brak logo

Wentylatory Wentech

Imielin

Opinie o Wentylatory Wentech

ja 2011-09-28 21:09:49
jedno mnie tylko dziwi!!! dlaczego sciqagneli niewiadomo skad nowego kierownika ktory zielonego pojecia o tej robocie niema bo skad ma miec z ksiazek? obrazkow? Dziwne to ze nie Starszego Mistrza uczynili kierownikiem bo takie stanowisko powinien zajac fachowiec ktos kto robil i kto sie zna na tym.Oj to bedzie bedzie nowego to wszyscy ciulac beda jak nie na zywicy to na utwardzaczu a jak nie na tym czy na tym to na kazdym kroku.masakra
lolo 2011-11-10 22:44:41
Co tak pusto sie zrobilo na tym forum?Juz niema zadnych ciekawych i madrych opinii
anonim 2011-11-11 21:23:14
za to w branży wentylatorowej jest głośny śmiech hahaha (usunięte przez administratora) hahaha
anonim 2011-11-17 01:13:06
(usunięte przez administratora) jest młody ale stwardnieje jak żywica po utwardzaczu, jeszcze wam pokaże jak trza cinżko pracować niech tylko bezrobocie jeszcze urośnie a bedziecie inaczej pisac. Znów jakieś ciemne przyjechały (usunięte przez administratora)
ddd 2011-11-19 23:14:21
jaka widzisz roznice miedzy polskim a zagranicznym prezesem??? (usunięte przez administratora)
vv 2011-11-20 21:46:11
haha dobre! same docenciki itd.wszyscy najlepsi
anonim 2011-12-05 13:59:12
Witam ;) bardzo ciekawe komentarze macie na temat tej firmy, muszę przyznać że nie jest zła ;) tylko trzeba chcieć robić i nie narzekać cały czas. Wielki (usunięte przez administratora) rządzi :) pozdro
jojo 2011-12-14 18:05:55
tak to prawda nie jest zle da sie pracowac ale te kamery wszedzie?(usunięte przez administratora)
jojo 2011-12-15 18:41:06
(usunięte przez administratora)odkad tam pracuje to kamery sa(usunięte przez administratora)
ja se ja 2011-12-21 18:08:04
Siemano!!! Wentylatorowcy!!! gdzie sa Ci co tak pisza na tym forum? gdzie sa najzdolniejsi i najbardziej utalentowani?(usunięte przez administratora)
Murzynek :) 2012-01-02 14:09:30
Widocznie za krótko pracujesz :P Jojo a w czym Ci te kamery przeszkadzają? :) c(usunięte przez administratora)
jojo 2012-01-02 18:25:42
Nie przeszkadzaja mi kamery a pozyyczyc tam niema co(usunięte przez administratora) to chyba ze w biurze komputer bo na produkcji co niby,stwardniete pedzle?
mały 2012-01-03 09:57:34
popieram przedmówce, człowiek się czuje jak złodziej mimo swoich dobrych chęci, tracą na tym dobrzy pracownicy. a co można na ślusarni ukraść na stołówce, tam kamera obserwuje jak jedzą a może nawet podsłuchuje o czym mówią - przedsada
Murzynek ;) 2012-01-04 10:00:08
(usunięte przez administratora)to było wtedy mistrzostwo he więc nie dziw się, że kamery tam są, jak się przyjmowałem to nie było żadnej.
abel 2012-01-13 18:44:39
Loj Loj!!! najwieksza firma bo duzy biurowiec -5 pieter tak tak do tego 300 nierobow w biurowcu a 30 pracownikow na produkcji.Po co taki duzy biurowiec? (usunięte przez administratora)
Murzynek ;) 2012-02-13 12:43:34
gdzie jakieś wpisy nowe?? :) chyba zmieniły się warunki pracy na lepsze, bo nikt już nie narzeka ;)
jojo 2012-02-18 23:28:59
Nikt nienarzeka to da sie zauwazyc.Moze zaniuchali sie zywica i wyciagneli nogi do przodu albo za(usunięte przez administratora) wyzamykali,nie ma co narzekac czasem lepiej czasem gorzej.(usunięte przez administratora)
mały 2012-04-26 10:52:45
bardzo dobrze skomentowane, ludzi się nie szanuje, z góry zakłada że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , nie patrzy się na ich umiejętności i zaangażowanie, dopiero jak ktoś chce odejść to proponują podwyżkę, ta firma nie utrzyma na dłużej dobrego pracownika, bo albo jest zbyt bystry dla szefostwa albo zbyt dobry i sam odchodzi,
ffff 2012-06-24 12:48:23
po cholere tylu mistrzów,powinna byc jeszcze mlodsza sprzataczka,sprzataczka i starsza sprzataczka i magazynier tez mlodszy i starszy bodobnie z brygadzista powinno byc.Prezes niewidzi jakim(usunięte przez administratora) powieza losy firmy-tyle niepotrzebnych stanowisk kto to wymysla???? bo chyba to nie strazak! tylko ktos wyzej
anonim 2012-08-20 11:53:03
wutam mam pytanie czy kobiety tez u was pracuja ?
ktos 2012-09-23 21:59:26
Tak pracuja kobiety (usunięte przez administratora)
prezes 2012-09-28 21:18:32
Najlepszy numer zrobili dziś z facetem z serwisu zwolnili go powiedzieli że nie ma roboty a już 2 dni jest ogłoszenie że przyjmą serwisanta, Znam tego go zwolnili spoko gość robi co mu się mówi i nie było z nim żadnych problemów. Po prostu facet mówił prawdę jaka jest na serwisie że tzw. (usunięte przez administratora) nie umie jeździć samochodem i ludzie boją się z nim jeździć i może dość do tragedii ale przecież(usunięte przez administratora) jest jakimś tam p(usunięte przez administratora) to jego trzeba zostawić a faceta co się stara i robi się zwalnia. Panie (usunięte przez administratora) wstyd że nie umie się pan wstawić za swoim pracownikiem.A gdzie jest następny ważny pan (usunięte przez administratora) głowę wysoko nosi i co nie umiał się odezwać że facet prawdę gada

NIE bo się boi o swój tyłe(usunięte przez administratora).

Szkoda faceta spoko kolo.

Dajcie sobie spokój z (usunięte przez administratora) z wentechu


Wstyd wstyd wstyd
Panowie Prezesi popatrzcie jakich kierowników macie w swojej firmie.
kibic 2012-09-29 19:19:08
hej prezesie
tak kierownik to obraz nedzy i rozpaczy nadaje sie do segregacji smieci ,ciekawe czemu wylecial z tamtej firmy a zwolniena beda nastepne cos otym wiem WENTECH to dobra firma ale bez (usunięte przez administratora)
Panie prezesie zainteresujcie sie tym wszystkim bo to wszystko to tragedia
kibic 2012-10-02 13:23:12
witam panowie
kiedys szło jeszcze tam pracowac (usunięte przez administratora)
anonim 2012-10-02 20:16:15
no z szefem serwisu to mogli by już zrobić porządek bo to wstyd że ktoś taki firmę w świecie prezentuję, na kilometr widać że edukację to zaczynał w zawodówce i tam powinien zakończyć, nawet nie chce widzieć min niemców którzy muszą tą całą słomę co mu z butów wyleciała zamiatać buhahah
kibic 2 2012-10-04 10:49:50
skoro jesteś non stop upominany ze cos robisz zle to moze tak jest panie (usunięte przez administratora) zastanów sie o skoro nie potrafisz tak prostych rzeczy jak trzymanie rolki czy pedzla to moze zrób wszystkim przysługę i sie zwolnij ,zacznij zbierać puszki przy drogach wtedy bedziesz pracował sam na siebie (usunięte przez administratora)!
anonim 2012-10-23 15:45:42
sam z rozpaczy o sobie pisze jak go to brzydko potraktowali na firmie a podstawia sie za kogos i historie opowiada
kat chełm 2012-10-29 20:10:16
Serwis wentechu to margines a(usunięte przez administratora)kierownictwo niech się dobrze zastanowi kto i co tam się wogule wyprawia na wyjazdach pierwsze co powinni zrobić to założyć gps-y do samochodów.
Kierownik W 2012-11-10 19:41:13
Ale się tutaj narobiło (usunięte przez administratora) !!! przestać nadawać na innych tylko do oceny się przygotowywać aby przeszło bo jak nie to zobaczyta jak co bedzie.(usunięte przez administratora)
lubię Wentech 2013-04-14 13:47:50
Firma naprawdę porządna, ale nie rozumiem za co płacą tym śmiesznym (usunięte przez administratora). Czy są czy ich nie ma , to jest to samo a nawet lepiej jak ich nie ma. Obydwaj po siedmiu klasach, Prezesie zrób coś z tym. Proszę bo zejdziemy na psy.
aegon 2013-04-28 20:17:17
proszę o informację jak pracuje sie w tej firmie w dziale technologicznym, jaka jest atmosfera, podjeście przełożonych, ile można zarobić?z góry dziękuję za odpowiedź
dla aegon 2013-05-06 17:30:03
jeśli chcesz na rękę 2500 zl przychodź miejsce czeka.
2
pracownica 2014-03-29 16:45:35
Lepiej bym tego nie ujęła, brawo kolego
2
pracownik 2014-05-14 07:28:44
Kiedyś ktoś mówił że jeden na rozmowie kwalifikacyjnej miał pokazać czy umie się metrem posługiwać tzn.czy umie mierzyć za pomocą metra. I takie tam. Nic specjalnego.
1
anonim 2015-01-07 20:31:12
witam jakie są zarobki w firmie ?
1
Człowiek śmiejący się z Rządzących 2015-02-13 18:59:46
Witam Firma bardzo dobra tylko źle prosperuje z powodu tych co żądzą !!!
1
kadi 2015-03-21 03:25:31
Powiedzieć łatwo, ale trudniej zrobić jak mniemam. Jednak zgodze się, wentylatory wentech nie zajmują przecież ostatniego miejsca w branży, to i raczej zarządzanie nie jest takie złe. Ja dopiero się nimi zaczynam interesować, ale sam nie wiem, czy warto aplikować. W ogóle są obecnie wolne miejsca, bo sie rozwijają, a nie w wyniku rotacji?
Człowiek śmiejący się z Rządzących 2015-03-24 21:21:48
Ludzie co robią w tej firmie po 12 lat zarabiają 2100 zł a na podwyżki nie mają pieniędzy tak twierdzą.
Do olihi właśnie doprze powiedziane ludzie czyli wszyscy co pracują w zarządzie nie potrafią się dogadać, przychodzi majster gada swoje, przychodzi kierownik gada swoje, i przychodzi dyrektor gada jeszcze swoje. I daną robotę robią po trzy razy to samo, to według mnie to raczej nie jest wina pracowników fizycznych co zarabiają na wszystkich. Kto tam pracuje albo pracował wie jak zarządzają.
4
ja 2015-04-13 09:01:25
I tego co pracuje 12 lat przybili łańcuchami do hali i tak pracuje za marne pieniądze. Trochę rozumu a nie takie kity wciskać.
1
gołyiwesły 2015-04-13 10:30:51
To może niech obrońcy zarządu i rządzących powiedzą jakie są warunki pracy i już temat bedzie rozwiązany. O premiach o smrodzie rakotwórczym.
1
łysy 2015-04-14 10:06:06
A ja pale faje za faja na których pisze - powodują raka i co mi zrobicie :) MOJA SPRAWA CO PALE I GDZIE PRACUJE
szybki 2015-04-16 11:08:06
W stosowanej technologii używa się żywice które maja swój zapach. Butapren tez ma i gumy gdzie robi się podeszwy ( to dopiero zapachy). Jednak z tymi warunkami bym nie przesadzał ( zawsze przynajmniej jest ciepło i nigdy nie pada). Jednym pasuje drugim nie jak w życiu. Zarobki od 2000-3000 w zależności co się potrafi zrobić samodzielnie. Dla ciekawych i niewyedukowanych co to laminaty - tak powstają: samoloty, zjeżdżalnie, tyczki sportowe, kajaki, łodzie, jachty z których Polska słynie, kiedyś trabanty :). Tyle w tym temacie ideę do roboty bo będę miał WRZ :). Pamiętajcie niezadowolenie się zawsze znajdą nawet w raju pewnym osobom coś nie pasowało :)
zal 2016-02-19 13:17:18
Wie może ktos jakie zarobki maja w tej firmie monterzy-serwisanci?
pracus 2016-06-02 12:26:38
Jak by bylo po 2 tys do reki to by sie tylu ludzi nie zwalnialo...
2 tys do reki to moze i masz jak przerobisz kilka sobot lub niedziel a to nie o to chodzi.
Pozdrawiam wszystkich ludzi z HRu ktorzy tak pieknie mydla wam oczy ;-)
on 2016-06-24 10:45:28
Dlaczego nikt nie wspomina jaka jest prawda,wszechobecny smród chemikali,konczysz prace w piątek,a smrod z ust czuc jeszcze w niedziele.No ale wszystko jest w normie...Tylko ze badania robia wtedy kiedy na produkcji nic się nie dzieje.Osobiscie za te pieniądze w takich warunkach nie polecam tej pracy.Wystarczy się zastanowić dlaczego w tej firmie jest taka rotacja pracowników..
5
Zniewolony 2016-09-14 06:25:54
Na produkcji smród i nic więcej, kierownictwo? tylko na papierze...
Zarobki na produkcji śmieszne, w biurach zarabiają sporo. Ktoś na tych nierobów musi robić.
2
Szczesliwy 2016-10-24 11:29:41
Napisze tylko ze syf, kiła I mogiła...Naszczęście mnie to już nie dotyczy.I ta atmosfera każdy interesuje się wszystkimi tylko nie sobą o kapusich nie wspomne.Pozdrawiam kierownictwo które wozi się na plecach fizoli
1
Zatruty chemią zakładu WENTECH 2016-11-09 19:57:15
ostrzegam jak najdalej od nich, to jedna z najgorszych firm w okolicy, żałuje roku spędzonego w tym zakładzie pracy, kierownik hmm wielokrotnie łamał prawo albo był niedouczony kodeksu pracy fałszywy i arogancki typowy frajer :) ostrzegam jeszcze raz omijać WETYLATORY szerokim łukiem
Do zatrutego 2016-11-12 17:05:25
To na co było czekać w tej "jednej z najgorszych firm w okolicy" aż rok? Trzeba było zwolnić się wcześniej a tak - trauma na całe życie... Jaka szkoda. Na szczęście w okolicy bezrobocie na rekordowo niskim poziomie, więc pewnie już Kolega udziela się w nowym miejscu. Poproszę o informację za kilka tygodni.
5
Pracownik 2016-11-16 21:18:47
Firma spoko,kierownik i majstrowie tez. Zywica smierdzi to fakt,nie kazdy jest w stanie sobie poradzic. Ten kto narzeka to pewnie chce lezec i kase zbijac,a za darmo nie ma nic.
5
Zostaw swoją opinię o Wentylatory Wentech - Imielin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wentylatory Wentech