brak logo

Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER-MAX-FASICHON Marek Wolski

Zielona Góra

Opinie o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER-MAX-FASICHON Marek Wolski

boss 2016-05-26 16:24:33
Jakie to proste i żenujące nie pomyliłem się z diagnozą ani na milimetr tchorzliwy zulu możesz pisać co chcesz o agaci i aniusi zdania nie zmienie beserki i zlodziejki.żegnam pajacyka na takiej lizdupow jak ty co wchodzą w dupie dwóm złodziejka co cię ostrzygly gratis albo za piatke mam po calosci wyjebane.dla mnie możesz je zatrudnić i być w pelni szczęśliwy Bujaj się ptostaku
Ania 2016-05-26 21:02:33
Hahaha Agatko serio nie ma co tu pisać ... Pogadamy na priv kochana
boss 2016-05-26 22:10:29
Za wszystkie pieniądze które ukradła aniula w rozumie biedniutka strzygac klientów po 5 zl i biorąc te pieniądze dla siebie rozliczy ciebie urzad skarbowy i sąd sa oświadczenia klientów i jest wiadomo jak długo to robiłaś tak samo jak usługi wykonywane w domach u klientów bez opłacania podatków i wtedy będziesz się śmiała aż ci ten gwoźdz z niewyparzonej gęby wypadnie a to już niedługo.ha ha ha
Ania 2016-05-26 22:45:02
Dobraaaaa dobraaa dobra skończyłeś swoje pierdoły klepać gościu ... i nie życzę sobie plotek na mój temat typu ze Anka ciągnęła zwolnienie zachodząc w ciąże i jeżdżąc na usuwanie... Bo w ogóle żeby dostać urlop to graniczyło z cudem z braku zastepstwa wiec co tu gadasz gościu za głupoty ... za duzo filmów sie naogladałes haha i odwala w głowce. 10 osob mowi to samo a ty sie gubisz juz w swoich opowiesciach ze każda fryzjerka to złodziejka,kretaczka itd. Mierzysz swoja miara Nic więcej . Juz na ten wiek troche rozumu powinienes miec a nie sieczke w głowi ,i siedziec przed kompem pisac opowiesci . Książkę napisz i wyżal się w niej jaki to świat jest okrutny ... Wkurzasz sie ze nikt nie chce u ciebie pracować, A dlaczego ? Sam sobie odpowiedz na to pytanie . Gdybyś był gościu normalny i nie robił ludzi w ciula to byś miał pracowników ...Ale jak ty tak robisz to długo sie nie pociągnie z takim postępowaniem... Kazdy bedzie uciekał od takiego pracodawcy... Moze wam to odpowiada ze siebie w domu robicie w ciula ... To może nie wyciagajcie tego poza próg mieszkania... Jeszcze raz powtarzam Nie zycze sobie plotek na moj temat ktore nie sa prawdziwe ... Nic ci do mojego zycia prywatnego i do niego tez sie prosze nie wpierniczac... Facet stary a zajmuje sie pierdołami, wez sie za zycie a nie w internecie siedzisz ...
boss 2016-05-26 23:16:03
Problem twój tkwi w tym ze jesteś wkurzona ze wpadłam na zlodziejstwie i nie płaceniu podatków i prubujesz wszystkiego żeby sytuacje odwrócić plotkara a tu nic nie wychodzi i już nie wiesz co zrobić i wypisujesz coraz glupszy wpisy które tylko świadczą o twoim prostactwie i glupocie a ja mam ubaw nie z tej ziemi.ha ha ha hihi hi
Agata 2016-05-27 15:14:46
Ania nie zniżajmy się do takiego poziomu. Widzisz ze wszyscy nas bronią i ludzie już mają zdanie na jego temat tak jak i prokuratura oraz inspekcja pracy, także szkoda nerwów kochana..
boss 2016-05-27 16:26:24
Same sobie wpisujcie wpisy nikt Was nie broni a jeżeli chodzi o poziom to niższego niż wasz czyli twój leserki i ani zlodziejeczki już nie ma także niżej już się raczej nie zużycie bo jesteście na dnie.
