brak logo

Z.M.RUFUS.sp.zoo

Dębica

Opinie o Z.M.RUFUS.sp.zoo

Gajowy 2014-10-17 10:05:56
Dziku kukurydza była dobra ???
Dzik 2014-10-25 10:07:11
Gajowy-Rumcajs pasta bya dobra?
Dzik 2014-10-25 23:30:47
Kto to jest ???? leży pod drzewem i chrapie. -Gajowy po wypłacie
Paulina 2014-10-31 20:59:04
Co za konstruktywne dyskusje.... Nie macie czasu na plotki w pracy? A mówią że to kobiety tylko nadają. Jest tu ktokolwiek kto mógłby mi odpowiedzieć na kilka pytań związanych z praca jako przedstawiciel handlowy w Rufusie? Jakie jest wynagrodzenie i jak wygląda system premiowy? Jak kontakty na linii szef-pracownik?
pracownik 2014-11-01 09:00:24
jaka premia kobieto jest obiecywana podczas przyjęcia i tyle PIES obiecuje a tak naprawdę (usunięte przez administratora)może KOT tak samo nawet. Jak się jedzie w delegacje to nic niema żadnej dodatkowej kasy. Jak się upomnimy kotowi to przed delegacją KOT naobiecuje i potem cisza nagle nic nie pamięta i tylko problem do za długo jedziemy.Pozabierał ludziom pasty i kremy z szafek na STOMIL bo ludzie nie mieli i go olali bo pasty wróciły teraz niech on się sam tym myje.ZENADA JAK NA GOSCIA NA TAKIM STANOWISKU
fikumiku 2014-11-01 10:54:35
Fiku miku zwolnij się czym prędzej pracowniku,inne firmy wszystko dają i tylko na was czekają Pasek też,u niego jest wszystko,nie trzeba robić można się obić,cuda dają i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko mają.Czy jesteś w czymś dobry czy nie,nie jest źle .Można pić i się bić,wanna pełna wody dla urody,wszystko jest,dobra część.A
Pracownik 2014-11-01 18:18:41
Fiku miku ty nasz pracowniku co ty jadasz że tak rymem gadasz ? Czyżby pasta i tubka krema dawała takiego wena? Paulo przyjdź zobacz jak jest może Ci się spodoba Będziesz miała czas na konstruktywną pogawędkę ale z klientami.Wynagrodzenie i premia do ustalenia Szef czyli prezes jest OK natomiast dr.zarządzający to konpromitacja firmy i wciąga jeszcze córke prezesa w wędrówki po zakładzie i pokazuje swoją głupote a ona biedna łyka to i robi ro samo.
fikumiku 2014-11-01 20:45:42
Fikumiku,Fikumiku zwolnij się już pracowniku,
gallanonim 2014-11-01 22:48:00
Jedno zdanie w rymie brawo! I tyle... Haha kompromitacja (czy konpromitacja jak piszesz pracowniku doucz się) to jest ta strona i te kretyńskie komentarze... Wędrówki po zakładzie? Hoho ile kilometrów powierzchni tam macie na tym waszym rufusie? 100? 150? Rysy normalnie! Hoho! Wędrowanie! Hoho! To wy macie firmę podróżniczą?
Widać konstruktywność jak to koleżanka wyżej napisała i argumenty i anonimowe pomyje i dowody oj widać!
Kto to jest anonim? Nikt w dzisiejszym świecie. Nikt! Jak gadanie z duchem albo wróżby andrzejkowe... ooo a andrzejki już się zbliżają! Może by się tym zajął?
PS. Są w rufusie rekrutacje na przedstawicieli handlowych?
PS. 2. Wikipedia: Współcześnie, anonimowość internetowa wiąże się z poglądem niektórych internautów, że korzystając z zasobów sieciowych pozostają anonimowi. Zgodnie z tym przekonaniem, nie istnieje możliwość udowodnienia dokonania czynności online (np. wypowiedzi na forum dyskusyjnym, korzystania z nielegalnych treści) osobie, która tego rzeczywiście dokonała. W rzeczywistości, przy każdym połączeniu z serwerem zapisywany jest adres IP komputera i inne tego typu informacje jak m.in. nazwa i wersja przeglądarki internetowej, systemu operacyjnego a nawet poprzez zainstalowane fonty na komputerze[1]. Ponadto dostawca usług internetowych przechowuje wszystkie te informacje, o tym któremu użytkownikowi przydzielono konkretny adres IP (stały IP lub w danym momencie zmienny IP).
pracownik 2014-11-02 09:48:54

gallanonim skoro nie jesteś w temacie i pracownikiem i nie wiesz o co chodzi to nie zawracaj d...
