brak logo

KANZEON Wrocławski Catering

Wrocław

Opinie o KANZEON Wrocławski Catering

anonim 1999 2013-05-08 14:47:00
Zdecydowanie nie zgadzam się z tą opinią. Korzystam z usług tej firmy od dłuższego czasu i jestem z niej bardzo zadowolona. Obiady te je również moje dwoje dzieci i bardzo im smakują, wszystko świeże i na czas w czystych estetycznych pojemnikach w tym jedno na ścisłej diecie bezglutenowej dlatego szczegółowo wypytałam panie z przedszkola o dostawcę i powiedziano mi, że to jest firma gdzie gotowanie nadzoruje dietetyk, jestem z nimi w kontakcie bo jak są jakieś bezglutenowe smakołyki które szczególnie smakują mojemu dziecku to biorę od nich przepisy. Dodam jeszcze, że w mojej opinii oraz znajomych osób, które również korzystały z usług tej firmy obiady są bardzo smaczne. Gorąco polecam tą firmę
1
anonim 2013-11-18 21:42:05
czy ktoś jeszcze zagląda tutaj? interesuja mnie opinie na temat powyższej firmy
mewa 2014-07-02 10:37:13
Posiłki zależne od dnia.
Czasem zdarzało się, ze nie zdążyłem usiąść i musiałem lecieć do toalety.
Różne nazwy na te same dania.
Ale czasem posiłki palce lizać.
1
alealejandro 2014-10-01 11:31:45
TRAGEDIA, nigdy wczesniej ani pozniej nie jadlam takiego swinstwa, utrzymuja sie tylko na wyzywieniu internatu, bo watpie, zeby ktos chcial cokolwiek z wlasnej woli od nich jesc. Mialam zaszczyt smakowac ich posilki przez dosc dlugi okres czasu, 3 razy dziennie, wiec wiem, ze to nie jest kwestia tego, ze raz im cos nie wyszlo. Pomijajac cudowny smak i konsystencje wypocin pseudokucharek, po pierwszych dniach zywienia sie na Kanzeonie pojawiaja sie problemy z ukladem pokarmowym i skora, NIE POLECAM
2
pan homar 2015-02-12 16:06:01
a nie wiecie kochani czy nie znajdzie się tam miejsce do pracy dla średnio doświadczonego ale bardzo zdolnego kucharza? pilnie szukam, do tej pory byłem pomocnika kucharza w kilku knajpach, mam doświadczenie w różnych kuchniach z całego świata. czy firma może mi zaproponować jakieś stanowisko pracy u siebie?
floaty 2015-03-06 22:56:21
Nie polecam! Mieszkam w internacie i muszę tam jadać. Posiłki zimne, obrzydliwe, często niedogotowane; nieraz po zjedzeniu obiadu bolał mnie brzuch. Brudne, niedomyte talerze i sztućce, ogólnie pod względem higieny PORAŻKA, nie wspominając o kulturze pracowników. Jeden wielki syf i nieporozumienie.
4
Agata 2016-07-11 14:06:35
Korzystałam z usług tej firmy i wszystko było ok. Firmę Kanzeon poleciła mi placówka edukacyjna, która korzysta z ich usług od lat i jest zadowolona. Wszystko sprawnie i jakość jedzenia (jak na katering) była OK.
1
Olga 2016-10-07 11:03:57
Mój synek uczęszczał do żłobka, którego zaplecze cateringowe obsługiwała właśnie firma Kanzeon. Przez 2 lata nie miałam żadnych zastrzeżeń co do posiłków produkowanych przez ten catering a synek jadł wszystko z apetytem i nie narzekał na ból brzuszka.
1
Tomek 2016-10-19 11:40:19
słyszałem, że ciągle szukają rozgarniętych i chętnych do pracy na kuchni osób. Może kokosów nie ma ale za to siano na czas i bez łaski więc jak na nasze realia jest chyba OK... Razem z dziewczyną będziemy tam aplikować . Jeśli ktoś ma jakieś wieści to będziemy wdzięczni za informację. Pozdrawiam Tomasz.
wgoo 2016-10-19 20:42:44
W końcu najważniejsze dla mnie jest to, żeby zarobki były adekwatne do powierzanych obowiązków, ale czy benefity socjalne też się pojawiają dla początkujących?
Kucharz 2016-11-29 10:41:31
Witam,
byłem, pracowałem tam ponad 7 miesięcy. Zrezygnowałem sam bo trafiła mi się praca za granicą (też w zawodzie kucharza). Zostałem poproszony o wystawienie opinii więc to robię bo ogólnie krzywdy mi nie zrobili więc dlaczego nie. Sprawa wygląda tak, Kasa na czas jak w zegarku. Uwzględniają nadgodziny. Premie są jak jest dobry wynik w firmie a te są dość często. Zdarzają się podwyżki. Jest posiłek pracowniczy. Miałem kartę multisport. Pracy dużo bo dużo zleceń i kuchnia mogłaby być większa ale za to dużo nowego sprzętu jest a to ważne. Ludzie różni, jedni Ok inni z innej planety. Większość spoko. Pracowałem wcześniej w innej firmie kateringowej i mam porównanie. W Kanzeonie naprawdę nie jest źle. Ogólnie rozliczyli się ze mną co do złotówki i jak coś to mogę wrócić bo zostawiłem po sobie jak to powiedział szef: dobre wrażenie. Na początek aby zdobyć doświadczenie na kuchni OK.
Zostaw swoją opinię o KANZEON Wrocławski Catering - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KANZEON Wrocławski Catering