MM Conferences S.A.

Warszawa

Opinie o MM Conferences S.A.

kat 2010-01-11 16:43:38
ogromna presja, praca w warunkach niezwykle stresujących- ale na jasnych zasadach. Na krótko bo potrafią wyeksploatować człowieka. Ludzie smpatyczni.
Kasienka 2010-01-11 16:55:01
Chciałam zapytaćb o wiecej szczegółow bo jutro ide tam na rozmowe w sprawie pracy,jesli mozesz napisac cos wiecej?
Ana 2010-02-15 13:58:04
Błagam napiszcie coś więcej...plissss
anonim 2010-07-28 17:47:08
Ile czekaliście na kontakt z ich strony w sprawie pracy?
Mam odpowiednie CV, nawet ponad podstawowe wymagania, zgłaszających się nie było bardzo dużo, a nie dzwonią. Hmm... Duża rotacja jest w tej firmie?
pracownikteraz 2011-03-01 17:04:15
Właściwie chciałam odnieść się do poprzednich wypowiedzi. Ja tam teraz pracuję i jak dla mnie pozytyw. Wszystko jasno i klarownie. Warunki ok. Ludzie super. Nie mam nic do zarządu. NIe czuję też na sobie prania mózgu. Jest motywacja a i warunki pracy fajne
Dzidek 2011-04-18 21:01:32
Wcześniejsze wpisy mają w obie cos z prawdy ale tez goryczy ludzi którzy tutaj przyszli i nie dali rady, pracuje tu juz 2 lata i... wiele się zmieniło, na wprawdzie 2 lata temu sytuacja pozostawiala wiele do zyczenia, ale to przez management, jednak po "odprawie" kluczowych pajaców firma zmianiłą się wlasciwie nie do poznania od prawie pol roku, jest mega fajnie, wyjazdy integracyjne, nowi ludzie, umowy o pracę, systemy motywacyjne, jak obiecali mi awans i podwyzke to dostalem Sytuacja zmianila sie po dolaczeni( usunięte przez administratora )przekonala Prezesa do praconikow. Konkursy są, remont biura, extra fotele (a to ważne), angielski etc. Wiec nie osadzam co bylo, mowie co jest, a jest EXTRA :)))))))))))
zadowolona 2011-04-20 14:50:07
Muszę się zgodzić w wielu kwestiach. Ciągle rozpamietuje się tu to co było, a przecież ta firma wygląda dziś zupełnie inaczej....
Ostatnia impreza integracyjna to było rewelacyjne doznanie- takich atrakcji nie proponowała mi rzadna firma- quady, segway, pojazdy terenowe a potem balanga;-) ludzie się integrowali i wspólnie bawili.
A co do pracy...mam fajne zajęcia, płaca jest dobra- uważam że jak na tą branżę na pewno jedna z wyższych. ( Informedia niech się chowa)
Po remoncie biuro wygląda ślicznie- a jaka jadalnia fajna;-)
Także ja nie mogę złego słowa powiedzieć. Wiele się zmieniło i to na lepsze.
A co do wypowiedzi kogoś kto pracuje i narzeka...to po co tu pracujesz skoro uważasz, że jest tak beznadziejnie? Przecież ofert na rynku jest pełno a cyrografu na pewno nie podpisywałeś;-)
pracownik 2011-05-16 15:39:17
Jestem tu od niedawna ale podoba mi się...ludzie super, warunki jakie mi zaproponowali też...nie ma co narzekać. Praca jest fajna, owszem dużo telefonów i nałożone targety ale to jak w każdej firmie w sprzedaży...wymaga się- bo to praca a nie wczasy;-) Ale za to doceniają człowieka.
były pracownik 2011-05-18 11:09:21
Dzidek czytając Twój post stwierdzam "coś tu kłamiesz", z facetów najdłużej pracujących jest( usunięte przez administratora ) nie wspominam prezesie. ten drugi pracuje od początku istnienia firmy, ( usunięte przez administratora )i minie 2 lata w sierpniu a to jeszcze trochę czasu awansu i podwyżki też nie dostał. Gdyby ( usunięte przez administratora ) jeszcze pracował też by w sierpniu miał 2 lata, więc kim jesteś, że mówisz o 2 letnim stażu pracy?? "od prawie pol roku, jest mega fajnie" - ta jasne styczeń był fajny, luty, marzec, kwiecień? nerwy, spinki pomiędzy działami, totalny chaos wszystko się sypało, nawet strona nie funkcjonuje teraz dobrze... pozwalniali ludzi którzy tyle robili dla firmy że się w głowie nie mieści a jeszcze mu było mało... umowy o prace to nowość, kiedyś ludzie przez pół roku prosili i nie mogli się doprosić, szkolenia? jeden angielski był przez rok akademicki.remont biura? ok a jakie są warunki w lato w pokoju grafików czy u ( usunięte przez administratora ), jaka możesz ugotować, nikt nie ma przeprowadzonego szkolenia BHP zastanówcie się "zadowolona" czym się zajmujesz że dostajesz taką kasę ??po tym jak piszesz to jesteś ( usunięte przez administratora ):)) ludzie na sprzedaży i weryfikacji dostają 1300 podstawy,... a Wy ciągle impreza integracyjna impreza, to jest mydlenie oczu, że jest fajnie, oo jakie szczęście że mnie tam nie ma...
anonim 2011-05-25 12:51:50
do \\\"byłego pracownika\\\" -Ty......- bo tak- domyślam się kim jesteś zastanów się co wypisujesz. Co Ty możesz wiedzieć o tym ile kto dostaje kasy albo czy są szkolenia? Ja tam szkolenie BHP miałem.
NIe przypominam sobie aby od początku roku coś się sypało. Jakoś ja tu jestem i nie widzę problemów o których piszesz. Owszem, nie jest idealnie (zeszły rok był średni) ale nie ma pracy w której nie było by problemów..spinka- a gdzie nie ma spinki??? Cyba w domu na bezrobociu- co pewnie grozi takim osobom jak ty, którzy zamiast pracować tylko jątrzą i narzekają. Sprzedaż? A co z prowizjami, które dostają? Szkoda, że nie napisałeś były pracowniku ile dostają takie osoby w sumie kasy. Także nie wypowiadaj się w tematach na których się kompletnie nie znasz.
Co do temperatur- wszędzie jest klima więc nie rozumiem problemu.
Co do zwolnień- wylatują takie nieroby jak Ty najwidoczniej bo dużo w Tobie jadu....jakoś Ci którzy coś robią to są....a nie siedzą na lewych zwolnieniach lekarskich albo są zwalniani za brak wyników.
Bardzo serdecznie My się cieszymy, że nie ma Cię wśród nas \\\"były pracowniku\\\" bo tylko psułbyś atmosferę która jest FAJNA.
Acha...i jeszcze nie spotkałem się z sytuacją aby ktoś narzekał, że firma finansuje mu wyjazd z atrakcjami albo język angielski.
luzzzz 2011-05-25 21:00:20
alo! widzę, że wymiana zdań trwa...ogólnie wrzćcie na luuuzzz...
Ja tam nie opowiadam się po rzadnej ze stron na 100%. Ta robota ma swoje plusy i minusy. Jak w wielu firmach- coś się podoba a coś nie...
Ogólnie można powiedzieć, że jest ok...Na pewno ludzie są super, pomagają sobie i współdziałają,,,Prezes,......wymaga- jak to prezes;-)
Moim zdaniem było wiele zmian od początku roku i to na pewno na plus...takie propracownicze zmiany i to mi się podoba...(ja tak sądze, że nasz"HR" robi dobrą robotę) a co się nie podoba? Ano czasem jest ciśnienie i nerwówka ale chyba nie da się tego uniknąć....Nie zawsze jest premia...bo bywają słabsze miesiące....i jak wszędzie,,,niektórzy ludzie się lubią inni nie...życie;-) także jak dla mnie dowalanie sobie tutaj nic nie da...spasujcie//hehehhe
anonim 2011-05-27 15:31:25
wszyscy jestescie pajacami :P Kazdy kto tam pracował wie, że te wszystkie pochwały o zmianach to kolejne kłamstwa i głupoty. Jak Wam tam dobrze to se tam siedzcie i marnujcie dalej życie! tylko jak tak Wam wspaniale to czemu interesuje Was to co tu ludzie pisza? a jak odejdziecie sami to i tak bedzie że to Was zwolniono śmieszne... ! pozdro dla debili!!! HR smieszne jedna laska a wszystkich Was jest ze dwadziescia os. widze ze i tu prezesina od siedmiu boleści musiał sie wybielic dobre... ciekawe którą szuję zastraszył! liżcie dalej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]( usunięte przez administratora )
1
h 2011-05-29 12:59:12
Nie ma to jak prostackie wypowiedzi...sam jesteś debil..bo nawet postu z ładem nie potrafisz napisać. Obrażasz ludzi którzy tam pracują i są z tego zadowoleni. Ciągle ktoś tu pisze, że jest pranie mózgu albo obietnice bez pokrycia...a może jakieś przykłady zamiast wylewania pomyj? Bo jakoś nikt nie napisał tutaj co mu dokładnie przeszkadza. Konkrety? Żadnych. Także jaką mamy mieć pewność, że ten kto to wypisuje na prawdę ma coś do powiedzenia a nie tylko ma żal bo w tej firmie mu nie wyszło?
