logo Jutrzenka Colian Sp.Z o.o.

Jutrzenka Colian Sp.Z o.o.

Opatówek

Opinie o Jutrzenka Colian Sp.Z o.o.

hgw 2017-03-02 00:12
podrzuci ktos jakie auta daja??
Alternatywa 2017-03-14 16:35
Podbijam pytanie o warunki i specyfikę pracy KAM - a w Colian. Będę wdzięczna za odpowiedź.
nat 2017-03-23 08:47
jak wyglądają płace do mechaników, elektrykow?
Nick 2017-03-26 20:40
Ktoś coś wie ? Bo szukają PH ds. HoReCa na Kraków, warto ???
Anonimowa 2017-03-29 08:55
Ktoś powie jak wyglada praca w biurze?
FGV 2017-03-30 19:46
Nie polecam tej firmy...
2
jam 2017-03-30 22:32
skoda fabia
1
starszy_oficer_pokładowy 2017-05-09 11:50
ten statek tonie ale kierownictwo załogi wciąż klaszcze że płynie w obawie by kapitan nie wymienił załogi zarządzającej
4
buyer 2017-05-10 12:27
Za ile można kupić Kaliszankę?
2
Michał 2017-05-22 21:50
PH ds detalu na Koszalin ktoś coś mógłby napisać? Ile kasy? Jak się pracuje? Mam prace i nie wiem czy warto... z innego regionu slyszalem ze ludzie poodchodzili bo juz nie było po co pracować a Czy to prawda?
Vvvvv 2017-05-24 22:38
Podbijać pytanie tylko o inny region trójmiasto jak jest?
kandydatka 2017-05-25 09:43
Jest też ogłoszenie na Kierownika ds hurtu na Bydgoszcz Toruń - proszę o info jakie zarobki , jakie auta i czy faktycznie w Colian trzeba tylko na własnej działalnosci pracować.
turbo 2017-06-05 17:51
tylko i wyłącznie praca na działalności gosp. auta szroty skody fabie po 300tys km na liczniku ,starym wygom ph powymieniali na nowe czeske auta nowy ph dostaje złom , jezeli chcesz pracowac i robić po godzinach tabelki na Swoim kompie to Kalisz Welcome /
Jarek 2017-06-06 21:25
A jak wyglądają następujące sprawy dla technika utrzymnia ruchu ,tj:
1. Wynagrodzenie
2.Wymagania
3.System zmian
4. Możliwość rozwoju
5
Gymi 2017-06-07 07:24
A ze niby która firma daje laptopy przedstawicielom ? Żart bo i po co? Do gier;)? Komórka wystarczy w zupelnosci. Pokaż mi firmę gdzie się nie robi tabelek? Im więcej produktów tym więcej biurokracji... pozdrawiam niewybitne jednostki. Takie też muszą być :)
1
bywalec 2017-06-10 15:59
to normalne że handlowiec ma laptopa. no chyba że tam u Was taka bieda....
Gymi 2017-06-10 20:51
Która firma fmcg daje laptopa dla ph?? Wymień. Nie znam pffffffff żart. Chyba ze jest 15 ph na cala pl.... ciekawe czy wymienisz :)
turbo 2017-06-11 05:52
w firmie fcmg w ktorej obecnie pracuje dostałem ipada i tablet i nie musze robic zadnych tabelek bo wszystko moj przełożony ma w systemie a colian to colian brrrr nigdy wiecej..i dzis jak to pisze jest niedziela i mam wolne w colianie bedziesz siedział przed swoim compem i robil tabelki za swoich kdd itp. a jak komus podoba sie tam pracowac to jego wola, ja nie polecam..produkty oranzada fajnie sie sprzedaje ale appetita to ..a szkoda słów.
Gymi 2017-06-11 07:51
Tablet czy ipad to nie laptop wiec bądź precyzyjny . Swoją drogą po co ci 2 takiej samej funkcjonalności urządzenia? :) zgadzam się z tabelkami... w przeliczeniu na przepracowana godzinę wynagrodzenie wychodzić mogłoby lepiej i na dodatek działalność to nieciekawie wg mnie.
Jarosław_PL_zbaw 2017-07-11 11:28
Szukają KAM'a.
Czy ktoś może coś więcej napisać ?
z góry dziękuje.
