brak logo

WASKO TRANS

Siewierz

Opinie o WASKO TRANS

Gosc 2017-03-07 06:41
Nawet na Siewierzu teraz sie wstydza pokazac zlodzieje i oszusci a na temat bienera i electroluxu niech sobie usuwaja wpisy i tak to dojdzie tam gdzie trzeba...
1
Nick nie z tej ziemii 2017-03-07 13:33
I co wyszedł ten jacus na wolność ?
1
Qwerty 2017-03-09 15:17
Podobno ze wyszedl, bo niema x6 na dabrowskiego.
1
T 2017-03-09 18:46
Bo komornik zabral the
2
sssss 2017-03-09 20:18
to że nie ma x6 na Dąbrowskiego to nie znaczy że wyszedł
1
pppp 2017-03-09 20:48
O co wam chodzi z ta x6?
1
Zaqwsx 2017-03-10 13:12
X6 jest schowana w rynku stoi pod wiatą. A jacus pewnie jeszcze posiedzi sobie...
1
święty jacenty 2017-03-10 13:55
Przedłuża mu pewnie sankcje i posiedzi do rozprawy. A później niewiadomo
1
Rozdzinka 2017-03-10 18:55
Dzidiaj przejezdzaldm i beemki juz w rynku nie ma wiec albo go wypuscili albo leasing zabral. A nie wiecie czy ta jrgo milejdi juz urodzila?
2
władek 2017-03-11 20:35
jacus nie wyszedł na pewno przegłuzyli mu areszt o dwa miesiace a bmw henio schował
1
Qwerty 2017-03-15 20:56
3 miesency niedotykal, a teraz schowal.
1
Andrzej z siewierza 2017-03-16 13:13
ale napiszcie o co chodzi z tym dolewaniem w kasie.
kto jest ojcem w sensie
1
święty jacenty 2017-03-16 20:18
Jacek oczywiście a kto
1
zsrr 2017-03-17 21:22
Rozprawa sądowa tak szybko się odbyła ? :)
1
Zyczliwy 2017-03-20 09:28
Ciekawe dlaczego wpis ze Jacek juz wyszedl zostal usuniety? Czyzby sie czegos lub kogos obawial?
4
12345 2017-03-26 19:51
Jacku co u ciebie slychac, jak samopoczucie po pobycie na panstwowych wakacjach... zawsze smiales sie ze wszystkich, napisz cos posmiejemy sie teraz z ciebie :)
5
Fjhgh 2017-03-26 19:55
Czy jest ktoś kto chociaż go widział po wyjsciu ze takie wpisy są.
2
12345 2017-03-27 08:23
Tak... jest ktos kto go widzial
1
Hhhk 2017-03-27 16:17
Napisz chociaż gdzie ...
1
12345 2017-03-28 07:28
W Siewierzu
1
Jestem z miasta 2017-03-28 19:57
Komus się chyba nudzi i wymyśla prowokacje
5
Hjakdg 2017-03-31 18:43
ja tez potwierdzam ze widzialem jacka w BMW w Siewierzu jak jechal
1
Nbbdbd 2017-04-01 12:15
Coś mnie się to nie wydaje...
1
Uuy 2017-04-06 23:04
Jaki tu spokój nananana, nic się nie dzieje nananana...
1
Uszek 2017-04-07 08:52
Prowokatorzy znaleźli sobie zajecie
2
swss 2017-04-07 15:56
od tego jest raczej tego typu forum
2
Jjjj 2017-04-10 21:30
No i gdzie ten Jacuś ???? Bo jakoś go nie widać!
2
Nivo 2017-04-10 22:39
Bzdura
1
Gdjd 2017-04-12 17:15
Jacusiowi urodzil sie syn to tyle z nowosci... Tylko ciekawe czy aby napewno jego
4
Dag 2017-04-13 23:01
Masz jakieś dowody, że to nie jego dziecko??!
2
Spostrzegawczy 2017-04-16 10:15
Idz do okulisty. Czarna X6 jezdzi Mariusz D. z Dziewek. A co do znikniecia BMW z wiaty na rynku to leasing jest juz dawno przepisany, a na kogo sami sie domyslcie.
1
Alleluja 2017-04-16 12:21
Na niby kogo?
1
ehhhhhh 2017-04-16 13:26
Kiedy ten Jacyś wyjdzie ?
2
Spostrzegawczy 2017-04-16 14:25
Raczej tu nie napisze bo gosc nie jest zwiazany z Brzozami tylko leasing przejal.
1
Spostrzegawczy 2017-04-16 14:27
Na osiemnastke syna :-) Czemu pytasz? Steskniles sie?
1
Ja 2017-04-17 19:47
Koledzy ktorzy go pod pociag wrzucili w zawierciu ucieli mu kuta*a sekatorem zeby nauczyc rozumu wiec nie moze byc ojcem:-)
3
rutka 2017-04-17 21:43
skończcie pisać bzdury
4
Kkkk 2017-04-17 23:46
Widać jak o nim znaczna większość "dobrze mowi" ale cóż...życie
2
Rodzina 2017-04-18 12:45
Wreszcie moze jak wyjdzie skonczy byc cwaniakie... ile Jacus i Heniek ludzion krzywdy wyrzaszili to tylko oni sami najlepiej wiedza, dla nich nikt i nic sie nie liczylo tylko oni i pieniadze, a kazdego innego czlowieka mieli za nic. Ile ludzi do dzisiaj przez nich cierpi to nikt nie ma pojecia. Zlodzieje i oszusci.
