brak logo

Z.M.RUFUS.sp.zoo

Dębica

Opinie o Z.M.RUFUS.sp.zoo

JUH 2014-10-11 10:14:49
Zabolało!!! człowieku ty masz jaką obsesje na punkcie Rycha i zakładania firmy załóż sobie sam firme!!!jak tak cię to kręci. Sam robisz przekrętasy a piszesz że podobno i na czarno !!! Zanim coś napiszesz to się głęboko zastanów bo to ma być OPINIA a niewylewanie pomyjów !!!
obiektywny 2014-10-12 09:31:31
Rychu już nie pracuje w firmie 2 lata dejcie chłopu spokój!!!Jak było żle na firmie to było rychu ratuj!!!
JUH2 2014-10-13 22:47:29
JUH a skąd wiesz o którym Rychu mowa? Haha bo ty doskonale wiesz kto przekręty robił! Haha! Zabolało?!!!
Rysiu to jednak TY?! A nie, pewnie cała rodzina długich! Ale cyrk! Naprawdę cyrk! Jak ktos mial dzieki tobie Rysiu P. (żeby nie było pomyłek o którego chodzi!) robote to musial byc twoim przydupasem a słuchac takiego chama pijaka i babiarza (zona wie o skokach w bok? Czy to ona ci te laurki pisze z waszej willi na pustyni?) to hanba i wstyd. Ile nas wyzywales i nieszanowales? Ile sie od ciebie nasluchalismy? Ile wyzwisk lecialo? Nooo dzień dobry wszystkim ch...! Inzynier nie inzynier, czy kierownik, na maszynie pracownik, ktokolwiek to dla ciebie byl smiec. O taki to cyrk byl! Rychu ratuj?! Toż to dopiero kabaret haha! No chyba że koledzy spod płota tak wołają jak kasy na flachę zabraknie? Wielki dyrektor prostak ze wsi od maszyny odciagniety ledwo po placonych i przepitych studiach na jakims kolejnym zadupiu. Nie wiem jak szefostwo mogło być takie naiwne. A my tez sie tak dawalismy jak durnie (bije się w pierś!)! Zebys ty siedziec nie poszedl za sianie oszczerstw na innych, handlowanie tajemnicami, przekręty i za wiele innych! Bozia nie rychliwa, ale sprawiedliwa! Stado wyglodniałych psów już czeka na swoją zwierzynę za te lata upokorzeń... Zreszta! nie tylko jedna taka zwierzyna tu była... nie jeden bohater oszust tego cyrku był!
eee 2014-10-14 14:32:28
Eeeee tam hyba źle nie jest bo jezdi przez rufusa do tam obok do mariuszuf to chyba coś rasem kombinujom
uczciwy 2014-10-14 19:49:16
Oj naiwni, naiwni! Poczytajcie co portal GoWork.pl pisze o sobie samym:
3. Czy Opinie o pracodawcach są w 100% miarodajne?
Niestety nie. Anonimowość wypowiadających się użytkowników ma pewną cenę, płaconą w wiarygodności. W związku z czym musisz zawsze pamiętać, żeby do umieszczonych na naszym forum opinii podchodzić z odpowiednią dozą ostrożności i zdrowego rozsądku. Zważ na to, że ludzie zwolnieni z pracy mogą mieć skłonności do przesady czy nawet konfabulacji, w związku z czym nigdy nie traktuj informacji – zwłaszcza negatywnych – znalezionych na naszym forum jako stuprocentowo potwierdzonej. W ramach możliwości czy chęci dopytuj i proś o dodatkowe dane, ale miej na uwadze fakt, że GoWork.pl nie ma możliwości weryfikacji zgromadzonych informacji, a forum Opinie o pracodawcach ma jedynie charakter zbioru prywatnych opinii.

Więcej tutaj: http://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy

Wiarygodne i miarodajne? Jak widać! Charakter zbioru prywatnych opinii. Tak samo jak wszystkie Rychy, Zdzichy, czy inne osobniki. Chcesz zobaczyć jak tam jest? To idź i się zatrudnij. Nie wiesz, że da się sprawdzić tylko to co robisz praktycznie, a nie tylko w teorii i zza monitora? Trzeba się ruszyć! Wiesz jakie to ciężkie być kierowcą tira, a nigdy nawet nie siedziałeś za kierownicą takiego pojazdu? Nie chcesz już tam być, praca jest zła? Szukaj gdzie indziej, załóż coś swojego, wybierz bezrobocie, wyjedź zagranicę albo pracuj na czarno. Ej, w tym kraju już od dawna mamy demokrację! Zapomniałeś? A tu wszędzie tylko sami anonimowi teoretycy, typowi polscy narzekacze z wiadrami pomyj wylewanymi na prawo i lewo, niepodpartymi żadnymi argumentami, faktami, dowodami, nie mający odwagi podjąć decyzji co ze sobą zrobić...
1
dzik 2014-10-14 20:02:41
To jak już zapolujesz to uważaj żebyś nie ustrzelił jakiego kota albo psa bo kto będzie tą psychoze na zakładzie kontynuował.W ramach oszczędności dzisiaj zanbieramy paste i krem jutro papier do dupy następnie ubrania potem buty. PARANOJA
Gajowy 2014-10-17 10:05:56
Dziku kukurydza była dobra ???
Dzik 2014-10-25 10:07:11
Gajowy-Rumcajs pasta bya dobra?
Dzik 2014-10-25 23:30:47
Kto to jest ???? leży pod drzewem i chrapie. -Gajowy po wypłacie
pracownik 2014-11-01 09:00:24
jaka premia kobieto jest obiecywana podczas przyjęcia i tyle PIES obiecuje a tak naprawdę (usunięte przez administratora)może KOT tak samo nawet. Jak się jedzie w delegacje to nic niema żadnej dodatkowej kasy. Jak się upomnimy kotowi to przed delegacją KOT naobiecuje i potem cisza nagle nic nie pamięta i tylko problem do za długo jedziemy.Pozabierał ludziom pasty i kremy z szafek na STOMIL bo ludzie nie mieli i go olali bo pasty wróciły teraz niech on się sam tym myje.ZENADA JAK NA GOSCIA NA TAKIM STANOWISKU
fikumiku 2014-11-01 10:54:35
Fiku miku zwolnij się czym prędzej pracowniku,inne firmy wszystko dają i tylko na was czekają Pasek też,u niego jest wszystko,nie trzeba robić można się obić,cuda dają i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko mają.Czy jesteś w czymś dobry czy nie,nie jest źle .Można pić i się bić,wanna pełna wody dla urody,wszystko jest,dobra część.A
Pracownik 2014-11-01 18:18:41
Fiku miku ty nasz pracowniku co ty jadasz że tak rymem gadasz ? Czyżby pasta i tubka krema dawała takiego wena? Paulo przyjdź zobacz jak jest może Ci się spodoba Będziesz miała czas na konstruktywną pogawędkę ale z klientami.Wynagrodzenie i premia do ustalenia Szef czyli prezes jest OK natomiast dr.zarządzający to konpromitacja firmy i wciąga jeszcze córke prezesa w wędrówki po zakładzie i pokazuje swoją głupote a ona biedna łyka to i robi ro samo.
fikumiku 2014-11-01 20:45:42
Fikumiku,Fikumiku zwolnij się już pracowniku,
gallanonim 2014-11-01 22:48:00
Jedno zdanie w rymie brawo! I tyle... Haha kompromitacja (czy konpromitacja jak piszesz pracowniku doucz się) to jest ta strona i te kretyńskie komentarze... Wędrówki po zakładzie? Hoho ile kilometrów powierzchni tam macie na tym waszym rufusie? 100? 150? Rysy normalnie! Hoho! Wędrowanie! Hoho! To wy macie firmę podróżniczą?
Widać konstruktywność jak to koleżanka wyżej napisała i argumenty i anonimowe pomyje i dowody oj widać!
Kto to jest anonim? Nikt w dzisiejszym świecie. Nikt! Jak gadanie z duchem albo wróżby andrzejkowe... ooo a andrzejki już się zbliżają! Może by się tym zajął?
PS. Są w rufusie rekrutacje na przedstawicieli handlowych?
PS. 2. Wikipedia: Współcześnie, anonimowość internetowa wiąże się z poglądem niektórych internautów, że korzystając z zasobów sieciowych pozostają anonimowi. Zgodnie z tym przekonaniem, nie istnieje możliwość udowodnienia dokonania czynności online (np. wypowiedzi na forum dyskusyjnym, korzystania z nielegalnych treści) osobie, która tego rzeczywiście dokonała. W rzeczywistości, przy każdym połączeniu z serwerem zapisywany jest adres IP komputera i inne tego typu informacje jak m.in. nazwa i wersja przeglądarki internetowej, systemu operacyjnego a nawet poprzez zainstalowane fonty na komputerze[1]. Ponadto dostawca usług internetowych przechowuje wszystkie te informacje, o tym któremu użytkownikowi przydzielono konkretny adres IP (stały IP lub w danym momencie zmienny IP).
pracownik 2014-11-02 09:48:54

gallanonim skoro nie jesteś w temacie i pracownikiem i nie wiesz o co chodzi to nie zawracaj d...
robol 2014-11-02 10:08:25
Gallusanonimus twoje IP też mają i fikumiku i gajowego i byku itp..konstruktywnych opini. Po to jest to forum.Robolowi przystoi być niedouczonym ale niedouczony socjolog?Dobrze że jest internet to może coś doczytać na Wikipedi.
fikumiku 2014-11-02 18:16:01
Fiku miku zwolnij się już robolu i pracowniku,jnni czekają!i wszystko dają,czy się robi czy się leży,sie należy,
brawo 2015-01-04 09:36:22
Miejsc jest coraz więcej bo fachowcy uciekają z firmy ponieważ dyrekcja nie jest w stanie zatrzymać pracowników którzy mają dość niekompetencji i obiecanek dyrektorów.Atmosfera fatalna dzięki dyr.produkcji a zarządzający trzyma tą łajze dalej ale niedługo to zostaną oba na tej firmie i beda se rządzić!!!!
pracownik 2015-01-04 19:50:54
Szkoda naszych nerwów my piszemy a to nic nie daje skoro właściciel ma to w d....to czym się przejmować byle osiem lekcji zaliczyć.Wypłata jest śmieszna i narazie płacą,a pracowników muszą dręczyć bo nic innego nie potrafią
fikumiku 2015-01-04 23:38:34
Zwolnij się już brawo i pracowniku,gdzie indziej czekają,za darmo dają,nie trzeba nic robić, tylko tam chodzić.Inni właściciele firma się przejmują i nawet dla pracowników zupki osobiście gotują.A
1
on 2015-01-05 12:16:36
CO "Fikumiku"ruszyło tylko o zwolnieniu potrafisz pisać najlepiej już nic niepisz bo jesteś żałosny
fikumiku 2015-01-05 15:54:01
Niestety jak wy wszyscy,żal,żal,zal.
gość 2015-04-15 17:52:03
szukają konstruktora, polecacie firmę?
na jakie zarobi może liczyć konstruktor?
on 2015-04-16 16:15:05
Przyjmij się to zobaczysz a nie idziesz na łatwizne
tak 2015-04-16 17:26:55
człwoieku na tego typu forum nie dowiesz się niczego co by mogło Ci pomóc bo tutaj ludzie nie wypowiadają się na temat poważnych rzeczy.
on 2015-04-17 06:46:00
niepoważny to ty jesteś podlizuj się jeszcze bardziej bo słabo ci to wychodzi
poeta 2015-04-24 18:35:55
Pośmiewisko zrobili interwencje zamówili .
Nikogo nie złapali ciała dali.
Prokurent w asyście pilnował złodziei i pijaków oczywiście
Klient za to nie zapłaci tylko firma straci.
Wszystko zmierza do dobrych zmian.
Niedługo będzie pracował sam.
koniec 2015-04-24 19:23:22
Kiedyś gdy ptaszki jeszcze o kiciusiu (prokurencie) nie ćwierkały... Nie było biurowca, nie było hali gdzie obecnie znajduje się park maszyn. Ludzie pracujący tam przeszło dekadę, którzy znacznie przyczynili się do powstania tego co jest obecnie, są piętnowani. Traktowani jak nieroby, alkoholicy oraz złodzieje. Nawet kubka nie umyć można - bo klient za to nie zapłaci - tak mawiają. Na całe szczęście m. in. dyrektor produkcji jest człowiekiem na medal. Robi tyle ile, nikt na firmie nie jest w stanie ogarnąć. Taki z niego as. To dzięki niemu powstała hala parku maszyn, to on załatwia zlecenia i kontrakty dla firmy, to on pracuje w pocie czoła... Taaa.
Za interwencje i to przedstawienie klient nie zapłaci.Za traktowanie ludzi jak jeńców w obozie ani tyle.
NIC DOBREGO Z TEGO NIE BEDZIE!
MOBBING przez duże M. I tak dobrze, że ludzie którzy jeszcze tam tkwią "jeszcze" mają prawo oddychać...
Homo homini lupus :/
koniec 2015-04-25 11:18:14
Co by się znawcy językowi nie czepiali " Nawet kubka umyć nie można" POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA! A CO NAJWAŻNIEJSZE, NOWEGO LEPSZEGO PRACODAWCY!!! LUDZI TRZEBA SZANOWAĆ, A NIE PONIŻAĆ I TRAKTOWAĆ JAK ODPADY! THE END.
Stary, były klient 2015-04-25 22:03:25
Co to za interwencje tam mieliście? Widze ze firma skończyła sie z odejściem dyrektora Piotra. Pozdrawiam.
kaziu 2015-04-26 09:46:16
A co wy teraz tacy święci,jeszcze niedawno sam robiłem u was fuchy,przecież to wszyscy wiedzieli,Niejeden się chwalil,ze i flaszeczke wypije i fuche zrobi.i choć co wyniesie,to co teraz udajecie niewiniatka.
robol 2015-04-26 14:09:26
Kaziku to musiałeś dawno temu robić te fuchy przed panowaniem dyktatora. Teraz to nawet mysz się nie przeciśnie!!!
kaziu 2015-04-26 14:17:27
Wszyscy zawsze mówili,ze tak to tylko na rufusie,ze wszystko można,Patrzcie,Patrzcie to i tam się zmieniło,nie będzie gdzie w Debicy fuchy zrobić,ani na lewo co kupić.
facet 2015-04-27 15:54:20
Dziwne to wszystko, nikt przeciez na sile nikogo nie trzyma. Kto chce zawsze moze prace zmienic na inna i bedzie zadowolony. Marudzeniem niczego sie nie zmieni.
Maduzia Kinga 2015-04-28 20:00:44
Ja nie narzekam, od czasu do czasu ( usunięte przez administratora ) wszyscy są zadowoleni
sopel 2015-04-28 21:47:29
Od kiedy taka pracuje w rufusie?przecież tam same stare baby nie ma na kim oka zawiesić.
kaziu 2015-04-28 21:50:35
Ale fuchy już nie idzie zrobić,Hej!
on 2015-05-01 07:42:39
Zgadza się stare baby które rozómy poskradały niby wszystko wiedzą a tak naprawde to( usunięte przez administratora ) Fuchy można zrobić tylko niema czym tak doprowadził kot. Pozdrowienia dla Ryśka D więcej takich i zobaczymy jak długo jeszcze nafikają,bo ludzie mają dość (starzy) bo młodych jest garstka
kaziu 2015-05-01 12:55:04
Dajcie znać jak się przeniesiecie to tam będziemy przyjezdzac fuchy robi,może będzie jakiś niekumaty szef,to się da,
Pracownik 2015-05-01 19:14:06
DYRDYMAŁY PISZECIE BO FUCHY TO WSZĘDZIE ZROBI NIE TYLKO W RUFUSIE. ISTOTA SPRAWY JEST TAKA ŻE W RUFUSIE NAWET TYCH FUCH NIE BĘDZIE MIAŁ KTO ZROBIĆ BO FACHOWCY UCIEKAJĄ Z TEGO OBOZU NA POTĘGE. PRACOWNIK MA STAĆ JAK BYDŁO PRZY ŻŁOBIE Z PILNIKEM W RĘCE I MIOTŁĄ W DUPIE. ŻEBY CZASEM NIE USIADŁ.BRAWO !!!
PRACA CZYNI WOLNYM!!!
kaziu 2015-05-01 19:33:11
Dyrdymały piszecie,bo wszędzie trzeba zaiwaniac a fuchy nie wszędzie się da,mam obcykane w Debicy,.Całe szczęście,ze będziecie gdzie indziej,Mi wszystko jedno gdzie fuchy robię
Koza 2015-05-10 10:22:52
Ja Kinga Mduzia przepraszam firmę Rufus za umieszczanie pieru...ł na portalu Gowork ale zrozumcie choć nie jestem blondynką to jestem po AWF'e a tam tylko bieganie i skakanie...
1
obiektywny 2015-05-14 15:08:10
Czytając Państwa wpisy można odnieść wrażenie, że praca w Firmie Rufus nie jest łatwa, ale nie pod względem charakteru pracy, warunków pracy (tzn. że macie zimno, brudno), tylko najbardziej uciążliwa jest dla Państwa ....kontrola i wymagania osób zarządzających...? Jest to niezwykle zadziwiające, ponieważ praca w obecych czasach znacznie zmnieniała się od tego co było, powiedzmy te 10 lat temu jak pisze któryś z niezadowolonych pracowników. Wydaje mi się, że problem macie Państwo po obu stronach barykady. Są starsi pracownicy, którzy niestety przywykli do Starego system. Po drugiej stronie- młoda, nowa, wykształcona kadra w nowym systemie. Dla nich, cóż... liczy sie zysk firmy, bo koszty Pracodawcy prowadzenia Firmy i tak są wysokie. Jako niezalezny obserwator mogę powiedzieć tylko tyle, pracownicy niestety jeśli nie zmienia starych nawyków, to sami się pogrążą, kadra zarządzająca- delikatny ukłon w strone pracowników na pewno nie zaszkodzi, a może złagodzić atmosferę. A to że ludzie odejdą...to nie ma strachu, na rynku pracy jest sporo takich, którzy mimo wszystko pracy potrzebują i będą gotowi na poświęcenia. A tak na marginesie, czy po powrocie z pracy do domu nie wolicie mieć spokojnego, rodzinnego popołudnia, a nie roztrząsać problemy, których może nie być ? Polacy niestety w dalszym ciągu sa narodem narzekającym, szukającym dziury w całym. Życzę więcej optymizmu i zmiany postawy względem pracy obu stronom. W końcu jesteśmy w nowoczesnej Europie, a tak sie pracuje na Zachodzie :)
3
BYŁY 2015-09-08 20:11:02
Ta firma to jakiś horror z niewinnych ludzi robią złodziei jak długo to jeszcze będzie trwało ludzie ogarnijcie się. I co dalej z tym lambadą ten człowiek śmieje się w twarz tym co są nad nim .Chodzi i się chwali ze jest nietykalny zielonego pojęcia niema o niczym i zajmuje takie stanowisko a ma się za strasznego inteligenta
2
Bolek 2015-09-09 20:26:45
Odwalcie się,spadajcie, zajmijcie się sobą "Były".jak jesteś były to co pchasz nos w nieswoje sprawy,pulnuj się tam gdzie jesteś bo i tam Cię niedługo może nie być.Mafia czuwa.
WJS 2015-10-12 19:38:16
LILIANO droga nie idż ta drogą.potrzeba nam FACHOWCA ale DYREKTORA a cięcie strumieniem wody to my mamy opanowane i nowicjuszy nam nie potrzeba a jak jesteś ciekawa ile wyceniają takiego fachowca to się zgłoś i się dowiesz!!!
pracownik 2016-04-26 20:10:17
"sara" rozpłacz się i idż d... liż
Zły 2016-10-09 08:27:35
Szukają....
1
asx 2016-10-09 22:14:57
Pewnie, że w zależności od stanowiska można liczyć na odpowiednie zarobki, które są adekwatne do powierzanych zadań. Zastanawiam się jednak czy wypłata jest u nich terminowa, wiecie?
Mat 2016-11-23 23:23:45
Panowie zatrudnieni w Rufusie byli jak i obecni, mam tylko 2 szybkie pytańka:
1) Jakie są zarobki???
2) Pare słów na temat Pana (usunięte przez administratora)???
Zostaw swoją opinię o Z.M.RUFUS.sp.zoo - Dębica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.M.RUFUS.sp.zoo