Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Z.M.RUFUS.sp.zoo

Pracowałeś w firmie Z.M.RUFUS.sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
DSL - 2014-06-28 22:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Biedny derektorzyna na TC wstępu nima.Miał dobre intencje lecz tam nie sięgają Jego wątpliwe kompetencje.Pogonili kite podwinął i gdzieś zaginął.Szkoda tylko prezesa bo wynikła niezła heca.Wszycy w koło się śmieją i ubolewają że takiego prokurenta mają.Mnie to już nie dotyczy bo dyrektorom podziękowałem lecz serce się kraje gdy takie rzeczy się słyszy.
Pozdrawiam wszystkich z Rufusa którzy to czytają bo wiem jak tam mają.Jak będe miał jakieś wiadomości ze Stomila to dam Wam dila.
zdjecie uzytkownika
mariusz dolczak - 2014-06-30 03:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
panie "kociaczek" ja nie zabieram glosu .pan mnie chyba nie zna I nie zrozumial ,ja tylko przeczytalem to co pisza pracownicy I sie tylko dziwie bo jak ja tam pracowalem to bylo inaczej; nie wiem czy lepiej BO JUZ TAM NIE PRACUJE!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-06-30 21:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kociaczku, tyłkiem świata się nie zdobędziesz (ty tak chyba uważasz). TC to szanująca się firma o konkretnym profilu produkcji, która przestrzega swoich reguł .To nie paranoja,ubiór musi być odpowiedni, to nie plan zdjęciowy filmu dla dorosłych. Na miejscu własiciela rufusu bym sie ze wstydu pod ziemie zapadl. Obecny tzw. zarzad tylko kompromituje firme w oczach otoczenia - w tym TC.
Gadasz ze to nie prawda,ze ludzie narzekaja? Sama sie wkopalas, chcesz traktowac ludzi jak smieci, nie ma picia kawy, herbaty, woda w kranie? Ty sie slyszysz? Ludzie pracuja na takich jak ty,co reke po kase (ktorej nie bedzie dla pracownikow -jak wspominasz) wyciagasz. Za grosz wdziecznosci i szacunku.
zdjecie uzytkownika
kawa - 2014-06-30 23:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chopy,po co to pracować u kogo,tak zrobiłem i jest git,stać mnie na wodę,ni zawsze,Ale nie jest źle,zus najniższy i dobra jest,po ciul to ubezpieczenie,robię co chce,a nie będę się kogo sluchol.
zdjecie uzytkownika
Bonku - 2014-07-01 02:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Powinni zdobyć się na odrobinę przyzwoitości i albo zmienić sposób zarządzania firmą albo sami odejść w pośpiechu.
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-07-02 15:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie jest tak zle jak wiekszosc pisze. Wplata zawsze na czas,skladki oplacne wszystko normalnie. Zarobki podobne jak u innych. Rynek pracy niestety jest jaki jest. Trzeba robic swoje i sie nie przejmowac zarzadem. Skoro te poszczegolne osoby nie puszczono na tc tzn.ze tc mialo swoje powody. Szkoda ze tak sie naskakuje na pracownikow na produkcji,za to napewo klient nie zaplaci. Pracuje sie tam ok. Jedynie atosfera coraz gorsza ale to nie wina pracujacych.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-07-02 17:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współpracowałem z tą firmą przez kilka lat i miałem o niej dobre zdanie , ale to co ostatnio słyszałem i czytałem to jakaś paranoja . Powiem szczerze że szkoda mi tej firmy a LUDZI tam pracujących zwłaszcza . Trzymajcie się ! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pikej - 2014-07-02 17:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu,mówisz o tym brzuchatym co jeździł jako kierowca,dobrze, że go nie ma, co on nam zdrowia napsul,madrala jakich mało,a w Europie podobno nieraz zabladzil,nie polecam,
zdjecie uzytkownika
k - 2014-07-02 20:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jego nie ma ale jest nutka powrocil z staron technologiom spiewajacych rebakow mmmm nnnn mmmm nnnn ????
zdjecie uzytkownika
eliasz - 2014-07-02 20:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
qwerty pasibrzuch pracuje u syna takiego jednego krentacza i obiboka co kiedyś pracował w rufusie. Taki z "kierownictwa" z zadartym nosem łaził bo rodzina prezesa. Pan wielki ze pożal się boże. Pare ładniutkich lat na pasibrzucha ostro nadawal na prawo i lewo i pod nim glebokie doły kopał. Pasibrzuch chyba tego nie wie. No a synalek ma firme co ci wcisnie wszystko co chinskie ale bez gwarancji a potem bujaj sie chlopie! No i tam pasibrzuch tera siedzi. qwerty jak nie kojarzysz firmy to podaj maila to ci wysle na pasibrzucha namiar. Może bedzie chciał do ciebie na kierowce kiedy.
zdjecie uzytkownika
www - 2014-07-02 22:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na magazynie ze starych pracownikow jest tylko orli nos ten co zawsze wypity jest .
