Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Z.M.RUFUS.sp.zoo

Pracowałeś w firmie Z.M.RUFUS.sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-04 19:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda naszych nerwów my piszemy a to nic nie daje skoro właściciel ma to w d....to czym się przejmować byle osiem lekcji zaliczyć.Wypłata jest śmieszna i narazie płacą,a pracowników muszą dręczyć bo nic innego nie potrafią
zdjecie uzytkownika
fikumiku - 2015-01-04 23:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwolnij się już brawo i pracowniku,gdzie indziej czekają,za darmo dają,nie trzeba nic robić, tylko tam chodzić.Inni właściciele firma się przejmują i nawet dla pracowników zupki osobiście gotują.A
zdjecie uzytkownika
on - 2015-01-05 12:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO "Fikumiku"ruszyło tylko o zwolnieniu potrafisz pisać najlepiej już nic niepisz bo jesteś żałosny
zdjecie uzytkownika
fikumiku - 2015-01-05 15:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety jak wy wszyscy,żal,żal,zal.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-15 17:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają konstruktora, polecacie firmę?
na jakie zarobi może liczyć konstruktor?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-16 16:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmij się to zobaczysz a nie idziesz na łatwizne
zdjecie uzytkownika
tak - 2015-04-16 17:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człwoieku na tego typu forum nie dowiesz się niczego co by mogło Ci pomóc bo tutaj ludzie nie wypowiadają się na temat poważnych rzeczy.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-17 06:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niepoważny to ty jesteś podlizuj się jeszcze bardziej bo słabo ci to wychodzi
zdjecie uzytkownika
poeta - 2015-04-24 18:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pośmiewisko zrobili interwencje zamówili .
Nikogo nie złapali ciała dali.
Prokurent w asyście pilnował złodziei i pijaków oczywiście
Klient za to nie zapłaci tylko firma straci.
Wszystko zmierza do dobrych zmian.
Niedługo będzie pracował sam.
zdjecie uzytkownika
koniec - 2015-04-24 19:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś gdy ptaszki jeszcze o kiciusiu (prokurencie) nie ćwierkały... Nie było biurowca, nie było hali gdzie obecnie znajduje się park maszyn. Ludzie pracujący tam przeszło dekadę, którzy znacznie przyczynili się do powstania tego co jest obecnie, są piętnowani. Traktowani jak nieroby, alkoholicy oraz złodzieje. Nawet kubka nie umyć można - bo klient za to nie zapłaci - tak mawiają. Na całe szczęście m. in. dyrektor produkcji jest człowiekiem na medal. Robi tyle ile, nikt na firmie nie jest w stanie ogarnąć. Taki z niego as. To dzięki niemu powstała hala parku maszyn, to on załatwia zlecenia i kontrakty dla firmy, to on pracuje w pocie czoła... Taaa.
Za interwencje i to przedstawienie klient nie zapłaci.Za traktowanie ludzi jak jeńców w obozie ani tyle.
NIC DOBREGO Z TEGO NIE BEDZIE!
MOBBING przez duże M. I tak dobrze, że ludzie którzy jeszcze tam tkwią "jeszcze" mają prawo oddychać...
Homo homini lupus :/
zdjecie uzytkownika
koniec - 2015-04-25 11:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co by się znawcy językowi nie czepiali " Nawet kubka umyć nie można" POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA! A CO NAJWAŻNIEJSZE, NOWEGO LEPSZEGO PRACODAWCY!!! LUDZI TRZEBA SZANOWAĆ, A NIE PONIŻAĆ I TRAKTOWAĆ JAK ODPADY! THE END.
zdjecie uzytkownika
Stary, były klient - 2015-04-25 22:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za interwencje tam mieliście? Widze ze firma skończyła sie z odejściem dyrektora Piotra. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2015-04-26 09:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co wy teraz tacy święci,jeszcze niedawno sam robiłem u was fuchy,przecież to wszyscy wiedzieli,Niejeden się chwalil,ze i flaszeczke wypije i fuche zrobi.i choć co wyniesie,to co teraz udajecie niewiniatka.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-26 14:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaziku to musiałeś dawno temu robić te fuchy przed panowaniem dyktatora. Teraz to nawet mysz się nie przeciśnie!!!