an 2011-06-06 13:51:37
Uważam, że to są przepychanki słowne...bez sensu i ładu.
Konkrety:
1. pracują tu super ludzie na których można liczyć, jest wesoło i miło
2. nik tu nie krzyczy i nie znęca się nad ludźmi
3. kasa jest ok- nikt mi nie wmówi, że gdzie indziej jest tak kolorowo. Tutaj jest tak, że jak się starasz i dobrze robisz swoją robotę to i kasa jest. Czego wy byście chcieli? Aby wam płacić za samą łaskowość przyjścia do roboty? Ludzie, zastanówcie się jakie wy macie oczekiwania
4. Prezes- włąściwie go nigdy nie ma i kontakt z nim jest znikomy
5. Od jakiegoś czasu struktura się nie zmieniła i jest jasność zadań- kto za co odpowiada
6. mamy nadal imprezy firmowe- baaa dopiero co była w tamtym tygodniu
7. Podwyżki? Nie wiem tego więc się nie wypowiem
8. Umowy o pracę. Wiem, że są i wcale nie trzeba było o to walczyć
9. Rozstania z pracownikami? To pewnie zalezy od powodu ale jak odchodziła ostatnio koleżanka z produkcji to złego słowa nie powiedziała, wręcz odwrotnie- maila wysłała, pożegnała się osobiście i wogóle było ok rozstanie.
10. Sprzedaż? Kurcze, to taka branża, że trzeba dzwonić - przecież to tego typu praca. A płaci się w niej za wynik i w każdej firmie jest na to parcie. Hahahah, bawi mnie gdy ktoś pisze, że tu są wrzaski i ciśnięcie- popracujcie sobie w innych firmach i dopiero zobaczycie co to terorr. (Wejdzie sobie na wpisy o Informedii- tak to dopiero się dzieje) Czy ktoś tu wcześniej napisał, że w sprzedaży są na okrągło konkursy? Co tydzień wygrywają różnej rzeczy- bilety, bony, kasę na ciuchy...to mało? źle?? A konkursy dla zespołów za projekty? czemu nikt o tym nie napisze co?
11.Gorąco? W każdym pokoju są klimy także da się żyć- może nie jest wybitnie zimno no ale w końcu pracujemy na poddaszu
12. Piszecie, że przerwa to 15 minut? A czy ktoś ogranicza komuś dostęp do kuchni, robienia sobie jeść, pić poza tą przerwą? Ja tam nie mam z tym problemu. Z tego co wiem jest to zgodne z przepisami.

No to tyle ze spraw dotyczących PRACY- bo to powinno być ważne dla osób czytających to formu a nie jakieś wasze żale bo wam w tej firmie nie wyszło.
abc 2011-07-04 16:16:35
Chciałem się zapytać czy ktoś może napisać dokładnie ile się zarabia w tej firmie?i jak wygląda proces rekrutacji?Z góry dzięki.
anonim 2011-07-18 10:50:23
dokłaDNIE, cZY można liczyć na min( usunięte przez administratora )na umowie o prace jako sprzedawca?
jam 2011-07-18 23:46:33
( usunięte przez administratora ) prowizja od sprzedazy od 1do 5 %,
anonim 2011-07-22 09:10:10
no chwila, nie piszcie że ( usunięte przez administratora )o na początek jest jak jesteś młodszym specjalistą...a później z tego co wiem stawki są różne,,, zależy na jakie stanowisko się rekrutujesz...