Ania 2016-05-27 18:26:36
nikt ciebie bankrucie tu nie prosił o zdanie ... po co sie udzielasz...agata traktuj tego kogos jak wiatr ....
boss 2016-05-27 19:18:19
Aniula biedula nie wie już co wymyślić nakradlas a kradzione nie zwrocone parzy .jestes zalosna ....itd
Ania 2016-05-27 19:20:53
haha agataaaa ja juz ze smiechu nie wyrabiam z bankruta tego
boss 2016-05-27 19:30:26
To jest śmiech paniczny przed domiarem z urzędu skarbowego zlodziejeczko biduleczko brzydulko tepiutka anulko ha ha ha a jak ja mam pompe to sobie nie wyobrazasz
boss 2016-05-27 19:52:11
Policz bidulu wszystkie uslugi ktore zrobilac w domach u klientow notabene mojego salonu oraz to co mnie okradlas dodaj domiar 200 procent od dochodow niopodatkowanych i grzywny i bedziesz wiedziala czy starczy ci na zaplate ze skarpety w tapczanie czy raczej jestes ty skonczona bankrutka na poczatku twojego marnego bezsensownego żywota tepego robota ha ha ha hi hi hi
Aglalla 2016-05-30 15:38:48
Boże co to jest za ułomny zipek haah, nazywać kogoś brzydula trzeba najpierw samemu mieć jakiś wygląd, a tu ani ryja ani figury a fuu haha on ma pompę? Chyba jak wyciąga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z auta.. Żenada biedaku
boss 2016-05-30 20:48:23
Bumerang ha ha ha spójrz w lustro
boss 2016-06-01 16:07:02
Nie umiesz czytać ze zrozumieniem i nie wszystkie mowa jest o dwóch .twój styl wypowiedzi rażąco stwierdza że jesteś prostaczka.żegnam.moim zdaniem tobie już nawet lekarz nie pomoże być może egzorcysta.
boss 2016-06-01 16:13:08
O trzymaniu za kolano to marzy zbok o nicku you także czytasz i nie rozumiesz ani wersu jak widać czytasz w latki
łatka 2016-06-01 17:56:18
Ja tłuku umiem bardzo dobrze czytać,a teraz jestem pewna, że miałeś nie udaną lobotomię(usunęli Ci część mózgu odpowiedzialną za intelekt).Obecnie jest dużo możliwości dokształcania się nawet dla tak ułomnych jak Ty.Więc proponuję udać się do szkoły zaocznej i poprawić swoje wykształcenie by móc oczerniać na forum nie robiąc błędów.
boss 2016-06-01 18:18:11
Tylko potwierdzasz to że jesteś prostaczka ten golosow swiadczy tylko o braku u ciebie jakiejkolwiek inteligencji.jak takas odwazna i nie boisz sie pozwu do sadu to sie ujawnij tchorzliwa Lato.
łata 2016-06-01 18:36:40
Naucz się "inteligencie" pisać poprawnie,a jeśli nie potrafisz to weź słownik do ręki,straszysz widać wszystkich pozwami do sądu,a nie wiesz w którym miejscu stawia się kropkę a gdzie przecinek,po kropce pisze się z dużej litery.Potrzebna szkoła zaoczna,chociaż z takim intelektem będzie ciężko ukończyć."Lata"-ha ha ha,użyj altu .
łata 2016-06-01 18:50:06
Zapomniałam zapytać o ten pozew "do sadu",to miał być do jabłkowego,śliwkowego czy wieloowocowego?
Alalal 2016-06-01 18:55:20
Hahahha jazda ze śmieciem :D no leżę i płacze
Gruby knur
łatka 2016-06-01 19:05:30
A pisownię"goloslow,takas odwazna,tchorzliwa" znajdziesz Pan w słowniku polskim ortograficznym-pozdrawiam "Lata"
boss 2016-06-01 19:37:50
Żałosne tchorzliwe niedouczone posmieje się po wszystkim a już bliski koniec hahaha
boss 2016-06-01 19:42:29
Gałązka łez i płacz bo jesteś skreslona ze stażu przez urząd pracy z dniem 1 mają a pisałaś że cały czas jesteś na stazu nawet w dniu 25 mają i taka wartość zerowa mają wszystkie twoje konfabulacje hi hi hi ha ha ha
boss 2016-06-01 19:45:29
Faktycznie aglala osiągnęła dno adekwatne do i lorazu inteligencji której zabrakło w genach
łatka 2016-06-01 19:50:21
"Tchorzliwe ,niedouczone posmieje sie po wszystkiem bo juz bliski koniec"-ha ha ha.Nie zamierzam umierać ,a chętnie z Panem będę dalej wymieniać opinie ,to może Pan się czegoś nauczy,bo ludzie uczą się do końca swego życia ,oczywiście ci którzy mają czym myśleć.
