Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Z.M.RUFUS.sp.zoo

Pracowałeś w firmie Z.M.RUFUS.sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tyuji - 2014-09-10 15:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
janusz, czy twe imię nie ryszard? bo sąd był tylko jeden z paskiem. zwanym powszechnie długim co kradł na potęgę wynosil firmy tajemnice i wyzywał od (usunięte przez administratora)kogo popadnie i ludzi na produkcji miał za śmieci. zresztą kogo on nie miał za śmiecia wielkie panisko. no chyba ze z nim się ustawiali i też kradli. zresztą nie tylko w rufusie ale tak jak i ten jego mireczek zięciunio na TC. mireczek dalej w rufusie i w tc i paskowy dobrze się pooustawiali. janusz to może ty nie z tej firmy skoro pamięc zawodzi? a może imię z ryszard na janusz zmieniłeś? albo pociotek jakiś długiego jesteś? a może mireczek? albo nasz piotruś syn długiego kochany popierdółka? albo dziura w pamięci po naszym długim dyrektorze? a moze kradłeś razem z paskiem to ci dobrze było?
zdjecie uzytkownika
Karmi - 2014-09-22 09:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie wiem czy znowu tak wszystkie firmy oferują nie wiadomo jakie warunki. Oczywiście zakłady galwanizacyjne są stosunkowo rzadkością, ale nie jest prawdą, że zatrudnienie się jest niemożliwe. Warunki powinny oferować dobre warunki - całkiem konkurencyjne, ale skoro mówicie, że konkurencja odjeżdża o kilometr to dziw bierze, że specjaliści jeszcze tam siedzą.
zdjecie uzytkownika
ByŁy - 2014-10-09 12:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem pracowałem kilka lat