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-07-03 09:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A od kiedy dzieje sie tak na rufusie. Kiedyś ludzie sie bili żeby tam pracować, a teraz wszyscy omijają tą firmę szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
Bonku - 2014-07-03 22:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bili się o pracę? Hehe serio, chciałbym to zobaczyć. Może po prostu kwestia zmiany postrzegania pracy i warunków ...
zdjecie uzytkownika
praca2 - 2014-07-04 10:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zarzad zarzadem a praca praca ,zgadzam sie ze zle nam tam nie jest, pracujesz normalnie wyplata jest ubezpieczenie jest wszystko jest trzeba bylo zostawac dyrektorami to by sie nie narzekalo, roboty jest w brud ja sie nie nudze a nie mnie sie mieszac w zarzady
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-07-04 16:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bez jaj! Czemu wątki o kierowcy są usuwane? Już nie mogę się dowiedzieć co teraz u niego? Czy słowo Europa jest cenzurowane?! O co chodzi?!
zdjecie uzytkownika
Jerzyk - 2014-07-04 16:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu piszą pod spodem: pamiętaj aby Twoja opinia była jak najbardziej merytoryczna. Może kierowca z Europy nie jest merytoryczny.
Tu wogóle wszystko jest tak merytoryczne i logiczne, że ho ho! Wszyscy odradzają, wszyscy narzekają, a wszyscy tu cały czas pracują. Dziwnie nie? No ciekawe bajki, he he...
zdjecie uzytkownika
Byku - 2014-07-07 19:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo może piszą to nie aktualni pracownicy a ci byli co wylecieli za kradzieże i oszustwa? Albo konkurencja???
zdjecie uzytkownika
Byku - 2014-07-07 19:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PS. Szanowny "rzeczowy obiektywny i bezstronny" goworku przestań usuwać wpisy bo są zgodne z regulaminem!!! Jak wam nie pasuje to sobie regulamin zmieńcie!!!
zdjecie uzytkownika
Bonku - 2014-07-08 10:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nieuczciwość pracowników radzi się w ten właśnie sposób - pozbywając się ich. Jeżeli komuś to udowodnili to może się cieszyć, że sprawy sądowej nie ma założonej.
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-07-30 21:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan Dyrektor chcąc zaimponować Prezesowi, jaki jest oszczędny zabrał pracownikom koszule robocze kazał spawaczom spawać w koszulkach z krótkim rękawem. Teraz spawacze prawdopodobnie kupują ubrania w lumpeksach bo każdy chodzi ubrany inaczej.
zdjecie uzytkownika
001 - 2014-08-02 15:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
spawaczom wzioł marne koszule które kupują za grosze teraz jemu czeba wziąść fotel z biura i niech siedzi na podłodze bo jego fotel wiecej kosztuje nisz koszula
zdjecie uzytkownika
on - 2014-08-04 16:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zabierają śmieszne koszule są żałośni.Szukają tylko oszczędności na pracownikach którzy zap.........na pensje,za najniższą krajową,a wymagania kosmiczne.Na przykład taki pies potrafi tylko robić 5S za które klient nie zapłaci poco on jest potrzebny jak jest A.C. W tym kierunku poszukajcie oszczędności.Niedługo będzie więcej kierowników jak pracowników ale nic nato nie poradzimy. TRZYMAJCIE SIĘ
zdjecie uzytkownika
szyn - 2014-08-10 21:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo tak ojca Pio ojca Pio! co za dobre wynagradzał za złe wynagradzał na kradzieże oko pszymykał a przemenczać się nie czeba było!
zdjecie uzytkownika
szyn - 2014-08-10 21:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo tak ojca Pio ojca Pio! co za dobre wynagradzał za złe wynagradzał na kradzieże oko pszymykał a przemenczać się nie czeba było! a tera jest pies co robi 5s i można tyle co KOT napłakał!!!
zdjecie uzytkownika
HotDog - 2014-08-27 12:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tej firmie pare miesięcy temu i dalej jest i bedzie jak jest. Mnie np. uwalil Piesek takim sposobem ze narobil mi zdjec ze niby nie bylo mnie przy maszynie ( zdjecia robil w trakcie przerwy zapewne). Kotek mial dla mnie umowe no ale niestety bojące sie majstry nic mi nie powedzialy i dowiedzialem sie o tym dopiero za brama. Zycie:) Teraz pracuje w sumie w normalnej firmie i nikt nikogo nie gnoji i zarabiam drugie tyle i jest naprawde w porzadku.
PS. Spotkalem swego czasu Psa na rynku i chyba mnie widzial bo wygladal jak by sie zesral :D
Pozdro dla szlifierzy :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.M.RUFUS.sp.zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski