logo Jutrzenka Colian Sp.Z o.o.

Jutrzenka Colian Sp.Z o.o.

Opatówek

Opinie o Jutrzenka Colian Sp.Z o.o.

kirk 2016-02-09 14:53
Gadasz głupoty,auto mam roczne i zarobki są ok pomimo własnej działalości.Po opłaceniu wszystkiego co muszę zostaje mi na wygodne zycie.
ale zależy czy chce się pracować.
czarek 2016-03-01 12:43
witam .chcialbym zlozyc podanie do firmy colian jutrzenka opatówek na stanowisko produkci lub na wuzek widlowy.ktos muglby mi podac wskazówki na temat czy tu sie robi codziennie czy co drugi dzien ?i jak atmosfera ogólnie wyglada z tego co wiem to z koment to na start 1500 tak?
stan 2016-04-03 17:26
ehhhh........ a co wy ludziska byscie chcieli ?????????? od razu 5 koła zarobić ??
takitaki 2016-05-17 19:29
"ccc" mylisz firmy Colian jest z Opatówka, a ty mówisz o Jutrzenka Dobre Miasto
Bob 2016-06-03 05:33
No tak, ale "Jutrzenka Dobre Miasto" NIE NALEŻY do Coliana. To tylko zbieżność nazw.
takitaki 2016-06-17 21:03
"dziki092" umiesz czytać? To wszystko jest JK ale nie firma Jutrzenka Dobre Miasto pracowałem u JK 10 lat więc wiem co ma w portfolio.
1
malaga 2016-07-14 11:38
to dlaczego z tej cudownej firmy poodchodzili jedni z najlepszych pracowników.
obsługa handlowców przez centralę jest po prostu mierna. kompetencje lasek których praca polega jedynie na wypełnianiu tabelek i tego nawet nie potrafią zrobić poprawnie. wieczne błędy w zamówieniach i dostawach. panuje tam jedno wielkie kolesiostwo i zwalanie winy za własne błędy na innych. po za tym. jakość produktów coraz niższa, a Solidarność to kupiona tylko po to aby wyniszczyć markę.
Pracowałem tam dość długo, więc doskonale wiem co tam się dzieje. na górze walka o wpływy i własne wizje. Kolański nawet nie ma zielonego pojęcia jaki syf jest na dole.
16
aaa 2016-07-23 20:13
a widzieliscie ta oferte? "Specjalista ds Szkoleń i Kontroli Sprzedaży" ktos wie o co kaman ?tzn czy ktos pelnil juz taka funkcje z was? chyba nowa komorke tworza
aaa 2016-08-12 21:57
i juz po rozmowie. Pracy raczej na tym stanowisku nie dostane aczkolwiek Pan Paweł,(11 lat w Colianie) z którym miałem rozmowe rekrutacyjną w Czeladzi w Hotelu Szafran zrobił na mnie ogromne wrażenie. Niesamowicie sympatyczny człowiek, aż żałuje ze nie wypadłem na rozmowie tak jak chciałem.
Kasiarzyna 2016-08-14 13:38
