logo GC Energy Sp. z o.o.

GC Energy Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o GC Energy Sp. z o.o.

Roberto 2017-05-08 08:50
@udręczona pracownik Jestem zdziwiony, że mając tak trudne warunki do pracy nie szukasz innego miejsca? Może łatwiej byłoby spokojnie pracować, bez stresu. Nie wiem co mysleć o tym ponieważ słyszałem o firmie dobre opinie.
1
@udręczona pracownik 2017-05-08 10:49
a kto powiedział że nie szukam, uciekam stąd przy pierwszej okazji
1
GC-Elektromonter 2017-05-08 13:31
To napisz jak dokładnie sytuacja wygląda.Czego się boisz?
1
Stary 2017-05-12 17:41
Tak zeby nie zapił sie na smierc!!!
1
Elektromonter 2017-05-13 13:29
Cała ta firma to jedna wielka ściema, traktują pracowników gorzej niż psy a najgorsze że służby Bhp na budowach widzą to i nic nie reagują, jeszcze się śmieją wszystkim w twarz i udają że ciś robią i wszystko jest ok
3
QC everyday be better than yesterday 2017-05-13 16:15
Witam ja mam doświadczenie w tej firmie, pracowałem w mochowcach i mogę powiedzieć parę rzeczy na ten temat. wynagrodzenie płacone na czas według umowy+ warunki pracy jak na innych kontraktach+ twój szef jest zawsze w zespole zleceniodawcy- nie dajcie się zwieść kobieta lub mężczyzna podający się za kierownika budowy nim nie jest!!!!!!!!!! to tylko servis support warunki mieszkaniowe jak się zgadzacie w momęcie podpisania umowy prezes Głodowski OK. Pozdrawiam. A.M.
2
Monter 2017-05-13 21:20
Puchacz rządzi, puchacz radzi, puchacz nigdy cię nie zdradzi - taki żarcik. Odradzam. Praca dla desperatów i skrzwionych psychicznie. Firma krzak.
2
Paulina 2017-05-15 14:25
@@udręczona pracownik, nie współpracuję z GC Energy Sp. z o.o. Jestem redaktorem GoWork.pl Więcej o moim zadaniu dowiesz się klikając myszką w ikonkę mikrofonu obok mojego nicka. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w powyższej firmie.
@Elektromonter piszesz, że firma nie traktuje odpowiednio swoich pracowników. W jaki sposób objawia się ten brak szacunku?
2
wierny fan 2017-05-19 14:11
Janusze budowy pracują wszyscy fryzjerzy, piekarze, rolnicy ale elektrykow brak a w biurze na budowie studenciaki prosto po szkole bez wiedzy i doswiadczenia
1
I tak sie nie dowiesz 2017-05-22 01:35
Powiem tak:
*wynagrodzenie (na czas) "+"
*ubrania, wprowadzenie na budowe itp "+"
*pracujace soboty "-" (gdzie jeszcze jest blisko domu budowa lub ewentualnie wyjechac na weekend do domu)
*jesli chcesz wolne "-" (poniewaz moga Cie zwolnic lub wywalic z projektu, gdy w ostatecznosci chcialbys miec wolne)
*warunki mieszkaniowe "-" i "+" raz jest ze sie dobrze trafi a raz zle. Najgorzej jest gdy wepchaja Cie z kolegsmi z firmy z innych narodowosci gdzie np jest wspolna kuchnia do ktorej nie masz praktycznie dostepu albo wiecznie zajeta, pralki ktora przewaznie jest popsuta.
*dla pracownika z dluzszym stazem pracy brak systematycznych podwyzek.

Warto byloby pomyslec od strony szefostwa, aby polepszyc te warunki. Niebawem polowa dobrych fachowcow pojdzie gdzie indziej.

Jednym slowem pracownicy co posiadaja i nie posiadaja doswiadczenia nie wiele wiecej jest roznicy zarobkowej miedzy jednym a drugim.
2
Elektryk 2017-05-22 10:08
Myślę, że GC Energy to normalna, dobrze prosperująca firma. Niestety nie wszyscy mogą być zadowoleni z pracy z bardzo różnych powodów nie zawsze zależnych od firmy. Najłatwiej jest wina obarczyć firmę. Jeśli chodzi o kwestie mieszkań dla pracowników to każdy musi o nie dbać
1
nowy 2017-05-22 15:12
Jak wyglądają warunki pracy i zamieszkania w tej firmie która prowadzi prace w miejscowości Ravenna we Włoszech ?
2
Xxx 2017-05-23 08:17
Kadra na 2017 Budowa Holandia Microsoft masakra wystarczy być ( usunięte przez administratora aby dostać się na funkcyjne stanowisko... bez szkół i doświadczenia! ( usunięte przez administratoraktóre robią wszystko żeby się podlizać w firmie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają ludzi najlepiej żeby siedzieli bez zjazdow bo 3 dni w domu na pol roku wystarcza. Firma w porządku ale trafiają się takie( usunięte przez administratoratóre niszczą wizerunek firmy wśród pracowników..
1
R.M 2017-05-23 12:11
Mylisz się mają doświadczenie i to wielkie....
tylko ze w donoszeniu do firmy!!!
1
Dyro 2017-05-25 11:55
Uważam, że firma nie zasługuje na hejt, jedynie niektórzy pracownicy nie dorośli do pracy tutaj.
1
PRACOWNIK 2017-05-25 15:55
to co nazywasz donoszeniem to jest infromowanie pracodawcy i składanie raporrtu
1
Elektromonter 2017-05-29 09:40
jesli chodzi traktowanie pracownikow to firma sklada sie w wiekszosci z pracownikow z ukrainy ktorzy przyjechali za chlebem w kazdy dzien widze i slysze jak sa ponizani, slowa takie jak jak ci sie nie podoba to ( usunięte przez administratora ) to obchodzi, na twoje miejsce jest 100 innych ludzie sie nic nie odzwyaja bo boja sie o prace jest kilku psedokierownikow ktorzy slyna z takeigo zachowanie
1
Paulina 2017-05-29 09:54
@Elektromonter dziękujemy za Twoją opinię. Czy ktokolwiek kiedykolwiek próbował zgłosić takie sytuacje do swojego przełożonego/kierownika/dyrektora?
1
urzednik 2017-05-29 11:35
a co powiesz na prowadzenie podwojnej ewidencji czasu pracy calkiek jask ksiegowosci mafii inna dla kontroli inna do rozliczen i dwie listy obecnosci aby nie dac sie zlapac praca ponad 200 godzin a czasem i 300 to norma
1
R.M 2017-05-30 11:59
Widzę odezwał się jeden z odnoszących....
1
R.M 2017-05-30 12:10
Donoszący!!!!!
1
drwalusz 2017-06-03 11:41
Mógłby ktoś opisać na czym konkretnie praca polega, jakie czynności trzeba wykonywać na stanowisku ?Ostatnio mają przyjęcia i bez problemu zatrudnią tylko czy ktoś jak nie ma doświadczenia na podobnych stanowiskach czy to załapie jak będzie chciał czy czynności są złożone, skomplikowane wymagające posiadania wiedzy i wprawy. Pytam bo chciałbym pracować a nie "motać" się.
1
były pracownik 2017-06-03 12:10
Jeśli nie masz doswiadczenia tez sie zalapiesz jako pracownik fizyczny czy pomocnik firma to w zasadzie posrednik praca szukaja taniej siły roboczej i wysyłają za granice gdzie kroja kase plusy to wypłata w terminie minusy to wysokość zarobków warunki zamieszkania i pomiatanie przez kierowniczów którzy traktują cię ja śmiecia ja wytrzymałem pare miesięcy jeśli masz inny możliwości to odradzam
2
pracujący 2017-06-03 13:16
praca ciężka ale doświadczenia nie potrzebujesz typowa przynieś wynieś pozamiatać i ciągniecie drutów noszenie blach itd umowy to przeważnie śmieciowki lub co innego w umowie co innego płacone praca po 250h i więcej godzin o zjazdach do domu zapomnij
2
Niewolnik 2017-06-05 17:52
Ta firma to modelowy przykład wyzysku białego człowieka przez białego człowieka
2
Paulina 2017-06-06 11:12
@Niewolnik według Ciebie w firmie GC Energy Sp. z o.o. panuje 'wyzysk'. Co według Ciebie to oznacza? Co masz konkretnie na myśli, w jaki sposób się to przejawia? Uargumentuj swoją wypowiedź.
1
:) 2017-06-08 16:53
Zbyszek kończ urlop ile w tym biurze siedział będziesz.... już wszystko wiedzą!
1
Zbyszek 2017-06-08 19:55
wole siedzieć na urlopie i ściemniac niz wracac do tej ch… roboty :-)
1
solidarni2017 2017-06-10 09:43
Wyzysk – występek polegający na wykorzystaniu przymusowego położenia innej osoby i zawarciu z nią umowy, nakładając na nią obowiązek świadczenia niewspółmiernego ze świadczeniem własnym
1
Elektryk 2017-06-18 21:57
GC Energy Sp. z o.o. to fajna firma, trafiła niestety na wybitnych pracowników!
1
Janusz 2017-06-23 18:48
masz racje pracownicy tej firmy to typowi "janusze i karyny na budowie" co do samej firmy to jaki pan taki kram, raczej nedza
1
Janusz 2017-06-23 18:49
masz racje pracownicy tej firmy to typowi "janusze i karyny na budowie" co do samej firmy to jaki pan taki kram, raczej nedza
Elektryk 2017-06-23 19:58
Czy jakaś rewolucja w firmie? A może nowy kontrakt i dlatego taka długa jest aktualna lista ofert pracy? Czy firma nie zasługuje na kilka dobrych zdań? Działają, dają możliwość zarobienia kasy i ciągle jest nie tak.
Janusz 2017-06-23 20:50
Tylko szacunku do ludzi brak z tą kasą bym nie przesadzał zarobki bardzo marne tylko na plus ze w terminie no i te umowy śmieciowki
1
Puchacz 2017-06-23 20:51
Tylko szacunku do ludzi brak z tą kasą bym nie przesadzał zarobki bardzo marne tylko na plus ze w terminie no i te umowy śmieciowki
supervisior 2017-07-03 15:06
GC ENERGY to firma niezorganizowana, małostkowa i mało kto wie ale patologiczna. W grupie monterów tylko kilka osób zna się na rzeczy inni są tam przez przypadek i często nie wylewają za kołnierz, podejście do pracownika jak w zakładzie o zaostrzonym rygorze, mało kto się przejmuje czymkolwiek, ważne aby zaliczyć godziny, atmosfera szkoda gadać, donosicielstwo i patologia, szef się nie interesuje jak brygadziści działają, albo sam to akceptuje i nie rozmawia z pracownikami....to z obserwacji. Nie polecam tej firmy, nikt nie lubi takiego motłochu
2
Elektryk 2017-07-05 22:14
Chciałem aplikować do firmy i poczytałem opinie. Trochę mnie martwi fakt tych negatywnych opinii, czy nie można coś zrobić, jakaś interwencja ze strony pracowników powinna być. Jak tolerujemy złe zachowania to jest to sygnał, że tak można postępować a jak się coś stanie to zła firma.
obserwator 2017-07-06 10:50
W ogłoszeniach piszą że jest umowa o pracę ale tylko niektórzy i nieliczni z rzadka ją dostają, większość to umowy zlecenie i o dzieło, ci szczęściarze co dostają umowy o pracę to na umowie mają wpisane minimalną stawkę, resztę w premii, a to świadczy o wiarygodności firmy wszystko jest szemrane. Jeżeli ktoś się ceni, powinien unikać jak ognia tej firmy.
1
obserwator 2017-07-06 10:51
W ogłoszeniach piszą że jest umowa o pracę ale tylko niektórzy i nieliczni z rzadka ją dostają, większość to umowy zlecenie i o dzieło, ci szczęściarze co dostają umowy o pracę to na umowie mają wpisane minimalną stawkę, resztę w premii, a to świadczy o wiarygodności firmy wszystko jest szemrane. Jeżeli ktoś się ceni, powinien unikać jak ognia tej firmy.
pracownik biura 2017-07-07 17:32
Kto pisze te brednie o cudownych warunkach pracy w GC ENERGY??????. Ogarnia mnie pusty śmiech.
Za ładną fasadą firmy średniowiecze umysłowe, absolutne minimum BHP, brak stabilizacji,
niedouczone kierownictwo. Nie polecam tej firmy nikomu.
1
Elektryczek 2017-07-10 09:45
Każdy ma prawo do swoich decyzji i jeśli firma nie chce zatrudniać inaczej jak na umowę zlecenie to albo to akceptujemy albo szukamy dalej.
1
Pracownik 2017-07-12 16:57
Co ty piszesz umowę o pracę dostaje każdy!!!! Chyba ze jesteś jakimś burakiem tępym z mordy i się boją zatrudnić a potrzebują ludzi więc widocznie dlatego dostałeś zlecenie! Pracuje w tej firmie już kilka lat i nie pracował ze mna jeszcze nikt z umową zlecenie wynagrodzenie na czas i składki masz odprowadzane od tego co zarobisz a nie jakieś dodatki czy premie!
Maleńki 2017-07-13 15:23
@pracownik biura Jeśli firma GC Energy jest taka zła to pytam co tam jeszcze robisz? W jakim celu oczerniasz firmę?
na szczęście były pracownik 2017-07-14 11:57
Cóż,ja już nie pracuję więc mogę mówić prawdę, jest tragicznie, nawet nie chodzi o zarobki, tylko o traktowanie ludzi, jeśli nie jesteś z "układu" -to jesteś szmatą. Jest parę gwiazd, które jadą na rąbaniu opinii ludziom oraz na wazeliniarstwie. Nie liczy się twoja fachowość tylko czy się pewnym osobom podobasz, a pewnym osobom nie podoba się nikt. Atmosfera zerowa, mentalny wycisk, poniżanie, chamstwo i wycieczki personalne na każdym kroku. Jeśli nie włazisz w (wiadomą część ciała) klice, która opanowała firmę, to jesteś baranem, leniem, nierobem albo pastuchem (to są słowa "nadbrygadzisty T.S." szczebel niżej niż zarząd). Nie wrócę tam za żadne skarby świata!
5
Obecna 2017-07-16 23:17
Słyszałem, że GC Energy to niezła firma ale po lekturze opinii na forum jestem zniesmaczony. Wiadomo, że nigdzie nie jest idealnie, są jakieś drobne problemy. Nie zawsze ludzie którzy w firmie maja pewna pozycję są z kliki jak to piszecie. Może zapracowali na swoje miejsce?
Andrzej 2017-07-17 13:03
Co to za firma która daje 4 euro brutto na godzinę?
Andrzej 2017-07-17 13:04
Co to za firma która daje 4 euro brutto na godzinę?
sweet red 2017-07-18 07:45
Przede wszystkim staram się unikać takich forów, ale muszę coś jednak napisać od siebie. Drodzy Państwo jedna wielka tragedia. Nie życzę pracy w tej firmie najgorszemu wrogowi. Chamstwo, pospólstwo i dziadostwo to domena tej firemki. Żadnego systemu pracy tylko chaos. Nie wiadomo kto jest za co odpowiedzialny. Na temat fluktuacji kadr nie będę się rozpisywać bo nie ma sensu. Dla tych co już tam nie pracują serdeczne gratulacje, dla tych co pracują cierpliwości i współczucia, szczególnie dla tak zwanych pracowników umysłowych. Średniowieczne niewolnictwo to wakacje w porównaniu z tą firmą. Szkoda że nie ma oceny "dno, typowa agencja pracy tymczasowej.
1
mała blondi 2017-07-20 17:27
Firma kiepska, raczej dla ludzi bez jakichkolwiek ambicji. Myślę, że nawet nie warto zacząć kariery w czymś takim i nie piszcie bzdur jak wam tam dobrze. Ogólnie jeden wielki chaos. Chcesz pracuj, masz ambicje, szukaj czegoś innego i tyle w temacie
1
Safety oficer 2017-07-22 17:06
Gc Energy to wielkie szambo, zawsze można nurkować w szambie chwilkę a pozniej można zmienić prace, doświadczenie już będzie. Żal, żal, żal i jeszcze raz tragedia... Odradzam!!!
Zostaw swoją opinię o GC Energy Sp. z o.o. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GC Energy Sp. z o.o.