Za nic nie wrócę

NIE POLECAM

kici kici taś taś
zdjecie uzytkownika
JUH - 2014-10-09 18:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałeś dodac HAU! HAU!HAU!!!
zdjecie uzytkownika
MADA - 2014-10-09 19:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się tam dzieje to istny cyrk!!! A rządzą w nim MAŁPY !!!
Ludzie ocknijcie się!!!
zdjecie uzytkownika
nickizgya - 2014-10-10 18:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w cyrku na światowym poziomie jest wieksza przyjemnością niż w najlepszej korporacji.A ten cyrk ma poziom naprawdę wysoki,i rządzą ludzie w końcu normalni,długi był na pewno lepszy ,(możliwe, że wróci).,kultura na 6.
zdjecie uzytkownika
byku - 2014-10-10 19:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MADA,JUH I BYŁY_czy to ty rychu ps. Długi?witaj chłopie,sto lat,jak ci tam, no u tych co z nimi korumpowales?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-10 20:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byku czytam twoje opinie jesteś śmieszny jak nie masz nic ciekawego to najlepiej milcz a nie pisz pierduł jesteś żałosny
zdjecie uzytkownika
JUH - 2014-10-10 20:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pseudo BYKU co się tak chyciłeś Tego RYCHA ? Jak on rządził to była robota ludzie mieli kase mogli zarobić a teraz KIŁA .NICKIZGYA-twoja kultura jest równa ZERO
zdjecie uzytkownika
byku - 2014-10-10 20:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To idzta chłopy do rycha,podobno zatrudnia i czeka ,podobno na czarno, ale 20 zeta na godzinę,Ale można skończyć w kiciu,Ale..... Co tam.kncu
zdjecie uzytkownika
pracownik wnerwiony - 2014-10-10 22:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W rufusie dobrze zarabiali każdy tak muwił co nie pracował w rufusie tylko nie zapytał ile godzin pracownik zrobił w jednym miesiącu zrobił dwa i zarobił marne 2 tysiące .A za wyjazdy w sobotę np Sandomierz przed wyjazdem była obiecywana premia a po skonczeniu pracy okazywało się ze nie była obiecywana albo obiecali 300 zl a dali 50zl
zdjecie uzytkownika
byku - 2014-10-10 22:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopy mówię idźcie gdzie indziej,po co się wyzalacie i dalej tam siedzicie,przecież nikt was nie trzymo,działać.działać,a nie pierdoly pisać,bo to nic nie pomoże.
zdjecie uzytkownika
MADA - 2014-10-11 08:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierdoły to byku ty piszesz bo dzięki długiemu to masz teraz prace, i dobrą posadke w biurze .Bronisz tego kociny a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami mu obrabiasz.Do pierdla ( bo w kiciu to już jesteś ) to ty pójdziesz za szkalowanie na forum i opisywanie nieprawdy.
zdjecie uzytkownika
JUH - 2014-10-11 10:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabolało!!! człowieku ty masz jaką obsesje na punkcie Rycha i zakładania firmy załóż sobie sam firme!!!jak tak cię to kręci. Sam robisz przekrętasy a piszesz że podobno i na czarno !!! Zanim coś napiszesz to się głęboko zastanów bo to ma być OPINIA a niewylewanie pomyjów !!!
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-10-12 09:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rychu już nie pracuje w firmie 2 lata dejcie chłopu spokój!!!Jak było żle na firmie to było rychu ratuj!!!
zdjecie uzytkownika
JUH2 - 2014-10-13 22:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JUH a skąd wiesz o którym Rychu mowa? Haha bo ty doskonale wiesz kto przekręty robił! Haha! Zabolało?!!!
Rysiu to jednak TY?! A nie, pewnie cała rodzina długich! Ale cyrk! Naprawdę cyrk! Jak ktos mial dzieki tobie Rysiu P. (żeby nie było pomyłek o którego chodzi!) robote to musial byc twoim przydupasem a słuchac takiego chama pijaka i babiarza (zona wie o skokach w bok? Czy to ona ci te laurki pisze z waszej willi na pustyni?) to hanba i wstyd. Ile nas wyzywales i nieszanowales? Ile sie od ciebie nasluchalismy? Ile wyzwisk lecialo? Nooo dzień dobry wszystkim ch...! Inzynier nie inzynier, czy kierownik, na maszynie pracownik, ktokolwiek to dla ciebie byl smiec. O taki to cyrk byl! Rychu ratuj?! Toż to dopiero kabaret haha! No chyba że koledzy spod płota tak wołają jak kasy na flachę zabraknie? Wielki dyrektor prostak ze wsi od maszyny odciagniety ledwo po placonych i przepitych studiach na jakims kolejnym zadupiu. Nie wiem jak szefostwo mogło być takie naiwne. A my tez sie tak dawalismy jak durnie (bije się w pierś!)! Zebys ty siedziec nie poszedl za sianie oszczerstw na innych, handlowanie tajemnicami, przekręty i za wiele innych! Bozia nie rychliwa, ale sprawiedliwa! Stado wyglodniałych psów już czeka na swoją zwierzynę za te lata upokorzeń... Zreszta! nie tylko jedna taka zwierzyna tu była... nie jeden bohater oszust tego cyrku był!
zdjecie uzytkownika
eee - 2014-10-14 14:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eeeee tam hyba źle nie jest bo jezdi przez rufusa do tam obok do mariuszuf to chyba coś rasem kombinujom
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-10-14 19:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj naiwni, naiwni! Poczytajcie co portal GoWork.pl pisze o sobie samym:
3. Czy Opinie o pracodawcach są w 100% miarodajne?
Niestety nie. Anonimowość wypowiadających się użytkowników ma pewną cenę, płaconą w wiarygodności. W związku z czym musisz zawsze pamiętać, żeby do umieszczonych na naszym forum opinii podchodzić z odpowiednią dozą ostrożności i zdrowego rozsądku. Zważ na to, że ludzie zwolnieni z pracy mogą mieć skłonności do przesady czy nawet konfabulacji, w związku z czym nigdy nie traktuj informacji – zwłaszcza negatywnych – znalezionych na naszym forum jako stuprocentowo potwierdzonej. W ramach możliwości czy chęci dopytuj i proś o dodatkowe dane, ale miej na uwadze fakt, że GoWork.pl nie ma możliwości weryfikacji zgromadzonych informacji, a forum Opinie o pracodawcach ma jedynie charakter zbioru prywatnych opinii.