anonim 2011-08-03 20:52:15
Powiem tak: pracuję tu jakiś czas i gdybym przeczytała te komentarze zanim podjęłam tu pracę NIGDY nie poszłabym na rozmowę kwalifikacyjną! Jakie na tym forum bzdury ludzie wypisują to szok! Jeśli ktoś chce pracować w młodym zespole z fajnymi ludźmi, w luźnej atmosferze to jest to praca dla niego. Patrząc na styl w jakim pisane są negatywy nie trudno się domyślić ,że piszą je byli pracownicy, którzy maja żal do wszystkich tylko nie do siebie albo konkurencja! Zamiast czytać te bzdury lepiej samemu sprawdzić.
anonim 2011-08-08 13:11:26
o nie.. na pewno nie będę się tak starać o awans:P ja wiem, że nigdzie nie jest idealnie, ale czy tu da się na dłużej zostać?:)
nooo 2011-08-08 14:47:20
do anonim- da się zostać na dłużej...tak jak wszędzie- o ile dobrze wykonujesz swoją robotę....Jakoś nigdy nie pracowałam w firmie gdzie siedzi się i dostaje kaskę za samą obecność..no cóż nie mówię, że jest łatwo...trzeba się wykazać i być samodzielnym no ale albo ktoś się do tej pracy nadaje albo nie...
Nie bardzo wiem o co chodzi z tymi insynuacjami dotyczącymi awansowania....to jakaś bzdura jest. Wiele osób w tej firmie awansowało... i co? powiecie, że każdy w jakiś niecny sposób? chyba obrażacie tych którzy się starają i swoją ciężką pracą zasłużyli na ten awans
hrthtyh 2011-08-16 13:45:17
no wlasnie robisz swoje, i za robienie swoje na dziale sprzedazy mozesz zarobic konkretne pieniadze, szczegolnie w pracy , gdzie pracujesz 8 godzin i ani minuty wiecej, oczywiscie na poczatku koksów nie ma, bo nie ktorzy mysla ze za siedzenie przed kompem zarobia ( usunięte przez administratora ) i beda zadowoleni, jezeli chcesz zarabiac ( usunięte przez administratora )o ta robota nie jest dla ciebie, osoby ktor widac sie staraja, sluchaja, ucza moga zarobic luzno od( usunięte przez administratora ), po trzech miechach umowa o prace jak masz dobre wyniki, jezeli nie, albo pracujesz na warunkach umowa zlecenie albo rezygnujesz tyle, sadze ze w zadnej pracy polegajcej na sprzedazy nie masz czasu nie [usunięte przez moderatora] z kolegami i kolezankami o [usunięte przez moderatora] tylko realnie pracujesz, zeby cieszyc sie konkretna sumka na koniec miesiaca, polecam osobom konretnym
Jaaa 2011-08-17 14:10:48
jestem konkretna. i w swojej firmie jestem ceniona, ale.. mialam dostac awans i mnie ladnie mowiac wycyckali.. i jestem zla! 2 to ja mam na podstawie i ne chce miec mniej.. ale wiadomo,ze z prowizji no przynajmniej mi co 2 miesiac wpada drugie tyle :) teraz jest gorzej i atmosfera w firmie dziwna.. no nic sprobuje :) i moze za jakis czas bedziecie ze mna gadac w realu ;) ale te 15 min to lipa..
mario 66 2012-03-22 23:15:49
Witam!

Chciałbym zapytać jak obecnie wygląda sytuacja w firmie?Czy możecie podać przybliżone wynagrodzenie?czy jest to praca na dłużej czy raczej parę miesięcy?
*magda 2013-08-06 10:22:40
Hej! Jutro mam rozmowę rekrutacyjną w tej firmie - czy ktoś może napisać jak teraz przedstawiają się warunki?
Wiola 2013-08-06 13:54:01
Byłam wczoraj na rozmowie na stanowisko sprzedawcy. Moje odczucia są dobre. Przedstawili warunki współpracy, realne targety i niezłe wynagrodzenie (w porównaniu z innymi firmami). Mam nadzieję, że się na mnie zdecydują, bo bardzo bym chciała;D
*magda 2013-08-09 12:34:38
dzięki za odpowiedź! odniosłam takie samo wrażenie. już na rozmowie powiedzieli mi o dodatkowej prowizji od targetu. Podobno sprzedaż ma tak dobre wyniki, że często dostają jakieś dodatki jak wypad na kręgle lub pizza do firmy. Wydaje mi się, że jest to fajne miejsce ;)
obecny pracownik 2013-08-12 11:45:35
pracuje tam i powiem tak: połowa zespołu działu sprzedaży ostatnio osiąga tygodniowe targety i dostajemy dodatkowe premie, które są poza prowizją i podstawą. Umowę powiedziałem, że chce podpisywać na początku miesiąca i tak jest do dzisiaj w moim przypadku, więc nie zgadzam się z tym co piszecie.
