PROPOINT SP. Z O.O. SP. K.

Gliwice

Opinie o PROPOINT SP. Z O.O. SP. K.

galanonim 2013-11-22 11:28
Czy moglby ktos opowiedziec o firmie? JAk atmosfera, jak jest z wyjazdami itp.
28
cześ 2015-06-03 21:12
Posyłać pracownika z pensją którą wstyd dać w kraju do którego się posyła. Połowa pensji pracownika na montażu. Brawo.
17
jasiek 2016-04-23 21:41
Hej, a powiedzcie mi prosze, czy tu się zdarzaja jakies nadgodziny czasem?
8
Robotic Man 2016-10-27 14:49
Czy moglby ktos powiedzieć, czy za dalegacje zagraniczne firma płaci normalne diety zagraniczne, tak jak w budżetówce? Gdzies słyszałem, że diety są znacznie niższe. Czy to prawda?
8
Worker 2016-11-09 07:10
Nie łudź się - nie zarobisz przysłowiowych kokosów. Sensowne pieniądze pojawiają się dopiero, gdy pracujesz na delegacjach 240h w miesiącu - od bladego świtu do wieczora. Zycze powodzenia...
6
XT 2016-11-28 07:05
Taa, nawet przymusowe czasem.
XT 2016-11-28 07:07
@jasiek
"Przymusowe" nadgodziny oczywiście.
1
bleer 2016-11-30 15:27
Romawiałem z ich przedstawicielami rok temu na jakis targach na Polibudzie] i wtedy łapali studentów na potęgę. Miałem sam złożyć CV, ale jakoś tak wyszło że tego nie zrobiłem. Ale nie żałuję, bo Propoint nie ma dobrej prasy w Gliwicach, przynajmniej wśród tych kilku osób, które znam i miały stycznośc z tą firmą.
2
ciekawy 2016-12-09 07:32
Czy może ktoś zarekomendować ten caly Propoint, bo jak na razie wszędzie, gdzie dopytuje lub czytam, to opinie są mocno "takie sobie"...
pinokio 2016-12-14 12:47
no wiesz za darmo nie postawisz budynku, jakiś jeleń musi na to zarobić
4
grid 2016-12-15 09:08
A jak to sobie wyobrażacie inaczej - dwór musi mieć przecież swoich poddanych.
5
vv 2016-12-28 09:42
Ludzie, czy w tej firmie serią są takie chore lojalki? Nie chcę się wiązać na nie wiadmo ile z firmą, a właśnie dostałem info, że mam podpisać lajalkę z jakimiś nienormalnymi karami umownymi...
3
Dobra Rada 2017-01-08 16:09
Nie Ty pierwszy i pewnie nie ostatni masz ten problem. Ale chłopaki z firmy, mimo lojalek, potrafią odejść i jakoś udaje im się "obejść" lojalke. Najlepiej podpytać ich bezpośrednio - będziesz mieć info z pierwszej ręki.
3
Jacek 2017-01-08 19:29
Tak na szybko - Pan Paweł z ARCHE Consulting pomaga wyplątać się z lojalek. Namiary podane są na początku tego wątku.
3
MC 2017-01-15 16:36
Można się wymigać od tej lojalki, ale i tak zalecam dwa razy przemyśleć, zanim podpiszecie umowę lojalnościową z Propointem. Na dłuższą metę to nieopłacalne, a sami sobie ukręcacie krótką smycz, za którą pracodawca nie zawaha się pociągnąć. To nie jest normalny układ.
1
Bart 2017-01-17 13:44
Lojalka, jak lojalka, ale w tej firmie coraz częściej są problemy z dostaniem zwykłego urlopu. Rekordziści mają nawet po 40 dni (jeszcze razem ze starym urlopem) i nawet jeśli chcesz go wybrać, to po prostu nie możesz. Nie ma sensownych ludzi, którzy mogliby jechać na projekty, dlatego wyciskają z ciebie, ile tylko mozna. Kierownictwo próbuje nadrobić braki kadrowe młodziakami z łapanki, często bez wykształcenia i przygotowania, lecz to tylko pogarsza sprawę.
1
student 2017-01-23 11:57
Proszę o informację, ile tu można zarobić świeżo po studiach?
wfsgs 2017-01-24 15:41
Wszyscy się boją mówić o zarobkach, bo mają powpisywane horrendalne kary umowne w lojalkach za ujawnianie informacji :P
1
borys 2017-01-24 18:22
Jak zrobisz 200 godzin na wyjeździe to może (usunięte przez administratora) dostaniesz, inna sprawa, że firma za ciebie dostanie 5 razy więcej.
2
student 2017-01-31 09:55
200 godzin na zagranicznej delegacji i taka kasa za pracę od świtu do wieczora, gdzie pewnie nie ma jak nawet zjeść normalnego posiłku?! Myślałem, że to bardziej cywilizowana firma. Chyba jednak nie ma się co pchać do tego całego Propointu. Zresztą jakoś te wszystkie opinie i to, co gdzieś tam zasłyszałem od znajomych, chyba tylko potwierdza, ża ta firma tylko wyciska z ludzi co się da, bez żadnej wdzięczności ani sentymentów. To jest naprawdę chore...
3
Pracownik 2017-01-31 20:32
Jako pracownik tej firmy z kilkuletnim stażem czytając te opinie mam wrażenie, że osoby które za nimi stoją nie do końca mają styczność z Propoint'em.

Sprawa jest prosta:
1) @student życzę ci żebyś trafił na firmę która płaci 10 tys. na początku jeżeli 6 tys. dla osoby po studiach która jest "zielona" w temacie to za mało. Od siebie mogę dodać, że zarobki są bardzo indywidualne. Po roku pracy potrafią się znacznie różnić od początkowych. Wszystko zależy od chęci i rzetelności pracownika.
2) Lojalki - są. Jeżeli zatrudniasz się do firmy i masz zamiar "cwaniakować" to racja - omijaj Propoint szerokim łukiem. Jeżeli natomiast będziesz w porządku to nie masz się o co martwić. Lojalkę postrzegam osobiście jako bata na ew. cwaniaczków - firma płaci grube pieniądze za szkolenia ludzi i chyba będąc w roli szefa nikt z was nie chciałby wyłożyć 10 tys. na pracownika i po miesiącu zostać z niczym bo gościowi się odwidziało.
3) Urlopy - Nie spotkałem się tutaj nigdy z problemem. Chcesz urlop - idziesz, dogadujesz się z kierownikami odnośnie daty, masz urlop.
4) Pozostałe kwestie typu niepłatne dojazdy itd. pozostawię bez komentarza. Mam kilku znajomych w podobnych firmach na terenie Gliwic i z tego co od nich wiem to nie mam na co narzekać.

Podsumowując krótko - jeżeli nie chce ci się pracować, jesteś cwaniakiem lub uważasz, że kasa należy ci się za sam papier inż./magistra - Propoint nie jest dla ciebie. Jeżeli chcesz pracować, jesteś odpowiedzialną i rzetelną osobą to będziesz zadowolony pracując w Propoincie.
8
student 2017-01-31 22:34
Zaleciało na kilometr propagandą zarządu, czyli największych cwaniaków, którzy boją się, że nie będzie miał kto na nich robić.
3
student 2017-02-05 13:18
Czyli spora część tych mitycznych negatywnych opowieści to niestety prawda. I nie chodzi mi tu o żadne cwaniakowanie, ale uczciwe podejście do pracownika. Nie chcę być po prostu "mięsem armatnim".
1
ProPro 2017-02-07 15:57
Akurat zarząd Propointu ma doskonale opanowaną propagandę. Ale coraz mniej ludzi wierzy w te bajki i "sen o potędze", bo wszyscy wiedzą, że na to wszystko pracują tacy zwykli pracownicy, jak my, których się zwyczajnie nie docenia.
3
Szaraczek 2017-02-12 04:31
Od razu na wstepie powiem ze nie jestem z zarządu, tylko zwykłym szarakiem. Co do katrzniczej pracy na linii : owszem 10 godzin na linii to srednia zabawa, ale jest za to wiecej niz 6tys. nawet na starcie. Poza tym jesli sie szybko opanuje wiedzę to po roku mozna juz zarobic odczuwalnie więcej. Dla jasnosci, dojazd nie jest oplacony, ale srodek dojazdu juz tak, w sensie bilet na samolot czy auto sluzbowe. Z wolnym jest roznie, ale nie slychac glosnego placzu o to, jesli wiesz ze masz jakies wakacje zaplanowane kilka miesiecy wczesniej to raczej nie ma z tym problemu. Troche slabawo jest ze szkoleniami, jest to raczej praca we wlasnym zakresie z pdfami i robotami treningowymi, czasem z kims kto ma troche luzu mozna pocwiczyć. Najczescie po prostu jedziesz na linię i tam sie wdrażasz. Ogolnie nowe biuro jest fajne, atmosfera w pracy na zdecydowany plus, ekipa jest zgrana i nie ma w niej jakichś prima ballerin, zarobki moglyby byc wyzsze, bo w konkurencji czesto placa lepiej, duzo chlopakow przez to przechodzi gdzie indziej. Nie ma mobbingu, co najwyzej presja czasu, nikt tam nikogo rozzazonym pretem nie pogania. Placa na czas, w jasnym i przejrzystym systemie, do biura mozna przyjechac od 6 do ok. 9 byleby 8 godzin wysiedzieć. Wydaje mi sie ze u konkurencji sa powazne problemy z wyplatami i atmosferą pracy. Jesli chcesz pracowac w automatyce to przyjdź do nas, conajwyzej okaże się że to nie branża dla Ciebie i pojdziesz szukać szczescia gdzie indziej, albo wyszkolisz się i zobaczysz dla kogo masz najwyższą wartość liczoną w pln-ach.
