brak logo

Agrosak

Łódź

Opinie o Agrosak

GlamGirlAnna 2011-05-12 22:51:14
Praca na 3zmiany pensja najniższa krajowa + premia podwyżki raz na 3lata {grosze} warunki fatalne hałas, kurz i pył ponad normę,[usunięte przez moderatora] ciężkość pracy średnia{ da się przeżyć } perspektyw żadnych pieniędzy się tu nie zarobi.
7
Piter 2012-09-23 13:03:56
Wszystko jak wyżej, tylko teraz premie zabrali, by wykazać się przed akcjonariuszami, bo koniec kadencji prezesów się zbliża.
5
hehe 2012-11-13 09:10:23
potwierdzam ogólnie panujący chaos i brak organizacji, poucinane premie po to żeby się wykazać przed właścicielem i utrzymać ciepłą posadkę. Pracownicy nie są doceniani. Komunistyczny sposób zarządzania a efektów nie widać ... jeśli ktoś chce extremalnych przeżyc i szoku polecam wysłać cv i dostać się do tej firmy
1
anio 2013-06-29 21:14:10
praca nie jest zla ale kasa mogla być wieksza nie idzie w gore tylko w dol opinie o ludziach tez niezla wystawiają lubia niszczyc
2
LOLO 2013-11-28 14:55:59
wszystko toporne ,stare ,kurz syf halas .jak mnie tam oprowadzili to myslalem ze upadne ze smiechu.Nie sadzilem ze takie cos jeszcze istnieje .mUZEUM -mAUZOLEUM
6
Przyszla pracownica 2014-09-09 19:06:03
Powiedz Lendo dokladnie o tej pracy bo nie wiem czy isc tam-3 zmiany jak?-3,2,1czy1,2,3? ,rozmowa rekrutacyjna jak sie odbywa,przyjmuja od razu po niej jak cos czy dlugo sie czeka?na czym praca polega i na ile umowy daja?pozdrawiam
igor 2014-09-25 11:55:00
a to co moratorium kadrowki na zachete czy jak? nigdy nie jest taka szara codziennosc zeby cie traktowac jak zdechlego kundla
2
igor 2014-09-26 20:09:51
a to co moratorium kadrowki na zachete czy jak? nigdy nie jest taka szara codziennosc zeby cie traktowac jak zdechlego kundla
2
pracownica 2014-10-06 17:29:11
choroby kregosłupa,pylica mozna sie dorobic - poryplopylen jest tez rakotworczy wystarczy poczytac.nie wiadomo jaki ma wplyw po latach na zdrowie ale jak zwykle wszystko w normie .Nie ma takich pieniedzy przeliczanych na takie zagrozenie.
4
student 2014-10-11 12:45:08
Raczej? dorobic sie ? niewielu sie udało? hahahahahaahahah a komu sie udało? hehehe nie rozsmieszaj mnie .Ta firma jak i cała kadra zarzadzajaca wykorzystuje tylko naiwnosc prostych ludzi ktorzy tam pracuja i jeb...ich przy najblizszej nadarzajacej sie okazji.
4
Hehe 2014-10-27 09:18:37
Praca w tej firmie jest od poziomu produkcji tkanin, szwalni, magazynów poprzez dział handlowy i wisienka na torcie całe kadry :)
Firma jest 99% szansy że Cię wykorzysta i na koniec wycycka. Kasa jak zawsze nie za duża - podwyżki ? hahaha chyba obowiązków
:)
2
paweł srodmiescie 2014-10-27 10:52:04
Przeczytaj opinie i wnioski wyciagnij sam a kierowcow nie potrzebuja chyba ze za darmo.Tak jak napisał: Hehe ,WYKORZYSTAJA I WYCYCKAJA
2
MIKI 2014-12-19 15:04:12
Jedno na plus to umowy tu nie pracujesz na jakiejś śmieciówie a po kilku latach masz szanse na umowę na stałe, pensje na czas i na tym chyba koniec pozytywów reszta wszystko tak jak wyżej na tkalni praca szkodliwa w hałasie i kurzu. Na szwalni akord szału nie ma Co do kierownictwa najgorszy kierownik tkalni kombinuje jak tylko jak zabrać pieniądze Jeśli ktoś liczy tu na podwyżki to się przeliczy to tyle
widzewiak 2015-01-12 12:03:13
A co mi po umowie na stałe po paru latach jak zdrowie bedzie zszarpane.Poza tym Umowa na stałe nic nie daje, odprawki nie dostaniesz przy zwolnienach grupowych bo ja madrze obchodza .Wie po co to na stałe zeby porzyczke wziasc w banku???? z takich pensji to bank da ci na dropsy
4
Były 2015-05-19 18:05:22
Hmm, czyżby ktoś z góry zaczął czytać te opinie i się obruszył, robiąc PR że jest tak dobrze oczekuje, że ludzie będą się tłumaczyć z opinii jaką sobie firma wypracowała.
Prezesi sobie autka nowe fundują a dla ludzi figa. Tylko w beznadziejnych warunkach, za byle jaką kasę napełniać im kieszenie.
O szacunku do ludzi nie ma co mówić, bo prezesostwo musiałoby lekcji kultury i odbycia otrzymać a nie tylko szkolić się w robieniu dobrego wrażenia, górnolotnie zwanego PR.
2
rtesiak 2015-07-05 20:36:03
hahahahahah docenią ???? hahahahhaahah przestan pierd... .W tej firmie wszystko jest wysłuzone ,zniszczone i stare i nie ma na czym pracowac a to ze to w ogole działa to zasługa jednego majstra i zdartych rak pracownikow ktorzy te toporne stare monstra kleca na sznurki ,stare gwozdzie i klej. Takie bigeloty o swojej firmie to wciskaj swojej starej .Jak ktos jest niekompetentny w swoim stanowisku kierowniczym to tylko w takiej firmie moze znalesc zatrudnienie idioto.
2
Gruby 2015-07-11 10:36:59
Prezesi to pozoranci i buce .Volva pokupowali zeby to pokazac jacy to oni sa "biznesmeni" a zapomnieli jak duzymi starymi fiatami i poloneza zapieprzali a teraz dorobic sie szybko bo nie wiadomo ile na stołeczku sie posiedzi.Dobrego surowca nie potrafia zamowic ,bo taniej a robol bedzie sie meczyl bo to smiec.Pracownik to dla nich "0' ,3 zmiany na naj.krajowej i jeszcze łaska ze troche premi buc kierownik da albo znajdzie błachostke zeby nie dac . Stare cwaniaczki.Wystarczy im sie przyjrzec od kadrowki po prezesa . Kadrowka -siedzi cały dzien albo jej nie ma i patrzy w internet gdzie by tu co znalezc zeby co zapie. i ominac prawnie .Bo co mozna robic w kadrach w tak małej firmie cały dzien?Robi za trzymajaca bac neutralna strone pracownika ale to tylko pozory.Kierownicy zwłaszcza tkalni taki jedlinski to jakis magister z dopisanym mg. PRZECIEZ ON NIC NIE POTRAFI .Lata tu i tam i nie wie co sie dzieje na boga.Na produkcji zmany robi takie ze surowiec sie marnuje pozniej.Udaje eksperta i fachowca a na maszynie to potrafi tylko nacisnac przycisk przyspieszenia baran jeden.Dyrektor to w lumpeksie sie ubiera udaje figuranta ,wiecznie łapska w kieszeni ,widac jak został w tyle w ewolucji wychowania.Mozna tu na nich bazgrac a bazgrac bo zapomnieli jak zaczynali ale prawda jest taka ze dziad bedzie zawsze dziadem.
2
litosci 2015-07-23 09:03:56
Boże nie ma na czym pracowac ? Urzadzenia i maszyny sa stare ? a oni kupuja takie drogie samochody.?...żenada. To na pewno na wszyskim oszczedaja byle nie dac pracownikowi .Wiec taka firma to nic nie jest warta .dzieki za ostrzezenia
2
bzdura 2015-08-21 15:26:11
Co Ty? frajerów z ludzi robisz? przecież wiadomo, ze nowe auta prezesów kupowane są na firmę a nie za ich prywatne pieniądze. Co to za prezes, które zamiast dbać o bezpieczeństwo pracowników, kupić nowe maszyny, inwestuje kapitał firmy w swoje prywatne potrzeby.
2
Miron 2015-08-30 20:10:52
pracowałeś w tej firmie? nie to się nie wpi..dalaj i nie ucz nikogo jego obowiązków.Tutaj za swoje starania i ambicje nie dostaniesz złotówki więcej nawet słowa dziękuje wszelkie prawa nie maja tu zastosowania są łamane i omijane kodeks pracy,BHP po hali gdzie ludzie pracują jeżdżą wózki spalinowe.Nie liczą się z naszym bezpieczeństwem i zdrowiem ale co się dziwić jeśli nawet o maszyny nie dbają popracuj jak zwykli ludzie, zasmakuj ciężkiej fizycznej pracy jak my za żenująco niskie pieniądze i dopiero się wypowiadaj
3
Miron 2015-08-30 20:12:15
pracowałeś w tej firmie? nie to się nie wpi..dalaj i nie ucz nikogo jego obowiązków.Tutaj za swoje starania i ambicje nie dostaniesz złotówki więcej nawet słowa dziękuje wszelkie prawa nie maja tu zastosowania są łamane i omijane kodeks pracy,BHP po hali gdzie ludzie pracują jeżdżą wózki spalinowe.Nie liczą się z naszym bezpieczeństwem i zdrowiem ale co się dziwić jeśli nawet o maszyny nie dbają popracuj jak zwykli ludzie, zasmakuj ciężkiej fizycznej pracy jak my za żenująco niskie pieniądze i dopiero się wypowiadaj
5
vincento salazar 2015-09-05 08:39:04
potwierdzam najgorsza firma w jakiej miałem okazje pracowac....troche checi i ambicji a znajdzie sie cos innego niz na takich pastuchow tyrac .....ps. Dajcie tych ludzi ze szwalni na tkalnie ,starexy a beda spier...ac z tej firmy w podskokach....pozdrowienia dla kumatych
4
dzoana 2016-04-27 14:48:56
hahahahahahaha pylice i zszargane nerwy chyba ,kupe tałatajstwa i brak ambicji
2
baltazar von baltazar 2016-08-02 16:58:12
1300 +ZE 200 ZLOCISZY PRZY DOBRYCH WIATRACH ....szkoda czasu na ta firme
Najgorsza firma w okolicy 2016-08-28 17:36:01
hahahah socjal ???? tam nie ma socjalu tylko 41,60 zl na miesiac czyli 500 zł pod grusza raz na rok ....haha tez mi socjal ... 1400 zl w takich warunkach ...kierownik kuta..magister z bozej laski ,halas ,brud smrod i stare , zaniedbane maszyny i starzy pracownicy zapieprzajacy na rympołow na gorze ktorzy od lat nie maja pieniedzy a kupuja drogie samochody , bo mlody pracownik to spier... z tamtad az mu zelowki dymia . Dno nie firma.
