brak logo

Nieruchomości Spektrum.s.c

Kraków

Opinie o Nieruchomości Spektrum.s.c

adam 2016-09-19 12:32
dzięki za opinię, zastanawiałem się czy wysyłać do nich CV ;P
M&K 2016-09-25 00:13
Nie zfadzam sie z powyższą opinią. Firma inwestuje bardzo duzo w reklamę ogłoszeń. Bardzo dobrze współpracuje sie z calym zespolem. Mila atmosfera, bardzo zgrany zespół na którym można polegać. Polecam tego pracodawcę.
3
były pracownik 2017-04-18 12:43
Moja opinia została usunięta, rozumiem, że to z nią M&K się nie zgadzałeś/aś? Rozumiem, prawda w oczy kole, tak, że aż trzeba usuwać prawdziwe komentarze?
Kaśka 2017-05-24 21:57
Zastanawiam się czy aby ,, były pracownik ,, pracowała w tej samej firmie co ja . Pracowałam tam przez kilka lat i jak na tamte czasy wydaje mi się że na całkiem fajnych warunkach ; etat , samochód , komórka , szkolenia . Właściciele sympatyczni lecz wymagający . Z moich kilkuletnich obserwacji wynika że pracowały tam raczej osoby z kilkuletnim stażem albo osoby które trafiały do tego biura na krótko licząc na to ze dostając pensję , samochód nic nie trzeba robić .
2
Maria 2017-05-24 22:44
Robiłam ze Spektrum kilka transakcji ,wysoka kultura , wiedza,profesjonalizm
2
Zadowolony klient 2017-05-25 08:57
Ja jestem jak najbardziej zadowolona z tej firmy, profesjonalizm i wysoka jakość obsługi. Szybka transakcja, bardzo mili i uprzejmi pracownicy.
2
Jakub 2017-05-26 00:01
Jako były pracownik nie mogę nic złego powiedzieć pod adresem szefowych,duzo nauczyłem się w tej firmie ,zostałem obdarzony zaufaniem , miałem do dyspozycji samochód ,komórkę,laptop.Po okresie próbnym zostałem zatrudniony na umowę o pracę.Zżyłem się ze współpracownikami ,panowała rodzinna atmosfera , niestety z powodów osobistych z bólem serca musiałem zrezygnować z pracy.Żyszę wszystkim takiego podejścia pracodawcy do pracownika jak jest w firmie Dpektrum
2
Pracownik 2017-05-29 08:09
Pracuję w tej firmie już jakiś czas. Mogę potwierdzić pozytywne opinie i jak najbardziej się z nimi zgadzam. Firma inwestuje pieniądze w pracowników. Bardzo dużo inwestuję w reklamę co przekłada się na wyniki w pracy. Nie ma sensu wierzyć plotkom, najlepiej osobiście to sprawdzić.
2
Ania 2017-07-05 17:14
Pracowałam tam prawie dwa lata - fajna atmosfera ! . Polecam
1
Zostaw swoją opinię o Nieruchomości Spektrum.s.c - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nieruchomości Spektrum.s.c