brak logo

Impel Cleaning Sp. z o.o. w Gdyni

Gdynia

Opinie o Impel Cleaning Sp. z o.o. w Gdyni

admin 2015-08-02 18:02
Czy rekrutacja w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o. w Gdyni jest trudna? Czy ktoś z Was miał okazje w niej pracować? Czekamy na Wasze opinie!
2
arsza 23 2015-08-04 16:17
witam wszystkich mam problem pracuje w firmie impel seciurity pracodawca mi obiecał umowę o pracę a dalej jej nie dostałem chcem wypowiedzieć umowę zlecenie a on mówi że nie mogę teraz a potrzebuje to zrobić jak najszybciej piszcie
memory do arsza 2015-08-14 08:46
kompletna bzdura zlecenie zawsze możesz wypowiedzieć, niech się w d! pocałują, tą umowa tylko sobie tyłek podetrzyj. następnego dnia już nie musisz przychodzić do pracy. on tak mówi bo nie ma pracownika, a kodeks pracy inaczej mówi
3
betti 2016-09-27 11:40
jeśli nie masz umowy o pracę, a jesteś zatrudniony na umowę zlecenie , to z tego co się orientuje to możesz odejść z pracy w każdej chwili bez żadnych konsekwencji, nikt nic ci nie może zrobić.
2
Paw 2017-03-08 02:15
Impel draaaamat firma draaamat Pan Braun czy jak mu tam niczym sie nie interesuje obiecuje To nie jest Imel SA ktory znany jest w polsce
Pawica 2017-03-08 16:52
@jak już to Pani Braun......
Ula 2017-03-11 18:46
ja nie mialam najmniejszych problemow zeby dosatac umowe. kwestia ludzi na jakich sie trafi. mi w impel sie poszczescilo i mam fajne towarzystwo do pracy. praca i placa jest takze jestem zadowolona
olga 2017-03-11 21:24
Potwierdzam, kwestia na kogo się trafi. Ja miałam bardzo przyjemną rozmowę, a po niej dostałam pracę w fajnym młodym zespole
agnes 2017-03-19 12:01
nie miałam problemu przy rekrutacji, rozmowa była sympatyczna. Teraz pracuje już w impelu niecały rok i jestem bardzo zadowolona, warto próbować
wiktoria 2017-03-19 12:31
trzeba pójść z pozytywnym nastawieniem i uśmiechem i wszystko powinno pójść dobrze :) takie podejście cenią sobie w impelu
Zostaw swoją opinię o Impel Cleaning Sp. z o.o. w Gdyni - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o. w Gdyni