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2015-04-26 14:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy zawsze mówili,ze tak to tylko na rufusie,ze wszystko można,Patrzcie,Patrzcie to i tam się zmieniło,nie będzie gdzie w Debicy fuchy zrobić,ani na lewo co kupić.
zdjecie uzytkownika
facet - 2015-04-27 15:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne to wszystko, nikt przeciez na sile nikogo nie trzyma. Kto chce zawsze moze prace zmienic na inna i bedzie zadowolony. Marudzeniem niczego sie nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
Maduzia Kinga - 2015-04-28 20:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie narzekam, od czasu do czasu ( usunięte przez administratora ) wszyscy są zadowoleni
zdjecie uzytkownika
sopel - 2015-04-28 21:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kiedy taka pracuje w rufusie?przecież tam same stare baby nie ma na kim oka zawiesić.
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2015-04-28 21:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale fuchy już nie idzie zrobić,Hej!
zdjecie uzytkownika
on - 2015-05-01 07:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza się stare baby które rozómy poskradały niby wszystko wiedzą a tak naprawde to( usunięte przez administratora ) Fuchy można zrobić tylko niema czym tak doprowadził kot. Pozdrowienia dla Ryśka D więcej takich i zobaczymy jak długo jeszcze nafikają,bo ludzie mają dość (starzy) bo młodych jest garstka
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2015-05-01 12:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie znać jak się przeniesiecie to tam będziemy przyjezdzac fuchy robi,może będzie jakiś niekumaty szef,to się da,
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-05-01 19:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DYRDYMAŁY PISZECIE BO FUCHY TO WSZĘDZIE ZROBI NIE TYLKO W RUFUSIE. ISTOTA SPRAWY JEST TAKA ŻE W RUFUSIE NAWET TYCH FUCH NIE BĘDZIE MIAŁ KTO ZROBIĆ BO FACHOWCY UCIEKAJĄ Z TEGO OBOZU NA POTĘGE. PRACOWNIK MA STAĆ JAK BYDŁO PRZY ŻŁOBIE Z PILNIKEM W RĘCE I MIOTŁĄ W DUPIE. ŻEBY CZASEM NIE USIADŁ.BRAWO !!!
PRACA CZYNI WOLNYM!!!
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2015-05-01 19:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrdymały piszecie,bo wszędzie trzeba zaiwaniac a fuchy nie wszędzie się da,mam obcykane w Debicy,.Całe szczęście,ze będziecie gdzie indziej,Mi wszystko jedno gdzie fuchy robię
zdjecie uzytkownika
Koza - 2015-05-10 10:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Kinga Mduzia przepraszam firmę Rufus za umieszczanie pieru...ł na portalu Gowork ale zrozumcie choć nie jestem blondynką to jestem po AWF'e a tam tylko bieganie i skakanie...
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-05-14 15:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytając Państwa wpisy można odnieść wrażenie, że praca w Firmie Rufus nie jest łatwa, ale nie pod względem charakteru pracy, warunków pracy (tzn. że macie zimno, brudno), tylko najbardziej uciążliwa jest dla Państwa ....kontrola i wymagania osób zarządzających...? Jest to niezwykle zadziwiające, ponieważ praca w obecych czasach znacznie zmnieniała się od tego co było, powiedzmy te 10 lat temu jak pisze któryś z niezadowolonych pracowników. Wydaje mi się, że problem macie Państwo po obu stronach barykady. Są starsi pracownicy, którzy niestety przywykli do Starego system. Po drugiej stronie- młoda, nowa, wykształcona kadra w nowym systemie. Dla nich, cóż... liczy sie zysk firmy, bo koszty Pracodawcy prowadzenia Firmy i tak są wysokie. Jako niezalezny obserwator mogę powiedzieć tylko tyle, pracownicy niestety jeśli nie zmienia starych nawyków, to sami się pogrążą, kadra zarządzająca- delikatny ukłon w strone pracowników na pewno nie zaszkodzi, a może złagodzić atmosferę. A to że ludzie odejdą...to nie ma strachu, na rynku pracy jest sporo takich, którzy mimo wszystko pracy potrzebują i będą gotowi na poświęcenia. A tak na marginesie, czy po powrocie z pracy do domu nie wolicie mieć spokojnego, rodzinnego popołudnia, a nie roztrząsać problemy, których może nie być ? Polacy niestety w dalszym ciągu sa narodem narzekającym, szukającym dziury w całym. Życzę więcej optymizmu i zmiany postawy względem pracy obu stronom. W końcu jesteśmy w nowoczesnej Europie, a tak sie pracuje na Zachodzie :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.M.RUFUS.sp.zoo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Z.M.RUFUS.sp.zoo?
Zadaj pytanie
alert