brak logo

eneton

Toruń

Opinie o eneton

Jarosław 2011-05-13 19:33:56
Potwierdzam wcześniejszą opinię. Pracuję od kilku dni. Zostałem przyjęty ciepło i serdecznie. Jest to moja trzecia firma. Nigdy jeszcze tak dobrze nie czułem się jako "nowy". Super zespół - pozdrawiam wszystkich nowych kolegów i koleżaniki z firmy. Zapraszam po wypłacie na małe piwko. Jarceko.
2
daniel 2011-05-13 19:43:22
Jarek!, pamiętaj że to ja Cię poleciłem. Nie daj plamy. Ja również złożyłem aplikację do Enetonu. Już miałem zacząć pracę, jednak inna firma dałą większą kasę. Zaproponowałem kolegę, został przyjęty, a ja - trochę szkoda - żałuję. Pracuję w dużej beznadziejnej firmie gdzie szef - szkoda słów. Jarek trzymaj dla mnie miejsce. Pamietaj.
1
Montwent 2011-08-05 20:25:38
Jarek i ja złożyłem CV ale nie mam pojęcia o energetyce a tam chcą inżynierów.
anonim 2011-10-19 00:33:58
Pełna kultura. Wszyscy mili jak nie z tego świata. Taka firma jak, nie ma takiej innej. W obecnej co pracuje to szkoda gadać. Żeby mnie przyjeli. Podobno rekrutują do handlowego. Wysyłam cv.
Milutki 2012-03-14 22:59:57
Ale co się ludzie dziwicie ?, że firma jest coraz większa ?. Tam szefowie zasuwają razem z innymi od rana do wieczora. Szanują wszystkich, pomagają i pracują. Z resztą, co dużo gadać znam ich jeszcze z Zakładu Energetycznego. Są goście z klasą.
Kolesław 2012-03-20 22:12:11
Jestem z konkurencji. Gdybym nie miał podpisanej lojalki w swojej firmie to przeszedłbym do Enetonu. Tylko do tej firmy warto iść pracować.
Kandydat 2012-04-11 21:07:15
Prowadzą kolejną rekrutację. Do tej firmy na każde ogłoszenie wpływa tyle zgłoszeń, że podobno na każde z miejsc jest blisko tysiąc kandydatów. Masakra jak w Google. Mówi się w branży, że już jest to jedna z najlepszych firm w Polsce.
galmont 2012-05-09 11:39:23
Wszyscy mówicie,że to super firma. Słyszałem u nas i od ludzi z konkurencji, że warto sie do nich zgłosić. Podobno nawet nasz szef zaopatrzenia był u nich i okazało sie, że koleś sie nie zna na handlu?! - wow ! Może coś więcej ktoś napisze, może byłbym zainteresowany. Też pracuję w firmie handlowej i jestem ciekawy tej firmy. Ciągle się u nas mówi, że Eneton to, Eneton tamto. Moi szefowie za nimi nie przepadają ale może dlatego że wszystko wygrywają. Napiszcie proszę coś więcej bo jesli to naprawdę jest tak jak piszą to i ja i moi koledzy bylibyśmy zainteresowani.
stachu 2015-01-15 16:17:15
tutj zgodze się z kolegą, że w sumie najwazniejsze by było, żeby po prostu płacili na czas i żeby atmosfera była w miarę, tylko faktycznie jeszcze liczy się wysokośc zarobków, tak uwazam jednak i nie odejde od tego zdania, wiadomo, że każdy z nas ma jakieś inne potrzeby,inne doświadczenie no i inne też wyagania,
miko 2015-03-19 13:03:21
@stachu, ale atmosfmera ogólna pracy też się liczy.. tylko pytanie ile tak naprde można realnie zarobić w tej firmie? Myślę, ż epowyżej 2,5 tys to nie ma co liczyć, a pewnie i dużo jest osób, które mają niższe stawki. Do czego to doszło, żeby być zadowolonym z tego, że pracodawa płaci w terminie, to jego obowiązek jest.
Drono 2015-05-13 15:02:43
Szukają handlowców i można całkiem nieźle zarobić, naprawdę nieźle. Pracuje w tej firmie i tak jak piszą tak jest. Jedna sprawa to taka , że trzeba zasuwać ale kasa jest niezła. Przychodzą do firmy rożni spadochroniarze z innych hurtowni ale szybko okazuje się , że to są sprzedawcy a nie handlowcy. Jeśli umiesz i chcesz pracować to Eneton jest dla Ciebie, jeśli nie to zostań tam gdzie jesteś. Atmosfera bardzo dobra. Raz w tygodniu, gril lub KFS lub coś innego, jest wesoło.
Staszek 2015-09-22 13:34:23
Zarobić to można i to porządne pieniądze nawet 7 tyś zł. Trzeba tylko mocno i solidnie pracować. Zapraszam do firmy bo jest ekstra.
Staszek 2015-09-23 20:27:49
Hej dziś podpytałem ... wpadnij na rozmowę kwalifikacyjną, lekka nie będzie ale może i Tobie się uda przekonać do swojej osoby szefostwo.

Trzymam kciuki.
Byłem 2015-10-25 15:34:43
Widzę, że coraz głośniej o firmie - próbujcie bo warto, niestety mi się nie udało byłem na rozmowie kwalifikacyjnej jedno muszę przyznać nie każdy nadaje się do tej pracy. Nie mam żalu bo przez 2 godziny dowiedziałem się więcej o pracy niż przez moje 20 lat pracy... Zdałem sobie sprawę że muszę dojrzeć do tego aby móc tam pracować :) Bardzo mili ludzie, proste uczciwe zasady, na pewno spróbuje za jakiś czas !!!
maja 2015-12-02 15:28:48
Muszę przyznać,czytając opinie myślałam, chyba to trochę ściema. No cóż, byłam na rozmowie i okazało się inaczej. Bardzo miły i konkretny Pan , podobno jeden ze wspólników, rozmawiał ze mną ponad godzinę. Pytania zupełnie inne niż typowe na rekrutacji i testy. Duże wymagania szczególnie jeśli chodzi o podejście do pracy. Faktycznie , okazało się że moja wiedza , a pracuję w handlu od wielu lat, jest inna od wymaganej.
Marta 2016-07-13 15:53:41
Aplikowałam. Byłam na rozmowie, ale tym razem mi się nie udało, a szkoda. Mimo to będę jeszcze się starała, bo z tego co widziałam na miejscu to miło tam. Sama rekrutacja nie była prosta. Zdania do wykonania, ale tak to jest w dobrych firmach. Mimo, iż mi się nie udało to dyrektor - prowadził rozmowy osobiście, nie zniechęcał mnie do dalszych starań. To tylko potwierdza, że warto się tam zaczepić i to na dłużej.
cyk 2016-07-13 23:18:29
W sumie chętnie bym się załapał do nich, ale nie pokazało się żadne ogłoszenie. WIdocznie atmosfera dopisuje.
Zostaw swoją opinię o eneton - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eneton