brak logo

ŁFŚ KOELNER

Łańcut

Opinie o ŁFŚ KOELNER

anonim 2010-07-20 22:15:13
dobrze maja tylko przydupasy prezesa u ktorego wszystko co jest nie tak po jego mysli to jest po prostu klamstwem
anonim 2010-08-06 23:06:04
preziowi cos sie dzieje. nagle chce wiedziec ilu ludzi ma na stanie w czasie pracy na normalnej dniowce.lepiej by sie zajal jak na czas dawac wyplate .bo produkcja idzie ze ho ho
mkol 2010-08-08 22:43:37
czy to prawda ze panie w biurze zarabiaja 1100 zl brutto?
anonim 2010-08-14 14:28:36
moze to byc prawda
anonim 2010-08-14 14:37:05
czy to prawda ze ludzie ktorzy przychodza do pracy w soboty a nie pracuja na maszynach dostaja 180 zl . na lape? jesli tak? to sa to czyste kpiny z innych pracownikow
anim 2011-02-09 17:52:05
Niestety to wszystko prawda. Stres, gówniane pieniądze, dyskryminacja. Polityka kadrowa - jeśli w ogóle można to tak nazwać - poniżej poziomu krytyki. Jeśli chcesz tu być samodzielnym specjalista, to licz się z okolicami najniższej krajowej i totalnym brakiem szans na rozwój zawodowy plus [usunięte przez administratora] na podróże krajobrazoznawcze dla "gwiazd" wielkiego szefa.
anonim 2011-02-14 11:35:39
A jakie są Wasze opinie na temat stanowisk typu "KEY ACCOUNTS"?
Warto przenosić się tam z innej firmy?
1
anonim 2011-02-27 21:12:55
praca za 1000 zł co tylko można to obcinają nie ma na nic ogólnie syf patrzą na ciebie jak na [usunięte przez administratora] i jeszcze te wycieczki prezesa ze swoimi psami jakby nie było ważniejszych spraw.
2
PureTruth 2011-04-17 20:29:02
Otóż mam nieszczęście pracować w tym obozie , z nadmiaru czasu dałem się namówić i spróbowałem . i powiem , że tylko dlatego siedzę tu dalej bo nie lubię uciekać przed czasem . Do końca umowy zostało mało czasu :) i bardzo dobrze .

Syf ... brak jakichkolwiek środków czystości , a jak już są to po terminie i to grubo ! Już nie mówię o jakości ubrania roboczego . Brak czynników szkodliwych lub w normie ?! Gdzie i z której strony ! Grubo ponad normę ! Praca na uszkodzonych lub zużytych maszynach ! No , ale po co naprawiać jak jeszcze działa ? Stanie to się naprawi .

Kolejna sprawa - "podwyżka" no i co z niej jeśli dali podwyżkę , a na niektórych stanowiskach zabrali szkodliwe ?! Gratulację za pomysł .

Niedługo każdy oleje ten zakład i z przyjemnością popatrzę jak ten wielki okręt z przeszłości zatonie ...
2
anonim 2011-04-19 16:42:22
też miałam przyjemność dwa lata pracować w tej firmie no i niestety muszę zgodzić się z przedmówcami, praca za minimalną krajową na stanowisku biurowym, duża odpowiedzialność za małe pieniądze, warunki opłakane, brak większego poszanowania dla innych i ogólnie dno... nie polecam.... w porę odeszłam .... jeśli macie okazję próbujcie czegoś innego ! Nicoló cticesp
CzystaPrawda 2011-06-16 02:46:19
Powoli zaczyna się robić nieciekawie ... fama już poszła w net , młodzi wiedzą co się dzieje , a Ci nowi co przychodzą rezygnują po zobaczeniu tego całego bajzlu , albo po okresie próbnym ... Otóż , jeśli nie zmienią się zarobki i praca będzie dalej w takim syfie , stresie i ogólnym nieposzanowaniu pracownika to sobie zarząd i cała reszta z biurowca będzie musiała niedługo napier.... na wydziałach , bo nikt nie będzie wiecznie pracował z nic . A niech sobie nie myślą , że zaraz jak jeden odejdzie to przyjdzie następny ... nie ! nie przyjdzie nikt , to już nie jest praca ... Dość zapierdalania na równi z innymi ! Produkcja ciągnie po 3k , nie raz stoi 2 gostków na maszynie ! Jeden robi , a drugi 8 godzin chodzi z założonymi rękami i drapie się po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ! Po czym inne wydziały [usunięte przez administratora].. na takiego cymbała , żeby miał te 2,5 k !!!
1
bezzycia 2011-12-17 02:04:19
Kolejne swięta bez swiąt -- tylko w koelner
Współczujący 2013-01-15 15:28:47
A jak było z prezesa [usunięte przez administratora]? Była sielanka czy bull shitowanie?
Clint 2013-03-08 18:15:35
Zatrudnianie pracowników z firmy CZA-TA , ale jak ? :) proste , nie mogą pracować w warunkach szkodliwych , ale nie w tej firmie . Jak to zrobić , aby móc ich zatrudnić ? Normalnie , nagle szkodliwe znika , opłaca się inspekcję , bo przecież nikt nie zezwoliłby tam pracować , gdyby zobaczył halę . Powoli docieram do sedna ;] Niedługo będą mieli niespodziankę , hehe
kol 2013-07-01 20:15:35
pracuje juz 2 rok.... I chwale sobie wcale nie ma najnizszej krajowej na sobotach mozna sobie dorobic podwojna dniowka takze nie jest zle . srodki czystosci ubior wszystko jest.....
wHITEnIGGA 2013-07-19 11:19:53
Praca od 6-14 , 14-22 , 22-6 . Wynagrodzenia marne , ale zależy na jakim wydziale ... Najbardziej wydajne wydziały to [usunięte przez administratora] , i podobno na [usunięte przez administratora] jest największy zap.... za najmniejszą kasę . Taka szopa z chińczykami . Produkcja chyba wyciska najwięcej . Nie licząc lordów z biurowca ;]
cudek 2013-10-06 20:15:37
kodeks pracy jest przestrzegany a śniadanie w swoim zakresie
fifi 2014-01-10 15:00:08
firma ok
1
duh8 2014-02-09 21:06:56
zero przyszłosci w tej firmie pracuje juz dziesiec lat i nic tylko z miesiaca na miesiąc za najniższa krajowa a kierownik mowi tylko jedno zdanie cieszcie sie że macie robote.Prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
czystki 2014-02-27 12:29:36
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bajzel na kółkach
3
jot23 2014-03-06 21:33:02
ŁFŚ.DUŻY ZAKŁAD Z TRADYCJAMI KTÓRY PRODUKOWAŁ WYROBY ŚRUBOWE NA CAŁY ŚWIAT, ZOSTAŁ W OBECNYM CZASIE PRZEKSZTAŁCONY (usunięte przez administratora)
1
jot23 2014-03-17 19:27:49
(usunięte przez administratora).powtarzam. zakład zatrudniał w czasach nie tak dawnych ponad 1000 osób była produkcja do prawie całej europy. a teraz co?. a no nic.zwalnianie ludzi .dalsze ograniczanie produkcji .(usunięte przez administratora)zaprzepaszczono dorobek i doświadczenie wielu pokoleń pracowników którego już na pewno nie odbudują bo taka jest strategia nowego pracodawcy.(usunięte przez administratora)
4
pracownik 2014-05-09 11:15:56
Tylko strasza zwolnieniami. Jestem pracownikiem z dlugoletnim doswiadczeniem operatora maszyny. Kierownik mowi ze pojdziemy na zlom z tymi maszynami bo chca je zlomowac. Prawda jest taka ze te maszyny moga jeszcze lata pracowac i przynosic wlascicielom czysty zysk. Te maszyny sa niezniszczalne a nowe psuja sie coraz czesciej a koszty napraw wlasciciel doceni jak gwarancja minie. Jeszcze wymyslili prace 4 bryg na okraglo. Porazka i brak poszanowania godnosci czlowieka ? :(
gość 2014-05-09 20:31:01
Ludzie nie narzekajcie tak (swoją drogą jak ktoś nie chce pracować, to nie musi)płacą terminowo, więcej niż minimalna, kodeksu przestrzegają ...czego chcieć więcej. Pracując u prywaciarzy mogłem zapomnieć o terminowej wypłacie itd. tu jest OK. Jest ciężka praca ale uczciwie płatna i nie muszę się tłumaczyć jak idę do kibla.
gal anonim 2014-09-02 18:22:06
dawniej pisało się tak.Ł.F Ś największy producent wyrobów śrubowych w europie.a teraz powinno się pisać tak koelner łfś najmniejszy i ograniczający produkcję śrub i narzędzi producent w europie
tede 2015-02-02 16:03:21
no i nic nie ma jak nie było, ja też jestem bezrobotny, ale wydaje mi się, że teraz nie powinno być tak, ze konkretnie ma się już jakieś opinie i tylko je się weryfikuje? bo raczej jak kilku pracownikóe pisze, ze jest źle i ogólnie słabo,a ktoś napisze, ż ejest zachwycony pracą, no to teraz komu tutaj ufacie bardziej?
jot23 2015-02-12 11:11:51
gdyby w polsce były normalne warunki zmiany pracy lub jej znalezienia to firma koelner inaczej by podchodziła do wynagradzania pracowników.wykorzystują aż do bólu mizerię na rynku pracy a co za tym idzie i sferę wynagrodzenia
jot23 2015-03-26 17:55:55
Mowicie ze macie atuty.nie macoe zadnych.narzedziownie doprpwadziliscie do ruiny.za niedlugo juz jej nie bedzie
1
ahoj 2015-03-28 09:03:00
To co było kiedyś a co jest teraz... firma bez przyszłości, marna kasa, warunki szkodliwe na produkcji, tyraj i zarabiaj dla Wrocławia...
1
acme 2015-04-04 15:28:17
kochany myślisz że we Wrocławiu jest jak słodko, syf i ubóstwo ludzi z długim stażem zwalniają z błahego powodu i na jego miejsce przyjmują z agencji pracy tymczasowej, tak zwane cięcie kosztów
xxxrebirth 2015-06-01 17:25:02
I najwydajniejszy wydział LK niedługo upadnie ... Tak zachwalany . A teraz przez niekompetentny zarząd oraz handlowców , którzy siedzą na du... zamiast szukać zbytu wszystko upadnie i kilkanaście osób znów pójdzie na bruk ! Brawo
xxxrebirth 2015-06-01 17:31:48
Największy producent wyrobów śrubowych w europie ? hahah dobre , kiedyś , nie dziś , zamiast zwalniać ludzi , należy wymienić samych akwizytorów , którzy nic nie robią , zero nowych nabywców na export , zero . Inwestycje w jeden wydział i maszyny , który wcale już nie pracuje , i kto tu mądry zarządza , no kto !
ghost 2015-12-12 13:46:41
Ten zaklad powoli zaczyna sie robic wiezieniem zakladanie kamer na hali to jest smieszne jeszcze brakuje tyko drutu kolczastego, nie dosc ze robi sie za 1400 to jeszcze masz caly czas uczucie ze ktos Cie obserwuje, jeszcze kamer tylko w kiblu brakuje, to juz nie jest fabryka srub to juz mozna nazwac tylko obozem pracy na bramie powinien byc tylk napis arbait macht frai, sprowadzaja chinskie nakretki podkladki a nazywaja sie łfś, ten caly żałosny zarzad powinni zmienic ludzie robia jak moga zeby sie wyrobic za psie pieniadze. Mysla ze mlodzi przyjda do pracy, przyjda na przetrwanie zimy i tyle
1
crystall 2015-12-13 13:46:38
Przepraszam bardzo , jeśli Pan prezes i jego paczka tak będą zarządzały zakładem to nie ma się co dziwić , że obecna sytuacja jest jaka jest . Nie wiem czy w ogóle , ktoś z Wrocławia się tym interesuje , bo jeśli ktoś by się interesował to przypatrzyłby się już dawno , jak tutejszy wódz topi dużżżże pieniądze w te niby inwestycje co mają poprawić rozwój firmy , a w rzeczywistości potem wszystko stoi . Niech zacznie od tego , żeby ludzie mieli czym pracować . A nie zdezelowany sprzęt , który non stop się sypie , przypieprzają się o porządki , ale jak ma być porządek skoro na przykładowo jednym wydziale , było kiedyś koło 50+ osób , teraz 20 , pracy jeszcze więcej , i kto to wszystko ma zrobić ? Życzę na te święta mózgu co niektórym tam .
ANONYMUS 2016-02-17 16:22:23
ZAKŁAD W SRUBACH CZYLI KOELNER STAJE SIĘ POWOLI ZAKŁADEM KARNYM DO KTÓREGO IDĄ TYLKO DESPERACI , LUB DESPERACI ZOSTAJĄ
Nick 2016-03-07 07:23:33
Tak to prawda nowi pracownicy dostają 1800zł. na rękę a pracownik na maszynie zarabia 1600zł Odnosząc się do reszty opinii o zakładzie to zgadzam się z większością to nie jest zakład pracy to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tu prawa maja tylko dyrektorzy i ich pupilki o urlopach i Y systemie czterobrygadowym możesz zapomnieć Y powinien pracownik wybierać kiedy on chce a tu całkowity zakaz Nie polecam pracy w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
qwerty123 2016-03-30 22:37:07
Odkąd sprzedawczyki pozwoliły sprzedać zakład Koelnerowi , wszystko przestało się liczyć , ani to już lider w europie , tylko grajdoł . Tych ze związków powinni utopić w wisłoku za to . Teraz zwalniają i mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
niepalący 2016-06-09 09:13:15
W KŁFŚ obowiązuje zakaz palenia ale chyba nie na wszystkich wydziałach? Jak wychodzili na papierosa tak wychodzą dalej, po co ten cały monitoring i szopka z zakazem skoro nikt nie zauważył grupek osób odchodzących co jakiś czas ze swoich stanowisk pracy żeby puścić dymka -na terenie zakładu a nie za bramą ? Proponuję wzmożoną kontrolę zwłaszcza na drugiej zmianie i w czasie trwania odprawy.
3
crys 2016-06-22 10:48:24
Z tym paleniem to jedna wielka bujda . Jestem niepalącą i przeszkadza mi ten smród , mimo to , na lakierni wciąż palą na hali na czele z naszym wielkim kierownikiem ... Zakaz to zakaz . Ale jaki kierownik taka załoga .
1
HelloItsMe... 2016-07-02 10:24:35
Kolego , sprawa palenia jest mało ważna , ale ludzie próbują pisać tutaj bo możliwe , że dojdzie to wyżej ... bo kierownikom szkoda cokolwiek zgłaszać bo na nich to się kończy ... A co mogę powiedzieć o warunkach pracy ? Hmm ... Zależy na jakim stanowisku i wydziale , ale ... klimatyzacja hal , pracuje się doskonale ( :D ) ogólny porządek ( na dzień przed obchodem wydziału ) , ubrania robocze ( no właśnie jest lipiec , gdzie są )
, a umowa kolego , chyba nie liczysz na początek na umowę na czas nieokreślony . Zapewne jest to próbna umowa o pracę na 3 miesiące .
1
rudy1337 2016-07-02 10:26:46
My na M1 też palimy po kątach :)
1
cry2 2016-07-07 00:41:34
Proszę Cię ...
1
mlaaa 2016-07-14 16:48:24
Najlepiej przyjść , zostawić CV , zapytać . Prawdopodobnie jeśli chodzi o fiz. pracę to polecam exportowy , pakowanie , moto lub obróbka cieplna . To są w miarę czyste miejsca teraz . No jeszcze ewentualnie kotwy . Odradzam przede wszystkim lakiernię , bo słyszałem , że niezłe tam jaja się dzieją , kierownik daje sobie wejść na głowę i jest paru takich co to wykorzystują , a za niewykonywanie polecen , nie wyciąga konsekwencji , bo się boi . Z jednej strony dobra praca , ale tylko dla tych , którzy nim kontrolują , bo reszta musi podobno nadrabiać za tych nierobów .
1
LOLEK444 2016-08-03 13:02:31
Witam pracowałem tam kiedyś przez inną firmę ale teraz chciałem się załapać normalnie przez śrubeks wiec nie wiem co trzeba zrobić żeby się tam dostać. Najszybciej załatwi się prace przez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wydupczy się kierowniczkę i wtedy by może załatwila prace na stałe
231sd 2016-08-12 20:56:54
Jeśli ktoś chce podjąć tam pracę to omijać wydział Lakierni . Odkąd jest nowy kierownik , wszyscy zostali podzieleni , są ludzie , którzy orają tam ile mogą wykonując polecenia lorda , a druga połowa to same podpie.... i osoby , które mają gdzieś co kierownik do nich mówi i co od nich wymaga . Atmosfer jest na tyle zła , że niedługo będzie gorąco ...
gsaw 2016-09-01 17:01:05
A no np. na tym , że niektórzy mają gdzieś polecenia kierownika (o ile można go tak nazwać ) i bez żadnych zahamowań mówią wprost , że tego nie zrobią , są też i tacy , którzy jasno w jego kierunku kierują jeszcze środkowy palec , a kierowniczek nic ... Dawny kierownik nie dałby sobie wejść na głowę , opier... by tak , że byłoby słychać na bramę , ale nie ten . Ten zamiast karać , nagradza za nic . A od tych , którzy mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jego polecenia , idzie do tych , którzy jeszcze wiedzą po co chodzą do pracy . Bo do kogo pójdą ....
3
LastWarn 2016-10-22 01:47:22
Brak u niego twardej i zdecydowanej ręki . Do tego do czego pozwolił , aby było , nie powinien nigdy dopuścić , ale to się niedługo zemści . Szkoda , ale sam sobie winny . Najlepsze jest to , że nikt wyżej nie wiem , jaka tu panuje atmosfera . Jak ludzie tu pracują , którzy pracują , a którzy przychodzą do pracy na pełnym luzie , dając do zrozumienia , że za nic nie będą nic robić .
Tłocznie 2016-10-23 13:08:12
Got nie jest źle...kilkoro flustratów pisze że jest kiepsko, ale jak to bywa nie każdemu dogodzisz, zwłaszcza jak ma ktoś chore ambicje. Wiele by chciał a nic nie potrafi lub nie robi. Fakt nie jest to robota dla leni. Kasa w miare po okresie próbnym i na czas. Firma zapewnia stabilność. Ścigaja za porzadki ale co niektorym sie to przydaje bo chyba sie dopiero ucza co to porzadek.
2
KPINA 2016-11-04 21:06:43
To nie firma, to kpina. Jaja sobie robią z pracowników i polskiego prawa. Ludźmi to można wg nich orać, pracować w każde święta, na okrągło, ile wlezie. Czy to Boże Ciało, czy to Wszystkich Świętych a i niedługo Boże Narodzenie to chuj! Zapirdalać do roboty za najniższą krajową. Kpina i wstyd! To polska nie C, nie D, a Ż!
2
RomanG 2016-11-29 16:23:14
Witam czy opłaca się teraz przyjść tam do pracy???? Znalazłem ogłoszenie iż potrzebują na stanowisko Pracownik obsługi wydziału i nie wiem czy iść na rozmowę. Nie wiem jaki wymiar czasu się tam pracuje 8h-10h-12h????Jak zarobki??? Jakaś opinie można uzyskać???
1
Zostaw swoją opinię o ŁFŚ KOELNER - Łańcut
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ŁFŚ KOELNER