Jeśli chodzi o firmę Colian to warunki wynagrodzeniowe jak na taką dużą firmę raczej mierne. Brak dodatkowych benefitów za pracę. Na umowie o pracę wpisana jest premia procentowa uzależniona od wypracowanych wyników, które zawsze kwartalnie są zbyt niskie - brak premii.
Brak umiejętności zarządzania w wielu działach wynika z tego, że są to pracownicy, którzy kiedyś pracowali na produkcji, a dzięki znajomościom uzyskali awans. Nigdy nie pracowali w innych firmach, co powoduje takie sytuacje. W firmie panuje duża rotacja, w szczególności w dziale marketingu.
Kolsaaj 2016-08-30 12:13
Wie ktoś może czy praca na produkcji odbywa się od pon do pt, czy od pon do soboty? I czy są dwie zmiany czy trzy?
minionek 2016-08-30 22:58
3 zmiany od poniedzialku do soboty
janvankes 2016-09-09 10:01
Witam. Czy ktoś może udzielić mi informacji? Chcę sie dowiedziec ile zarabia pracownik produkcji miesięcznie na okresie próbnym i po próbnym. Będe wdzięczna za pomoc.
minionek 2016-09-09 15:42
12.50 na godzine
Nowy 1 2016-09-26 23:00
Witam,
Jak obecnie wygląda praca w Colian na detalu? Jaka kasa, ile wizyt, jakie auto, i ogólnie jak atmosfera? Z góry dzięki za info?
Gufi 2016-09-28 19:15
a jakie auto dostaje ph ?
2
Boss 2016-10-03 12:44
Koledzy napiszcie jakimi autami jeżdżą pH i jaka zasadnicza kasę można otrzymać (oczywiście na działalności g.)
Kolansky 2016-10-03 13:59
Star 266
1
marek 2016-10-03 14:03
hej widze ze tutaj dla ksiegowej jest oferta tylko trzeba znac jezyk angielski..a powiedziece jakie zarobki?
2
Maria 2016-11-13 17:54
Kasa dla ph coraz mniejsza a plany coraz większe nieadekwatne do realiow kanalu tradycyjnego. Zresztą jak wszędzie teraz to słychać w każdej firmie tyle ze tu cisną bardzo mocno z góry i presja zwolnienia ciągle nad głową wisi
Maria 2016-11-13 17:56
Kasa dla ph coraz mniejsza a plany coraz większe nieadekwatne do realiow kanalu tradycyjnego. Zresztą jak wszędzie teraz to słychać w każdej firmie tyle ze bardzo mocno z góry naciskaja i presja zwolnienia ciągle nad głową wisi
Tom 2016-11-30 21:42
Ostatnio odszedł dyrektor kanału tradycyjnego wraz z zastępcą. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to jest ono najniższe wśród firm w okolicy wiec jest zawsze problem ze znalezieniem pracowników. Dzieje się coraz gorzej...
2
alternatywa 2016-12-01 20:54
Trwa rekrutacja na KAM-a w Wa-wie lub Kaliszu. Dla podsumowania:
- jaka kasa jest możliwa do wyciągnięcia: podstawia osobno, premia osobno
- czy dostanę umowę czy tylko na działalność własną

Będę wdzięczna za odpowiedź.
sisi 2016-12-07 14:30
szukam pracy na produkcji, jakie mają stawki?
Ann 2016-12-08 14:19
Nowi pracownicy produkcyjni zatrudniani są przez agencję pracy. Stawki to 12,5 - 13 zł/brutto na umowy krótkoterminowe.
1
Zajacz 2016-12-15 00:44
12.50 brutto na godz , dodatek nocny do godz 3.60 brutto
PAPA 2017-01-18 13:12
hEJ IDE TAM NA ROZMOWĘ NA PH MOŻESZ COŚ WIECEJ NAPISAC
Ania 2017-01-21 17:22
Porównując kaliskich pracodawców wychodzi na to, że firma oferująca takie stawki za godzinę pracy jest jedną z najgorszych firm w regionie, gdzie nie chcą pracować nawet pracownicy z Ukrainy. Świadczy to o tym jak pracodawca traktuje swoich pracowników.
5
ona 2017-01-24 09:24
Dyrektorzy zawsze tam wymieniali się z prędkością światła i to chyba o czymś śwaidczy
1
Artur 2017-02-16 18:44
Zastanawiam się nad wysłaniem cv na ph ds.detalu. Co myślicie? Czy naprawdę jest tam dużo wyjazdów na bzdetne spotkania? Umowa o pracę czy działalność? Jaka kasa realna realna? Dużo papierów i zdjęć? Jaki klimat? Dzięki za pomoc
Gufi 2017-02-20 18:06
Czy dużo papierów ?!! hehe całe weckendy siedzisz przed kompem, oczywiście przed swoim bo firma nie wyposaża..to trzeba zobaczyć bo normalnie jest to nie do uwierzenia..zdjęcia na sklepie hmmm około 15-20 , dramat firma
2
hgw 2017-03-02 00:12
podrzuci ktos jakie auta daja??
Alternatywa 2017-03-14 16:35
Podbijam pytanie o warunki i specyfikę pracy KAM - a w Colian. Będę wdzięczna za odpowiedź.
nat 2017-03-23 08:47
jak wyglądają płace do mechaników, elektrykow?
Nick 2017-03-26 20:40
Ktoś coś wie ? Bo szukają PH ds. HoReCa na Kraków, warto ???
Anonimowa 2017-03-29 08:55
Ktoś powie jak wyglada praca w biurze?
FGV 2017-03-30 19:46
Nie polecam tej firmy...
1
jam 2017-03-30 22:32
skoda fabia
starszy_oficer_pokładowy 2017-05-09 11:50
ten statek tonie ale kierownictwo załogi wciąż klaszcze że płynie w obawie by kapitan nie wymienił załogi zarządzającej
2
buyer 2017-05-10 12:27
Za ile można kupić Kaliszankę?
2
Michał 2017-05-22 21:50
PH ds detalu na Koszalin ktoś coś mógłby napisać? Ile kasy? Jak się pracuje? Mam prace i nie wiem czy warto... z innego regionu slyszalem ze ludzie poodchodzili bo juz nie było po co pracować a Czy to prawda?
Vvvvv 2017-05-24 22:38
Podbijać pytanie tylko o inny region trójmiasto jak jest?
kandydatka 2017-05-25 09:43
Jest też ogłoszenie na Kierownika ds hurtu na Bydgoszcz Toruń - proszę o info jakie zarobki , jakie auta i czy faktycznie w Colian trzeba tylko na własnej działalnosci pracować.
turbo 2017-06-05 17:51
tylko i wyłącznie praca na działalności gosp. auta szroty skody fabie po 300tys km na liczniku ,starym wygom ph powymieniali na nowe czeske auta nowy ph dostaje złom , jezeli chcesz pracowac i robić po godzinach tabelki na Swoim kompie to Kalisz Welcome /
Jarek 2017-06-06 21:25
A jak wyglądają następujące sprawy dla technika utrzymnia ruchu ,tj:
1. Wynagrodzenie
2.Wymagania
3.System zmian
4. Możliwość rozwoju
2
Gymi 2017-06-07 07:24
A ze niby która firma daje laptopy przedstawicielom ? Żart bo i po co? Do gier;)? Komórka wystarczy w zupelnosci. Pokaż mi firmę gdzie się nie robi tabelek? Im więcej produktów tym więcej biurokracji... pozdrawiam niewybitne jednostki. Takie też muszą być :)
bywalec 2017-06-10 15:59
to normalne że handlowiec ma laptopa. no chyba że tam u Was taka bieda....
Gymi 2017-06-10 20:51
Która firma fmcg daje laptopa dla ph?? Wymień. Nie znam pffffffff żart. Chyba ze jest 15 ph na cala pl.... ciekawe czy wymienisz :)
turbo 2017-06-11 05:52
w firmie fcmg w ktorej obecnie pracuje dostałem ipada i tablet i nie musze robic zadnych tabelek bo wszystko moj przełożony ma w systemie a colian to colian brrrr nigdy wiecej..i dzis jak to pisze jest niedziela i mam wolne w colianie bedziesz siedział przed swoim compem i robil tabelki za swoich kdd itp. a jak komus podoba sie tam pracowac to jego wola, ja nie polecam..produkty oranzada fajnie sie sprzedaje ale appetita to ..a szkoda słów.
Gymi 2017-06-11 07:51
Tablet czy ipad to nie laptop wiec bądź precyzyjny . Swoją drogą po co ci 2 takiej samej funkcjonalności urządzenia? :) zgadzam się z tabelkami... w przeliczeniu na przepracowana godzinę wynagrodzenie wychodzić mogłoby lepiej i na dodatek działalność to nieciekawie wg mnie.
Zostaw swoją opinię o Jutrzenka Colian Sp.Z o.o. - Opatówek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jutrzenka Colian Sp.Z o.o.