2
vincento del boske 2016-09-06 11:01:01
male masz ambicje ,darmo robic? ja dziekuje
1
dzoana 2016-09-10 13:12:46
zapier...za 1450 zł dziekuje , zmienilam firme na inna i mam 1880 ....jakich ciezkich czasach ??/ firm placacych 1800 - 2400 jest juz duzo tylko trzeba poszukac . Moj maz pracuje za 2600 brutto plus premia,dodatki i jest szczesliwy odkad pare miesiecy temu poscil ta utopie .Ruszcie dupy i wiecej zaangazowania i wystarczy poczytac opinie powyzej . Choc sa tu tez opinie pisane przez biuro a pisanie ze 500zl za grusze to niebo to strasznie smieszne jest .
3
sru sru 2016-09-15 10:36:46
fiu fiu co ty podstawiony pracownik biurowy ?????hahahah czytaj opinie a nie z takimi tekstami zachecajacymi .......doswiadczenie to posiadasz w sadzeniu kukurydzy ehhehehehe
2
Lekarz onkolog 2016-09-17 18:22:28
a kto lamentuje ???? prawde pisza ,swoje opinie a biznes to maja kadra i prezesi bo pracownicy to najwyzej moga miec szanse na pylice ,nowotwory i zszargane nerwy ot co >.
2
salwatore 2016-09-26 23:04:06
idz i daj od siebie ,kierownik Jed.... CZEKA na matołow
1
chory na agrosak 2016-10-02 14:17:34
nie na 30- 31 rat placonych razem co miesiac ......mordega....syf, kila i mogila
1
ksiegowy 2016-10-02 22:56:23
tak najnizsza krajowa plus jakies grosze sa zawsze na czas ......
ksiegowy 2016-10-02 22:56:38
tak najnizsza krajowa plus jakies grosze sa zawsze na czas ......
ksiegowy 2016-10-03 12:50:29
pieniedzy to ty chyba nie widziales.JEST SZANSA NA PODWYZKI NORM.
sru sru 2016-10-08 11:46:35
a gdzie tu poligrafia jest?????
Majak A. 2016-10-12 13:18:44
Co moja ostatnia opinia była niewygodna że ją usunięto.?ojj,oto,i@,y skąd wy posrancy jesteście co prezes płaci wam za pozytywne wpisy o firmie? Jeśli tak jesteście zafascynowani pracą w Agrosak miejsce na ekstruderach czeka ostatnio się miejsca zwolniły w tamtym roku zwolnili kilku ludzi w tym roku kilku samo odeszło jeśli podoba wam się praca w syfie, brudzie, kurzu, pyle, hałasie to wasze marzenia zostaną spełnione kasa też jest większa bo ludzi nie ma znajdą się ludzie to i premie zmaleją ja jak dotąd jedno co zyskałem to pylice, pokaleczone dłonie, itp praca na głupich czeka a wy cwaniaczki nie udawajcie że jesteście zainteresowani
1
slaw 2016-10-20 09:02:36
Nie rozumiem niektórych wpisów jak jest w tej firmie aż tak źle to co tam robicie znajdźcie sobie lepszą robotę a nie biadolicie i narzekacie ! Piszę dlatego bo znajoma tam pracuje i mówi że może to nie kokosy ale jednak pieniądze są na czas do tego chyba co kwartał dodatek za niechorowanie plus ta grusza 600 zł więc patrząc obiektywnie to chyba nie najgorzej
BYŁY 2016-10-22 14:00:33
w takich warunkach niechorowanie to cud , a WCALE NIE BIADOLIMY BO ZNALEZLISMY SOBIE INNE PRACE I MAMY POROWNANIE WIEC OSTRZEGAMY ,KTO MIAL ŁEB TO ZNALAZL ,ZOSTALA TYLKO TAM GARSTKA PROSTYCH PAROBKOW LACZNIE Z TWOJA ZNAJOMA KTOREJ BRAK ASPIRACJI
2
Zostaw swoją opinię o Agrosak - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agrosak