P. 2013-09-05 10:19:39
Po rozmowie kwalifikacyjnej, mogę powiedzieć jedno, firma dobra dla kogoś kto lubi luźną atmosferę, warunki podjęcia współpracy były by do przyjęcia dla osoby bez doświadczenia gdyby za minimalną krajową proponowali by przynajmniej umowę o pracę, a tak to nikt głupi nie jest, za umowę o dzieło to można startować ale jak Ci dadzą 1800 - 2000zł do ręki, za niższe pieniądze, można startować ale za umowę o pracę, kto chce złapać doświadczenie i lubi piękne kobiety może iść i próbować swoich sił pozdrawiam.
1
2013-10-01 11:30:17
Jasne że jest szansa na więcej, w dziale sprzedaży masz pewną podstawę plus prowizja od sprzedaży miesięcznej. dodatkowo organizowane są konkursy tygodniowe i miesięczne gdzie za zrealizowanie wyznaczonych targetów dostajesz dodatkową kasę. Oprócz kasy do wygrania są też wspólne wyjscia, obiady czy wyjazdy. Stres jak stres jest w każdej pracy - wystarczy ze potrafisz sobei z nim poradzić.
Zatrudniony 2014-06-04 16:09:48
Sory, ale ja się ze złą opinia prezentowaną powyżej nie zgadzam. Pracuję już tu ponad 2 lata i zamierzam pracować dalej. Po pierwsze mam umowę o pracę i nie jestem wyjątkiem. Faktem jest, że musiałem przebrnąć przez trudny okres próbny. Jeśli idzie o szczegóły:
- pensja, na start nie była powalająca, ale umówiłem się, że po okresie próbnym siadamy do rozmów - dotrzymane, a obecnie jestem bardzo zadowolony z ustaleń, a co ważne zawsze w terminie.
- dodatkowe bonusy - ja się umawiam na konkretne bonusy i jak się wywiązuję to dostaję i to w złotówkach a nie "bananach" i słyszałem na przerwie od sprzedaży o konkursie w ostatnim tygodniu gdzie za sprzedane uczestnictwo było poza prowizją extra 100 PLN netto
- co do prania mózgu - mamy spotkania z innymi działami - zazwyczaj produktowe i ze sprzedażą z kierownikami i z Dyrektorką a z Prezesem praktycznie nie rozmawiam jak i większość. Wiem, bo jak się chciałem umówić to termin 2 tyg. bo asystentka mi powiedziała, że jakieś Rady Programowe , spotkania klientów, Partnerów etc. Nie wspominając, że wszyscy biegają jak w ulu bo właśnie powiększyli firmę o kolejne skrzydło i idzie non stop rekrutacja.
- zgadzam się w pełni co do pizzy często jest fundowana, ale załapałem się też na sałatki i raz na KFC :) i jak zrobią target to zdarzają się wyjścia, imprezki, kręgle, no i fajna była impreza w Panorama Barze na 40 piętrze mariot'cie - i to był wypas
- co do projektów, nie znam się na tym, ale jak siedzi cały open na słuchawce i konferencje w najlepsaych hotelach i dostajemy wypłaty i wymiana sprętu i wszystko rośnie to chyba musi się sprzedaż bo ekipa sprzedażowa jak widzę od dawna się nie zmienia tzn. jakieś pojedyncze sztuki się wymieniają ale większość jest stabilna, a na konferencjach byłem i widziałem pełna sala i to ludzi często z pierwszych stron gazet.

