysoce zorganizowany, ciężko pracujący i kreatywny programista posiadający umiejętność podejmowania dobrych, czasami śmiałych decyzji. Wspaniały ekspert, osoba której możesz zaufać gdy chcesz mieć pewność, że ważne zadania zostaną wykonane terminowo i precyzyjnie. Zawsze będę miło wspominał współpracę z nim. Znajomość technologii IT w połączeniu z nowoczesnym sposobem zarządzania sprawiają że Dariusz jest pracownikiem z naprawdę dużym potencjałem.
TechnicIT 2011-11-20 08:01:53
Jego awans nie zaskoczył nikogo. Pracowaliśmy około 2 lata w ważnym projekcie. Znakomity i zorganizowany developer, o dużym poczuciu humoru - to właśnie Dariusz. Z łatwością buduje relacje z innymi. Zawsze będę miło wspominał współpracę z Dariuszem
Albi 2011-11-20 08:02:56
Współpracując razem z Dariuszem przekonałem się, że jest on osobą o wielkim doświadczeniu i wiedzy. Dariusz jest wspaniałym liderem, osobą której możesz ślepo zaufać gdy chcesz mieć pewność, że ważne zadania zostaną wykonane terminowo i precyzyjnie. Inteligentny, ciężko pracujący, znakomity i innowacyjny manager. Charyzmatyczny strateg. Posiada naturalną zdolność kierowania zespołem. Potrafi znaleźć kreatywne rozwiązania nawet najbardziej złożonych problemów technicznych.
alek 2011-11-20 08:10:32
zuhinco (743) ( Sprzedający ) Pozytywny pią 14 paź 2011 20:04:34 CEST1758127965 Pokaż
Gorąco polecam!!! Super allegrowicz !!!. Transakcja wzorowa. Pozdrawiam serdecznie, dziękuje za zakup na mojej aukcji i zapraszam ponownie
jmj111 (557) ( Sprzedający ) Pozytywny pią 07 paź 2011 20:41:23 CEST1818597650 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.100%
auto-van3 (550) ( Sprzedający ) Pozytywny czw 06 paź 2011 11:24:36 CEST1817677924 Pokaż
Wszystko w najlepszym porządku, transakcja udana. POLECAM !!!!!!
guni1 (52415) ( Sprzedający ) Pozytywny śro 05 paź 2011 14:06:09 CEST1832723452 Pokaż
Transakcja bez najmniejszych zastrzeżeń. Jak najbardziej zasłużony pozytyw. Dziękuje i polecam wszystkim tego allegrowicza.
czesci-bmw-mini (434) ( Sprzedający ) Pozytywny wto 26 lip 2011 23:04:31 CEST1618995989 Pokaż
Bardzo dobry kontakt oraz szybki wybór formy płatności i wysyłki. Transakcja przeprowadzona bez zarzutu. Dziękujemy, polecamy i zapraszamy ponownie.
hardware_sc (310) ( Sprzedający ) Pozytywny pon 18 lip 2011 12:48:31 CEST1602883458 Pokaż
POLECAM
autohandelmilicz (1647) ( Sprzedający ) Pozytywny czw 07 lip 2011 15:47:04 CEST1685070947 Pokaż
Wszystko ok:) polecam allegrowicza!!!
autohandelmilicz (1647) ( Sprzedający ) Pozytywny czw 07 lip 2011 15:47:03 CEST1601399984 Pokaż
Wszystko ok:) polecam allegrowicza!!!
PPUHWERA (1370) ( Sprzedający ) Pozytywny czw 07 lip 2011 12:07:26 CEST1676818073 Pokaż
Szybka i bezproblemowa transakcja. GORĄCO POLECAM !!!
czesci-bmw-mini (434) ( Sprzedający ) Pozytywny śro 22 cze 2011 21:53:48 CEST1595505231 Pokaż
Bardzo dobry kontakt oraz szybki wybór formy płatności i wysyłki. Transakcja przeprowadzona bez zarzutu. Dziękujemy, polecamy i zapraszamy ponownie.
Maniol (16322) ( Sprzedający ) Pozytywny sob 28 maj 2011 23:51:58 CEST1619674855 Pokaż
Wszystko OK, transakcja bez problemów, szybko , sprawnie, dobry kontakt.
anonim 2011-11-20 08:17:03
opinie o produktach
Mapa kategorii Masz konto Allegro? Zaloguj się
Znajdź opinie o: wyszukiwanie zaawansowane
Strona głównaProduktyTestyLudzieForumMoje konto101 najlepszych Mamy 1 675 631 opinii
Jesteś tutaj: cokupic.pl » Motoryzacja » Opony » Opony osobowe » Opony letnie » Goodyear Excellence 195/65/R15 91 H
Opinie o Goodyear Excellence 195/65/R15 91 H
Goodyear Excellence 195/65/R15 91 H
Kategoria: Opony letnie
Producent: Goodyear