robol 2014-11-02 10:08:25
Gallusanonimus twoje IP też mają i fikumiku i gajowego i byku itp..konstruktywnych opini. Po to jest to forum.Robolowi przystoi być niedouczonym ale niedouczony socjolog?Dobrze że jest internet to może coś doczytać na Wikipedi.
fikumiku 2014-11-02 18:16:01
Fiku miku zwolnij się już robolu i pracowniku,jnni czekają!i wszystko dają,czy się robi czy się leży,sie należy,
kermit 2014-11-24 13:36:46
spokojnie miejsc w rufusie póki co raczej nie brakuje , zwłaszcza , że firma poszukuje obecnie do pracy u siebie ludzi na stanowiska elektryka i wytaczarza . W sumie już trochę te oferty wiszą , ale chyba w dalszym ciągu można je uznać za aktualne. Także jeśli tak Wam spieszno to ruszajcie jeszcze dzisiaj
brawo 2015-01-04 09:36:22
Miejsc jest coraz więcej bo fachowcy uciekają z firmy ponieważ dyrekcja nie jest w stanie zatrzymać pracowników którzy mają dość niekompetencji i obiecanek dyrektorów.Atmosfera fatalna dzięki dyr.produkcji a zarządzający trzyma tą łajze dalej ale niedługo to zostaną oba na tej firmie i beda se rządzić!!!!
pracownik 2015-01-04 19:50:54
Szkoda naszych nerwów my piszemy a to nic nie daje skoro właściciel ma to w d....to czym się przejmować byle osiem lekcji zaliczyć.Wypłata jest śmieszna i narazie płacą,a pracowników muszą dręczyć bo nic innego nie potrafią
fikumiku 2015-01-04 23:38:34
Zwolnij się już brawo i pracowniku,gdzie indziej czekają,za darmo dają,nie trzeba nic robić, tylko tam chodzić.Inni właściciele firma się przejmują i nawet dla pracowników zupki osobiście gotują.A
1
on 2015-01-05 12:16:36
CO "Fikumiku"ruszyło tylko o zwolnieniu potrafisz pisać najlepiej już nic niepisz bo jesteś żałosny
fikumiku 2015-01-05 15:54:01
Niestety jak wy wszyscy,żal,żal,zal.
gość 2015-04-15 17:52:03
szukają konstruktora, polecacie firmę?
na jakie zarobi może liczyć konstruktor?
on 2015-04-16 16:15:05
Przyjmij się to zobaczysz a nie idziesz na łatwizne
tak 2015-04-16 17:26:55
człwoieku na tego typu forum nie dowiesz się niczego co by mogło Ci pomóc bo tutaj ludzie nie wypowiadają się na temat poważnych rzeczy.
on 2015-04-17 06:46:00
niepoważny to ty jesteś podlizuj się jeszcze bardziej bo słabo ci to wychodzi
poeta 2015-04-24 18:35:55
Pośmiewisko zrobili interwencje zamówili .
Nikogo nie złapali ciała dali.
Prokurent w asyście pilnował złodziei i pijaków oczywiście
Klient za to nie zapłaci tylko firma straci.
Wszystko zmierza do dobrych zmian.
Niedługo będzie pracował sam.
koniec 2015-04-24 19:23:22
Kiedyś gdy ptaszki jeszcze o kiciusiu (prokurencie) nie ćwierkały... Nie było biurowca, nie było hali gdzie obecnie znajduje się park maszyn. Ludzie pracujący tam przeszło dekadę, którzy znacznie przyczynili się do powstania tego co jest obecnie, są piętnowani. Traktowani jak nieroby, alkoholicy oraz złodzieje. Nawet kubka nie umyć można - bo klient za to nie zapłaci - tak mawiają. Na całe szczęście m. in. dyrektor produkcji jest człowiekiem na medal. Robi tyle ile, nikt na firmie nie jest w stanie ogarnąć. Taki z niego as. To dzięki niemu powstała hala parku maszyn, to on załatwia zlecenia i kontrakty dla firmy, to on pracuje w pocie czoła... Taaa.
Za interwencje i to przedstawienie klient nie zapłaci.Za traktowanie ludzi jak jeńców w obozie ani tyle.
NIC DOBREGO Z TEGO NIE BEDZIE!
MOBBING przez duże M. I tak dobrze, że ludzie którzy jeszcze tam tkwią "jeszcze" mają prawo oddychać...
Homo homini lupus :/
koniec 2015-04-25 11:18:14
Co by się znawcy językowi nie czepiali " Nawet kubka umyć nie można" POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA! A CO NAJWAŻNIEJSZE, NOWEGO LEPSZEGO PRACODAWCY!!! LUDZI TRZEBA SZANOWAĆ, A NIE PONIŻAĆ I TRAKTOWAĆ JAK ODPADY! THE END.
Stary, były klient 2015-04-25 22:03:25
Co to za interwencje tam mieliście? Widze ze firma skończyła sie z odejściem dyrektora Piotra. Pozdrawiam.
kaziu 2015-04-26 09:46:16
A co wy teraz tacy święci,jeszcze niedawno sam robiłem u was fuchy,przecież to wszyscy wiedzieli,Niejeden się chwalil,ze i flaszeczke wypije i fuche zrobi.i choć co wyniesie,to co teraz udajecie niewiniatka.
robol 2015-04-26 14:09:26
Kaziku to musiałeś dawno temu robić te fuchy przed panowaniem dyktatora. Teraz to nawet mysz się nie przeciśnie!!!
kaziu 2015-04-26 14:17:27
Wszyscy zawsze mówili,ze tak to tylko na rufusie,ze wszystko można,Patrzcie,Patrzcie to i tam się zmieniło,nie będzie gdzie w Debicy fuchy zrobić,ani na lewo co kupić.
facet 2015-04-27 15:54:20
Dziwne to wszystko, nikt przeciez na sile nikogo nie trzyma. Kto chce zawsze moze prace zmienic na inna i bedzie zadowolony. Marudzeniem niczego sie nie zmieni.
Maduzia Kinga 2015-04-28 20:00:44
Ja nie narzekam, od czasu do czasu ( usunięte przez administratora ) wszyscy są zadowoleni
sopel 2015-04-28 21:47:29
Od kiedy taka pracuje w rufusie?przecież tam same stare baby nie ma na kim oka zawiesić.
kaziu 2015-04-28 21:50:35
Ale fuchy już nie idzie zrobić,Hej!
on 2015-05-01 07:42:39
Zgadza się stare baby które rozómy poskradały niby wszystko wiedzą a tak naprawde to( usunięte przez administratora ) Fuchy można zrobić tylko niema czym tak doprowadził kot. Pozdrowienia dla Ryśka D więcej takich i zobaczymy jak długo jeszcze nafikają,bo ludzie mają dość (starzy) bo młodych jest garstka
kaziu 2015-05-01 12:55:04
Dajcie znać jak się przeniesiecie to tam będziemy przyjezdzac fuchy robi,może będzie jakiś niekumaty szef,to się da,
Pracownik 2015-05-01 19:14:06
DYRDYMAŁY PISZECIE BO FUCHY TO WSZĘDZIE ZROBI NIE TYLKO W RUFUSIE. ISTOTA SPRAWY JEST TAKA ŻE W RUFUSIE NAWET TYCH FUCH NIE BĘDZIE MIAŁ KTO ZROBIĆ BO FACHOWCY UCIEKAJĄ Z TEGO OBOZU NA POTĘGE. PRACOWNIK MA STAĆ JAK BYDŁO PRZY ŻŁOBIE Z PILNIKEM W RĘCE I MIOTŁĄ W DUPIE. ŻEBY CZASEM NIE USIADŁ.BRAWO !!!
PRACA CZYNI WOLNYM!!!
kaziu 2015-05-01 19:33:11
Dyrdymały piszecie,bo wszędzie trzeba zaiwaniac a fuchy nie wszędzie się da,mam obcykane w Debicy,.Całe szczęście,ze będziecie gdzie indziej,Mi wszystko jedno gdzie fuchy robię
Koza 2015-05-10 10:22:52
Ja Kinga Mduzia przepraszam firmę Rufus za umieszczanie pieru...ł na portalu Gowork ale zrozumcie choć nie jestem blondynką to jestem po AWF'e a tam tylko bieganie i skakanie...
1
obiektywny 2015-05-14 15:08:10
Czytając Państwa wpisy można odnieść wrażenie, że praca w Firmie Rufus nie jest łatwa, ale nie pod względem charakteru pracy, warunków pracy (tzn. że macie zimno, brudno), tylko najbardziej uciążliwa jest dla Państwa ....kontrola i wymagania osób zarządzających...? Jest to niezwykle zadziwiające, ponieważ praca w obecych czasach znacznie zmnieniała się od tego co było, powiedzmy te 10 lat temu jak pisze któryś z niezadowolonych pracowników. Wydaje mi się, że problem macie Państwo po obu stronach barykady. Są starsi pracownicy, którzy niestety przywykli do Starego system. Po drugiej stronie- młoda, nowa, wykształcona kadra w nowym systemie. Dla nich, cóż... liczy sie zysk firmy, bo koszty Pracodawcy prowadzenia Firmy i tak są wysokie. Jako niezalezny obserwator mogę powiedzieć tylko tyle, pracownicy niestety jeśli nie zmienia starych nawyków, to sami się pogrążą, kadra zarządzająca- delikatny ukłon w strone pracowników na pewno nie zaszkodzi, a może złagodzić atmosferę. A to że ludzie odejdą...to nie ma strachu, na rynku pracy jest sporo takich, którzy mimo wszystko pracy potrzebują i będą gotowi na poświęcenia. A tak na marginesie, czy po powrocie z pracy do domu nie wolicie mieć spokojnego, rodzinnego popołudnia, a nie roztrząsać problemy, których może nie być ? Polacy niestety w dalszym ciągu sa narodem narzekającym, szukającym dziury w całym. Życzę więcej optymizmu i zmiany postawy względem pracy obu stronom. W końcu jesteśmy w nowoczesnej Europie, a tak sie pracuje na Zachodzie :)
2
Bonku 2015-07-15 18:00:49
Można powiedzieć, że Polacy zrobili się bardziej wymagający niż przed '89. Część może nie pamiętać jakie wtedy były czasy i warunki pracy a teraz mają zdecydowanie lepsze i nadal narzekają. Po części jestem w stanie to zrozumieć, bo każdy gdzieś przekracza granicę, ale i tak jest zdecydowanie lepiej niż było kiedyś.
Bonku 2015-07-15 18:05:28
Można powiedzieć, że Polacy zrobili się bardziej wymagający niż przed '89. Część może nie pamiętać jakie wtedy były czasy i warunki pracy a teraz mają zdecydowanie lepsze i nadal narzekają. Po części jestem w stanie to zrozumieć, bo każdy gdzieś przekracza granicę, ale i tak jest zdecydowanie lepiej niż było kiedyś.
BYŁY 2015-09-08 20:11:02
Ta firma to jakiś horror z niewinnych ludzi robią złodziei jak długo to jeszcze będzie trwało ludzie ogarnijcie się. I co dalej z tym lambadą ten człowiek śmieje się w twarz tym co są nad nim .Chodzi i się chwali ze jest nietykalny zielonego pojęcia niema o niczym i zajmuje takie stanowisko a ma się za strasznego inteligenta
1
Emil 2015-09-08 23:14:38
Ze wszystkich komentarzy dotyczących tej firmy, najbardziej zastanowiła mnie wypowiedź @BYŁY. Piszesz, że firma robi z niewinnych ludzi złodziei.. może mógłbyś rozwinąć swoją myśl i przybliżyć, co dokładnie chciałeś opisać. Chodzi o to, że firma posądza o coś pracowników, czy źle to interpretuje, daj znać
1
Bolek 2015-09-09 20:26:45
Odwalcie się,spadajcie, zajmijcie się sobą "Były".jak jesteś były to co pchasz nos w nieswoje sprawy,pulnuj się tam gdzie jesteś bo i tam Cię niedługo może nie być.Mafia czuwa.
pani lila 2015-10-09 12:50:46
nie wiem jak się odnieść do waszych negatywnych komnentarzy bo dopiero będe chciała zdobyć zatrudnienie w tej firmie, a konkretnie w cięciu strumieniem wody. wiem że taka działalność podobno się w Polsce fajnie rozkręca i takich fachowców potrzeba. natomiast ciekawe na ile wyceniają takiego fachowca w tej fiurmie, napiszcie proszę
WJS 2015-10-12 19:38:16
LILIANO droga nie idż ta drogą.potrzeba nam FACHOWCA ale DYREKTORA a cięcie strumieniem wody to my mamy opanowane i nowicjuszy nam nie potrzeba a jak jesteś ciekawa ile wyceniają takiego fachowca to się zgłoś i się dowiesz!!!
minerw 2015-11-10 03:03:57
@WJS - nie do końca rozumiem, przecież zatrudnienie w takim zakładzie na prawdę musi być renomą. W końcu zarobki są u nich na tyle wystarczające, że można utrzymać siebie i rodzinę. Może wiesz czy pozmieniały się u nich warunki pracy? Nie słyszałem o żadnych ofertach pracy na fachowców, a szkoda. Pozdrawiam
Sara 2016-04-14 16:11:37
Nie rozumiem tych uszczypliwych i obraźliwych komentarzy. W pracy szuka się zatrudnienia i przede wszystkim pracuje, a nie szuka dziury w całym i czepia się innych.
1
pracownik 2016-04-26 20:10:17
"sara" rozpłacz się i idż d... liż
wienio 2016-05-16 20:41:18
pracownik' parcujesz może na produkcji? Nie m nikogo znajomwgo by zapytac o zatrudnienie u nich, szukaja kogoś?
1
Zostaw swoją opinię o Z.M.RUFUS.sp.zoo - Dębica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.M.RUFUS.sp.zoo