Więc, firma jak inne w których pracowałem, na ogromny PLUS fantastyczni ludzie i do tego zapaleni do działania i co ważne wszyscy chcą pomóc, żeby zrealizować zadanie i jak wszyscy powtarzają "dostarczyć" :) Branża sympatyczna bo dużo się dzieje i z pewnością można bardzo dużo tutaj się nauczyć, ale jedno jest pewne że na pewno nie ma miejsca dla leni, ale to mi się podoba w poprzedniej firmie miałem dość tego że każdy przerzucał się winą ale nic nie robił. Więc nie jest to firma dla każdego, ale jak już znajdziesz swoje miejsce to bardzo stabilnie, pieniądze na czas w lecie i na przełomie roku luz poza tym się zasuwa.
2
Zbig 2014-06-20 00:34:16
Rewelacyjna ekipa, spoko firma wysokie prowizje i zawsze na czas na koncie, zdecydowanie polecam
Nick 2014-06-20 09:14:59
Wszystko na umowie.
bylypracownik 2014-06-25 16:08:04
ale bajki piszecie, ze prowizje, ze fajnie...
jest po prostu ponizej przecietnej...


jak ktos pisze tyle dobrego o firmie bez skaz tzn ze to albo pracownik albo sam szef... personal branding sie klania i nie wierzcie tym wspanialym komentarzom
2
zainteresowna 2014-08-08 18:43:24
napiszcie proszę, czego można spodziewać się na rozmowie kwalifikacyjnej? jak duży jest dział hr? jakie są zarobki?
1
justaboy 2014-10-07 17:41:18
- praca ambitna - to fakt
- praca ciekawa - jeśli ktoś lubi być na topie w tematach związanych z działalnością mmc
- pracuje się długo, ale jeśli komuś to nie odpowiada to są firmy, w których pracuje się krótko. Spoko. Dla każdego coś się znajdzie.
- MMC robi dobrą robotę, mają pomysł, kontakty i jest to esencja biznesu
- założysz swoją firmę to niech ludzie pracują u Ciebie po 6 godzin. Wolna wola.
- kilka osób jest tam na siłę ale generalnie to bardzo fajni ludzie i te godziny upływają dość szybko
- praca jest idealna dla młodych ludzi/studentów, którzy szukają nowych doświadczeń zawodowych
- a że trzeba pracować no to przykro mi, to nie komuna, chcieliście kapitalizmu? To macie. Nie musisz się zgadzać na te warunki. Umowa to jest dokument, na który zgadzają się obie strony. Tak dla przypomnienia i z nazwy.
- efekt końcowy tej ciężkiej pracy jest powalający organizacyjnie, technicznie, a przede wszystkim merytorycznie. myślę, że to były punkty, które mnie motywowały w tejże krótkiej niestety karierze.
- są miejsca gdzie zarobisz dużo więcej pracując dużo mniej, ale czy są to miejsca ciekawsze? Nie wiem.
- dzięki i pozdrawiam
1
Sofia 2015-02-21 18:47:35
Przez trzy miesiące pracowałam w MMC Events. Zadaniem naszego team'u była organizacja konferencji w siedzibach wielu warszawskich hoteli. Praca nie była ciężka, polegała głównie na rozkładaniu materiałów, przechadzkach z pustą teczką i robieniu mądrej miny. Istnieją plotki jakoby podwykonawcy notorycznie oskarżali MMC o nieuczciwość. Nie rozumiem tego, przecież skoro firma zapłaciła hotelowi za 200 osób na konferencji to dodatkowe 70 nie zrobi większej różnicy, przynajmniej nie muszą po lunchu wyrzucać jedzenia do śmietnika, gdyż goście sprzątali zwykle bufety do czysta :)
Pieniądze w terminie, przyzwoita pensja powyżej 1500 zł. Gdybym jako jedna z najmłodszych nie padła ofiarą cięć kadrowych być może pracowałabym tam do dzisiaj. Obecnie zdobywam doświadczenie innej firmie, lecz w przyszłości zamierzam znowu spróbować sił w MMC. Moim zdaniem jest to bardzo dobre miejsce to wspinania się po szczeblach korporacyjnej kariery.
7
Moi 2015-05-05 16:28:49
Czesc, niedlugo mam rozmowe w tej firmie w dziale produkcji, czy ktos wie jakie sa tam warunki placowe?
2
Aga 2015-05-06 18:20:10
A jak jest na stanowisku Grafika komputerowego? Jest teraz ogłoszenie i ciekawa jestem jakie są zarobki, czas pracy, sposób zatrudnienia?