10
123 2017-04-20 16:14
Życzę ci żeby ciebie kiedyś jacyś koledzy pod pociąg rzucili lub kogoś z twojej rodziny i żebyś to przeżył. Gno ju.
5
9876 2017-04-21 21:00
Przeciez za niewinnos nikt mu tak nie zrobil... wiec nie zycz drugiemu co tobie nie mile... Gdyby Jacek byl normalny i nie mial takiego towarzystwa to nikt by go pod tory nie wrzucal, powinien sam so siebie miec pretensje
5
123 2017-04-24 23:20
Ja mam nie życzyć drugiemu co mnie niemile ? A pisanie ze "koledzy" rzucili go pod tory i ze nie jest ojcem swojego dziecka jest ok ? Czyli obrażanie kobiety? No błagam. Poza tym czy on miał do kogoś pretensje ? Nie sadze, zebrał się w sobie i nie wiem czy choć połowa osób pisząca tu znalazłaby w sobie tyle woli i chęci, ja uważam siebie za silna osobę ale nie wiem czy po takich wydarzeniach byłbym w stanie żyć normalnie dalej pozbierać się. I nie załamać. Poza tym pewnych rzeczy w życiu się nie wybiera pomijając towarzystwo.
6
Koi 2017-04-26 20:23
Uważam ze nawet o tym nie chciał pamiętać, bo nie było o czym, wiedział dobrze kto
Za tym stał wiec dlatego być może teraz jest tam gdzie jest
4
321 2017-04-28 11:38
Ty chyba z rodziny jesteś że go tak bronisz. Czemu nie napiszesz jak lekarka Barbara B. załatwiała mu najlepszych lekarzy żeby go uratować, a jak wyszedł ze szpitala nawet nie poszedł jej podziękować? Jackowi zawsze się wszystko należało, bo tak został wychowany. Heniek wychowywał go na zasadzie "jestem Bogiem bo mam kasę". Skąd wiesz że miał wolę i chęć a nie miał przeżyć żeby długi spłacić? Wpadka z pociągiem chyba go niczego nie nauczyła skoro jest w "sanatorium" w szczecinie;-)
6
123 2017-05-02 12:07
Nikogo nie bronię, po prostu uważam ze niektóre komentarze są chore. A czy przypadkiem, geniuszu, nie obowiązkiem każdego lekarza jest robić wszystko żeby uratować pacjenta ? Wiem, ze w naszym kraju zakorzenione jest nieco inne podejście, zakorzenione tak samo jak nienawiść i brak komfortu kiedy ktoś ma więcej niż inny, "za bogaty kto bogatszy niż ty". A skąd wiem ze miał wole i chęć ? Oby nigdy ci się coś takiego nie przydarzyło i żebyś nie musiał żyć z taka niepełnosprawnością ale wtedy zapewne byś dowiedział się dlaczego.
4
Zirytowany 2017-05-02 20:44
Niewiem czy w przypadku Jacka mozna mowic ze niepelnosprawnosc mu przeszkada... Jestem swiadkiem jak chwalil sie i mowil jak to jest teraz fajne bo pod centrum handlowym parkuje na niepelnosprawnych... 123 chyba niewiesz ile on krzywdy wyrzadzil ludziom, rodzinom i ich dzieciom nieplacac pieniedzy za prace a sam po galeriach sie szwedal... niestety ktos na tym forum.powiedzial prawde ze Jacek i Heniek miaja pieniadze a ludzi maja za nic a jeszcze najlepiej jak bys u nich byl kierowca z wlasnym paliwem i jeszcze wyplat niechcial... niestety ja juz nimi niechce miec nic wspolnego a wpis tutaj dodaje tylko dlatego ze irytuje mnie jego obrona, bo widocznie ten kto pisze cos w jego obronie nie zna teh drugiej strony klanu BRZOZOWSKICH ! ! !
3
321 2017-05-08 16:15
Mam nadzieje ze tobie w pracy tez nie zaplaca i powiedza ze zlodziej(ka) jestes jak to maja w zwyczaju Brzozowscy to moze przestaniesz bronic oszustow i kretaczy.
3
Olalala 2017-05-10 19:35
A skąd macie pewność, że nie podziękował lekarce Barbarze ?
3
Mariusz s 2017-05-11 14:01
Omijajcie tą firmę z daleka !!!!!!!!!!!!!!!!! Jak Jacka nie ma to z tymi debilami się nie dogadacie
5
qwerty 2017-05-17 12:45
Daga to kretynka.
Nie usuwac ta opinie.
5
Zostaw swoją opinię o WASKO TRANS - Siewierz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WASKO TRANS