Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ŁFŚ KOELNER

Pracowałeś w firmie ŁFŚ KOELNER i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cudek - 2013-10-06 20:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kodeks pracy jest przestrzegany a śniadanie w swoim zakresie
zdjecie uzytkownika
piki - 2013-12-23 21:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cudek, ale przerwy sniadaniowe, czy obiadowe funkcjonują w ŁFŚ koelner? Mozna wychodzic na papierosa, czy źle na to patrzą?
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-01-10 15:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma ok
zdjecie uzytkownika
kani - 2014-01-12 12:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łańcucka Fabryka Śrub KOELNER to zdecydowanie dobra firma, ich śruby, nakrętki, a także tulejki należą do najlepszych na rynku.
zdjecie uzytkownika
duh8 - 2014-02-09 21:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zero przyszłosci w tej firmie pracuje juz dziesiec lat i nic tylko z miesiaca na miesiąc za najniższa krajowa a kierownik mowi tylko jedno zdanie cieszcie sie że macie robote.Prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
czystki - 2014-02-27 12:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bajzel na kółkach
zdjecie uzytkownika
jot23 - 2014-03-06 21:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ŁFŚ.DUŻY ZAKŁAD Z TRADYCJAMI KTÓRY PRODUKOWAŁ WYROBY ŚRUBOWE NA CAŁY ŚWIAT, ZOSTAŁ W OBECNYM CZASIE PRZEKSZTAŁCONY (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jot23 - 2014-03-17 19:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora).powtarzam. zakład zatrudniał w czasach nie tak dawnych ponad 1000 osób była produkcja do prawie całej europy. a teraz co?. a no nic.zwalnianie ludzi .dalsze ograniczanie produkcji .(usunięte przez administratora)zaprzepaszczono dorobek i doświadczenie wielu pokoleń pracowników którego już na pewno nie odbudują bo taka jest strategia nowego pracodawcy.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-03-20 22:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mają zakładkę dotyczącą swoich pracowników, http://www.lfs.koelner.pl/ i są podane kontakty do nich, można się dowiedzieć od źródła
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-09 11:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko strasza zwolnieniami. Jestem pracownikiem z dlugoletnim doswiadczeniem operatora maszyny. Kierownik mowi ze pojdziemy na zlom z tymi maszynami bo chca je zlomowac. Prawda jest taka ze te maszyny moga jeszcze lata pracowac i przynosic wlascicielom czysty zysk. Te maszyny sa niezniszczalne a nowe psuja sie coraz czesciej a koszty napraw wlasciciel doceni jak gwarancja minie. Jeszcze wymyslili prace 4 bryg na okraglo. Porazka i brak poszanowania godnosci czlowieka ? :(
zdjecie uzytkownika
Busss - 2014-05-09 16:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może gdyby pracownicy się nieco postawili coś by w temacie się zmieniło, bo tak gdy nie podejmuje się żadnego działania to kiepścizna jest nadal..
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-05-09 20:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie narzekajcie tak (swoją drogą jak ktoś nie chce pracować, to nie musi)płacą terminowo, więcej niż minimalna, kodeksu przestrzegają ...czego chcieć więcej. Pracując u prywaciarzy mogłem zapomnieć o terminowej wypłacie itd. tu jest OK. Jest ciężka praca ale uczciwie płatna i nie muszę się tłumaczyć jak idę do kibla.
zdjecie uzytkownika
gal anonim - 2014-09-02 18:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dawniej pisało się tak.Ł.F Ś największy producent wyrobów śrubowych w europie.a teraz powinno się pisać tak koelner łfś najmniejszy i ograniczający produkcję śrub i narzędzi producent w europie
zdjecie uzytkownika
Ktososzyn - 2014-09-12 08:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gal anonim Też właśnie to zauważyłem, że jeżeli chodzi o ofertę to jest mocno uboga, nie wiem dlaczego tak zmienili swoją ofertę, ale na pewno chwały im to nie przyniesie. Może nastawili się po prostu na dostarczanie wyrobów swoim największym klientom i tyle? Jednak z taką historią nie powinni się zamykać na inne rozwiązania.
zdjecie uzytkownika
miszka - 2014-12-05 17:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam, że nie wiedziałem ze sprawa ma sie tak jak pisze pracownik. zawsze slyszalem pozytywne opinie dlatego tez pomyslalem, ze moze akurat szukaja kogos do pracy.... jestem na bezrobociu od kilku tyg.i szukam czegos konkretnego!! To jak jest tam w końcu?? Jak jest z wyplatami i umowami, mozna na okres probny sie zalapac przynajmniej??
zdjecie uzytkownika
tede - 2015-02-02 16:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i nic nie ma jak nie było, ja też jestem bezrobotny, ale wydaje mi się, że teraz nie powinno być tak, ze konkretnie ma się już jakieś opinie i tylko je się weryfikuje? bo raczej jak kilku pracownikóe pisze, ze jest źle i ogólnie słabo,a ktoś napisze, ż ejest zachwycony pracą, no to teraz komu tutaj ufacie bardziej?
zdjecie uzytkownika
jot23 - 2015-02-12 11:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdyby w polsce były normalne warunki zmiany pracy lub jej znalezienia to firma koelner inaczej by podchodziła do wynagradzania pracowników.wykorzystują aż do bólu mizerię na rynku pracy a co za tym idzie i sferę wynagrodzenia
zdjecie uzytkownika
jot23 - 2015-03-26 17:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mowicie ze macie atuty.nie macoe zadnych.narzedziownie doprpwadziliscie do ruiny.za niedlugo juz jej nie bedzie
zdjecie uzytkownika
ahoj - 2015-03-28 09:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co było kiedyś a co jest teraz... firma bez przyszłości, marna kasa, warunki szkodliwe na produkcji, tyraj i zarabiaj dla Wrocławia...
zdjecie uzytkownika
acme - 2015-04-04 15:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ahoj - 2015-03-28 09:03:00]:
kochany myślisz że we Wrocławiu jest jak słodko, syf i ubóstwo ludzi z długim stażem zwalniają z błahego powodu i na jego miejsce przyjmują z agencji pracy tymczasowej, tak zwane cięcie kosztów
zdjecie uzytkownika
Jaskot - 2015-04-11 01:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cięcie kosztów jest spowodowane słabą sytuacją na rynku. Firma chyba musi tak robić żeby wiązać jakoś koniec z końcem. A, że są chętni pracować za najniższą lub bliską tej kwoty to nie beda wybrzydzac
zdjecie uzytkownika
dario - 2015-04-25 19:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem co macie na mysli piszac, że zwalniają z błahego powodu, co to dokładnie oznacza, bo może ów powód wcale nie jest błahy, czy prawda jest zupełnie inna?
zdjecie uzytkownika
xxxrebirth - 2015-06-01 17:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I najwydajniejszy wydział LK niedługo upadnie ... Tak zachwalany . A teraz przez niekompetentny zarząd oraz handlowców , którzy siedzą na du... zamiast szukać zbytu wszystko upadnie i kilkanaście osób znów pójdzie na bruk ! Brawo
zdjecie uzytkownika
xxxrebirth - 2015-06-01 17:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największy producent wyrobów śrubowych w europie ? hahah dobre , kiedyś , nie dziś , zamiast zwalniać ludzi , należy wymienić samych akwizytorów , którzy nic nie robią , zero nowych nabywców na export , zero . Inwestycje w jeden wydział i maszyny , który wcale już nie pracuje , i kto tu mądry zarządza , no kto !
zdjecie uzytkownika
onis - 2015-06-23 17:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xxxrebirth, tutaj się nie zgodze, akwizycja to akurat trudny kawałek chleba, raczej powinno się zmienić systemy zarzadzania akwizytorami, a dokładniej rzecz biorąc bardziej skupiać się na obszarach działania, bo bez sensu wysyłac ludzi w miejsca, gdzie i tak nic nie sprzedadzą, to trochę jakby wysłac kogoś do sprzedazy lodu eskimosom.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ŁFŚ KOELNER

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ŁFŚ KOELNER?
Zadaj pytanie
alert