Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Z.M.RUFUS.sp.zoo

Pracowałeś w firmie Z.M.RUFUS.sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Byku - 2014-07-07 19:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PS. Szanowny "rzeczowy obiektywny i bezstronny" goworku przestań usuwać wpisy bo są zgodne z regulaminem!!! Jak wam nie pasuje to sobie regulamin zmieńcie!!!
zdjecie uzytkownika
Bonku - 2014-07-08 10:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nieuczciwość pracowników radzi się w ten właśnie sposób - pozbywając się ich. Jeżeli komuś to udowodnili to może się cieszyć, że sprawy sądowej nie ma założonej.
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-07-30 21:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pan Dyrektor chcąc zaimponować Prezesowi, jaki jest oszczędny zabrał pracownikom koszule robocze kazał spawaczom spawać w koszulkach z krótkim rękawem. Teraz spawacze prawdopodobnie kupują ubrania w lumpeksach bo każdy chodzi ubrany inaczej.
zdjecie uzytkownika
001 - 2014-08-02 15:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
spawaczom wzioł marne koszule które kupują za grosze teraz jemu czeba wziąść fotel z biura i niech siedzi na podłodze bo jego fotel wiecej kosztuje nisz koszula
zdjecie uzytkownika
on - 2014-08-04 16:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zabierają śmieszne koszule są żałośni.Szukają tylko oszczędności na pracownikach którzy zap.........na pensje,za najniższą krajową,a wymagania kosmiczne.Na przykład taki pies potrafi tylko robić 5S za które klient nie zapłaci poco on jest potrzebny jak jest A.C. W tym kierunku poszukajcie oszczędności.Niedługo będzie więcej kierowników jak pracowników ale nic nato nie poradzimy. TRZYMAJCIE SIĘ
zdjecie uzytkownika
szyn - 2014-08-10 21:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo tak ojca Pio ojca Pio! co za dobre wynagradzał za złe wynagradzał na kradzieże oko pszymykał a przemenczać się nie czeba było!
zdjecie uzytkownika
szyn - 2014-08-10 21:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo tak ojca Pio ojca Pio! co za dobre wynagradzał za złe wynagradzał na kradzieże oko pszymykał a przemenczać się nie czeba było! a tera jest pies co robi 5s i można tyle co KOT napłakał!!!
zdjecie uzytkownika
HotDog - 2014-08-27 12:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tej firmie pare miesięcy temu i dalej jest i bedzie jak jest. Mnie np. uwalil Piesek takim sposobem ze narobil mi zdjec ze niby nie bylo mnie przy maszynie ( zdjecia robil w trakcie przerwy zapewne). Kotek mial dla mnie umowe no ale niestety bojące sie majstry nic mi nie powedzialy i dowiedzialem sie o tym dopiero za brama. Zycie:) Teraz pracuje w sumie w normalnej firmie i nikt nikogo nie gnoji i zarabiam drugie tyle i jest naprawde w porzadku.
PS. Spotkalem swego czasu Psa na rynku i chyba mnie widzial bo wygladal jak by sie zesral :D
Pozdro dla szlifierzy :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-05 17:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leniwiec byłeś nierobem a na maszynie to ty nie pracowałeś tylko na niej spałeś a tatuś operował .
zdjecie uzytkownika
byłemwidzialem - 2014-09-05 21:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rak lub jak kto woli inne zwierze na trzy litery wykończy tą firmę od środka. Szkoda bo szef rowny gosc a teraz niszczą jego dorobek. Konkurencja ma ucieche bo sami sie wykonczajo od środka. Pracowałem tam 7 lat, nigdy nic nie wynioslem a przyszed wielki pan dyrektor i potraktował mnie jak nieroba i złodzieja. Dla przyszłych pracowników. Pamiętajcie w tej firmie teraz, pracownik to zło konieczne. Złodziej i pijak, zaraz po przejściu przez brame!
zdjecie uzytkownika
ky - 2014-09-06 21:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To idźcie do konkurencji.
zdjecie uzytkownika
sorry - 2014-09-06 22:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasze chłopy robio na czarno u Barnasiow w Zyrakowie u Madeja po godzinach,u Paska,u Plokownika.Chopy idzcie wszystkie,tam zajebiscie płacą,po huj wam ubezpieczenie, szef sprzedo firme i tak będzie żył jak król, idŹcie zapierdalac na tych przekretasow,czekają na was,.Kto jest fachowiec i tak robotę znajdzie,tam są na pewno inne dyrektory,wolno pić i wynosoc co się chce,podobno wynoszo wszystko i sprzefajo na lewo.Cało debica o tym mówi,W rufusie się nie da to trzeba gdzie indzi,taki świat,To są dobre chłopy,na pewno was zatrudnio,dadzą 20 na godzinę,na co wyczekacie?chopy zwalniać się,a nie we własne gniazdo srac
zdjecie uzytkownika
korpo.n - 2014-09-06 23:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chce się tu wtrącać,Ale wiem,że gość miał możliwość sprzedać firmę za grubą kasę kilka razy,al szkoda mu było ludzi,Mógł zwolnić,bo były cZASY,ze firma niw zarabiala,ale ciągle mu szkoda ludzi,.Jestem z firmy, która chciała ich kupic,teraz pracuje gdzie indzej,Ale coś tu jest nie tak,Ale sorry Winnetu,wiem,że jest sporo chętnych,ale gościowi szkoda ludzi,Ale może gość zmadrzeje w końcu,ma co sprzedać,a firm dobrze płacących super pewnie w Debicy pełno.
zdjecie uzytkownika
fifo - 2014-09-06 23:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolony,przerobilem 4 firmy wszędzie to samo,a tu przynajmniej umowa i kasa na czas.PrzychodCie, bo wszystko ok.,kto nie kradnie,nie pije to nie jest zwolniony,wręcz cholubiony,że są jeszcze tacy pracownicy.wezownik się zwolnił,bo mu przenieśli maszynę,gdzie był na widoku,i fuch nie dał rady robić,a innox głupi i tego nie widzi,
zdjecie uzytkownika
janusz - 2014-09-07 20:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Korpo.n skoro nie sprzedał bo szkoda mi ludzi to dlaczego pozwala na takie akcje jak ta z woda czy koszulami? Tak naprawde to nikt nie wie co się dzieje w firmie, bo szefa prawie nie ma a rzadzi wiadomo kto. A z tego co chłopy mowia to nikogo na wynoszeniu nie zlapali. A z tego co widac po komentarzach to po każdym krytycznym jest dwa chwalące, że też dyrektorstwu się chce odpisywać.skoro to nie prawda to czemu taką sraczke mają?
zdjecie uzytkownika
HotDog - 2014-09-07 20:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację,po co się tu wyzalac,jak można gdzie indziej pracować,jest firm ( usunięte przez administratora ) trochę.
zdjecie uzytkownika
Bonku - 2014-09-07 20:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inne firmy tylko czekają,dają wszystko koszule, wodę,zajebiste pensje,wczasy pod gruszą,na co tu czekać?
zdjecie uzytkownika
korpo.n - 2014-09-08 17:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem,czy wiesz,że sprzedaż firmy wiąże się ze zwolnieniem przynajmniej połowy załogi.Być może ogladalbys już niebo nad Debica z zielonej trawki,
zdjecie uzytkownika
janusz - 2014-09-09 20:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wiem, pasożytów zza biurek z góry i pozorantow z zielonej budki. Wyszło by to firmie na dobre. Nowy właściciel miałby oczy i wiedział kto tak na prawdę firmie szkodzi a kto robi robote a nie udaje, że się zna na tym co robi. Ja juz tam nie pracuje, a pisze tu, bo szkoda mi firmy w której spędziłem kilkanaście lat. I tu nie chodzi o koszule tylko szacunek do drógiego człowieka. Tam tylko był sąd i kara i awantura z byle pierdoły. Powiem tylko tyle, donosiciele nie mają tam źle. Tyle ja. Trzymcie się.
zdjecie uzytkownika
sorry - 2014-09-09 21:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To se chłopie otwórz swoją i swoich ludzi pilnuj,i przestań się ( usunięte przez administratora )gdzie indziej,a jak nie to kup Ty, i będziesz. Patrzył kto co robi.
zdjecie uzytkownika
byku - 2014-09-09 21:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam nie pracujesz to co Cię tam obchodzi co tam się dzieje?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-10 10:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trafiłeś w w dobry punkt bo sorry i byku się zdenerwował. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-10 14:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PS. to są buraki
zdjecie uzytkownika
tyuji - 2014-09-10 15:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
janusz, czy twe imię nie ryszard? bo sąd był tylko jeden z paskiem. zwanym powszechnie długim co kradł na potęgę wynosil firmy tajemnice i wyzywał od (usunięte przez administratora)kogo popadnie i ludzi na produkcji miał za śmieci. zresztą kogo on nie miał za śmiecia wielkie panisko. no chyba ze z nim się ustawiali i też kradli. zresztą nie tylko w rufusie ale tak jak i ten jego mireczek zięciunio na TC. mireczek dalej w rufusie i w tc i paskowy dobrze się pooustawiali. janusz to może ty nie z tej firmy skoro pamięc zawodzi? a może imię z ryszard na janusz zmieniłeś? albo pociotek jakiś długiego jesteś? a może mireczek? albo nasz piotruś syn długiego kochany popierdółka? albo dziura w pamięci po naszym długim dyrektorze? a moze kradłeś razem z paskiem to ci dobrze było?
zdjecie uzytkownika
Karmi - 2014-09-22 09:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie wiem czy znowu tak wszystkie firmy oferują nie wiadomo jakie warunki. Oczywiście zakłady galwanizacyjne są stosunkowo rzadkością, ale nie jest prawdą, że zatrudnienie się jest niemożliwe. Warunki powinny oferować dobre warunki - całkiem konkurencyjne, ale skoro mówicie, że konkurencja odjeżdża o kilometr to dziw bierze, że specjaliści jeszcze tam siedzą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.M.RUFUS.sp.zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x