logo GC Energy Sp. z o.o.

GC Energy Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o GC Energy Sp. z o.o.

Walkler 2016-04-26 17:13
Pracowałem w tej firmie, siedziałem we Francji. Wiadomo jak w każdej ekipie jest gumowe ucho pana Stanisława które jest na innych warunkach nawet soboty wieczorowe były meldowane co działo się na mieszkaniu a raczej tej ruderze. W Pl soboty mówione było że będą wolne na miejscu okazuje się że normalnie pracujące, po dwóch tygodniach z 180godz podniesione na 200godz czy coś koło tego za tą samą stawkę to już była kpina i bunt pracowników, aż Stanisław wpadł z wizytą do Dunkierki, zarobki marne karzą podpisywać wszystko pod przymusem bo jak nie to z wypłaty okroją albo jak nie pasuje to do PL. A idź Pan z taką Firmą
8
ja 2016-04-27 20:57
szwagier szefa - Czesław Kotowski pracuje i jest w Świnoujściu
1
Ja123 2016-05-13 14:17
Orientuje się ktoś ile zarabiają BHPowcy w GC? Są ogłoszenia do kilku województw.
4
Tede 2016-05-25 12:01
Tyle, że w tej firmie donosiciele są na specjalnych warunkach. Taki system - jak się komuś robić nie chce to innych pod***dala.
6
miki 2016-07-18 00:09
Kroją na czym mogą. Zero diet, inne firmy płacą 5 0 euro za dzień pracy, tu zero i nazywają to zero oddelegowaniem.
4
ASD 2016-08-05 21:13
ale bredzisz... bylem widziałem. treść ogłoszenia wygląda ładnie gorzej na miejscu, umowa o prace jest ale na najniższą krajową plus premia więc mogą cię skroić jak sie im podoba, dojazd do pracy i z pracy jest, ale w weekendy auta stoja i nawet jeśli byś sie zrzucił na paliwo to nie możesz nigdzie "teoretycznie" jechać, o jakimś ekstra zjezdzie do domu firmowym autem zapomnij (nawet za swoją kase). zjazd do domu raz na 3 miesiace na 2 tygodnie to też przegięcie. szkolenie u nich w biurze to też żart rodem z filmów barei, a o zakwaterowaniu juz wiele razy była mowa. w skrócie CCC Cena Czyni Cuda. najtańsze z możliwych byle by sie na głowe nie lało chociaż i nieraz się lało a o ogrzewaniu w świnoujściu to można było zapomnieć. w przyczepach kempingowych jest wyższy standard niż na tych "mieszkaniach". piszesz "O takie warunki pracy szczególnie trudno w dzisiejszych czasach" wiele jest firm które oferują lepsze warunki płacowe np pomocnik elektryka 9e z opłaconym mieszkaniem dojazdami i zjazdami co 2-3 tygodnie, tylko trzeba coś dać od siebie a mianowicie jezyk obcy prawojazdy chęci do pracy i pozytywne nastawienie.
1
TOMASZ GOŚCIŁOWICZ 2016-08-29 21:24
Pracowałem w GC ENERGY przez 10 miesięcy.Pracowałbym pewnie dalej ale trafiła mi się dość dobra oferta pracy w miejscu zamieszkania.Moja opinia o firmie jako całości jest bardzo dobra.Szczególnie mam uznanie dla pań z kadr i księgowości za ich ciężką pracę (zawsze pobory się zgadzały i były w terminie),a także za dotrzymywanie słowa (jeżeli ktoś mi obiecał coś telefonicznie to tak jak bym otrzymał na piśmie).
Co do warunków pracy i zjazdów do domu są one wiadome przed zatrudnieniem.Nikt nikogo nie trzyma na siłę.Gdy ja się zwalniałem, nie było żadnych nerwów ,firma podeszła do sytuacji ze zrozumieniem.Z przyjemnością będę wspominał pracę w firmie.
6
johny29 2016-09-02 18:13
proszę kogoś o wyrażenie opini jak wygląda praca w holandii - serwerownia, ile wychodzi się miesięcznie, jakie warunki mieszkaniowe itp. w jakiej miejscowość jest ta praca
4
Jan 2016-09-11 21:39
Dają 7 lub8€ na godz za granicą?Pytam sie bo mam kawał drogi na rozmowe czy jest sens jechać?
Jan 2016-09-12 18:04
Nie interesuje mnie odpwiedź automatu z goworku tylko pracowników którzy pracowali lub pracują.Podrzymuje pytanie o zarobkach za granica na elektromontera.
Jan 2016-09-12 18:05
Nie interesuje mnie odpwiedź automatu z goworku tylko pracowników którzy pracowali lub pracują.Podrzymuje pytanie o zarobkach za granica na elektromontera.
1234 2016-09-12 18:15
hej hej a mnie interseuje w sumie tuta oferta pracy na stanowisko księgowej w Rzeszowie czy ktoś wie jakie sa wymogi oprócz wyksztalcenia ekonimicznego?
non 2016-10-25 18:18
jedna wielka lipa ta firma to dziadostwa za 6euro elektrycy zapieprzaja niech sobie jeszcze wezna syryjczykow jedne wielkie gowno
7
Z Mazowsza . 2016-11-19 07:20
A ile oni teraz dają na Słowację ?Chodzi o ten nowy projekt z Włochami gdzie w Kielcach rury składają ?
Roman 2016-12-19 19:09
3,5 euro na Slowacje
elektro 2016-12-19 19:47
K...a tyle to u nas w Polsce zarobisz.Szanujcie się ludzie!
2
Elektryk 2017-01-06 10:22
Chciałbym zatrudnić się w firmie bo słyszałem, że są solidni i można wyjechać do pracy we Włoszech. Czy ktoś wie więcej szczegółów i mógłby się podzielić. Czy zarobki płaca w zł czy w euro? Z góry dzięki
3
Anonim 2017-02-20 15:53
Jeśli chodzi o mnie firma daje niesamowite możliwości. Przez 3 miesiące na Płocku poznałam fajnych ludzi m.in. kierownika.. Jestem mu wdzięczna za to w jaki sposób przekazuje mi wiedzę.. mi mało doświadczonej i nowej w branży petrochemicznej. Ludzie na ogół bardzo pomocni i kulturalni - nie plotkujący. Mimo że mam dużo pracy nie narzekam, pieniążki zawsze na czas.
1
Grzesiek 2017-02-25 18:43
Ja mogę potwierdzić tylko opinię, że dobrze mi się pracuje w GC. Staż mam trochę dłuższy ale na początku potrzebowałam pomocy. Byli ludzi, którzy bardzo pomagali do dziś świetnie nam się pracuje, W takiej atmosferze człowiek nie czuje się zmęczony na koniec dnia.
Paulina 2017-02-28 15:40
Jak oceniacie GC Energy Sp. z o.o. jako pracodawcę? :) Polecacie firmę?
wariat 2017-03-23 17:48
tenon kretynie z biura na pomorzu nikt by za taka kase nie robil umow sie z jakims stoczniowcem na solo moze ze mna to ci wyjasni jakie sa zarobki ale ty za cienki jestes.
Iza 2017-03-31 08:30
Czy dowiem się więcej szczegółów na temat pracy z nowej oferty dla specjalisty ds. zakupów technicznych ze znajomością angielskiego? Jak przebiega rekrutacja? Jak sie pracuje w firmie? Będę wdzięczna za pomoc.
Alibaba 2017-03-31 20:13
Grzesiek, naprawdę potrzebowałAś pomocy? ;>
2
GC-Elektromonter 2017-03-31 21:31
Witam! Jak obecnie wygląda sytuacja na stanowisku Elektromontera interesują mnie jakie mniej więcej zarobki,gdzie aktualnie są prowadzone prace i po ile czasu w delegacji?Z góry dzięki za odp.Pozdrawiam
Paulina 2017-04-03 08:57
@GC-Elektromonter, myślisz o aplikowaniu? Kto ma doświadczenie ze stanowiskiem Elektromontera w GC Energy Sp. z o.o. i może powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia?
GC-Elektromonter 2017-04-04 14:28
Właśnie ciekawią mnie warunki pracy w tej firmie.
Stateczny 2017-04-19 08:46
GC Energy jest spoko firmą, ludzie pracują tu długo. Jest część osób bardzo roszczeniowych i mających wiecznie uwagi do wszystkich i do wszystkiego. Ciągła krytyka otoczenia i brak odrobiny samokrytyki a szkoda.
Kołcz 2017-04-19 19:23
jakie projekty w pl prowadzi aktualnie gc energy? warto aplikowac? Czy kierownictwo/biuro na budowie to ludzie w porzadku?
Kołcz 2017-04-19 19:24
jakie projekty w pl prowadzi aktualnie gc energy? warto aplikowac? Czy kierownictwo/biuro na budowie to ludzie w porzadku?
Paulina 2017-04-20 08:53
@Stateczny, dziękujemy za Twoją opinię. A co możesz powiedzieć więcej o pozytywnych stronach pracy w GC Energy Sp. z o.o.? Co Ci się najbardziej podoba? I przede wszystkim na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Należy pamiętać, że warunki, atmosfera przedstawiają się inaczej w poszczególnych działach.
@udręczona pracownik 2017-04-29 19:12
Chcesz poczuć się jak śmieć nauczyć się chamstwa, poniżania ludzi, donosicielstwa, złodziejstwa, kumoterstwa to firma idealna dla ciebie. Pseudo kierownictwo, pseduo inżynierowie a to co robi niejaki Tomasz S. To kwalifikuje się tylko do sądu i to nie pracy tylko karnego
4
Bysiek 2017-05-01 17:05
@udręczona pracownik Myślę, że jesteś mocno rozgoryczony i dlatego tak piszesz. Może warto porozmawiać z szefostwem o ile problemy są tak poważne jak piszesz?
Paulina 2017-05-04 09:10
@@udręczona pracownik, czy możesz powiedzieć więcej na ten temat? Czy wspominasz tutaj o jakiejś konkretnej sytuacji? Czy spotkały Cię jakieś nieprzyjemności ze strony GC Energy Sp. z o.o.? Podziel się swoją opinią.
@udręczona pracownik 2017-05-04 18:22
Jeśli zadajecie takie pytania to albo jesteście podstawieni i szefostwo kazali wam monitorować sytuacje w necie. Wystarczy się zapytać pracowników montażu, pracownikow z ukrainy i inny oto co się dzieje na montażu na delegacjach. Tylko wątpię aby ktoś szczerze wam odpowiedział, musiało by to być anonimowo. Zapytajcie się kiedyś lub pojedzcie jako monter (chociaż wydaje że tu każdy donosi na każdego) na budowę prowadzona przez Puchacza to zobaczycie czy nie mam racji, ludzie się boja, zreszta szkoda słów. Ja odradzam pracę w tej firmie.
1
Roberto 2017-05-08 08:50
@udręczona pracownik Jestem zdziwiony, że mając tak trudne warunki do pracy nie szukasz innego miejsca? Może łatwiej byłoby spokojnie pracować, bez stresu. Nie wiem co mysleć o tym ponieważ słyszałem o firmie dobre opinie.
@udręczona pracownik 2017-05-08 10:49
a kto powiedział że nie szukam, uciekam stąd przy pierwszej okazji
GC-Elektromonter 2017-05-08 13:31
To napisz jak dokładnie sytuacja wygląda.Czego się boisz?
Stary 2017-05-12 17:41
Tak zeby nie zapił sie na smierc!!!
Elektromonter 2017-05-13 13:29
Cała ta firma to jedna wielka ściema, traktują pracowników gorzej niż psy a najgorsze że służby Bhp na budowach widzą to i nic nie reagują, jeszcze się śmieją wszystkim w twarz i udają że ciś robią i wszystko jest ok
QC everyday be better than yesterday 2017-05-13 16:15
Witam ja mam doświadczenie w tej firmie, pracowałem w mochowcach i mogę powiedzieć parę rzeczy na ten temat. wynagrodzenie płacone na czas według umowy+ warunki pracy jak na innych kontraktach+ twój szef jest zawsze w zespole zleceniodawcy- nie dajcie się zwieść kobieta lub mężczyzna podający się za kierownika budowy nim nie jest!!!!!!!!!! to tylko servis support warunki mieszkaniowe jak się zgadzacie w momęcie podpisania umowy prezes Głodowski OK. Pozdrawiam. A.M.
Monter 2017-05-13 21:20
Puchacz rządzi, puchacz radzi, puchacz nigdy cię nie zdradzi - taki żarcik. Odradzam. Praca dla desperatów i skrzwionych psychicznie. Firma krzak.
Paulina 2017-05-15 14:25
@@udręczona pracownik, nie współpracuję z GC Energy Sp. z o.o. Jestem redaktorem GoWork.pl Więcej o moim zadaniu dowiesz się klikając myszką w ikonkę mikrofonu obok mojego nicka. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w powyższej firmie.
@Elektromonter piszesz, że firma nie traktuje odpowiednio swoich pracowników. W jaki sposób objawia się ten brak szacunku?
wierny fan 2017-05-19 14:11
Janusze budowy pracują wszyscy fryzjerzy, piekarze, rolnicy ale elektrykow brak a w biurze na budowie studenciaki prosto po szkole bez wiedzy i doswiadczenia
I tak sie nie dowiesz 2017-05-22 01:35
Powiem tak:
*wynagrodzenie (na czas) "+"
*ubrania, wprowadzenie na budowe itp "+"
*pracujace soboty "-" (gdzie jeszcze jest blisko domu budowa lub ewentualnie wyjechac na weekend do domu)
*jesli chcesz wolne "-" (poniewaz moga Cie zwolnic lub wywalic z projektu, gdy w ostatecznosci chcialbys miec wolne)
*warunki mieszkaniowe "-" i "+" raz jest ze sie dobrze trafi a raz zle. Najgorzej jest gdy wepchaja Cie z kolegsmi z firmy z innych narodowosci gdzie np jest wspolna kuchnia do ktorej nie masz praktycznie dostepu albo wiecznie zajeta, pralki ktora przewaznie jest popsuta.
*dla pracownika z dluzszym stazem pracy brak systematycznych podwyzek.

Warto byloby pomyslec od strony szefostwa, aby polepszyc te warunki. Niebawem polowa dobrych fachowcow pojdzie gdzie indziej.

Jednym slowem pracownicy co posiadaja i nie posiadaja doswiadczenia nie wiele wiecej jest roznicy zarobkowej miedzy jednym a drugim.
Elektryk 2017-05-22 10:08
Myślę, że GC Energy to normalna, dobrze prosperująca firma. Niestety nie wszyscy mogą być zadowoleni z pracy z bardzo różnych powodów nie zawsze zależnych od firmy. Najłatwiej jest wina obarczyć firmę. Jeśli chodzi o kwestie mieszkań dla pracowników to każdy musi o nie dbać
nowy 2017-05-22 15:12
Jak wyglądają warunki pracy i zamieszkania w tej firmie która prowadzi prace w miejscowości Ravenna we Włoszech ?
Xxx 2017-05-23 08:17
Kadra na 2017 Budowa Holandia Microsoft masakra wystarczy być ( usunięte przez administratora aby dostać się na funkcyjne stanowisko... bez szkół i doświadczenia! ( usunięte przez administratoraktóre robią wszystko żeby się podlizać w firmie w dupie mają ludzi najlepiej żeby siedzieli bez zjazdow bo 3 dni w domu na pol roku wystarcza. Firma w porządku ale trafiają się takie( usunięte przez administratoratóre niszczą wizerunek firmy wśród pracowników..
R.M 2017-05-23 12:11
Mylisz się mają doświadczenie i to wielkie....
tylko ze w donoszeniu do firmy!!!
Dyro 2017-05-25 11:55
Uważam, że firma nie zasługuje na hejt, jedynie niektórzy pracownicy nie dorośli do pracy tutaj.
PRACOWNIK 2017-05-25 15:55
to co nazywasz donoszeniem to jest infromowanie pracodawcy i składanie raporrtu
Zostaw swoją opinię o GC Energy Sp. z o.o. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GC Energy Sp. z o.o.