Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ŁFŚ KOELNER

Pracowałeś w firmie ŁFŚ KOELNER i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-27 21:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca za 1000 zł co tylko można to obcinają nie ma na nic ogólnie syf patrzą na ciebie jak na [usunięte przez administratora] i jeszcze te wycieczki prezesa ze swoimi psami jakby nie było ważniejszych spraw.
zdjecie uzytkownika
PureTruth - 2011-04-17 20:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otóż mam nieszczęście pracować w tym obozie , z nadmiaru czasu dałem się namówić i spróbowałem . i powiem , że tylko dlatego siedzę tu dalej bo nie lubię uciekać przed czasem . Do końca umowy zostało mało czasu :) i bardzo dobrze .

Syf ... brak jakichkolwiek środków czystości , a jak już są to po terminie i to grubo ! Już nie mówię o jakości ubrania roboczego . Brak czynników szkodliwych lub w normie ?! Gdzie i z której strony ! Grubo ponad normę ! Praca na uszkodzonych lub zużytych maszynach ! No , ale po co naprawiać jak jeszcze działa ? Stanie to się naprawi .

Kolejna sprawa - "podwyżka" no i co z niej jeśli dali podwyżkę , a na niektórych stanowiskach zabrali szkodliwe ?! Gratulację za pomysł .

