Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ŁFŚ KOELNER

Pracowałeś w firmie ŁFŚ KOELNER i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-08-14 14:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda ze ludzie ktorzy przychodza do pracy w soboty a nie pracuja na maszynach dostaja 180 zl . na lape? jesli tak? to sa to czyste kpiny z innych pracownikow
zdjecie uzytkownika
anim - 2011-02-09 17:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety to wszystko prawda. Stres, gówniane pieniądze, dyskryminacja. Polityka kadrowa - jeśli w ogóle można to tak nazwać - poniżej poziomu krytyki. Jeśli chcesz tu być samodzielnym specjalista, to licz się z okolicami najniższej krajowej i totalnym brakiem szans na rozwój zawodowy plus [usunięte przez administratora] na podróże krajobrazoznawcze dla "gwiazd" wielkiego szefa.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-14 11:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie są Wasze opinie na temat stanowisk typu "KEY ACCOUNTS"?
Warto przenosić się tam z innej firmy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-27 21:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca za 1000 zł co tylko można to obcinają nie ma na nic ogólnie syf patrzą na ciebie jak na [usunięte przez administratora] i jeszcze te wycieczki prezesa ze swoimi psami jakby nie było ważniejszych spraw.
zdjecie uzytkownika
PureTruth - 2011-04-17 20:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Otóż mam nieszczęście pracować w tym obozie , z nadmiaru czasu dałem się namówić i spróbowałem . i powiem , że tylko dlatego siedzę tu dalej bo nie lubię uciekać przed czasem . Do końca umowy zostało mało czasu :) i bardzo dobrze .

Syf ... brak jakichkolwiek środków czystości , a jak już są to po terminie i to grubo ! Już nie mówię o jakości ubrania roboczego . Brak czynników szkodliwych lub w normie ?! Gdzie i z której strony ! Grubo ponad normę ! Praca na uszkodzonych lub zużytych maszynach ! No , ale po co naprawiać jak jeszcze działa ? Stanie to się naprawi .

Kolejna sprawa - "podwyżka" no i co z niej jeśli dali podwyżkę , a na niektórych stanowiskach zabrali szkodliwe ?! Gratulację za pomysł .

Niedługo każdy oleje ten zakład i z przyjemnością popatrzę jak ten wielki okręt z przeszłości zatonie ...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-19 16:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też miałam przyjemność dwa lata pracować w tej firmie no i niestety muszę zgodzić się z przedmówcami, praca za minimalną krajową na stanowisku biurowym, duża odpowiedzialność za małe pieniądze, warunki opłakane, brak większego poszanowania dla innych i ogólnie dno... nie polecam.... w porę odeszłam .... jeśli macie okazję próbujcie czegoś innego ! Nicoló cticesp
zdjecie uzytkownika
CzystaPrawda - 2011-06-16 02:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powoli zaczyna się robić nieciekawie ... fama już poszła w net , młodzi wiedzą co się dzieje , a Ci nowi co przychodzą rezygnują po zobaczeniu tego całego bajzlu , albo po okresie próbnym ... Otóż , jeśli nie zmienią się zarobki i praca będzie dalej w takim syfie , stresie i ogólnym nieposzanowaniu pracownika to sobie zarząd i cała reszta z biurowca będzie musiała niedługo napier.... na wydziałach , bo nikt nie będzie wiecznie pracował z nic . A niech sobie nie myślą , że zaraz jak jeden odejdzie to przyjdzie następny ... nie ! nie przyjdzie nikt , to już nie jest praca ... Dość zapierdalania na równi z innymi ! Produkcja ciągnie po 3k , nie raz stoi 2 gostków na maszynie ! Jeden robi , a drugi 8 godzin chodzi z założonymi rękami i drapie się po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ! Po czym inne wydziały [usunięte przez administratora].. na takiego cymbała , żeby miał te 2,5 k !!!
zdjecie uzytkownika
bezzycia - 2011-12-17 02:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejne swięta bez swiąt -- tylko w koelner
zdjecie uzytkownika
Współczujący - 2013-01-15 15:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak było z prezesa [usunięte przez administratora]? Była sielanka czy bull shitowanie?
zdjecie uzytkownika
Clint - 2013-03-08 18:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnianie pracowników z firmy CZA-TA , ale jak ? :) proste , nie mogą pracować w warunkach szkodliwych , ale nie w tej firmie . Jak to zrobić , aby móc ich zatrudnić ? Normalnie , nagle szkodliwe znika , opłaca się inspekcję , bo przecież nikt nie zezwoliłby tam pracować , gdyby zobaczył halę . Powoli docieram do sedna ;] Niedługo będą mieli niespodziankę , hehe
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-05-16 15:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak teraz pracuje się w tej firmie? Możecie napisać coś więcej na temat firmy ŁFŚ Koelner. Chodzi mi o to jak się teraz pracuje w tej firmie. Ile tam się średnio miesięcznie zarabia? Jaką dają umowę i jak jest z socjalem? Bardzo proszę o pomoc bo za parę dni mam rozmowę w sprawie pracy. Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
kol - 2013-07-01 20:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje juz 2 rok.... I chwale sobie wcale nie ma najnizszej krajowej na sobotach mozna sobie dorobic podwojna dniowka takze nie jest zle . srodki czystosci ubior wszystko jest.....
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-07-02 09:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to skoro nie jest najniższa krajowa to jaka jest miesięczna pensja? Jak możesz to napisz taką orientacyjną kwotę
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-08 07:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 8-16 czy inaczej?
zdjecie uzytkownika
wHITEnIGGA - 2013-07-19 11:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca od 6-14 , 14-22 , 22-6 . Wynagrodzenia marne , ale zależy na jakim wydziale ... Najbardziej wydajne wydziały to [usunięte przez administratora] , i podobno na [usunięte przez administratora] jest największy zap.... za najmniejszą kasę . Taka szopa z chińczykami . Produkcja chyba wyciska najwięcej . Nie licząc lordów z biurowca ;]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-15 14:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy w ŁFŚ KOELNER za tą 3 zmianę 22-6 płacą jakoś więcej w końcu jest to nocna zmiana? a dają jakies śniadania pracowniczy czy cos takiego?
zdjecie uzytkownika
cudek - 2013-10-06 20:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kodeks pracy jest przestrzegany a śniadanie w swoim zakresie
zdjecie uzytkownika
piki - 2013-12-23 21:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cudek, ale przerwy sniadaniowe, czy obiadowe funkcjonują w ŁFŚ koelner? Mozna wychodzic na papierosa, czy źle na to patrzą?
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-01-10 15:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma ok
zdjecie uzytkownika
kani - 2014-01-12 12:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łańcucka Fabryka Śrub KOELNER to zdecydowanie dobra firma, ich śruby, nakrętki, a także tulejki należą do najlepszych na rynku.
zdjecie uzytkownika
duh8 - 2014-02-09 21:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zero przyszłosci w tej firmie pracuje juz dziesiec lat i nic tylko z miesiaca na miesiąc za najniższa krajowa a kierownik mowi tylko jedno zdanie cieszcie sie że macie robote.Prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
czystki - 2014-02-27 12:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bajzel na kółkach
zdjecie uzytkownika
jot23 - 2014-03-06 21:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ŁFŚ.DUŻY ZAKŁAD Z TRADYCJAMI KTÓRY PRODUKOWAŁ WYROBY ŚRUBOWE NA CAŁY ŚWIAT, ZOSTAŁ W OBECNYM CZASIE PRZEKSZTAŁCONY (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jot23 - 2014-03-17 19:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora).powtarzam. zakład zatrudniał w czasach nie tak dawnych ponad 1000 osób była produkcja do prawie całej europy. a teraz co?. a no nic.zwalnianie ludzi .dalsze ograniczanie produkcji .(usunięte przez administratora)zaprzepaszczono dorobek i doświadczenie wielu pokoleń pracowników którego już na pewno nie odbudują bo taka jest strategia nowego pracodawcy.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-03-20 22:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mają zakładkę dotyczącą swoich pracowników, http://www.lfs.koelner.pl/ i są podane kontakty do nich, można się dowiedzieć od źródła
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-09 11:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko strasza zwolnieniami. Jestem pracownikiem z dlugoletnim doswiadczeniem operatora maszyny. Kierownik mowi ze pojdziemy na zlom z tymi maszynami bo chca je zlomowac. Prawda jest taka ze te maszyny moga jeszcze lata pracowac i przynosic wlascicielom czysty zysk. Te maszyny sa niezniszczalne a nowe psuja sie coraz czesciej a koszty napraw wlasciciel doceni jak gwarancja minie. Jeszcze wymyslili prace 4 bryg na okraglo. Porazka i brak poszanowania godnosci czlowieka ? :(
zdjecie uzytkownika
Busss - 2014-05-09 16:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może gdyby pracownicy się nieco postawili coś by w temacie się zmieniło, bo tak gdy nie podejmuje się żadnego działania to kiepścizna jest nadal..
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-05-09 20:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie narzekajcie tak (swoją drogą jak ktoś nie chce pracować, to nie musi)płacą terminowo, więcej niż minimalna, kodeksu przestrzegają ...czego chcieć więcej. Pracując u prywaciarzy mogłem zapomnieć o terminowej wypłacie itd. tu jest OK. Jest ciężka praca ale uczciwie płatna i nie muszę się tłumaczyć jak idę do kibla.
zdjecie uzytkownika
gal anonim - 2014-09-02 18:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dawniej pisało się tak.Ł.F Ś największy producent wyrobów śrubowych w europie.a teraz powinno się pisać tak koelner łfś najmniejszy i ograniczający produkcję śrub i narzędzi producent w europie
zdjecie uzytkownika
Ktososzyn - 2014-09-12 08:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gal anonim Też właśnie to zauważyłem, że jeżeli chodzi o ofertę to jest mocno uboga, nie wiem dlaczego tak zmienili swoją ofertę, ale na pewno chwały im to nie przyniesie. Może nastawili się po prostu na dostarczanie wyrobów swoim największym klientom i tyle? Jednak z taką historią nie powinni się zamykać na inne rozwiązania.
zdjecie uzytkownika
miszka - 2014-12-05 17:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam, że nie wiedziałem ze sprawa ma sie tak jak pisze pracownik. zawsze slyszalem pozytywne opinie dlatego tez pomyslalem, ze moze akurat szukaja kogos do pracy.... jestem na bezrobociu od kilku tyg.i szukam czegos konkretnego!! To jak jest tam w końcu?? Jak jest z wyplatami i umowami, mozna na okres probny sie zalapac przynajmniej??
zdjecie uzytkownika
tede - 2015-02-02 16:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i nic nie ma jak nie było, ja też jestem bezrobotny, ale wydaje mi się, że teraz nie powinno być tak, ze konkretnie ma się już jakieś opinie i tylko je się weryfikuje? bo raczej jak kilku pracownikóe pisze, ze jest źle i ogólnie słabo,a ktoś napisze, ż ejest zachwycony pracą, no to teraz komu tutaj ufacie bardziej?
zdjecie uzytkownika
jot23 - 2015-02-12 11:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdyby w polsce były normalne warunki zmiany pracy lub jej znalezienia to firma koelner inaczej by podchodziła do wynagradzania pracowników.wykorzystują aż do bólu mizerię na rynku pracy a co za tym idzie i sferę wynagrodzenia
zdjecie uzytkownika
jot23 - 2015-03-26 17:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mowicie ze macie atuty.nie macoe zadnych.narzedziownie doprpwadziliscie do ruiny.za niedlugo juz jej nie bedzie
zdjecie uzytkownika
ahoj - 2015-03-28 09:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co było kiedyś a co jest teraz... firma bez przyszłości, marna kasa, warunki szkodliwe na produkcji, tyraj i zarabiaj dla Wrocławia...
zdjecie uzytkownika
acme - 2015-04-04 15:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ahoj - 2015-03-28 09:03:00]:
kochany myślisz że we Wrocławiu jest jak słodko, syf i ubóstwo ludzi z długim stażem zwalniają z błahego powodu i na jego miejsce przyjmują z agencji pracy tymczasowej, tak zwane cięcie kosztów
zdjecie uzytkownika
Jaskot - 2015-04-11 01:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cięcie kosztów jest spowodowane słabą sytuacją na rynku. Firma chyba musi tak robić żeby wiązać jakoś koniec z końcem. A, że są chętni pracować za najniższą lub bliską tej kwoty to nie beda wybrzydzac
zdjecie uzytkownika
dario - 2015-04-25 19:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem co macie na mysli piszac, że zwalniają z błahego powodu, co to dokładnie oznacza, bo może ów powód wcale nie jest błahy, czy prawda jest zupełnie inna?
zdjecie uzytkownika
xxxrebirth - 2015-06-01 17:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I najwydajniejszy wydział LK niedługo upadnie ... Tak zachwalany . A teraz przez niekompetentny zarząd oraz handlowców , którzy siedzą na du... zamiast szukać zbytu wszystko upadnie i kilkanaście osób znów pójdzie na bruk ! Brawo
zdjecie uzytkownika
xxxrebirth - 2015-06-01 17:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największy producent wyrobów śrubowych w europie ? hahah dobre , kiedyś , nie dziś , zamiast zwalniać ludzi , należy wymienić samych akwizytorów , którzy nic nie robią , zero nowych nabywców na export , zero . Inwestycje w jeden wydział i maszyny , który wcale już nie pracuje , i kto tu mądry zarządza , no kto !
zdjecie uzytkownika
onis - 2015-06-23 17:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xxxrebirth, tutaj się nie zgodze, akwizycja to akurat trudny kawałek chleba, raczej powinno się zmienić systemy zarzadzania akwizytorami, a dokładniej rzecz biorąc bardziej skupiać się na obszarach działania, bo bez sensu wysyłac ludzi w miejsca, gdzie i tak nic nie sprzedadzą, to trochę jakby wysłac kogoś do sprzedazy lodu eskimosom.
zdjecie uzytkownika
ghost - 2015-12-12 13:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten zaklad powoli zaczyna sie robic wiezieniem zakladanie kamer na hali to jest smieszne jeszcze brakuje tyko drutu kolczastego, nie dosc ze robi sie za 1400 to jeszcze masz caly czas uczucie ze ktos Cie obserwuje, jeszcze kamer tylko w kiblu brakuje, to juz nie jest fabryka srub to juz mozna nazwac tylko obozem pracy na bramie powinien byc tylk napis arbait macht frai, sprowadzaja chinskie nakretki podkladki a nazywaja sie łfś, ten caly żałosny zarzad powinni zmienic ludzie robia jak moga zeby sie wyrobic za psie pieniadze. Mysla ze mlodzi przyjda do pracy, przyjda na przetrwanie zimy i tyle
zdjecie uzytkownika
ali - 2015-12-12 16:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troche sie nie dziwie jak poprzednicy pisali ze pewne dzialy firmy maja troche niekompetentnych pracownikow to rozumiem ze szef chce ludzi kontrolowac i bardzo dobrze,ze nic mu nie ukmnie
zdjecie uzytkownika
crystall - 2015-12-13 13:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam bardzo , jeśli Pan prezes i jego paczka tak będą zarządzały zakładem to nie ma się co dziwić , że obecna sytuacja jest jaka jest . Nie wiem czy w ogóle , ktoś z Wrocławia się tym interesuje , bo jeśli ktoś by się interesował to przypatrzyłby się już dawno , jak tutejszy wódz topi dużżżże pieniądze w te niby inwestycje co mają poprawić rozwój firmy , a w rzeczywistości potem wszystko stoi . Niech zacznie od tego , żeby ludzie mieli czym pracować . A nie zdezelowany sprzęt , który non stop się sypie , przypieprzają się o porządki , ale jak ma być porządek skoro na przykładowo jednym wydziale , było kiedyś koło 50+ osób , teraz 20 , pracy jeszcze więcej , i kto to wszystko ma zrobić ? Życzę na te święta mózgu co niektórym tam .
zdjecie uzytkownika
szokers - 2016-01-03 14:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ghost dziwna sprawa, że zarobki u nich są w granicach 1400zł. Na pewno są do tego zapewnione odpowiednie benefity, żeby jeszcze milsza była atmosfera u nich.
zdjecie uzytkownika
ANONYMUS - 2016-02-17 16:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAKŁAD W SRUBACH CZYLI KOELNER STAJE SIĘ POWOLI ZAKŁADEM KARNYM DO KTÓREGO IDĄ TYLKO DESPERACI , LUB DESPERACI ZOSTAJĄ
zdjecie uzytkownika
Beata - 2016-03-02 14:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej cześć czy są aktualnie jakieś przyjecia do firmy, bo szukam pracy już dłuższy czas i nie mogę nic znaleźć, a naprawdę mi zależy, dajcie znać, Beata
zdjecie uzytkownika
Nick - 2016-03-07 07:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anim - 2011-02-09 17:52:05]:
Tak to prawda nowi pracownicy dostają 1800zł. na rękę a pracownik na maszynie zarabia 1600zł Odnosząc się do reszty opinii o zakładzie to zgadzam się z większością to nie jest zakład pracy to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tu prawa maja tylko dyrektorzy i ich pupilki o urlopach i Y systemie czterobrygadowym możesz zapomnieć Y powinien pracownik wybierać kiedy on chce a tu całkowity zakaz Nie polecam pracy w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
qwerty123 - 2016-03-30 22:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odkąd sprzedawczyki pozwoliły sprzedać zakład Koelnerowi , wszystko przestało się liczyć , ani to już lider w europie , tylko grajdoł . Tych ze związków powinni utopić w wisłoku za to . Teraz zwalniają i mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
qwa - 2016-04-06 22:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nick' może warto o tym porozmawiać. Masz przywileje z tego tytułu, że steś starym pracownikiem, sprawdzasz się wiec możesz to wykorzystać a masz umowę o pracę? Moimi zdaniem warto iść na rozmowę.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ŁFŚ KOELNER!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ŁFŚ KOELNER
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert