brak logo

Kancelaria Pragma-Lex

Wrocław

Opinie o Kancelaria Pragma-Lex

Jacek 2011-05-11 22:41:02
Do Kancelarii dotarłem przez znajomego, który dzięki nim odzyskał swoją należność. Ja potrzebowałem gotówki i zaproponowałem im, że sprzedam swoją wierzytelność. Po około trzech dniach dostałem wycenę. Na początku nie byłem zadowolony więc zaproponowałem im swoją cenę. Faktycznie stanęło na połowie. Po siedmiu dniach dostałem kasę. Wiem, że odzyskali te pieniądze ponieważ mój dłużnik zaraz po kontakcie z ich strony zaczął mnie prosić o polubowne załatwienie tematu. Ale było już za późno. Generalnie szybko i profesjonalnie. Polecam. Szczególnie chyba trudne długi.
anonim 2011-06-02 12:32:19
Polecam, tę Kancelarię bardzo gorąco. Sprzedałam im bardzo trudny dług. Pieniądze otrzymałam na dwa dni przed podpisaniem umowy. Takie były moje warunki. W Kancelarii pracują Adwokaci, którzy przygotowali umowę. Zaprosili mnie do Notariusza gdzie złożyłam podis. I już. Jestem bardzo zadowolona.
anonim 2011-06-10 09:09:52
Czytałem wypowiedzi na temat Kancelarii. Jestem przed sprzedażą długu. Na razie jedno co mogę powiedzieć, że mają bardzo znanych i dobrych adwokatów. Jestem z Warszawy i żebym nie musiał jeżdzić do Wrocławia w ich imieniu działa [usunięte przez administratora] i. Zobaczymy jak dalej pójdzie na razie czekam na wycenę. Dam znać. Paweł.
john doe 2011-09-02 10:00:55
moja opinia jest jednoznaczna: nie można posługiwać się cudzym logo, cudzą, zastrzeżoną nazwą, a robi to firma poniekąd prawnicza...wystarczy wejść na strony spółki giełdowej z branży o prawie tej samej nazwie, prawie tym samym logo i ofercie. ciekawe, że oni jeszcze się tym nie zajęli. wygląda to tak jak Adidos, Dolce Banana, Dziordżio Armanio, hehehe. firma prawnicza...;) Dolce Pragmos Klex:)
Paweł 2013-02-01 18:53:14
Ostrzegam przed tą firmą,nie kupujcie tego bubla,tragedia,to jest jakiś żart,który może słono kosztować nie tylko u nich, zachowanie pracowników jest na wskroś dziecinne a nawet żenujące.
Kancelaria tylko z nazwy narobiła mi samych szkód a na koniec pobrała pieniądze i umyła ręce.

Czuje się oszukany !
oszukany 2016-02-24 15:05:08
Czuję się oszukany, nie polecam firmy
1
Teska 2016-03-02 12:03:31
NIE NIE i jeszcze raz NIE. Tragiczna współpraca, utrudniony kontakt, odradzam zdecydowanie. To była pomyłka i olbrzymie straty dla mnie !
3 2016-05-17 23:19:29
a czy osoby świeżo po studiach też w tej kancelarii mają szansę?
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Pragma-Lex - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Pragma-Lex