logo GC Energy Sp. z o.o.

GC Energy Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o GC Energy Sp. z o.o.

hhhhhhhhh 2015-07-01 23:29:35
Świnoujscie praktycznie koniec moze miesiąc dwa, Holandia podobno cała zjechala a Słowacja to prawie sami ukraińcy
1
hhhhhhhhh 2015-07-11 22:19:41
Świnoujscie ludzie 3 miesiace bez zjazdu a kierownik T.S. na urlopie i koordynatorka B.J. tez pojechała na urlop, a ludzi mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie jest Gc energy . Więc jeśli nie masz rodziny lub nie chcesz miec o ta firma jest wręcz stworzona dla ciebie. A ocena firmy jest taka narzedzia sa ok jesli magazynier nie zapie....li , pensja terminowa i tyle pozytywów
arnold 2015-07-17 15:01:50
A jaka jest stawka na Swinoujsciu ? Netto i brutto ? Jak placa nadgodziuny ?
wekio torro 2015-07-18 13:37:00
w tym GC Rzeszów, robicie na Słowacji na elektrowni nukleare w Mohovcu nawet za 4 euro/h, po 10-12g i w soboty obowiązkowo też, odwiedziny u rodziny co 3-4 miesiące, SANTA MADONNA tosz to perfekto warunki dla "rycerzy", sory ale nikt wam nie pomorze, bo sami dla siebie nie macie szacunku.
ktoś 2015-07-18 20:13:53
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach, zero organizacji
ja 2015-07-23 14:55:27
za 2000 netto to moge pracować na miejscu a nie bujać się po delegacjach. monter tras kablowych ma stawke około 16-18zł netto. pomnóż to razy liczbe godzin +/- 250 daje zarobki na poziomie 4000 - 4500.

jednak to nie zmienia faktu ze firma nie jest przyjazna pracownikom. jak ktoś wyżej napisał "Więc jeśli nie masz rodziny lub nie chcesz miec to ta firma jest wręcz stworzona dla ciebie. " warunki mieszkaniwe też pozostawiają wiele do życzenia...
dżojt 2015-07-26 13:53:36
niech ktoś napisze co porabia gorący Józek, ten co na genie spał tylko w slipach, na noc całą zimę, zakręcał wszystkie grzejniki i otwierał okna
1
były_pracownik 2015-08-09 23:52:23
Witam wszystkich,
tak z ciekawości zaglądnąłem na forum. Pracowałem kiedyś w tej firmie - może i stawka była nierewelacyjna - ale było płacone praktycznie zawsze w terminie.
Nie wiem jak jest teraz - więc może mi ktoś napisze- czy nadal dopisują godziny kierowcom za jazdę, czy urlop nadal jest normalnie płacony? Dlaczego pytam - pracuję teraz w innej rzeszowskiej firmie - może i płacą 9 E/h i zawsze pieniądze są 10 na koncie ale kierowcy jeżdżą za frajer, urlop wychodzi jakiś śmieszny w granicach 60 zł (jak zjeżdżasz to płacą od najniższej krajowej), nie ma możliwości urlopu bezpłatnego, zjazd co 3 miesiące na tydzień. Jak jest teraz w GC?
pokemon 2015-08-11 17:10:19
dzis 11-ty a gdzie wyplaty
1
urlich 2015-08-11 18:31:51
do byly pracownik,nie sciemniaj ze pieniadze na czas jutro juz 12-ty a wyplat brak 3 miesiace placili spoko , a teraz sie zaczyna nawet szanowne panie z biura nie potrafia poinformowac pracownikow o opoznieniach w wyplacie, przeciez to ich zasrany obowiazek
bezrobotny 2015-08-14 15:11:14
prosze pani od rekrutacji... że ja nie pracuję to jest moja decyzja i mój wybór
propozycja 5 euro na godzinę na Słowacji przy budowie elektrowni atomowej to kpina i wykorzystywanie pracownika,i jeszcze będą mi sprawdzać kwalifikacje i umiejętności w Rzeszowie na warsztacie, weźcie se z pod budki z piwem "fachowców"... że też nikt jeszcze nie zgłosił tego do PIP
ale są kmiotki że robią, narzekają i dalej robią
na miejscu mam 16zł netto/h i śpię z w domu z żoną
niech sama jedzie za te pieniądze
2
rec2 2015-08-19 18:34:54
a jak na stalowej woli sie pracuje? jestem z okolic mysle czy szukaja monterow elektrykow. warto sie pytac?
Tenon 2015-08-20 09:34:45
Kolego wekio torro! Merytorycznie masz rację. Jeno pisownia, w trzech językach, pozostawia wiele do życzenia. Jeśli we wszystkim Ci tak wychodzi to sorry, ale i w innej firmie kokosów nie zarobisz. Toż oczy bolą gdy się to czyta. Bierzesz się za coś, rób to solidnie. Korzystaj ze słownika. Nie mieszaj języków bo to wcale nie świadczy o Twej elokwencji. I co z tym wszystkim ma Pomorze? Takim nic już nie pomoże...
obserwator 2015-08-20 22:24:36
Najlepsze co mozna zobaczyć w gc to tyleczek Bozenki. Jest poprostu zaj....ty. poprostu idealny. Kto widzial ten wie .
2
radar 2015-08-30 10:27:45
GC rządzi gc radzi gc nigdy cię nie zdradzi ps. Jest na budowie dużo ładniejszy tyłek niż Bożenki Anetki
obserwator 2015-08-31 22:04:13
Akurat z tym się nie mogę zgodzić
szybki driver 2015-09-06 16:29:40
Teraz i tak jest dobrze na Świnoujściu, wcześniej gdy była Agata T. To wtedy było inaczej. Bożenka J i Tomasz S zostali sami to pokazują co to nie oni. A w szczególności Tomasz S. który ma zero pojęcia i wszystko w czterech literach, to co to za psełdo kierownik, który niczego ogarnąć nie potrafi!!

A Bożenka to tylko w d*pe by wchodziła włochom! Tak jak i w głowie tak i u siebie w biurze ma burdel w papierach i we wszystkim.
Jak ktoś pracuje i nie stwarza pozorów że nic nie robi, to będzie pracował, w sumie to cięzko, aby kogoś z tej firmy zwolnili.
W Stalowej to rządzi Grażynka, ponoć wygłaszała mowę iż Ci co pracują na St,Woli to muszą być co każdą sobote!!! Przecież to jest śmieszne, jak ktoś ma blisko do domu, to te w soboty w du*pie by mial! Ponoć jeśli ktoś zechce mieć choćby jedną sobotę wolna to straszy i że ma być to ostatni raz. Dla mnie jest to chore, bo ustawowo jest ten dzień wolny od pracy i sam Staszek z Krzyśkiem wiedzą o tym.


Co do atmosfery, to zależy na którą budowę się trafi i czy kierownictwo jest ogarnięte. A warunki mieszkaniowe nie koniecznie są kiepskie, na świnoujściu np. w Łunowie to niestety tam to była tragedia. Duży pokój na 5 osób lub 6, w tym pokoju dodana ścianka z karton gipsu jako łażienka z prysznicem, w środku cała ścianka z pleśni i czuć w całym pokoju. Podczas nieobecności pracownika w domu przez cały dzień, właściciel nie raz wyłaczał prąd, lodówki niue raz były rozmrożone. Jedna pralka firmowa na 40 chlopa. Czarna magia przy takich warunkach, a nie wspomne o zimie, co wracało się z pracy i czekało do wieczora na ciepłą wodę. Niech tak się raz kierownictwu trafi, pleśń w łazience, zimna woda i rozmrozona lodowka, chyba nie bylo by im milo i wypoczęci mieszkajac w takich warunkach.
Ale co poradzić, każdy się na to godzi, a co niektórzy to by przez lata nie chcieli zjezdzać do domu tylko by gnili w tej delegacji!

Pozdrawiam wszystkich tych dobrych pracownikow GC
1
robo. 2015-09-11 19:34:41
Witam. Unikajcie tej firmy jak ognia. Pracownik fizyczny dla nich to smiec. Liczy sie tylko zeby byl w pracy i liste podpisal. Sa kary za nieprzyjscie w sobote do pracy. To co jest obiecane w Rzeszowie niepokrywa sie z rzeczywistoscia . Warunki mieszkaniowe tragiczne, zoro socjalu i diet. Na Slowacji zarabiaja po 5 e na godzine z tego jeszcze potracaja kary. Wszysko co tu jest napisane na goworku to prawda. ZLODZIEJE!!!!!
3
szybki driver 2015-09-11 19:41:52
Za sobote to powinni nas w d*upe pocalowac!!! Ustawowo jest wolnym dniem, a to ze ktos nie przyjdzie to robia z tego problemy. Chore!!!
1
Były 2015-11-05 23:02:42
Jest to firma typu Krzak.Jeżeli nie ma jakiejś opcji innej to można na przeczekanie w tej pseudofiremce robic.Słowacja to porazka.Stasiu myśli ze blisko Polski to doi z kasy ile sie da.W końcu utrzymanie kortu,basenu i naprawa Rolexa trochę kosztuje i ktoś musi zarobić na to.
2
Marek 2015-11-26 08:58:49
Jacy z was elektrycy - nawet SEP uprawnien nie macie..... Chyba ze za 4 zl brutto....
marek 2015-11-27 22:22:57
Tłokon z Fotohurtu , Gruby Józek , Daniel nie maja......
alek 2015-12-06 08:20:06
Stabilne zatrudnienie za 4 euro...?????? Uważjcie bo to syf totalny !!!!
1
gruby 2016-02-16 00:17:53
Coras gorzej pracownicy daja się poniewierac
2
trolu 2016-02-25 19:19:42
Witam. Poszukuję informacji związanych z aktualnym kontraktem w holandii. Głównie interesują mnie warunki mieszkaniowe co to za obiekt na jak długo praca ??
Michalll 2016-02-29 11:16:36
Witam pracuje e Nan chce sie z tej firmy zwolnić ... Pisze Pan o dobrych warunkach pracy w jakieś firmie w Rzeszowie 9€ czy mógłby Pan mi podać nazwę tej firmy ?
Jasio 2016-03-01 10:15:13
Siema chciałbym się dowiedzieć jak jest po trzech miesiącach można negocjować stawkę tak jak to obiecują
Bolek i Lolek 2016-03-12 17:55:11
Do Moo:

O jakiej Ty zniżce mówisz? to prywatna "firma" a nie PGE czy inne.

A jak tam ze Słowacja?Już wszystkich Polaków zamienili na Ukraińców czy jeszcze ktoś pozostał>

Bolek i Lolek 2016-03-20 15:36:21
do Bruno:
Jak to dlaczego? Po co mieć koszty utrzymania pracownika jak można wziąć podwykonawce który ma samych pracowników z Ukrainy i nie potrzeba płacić za nich nic.Jeżeli znałbyś się troszkę na przepisach,opłatach itd to wiedziałbyś, iż takie wyjście jest najlepsze dla firmy która chce jak najwięcej zarobić,tak jak to jest w wypadku tej pseudo-firmy.

Pozdrawiam chłopaków z Pensjonatu u Adama jak i również z Genii ;)
jon 2016-04-07 15:35:04
ty pawel to chyba jestes podstawiony ,jaka dobra praca,za 6 euro jako fahowiec elektryk reszta dala noge do filandi
1
wolf 2016-04-07 19:37:21
Z dedykacją dla tych, co w oczy przyjaciele a za plecami ( usunięte przez administratora )Uważajcie z kim współpracujecie i miejcie szacunek do siebie!!!
jon 2016-04-21 15:03:20
monter ma 4 euro a elektromonter z uprawnieniami 6 euro
ak-47 2016-04-21 18:54:38
a jak wyglądają urlopy.co ile zjazdy i na ile
ja 2016-04-21 23:36:11
Teoretycznie 3 miesiące pracy na 2 tygodnie urlopu. Ale to teoria a w praktyce bywa różnie.
1
ak-47 2016-04-22 05:26:51
teoretycznie????? nie ma zapisu w umowie co do urlopu?
Znawca 2016-04-24 13:20:54
Odważy się ktoś napisać czy pracuje tu jeszcze szwagier szefa - Czesław Kotowski , bardzo znakomity fachowiec , świetny kolega , bardzo pomocny w razie potrzeby , po prostu dusza człowiek , tak pytam bo miło jest wspomnieć kiedy to dane było mi być podwładnym Pana Czesia - gorąco pozdrawiam.
Walkler 2016-04-26 17:13:18
Pracowałem w tej firmie, siedziałem we Francji. Wiadomo jak w każdej ekipie jest gumowe ucho pana Stanisława które jest na innych warunkach nawet soboty wieczorowe były meldowane co działo się na mieszkaniu a raczej tej ruderze. W Pl soboty mówione było że będą wolne na miejscu okazuje się że normalnie pracujące, po dwóch tygodniach z 180godz podniesione na 200godz czy coś koło tego za tą samą stawkę to już była kpina i bunt pracowników, aż Stanisław wpadł z wizytą do Dunkierki, zarobki marne karzą podpisywać wszystko pod przymusem bo jak nie to z wypłaty okroją albo jak nie pasuje to do PL. A idź Pan z taką Firmą
3
ja 2016-04-27 20:57:07
szwagier szefa - Czesław Kotowski pracuje i jest w Świnoujściu
Ja123 2016-05-13 14:17:12
Orientuje się ktoś ile zarabiają BHPowcy w GC? Są ogłoszenia do kilku województw.
4
Tede 2016-05-25 12:01:46
Tyle, że w tej firmie donosiciele są na specjalnych warunkach. Taki system - jak się komuś robić nie chce to innych pod***dala.
3
miki 2016-07-18 00:09:12
Kroją na czym mogą. Zero diet, inne firmy płacą 5 0 euro za dzień pracy, tu zero i nazywają to zero oddelegowaniem.
3
ASD 2016-08-05 21:13:25
ale bredzisz... bylem widziałem. treść ogłoszenia wygląda ładnie gorzej na miejscu, umowa o prace jest ale na najniższą krajową plus premia więc mogą cię skroić jak sie im podoba, dojazd do pracy i z pracy jest, ale w weekendy auta stoja i nawet jeśli byś sie zrzucił na paliwo to nie możesz nigdzie "teoretycznie" jechać, o jakimś ekstra zjezdzie do domu firmowym autem zapomnij (nawet za swoją kase). zjazd do domu raz na 3 miesiace na 2 tygodnie to też przegięcie. szkolenie u nich w biurze to też żart rodem z filmów barei, a o zakwaterowaniu juz wiele razy była mowa. w skrócie CCC Cena Czyni Cuda. najtańsze z możliwych byle by sie na głowe nie lało chociaż i nieraz się lało a o ogrzewaniu w świnoujściu to można było zapomnieć. w przyczepach kempingowych jest wyższy standard niż na tych "mieszkaniach". piszesz "O takie warunki pracy szczególnie trudno w dzisiejszych czasach" wiele jest firm które oferują lepsze warunki płacowe np pomocnik elektryka 9e z opłaconym mieszkaniem dojazdami i zjazdami co 2-3 tygodnie, tylko trzeba coś dać od siebie a mianowicie jezyk obcy prawojazdy chęci do pracy i pozytywne nastawienie.
TOMASZ GOŚCIŁOWICZ 2016-08-29 21:24:57
Pracowałem w GC ENERGY przez 10 miesięcy.Pracowałbym pewnie dalej ale trafiła mi się dość dobra oferta pracy w miejscu zamieszkania.Moja opinia o firmie jako całości jest bardzo dobra.Szczególnie mam uznanie dla pań z kadr i księgowości za ich ciężką pracę (zawsze pobory się zgadzały i były w terminie),a także za dotrzymywanie słowa (jeżeli ktoś mi obiecał coś telefonicznie to tak jak bym otrzymał na piśmie).
Co do warunków pracy i zjazdów do domu są one wiadome przed zatrudnieniem.Nikt nikogo nie trzyma na siłę.Gdy ja się zwalniałem, nie było żadnych nerwów ,firma podeszła do sytuacji ze zrozumieniem.Z przyjemnością będę wspominał pracę w firmie.
3
johny29 2016-09-02 18:13:51
proszę kogoś o wyrażenie opini jak wygląda praca w holandii - serwerownia, ile wychodzi się miesięcznie, jakie warunki mieszkaniowe itp. w jakiej miejscowość jest ta praca
3
Jan 2016-09-11 21:39:09
Dają 7 lub8€ na godz za granicą?Pytam sie bo mam kawał drogi na rozmowe czy jest sens jechać?
Jan 2016-09-12 18:04:07
Nie interesuje mnie odpwiedź automatu z goworku tylko pracowników którzy pracowali lub pracują.Podrzymuje pytanie o zarobkach za granica na elektromontera.
Jan 2016-09-12 18:05:07
Nie interesuje mnie odpwiedź automatu z goworku tylko pracowników którzy pracowali lub pracują.Podrzymuje pytanie o zarobkach za granica na elektromontera.
1234 2016-09-12 18:15:46
hej hej a mnie interseuje w sumie tuta oferta pracy na stanowisko księgowej w Rzeszowie czy ktoś wie jakie sa wymogi oprócz wyksztalcenia ekonimicznego?
non 2016-10-25 18:18:52
jedna wielka lipa ta firma to dziadostwa za 6euro elektrycy zapieprzaja niech sobie jeszcze wezna syryjczykow jedne wielkie gowno
4
Z Mazowsza . 2016-11-19 07:20:47
A ile oni teraz dają na Słowację ?Chodzi o ten nowy projekt z Włochami gdzie w Kielcach rury składają ?
Zostaw swoją opinię o GC Energy Sp. z o.o. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GC Energy Sp. z o.o.