Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Z.M.RUFUS.sp.zoo

Pracowałeś w firmie Z.M.RUFUS.sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fikumiku - 2014-11-01 10:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fiku miku zwolnij się czym prędzej pracowniku,inne firmy wszystko dają i tylko na was czekają Pasek też,u niego jest wszystko,nie trzeba robić można się obić,cuda dają i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko mają.Czy jesteś w czymś dobry czy nie,nie jest źle .Można pić i się bić,wanna pełna wody dla urody,wszystko jest,dobra część.A
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-11-01 18:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fiku miku ty nasz pracowniku co ty jadasz że tak rymem gadasz ? Czyżby pasta i tubka krema dawała takiego wena? Paulo przyjdź zobacz jak jest może Ci się spodoba Będziesz miała czas na konstruktywną pogawędkę ale z klientami.Wynagrodzenie i premia do ustalenia Szef czyli prezes jest OK natomiast dr.zarządzający to konpromitacja firmy i wciąga jeszcze córke prezesa w wędrówki po zakładzie i pokazuje swoją głupote a ona biedna łyka to i robi ro samo.
zdjecie uzytkownika
fikumiku - 2014-11-01 20:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fikumiku,Fikumiku zwolnij się już pracowniku,
zdjecie uzytkownika
gallanonim - 2014-11-01 22:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno zdanie w rymie brawo! I tyle... Haha kompromitacja (czy konpromitacja jak piszesz pracowniku doucz się) to jest ta strona i te kretyńskie komentarze... Wędrówki po zakładzie? Hoho ile kilometrów powierzchni tam macie na tym waszym rufusie? 100? 150? Rysy normalnie! Hoho! Wędrowanie! Hoho! To wy macie firmę podróżniczą?
Widać konstruktywność jak to koleżanka wyżej napisała i argumenty i anonimowe pomyje i dowody oj widać!
Kto to jest anonim? Nikt w dzisiejszym świecie. Nikt! Jak gadanie z duchem albo wróżby andrzejkowe... ooo a andrzejki już się zbliżają! Może by się tym zajął?
PS. Są w rufusie rekrutacje na przedstawicieli handlowych?
PS. 2. Wikipedia: Współcześnie, anonimowość internetowa wiąże się z poglądem niektórych internautów, że korzystając z zasobów sieciowych pozostają anonimowi. Zgodnie z tym przekonaniem, nie istnieje możliwość udowodnienia dokonania czynności online (np. wypowiedzi na forum dyskusyjnym, korzystania z nielegalnych treści) osobie, która tego rzeczywiście dokonała. W rzeczywistości, przy każdym połączeniu z serwerem zapisywany jest adres IP komputera i inne tego typu informacje jak m.in. nazwa i wersja przeglądarki internetowej, systemu operacyjnego a nawet poprzez zainstalowane fonty na komputerze[1]. Ponadto dostawca usług internetowych przechowuje wszystkie te informacje, o tym któremu użytkownikowi przydzielono konkretny adres IP (stały IP lub w danym momencie zmienny IP).
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-02 09:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

gallanonim skoro nie jesteś w temacie i pracownikiem i nie wiesz o co chodzi to nie zawracaj d...
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-11-02 10:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gallusanonimus twoje IP też mają i fikumiku i gajowego i byku itp..konstruktywnych opini. Po to jest to forum.Robolowi przystoi być niedouczonym ale niedouczony socjolog?Dobrze że jest internet to może coś doczytać na Wikipedi.
zdjecie uzytkownika
fikumiku - 2014-11-02 18:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fiku miku zwolnij się już robolu i pracowniku,jnni czekają!i wszystko dają,czy się robi czy się leży,sie należy,
zdjecie uzytkownika
kermit - 2014-11-24 13:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojnie miejsc w rufusie póki co raczej nie brakuje , zwłaszcza , że firma poszukuje obecnie do pracy u siebie ludzi na stanowiska elektryka i wytaczarza . W sumie już trochę te oferty wiszą , ale chyba w dalszym ciągu można je uznać za aktualne. Także jeśli tak Wam spieszno to ruszajcie jeszcze dzisiaj
zdjecie uzytkownika
brawo - 2015-01-04 09:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miejsc jest coraz więcej bo fachowcy uciekają z firmy ponieważ dyrekcja nie jest w stanie zatrzymać pracowników którzy mają dość niekompetencji i obiecanek dyrektorów.Atmosfera fatalna dzięki dyr.produkcji a zarządzający trzyma tą łajze dalej ale niedługo to zostaną oba na tej firmie i beda se rządzić!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-04 19:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda naszych nerwów my piszemy a to nic nie daje skoro właściciel ma to w d....to czym się przejmować byle osiem lekcji zaliczyć.Wypłata jest śmieszna i narazie płacą,a pracowników muszą dręczyć bo nic innego nie potrafią
zdjecie uzytkownika
fikumiku - 2015-01-04 23:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwolnij się już brawo i pracowniku,gdzie indziej czekają,za darmo dają,nie trzeba nic robić, tylko tam chodzić.Inni właściciele firma się przejmują i nawet dla pracowników zupki osobiście gotują.A
zdjecie uzytkownika
on - 2015-01-05 12:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO "Fikumiku"ruszyło tylko o zwolnieniu potrafisz pisać najlepiej już nic niepisz bo jesteś żałosny
zdjecie uzytkownika
fikumiku - 2015-01-05 15:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety jak wy wszyscy,żal,żal,zal.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-15 17:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają konstruktora, polecacie firmę?
na jakie zarobi może liczyć konstruktor?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-16 16:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmij się to zobaczysz a nie idziesz na łatwizne
zdjecie uzytkownika
tak - 2015-04-16 17:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człwoieku na tego typu forum nie dowiesz się niczego co by mogło Ci pomóc bo tutaj ludzie nie wypowiadają się na temat poważnych rzeczy.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-17 06:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niepoważny to ty jesteś podlizuj się jeszcze bardziej bo słabo ci to wychodzi
zdjecie uzytkownika
poeta - 2015-04-24 18:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pośmiewisko zrobili interwencje zamówili .
Nikogo nie złapali ciała dali.
Prokurent w asyście pilnował złodziei i pijaków oczywiście
Klient za to nie zapłaci tylko firma straci.
Wszystko zmierza do dobrych zmian.
Niedługo będzie pracował sam.
zdjecie uzytkownika
koniec - 2015-04-24 19:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś gdy ptaszki jeszcze o kiciusiu (prokurencie) nie ćwierkały... Nie było biurowca, nie było hali gdzie obecnie znajduje się park maszyn. Ludzie pracujący tam przeszło dekadę, którzy znacznie przyczynili się do powstania tego co jest obecnie, są piętnowani. Traktowani jak nieroby, alkoholicy oraz złodzieje. Nawet kubka nie umyć można - bo klient za to nie zapłaci - tak mawiają. Na całe szczęście m. in. dyrektor produkcji jest człowiekiem na medal. Robi tyle ile, nikt na firmie nie jest w stanie ogarnąć. Taki z niego as. To dzięki niemu powstała hala parku maszyn, to on załatwia zlecenia i kontrakty dla firmy, to on pracuje w pocie czoła... Taaa.
Za interwencje i to przedstawienie klient nie zapłaci.Za traktowanie ludzi jak jeńców w obozie ani tyle.
NIC DOBREGO Z TEGO NIE BEDZIE!
MOBBING przez duże M. I tak dobrze, że ludzie którzy jeszcze tam tkwią "jeszcze" mają prawo oddychać...
Homo homini lupus :/
zdjecie uzytkownika
koniec - 2015-04-25 11:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co by się znawcy językowi nie czepiali " Nawet kubka umyć nie można" POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA! A CO NAJWAŻNIEJSZE, NOWEGO LEPSZEGO PRACODAWCY!!! LUDZI TRZEBA SZANOWAĆ, A NIE PONIŻAĆ I TRAKTOWAĆ JAK ODPADY! THE END.
zdjecie uzytkownika
Stary, były klient - 2015-04-25 22:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za interwencje tam mieliście? Widze ze firma skończyła sie z odejściem dyrektora Piotra. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2015-04-26 09:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co wy teraz tacy święci,jeszcze niedawno sam robiłem u was fuchy,przecież to wszyscy wiedzieli,Niejeden się chwalil,ze i flaszeczke wypije i fuche zrobi.i choć co wyniesie,to co teraz udajecie niewiniatka.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-26 14:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaziku to musiałeś dawno temu robić te fuchy przed panowaniem dyktatora. Teraz to nawet mysz się nie przeciśnie!!!
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2015-04-26 14:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy zawsze mówili,ze tak to tylko na rufusie,ze wszystko można,Patrzcie,Patrzcie to i tam się zmieniło,nie będzie gdzie w Debicy fuchy zrobić,ani na lewo co kupić.
zdjecie uzytkownika
facet - 2015-04-27 15:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne to wszystko, nikt przeciez na sile nikogo nie trzyma. Kto chce zawsze moze prace zmienic na inna i bedzie zadowolony. Marudzeniem niczego sie nie zmieni.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.M.RUFUS.sp.zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Z.M.RUFUS.sp.zoo?
Zadaj pytanie