4
pracownik 2015-06-08 09:42:34
Moje główne spostrzeżenia na temat pracy w MMC po 1.5 rocznym stażu pracy:

świetna atmosfera - ludzie super, można na siebie liczyć w każdej sytuacji, jest dużo śmiechu zwłaszcza na wypadach integracyjnych :)

bardzo dobra lokalizacja przy metrze, dla mnie to np 10 min drogi do domu :)

jasno wytyczona ścieżka kariery - wiadomo co trzeba zrobić, czego się nauczyć aby móc iść dalej

praca wymagająca dużego zaangażowania, ale też przynosząca dużą satysfakcję

Nie każdy znajdzie tutaj miejsce dla siebie, ale jak już znajdzie to jest zadowolony.
obecny pracownik 2015-06-11 09:44:00
Jeżeli chodzi o opinie wieloletniego pracownika to mogę napisać kilka słów o pracy w MMC. Pracuję w tej firmie dobrych kilka lat i mogę szczerze napisać, że firma umożliwiła mi spory rozwój. nawet pokusiłabym się o stwierdzenie, że pomogła mi zaistnieć w biznesie. zaczynając pracę nie miałam żadnego doświadczenia i żadnych umiejętności. w MMC są jasno określone ścieżki rozwoju. Każdy pracownik ma możliwość zdobywania nowych umiejętności i dążenia do awansu. niezależnie od działu każdy dzień pracy w tej firmie dostarcza ciekawych zadań. dużym plusem tej pracy są możliwości współpracy z wieloma firmami i osobami z różnych branż, w różnych obszarach tematycznych. jeżeli komuś zależy na zdobywaniu nowych doświadczeń i umiejętności to jest to praca bardzo rozwijająca nas samych. praca na pewno wymaga dużego zaangażowania, ale też daje dużo satysfakcji. jeżeli ktoś szuka pracy mechanicznej, łatwej, nieangażującej i niekoniecznie przynoszącej jakieś efekty to nie ukrywajmy, że powinien poszukać zatrudnienia w administracji lub np. pracy fizycznej.
biorąc pod uwagę, że jest tutaj sporo osób z wieloletnim stażem to już świadczy o tym, że firma zapewnia odpowiednie warunki, wywiązuje się ze swoich zobowiązań i daje sporo możliwości. myślę, że nikt nie pracowałby w miejscu w którym nie spełniane są podstawowe założenia w relacjach z pracownikami. podsumowując -> polecam.
w 2015-06-14 11:00:14
Znalazłam ogłoszenie o poszukiwaniu pracownika do działu produkcji warsztatów. chciałabym zapytać czy możliwe jest pogodzenie tej pracy ze studiami zaocznymi? Czy robi się nadgodziny?
pracownik 2015-06-15 08:15:47
w dziale produkcji warsztatów nie ma nadgodzin. były i są w tym dziale osoby studiujące zaocznie i bez problemu godzą to z pracą
mary 2015-12-11 21:02:07
tyle tu opinii o MMC, a nikt nie pisze konkretnie ile zarabia... czasami naprawdę nie wiadomo od jakiej kwoty zaczynać negocjacje :/
1
lalila 2016-01-24 09:37:49
Na jaką pensję można liczyć na stanowisku 'asystent'?
1
Monada 2016-04-07 13:31:46
Trochę ponad rok temu pracowałam w MMC w dziale warsztatów i to co mogę powiedzieć: (usunięte przez administratora) tak jak ktoś już wspomniał - pracuje się zwykle od 8 do 17, krótka przerwa w trakcie dnia. Praca wymagająca (nie ma siedzenia na FB przez kilka godzin :P), ale dzięki temu dużo można się nauczyć. Zwykle zatrudniają na umowę zlecenie.
zainteresowana 2016-07-18 09:43:38
Byłam ostatnio na rozmowie na stanowisko "Asystent do działy Marketingu". Wrażenia miałam bardzo pozytywne - samo miejsce jak i rozmowa na wysokim poziomie. Chętnie dowiem się czegoś więcej o tym stanowisku. :)
Xxx 2016-09-12 17:37:14
Umowa o pracę? Czy na 1/3 etatu?
234 2016-09-12 18:03:48
podjrzeam ze tak chociaż to od stanowiska tez zalezy
Zostaw swoją opinię o MM Conferences S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MM Conferences S.A.