4.24
29 opinii Użytkowników

Dodaj opinię Dodaj do schowka

82/100
Najlepsze oferty z
196,00 zł w sklepie Wejdź
202,00 zł w sklepie Wejdź
208,48 zł w sklepie Wejdź
208,83 zł w sklepie Wejdź
210,00 zł w sklepie Wejdź
Zobacz wszystkie w Ceneo »
Goodyear Excellence
Sprawdź na
Opinie o produkcie (29) Informacje o produkcie Zdjęcia Filmy Ceny w sklepach Aukcje allegro
96% poleca Goodyear Excellence 195/65/R15 91 H
Użycie
- samochody osobowe (25)
- samochody po tuningu (5)
- samochody luksusowe (3)
Trend

Plusy:
- ładny wygląd (66%)
- wytrzymałość (59%)
- dobre osiągi prędkościowe (56%)
- solidność konstrukcji (49%)
- dobra przyczepność (35%)
więcej...
Minusy:
- trudność ustawienia (14%)
- nietrwałość (14%)
- słabe osiągi prędkościowe (4%)
- nieciekawe (4%)
- kiepska konstrukcja (4%)
Podsumowanie opinii o Goodyear Excellence 195/65/R15 91 H
Gruntownie przeanalizowaliśmy 29 recenzji Użytkowników Cokupić.pl o Goodyear Excellence 195/65/R15 91 H, dodanych w ciągu 43 ostatnich miesięcy. Społeczność Użytkowników Cokupić.pl ocenia Goodyear Excellence 195/65/R15 91 H jako bardzo dobry. Piszący opinie w Cokupić.pl uznali, że jego głównym plusem jest: „ładny wygląd”. Właściciele produktu najczęściej wybierają cechę: „zwykły kierowca”. Produkt otrzymał najwyższą ocenę od 52% Użytkowników. Jak wynika z opinii, Internauci polecają ten produkt. W najnowszym zestawieniu uplasował się na 112. miejscu w swojej kategorii. Ostatnio o tym produkcie wypowiadał się klient sklepu agito.pl w dniu 24.05.2010. Zwróć uwagę, że produkt dostępny jest już od 196,00 zł - zobacz oferty w sklepach . Sprawdź bogatą ofertę na Allegro.
Użytkownicy przyznali
5 gwiazdek
52% (15)
4 gwiazdki
31% (9)
3 gwiazdki
10% (3)
2 gwiazdki
3% (1)
1 gwiazdka
3% (1)
Sortuj wg: data | ocena | pomocność 1| 2 | 3 ... z 3następna
Dobre gumy

Opinia o Goodyear Excellence 195/65/R15 91 H
Opinię dodano: 16.03.2009
Polecam ten produkt
Pierwszy raz zdecydowałem się kupić opony asymetryczne i musze przyznać, że nie zawiodłem się. Sporo czytałem opinii i testów zanim zdecydowałem się właśnie na te Goodyeary. W tym zakresie cenowym są zdecydowanie najlepsze. Mają dobrą ścieralność (po pierwszym sezonie nie widac zuzycia bieżnika), niezłe opory toczenia i ca najwazniejsze są bardzo ciche, co jest dużym plusem jak sie jedzie w długą trasę. Polecam.

Plusy:
- wytrzymałość
- dobre osiągi prędkościowe
- solidność konstrukcji
- ładny wygląd
Minusy:
brak


Karaś

9 z 11 Użytkowników uznało tę opinię za pomocną
wg Ciebie: Pomocna opinia Niepomocna opinia Komentarze (0) Zgłoś nadużycie

Super opony

Opinia o Goodyear Excellence 195/65/R15 91 H
Opinię dodano: 20.04.2010
Polecam ten produkt
Opony naprawdę godne polecenia ze względu na niskie opory toczenia - cicha jazda. Najlepszą ocenę tej oponie daję jednak za rewelacyjne trzymanie się drogi w każdych warunkach. Nie ma z nią żadnych problemów podkreślam ŻADNYCH PROBLEMÓW.

Bardzo krótka droga hamowania z ABS - rewelacja, tylko nie wiem, czy bez ABS sytuacja też wygląda podobnie.

Nie polecałbym tych opon młodocianym \"szpanerom\", ponieważ nie da się na nich \"zapiszczeć\" - zarówno podczas raptownego ruszania, jak i nagłego hamowania. Dla mnie to oczywiście plus.

Niesamowicie trzymają się drogi do tego stopnia, że samochód sam się prowadzi - jedzie na wprost nawet przy nierównościach nawierzchni.

