Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ŁFŚ KOELNER

Pracowałeś w firmie ŁFŚ KOELNER i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-19 16:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też miałam przyjemność dwa lata pracować w tej firmie no i niestety muszę zgodzić się z przedmówcami, praca za minimalną krajową na stanowisku biurowym, duża odpowiedzialność za małe pieniądze, warunki opłakane, brak większego poszanowania dla innych i ogólnie dno... nie polecam.... w porę odeszłam .... jeśli macie okazję próbujcie czegoś innego ! Nicoló cticesp
zdjecie uzytkownika
CzystaPrawda - 2011-06-16 02:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powoli zaczyna się robić nieciekawie ... fama już poszła w net , młodzi wiedzą co się dzieje , a Ci nowi co przychodzą rezygnują po zobaczeniu tego całego bajzlu , albo po okresie próbnym ... Otóż , jeśli nie zmienią się zarobki i praca będzie dalej w takim syfie , stresie i ogólnym nieposzanowaniu pracownika to sobie zarząd i cała reszta z biurowca będzie musiała niedługo napier.... na wydziałach , bo nikt nie będzie wiecznie pracował z nic . A niech sobie nie myślą , że zaraz jak jeden odejdzie to przyjdzie następny ... nie ! nie przyjdzie nikt , to już nie jest praca ... Dość zapierdalania na równi z innymi ! Produkcja ciągnie po 3k , nie raz stoi 2 gostków na maszynie ! Jeden robi , a drugi 8 godzin chodzi z założonymi rękami i drapie się po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ! Po czym inne wydziały [usunięte przez administratora].. na takiego cymbała , żeby miał te 2,5 k !!!
zdjecie uzytkownika
bezzycia - 2011-12-17 02:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejne swięta bez swiąt -- tylko w koelner
zdjecie uzytkownika
Współczujący - 2013-01-15 15:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak było z prezesa [usunięte przez administratora]? Była sielanka czy bull shitowanie?
zdjecie uzytkownika
Clint - 2013-03-08 18:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnianie pracowników z firmy CZA-TA , ale jak ? :) proste , nie mogą pracować w warunkach szkodliwych , ale nie w tej firmie . Jak to zrobić , aby móc ich zatrudnić ? Normalnie , nagle szkodliwe znika , opłaca się inspekcję , bo przecież nikt nie zezwoliłby tam pracować , gdyby zobaczył halę . Powoli docieram do sedna ;] Niedługo będą mieli niespodziankę , hehe
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-05-16 15:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak teraz pracuje się w tej firmie? Możecie napisać coś więcej na temat firmy ŁFŚ Koelner. Chodzi mi o to jak się teraz pracuje w tej firmie. Ile tam się średnio miesięcznie zarabia? Jaką dają umowę i jak jest z socjalem? Bardzo proszę o pomoc bo za parę dni mam rozmowę w sprawie pracy. Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
kol - 2013-07-01 20:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje juz 2 rok.... I chwale sobie wcale nie ma najnizszej krajowej na sobotach mozna sobie dorobic podwojna dniowka takze nie jest zle . srodki czystosci ubior wszystko jest.....
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-07-02 09:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to skoro nie jest najniższa krajowa to jaka jest miesięczna pensja? Jak możesz to napisz taką orientacyjną kwotę
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-08 07:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 8-16 czy inaczej?
zdjecie uzytkownika
wHITEnIGGA - 2013-07-19 11:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca od 6-14 , 14-22 , 22-6 . Wynagrodzenia marne , ale zależy na jakim wydziale ... Najbardziej wydajne wydziały to [usunięte przez administratora] , i podobno na [usunięte przez administratora] jest największy zap.... za najmniejszą kasę . Taka szopa z chińczykami . Produkcja chyba wyciska najwięcej . Nie licząc lordów z biurowca ;]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-15 14:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy w ŁFŚ KOELNER za tą 3 zmianę 22-6 płacą jakoś więcej w końcu jest to nocna zmiana? a dają jakies śniadania pracowniczy czy cos takiego?
zdjecie uzytkownika
cudek - 2013-10-06 20:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kodeks pracy jest przestrzegany a śniadanie w swoim zakresie
zdjecie uzytkownika
piki - 2013-12-23 21:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cudek, ale przerwy sniadaniowe, czy obiadowe funkcjonują w ŁFŚ koelner? Mozna wychodzic na papierosa, czy źle na to patrzą?
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-01-10 15:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ok
zdjecie uzytkownika
kani - 2014-01-12 12:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łańcucka Fabryka Śrub KOELNER to zdecydowanie dobra firma, ich śruby, nakrętki, a także tulejki należą do najlepszych na rynku.
zdjecie uzytkownika
duh8 - 2014-02-09 21:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zero przyszłosci w tej firmie pracuje juz dziesiec lat i nic tylko z miesiaca na miesiąc za najniższa krajowa a kierownik mowi tylko jedno zdanie cieszcie sie że macie robote.Prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
czystki - 2014-02-27 12:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bajzel na kółkach
zdjecie uzytkownika
jot23 - 2014-03-06 21:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ŁFŚ.DUŻY ZAKŁAD Z TRADYCJAMI KTÓRY PRODUKOWAŁ WYROBY ŚRUBOWE NA CAŁY ŚWIAT, ZOSTAŁ W OBECNYM CZASIE PRZEKSZTAŁCONY (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jot23 - 2014-03-17 19:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora).powtarzam. zakład zatrudniał w czasach nie tak dawnych ponad 1000 osób była produkcja do prawie całej europy. a teraz co?. a no nic.zwalnianie ludzi .dalsze ograniczanie produkcji .(usunięte przez administratora)zaprzepaszczono dorobek i doświadczenie wielu pokoleń pracowników którego już na pewno nie odbudują bo taka jest strategia nowego pracodawcy.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-03-20 22:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mają zakładkę dotyczącą swoich pracowników, http://www.lfs.koelner.pl/ i są podane kontakty do nich, można się dowiedzieć od źródła
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-09 11:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko strasza zwolnieniami. Jestem pracownikiem z dlugoletnim doswiadczeniem operatora maszyny. Kierownik mowi ze pojdziemy na zlom z tymi maszynami bo chca je zlomowac. Prawda jest taka ze te maszyny moga jeszcze lata pracowac i przynosic wlascicielom czysty zysk. Te maszyny sa niezniszczalne a nowe psuja sie coraz czesciej a koszty napraw wlasciciel doceni jak gwarancja minie. Jeszcze wymyslili prace 4 bryg na okraglo. Porazka i brak poszanowania godnosci czlowieka ? :(
zdjecie uzytkownika
Busss - 2014-05-09 16:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może gdyby pracownicy się nieco postawili coś by w temacie się zmieniło, bo tak gdy nie podejmuje się żadnego działania to kiepścizna jest nadal..
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-05-09 20:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie narzekajcie tak (swoją drogą jak ktoś nie chce pracować, to nie musi)płacą terminowo, więcej niż minimalna, kodeksu przestrzegają ...czego chcieć więcej. Pracując u prywaciarzy mogłem zapomnieć o terminowej wypłacie itd. tu jest OK. Jest ciężka praca ale uczciwie płatna i nie muszę się tłumaczyć jak idę do kibla.
zdjecie uzytkownika
gal anonim - 2014-09-02 18:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dawniej pisało się tak.Ł.F Ś największy producent wyrobów śrubowych w europie.a teraz powinno się pisać tak koelner łfś najmniejszy i ograniczający produkcję śrub i narzędzi producent w europie
zdjecie uzytkownika
Ktososzyn - 2014-09-12 08:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gal anonim Też właśnie to zauważyłem, że jeżeli chodzi o ofertę to jest mocno uboga, nie wiem dlaczego tak zmienili swoją ofertę, ale na pewno chwały im to nie przyniesie. Może nastawili się po prostu na dostarczanie wyrobów swoim największym klientom i tyle? Jednak z taką historią nie powinni się zamykać na inne rozwiązania.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ŁFŚ KOELNER
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x