brak logo

Propoint

Gliwice

Opinie o Propoint

galanonim 2013-11-22 11:28:39
Czy moglby ktos opowiedziec o firmie? JAk atmosfera, jak jest z wyjazdami itp.
26
cześ 2015-06-03 21:12:33
Posyłać pracownika z pensją którą wstyd dać w kraju do którego się posyła. Połowa pensji pracownika na montażu. Brawo.
15
ARCHE Consulting 2016-03-29 10:09:41
Dzień dobry,

zachęcam do kontaktu osoby zainteresowane pracą w obszarze automatyki i robotyki, oferujemy realne możliwości rozwoju. Dodatkowo wsparcie w rozwiązaniu umów lojalnościowych.

Współpracujemy z kilkoma renomowanymi firmami na Ślaskim rynku w obszarze wdrożeń. Nasi Klienci oferują:
- solidną podstawę i pełne odietowanie wyjazdów,
- jasny system delegacji,
- premie od zakończonych projektów,
- szkolenia i kursy,
- brak lojalek.

Osoby zainteresowane, zapraszam do kontaktu
pawel.domanski@arche-consulting.pl
+48 607 973 757


(usunięte przez administratora) ARCHE Consulting

3
jasiek 2016-04-23 21:41:03
Hej, a powiedzcie mi prosze, czy tu się zdarzaja jakies nadgodziny czasem?
6
Robotic Man 2016-10-27 14:49:13
Czy moglby ktos powiedzieć, czy za dalegacje zagraniczne firma płaci normalne diety zagraniczne, tak jak w budżetówce? Gdzies słyszałem, że diety są znacznie niższe. Czy to prawda?
4
Worker 2016-11-09 07:10:30
Nie łudź się - nie zarobisz przysłowiowych kokosów. Sensowne pieniądze pojawiają się dopiero, gdy pracujesz na delegacjach 240h w miesiącu - od bladego świtu do wieczora. Zycze powodzenia...
5
zniesmaczony 2016-11-15 08:44:04
Co tu duzo mówic - syf,kiła i mogiła.
4
damian 2016-11-27 15:15:37
zależy od cyklu menstruacji zbysia
4
XT 2016-11-28 07:05:33
Taa, nawet przymusowe czasem.
XT 2016-11-28 07:07:29
@jasiek
"Przymusowe" nadgodziny oczywiście.
1
bleer 2016-11-30 15:27:55
Romawiałem z ich przedstawicielami rok temu na jakis targach na Polibudzie] i wtedy łapali studentów na potęgę. Miałem sam złożyć CV, ale jakoś tak wyszło że tego nie zrobiłem. Ale nie żałuję, bo Propoint nie ma dobrej prasy w Gliwicach, przynajmniej wśród tych kilku osób, które znam i miały stycznośc z tą firmą.
2
ciekawy 2016-12-09 07:32:48
Czy może ktoś zarekomendować ten caly Propoint, bo jak na razie wszędzie, gdzie dopytuje lub czytam, to opinie są mocno "takie sobie"...
Do ciekawy: 2016-12-13 10:04:45
Do ciekawy:

Nieplatne dojazdy i katorżnicza, wielogodzinna praca na projektach powinny dać Ci do myslenia. Wnioski wyciągnij sam.
3
pinokio 2016-12-14 12:47:49
no wiesz za darmo nie postawisz budynku, jakiś jeleń musi na to zarobić
3
grid 2016-12-15 09:08:26
A jak to sobie wyobrażacie inaczej - dwór musi mieć przecież swoich poddanych.
5
RoboMan 2016-12-20 14:54:05
Co?!? Wysyłają ludzi na drugi koniec świata i nie płacą im za dojazd? Powodzenia w szukaniu jeleni.
3
vv 2016-12-28 09:42:15
Ludzie, czy w tej firmie serią są takie chore lojalki? Nie chcę się wiązać na nie wiadmo ile z firmą, a właśnie dostałem info, że mam podpisać lajalkę z jakimiś nienormalnymi karami umownymi...
2
Przemeczony 2017-01-05 07:44:48
Tak, w firmie są lojalki, które są prawdziwym cyrografem. Sam mam taką :/. Podpisałem, bo nie znam sie na tych wszystkich kruczkach prawnych, a gosc z którym rozmawiałem tak czarował i obiecywał jak to będzie fajnie, że teraz jestem niewolnikiem. Urlopu nie dają, każą pracować nadgodziny- i to solidne, Kto to wyrzyma na dluższą metę? Ja juz serio nie mam siły i nie chce do konca zycia pracowac jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pomozcie!
5
Dobra Rada 2017-01-08 16:09:12
Nie Ty pierwszy i pewnie nie ostatni masz ten problem. Ale chłopaki z firmy, mimo lojalek, potrafią odejść i jakoś udaje im się "obejść" lojalke. Najlepiej podpytać ich bezpośrednio - będziesz mieć info z pierwszej ręki.
3
Jacek 2017-01-08 19:29:46
Tak na szybko - Pan Paweł z ARCHE Consulting pomaga wyplątać się z lojalek. Namiary podane są na początku tego wątku.
2
MC 2017-01-15 16:36:05
Można się wymigać od tej lojalki, ale i tak zalecam dwa razy przemyśleć, zanim podpiszecie umowę lojalnościową z Propointem. Na dłuższą metę to nieopłacalne, a sami sobie ukręcacie krótką smycz, za którą pracodawca nie zawaha się pociągnąć. To nie jest normalny układ.
1
Bart 2017-01-17 13:44:09
Lojalka, jak lojalka, ale w tej firmie coraz częściej są problemy z dostaniem zwykłego urlopu. Rekordziści mają nawet po 40 dni (jeszcze razem ze starym urlopem) i nawet jeśli chcesz go wybrać, to po prostu nie możesz. Nie ma sensownych ludzi, którzy mogliby jechać na projekty, dlatego wyciskają z ciebie, ile tylko mozna. Kierownictwo próbuje nadrobić braki kadrowe młodziakami z łapanki, często bez wykształcenia i przygotowania, lecz to tylko pogarsza sprawę.
1
student 2017-01-23 11:57:04
Proszę o informację, ile tu można zarobić świeżo po studiach?
Zostaw swoją opinię o Propoint - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Propoint