Od lipca 2007 roku przejechałem na nich już 140 000 km ścieralność - ubyło 3 mm, ale na mój gust po kolejnych 40 000 km będe je musiał wymienić.

Nastepne też będą Goodyear Excellence 195/65/R15 91 H!!!

Dodam, że mój komplet opon był produkowany w Niemczech a nie w \"Kampuczy\" :)

Plusy:
- wytrzymałość
- dobre osiągi prędkościowe
- solidność konstrukcji
- ładny wygląd
- dobra przyczepność
Minusy:
brak


Artur

heniek 2014-10-10 14:17:06
a czy to prawda, że u Was jest strasznie dużo systemów zmianowych? bo kolega mój chciał wysyłać do Was CV swoje, nie wiem czy w końcu wysłał czy nie, ale nie podobało mu się, że mieli tak dużo tych godzin i chyba nie chciał takiego systemu z tego mi wiadomo, a teraz chcialbym to jakoś zweryfikowac,może to mu pomoże.
Konik 2014-10-16 23:32:58
Wystawienie rekomendacji dla Dariusa jest dla mnie jednocześnie i przyjemnością, i obowiązkiem. Współpracowaliśmy około 2 lata w tym samym czasie. Darius to dbający o detale, ambitny i uczciwy developer. Doświadczony pasjonat, z dużym poczuciem humoru. Potrafi znaleźć kreatywne rozwiązania nawet najbardziej złożonych problemów technicznych.
Adam 2014-10-16 23:33:46
Jak tylko sięgam pamięcią, Dariusz był bardzo produktywną osobą. Awans Dariusza nie był dla nikogo zaskoczeniem. Ambitny współpracownik to właśnie Dariusz. Doświadczony kolega. Jego olbrzymia wiedza i doświadczenie mogą być przykładem dla każdego. Jakkolwiek Dariusz jest wyjątkowo technicznym umysłem, posiada równocześnie zdolność do komunikacji prostym, przyjaznym językiem z dużym poczuciem humoru.
szef 2014-11-21 02:28:03
miliard Ilonko. miliard.
Bełchatów elektrownia się kłania 2014-12-22 20:41:37
Co tłuściochu myslałeś że już zapomniałem o was grube złodzieje .Ludzie psionka sam sobie opinie wypisuje wystarczy zobaczyć daty i godziny,a tak apropo firm to po budmalu był budostal a dom na wyżynnej zlicytowany przez komornika i kupa ludzi wyrolowanych z wypłat a wujo jest księdzem szalezjaninem .
Mateusz 2015-01-04 13:53:21
Polecam firmę!

Konsultacja z szerokim aktywem przedstawia interesująca próbę sprawdzenia modelu rozwoju firmy. W ten oto sposób zaproponowana ostatnio oddolna inicjatywa pomaga w przygotowaniu i realizacji systemu powszechnego uczestnictwa. Wyższe założenia ideowe, a także rozpoczęcie powszechnej akcji kształtowania postaw pozwoli, by organizacja stała się lepsza, dzięki analizie nowych propozycji. Wyniki z końca września to wyraźny sygnał, że stały wzrost i zakres naszej aktywności wymaga sprecyzowania i określenia odpowiednich warunków aktywizacji.
Jurek 2015-01-04 13:54:04
Moi drodzy,aktualna struktura organizacji spełnia istotną rolę w kształtowaniu systemu powszechnego uczestnictwa. Praktyka dnia codziennego dowodzi, że zaproponowana ostatnio oddolna inicjatywa pokazuje, że nie możemy ani na chwilę lekceważyć istniejących warunków administracyjno-finansowych. Musimy mieć pełną świadomość sytuacji gospodarczej; wzmacnianie i rozwijanie struktur nie neguje sensu sygnałów płynących z rynku.
Zosia 2015-01-04 13:58:24
Mózgowie[edytuj]
Ujednoznacznienie Ten artykuł dotyczy mózgu kręgowców. Zobacz też: mózgowie człowieka.

Preparat ludzkiego mózgu:
1. śródmózgowie 2. most 3. rdzeń przedłużony 4. móżdżek 5. kresomózgowie

Porównanie wielkości mózgów ssaków
Mózgowie (łac. cerebrum) – najważniejsza, centralna część ośrodkowego układu nerwowego u kręgowców (w tym u człowieka) znajdująca się w czaszce. Najważniejsze jego funkcje to sterowanie, nadzorowanie działania, homeostaza organizmu (m.in. częstość akcji serca, ciśnienie tętnicze krwi, równowaga wodno-elektrolitowa, temperatura ciała), a także wyższe funkcje nerwowe (funkcje poznawcze, popędowe, pamięć i uczenie się).