2
Zmęczony 2017-02-13 11:42
A propos szkoleń i lojalek... Po studiach musisz sam się uczyć, albo dostać dobrego opiekuna i wtedy się rozwijasz. Po kilku miesiącach, jesli jesteś „kumaty”, to zaczynasz przynosić firmie zyski. Po roku definitywnie powinieneś już przynosić firmie zyski. Po 2 latach pracy jesteś już naprawdę wartościowym i cennym pracownikiem i na pewno zwróciłeś pracodawcy to, co w Ciebie zainwestował. Nie rozumiem więc kompletnie, dlaczego zmusza się tu ludzi do tak chorych „bezterminowych” lojalek, które nakładają nawet 100 tys. kary na pracownika, gdyby ten chciał odejść pracować do innej firmy. W wersji light, to firma może Cię zwolnić, płacąc Ci nędzne 20-25% wysokości Twojego wynagrodzenia (de facto minimalną krajową), ale przez rok nie możesz pracować w swoim zawodzie, więc sytuacja kuriozalna, która całkowicie cię ubezwłasnowolnia na rynku pracy. Sorry, ale lojalka powinna być terminowa, ludzka. Pracowników nie powinno się tak traktować i robić z nich niewolników. A mnóstwo ludzi w firmie ma takie właśnie lojalki. Musimy więc pracować na warunkach naszych „chlebodawców” i jeszcze być prezesowi dozgonnie za to wdzięczni.
5
student 2017-02-19 11:20
Dzięki za info i przestrogę. Dobrze wiedzieć, z jaką (pseudo)firmą mam do czynienia :/
3
Wojt 2017-02-25 17:50
Jeśli ktoś chce zdobyć doświadczenie i poduczyć się technologii w Propoincie, a następnie iść dalej - do innej firmy za lepszą kasę, to może się zdziwić ze względu na wspomniane lojalki. Jak już raz wpadniesz w sidła firmy, to trudno się potem wyplątać.
2
Marcin 2017-02-27 23:24
W firmie ludzie są przede wszystkim niedoszkoleni i to wychodzi na każdym kroku. Brak szkoleń dla pracowników kiedyś naprawdę odbije się Propointowi głośną czkawką.
2
JKM 2017-03-06 10:11
To klasyczna firma-trampolina. Trzeba poduczyć się tu know-how i jak najszybciej się wybić wyżej - do innej firmy. Za lepsze pieniądze i bez dziwnych umów. Na dłuższą metę w Propoincie czeka tylko stagnacja i poczucie straty czasu.
2
Mariola Osmanowska 2017-03-06 15:26
Osoby zainteresowane lepszymi warunkami pracy oraz szansą rozwoju w firmie o jasnej strukturze pracy i płacy zapraszam do kontaktu pod adresem: mariola.osmanowska@onet.pl

Brak umów lojalnościowych, jasny system wynagradzania, diety delegacyjne, płatny czas dojazdów na wdrożenia.
Robot 2017-03-06 20:39
WOW rekruterka z ONET.PL - things are getting serius
2
zbyś 2017-03-06 21:39
Pojawił się i pan anglista - "seriously" ? Jak ktoś chce to i tak opuści tą firemkę.
2
PT 2017-03-14 16:39
Jeśli ktoś jest zorientowany w branży, to wie, gdzie składać CV i gdzie można się ewakuować z Propointu ;)
1
Classic 2017-03-15 10:22
Akurat ta firma na B ma bardzo "średnie" opinie na rynku, więc trochę z deszczu pod rynnę: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,55750
1
pikaczu 2017-03-15 11:37
Właściwie to wszystkie te firmy działają podobnie, ma być dobrze dla "góry", a cała reszta na to ma tylko pracować. Koniec końców jeśli ktoś jest inteligentny wie, co powinien zrobić żeby jemu było najlepiej. Cała reszta "szczurów" dyma na prezesów opływających w luksusach. Cóż - życie i kwestia wyboru.
1
Blondyn 2017-03-15 15:11
Co to za argument, że szkolenia kosztują? Gdzie sprawdzenie motywacji Kandydata, wiadomo, że na spotkaniach sam lukier, dopiero wewnątrz firmy widać co i jak. A co z firmami które wdrażają bez lojalek to frajerzy? Bo nie kumam.
4
Antman 2017-03-16 10:51
Wiadomo, że głos niejakiego Pracownika to głos obronny z samego Propointu (pewnie jakiś lider lub ktoś z zarządu). Widać butę i maksymalną arogancję w jego argumentacji. Już gorszej wizytówki chyba nie mógł zostawić. Oto jakie podejście króluje w tej firmie. Kurtyna w dół.
3
alelel 2017-03-21 19:57
Umowy lojalnościowe są na rok, rzekomo za szkolenie pracownika (co ze szkoleniem nie ma zbyt wiele wspólnego bo pracownik szkoli się sam na miejscu z PDFa jak już ktoś wcześniej wspomniał i dostaje ochrzan jeśli czegoś nie ogarnie wystarczająco szybko) ale w praktyce te lojalki nie mają żadnej mocy prawnej (wg prawa pracy nie pracodawca nie może żądać czegokolwiek od pracownika za jego szkolenie niezbędne do wykonywania danej pracy a za jakiekolwiek przewinienia pracodawca nie może pracownika obciążyć na kwotę większą niż 3 pensje więc kwoty rzędu 100 tys zł można traktować z uśmiechem). Propoint nie płaci też ustawowych diet zagranicznych (usunięte przez administratora) ), co rekompensuje po części wyższą stawką na montażu (usunięte przez administratora) Propoint nie płaci też za czas dojazdu na delegację. W przypadku Niemiec wygląda to tak, że wyjeżdża się wcześnie rano do Niemiec (2-3 w nocy) przyjeżdża się na miejsce w okolicach obiadu i pracuje do 18 wieczorem. Kolejne dni pracuje się zazwyczaj po 11 godzin (czasem 12,13, zdarza się i 14 jeśli terminy odbioru cisną). W piątek start pracy o 7 rano, by o 12 wyjeżdżać do PL i w domu być przed północą. Nadpracowane godziny od wtorku do czwartku idą na pokrycie brakujących godzin do 12 w poniedziałek i od 12 w piątek tak by w tygodniu było 40 h PRACY. Weekend wolny. Na dalszych delegacjach jak np w Brazylii siedzieliśmy po 6-8 tygodni non stop, praca 10-11 godzin 6 dni w tygodniu, niedziela wolna, choć nie zawsze - zależy jakie ciśnienie na projekcie. Po 6-8 tygodniach zjazd do domu. Z urlopami nie ma tak źle, jeśli odpowiednio wcześniej zasygnalizujesz kiedy i na ile chcesz wakacje, tak by mogli zorganizować w Twoje miejsce jakieś zastępstwo (z reguły wakacje trzeba planować kilka miesięcy wcześniej) to to dostaniesz. Oczywiście jeśli zachoruje Ci żona a Ty jesteś w Brazylii i chcesz 2 dni wolnego od jutra to zapomnij :) . Ogólnie zarząd firmy nie gra czysto i bazuje na niewiedzy młodych ludzi tuż po studiach, którzy nie wiedzą co im przysługuje z tytułu umowy o pracę - co już w pewien sposób świadczy o firmie. Z drugiej jednak strony niema firmy z tej branży która jest święta. Jak Cię nie oszukają na dojazdach w jednej firmie, to ci zabiorą z nadgodzin w drugiej (które tutaj też nie są płacone do końca wg prawa pracy) i wszędzie szef będzie obiecywał złote góry, żebyś choć przez chwilę chciał na niego pozarabiać, zanim zorientujesz się co tak naprawdę jest grane. Musicie też wiedzieć, że branża integratorska to jedna z gorszych prac - są to firmy bez własnej technologii i know how, gdzie średnia wieku pracowników to 25-30 lat (nie bez powodu) i których strategia działania opiera się do wysłanie pracownika do klienta za (usunięte przez administratora) na godzinę (takie są średnie stawki) a zapłacenie mu (usunięte przez administratora) W tego typu firmach niewiele się można nauczyć, choć czegoś zawsze. Można tez coś zarobić - ja po 2 latach miałem 11 tys zł na rękę. Szału niema, niewiele mniej zarabia się na kasie w Lidlu w Niemczech ale są ludzie którzy na delegacji wozili jeżdżenie a nawet wodę mineralną z polski do Niemiec dla oszczędności, takim coś z tej delegacji zostanie. Czy polecam propoint - ciężko powiedzieć. Wszystkie firmy w tej branży działają podobnie, może tylko oszukują na czymś innym. Ogólny trend jest taki, że działalność firmy opiera się na świeżych absolwentach, rządnych nauki nowych rzeczy i zwiedzania (którego przy 11 godzinach pracy dziennie niema no ale mniejsza z tym). Niektórzy z nich zarybiają, że pracują jako murzyn już po kilku miesiącach i odchodzą, niektórzy potrzebują na to 2 lat a jeszcze innym to po prostu pasuje. Jak to ktoś określił wyżej - firma trampolina. Spróbować może i warto (choć mnie dziś szkoda by było czasu) , kilka miesięcy do jednego roku i uciekać gdzie indziej. Dłużej niema sensu - zerowy wzrost kompetencji i stagnacja. Trochę się rozpisałem ale starałem się opisać wszystko w miarę rzetelnie.
16
Weteran_P 2017-03-23 14:45
Pracuje w ProPoint już trochę lat i jak to czytam to chyba ktoś popierdzielił firmy.... :-) może w wirze propagandy. ... rutyna. Post prawie wiarygodny. ProPoint nigdy nie miał projektu wyjazdowego w Brazylii . . Jedyny projekt w Brazylii w ramach ProPoint to było przygotowanie małego offline na lakiernie w biurze i robiły go dwie osoby.

ps. inna najlepsza firma Gliwicka ma teraz projekt w Brazylii - tam jest jak w raju , pan z agencji pośrednictwa pracy pomaga załatwić wszystko.

alelel - nie pomyliłeś forum ?
1
lelela 2017-03-23 15:12
alelel - ten projekt na którym tyle razem siedzieliśmy nie był w Brazylii tylko w San Escobar :)
Dobrze pamiętam, bo mnie też nie chcieli puścić do domu, kiedy rozchorował mi się kotek :)
1
ET 2017-03-23 15:15
Może trolle z Goworka coś mieszają, żeby ruch na witrynie napędzić....
1
Wkurzony 2017-03-23 17:33
3 wpisy po sobie z kilkuminutowym odstępem: Weteran_P, lelela, ET to niestety nie przypadek. Kolejne wpisy na zamówienie zarządu ProPointu i kolejna kompromitacja i próba retuszu opłakanego wizerunku firmy. Dajcie ludziom lepiej zarobić i nie zmuszajcie ich do tych niewolniczych lojalek, zamiast siedzieć na forach i wypisywać komentarze rodem z onetu!
5
wurszt 2017-03-29 10:19
a dobre te kiełbaski? polskie czy niemieckie?
3
Chris 2017-04-06 13:28
Do wszystkich koni pociągowych ProPoint. Niedługo święta, więc trochę odpoczniemy. Mam nadzieję, że obędzie się bez telefonów podczas wolnego.
1
peelcek 2017-04-10 11:44
Zwijcie to to sobie propagandą jak chcecie nie obchodzi mnie to. Pracuje w propoint od lipca zeszłego roku, kasa jest w miarę ok choc jasne ze mogłaby być lepsza, z wyjazdami da się dogadać.. Czepiacie się nadgodzin i lojalek ale szczerze to tylko idiota mysli że nie ma ich gdzie indziej. Poki co niczym mi sie propoint nie narazil wiec nie zamierzam odchodzić gdzieś gdzie jest jeszcze większy bajzel.
Engineer 2017-04-19 19:23
Na jak dlugi okres czasu są lojalki w firmie?
adik 2017-04-20 09:28
To nie do końca lojalka, a zakaz konkurencji - dwie zupełnie różne sprawy. Zakaz konkurencji dotyczy np pracy na tej samej linii w innej firmie albo pracy bezpośrednio u klienta. To normalne w dużych firmach, chodzi o granie fair i tyle. Nikt nikogo nie trzyma w propoincie na siłę. Chcesz odejść bo Ci nie pasuje, albo nie chcesz wyjeżdżać - odchodzisz. Jest sporo osób, które z firmy odeszły i dalej pracują w branży lub wokół niej. Ziomek który się zwolnił w zeszłym roku ma wypłacaną kasę po odejściu zgodnie z umową a średnio sie dostosował do jej zapisów. Kasa płynie z dwóch firm...
Studenciak 2017-04-23 19:25
Witajcie,
Jutro idę tam na rozmowę w sprawie letnich praktyk ( student Automatyki i Robotyki). Czy warto? Jak to wygląda? Praktyki są płatne?
Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o PROPOINT SP. Z O.O. SP. K. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROPOINT SP. Z O.O. SP. K.