logo Jutrzenka Colian Sp.Z o.o.

Jutrzenka Colian Sp.Z o.o.

Opatówek

Opinie o Jutrzenka Colian Sp.Z o.o.

Nowy 1 2016-09-26 23:00
Witam,
Jak obecnie wygląda praca w Colian na detalu? Jaka kasa, ile wizyt, jakie auto, i ogólnie jak atmosfera? Z góry dzięki za info?
Gufi 2016-09-28 19:15
a jakie auto dostaje ph ?
4
Boss 2016-10-03 12:44
Koledzy napiszcie jakimi autami jeżdżą pH i jaka zasadnicza kasę można otrzymać (oczywiście na działalności g.)
Kolansky 2016-10-03 13:59
Star 266
1
marek 2016-10-03 14:03
hej widze ze tutaj dla ksiegowej jest oferta tylko trzeba znac jezyk angielski..a powiedziece jakie zarobki?
2
Maria 2016-11-13 17:54
Kasa dla ph coraz mniejsza a plany coraz większe nieadekwatne do realiow kanalu tradycyjnego. Zresztą jak wszędzie teraz to słychać w każdej firmie tyle ze tu cisną bardzo mocno z góry i presja zwolnienia ciągle nad głową wisi
Maria 2016-11-13 17:56
Kasa dla ph coraz mniejsza a plany coraz większe nieadekwatne do realiow kanalu tradycyjnego. Zresztą jak wszędzie teraz to słychać w każdej firmie tyle ze bardzo mocno z góry naciskaja i presja zwolnienia ciągle nad głową wisi
Tom 2016-11-30 21:42
Ostatnio odszedł dyrektor kanału tradycyjnego wraz z zastępcą. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to jest ono najniższe wśród firm w okolicy wiec jest zawsze problem ze znalezieniem pracowników. Dzieje się coraz gorzej...
4
alternatywa 2016-12-01 20:54
Trwa rekrutacja na KAM-a w Wa-wie lub Kaliszu. Dla podsumowania:
- jaka kasa jest możliwa do wyciągnięcia: podstawia osobno, premia osobno
- czy dostanę umowę czy tylko na działalność własną

Będę wdzięczna za odpowiedź.
sisi 2016-12-07 14:30
szukam pracy na produkcji, jakie mają stawki?
Ann 2016-12-08 14:19
Nowi pracownicy produkcyjni zatrudniani są przez agencję pracy. Stawki to 12,5 - 13 zł/brutto na umowy krótkoterminowe.
1
Zajacz 2016-12-15 00:44
12.50 brutto na godz , dodatek nocny do godz 3.60 brutto
PAPA 2017-01-18 13:12
hEJ IDE TAM NA ROZMOWĘ NA PH MOŻESZ COŚ WIECEJ NAPISAC
Ania 2017-01-21 17:22
Porównując kaliskich pracodawców wychodzi na to, że firma oferująca takie stawki za godzinę pracy jest jedną z najgorszych firm w regionie, gdzie nie chcą pracować nawet pracownicy z Ukrainy. Świadczy to o tym jak pracodawca traktuje swoich pracowników.
5
ona 2017-01-24 09:24
Dyrektorzy zawsze tam wymieniali się z prędkością światła i to chyba o czymś śwaidczy
1
Artur 2017-02-16 18:44
Zastanawiam się nad wysłaniem cv na ph ds.detalu. Co myślicie? Czy naprawdę jest tam dużo wyjazdów na bzdetne spotkania? Umowa o pracę czy działalność? Jaka kasa realna realna? Dużo papierów i zdjęć? Jaki klimat? Dzięki za pomoc
Gufi 2017-02-20 18:06
Czy dużo papierów ?!! hehe całe weckendy siedzisz przed kompem, oczywiście przed swoim bo firma nie wyposaża..to trzeba zobaczyć bo normalnie jest to nie do uwierzenia..zdjęcia na sklepie hmmm około 15-20 , dramat firma
2
hgw 2017-03-02 00:12
podrzuci ktos jakie auta daja??
Alternatywa 2017-03-14 16:35
Podbijam pytanie o warunki i specyfikę pracy KAM - a w Colian. Będę wdzięczna za odpowiedź.
nat 2017-03-23 08:47
jak wyglądają płace do mechaników, elektrykow?
Nick 2017-03-26 20:40
Ktoś coś wie ? Bo szukają PH ds. HoReCa na Kraków, warto ???
Anonimowa 2017-03-29 08:55
Ktoś powie jak wyglada praca w biurze?
FGV 2017-03-30 19:46
Nie polecam tej firmy...
2
jam 2017-03-30 22:32
skoda fabia
1
starszy_oficer_pokładowy 2017-05-09 11:50
ten statek tonie ale kierownictwo załogi wciąż klaszcze że płynie w obawie by kapitan nie wymienił załogi zarządzającej
3
buyer 2017-05-10 12:27
Za ile można kupić Kaliszankę?
2
Michał 2017-05-22 21:50
PH ds detalu na Koszalin ktoś coś mógłby napisać? Ile kasy? Jak się pracuje? Mam prace i nie wiem czy warto... z innego regionu slyszalem ze ludzie poodchodzili bo juz nie było po co pracować a Czy to prawda?
Vvvvv 2017-05-24 22:38
Podbijać pytanie tylko o inny region trójmiasto jak jest?
kandydatka 2017-05-25 09:43
Jest też ogłoszenie na Kierownika ds hurtu na Bydgoszcz Toruń - proszę o info jakie zarobki , jakie auta i czy faktycznie w Colian trzeba tylko na własnej działalnosci pracować.
turbo 2017-06-05 17:51
tylko i wyłącznie praca na działalności gosp. auta szroty skody fabie po 300tys km na liczniku ,starym wygom ph powymieniali na nowe czeske auta nowy ph dostaje złom , jezeli chcesz pracowac i robić po godzinach tabelki na Swoim kompie to Kalisz Welcome /
Jarek 2017-06-06 21:25
A jak wyglądają następujące sprawy dla technika utrzymnia ruchu ,tj:
1. Wynagrodzenie
2.Wymagania
3.System zmian
4. Możliwość rozwoju
5
Gymi 2017-06-07 07:24
A ze niby która firma daje laptopy przedstawicielom ? Żart bo i po co? Do gier;)? Komórka wystarczy w zupelnosci. Pokaż mi firmę gdzie się nie robi tabelek? Im więcej produktów tym więcej biurokracji... pozdrawiam niewybitne jednostki. Takie też muszą być :)
1
bywalec 2017-06-10 15:59
to normalne że handlowiec ma laptopa. no chyba że tam u Was taka bieda....
Gymi 2017-06-10 20:51
Która firma fmcg daje laptopa dla ph?? Wymień. Nie znam pffffffff żart. Chyba ze jest 15 ph na cala pl.... ciekawe czy wymienisz :)
turbo 2017-06-11 05:52
w firmie fcmg w ktorej obecnie pracuje dostałem ipada i tablet i nie musze robic zadnych tabelek bo wszystko moj przełożony ma w systemie a colian to colian brrrr nigdy wiecej..i dzis jak to pisze jest niedziela i mam wolne w colianie bedziesz siedział przed swoim compem i robil tabelki za swoich kdd itp. a jak komus podoba sie tam pracowac to jego wola, ja nie polecam..produkty oranzada fajnie sie sprzedaje ale appetita to ..a szkoda słów.
Gymi 2017-06-11 07:51
Tablet czy ipad to nie laptop wiec bądź precyzyjny . Swoją drogą po co ci 2 takiej samej funkcjonalności urządzenia? :) zgadzam się z tabelkami... w przeliczeniu na przepracowana godzinę wynagrodzenie wychodzić mogłoby lepiej i na dodatek działalność to nieciekawie wg mnie.
Jarosław_PL_zbaw 2017-07-11 11:28
Szukają KAM'a.
Czy ktoś może coś więcej napisać ?
z góry dziękuje.
Dare 2017-07-11 15:26
Ja w każdej firmie w branży fmgc dostawałam laptopa w obecnej rowniez
jeżśliwek 2017-07-12 13:40
ja już dostałem panel holograficzny wyświetlany z 3 wideo diod nad zegarkiem dzieki temu moge jednocześnie układać towar i porównywać z zamówieniem. bo nie musze trzymać urządzenia w reku.
Ona 2017-07-17 16:49
A ja dostałam wypowiedzenie :)
1
znajomy 2017-07-26 10:42
Uwazam ze firma niepowaznie podchodzi do kandydata. Po pierwsze pani z Hr Angelika Gniadek dokonuje niepotrzebnej farsy. Na spotkaniu mowi ze zadzwoni w ciagu tygodnia po czym nie dzwoni. Po 1,5 tygodnia pofatygowalem sie skontaktowac z pania gdyz mialem konkretna oferte i chcialem sie dowiedziec czy Colian jest zainteresowany wspolpraca z moja osoba a uslyszalem ze pani ma teraz na glowie inne sprawy ale dzis lub jutro bedzie sie kontaktowac z kandydatami. Mijaja kolejne dni a telefonu nadal nie ma. Po drugie na rozmowie mowia ze teren delikatnie do odkurzenia a rozmawialem z kolegami z branzy to nikt nie chce kupowac od PH poniewaz dlugow jest co niemiara. Tak wyglada sytuacja w Plocku.
1
Julita 2017-07-26 13:37
Słuchajcie, w ofercie na stanowisko Przedstawiciela Handlowego, wyraźnie jest napisane, że stanowisko zostaje w wyposażone narzędzia do pracy, wiec laptop to jest narzędzie pracy handlowca, większość z was potwierdziła, że je posiada, ewentualnie zapytać możemy czy auta służbowe również każdy PH dostaje?
Orzech 2017-07-27 07:48
Poczytajcie opinie na temat innych koncernów z fmcg. Gwarantuję, że nie znajdziecie ani jednej pochlebnej opini. Pracowałem 9 lat we Frito Lay, 2 lata w Pepsico. Na forach psy na nich wieszają ... a ja byłem zadowolony.
kuturalny 2017-07-27 11:57
Orzech tez pracowalem we Frito i mozna powiedziec ze jestes Murzynem przez duze M. Praca nie moze polegac na zapier..... od switu do nocy. Natomiast Colian jest po prostu nieprofesjonalny. Moj brat siedzi w Szkocjii i tam rekrutujacy potrafi zadzwonic z ubolewaniem do kandydata ze nie bedzie z nim pracowal bo go przenosza na inne stanowisko. Szacunek w Polsce jest slaby.
K 2017-07-29 17:16
Dziś czesto lepiej jest się traktowanym w małej firmie niż w koncernie... A z kasa się porobilo we wszystkich firmach. 4- 5 tys kiedyś było do zabrania a teraz marzenie... Frito to porażka. Colian cuda wymyśla i w zamian zamiast dawać to zabiera. Każda nowa miotla zamiata po swojemu. Ja się cieszę że już nie pracuje w colianie. Może mniejsza firma teraz ale i luźnej a kasa podobna...
1
Orzech 2017-08-01 23:38
Ja woziłem syna do przedszkola na 8:00 i odbierałem koło 15:30. O jakim murzynie ty mówisz. Jak nie potrafiłeś pracy rozplanować to sorry.
kulturalny 2017-08-02 11:41
To powiem ci ze nie znam takiego pracownika we Frito ktory pracowal krocej niz 8 godzin. Raczej ludzie wygrywaja pieniiadze w sadach za nadgodziny.
2 letni pracownik 2017-08-08 12:08
Firma porazka. Pensja nieadekwatna do pracy jaka wykonuje PH. Ciezka komunikacja z przelozonymi(uwazaja sie za nadludzi). Poza tym budzety na wsparcie ph czy na produkty przeterminowane sa smieszne.,Nie polecam.
byly PH 2017-08-14 12:17
Jak chcesz malo zarabiac, a duzo sie denerwowac to skorzystaj z oferty Coliana. Dobrze ze mnie tu juz nie ma.
Yy 2017-08-17 18:25
Czy może być jeszcze gorzej? Dlaczego tak się porobiło?
Zostaw swoją opinię o Jutrzenka Colian Sp.Z o.o. - Opatówek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jutrzenka Colian Sp.Z o.o.