łatka 2016-06-01 19:57:51
Ilorazu pisze się razem,a Pan już dawno osiągnął dno,pisząc tak obraźliwe opinie o innych a w dodatku z tak podstawowymi błędami,których wstydziłby się pierwszoklasista.
boss 2016-06-01 19:58:46
Bardziej inteligietni kończ edukację w określonym wieku czyli ze studiami 23 lata no ale jeżeli ktoś musi się uczyć całe życie w zaocznym techniki po zawodowcy to współczuję.koniec porad .ucz się sama nawet całe życie.dużo szczęścia i zdrowia życzę.na tym koniec reszta należy do wyśmienitych adwokatów i sądu.żegnam
łatka 2016-06-01 20:10:17
Bardziej inteligentni myślę że" kończą,technikum,po zawodówce" a może tacy zawodowcy jak Pan nie,a po współczuciu kropka i nowe zdanie z dużej litery.A wyśmienite rady zawsze się przydają nawet dla" wyśmienitych adwokatów i sądów" o dziwo użył Pan altu,więc te dobre rady się przydały.
boss 2016-06-01 20:16:15
Bardzo dziękuję niestety to nie ja zacząłem a nie pozwolę się szkalowac jeżeli przytaczam wpisy nie mają nic wspólnego z prawdą i na wszystko mam niezbite dowody urzędowe.porostu tym razem się aniusi I agusi nie powiodło.za rady dziekuje nie skorzystam.błędy piśmiennicze tak już jest w korespondencji z klawiaturą dotykowa jeżeli urazilo unizenie przepraszam.
łatka 2016-06-01 20:25:41
Prawda jest strasznie bolesna,ucierpiało pańskie ego.Do tej pory myślał pan że może każdemu dokopać,a tu pech.A pozostały tylko sądy i adwokaci.
boss 2016-06-01 20:45:54
Właśnie jest zupelnie odwrotnie to mi chce sie dokopac jak to zostało ujęte a adwokaci muszą się zająć tematem bo jest prowadzony przez dwie a a wulgarny i kryminalny spob dlatego najodowiedniejszy jest do tego sad ja jestem człowiekiem zbyt wielkiego serca dlatego tego typu ludziebprobuja mnie naciagac a niestety nie da się prowadzą zawsze sama się broni.moje ego nic do tego nie ma ale honor.tak.dyskusja jest bezprzedmiotowa bo wierzysz bezgranicznie jednej stronie.żegnam adwokaci są właśnie do takich sytuacji.nie ma już po co rozmawiać machina prawnicza ruszyła i mieli.powodzenia
boss 2016-06-01 20:53:54
Prawda będzie jak to zostało ujęte dla tych co kłamią.niestety w tej sytuacji nie odpuszcze nawet na pol milimetra.do zobaczenia na sali sadowej.
łatka 2016-06-02 12:27:30
A w którym sadzie " w sali sadowej", "jestem człowiekiem zbyt wielkiego serca dlatego tego typu ludzieprobuja mnie naciagac".Nie ma Pan za grosz wstydu pisząc o honorze a w dodatku z takimi błędami.Najbardziej wulgarnych i godzących w cudze życie i sprawy wypowiedzi udzielał Pan.
boss 2016-06-02 14:13:12
Porady darmowe zakończone.za kogo ty się uważasz żeby mnie oceniać i pouczać.ktoś kto nie ma odwagi cywilnej żeby się przedstawić jest tchórzem.jest takie przysłowie "lepiej z mądrym stracić niż z głupim zarobic"wiem że prawda boli dziewuszki które mają wybujala fantazje i myślą ze zjadły wszystkie rozumu i mogą każdego naciągnąć ale nie tym razem.ślepy strzał na oślep a teraz trzeba będzie ponieść prawne konsekwencje.żegnam.znasz znaczenie słowa żegnam ?tchorzliwa łato?