Niedługo każdy oleje ten zakład i z przyjemnością popatrzę jak ten wielki okręt z przeszłości zatonie ...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-19 16:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też miałam przyjemność dwa lata pracować w tej firmie no i niestety muszę zgodzić się z przedmówcami, praca za minimalną krajową na stanowisku biurowym, duża odpowiedzialność za małe pieniądze, warunki opłakane, brak większego poszanowania dla innych i ogólnie dno... nie polecam.... w porę odeszłam .... jeśli macie okazję próbujcie czegoś innego ! Nicoló cticesp
zdjecie uzytkownika
CzystaPrawda - 2011-06-16 02:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powoli zaczyna się robić nieciekawie ... fama już poszła w net , młodzi wiedzą co się dzieje , a Ci nowi co przychodzą rezygnują po zobaczeniu tego całego bajzlu , albo po okresie próbnym ... Otóż , jeśli nie zmienią się zarobki i praca będzie dalej w takim syfie , stresie i ogólnym nieposzanowaniu pracownika to sobie zarząd i cała reszta z biurowca będzie musiała niedługo napier.... na wydziałach , bo nikt nie będzie wiecznie pracował z nic . A niech sobie nie myślą , że zaraz jak jeden odejdzie to przyjdzie następny ... nie ! nie przyjdzie nikt , to już nie jest praca ... Dość zapierdalania na równi z innymi ! Produkcja ciągnie po 3k , nie raz stoi 2 gostków na maszynie ! Jeden robi , a drugi 8 godzin chodzi z założonymi rękami i drapie się po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ! Po czym inne wydziały [usunięte przez administratora].. na takiego cymbała , żeby miał te 2,5 k !!!
zdjecie uzytkownika
bezzycia - 2011-12-17 02:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejne swięta bez swiąt -- tylko w koelner
zdjecie uzytkownika
Współczujący - 2013-01-15 15:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak było z prezesa [usunięte przez administratora]? Była sielanka czy bull shitowanie?
zdjecie uzytkownika
Clint - 2013-03-08 18:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnianie pracowników z firmy CZA-TA , ale jak ? :) proste , nie mogą pracować w warunkach szkodliwych , ale nie w tej firmie . Jak to zrobić , aby móc ich zatrudnić ? Normalnie , nagle szkodliwe znika , opłaca się inspekcję , bo przecież nikt nie zezwoliłby tam pracować , gdyby zobaczył halę . Powoli docieram do sedna ;] Niedługo będą mieli niespodziankę , hehe
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-05-16 15:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak teraz pracuje się w tej firmie? Możecie napisać coś więcej na temat firmy ŁFŚ Koelner. Chodzi mi o to jak się teraz pracuje w tej firmie. Ile tam się średnio miesięcznie zarabia? Jaką dają umowę i jak jest z socjalem? Bardzo proszę o pomoc bo za parę dni mam rozmowę w sprawie pracy. Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
kol - 2013-07-01 20:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje juz 2 rok.... I chwale sobie wcale nie ma najnizszej krajowej na sobotach mozna sobie dorobic podwojna dniowka takze nie jest zle . srodki czystosci ubior wszystko jest.....
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-07-02 09:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to skoro nie jest najniższa krajowa to jaka jest miesięczna pensja? Jak możesz to napisz taką orientacyjną kwotę
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-08 07:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 8-16 czy inaczej?
zdjecie uzytkownika
wHITEnIGGA - 2013-07-19 11:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca od 6-14 , 14-22 , 22-6 . Wynagrodzenia marne , ale zależy na jakim wydziale ... Najbardziej wydajne wydziały to [usunięte przez administratora] , i podobno na [usunięte przez administratora] jest największy zap.... za najmniejszą kasę . Taka szopa z chińczykami . Produkcja chyba wyciska najwięcej . Nie licząc lordów z biurowca ;]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-15 14:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy w ŁFŚ KOELNER za tą 3 zmianę 22-6 płacą jakoś więcej w końcu jest to nocna zmiana? a dają jakies śniadania pracowniczy czy cos takiego?
zdjecie uzytkownika
cudek - 2013-10-06 20:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kodeks pracy jest przestrzegany a śniadanie w swoim zakresie
zdjecie uzytkownika
piki - 2013-12-23 21:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cudek, ale przerwy sniadaniowe, czy obiadowe funkcjonują w ŁFŚ koelner? Mozna wychodzic na papierosa, czy źle na to patrzą?
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-01-10 15:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ok
zdjecie uzytkownika
kani - 2014-01-12 12:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łańcucka Fabryka Śrub KOELNER to zdecydowanie dobra firma, ich śruby, nakrętki, a także tulejki należą do najlepszych na rynku.
zdjecie uzytkownika
duh8 - 2014-02-09 21:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zero przyszłosci w tej firmie pracuje juz dziesiec lat i nic tylko z miesiaca na miesiąc za najniższa krajowa a kierownik mowi tylko jedno zdanie cieszcie sie że macie robote.Prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
czystki - 2014-02-27 12:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bajzel na kółkach
zdjecie uzytkownika
jot23 - 2014-03-06 21:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ŁFŚ.DUŻY ZAKŁAD Z TRADYCJAMI KTÓRY PRODUKOWAŁ WYROBY ŚRUBOWE NA CAŁY ŚWIAT, ZOSTAŁ W OBECNYM CZASIE PRZEKSZTAŁCONY (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jot23 - 2014-03-17 19:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora).powtarzam. zakład zatrudniał w czasach nie tak dawnych ponad 1000 osób była produkcja do prawie całej europy. a teraz co?. a no nic.zwalnianie ludzi .dalsze ograniczanie produkcji .(usunięte przez administratora)zaprzepaszczono dorobek i doświadczenie wielu pokoleń pracowników którego już na pewno nie odbudują bo taka jest strategia nowego pracodawcy.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-03-20 22:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mają zakładkę dotyczącą swoich pracowników, http://www.lfs.koelner.pl/ i są podane kontakty do nich, można się dowiedzieć od źródła
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-09 11:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko strasza zwolnieniami. Jestem pracownikiem z dlugoletnim doswiadczeniem operatora maszyny. Kierownik mowi ze pojdziemy na zlom z tymi maszynami bo chca je zlomowac. Prawda jest taka ze te maszyny moga jeszcze lata pracowac i przynosic wlascicielom czysty zysk. Te maszyny sa niezniszczalne a nowe psuja sie coraz czesciej a koszty napraw wlasciciel doceni jak gwarancja minie. Jeszcze wymyslili prace 4 bryg na okraglo. Porazka i brak poszanowania godnosci czlowieka ? :(
zdjecie uzytkownika
Busss - 2014-05-09 16:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może gdyby pracownicy się nieco postawili coś by w temacie się zmieniło, bo tak gdy nie podejmuje się żadnego działania to kiepścizna jest nadal..
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-05-09 20:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie narzekajcie tak (swoją drogą jak ktoś nie chce pracować, to nie musi)płacą terminowo, więcej niż minimalna, kodeksu przestrzegają ...czego chcieć więcej. Pracując u prywaciarzy mogłem zapomnieć o terminowej wypłacie itd. tu jest OK. Jest ciężka praca ale uczciwie płatna i nie muszę się tłumaczyć jak idę do kibla.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ŁFŚ KOELNER
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski