brak logo

ENVIPRO Sp. z o.o.

Opole

Opinie o ENVIPRO Sp. z o.o.

wiem wszystko 2014-08-07 22:32
Panie administratorze, lepiej nie komentować. Szkoda każdego zdania...
9
były pracownik 2015-10-12 22:00
Jeżeli chodzi o pracę na hali, pracownik zatrudniony jest początkowo na umowę o dzieło, po kilku miesiącach, jeżeli nie zostanie zwolniony z dnia na dzień to dostanie umowę o pracę. Niby standard, że trzeba się wykazać, ale obiecują, umowę o pracę wcześniej. W zimie na hali z blach zimno (drzwi ciągle otwarte), w lecie upał nie do zniesienia, rzadko zwolnią wcześniej do domu. Kartony, mokre folie, kaszki - brud, syf, szczury.. ciekawe gdzie jest sanepid. - Praca na hali, jak na wysypisku. I do tego wszystko na minimalnej krajowej. Jest do tego premia, ale nie wiadomo czy za przerób, za sprzedaż, nie wiadomo ile otrzyma się, oszukują na niej. Dla broniących tej firmy, ilu pracowników przewinęło się od 2014 do tej pory?
3
były pracownik 2016-01-04 16:03
Witam ponownie,

chciałbym odnieść się do wypowiedzi Lerka, Gizora i Pawła .

"ale chyba każdy, który się na takim stanowisku zatrudnia, ma tego świadomość"


Oczywiście, że masz rację. Dlatego też pracodawca świadomy jest że ciężko będzie znaleźć osobę, która będzie pracować za przysłowiowe "1300" w śmieciach. Obiecuje większe pieniądze, ale nie jest w stanie ich zapewnić, albo nie chce. Jeden kierownik zrzuca winę za ten fakt na dyrektora. Pozdrawiam w tym miejscu Pana K. Pracodawcy powinno zależeć jak najlepszych warunkach dla pracowników, ale najlepiej wyciąć drzwi w jednej z hal, bo jeden z kierowników nie umiał wjechać do hali, mimo że pozostali kierowcy potrafili. Jest już zima. Wstawione zostały drzwi, czy chłopaki marzną? Czy zapewnianie są posiłki regeneracyjne, czy wzorem z lat ubiegłych bony żywnościowe o wartości paru złotych?

" A co do umowy, to nawet w ofertach wspominają o tym." Szkoda, że nie wspominają o osobach, którym obiecywali umowy o pracę, zapewniali, że nie zwolnią ich, a z dnia na dzień, okazywało się, że jednak ich nie potrzebują.

"W ofercie na pracownika gospodarczego piszą dodatkowo o tym, że nie wymagają doświadczenia, a jedynie wykształcenie średnie."
"Skoro maja takie wymagania, jakie spelnia praktycznie każdy po 18 roku życia to i pensja najwyższa nie bedzie." Rozumiem, że osoba bez doświadczenia, z niskim wykształceniem pozbawiona jest godności i można ją oszukiwać, bądź wykorzystywać?
1
qqqq 2016-01-11 12:17
Witam ogolnie to powinni zamknac te firme bo tam sa same przekrety a kierownictwo traktuje ludzi jak te smieci co czeba przy nich robic a wszystkie jakies opinie dobre na temat tej firmy wypisywane sa tylko przez kierownikow ogolnie to zal tam pracowac
4
był pracownik 2016-02-09 23:40
Może praca komuś odpowiada, ale zachowanie dyrekcji napewno nie :D Ile osób oszukali na pieniądze za nadgodziny, albo za zrobienie belek BB ?
5
rulek 2016-03-12 08:26
Powiem tak ze kiedys tam pracowałem i nie jest zle jak sie czlowiek przyzwyczai ale jak wszedzie jest jakis minus tej pracy a minusem jest czlowiek ktory pracuje na hali jest zwyklym robolem a goni ludzi,obraża,wyzywa i kazdy ma go dosc mowa o chlopaku ktory pozw3ala sobie na to a jest zwyklym pracownikiem z ktorego wszysscvy sie smieja bo wali popisuwe przed dyrekcja a i tak maja go za nic moewa o panu K jak ktos tam pracowala to wie o kogo chodzi kierownik samozwanczy
2
Nick 2016-09-05 14:00
Praca w Envipro jest dla ludzi chcących pracować i tyle w temacie
2
lisek 2016-09-05 17:26
Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał, bo dbają o dobre zatrudnienie
1
były pracownik 2016-11-16 12:06
Jak najdalej od tego pracodawcy, nie dość że oszuka w perfidny sposób, to jeszcze wam wystawi bilet , że nie znajdziecie pracy już nigdzie. I na dodatek Was oskarży. Nikt nie jest dość dobry żeby tam dłużej pracować.
9
Nick 2017-02-02 21:47
Jak Pan prezes czyta..