łatka 2016-06-02 15:36:21
To jeszcze mam bardzo wielką prośbę do Pana,niech weźmie Pan słownik do ręki pisząc te obrzydliwe i wyssane z palca obelgi już na wszystkich którzy Panu nie wierzą lub włączy korektor błędnej pisowni w komputerze bo Pana pisownia jak i groźby są na poziomie nastolatka,który kiblował 5 lat w pierwszej klasie.
łatka 2016-06-02 17:23:12
Daremne jak widać są moje prośby i rady,bo dalej Pan pisze niepoprawnie,może i psychopatycznie jestem nastawiona do poprawnej pisowni ale jest to wpisane w mój zawód,"tchorzliwy fatalisto".
boss 2016-06-02 17:48:24
Wszystkie nauczycielki żyją w nierealnym świecie dalej jesteś tchórzem anonimowym jak się tobie wydaje
łatka 2016-06-02 18:49:01
Żyję w bardzo realnym świecie ,tylko Pan jak widać jest nie do wyedukowania.
boss 2016-06-02 19:32:28
Sam się wydrukuj tchorzliwa anoniko.do mnie brakuje ci tysiące lat świetlnych nie ta liga .
łatka 2016-06-02 20:04:00
Po pisowni i wypowiedziach widać ile lat świetlnych do przeciętnego IQ Panu brakuje.
1
boss 2016-06-02 21:15:52
Moim zdaniem wogole nie posiadasz takiej funkcji jak inteligencja na co wskazuje treść korespondencji.żegnam jeżeli wiesz co to oznacza .mogę porozmawiać na Life .spotkanie?
łatka 2016-06-03 09:04:47
Ty nędzna kreaturo "na life" czuję aż w Poznaniu smród twojego braku intelektu,z tak płytko intelektualnie osobą nie ma o czym rozmawiać,nie umiesz Pan nawet poprawnie się wysłowić,a używasz anglojęzycznych zwrotów.Już powoli nudzi mnie rozmowa z Panem,jest pan nie reformowalny.
boss 2016-06-03 11:01:08
bedziesz mnie latka przepraszac ,gwarantuje ci to prostaczko i psychopatko jestes zwyklym zerem ktore nie potrafi sie wyslowic i ujawnic i zgrywasz wielka bohaterke pod anonimowym nickiem ale adresu ip nie ukrylas beznadziejo zegnam
łatka 2016-06-03 12:56:06
Nawet nie zamierzam ukrywać ip ,a beznadzieją która nie umie się wysłowić jest Pan i chyba znów ktoś na Pana pracuje bo ciągle jest Pan przed komputerem.
boss 2016-06-03 13:09:35
Jesteś nikim widzisz na mnie pracuja a ty pszczolko musisz sama zapierniczac zeby miec na chleb a ja potrafie tak zorganizowac firme ze kazdy ma na chleb tym sie różnimy ze ja to ktoś a ty to nikt tchorzliwa Nick znudzias mi się z tym poznaniem to cie ponioslo i to bez trzymanki kto by taka niemote wpuscil do poznania.siedzisz w domciu pod miotla na bezrobociu i nie wiesz co ze soba zrobic tragiczna leserko.
łatka 2016-06-04 17:04:27
Na Pana jak można wyczytać z wpisów pracują inni,prawdą jest że Pan się umie dobrze zorganizować wykorzystując i oszukując innych,tylko na cudzej krzywdzie nie zajedzie się daleko biznesmenie.A ja "pszczolka muse sama zapierniczac zeby miec na chleb".Ps. naucz się niereformowalny ośle pisać poprawnie.
boss 2016-06-05 18:01:04
Wiem dlaczego uzywasz nicku łatka bo masz dziure w mozgu i wszystko ci wyparowalo i myslisz ze jak ta dziure zakleisz latka to przestanie z glowy uciekac ale juz nie ma co uciekac bo wszystko wyparowalo ciemnoto.tepa oslico mozesz pisac co chcesz i tak nic miernoto nie zmienisz.
kotek łatek 2016-06-08 13:20:36
Pod miotłą? Haha niech Pan Boss opowie lepiej jak tam bylo w więzieniu za machlojki z komisem samochodowym? Kto mówi o uczciwości hyhyhyhy
boss 2016-06-08 21:15:00
Jednak jesteś prostaczka i czeka ciebie proces w sadzie o pomówienia
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER-MAX-FASICHON Marek Wolski - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER-MAX-FASICHON Marek Wolski