brak logo

Alken Corrugated Board Sp. z o. o.

Rokitki

Opinie o Alken Corrugated Board Sp. z o. o.

mmmmm 2014-06-02 11:42:44
Alken w Polkowicach to masakra, wypłata to najniższa krajowa, (usunięte przez administratora)
5
os 2014-11-07 00:08:58
Alken w Polkowicach jest porażką na maksa umowa o dzieło 1500 zł brutto kto będzie pracował za takie śmieszne pieniądze nie dajcie się wykorzystywać ! obiecują dużo mało robią .
1
Michał 2014-11-11 10:08:30
syf pracowalerm tam 2 dni dluzej nie wytrzymalem nie polecam
3
były 2014-12-03 20:13:02
syf to mało powiedziane to co tam się dzieje to jakieś jaja a prezesi to do przedszkola powinni iść porażka jakich mało. Minimalne zarobki, maksymalny wyzysk, atmosfera do (usunięte przez administratora) wszyscy którzy przychodzą tam do pracy popracują góra do wypłaty i uciekają z tego syfu ta firma nie powinna istnieć nie umią nią żadzić i przekręty na nadgodzinach robią
3
egon 2015-10-26 19:42:02
syf to mało powiedziane to co tam się dzieje malo powiedziane .przyjmij sie do alkana to tak cie wyprostuja i wytresuja ze bedziesz z reki jadl.a jak dalej bedziesz sie mizgał do szefow to nawet bedziesz na L4 przychodzil tak cie wytresuja.....śmiech na sali co oni tam wyprawiaja
3
egon 2015-11-05 20:01:37
tak jak mowisz kolego znajac mnie to mam podejscie .....ale zawszev znajdzie sie ktos kto ta atfosmere zjebie mysle ze wiesz o ukrajince ktora tam pracuje ona to jest inna planeta.....wchodzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez mydla
1
egon 2015-11-05 20:02:45
tak jak mowisz kolego znajac mnie to mam podejscie .....ale zawszev znajdzie sie ktos kto ta atfosmere zjebie mysle ze wiesz o ukrajince ktora tam pracuje ona to jest inna planeta.....wchodzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez mydla
tralalala 2015-11-17 14:15:13
Pracowałem tam chwilę na stanowisku biurowym. specyficzna firma. pieniądze były tak jak obiecano ,ale szefowie na tak niskim poziomie, że aż nie chce się wierzyć. Wredni i strasznie fałszywi!!! Wyzysk w biały dzień. ogrom obowiązków za śmieszne pieniądze. medal dla osób, które pracują tam już dłuższy czas. Biedni są! ocena tak wysoka (mierna) tylko dlatego, że współpracownicy ok..
3
amber 2016-01-10 18:36:10
Czy czy ktoś z pracowników może powiedzieć coś o pracy w Corrugated Board w Polkowicach.
Jakiej pensji może spodziewać się np: operator maszyn, pracownik produkcyjny ?
amber 2016-01-13 12:44:13
Mówisz o konkretnej firmie czy o rynku pracy ? bo 2500netto to trochę chyba coś nie tak jak na Polkowicki rynek pracy:)) Gdzie byś nie poszedł to śpiewaja 1850 BRUTTO nie wspominajac oczywiście o korporacjach
1
amber 2016-01-15 14:31:07
No to ładnie :) a coś o firmie wiesz, warunkach pracy itp..:). Czy to też taka firma "Kogucik" :)
ktoś 2016-03-08 15:11:30
Płaca w Alkenie to najniższa krajowa nie wiem skąd informacje że tam płacą ponad 2000 zł brutto lub na rękę. Atmosfera? hmm to zależy od osoby jakie ma podejście, są osoby fałszywe i życzliwe,faktycznie prezesowie dużo tylko obiecują i mają olbżymie wymagania za tak śmieszne pieniądze
3
Qwerty 2016-05-12 23:06:10
Maja teraz oferte na pakowacza, preferuja kobiety. Moglby ktos opisac jak tam wyglada praca, i czy warta zachodu?
Były Nieadowolony Pracownik 2016-05-25 13:43:20
Ja tam pracowałem, firma co roku zmienia nazwę i siedzibę firmy trochę to dziwne. Parę pitów do rozliczenia dają jakieś umowy o dzieło których na oczy się nie widziało i nie podpisywało. Praca pod ciągłą presją, nawet jakbyś stanął na głowie to prezesom nie dogodzisz, a wypłata? ja dostawałem w 2 ratach. Jednym słowem szkoda czasu i nerwów na tą firmę lepiej poszukać czegoś lepszego.
3
ccdd 2016-06-10 18:04:05
no wlasnie dobrze mowisz :D 1850 wszedzie na dzien dobry. a tu placza ze 2500 netto ? o co kaman :)
wzl 2016-08-05 06:19:20
Syf, kierownictwo do wywalenia, organizacja na poziomie podstawówki, nadgodziny za śmieszne pieniadze... Nie polecam
2
zsz 2016-09-02 13:22:35
Widzę po opiniach że w Alkenie nic się nie zmieniło, jaki syf i wyzysk był taki jest nadal
olo 2016-09-06 14:52:03
obiecanki cacanki duzo obiecują, co chwile ogłaszają się z ofertami pracy więc chyba coś nie tak jest z tą firmą
2
ruffi 2016-09-06 21:31:59
jakby zarobki były ok to ludzie by się nie zwalniali z tej firmy, zarobki marne i wyzysk na całego, a oferty pracy są co chwile bo ludzie się zwalniają a nie dlatego że zarobki wysokie i oferty pracy popularne. pozdrawiam wszystkich którzy jeszcze tam pracują :)
2
ktoś 2016-09-06 21:47:48
nie napisałem że warunki pracy i atmosfera są w porządku, atmosfera i warunki są do bani jedynie pracownicy są ok, nie liczyłbym na większe pieniądze nawet jak się ma doświadczenie, prezesowie tylko dużo obiecują niestety
1
ktoś 2016-09-08 12:16:30
najniższa krajowa na umowie, doliczają soboty, niedzielę i nadgodziny ale to otrzymujesz po wypłacie jak dobrze pamiętam do końca miesiąca wypłacają. Jak ja pracowałem to wypłacali co 2 miesiące takie mieli swoje przepisy może teraz coś się zmieniło :)
Zainteresowana 2016-09-08 14:25:09
Mam pytanie do zorientowanych.
Od dłuższego czasu obserwuję oferty o pracę w tej firmie .Różne i na produkcje i do biura i na asystenta...o co kaman? nikt nie chce objąć tych stanowisk.Co tam jest nie tak?
Potrzebują na Polkowice tak jest w ofertach.
Za wszelkie inf z góry dziękuję.
robo 2016-09-09 15:13:21
pracujesz w tej firmie?
ktoś 2016-09-09 17:48:50
za takie pieniądze nikt nie chce tam pracować dlatego wciąż są oferty pracy :)
2
Rafał 2016-09-09 17:56:38
UWAGA!!!
Do wszystkich zainteresowanych pracą w firmie Alken w Polkowicach . Proszę o uważne przeczytanie wszystkich poprzednich wpisów a nie co chwilę pisać z pytaniem jakie zarobki, atmosfera i.t.p, i.t.d opinie nie są wyssane z palca dodawali je ludzie którzy tam pracowali lub nadal pracują.
2
on 2016-09-10 13:18:39
@Jurek - aktualnie przyjecia są jako magazynier, pracownik produkcji , i bodajze asystentka
Info na miejscu..
Pozdr
mmmm 2016-09-20 10:28:52
na olx i w urzędzie pracy szukajcie ich ofert
gboor 2016-09-27 08:55:03
wyplaty z opoznieniem, nigdy w calosci, zanizanie godzin, oszukiwanie ! praca po 16 godzin bo ludki ciagle rezygnuja .....zenada. tylko dla zdesperowanych.
4
gboor 2016-09-27 08:55:30
wyplaty z opoznieniem, nigdy w calosci, zanizanie godzin, oszukiwanie ! praca po 16 godzin bo ludki ciagle rezygnuja .....zenada. tylko dla zdesperowanych.
rf 2016-09-29 16:53:16
Najważniejsze jest to, że relacje między pracownikami opierają się na przyjacielskich relacjach. Wiecie jednak czy wypłata jest u nich w pełni terminowa? Chętnie bym się załapał, bo można liczyć na dobre stawki.
Pracownik Alken Polkowice 2016-10-28 10:58:49
Pracuje tam 2 lata i jesli chodzi o zarobki to nie sa zle. Jestem operatorem maszyny i mam okolo 2500 na reke. Magazynier po 3 miesiacach tak samo zarabia. Reszta mnie nie interesuje. Nadgodziny nie sa obowiazkowe. Wyplata jest do 10 z umowy o prace i od 20-25 kazdego miesiaca 2 tura za "nadgodziny i soboty". Jesli znasz swoje prawa w pracy to zle nie bedziesz mial.
3
gero 2016-10-31 20:59:08
jak ludzie wytrzymują . Wiem ze ciężko na rynku . Ale dawać się tak traktować za grosze? Ludzie szanujcie się. Zachorujecie i was wywala. Człowiek się nie liczy .
jedrek 2016-11-02 17:43:00
szefostwo glupsze od pumeksu
Pan 2016-11-16 08:43:49
2500zł to twoim zdaniem dobrze?nie mogę!
bury70 2016-11-21 12:14:07
Pracuje w tej firmie od kilka lat i zarabiam znacznie więcej od kwot, które podajecie.
Pracownicy biurowi są Ci sami od wielu lat, a że wśród naboru na jakieś wolne stanowiska są zmiany to normalne jak w każdej innej pracy. Jedno wiem. Jak ktoś chce pracować znajdzie to czego szuka.
A jaki jest obecnie nabór... dam przykład. Widziałam tylko 1 pracownika (Faceta) w biurze. Po 2 tygodniach pracy jako handlowiec okazało się że oszukał firmę w delegacjach i lewych zamówieniach od nieistniejących firm na sporą kwotę po czym zachorował do końca umowy. Warto posłuchać opinię tych którzy pracują a nie tylko tych którzy zostali zwolnieni za coś takiego.
Oczywiście dodam że zawsze może być lepiej. I jak patrzę z perspektywy idzie to w dobrą stronę.
3
ygt 2016-11-21 17:38:34
generalnie to wyzysk i strata czasu ale jak kto woli
belinda 2016-11-22 19:21:20
nie trzymają pijaków i nierobów ... jak wszędzie. jak ktoś ma rodzine na utrzymaniu to patrzy co w kieszeni ...a tu jest wiecej niz piszecie.
2
marko 2016-11-22 21:08:07
zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. Szkoda gadania ja pracuję od kilku miesięcy i dostałem kolejną podwyżkę a że praca wymagająca - co w tym dziwnego ?
2
Zostaw swoją opinię o Alken Corrugated Board Sp. z o. o. - Rokitki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alken Corrugated Board Sp. z o. o.