Dare 2017-07-11 15:26
Ja w każdej firmie w branży fmgc dostawałam laptopa w obecnej rowniez
jeżśliwek 2017-07-12 13:40
ja już dostałem panel holograficzny wyświetlany z 3 wideo diod nad zegarkiem dzieki temu moge jednocześnie układać towar i porównywać z zamówieniem. bo nie musze trzymać urządzenia w reku.
Ona 2017-07-17 16:49
A ja dostałam wypowiedzenie :)
4
znajomy 2017-07-26 10:42
Uwazam ze firma niepowaznie podchodzi do kandydata. Po pierwsze pani z Hr Angelika Gniadek dokonuje niepotrzebnej farsy. Na spotkaniu mowi ze zadzwoni w ciagu tygodnia po czym nie dzwoni. Po 1,5 tygodnia pofatygowalem sie skontaktowac z pania gdyz mialem konkretna oferte i chcialem sie dowiedziec czy Colian jest zainteresowany wspolpraca z moja osoba a uslyszalem ze pani ma teraz na glowie inne sprawy ale dzis lub jutro bedzie sie kontaktowac z kandydatami. Mijaja kolejne dni a telefonu nadal nie ma. Po drugie na rozmowie mowia ze teren delikatnie do odkurzenia a rozmawialem z kolegami z branzy to nikt nie chce kupowac od PH poniewaz dlugow jest co niemiara. Tak wyglada sytuacja w Plocku.
2
Julita 2017-07-26 13:37
Słuchajcie, w ofercie na stanowisko Przedstawiciela Handlowego, wyraźnie jest napisane, że stanowisko zostaje w wyposażone narzędzia do pracy, wiec laptop to jest narzędzie pracy handlowca, większość z was potwierdziła, że je posiada, ewentualnie zapytać możemy czy auta służbowe również każdy PH dostaje?
Orzech 2017-07-27 07:48
Poczytajcie opinie na temat innych koncernów z fmcg. Gwarantuję, że nie znajdziecie ani jednej pochlebnej opini. Pracowałem 9 lat we Frito Lay, 2 lata w Pepsico. Na forach psy na nich wieszają ... a ja byłem zadowolony.
2
kuturalny 2017-07-27 11:57
Orzech tez pracowalem we Frito i mozna powiedziec ze jestes Murzynem przez duze M. Praca nie moze polegac na zapier..... od switu do nocy. Natomiast Colian jest po prostu nieprofesjonalny. Moj brat siedzi w Szkocjii i tam rekrutujacy potrafi zadzwonic z ubolewaniem do kandydata ze nie bedzie z nim pracowal bo go przenosza na inne stanowisko. Szacunek w Polsce jest slaby.
2
K 2017-07-29 17:16
Dziś czesto lepiej jest się traktowanym w małej firmie niż w koncernie... A z kasa się porobilo we wszystkich firmach. 4- 5 tys kiedyś było do zabrania a teraz marzenie... Frito to porażka. Colian cuda wymyśla i w zamian zamiast dawać to zabiera. Każda nowa miotla zamiata po swojemu. Ja się cieszę że już nie pracuje w colianie. Może mniejsza firma teraz ale i luźnej a kasa podobna...
1
Orzech 2017-08-01 23:38
Ja woziłem syna do przedszkola na 8:00 i odbierałem koło 15:30. O jakim murzynie ty mówisz. Jak nie potrafiłeś pracy rozplanować to sorry.
kulturalny 2017-08-02 11:41
To powiem ci ze nie znam takiego pracownika we Frito ktory pracowal krocej niz 8 godzin. Raczej ludzie wygrywaja pieniiadze w sadach za nadgodziny.
2 letni pracownik 2017-08-08 12:08
Firma porazka. Pensja nieadekwatna do pracy jaka wykonuje PH. Ciezka komunikacja z przelozonymi(uwazaja sie za nadludzi). Poza tym budzety na wsparcie ph czy na produkty przeterminowane sa smieszne.,Nie polecam.
byly PH 2017-08-14 12:17
Jak chcesz malo zarabiac, a duzo sie denerwowac to skorzystaj z oferty Coliana. Dobrze ze mnie tu juz nie ma.
1
Yy 2017-08-17 18:25
Czy może być jeszcze gorzej? Dlaczego tak się porobiło?
1
Znajomy 2017-08-31 16:40
Potwierdzam Płock zatonoł w długach a jeszcze wszechobecny MOBING. Tragedia.
2
lol 2017-09-09 21:29
A KRS Z.J porażka myśli, że jest "Bogiem" a jest zwykłym zerem
1
były PH 2017-09-16 22:18
Popieram,wystarczy dobrze zaplanować dzień pracy
PH 2017-09-16 22:28
Najlepiej kogoś nazwać zerem,a samemu jest się mistrzem oszustw
1
Phh 2017-09-17 23:29
Ktoś komuś zazdrości umiejętności oszukiwania?:)
Gonzo 2017-09-21 14:39
Praca 24 na dobę w rozjazdach dyrektorzy sie bawia a łosie robią za marne grosze ,robiąc robotę za nich.Choć w umowie 8 godzin pracy masakra zwykłe .Nic i nikt się nie liczy a nie daj bóg jak masz rodzinę wcale jej nie widzisz to kwalifikuje sie do sadu pracy .
1
gonzo 2017-09-21 14:52
wszedzie tak wyglada daja swoich by móc kontrolować a jak im sie ktoś niepodoba lub sie stawia to zwalniaja
1
anonim 2017-09-21 15:14
Ja myśle ze chyba prezes ma gdzieś co robią dyrektorzy i jak byle kasa sie zgadzała a to ze dobrzy ludzie odchodzą,gnoja wszystkich ,muszą pracować nawet w nocy by sprostać oczekiwaniom ciągły mobing w pracy .Zamiast sprawdzić jak z godnie z prawem powinna wygladać praca.
1
nick 2017-10-12 19:36
Kilka słów. Pracuję w tej firmie kilka dobrych lat jako ph. Wspominając jak było kiedyś- to były piękne czasy.
Człowiek pracował, dawał dużo od siebie ,ale przekładało się to na zadowolenie w zasadzie pod każdym względem.Była odczuwalna wspólnota i wspólny sukces.
Niestety czasy się zmieniły.
Obecnie są dwa światy.Świat marketingu, analiz, danych i tu chyba jest ok, ponieważ są wzrosty, tabelki idą do góry ( chodziarz sami wiedzą że to fikcja)i ten świat prawdziwy- dział ph, który nie wiele ma wspólnego z tym pierwszym.
Nie wiem kiedy i dlaczego tak to się rozjechało.- sorry wiem . zupełny brak komunikacji miedzy górą a dołem
Nierealne plany,praktycznie zerowe wsparcie dla ph (chyba że mówimy o pos-ach których nie brakuje ,dostaniesz czy chcesz czy nie, ba nawet więcej niż masz sklepów, ale ktoś musi na tym zarobić- pewnie jakiś ziom zlecającego), ankiety, zdjęcia, raporty itd
Budżet przecen,-kiedyś był. Obecnie wystarczy wizyta w jakimkolwiek sklepie .Na pytanie kto ma największe zaległości odpowiedz jest jedna.COLIAN
Tu mamy naprawdę realny, ten prawdziwy niepowtarzalny, wypracowany sukces.JESTEŚMY LIDEREM.
Ludzie odchodzą i to ci z długoletnim stażem.Począwszy od regionalnych,kierowników, hurtowych, łącznie z ph. Przychodzą nowi nie zdając sobie sprawy w co wdepneli
Sytuacja jest na tyle nie zdrowa, że znaczna większość szuka po cichu innej pracy a jak znajdzie to się nie zastanawia i odchodzi. Czy się zastanawia nad tym góra.Myślę że ma to w ......U nich jest ok.A jak nie halo to kontrola, telefony, tłumaczenie przyczyn ,10 razy tych samych - prawdziwe problemy i tak są zamiatane pod dywan.A może same się rozwiążą.Takie jest podejście dyrekcji.
Kiedyś odpowiedzialny byłem za sprzedaż.Obecnie ważniejszy jest wygląd sklepu i dobrze wyglądająca półka i ankiety, tabelki i najważniejsze PODESTY, STENDY ,PODESTY,STENDY..które gniją na hurtowniach, są rozpakowywane czy znikają w ten czy inny sposób.Z magazynu centralnego zeszły,góra zadowolona,jest sukces , robimy następne.Poszło tyle to dajmy więcej a reszta .......
Od kiedy się zatrudniłem podwyżek zero.Oczywiście zmiany umów były aż za często, ale tylko po to aby przedstawić pracownikom nowe możliwości.