Stopień skomplikowania budowy mózgowia odzwierciedla zazwyczaj stopień rozwoju ewolucyjnego organizmu. U ssaków mózgowie składa się z pięciu zasadniczych części. Są to:

kresomózgowie (telencephalon)
międzymózgowie (diencephalon)
śródmózgowie (mesencephalon)
tyłomózgowie wtórne (metencephalon)
rdzeniomózgowie (rdzeń przedłużony) (myelencephalon lub medulla oblongata)
Klinicyści często używają uproszczonego podziału:

półkule mózgu
pień mózgu
Wyróżnia się trzy opony mózgowia (meninges encephali):

opona twarda mózgowia (dura mater encephali) – najbardziej zewnętrzna
pajęczynówka mózgowia (arachnoidea encephali) – środkowa
opona miękka mózgowia (pia mater encephali) – bezpośrednio przylegająca do mózgowia
W mózgowiu występują komory mózgowia (ventriculi cerebri):

w kresomózgowiu dwie komory boczne (czyli komora I oraz II),
w międzymózgowiu komora III (połączona z komorami bocznymi),
w rdzeniomózgowiu komora IV (która łączy się z komorą III w śródmózgowiu wodociągiem Sylwiusza).
Komory mózgowia wypełnia płyn mózgowo-rdzeniowy (liquor cerebrospinalis) – wodnista, przejrzysta, zasadowa ciecz (wypełnia również kanał ośrodkowy rdzenia kręgowego, jamę podtwardówkową i podpajęczynówkową oraz zbiorniki podpajęczynówkowe).


W Wikimedia Commons znajdują się multimedia związane z tematem:
Mózgowie
Bibliografia[edytuj | edytuj kod]
Adam Bochenek, Michał Reicher: Anatomia człowieka. Warszawa: Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1993. ISBN 78-83-200-4251-1.
Zobacz też[edytuj | edytuj kod]
Mózg izolowany
Kategorie: MózgowieAnatomia zwierzątNeuroanatomiaNeurobiologia
Menu nawigacyjne
Utwórz kontoZaloguj sięArtykułDyskusjaCzytajEdytujEdytuj kod źródłowyHistoria i autorzy

Strona główna
Losuj artykuł
Kategorie artykułów
Najlepsze artykuły
Zgłoś błąd
Częste pytania (FAQ)
Dla czytelników
Wyszukaj informacje
Użyj informacji
O Wikipedii
Kontakt
Wspomóż Wikipedię
Dla wikipedystów
Pierwsze kroki
Centrum pomocy
Zasady edytowania
Kawiarenka
Ogłoszenia
Ostatnie zmiany
Narzędzia
Linkujące
Zmiany w linkowanych
Prześlij plik
Strony specjalne
Link do tej wersji
Informacje o tej stronie
Element Wikidanych
Cytowanie tego artykułu
Drukuj lub eksportuj
Utwórz książkę
Pobierz jako PDF
Wersja do druku
W innych językach
Afrikaans
አማርኛ
Ænglisc
العربية
Aragonés
ܐܪܡܝܐ
Asturianu
Авар
Aymar aru
Azərbaycanca
Bamanankan
বাংলা
Bân-lâm-gú
Беларуская
Беларуская (тарашкевіца)‎
Bislama
Български
Bosanski
Brezhoneg
Буряад
Català
Čeština
ChiShona
Cymraeg
Dansk
Deutsch
ދިވެހިބަސް
Dolnoserbski
Eesti
Ελληνικά
English
Español
Esperanto
Euskara
فارسی
Français
Frysk
Gaeilge
Galego
ગુજરાતી
客家語/Hak-kâ-ngî
한국어
Հայերեն
हिन्दी
Hornjoserbsce
Hrvatski
Ido
Ilokano
Bahasa Indonesia
Interlingua
Iñupiak
Íslenska
Italiano
עברית
Basa Jawa
ಕನ್ನಡ
Kapampangan
ქართული
Қазақша
Kinyarwanda
Kiswahili
Kreyòl ayisyen
Кыргызча
Лакку
Latina
Latviešu
Lëtzebuergesch
Lietuvių
Limburgs
Lingála
Lojban
Magyar
Македонски
മലയാളം
मराठी
Bahasa Melayu
Монгол
မြန်မာဘာသာ
Nāhuatl
Nederlands
नेपाली
नेपाल भाषा
日本語
Нохчийн
Norsk bokmål
Norsk nynorsk
Nouormand
Occitan
Олык марий
Oʻzbekcha
ਪੰਜਾਬੀ
Pangasinan
پنجابی
پښتو
Português
Română
Runa Simi
Русиньскый
Ру
helkana 2016-05-15 19:21:31
amm, akurat teraz nie potrzebują nikogo do pracy. W mojej ocenie oni nie chcą aż tak szerokiej kadry mieć.
Zostaw swoją opinię o Dariusz Psionka - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dariusz Psionka