brak logo

Kleen-Tex Sp. z o.o.

Suchedniów

Opinie o Kleen-Tex Sp. z o.o.

ktoś 2011-12-02 11:21:04
Szkoda słów!!!
były 2011-12-10 13:41:46
a co tam robicie? pracowałem w kleen 11 lat temu w innym mieście.
Areo 2012-01-21 08:55:47
relacje miedzy starszymi pracownikami,a nowymi wcale takie zle nie sa,przynajmniej Ja ich nie doswiadczylem,ale najgorzej jest z relacjami z kierownictwem.Brak jakichkolwiek podwyzek,premii,a wiadomo,ze wszystkie ceny teraz ida w gore,wiec ciezko za najnizsza krajowa przezyc caly miesiac(usunięte przez administratora).niestety ekonomia nie ma serca.
caro 2012-03-09 11:45:11
(usunięte przez administratora) Pracowałem tam jakiś czas temu i wiem co sie dzieje szczegolnie na nocnych zmianach. Pieniadze to jedna wielka zenada.Ludzie obudzcie sie i uciekajcie z tamtad.
1
ktoś 2012-03-30 13:39:34
Co do tych romansów i trzecich zmian to morze coś więcej bo ja nic takiego nie pamiętam aco do pracy to omijać szerokim łukiem .
hary 2013-09-21 11:18:31
Witam wszystkich ktorzy chcą podjac prace jako mechamik utrzymania ruchu sa tam 2 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobisz coś co im się nie spodoba zaraz bedziesz pomietany a jeden z nich to wielki fachowiec lepiej mu sie nie sprzeciwiac bo zaraz cie sprzeda i pujdzie lizac (usunięte przez administratora) prezesowi a sam nic nie potrafi tylko fuchy robić dla dyrektorów a materiały jest zakladwy to radze uważać bo za materiały mozesz. Beknac to jest (usunięte przez administratora) nawet jak masz racje to jej nie masz jesli cos lepiej zrobisz to cie zgnoja nie radze totalny (usunięte przez administratora)
hary 2013-09-22 13:09:37
janek - 2013-09-21 11:58:52

hary, to jak Cię podkablują w Kleen-Tex, ze zrobiłeś błąd, to wyciągają jakieś konsekwencje finansowe, czy tylko ochrzan słowny?
(usunięte przez administratora) daj spokuj nie wytrzymasz 1 miesiąca na wydz ut chyba ze masz nerwy ze stali- jeden byl super gosc ale nie wytrzymal nerwow
poter 2013-09-24 15:48:40
hej hary, a może nie hary tylko powinienem używać twojego imienia (usunięte przez administratora). Wszyscy w całym zakładzie wiedzą, że jesteś (usunięte przez administratora) z żółtymi papierami i dlatego cię wylali. Napisz lepiej z ilu zakładów w regionie się ciebie pozbyli.
poter 2013-09-30 12:12:45
Janek, pracuję w kleen-tex na produkcji kilka lat. Najpierw byłem na sezonie, a później podpisali ze mną umowę na czas nieokreślony. Nie zarabiam jakiś wielkich kokosów, ale ma stałą pracę, paczki na święta, a co najważniejsze jeszcze nigdy nie zdążyło mi się nie dostać wypłaty na czas. Jak ktoś ma rodzinę na utrzymaniu to rozumie jak ważne jest mieć stałą pracę i dochody. Przyjdź na sezon, jak się sprawdzisz to też może z tobą podpiszą umowę. A te negatywne opinie to piszą zazwyczaj jacyś kretyni, którzy uważają się za nie wiadomo jakich fachowców. Jeśli takimi są to ciekawe dlaczego nikt im za tę fachowość nie chce zapłacić.
1
Johny 2014-03-03 10:08:39
Witam chciałem się dowiedzieć jak wygląda praca w biurze w Suchedniowie są jakieś przyjęcia?
jared leto 2014-03-19 17:05:16
(usunięte przez administratora)nie ma szacunku dla ludzi nic a nic !!! robota fajna ale malo platna ,za dwa kola bylo by ok:)
Jenny 2014-04-07 16:10:13
Masakra !!! Totalna porażka !!! Nie długo będą wiaderka stały przy maszynach bo łazienki nie będzie wolno wyjść !!!(usunięte przez administratora)Umieją tylko karać czyli zabierać dniówkę ale z dostaniem jakiekolwiek premii nie masz szans dostajà ciągle te same osoby starzy prawcownicy a Ty jako nowy robisz to samo co oni albo czasem i więcej i masz wielkie !!! Kierownictwo nie ma żadnego poszanowania dla pracownika przyjeli białych murzynów i są zadowoleni !!!! Nie polecam tej pracy !!!! Omijajcie szerokim łukiem !!!
1
poter 2014-04-08 13:30:28
oj biedna Jenny. Pewnie skończyła ci się umowa i z tobą nie przedłużyli. Najwyraźniej należałaś do grona tych wybitnych pracowników, ale w druga stronę. Niektórym jednak przedłużali. My starzy dostajemy premie, bo musimy was nowych przez 3 miesiące uczyć jak wygląda porządna mata. Jenny, do zobaczenia w przyszłym sezonie:).
4
Ktoś 2014-04-11 09:39:54
Poter.... gratuluję Twojej wybitności !!! Powodzenia Ci życzę , trzymaj się tam rękami i nogami :-D Każdy wyraża TU... własną opinię ;-) i każda jest inna , Ty najwyraźniej trzymasz się jednej :-) Bravo ;-) :-D
Lete 2014-06-19 14:08:11
W biurze dla "nowych" jak wszędzie, liczy się ilość ponad jakość, z tym, że jakość też musi być - jednym słowem akord. "Starzy" zrzucają na ciebie najtrudniejsze zadania, biorą łatwe a potem jest o***l, że powoli coś idzie. Zarobki jak w Kielcach (minimum), z tym, że musisz wziąć pod uwagę ewentualne dojazdy do Suchedniowa. Część ludzi w biurze bardzo miła, tylko paple straszne, więc lepiej się nie wypowiadać nawet, jeśli "narzekają". Jak wszędzie. Szefostwo też jak wszędzie - nawet na zwykłe (bez włażenia w d***) "dzień dobry" nie odpowie często. Kilka miesięcy temu szukali, teraz nie wiem - ale zawsze możesz spytać w kadrach, dziewczyna przestraszona ale dobra. Generalnie jest lepiej, niż przeciętnie, ale i tak ludzie "uciekają" do lepszego kiedy mogą.
jA 2014-08-13 19:25:39
W jakich godzinach sie tam pracuje?
1
gradobicie 2014-12-11 12:42:41
łoooł frank normalnie czuje sie jak pod ostrzałem jakiś pytań co rpawda są trafne te pytania, tylko ja mam pewnien problem... nie stety nie moge tobie pomoc bo nie za bardzo sie w tym wszystkim otrientuje. powiedzcie mi jak to jest z tym wszystkim tak i to mi wystarczy - podejme w tedy decyzje spokojnie
mariusz 2015-01-14 17:23:35
a słuchajcie jak jest u Was z wynagrodzeniem konkretnie? mam nadzieje, że nie macie jakiś strasznych tych wypłat, że da się normalnie przeżyć i funkcjonować, mam racje? wiem, że każdy narzeka na wysokość swojej wypłaty, ale jednak uważam, ze można spokojnie coś więcej podziałać w temacie jeśli chodzi o premie.
kenny 2016-03-23 09:01:21
Kleen-Tex oferuje umowy o pracę. To firma międzynarodowa i nie bawią się w śmieciówki. Pozdro z Suchedniowa
1
blodo 2016-05-12 11:29:37
nie słyszałem aby w tej firmie nie dawali umowy o pracę, wszystko jest na legalu i pensja na czas
1
seba 2016-06-16 08:44:45
nie odchodzą z kilku przyczyn: ciekawa robota, dobra pensja, albo nie ma innej pracy. Ale z tego co widać i z ilości nowych rekrutacji to firma dotrudnia. O zwolnieniach nie słychać. A jak patrzy się na ich siedzibę to znacznie się powiększyła. Dobudowali chyba magazyn, teraz kolejne rzeczy, parking, samochodów coraz więcej to pracowników musiało przybyć. Więc interes kwitnie. I dobrze, niech ludzie pracują a biznes się kręci.
1
seba 2016-06-16 08:57:25
taaak.. @erwin z umowami też było różnie. Jak zaczynali to ludzie narzekali że sezonowo zatrudniają. Teraz trudno się do fabryki dostać. Wytrwali zostali, nauczyli się fachu i tyle. Władza w PL się zmieniła, przepisy też więc i tu się polepszyło. Praca stała z umową do tego zapwiedź podwyższenia minimalnej krajowej. Do zachodu jeszcze daleko ale coś się dzieje
1
bartos 2016-06-17 09:47:05
jak na razie sa wypłacalni, nawet pod gruszą zgodnie z zapowiedzią
gość 2016-06-17 09:54:46
widać że forum firmy żyje to może mi ktoś powie jak wygląda socjal: karnety, opieka medyczna, szkolenia, blety na eventy
bartos 2016-06-17 10:13:06
socjal słaby. na wakacje dostaniesz dopłate, z lekarzami maja jakas umowe tylko ze tam sa zawsze kolejki, o imprezach dowiesz sie z polakatow ale nie dają wejsciowek. szkolenia podstawowe zeby wiedziec co i jak robic. chyba że administracja ma coś więcej
gość 2016-06-17 10:14:55
a Wielkanoc, gwiazdka, imprezy integracyjne jest coś takiego?
bartos 2016-06-17 10:17:51
wielkanoc nie ale pod choinkę paczki dają. imprezy były jak byli inni zarzadzajacy. teraz maja wrocic grill piwo cos tam jeszcze
Yxz 2016-06-17 22:24:50
Wporzo
skopol 2016-06-22 08:22:22
ja też chciałem spróbowac aplikować na elektryka i też nie wiem jakie szkolenia przewidują. Stanowiskowe? Prąd wszędzie taki sam. Czy wysyłają na jakieś specjalistyczne? Przyjdzie dopytać na rozmowie ale laski z kadr raczdej nie wiedzą o co kaman
Pracownik 2016-09-14 14:28:38
Ja tam na prace w Kleen-Tex nie mogę narzekać. Miła atmosfera, pieniądze na czas. Żyć nie umierać:)
Aleksion 2016-09-16 23:25:15
No ja też uważam, że jeśli chodzi o Kleen-Tex Sp. z o.o. to nie można narzekać, ani w ogóle powiedzieć cokolwiek złego, w moim odczuciu Suchedniów powinien firmę naprawdę po rękach całować, generalnie to bardzo fajna sprawa, za super kasę, bardzo dobra
Adamson 2016-11-08 23:33:09
Witam. Mógłby mi ktoś powiedzieć czy słyszał cos na temat stażu ? Sa lub byli tutaj stażyści ?
Adamson 2016-11-08 23:33:37
Witam. Mógłby mi ktoś powiedzieć czy słyszał cos na temat stażu ? Sa lub byli tutaj stażyści ?
Zostaw swoją opinię o Kleen-Tex Sp. z o.o. - Suchedniów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kleen-Tex Sp. z o.o.