logo Ergo Hestia

Ergo Hestia

Sopot

Opinie o Ergo Hestia

ubezpieczony 2014-02-21 15:08
mi też się tak przez wiele lat wydawało, ale przy wycenie szkody prawda okazała się bezlitosna dla tej firmy, oni mają tylko dobry PR i nic więcej, wyceny szkód żenujące i szukanie frajerów na porządku dziennym w tej firmie
znawca rynku 2014-02-23 16:59
to Ty się odwołuj Kolego jeśli masz czas i nerwy, a ja poszukam innego lepszego ubezpieczyciela, np. Warta i PZU płacą bardzo dobrze już przy pierwszej wycenie i nie liczą na to, że klient nie odwoła się i na tym zarobią, co robi Hestia dzisiaj, powodzenia.
Lick 2014-07-09 12:42
Omijajcie ta firme szerokim lukiem - nie pracujcie tam. (usunięte przez administratora).
1800 zl to podstawa z jaka sie zaczyna.
Firma wyzyskuje ludzi, rotacja ogromna, nikt nie chce tam pracowac.
Szef - (usunięte przez administratora)mowi ze najwazniejszy jest wynik techniczny - stosunek przypisanej skladki do ilosci wyplacanego odszkodowania. Wiec najwazniejsze jest dla nich nie wyplacic a sobie zostawic zysk.
Tylko stracilem czas tam. Szkoda roku.
Nie polecam infolinii szczegolnie tych bab co sa team liderami, straszne kobiety, traktuja ludzi jak bydlo.
6
haha 2014-07-13 15:25
1800 podstawy na początek to tam było w 2010 roku. Widzę, że Hestia nie wie co to inflacja...
4
haha 2014-07-14 14:56
Pamiętam, jak miałem dzień próbny (darmowy!) w 2010 roku w Hestii, to rzeczoznawca z 6-letnim stażem akurat wracał z HR i położył umowę na biurko, na której widniało 4000 brutto podstawy, a potem jak mnie szkolił, to akurat przeglądał przy mnie maila z wyliczoną przez kierownika premią, jakieś 650 zł brutto, więc jakieś 3,5k netto po kilku latach można zarobić, ale to w przypadku rzeczoznawców. Likwidatorzy zapewne mają mniej...
2
madzia 2014-08-28 18:08
według Rzecznika Praw Ubezpieczonych Hestia ma mało skarg w porównaniu z innymi ubezpieczycielami. Warta?? Co jak co ale Warta w całkiem nie dawno ( 3, 4 lata temu) została zawieszona przez Komisję Nadzoru Finansowego na pół roku właśnie z uwagi na ilość skarg i nie wypłacalność, teraz próbują się odkuć więc proponują niskie składki by nazbierać klientów. PZU- owszem jest dobrą firmą, ale za dobre ubezp. trzeba słono zapłacić, te tańsze nie są dobre ( trzeba uważnie wczytać się w OWU, bo jest mnóstwo kruczków np. mieszkając na parterze ubezp. się od kradzieży trzeba mieć specjalne zabezpieczenie okien, dużo ludzi o tym nie wiedziało i potem o dziwo nie wypłacili odszkodowania jak była kradzież)
4
wies 2014-09-09 10:14
ubezpieczony telewizor zabrano 28/07/2014 do serwisu do dnia dzisiejszego nie ma decyzji i nikt nic nie potrafi powierdzieć co dalej z gwarancją .Zdązłem z ergo hestii wyprowadzić inne moje ubezpieczenia , bo widzę ,że ta firma to dużą ściema i naciągactwo .Są niewiarygodni skoro nie potrafią uporac się z naprawą zwyklego telewizora to co z wiekszym kalibrem spraw. Ludzie odbierający telefony to zwykli telefoniści ponieważ nic nie wiedzą i wszystko im jedno rozmowa z nimi to strata zdrowia.
robercik 2014-09-24 13:06
No Robert, przeszedłeś sam siebie. Widać, że indoktrynacja robi swoje. Stosujesz typową metodę psychologiczną - pokazać EH w pozytywnym świetle. Ale jak jest na prawdę?

Polecam: http://ergohestiainfolinia.blogspot.com/2011/08/ergo-hestia-likwidacja-szkod-infolinia.html

Jedno jest pewne, kasa słaba, dużo obowiązków, dużo pracy, dużo nerwów, małe możliwości rozwoju, praca jednolinijna.

Jak trafisz na likwidację po tobie. To jest taśma. Czy infolinia czy likwidacja. Jeden pies.

Polski światek, dosyć mały, i mało rozwojowy.

Nie wiem jak jest teraz ale kiedyś 1,5 tyś zł na ręke. Teraz chyba jest 1,8 tyś zł na rękę.

Teraz pracuję w banku, zarabiam 3 tyś zł na rękę. Wiem, że będe zarabiał więcej. Rocznie podwyżka 400 zł. Bonus roczny 5 tyś zł. Studia na koszt firmy. Kursy językowe. Warto próbować zmienić swoje życie a nie siedzieć w jednym miejscu. EH to nie jest ani początek ani koniec świata. Warto zaryzykować jak ja. Cieszę się, że już tam nie pracuję.
2
anthia 2014-10-22 20:55
śmiesznie niskie pieniążki w porównaniu do ilości przydzielonych zadań i presji przełożonych, brak możliwości rozwojowych, brak jakiegokolwiek socjalu, praca na chwilę, na dłużej nie polecam
4
sasza34 2014-11-17 18:20
doznałem szkodę samochodową,rzeczoznawca wycenił na kwotę 5 tys.samochód trafił do warsztatu i tam wycenili naprawy na 13 tys.wycenę wysłał go Ergo Hestia.I nadal nie ma akceptacji,tacy tam ludzie pracują a ja jestem bez samochodu od 25.10.14.Wycenę wysłali 07.12.14 i nadal nic.Nie polecam tej firmy jest daremna.z dala trzymajcie się ludzie od niej.
2
ZAGAJ 2014-12-19 13:40
Jeśli jesteś robotem i nie oczekujesz normalnego wynagrodzenia to ta firma jest dla ciebie!! Twój podwładny wyciśnie Cię jak cytrynę, a gdy nie będziesz już wytrzymywał fizycznie i psychicznie zosatniesz zwolniony. O to cała ERGO HESTIA
12
Maggie 2015-02-16 15:40
Wiele nagród i wyróżnień, jakie otrzymała Grupa Ergo Hestia, jest uznaniem dla jej oferty i standardów obsługi, a także stylu zarządzania i współpracy z partnerami biznesowymi. Wnioskuję zatem, że pracowników doceniają.Jestem osobą z doswiadczeniem i chciałabym podjąć pracę w tej właśnie firmie, ale powyzsze komentarze dają mi do myślenia....Czy mogę prosić o wiecej szczegółów.
byly pracownik 2015-03-06 17:46
Ostrzegam przed Ergo Hesta pracowalem tam 7 lat w skrocie powiem wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk i tu nie chodzi tylko o pieniadze tylko o zdrowie!!!.
Pracuja tam w 90 % mlodzi ludzie i to juz powinno dac do myslenia innym ze to nie bedzie ich firma w ktorej beda pracowac do emerytury.firma z zewnatrz wyglada ladnie ale ile dramatow dzieje sie tam w srodku az strach pomyslec.
7
major 2015-05-13 17:32
Bardzo odradzam kontakt z marketingiem tej firmy. Najpierw była opcja współpracy, potem brak odpowiedzi (mimo że był konkretny projekt, podobno), w końcu okazało się, że zablokowali mojego maila. Z jakich powodów, Najwyższy Pan raczy wiedzieć tylko. Brak umiejętności komunikacji, ściema i co najgorsze chamstwo.
9
xxxxxxxx 2015-06-08 16:30
hej :) mogłby mi ktoś napisać jak wygląda praca likwidatora szkód oraz rozmowa kwalifikacyjna ? z góry bardzo dziękuje
1
Andrzej 2015-06-17 18:21
Ja również potwierdzam negatywną opinię. Firma tylko patrzy jak oszukać pracownika, klienta. Wszędzie na forach same negatywy, ta firma niszczyć ludzi. Dlatego nie dziwię się, że ludzie piszą negatywy każdy kto miał kontakt z hestią nic pozytywnego nie napisze. Na szczęście jest internet i każdy może poczytać o hestii i uniknąć problemów.
4
Max_ 2015-07-02 19:35
To nie są plotki tylko prawda, sam jestem tego żywym przykładem. Prawie 9 lat pracy w Hestii od 5 lat brak podwyżki. Wnioskowałem od 3 lat o podwyżkę w końcu złożyłem wypowiedzenie. Na moje miejsce zatrudnili kogoś nowego w randze Refrenta. W Hestii nikt się nie przejmuje tym że doświadczony pracownik na stanowisku Specjalisty zwalnia się z powodu braku podwyżki defacto bardzo marnej podwyżki bo aż 300 zł netto :>
13
zenek 2015-08-25 20:08
hestia to tylko bierze pieniadze od pracownikow z firm.mialem szytego kciuka to na k procent uszczerbku komisji w Poznaniu byl lekarz gastrolog nawet nie patrzyl na palca tylko na dowod osobisty i dostalem 1 procent.a ZUS mi przyznal 3 procent.lepiej zapisujcie sie do PZU.to pozadny ubezpieczyciel
2
anonim 2015-10-09 12:34
Angażowałam się sercem w pracę, w ciąży do końca pracowałam, nie brałam zwolnień na dzieci, pod telefonem byłam wieczorami, w dni wolne, a nawet w urlopie. W jednym roku nie wykonałam planu, dostałam wypowiedzenie. Tak można streścić moje ponad 12 lat pracy w tej korporacji.
6
anonim 2015-10-09 12:38
Angażowałam się sercem w pracę, w ciąży do końca pracowałam, nie brałam zwolnień na dzieci, pod telefonem byłam wieczorami, w dni wolne, a nawet w urlopie. W jednym roku nie wykonałam planu, dostałam wypowiedzenie. Tak można streścić moje ponad 12 lat pracy w tej korporacji.



14
Kinga D. 2015-11-18 10:38
Uważam, że Ergo Hestia jest jednym z najlepszych pracodawców na Pomorzu, bardzo dobre warunki pracy, normalne godziny pracy, klimat sprzyjający rodzinie- przedszkole, piknik.
łodzianka 2015-11-27 10:58
Byłam na rozmowie w ERGO na stanowisko kierownika biura w Łodzi, jednak dopiero pod koniec długiej, godzinnej rozmowy okazało się, że wcale nie na stanowisko kierownika a najpierw na stanowisko sprzedawcy. Dokładnie został mi przedstawiony plan kariery i po jakich krokach mogłabym kierownikiem zostać, jednak program szkoleń trzeba rozpocząć od płatnego 300 zł szkolenia... Rekruter zasugerował również, że wypłata zależy JEDYNIE od wyników - czyli nie sprzedajesz nie dostajesz żadnych pieniędzy. Sprzedaż dotyczyłaby ich nowego produktu, czyli prywatnych emerytur sprzedawanych przez ERGO Pro.

Podsumowując trochę naciąganie ludzi i jedynie żałuję zmarnowanego czasu. Kiedy powiedziałam, że nie stać mnie na podjęcie pracy u nich i zapłaceniu za szkolenie usłyszałam jedynie: no cóż, jak będzie panią kiedyś stać to serdecznie zapraszam. Więc wniosek czy warto tam pracować wyciągnijcie sami.
2
anonim 2015-12-08 21:00
Ergo Pro to nie spółka Grupy EH z Sopotu.
Opinie powinnaś zamieścić na innym forum.
2
Pudelek 2016-02-06 21:24
Przedszkole? Tak, ale nie tylko dla centrali, osoby pracujące w jednostkach terenowych nie mają takich możliwości. To samo dotyczy pikników. Przecież nie pojadę 300km na piknik dla rodzin. Godziny pracy? Nie raz wracałamgrubo po 18, a byłam w pracy od 8, nie jedną spbotę poświęciłam na pracę. Za nadgodziny nie ma żadnych premii. Premia może być za realizację planu, czasami owszem przyzwoita, ale jakby zarobioną kasę podzielić przez ilość przepracowanych godzin, to na pewno nauczyciel ma lepiej. Nie ma realizacji planu sprzedażowego to wypad i tyle, jak w korporacji.
Pudelek 2016-02-07 11:57
W tych agencjach pracują agenci w ramach umowy agencyjnej, a więc muszą mieć własną działalność gospodarczą. Duży agent zazwyczaj zatrudnia osoby, ale ci pracownicy podpisują umowy nie z ubezpieczycielem, a z tym agentem. Tak to wygląda. Poza tym wiele z tych agencji może oferować polisy innych zakładów ubezpieczeń.
w EH 2016-02-20 21:26
no teraz to pojechales!! typowa propaganda.ludzie nie maja na co narzekac? moze na to ze nikt za nadgodziny w BLS nie placi a robota i tak ma byc zrobiona bo mozna sie pozegnac z premia. no chyba ze komus te marne grosze bez premii wystarcza:)
2
Biały królik 2016-08-02 15:59
Mogę jedynie powiedzieć, że pracowałem ponad rok na infolinii likwidacji szkód w Sopocie. Zarabiałem 1,5 zł netto. Było to w 2012 roku. Już 4 lata jak tam nie pracuję. Teraz zarabiam 4 tyś zł na rękę w księgowości w innym mieście. Mogę pracować zdalnie z domu. Klimat jak w każdej korporacji. Wszystko fajnie do momentu jak się pracuje. Jak się chorują to wyrzucają. Liczą się tylko wyniki. Choć tęsknię za moim trómiastem ale za to latają samoloty. To już moja 3 praca. Na karku po 30.

Chciałem pozdrowić wszystkich pracusi z infolinii, którzy zapewniali że czeka ich wielka kariera. Obiecywali samochód, podwyżki, świetlaną przyszłość i super karierę. Praktyczna praca na infolinii: brak klimatyzacji w Hestii kontakt, brak powietrza, mocne światła, skóra praktycznie się ciągle wysuszała. Oczy piekły. Okna co się nie otwierają bo psuł się system podnoszący okna. Telefony co chwila. Klienci bardzo trudni. Rotacja pracowników nieustanna. Trudna praca. Szkoda tylko tej młodości. Jednak nie ma za dużo wyboru na Pomorzu. Najlepsze było że szefowa słuchała rozmów i oceniała. Musiało być dzień dobry, szanowny panie, w czym mogę pomóc, czy jeszcze ma pan jakieś pytania, życzę miłego dnia. Jak powtarzasz to 100 raz w ciągu dnia i 500 razy w ciągu tygodnia, to bierze się... wiadomo co. Miałem słabe oceny bo już nie dawałem rady z tymi formułkami.
Nie ty to następny. Co 3 miesiące assesment. Kolejna grupa ludzi, którym trzeba powiedzieć jaka jest cudowna ta firma. Później już tylko gorzej. :) Super.

Ubezpieczyciel nie daje bonusów bo 5 minut za krótko się było na linii w ciągu miesiąca i nie robią podwyżek, gdyż rentowność tego biznesu jest bardzo mała. Jest dużo ubezpieczycieli w Polsce i taki AXA ma najniższe stawki. Nawet ja ubezpieczam się u niego. Nie ma cudów i nie będzie na tym rynku w Polsce. Płacę 500 zł za OC i mini AC. Mało? Samochód ubezpieczeny na 18 tyś zł. Można negocjować w Axa i to jest plus.

Ergo hestio, panie prezesie, zabierze Pan te wszystkie miliony do grobu? Trumna nie ma kieszeni. Podziel się z ludźmi. Warto. Bóg patrzy na pana. Sąd boży czeka każdego. Nie ma wyjątków. Liczą się tylko dobre uczynki.
3
123 2016-08-15 17:24
Co do wynagrodzeń to zależy z której strony patrzysz na kasę. Jeśli przychodzisz jako nowy niedoświadczony pracownik to możesz wynegocjować sobie na pewno więcej niż najniższa krajowa. Pracowałem w Hestii ponad 8 lat, szkoliłem nowego pracownik i przez przypadek dowiedziałem się jaką pensję otrzymuje. Okazało się że jego pensja była tylko o 300 zł niższa od mojej. Rozmawiałem z kierownikiem na ten temat, który jak zwykle uznał że to nie jest żaden problem, po tym incydencie złożyłem wypowiedzenie. Uznałem to za brak szacunku Hestii do pracowników którzy przepracowali wiele lat, robiąc tysiące nadgodzin uczestnicząc w wielu projektach nie ma szans na godziwą podwyżkę. Tyle ile sobie wynegocjujesz na początku tyle możesz mieć nadal po 5 latach. Wiązanie długich planów zawodowych z Hestią jest złudne. Druga sprawa to że doświadczenie w Hestii nie daje kompletnie niczego na rynku pracy a na pewno nie w trójmieście. Przez pół roku znalazłem może trzy ogłoszenia w których częściowo można było wykorzystać zdobytą wiedzę. Podczas rozmów kwalifikacyjnych żadnej z osób rekrutujących nie interesowało doświadczenie zdobyte w Hestii. Jedyny plus pracy w Hestii to ludzie z którymi się współpracuje.
6
Wazka 2016-08-29 12:48
Likwidator szkod korporacyjnych jaka kasa i jak wyglada rozmowa w Sopocie
były__pracownik 2016-09-01 12:40
Postaram się być obiektywny. Zacznę od plusów:
+zatrudnienie w stabilnej firmie, regularnie wpływająca pensja, tania stołówka.

Niestety wszystko inne w tej firmie jest złe. Chyba wynika to z tego, że w trójmieście jest to jedyna duża centrala ubezpieczeniowa i Zarząd wychodzi z założenia, że cokolwiek zrobi to ludzie i tak będą tam pracować bo nie mają alternatywy w danej branży. Największą bolączką jest nieproporcjonalny zakres obowiązków do otrzymywanego wynagrodzenia, które ma tendencję do spadania wraz z stażem pracy(brak podwyżek inflacyjnych itd.) Pracy jest bardzo dużo, duża rotacja na szczeblu dyrektorskim/kierowniczym powoduje, że co chwile wdrażane są nowe pomysły, bardzo często nietrafne, które dodatkowo obciążają pracowników. Mógłbym wymieniać tak bardzo długo..

Jeżeli jesteś osobą tuż po studiach, bez doświadczenia, to możesz zaczepić się tam na na rok , maksymalnie trzy lata. Dłużej to już szkoda Twojego czasu i kariery. Ta firma niestety nie inwestuje w ludzi. Stać ją na to.

10
mirek 2016-09-01 12:44
ol przyjazna atmosfera dla konsultanta infolinii brzmi bardzo odważnie, w dużej mierze jednak ta ATMOSFERa zależy od klientów, w to wiadomo...l natomiast ciekawe jaki na takim stanowisku obowiązuje u was system zmianowy, chodzi mi konkretnie o weekendy i święta
Wrocławianka5 2016-11-20 18:25
Witam czy ma ktoś jakieś doświadczenia związane z praca w Hestii we Wrocławiu ?
wro 2016-11-23 10:28
Dlaczego pytasz?
Jolka T. 2016-11-25 17:36
Mam pytanie o Elastyczny czas pracy - proszę o informacje czy to prawda, ze elastyczny czas pracy, który niby jest w Hestii wymusza 45 korzystanie ze stołówki i , ze mimo, że ktoś nie korzysta ze stołówki i w tym czasie pracuje to te 45 minut nie jest liczone do czasu pracy?
Jestem młodą matką , bardzo ważne dla mnie jest aby wyjść z pracy po 8 godzinach pracy bez przerwy.
Ann 2016-12-03 20:48
Jest dokładnie tak jak opisalas. W pracy siedzisz 8 h 15 minut z czego 45 minut to przerwa do twojej dyspozycji. Nie ma znaczenia czy ją wykorzystasz. Mimo iż nie jest korzystasz z przerwy nie możesz wyjść szybciej do domu.
1
Rafik 2016-12-23 20:55
Pracuje w tej firmie ładnych parę lat. Firma nie szanuje pracowników. Jak się stawiasz to za chwilę masz nagane do akt. Zenada i tyle. Kierownicy to pachołki dyrektora. Mobbing i nadgodziny nie płatne to norma. Zastraszanie że jest kilku na Twoje miejsce i tym podobne. Kierownicy bez wiedzy i doświadczenia.
5
Topas 2017-01-04 15:50
Jak możecie być zadowoleni z szefostwa skoro wielu pracowników firmy ma olewczy stosunek do pracy. Myślicie ze szefostwo nie wie o tym? Jaka praca taka płaca i może jak zmieni się sposób myślenia to będziecie zadowoleni.
A. 2017-01-11 18:46
Buhaha, chyba sobie żartujesz? Wiekoszsc pracownikow stara sie i robi jak najwięcej może.. Ogromny zakres obowiązków i ilość pracy, którą ciężko ogarnąć w 8h dziennie, nadgodzin brak. Myślę że sytuacja jest zupełnie odwrotna.
5
Pablo 2017-01-12 20:59
Nadgodziny to są tylko że nie płatne :)
5
Były hestianin 2017-01-13 21:40
Pracowałem w tej instytucji bardzo długo i chyba za długo, w której tylko widzi się słupki i zestawienia STATYSTYKA. - temu służą spotkania roczne. Kierownicy regionalni to ,, bulteriery '' z/c dyrektora BLS który wcale nie jest lepszy.
Wszystko robią na pokaz klienta kosztem pracownika. Wyzysk i jeszcze raz wyzysk pracownika za marne pieniądze - praca na 2,5 etetu a pensja jednego.
Klienta się oszukuje na każdym kroku bo takie wytyczne przesyłają kierownicy wewnętrznymi e-mail i cyklem szkoleń temu służącym - podpisywać ugody ,, i rąbać nie świadomego klienta''.
Wszystko dobrze jak pracujesz ale jak zachorujesz to - od tego są właśnie kierownicy regionalni specjalnie szkoleni . Ciągle szukają pracowników bo nikt normalny nie chce na stałe tam pracować w takim wyzysku pod presją kierowników szkolonych specjalnie przez dyrektora.
Jedna z gorszych KORPORACJI na rynku a zdobyli tytuł pracownika roku - jak wszystkim pracownikom kazali napisać wszystko ,, naj '' bo ankieta NIBY ANONIMOWA.
Jedyny plus tej pracy to wiem teraz jak działa ta maszyna i wiem na co teraz zwracać uwagę przy obronie klientów ( którzy dali się nabrać na reklamy ) jak stanąłem po drugiej stronie.
11
... 2017-01-16 19:06
Wiele lat i bardzo dużo zdrowia zostawione w tej firmie. Po takim czasie wiem jedno..NIE WARTO BYŁO!
Praca jako likwidator mobilny i teoretycznie 8h pracy, ale nie do zrealizowania ilość zadań w tym czasie. Odkąd są kierownicy regionalni jest coraz gorzej. Jeden "mądrzejszy" od drugiego a "najlepszy" z nich wszystkich jest kierownik działu Warszawa - z Niego to już nawet inni kierownicy mają ubaw. Osoba, która pracowała jeszcze nie dawno na infolinii jednej z firm ubezpieczeniowych teraz robi wielka "karierę". Dwulicowy człowiek i tyle. Tylko słupki się liczą i kolorki w tabelkach. Człowiek nie liczy się wogóle.
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie. Zresztą widać po ogłoszeniach ile osób odchodzi z tej firmy. Jeszcze nigdy tak źle nie było a jeżeli tacy ludzie zarządzają grupą to lepiej nie będzie n pewno.
9
Aplicant 2017-01-18 12:19
Ja z kolei uczestniczyłem w rekrutacji do tej firmy. Pośród wielu pytań jakie mi zadano było pytanie o to czy Klientowi zawsze mówię prawdę i czy uczciwe go informuje o tym co i jak. Oczywiście odpowiedziałem twierdząco na to pytanie. Sam będąc klientem chciałbym być uczciwie informowany o tym co mi się sprzedaje czy jaką usługę oferuję. Nie dostałem się do pracy bo źle odpowiedziałem na to pytanie, a prawidłowa odpowiedź na pytanie czy zawsze uczciwe informuję Klienta powinna być negatywna. Wtedy ma się szanse do pracy w tej firmie. Prawdą jest to, co tu ludzie piszą, że w Hestii panują wytyczne żeby klientom nie mówić wszystkiego. To samo mogę powiedzieć o kontaktach z przedstawicielami tej firmy. Wizerunek tej firmy oraz podejście do Klientów jak też i do przyszłych pracowników wskazuje, że należy się 10 razy zastanowić zanim złoży się tam aplikację. Tym bardziej należy się zastanowić wykupując tam ubezpieczenie. Są na szczęście jeszcze towarzystwa ubezpieczeniowe uczciwie informujące klienta, a gdy przedstawiciel pomyli się przeprosi i postara się udzielić wyczerpującej oraz uczciwej informacji. Niestety to nie jest już Hestia.
6
Kolega 2017-01-24 18:45
Ergo Hestia z całą pewnością nie prowadzi takich praktyk o jakich piszesz gdyż jest zbyt poważnym graczem na rynku. To że nie dostałeś się do pracy z tego powodu jest zwykłym wymysłem.
1
PK 2017-01-30 02:01
,, Kolego '' skoro nie wiesz to nie pisz głupot tutaj ,.. z cała pewnością '' a jaką Ty masz pewność ?
Akurat ,, Apikant '' napisał prawdę mogę to potwierdzić w 100 % od środka po przepracowaniu wielu lat .
Wymysłem to jest Twoja teoria i opinia.
2
P 2017-02-03 09:37
Mam prośbę czy może się ktoś wypowiedzieć kto pracuje na infolini ( słuchawce)? Czy jest to praca 8 godzina? Od poniedziałku do piątku? Jaka jest pensja na rękę i czy są jakieś dodatki?
1
Teodora 2017-02-14 13:51
Tak duża firma potrafiąca trzymać mocno pewne standardy to już duży sukces. Branża jest dość trudna, klienci również a mimo wszystko dobrze sobie radzą. Cieszę się, że tu pracuję i to jest praca z perspektywami.
EH 2017-02-15 19:20
Kobieto o jakich standardach Ty mówisz ?! Klienci nie są trudni tylko wreszcie normalni i domagają się tego co im się należy.
Wszystko do czasu , piszę to z doświadczenia - przyjdzie i czas na Ciebie jak trochę popracujesz i zostaniesz tzw. ,, wydojona '' wtedy zobaczymy czy będziesz taka zadowolona . A z ciekawości jak długo tam pracujesz że masz jeszcze tak optymistyczne myśli i stwierdzenia masz chociaż z 10 15 lat.
2
EH 2017-02-15 19:20
Kobieto o jakich standardach Ty mówisz ?! Klienci nie są trudni tylko wreszcie normalni i domagają się tego co im się należy.
Wszystko do czasu , piszę to z doświadczenia - przyjdzie i czas na Ciebie jak trochę popracujesz i zostaniesz tzw. ,, wydojona '' wtedy zobaczymy czy będziesz taka zadowolona . A z ciekawości jak długo tam pracujesz że masz jeszcze tak optymistyczne myśli i stwierdzenia masz chociaż z 10 15 lat.
2
Gregor 2017-02-19 12:04
Znana firma na rynku ubezpieczeniowym zawsze będzie atakowana, tym bardziej, że trzymają wysokie standardy pracy. Część osób na pewno nie nadaje sie do tego typu firm i im szybciej to zrozumieja tym lepiej.
Zostaw swoją opinię o Ergo Hestia - Sopot
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ergo Hestia