brak logo

łatwis leszek

Pruszcz Gdański

Opinie o łatwis leszek

xxx 2012-11-17 07:46:06
Nie polecam tam pracy z wypłatami kiepsko!!!!! trzeba chodzić za własną kasą itp
welder 2012-11-18 10:45:07
potwierdzam gosc ma problemy z wyplatami placi w ratach i zwleka z platnosciami tłumaczac sie tym ze przelew jeszcze nie wszed bajki to dziecia na dobranoc dla mnie taka firma co niema na koncie co najmniej 100000 tys zl nie powinna istniec na rynku gdyz te 100000 tys powinno byc zabespieczeniem wyplat dla ludzi pozdrawiam
1
monter 2012-11-21 17:18:12
Nie polecam!!!
xy 2012-11-22 13:34:29
może i wypłaty są z lekkim poślizgiem ale za to SĄ bo w innych firmach różnie bywa
spawacz 2012-11-22 13:38:32
PRACUJĘ W FIRMIE JUŻ PONAD PÓŁ ROKU I NIE NARZEKAM POPRZEDNIE OPINIE WYSTAWIALI CHYBA LUDZIE Z DWOMA LEWYMI RĘKAMI DO PRACY BO TRUDNO JEST BRAĆ PIENIĄDZE ZA STANIE I NIC NIE ROBIENIE JA MIMO OPÓŹNIEŃ Z WYPŁATAMI I TAK POLECAM
1
pracownik 2012-11-24 19:10:24
Ludzie co wy piszecie!!!!Z lekkim opóznieniem???Najlepiej pracować za darmo!!!!
1
monter 2013-03-20 14:41:31
Wszystko prawda ,nie pracujcie u niego bo nic wam nie da
robol 2014-01-03 11:36:55
nie dosc ze na raty to jeszcze grosze placil po 8 zl za godz.tak bylo w 2011r.mnostwo ludzi stamtad ucieklo.jadna z najgorszych firm w jakiej pracowalem.po poltorej miesiaca juz mnie tam nie bylo
1
miłosz 2014-02-28 19:17:29
Jasne ze LIPA z kasa u(usunięte przez administratora)ale to za przyczyną jak mogę się domyślać jego wspólnika a konkretniej współmałżonki.
milosz 2014-03-17 13:30:00
vitol z jakiegos powodu siedi ona w tym baraku. Poroniony pomysmysle ta cala firma. Moze zaczna doceniac z kogo chleb maja .
kamil 2014-05-27 18:01:40
Prosiłbym o szybka odpowiedź na powyższe pytanie, gdyż trochę zależy mi na czasie, potrzebuje dobre pracy na wakacje. Pozdrawiam.
siemano 2014-12-31 03:58:23
od wakacji trochę minęło i nikt kamilowi nie odpowiedział, kurcze, no może mi się uda jednak czegoś się tu dowiedzieć, mam nadzieje. a wiec powiedzicie mi prosze jak to wygląda z zatrudnieniem w łatwis leszek? jakie ma wymagania i czego oczekuje od pracownika? bo ja szukam czegoś żeby zmienić robote wiec jestem dość elastyczny
Kabus 2015-03-05 00:52:09
Działalność łatwis świadzy usługi w Pruszczu Gdańskim w zakresie ślusarstwa. Dzisiaj w zasadzie coraz mniej osób wykonuje te podstawowe zawody rzemieślnicze. Zastanawiam się czy można w ogóle powiedzieć, że to firma zatrudniająca innych ludzi czy jest to jednoosobowa działalność jakiegoś majstra, bo poszukuję miejsca do poduczenia w fachu.
Izel 2015-03-25 02:08:23
Naprawdę nikt na co dzień nie korzysta z tego typu usług. Zwykle jest to pomoc jednorazowa, doraźna. Oczywiście istnieje sporo obostrzeń jakie musiałaby spełnić osoba aby myśleć o ślusarstwie, ale czy nie lepiej byłoby bezpośrednio skontaktować się z firmą, bo prosząc o kontakt z domniemanymi pracownikami, raczej nie ma zbyt dużej szansy na natychmiastowy odzew.
amen 2016-05-13 08:47:00
a to przypadkiem nie jest 1-osoba działalność kochani?
Zostaw swoją opinię o łatwis leszek - Pruszcz Gdański
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie łatwis leszek