Więcej tutaj: http://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy

Wiarygodne i miarodajne? Jak widać! Charakter zbioru prywatnych opinii. Tak samo jak wszystkie Rychy, Zdzichy, czy inne osobniki. Chcesz zobaczyć jak tam jest? To idź i się zatrudnij. Nie wiesz, że da się sprawdzić tylko to co robisz praktycznie, a nie tylko w teorii i zza monitora? Trzeba się ruszyć! Wiesz jakie to ciężkie być kierowcą tira, a nigdy nawet nie siedziałeś za kierownicą takiego pojazdu? Nie chcesz już tam być, praca jest zła? Szukaj gdzie indziej, załóż coś swojego, wybierz bezrobocie, wyjedź zagranicę albo pracuj na czarno. Ej, w tym kraju już od dawna mamy demokrację! Zapomniałeś? A tu wszędzie tylko sami anonimowi teoretycy, typowi polscy narzekacze z wiadrami pomyj wylewanymi na prawo i lewo, niepodpartymi żadnymi argumentami, faktami, dowodami, nie mający odwagi podjąć decyzji co ze sobą zrobić...
zdjecie uzytkownika
dzik - 2014-10-14 20:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JUH2 - 2014-10-13 22:47:29]:
To jak już zapolujesz to uważaj żebyś nie ustrzelił jakiego kota albo psa bo kto będzie tą psychoze na zakładzie kontynuował.W ramach oszczędności dzisiaj zanbieramy paste i krem jutro papier do dupy następnie ubrania potem buty. PARANOJA
zdjecie uzytkownika
Gajowy - 2014-10-17 10:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziku kukurydza była dobra ???
zdjecie uzytkownika
Dzik - 2014-10-25 10:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gajowy-Rumcajs pasta bya dobra?
zdjecie uzytkownika
Dzik - 2014-10-25 23:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to jest ???? leży pod drzewem i chrapie. -Gajowy po wypłacie
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2014-10-31 20:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za konstruktywne dyskusje.... Nie macie czasu na plotki w pracy? A mówią że to kobiety tylko nadają. Jest tu ktokolwiek kto mógłby mi odpowiedzieć na kilka pytań związanych z praca jako przedstawiciel handlowy w Rufusie? Jakie jest wynagrodzenie i jak wygląda system premiowy? Jak kontakty na linii szef-pracownik?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-01 09:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka premia kobieto jest obiecywana podczas przyjęcia i tyle PIES obiecuje a tak naprawdę g.... może KOT tak samo nawet. Jak się jedzie w delegacje to nic niema żadnej dodatkowej kasy. Jak się upomnimy kotowi to przed delegacją KOT naobiecuje i potem cisza nagle nic nie pamięta i tylko problem do za długo jedziemy.Pozabierał ludziom pasty i kremy z szafek na STOMIL bo ludzie nie mieli i go olali bo pasty wróciły teraz niech on się sam tym myje.ZENADA JAK NA GOSCIA NA TAKIM STANOWISKU
zdjecie uzytkownika
fikumiku - 2014-11-01 10:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fiku miku zwolnij się czym prędzej pracowniku,inne firmy wszystko dają i tylko na was czekają Pasek też,u niego jest wszystko,nie trzeba robić można się obić,cuda dają i w dupie wszystko mają.Czy jesteś w czymś dobry czy nie,nie jest źle .Można pić i się bić,wanna pełna wody dla urody,wszystko jest,dobra część.A
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.M.RUFUS.sp.zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x