Dla uściśnienia możliwości na papierze bo generalnie ph. poprzez nierealność zadań i wymagań nie są w stanie tego wyrobić i zarobić.(zostaje podstawa + coś tam czasem kapnie,- a kiedyś był deszcz)
Będąc obiektywnym chcę powiedzieć że z pewnością są osoby zadowolone z pracy. Niemniej jednak wcześniej z kilkudziesięciu przedstawicieli na Polskę kilka osób nie robiło planu czy zadań z różnych przyczyn .Wiadomo życie.
Obecnie sytuacja jest odwrotna i z miesiąca na miesiąc się pogarsza.
Sprzedaż przedstawiciela w tej firmie odbywa się obecnie TYLKO I WYŁĄCZNIE NA WYPRACOWANYCH RELACJACH.
Nowa osoba będzie miała ciężki temat ze względu na ogrom przecen w sklepach.Co prawda dostaje na starcie parę tysi na wymianę jako pakiet startowy ale można to wsadzić sobie w ..... bo to kropelka morzu potrzeb.
Reasumując
Jeśli myślisz o pracy dłuższej niż parę miesięcy ,pracujesz i szukasz czegoś lepszego - nie polecam.Popytaj kierowniczki na sklepach ,to wystarczy.
Jeżeli zaczynasz to startuj,zatrudniaj się i szukaj dalej

Pozdro
2
Gustaw 2017-10-16 10:50
Cały colian i Góra Dyrektorzy którzy posługują się pionkami by zrobić swoje a się nie narobić, zatrudniają młode niunie albo rozwódki do zabawy w takich delegacjach ,choś naprawde nigdzie nie jest to wpisane wyjazdy w plener tygodniowe i za hotele płaci firma a pioneczki tyraja tyrają i zwalniają ich gdy maja kogoś na ich miejsce jak się stawiają Inspekcja pracy powinna tam wejść i zobaczyć jak pracują i co tam się dzieje Warszawa ,Kalisz,Kołobrzeg ,Opatówek gdzie się wszyscy bawią a sory pracują za kasę firmową tygodniami co tam się dzieje w hotelach a jak mniemam mają Ci Panowie rodziny.....Masakra Panie Prezesie pora oczy otworzyć i firme ogarnąć
1
Gonzo 2017-10-16 11:00
Wyjazdy non stop jak masz rodzinę to poległeś oni tego nie rozumieją i bedziesz zapiepiepszał za trzech
Gonzo 2017-10-16 11:00
Wyjazdy non stop jak masz rodzinę to poległeś oni tego nie rozumieją i bedziesz zapiepiepszał za trzech
1
lol 2017-10-16 20:56
Zgadzam się z Tobą firma płaci za hotele, w których urzędują KRS z PH (częścią damską) kombinują oszukują sami mało robią zawsze kozłem ofiarnym jest PH i wtedy poświęca się kogoś, żeby móc powiedzieć to nie ja, a zawsze jak się chce to coś na kogoś się znajdzie syf jakich mało
Niech ktoś się obudzi
1
fabianerro 2017-10-17 08:37
plus ukryty mobing bo gdyby wyszło na wierzch głowy by leciały nawet pupilkom - ale widać tak wygodniej
1
Marek 2017-10-17 14:58
czy w firmach nie pracuje się 8 godzin więcej to chyba nadgodziny się należą i to duże skoro zahaczają o hotel to i premia widać firma bogata i płacąca nadgodziny bo jeśli nie to sąd pracy murowany i pozew zbiorowy ,za mobing również a że w tych hotelach zdrady się odbywają to i żony i mężowie powinny wystąpić do sądu o straty wynikające ze stosunku pracy , w końcu firma odpowiada za pracownika w godzinach pracy a że nakazują im pracować w nocy to koszta sę trzykrotne większości firm od razu zwalnia takiego gościa który zabawia się w pracy by dobre imię zachować masakra co za czasy
lol 2017-10-17 16:00
a co się dzieje na tzw. konferencjach, głowa puchnie nie mają zahamowań a czym starszy lowelas tym bardziej namolny bo wydaje mu się, że jest atrakcyjny z brzuchem i łysiną śmiech na sali
1
marek 2017-10-17 16:25
No właśnie rurki łep pomalowany albo łysina i młoda cizia na boku a w domu żona fatalna
Zostaw swoją opinię o Jutrzenka Colian Sp.Z o.o. - Opatówek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jutrzenka Colian Sp.Z o.o.