proszę zadbać o badanie alkomatem swoich podwładnych i to nie tych zatrudnionych na najniższym szczeblu...
2
Gosciu 2017-02-15 16:30
Można tu pracować wypłaty nie są najgorsze . Warunki pracy też. Narzekają Ci których zwolnili za alkohol lub obijanie się badz kobiety które pracowały na hali a co do badania alkomatem badany jest każdy u kogo pojawia się podejrzenia . Żadnych nagonek nie ma .
2
gościu co ty godosz? 2017-03-13 20:42
"i a co do badania alkomatem badany jest każdy u kogo pojawia się podejrzenia"

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
2
Janek 2017-04-01 18:06
Oczywiscie z racji umowy o dzieło* , jeszcze pytanie i niech Pan odpowie ilu ludzi pracowało mając obiecaną umowe o prace a nigdy jej nie dostali?? Oczywiscie nie odpowie Pan, bo nikt nie jest w stanie sie doliczyć, zacznijcie szanowac ludzi, bo bedzicie wypunktowani ze az Wam sie odechce
Maciej z Klanu 2017-04-02 22:30
Jak Wojtek sie o wszystkim dowie to poleci z wami równo, włącznie z adminem tej strony
1
Kamil S 2017-04-03 15:59
Kto papaja nie szanuje, niech mnie w d*** pocałuje
2
Absolwent 2017-04-12 09:01
kto pracował ten wie ile ludzi przewinęło sie przez ta firme, nikt nie zmienia pracy jesli jest dobrze, tak wiec tam nie jest dobrze, jeste strasznie, Ci bardziej kumaci dawno pouciekali, zostali mało ambitni lub tacy co nie maja szans na inna prace
3
Zainteresowany 2017-04-12 15:30
Jestem ciekawy co za ludzie mają czas na pisanie tych wspaniałych "komentarzy" na temat swojego wspaniałego życia.
2
Kaczynski 2017-04-17 13:23
To są ludzie ktorzy szanują innych ludzi i próbują ostrzec innych przed tą firma, bo praca w niej to strata czasu, zdrowia i nerwów, a jak jesteś taki ciekawy to zapytaj zarząd kiedy przestaną wykorzystywać ludzi
3
Były pracownik 2017-04-18 12:18
Ale papaj musi mieć stresa co tu jeszcze złego napiszą hahaha
Były pracownik 2017-04-18 12:19
Ale papaj musi mieć stresa co tu jeszcze złego napiszą hahaha
1
Absolwent 2017-04-26 09:11
Rekordzista uciekł z hali po 6 minutach od rozpoczęcia pracy
Młody wazeliniarz 2017-04-28 19:54
A rekordzista pod innym względem siedział tam do pierwszej w nocy hehehe
Kierowca bombowca 2017-05-16 13:41
Książki można pisać o tej firmie, tylko tak się zastanawiam, czy to byłaby komedia, dramat czy sensacja
1
Neutralny 2017-06-08 18:38
Witam wszystkich. W chwili obecnej pracuję w Envipro i jak w większości firm ma słabe i mocne strony. Zawsze łatwiej jest krytykować niż chwalić więc każdy może dopisać sobie resztę. Pieniądze nie są złe choć zawsze można lepiej, warunki każdy wie zależy gdzie się pracuje i z kim. Tak jak wszędzie czasami trzeba się spocić.
2
SzybkiZ 2017-06-08 18:58
W sumie chwilę popracowałem i powiem w Opolu warunki dalekie od ideału ale i branża nie za ciekawa dla wszystkich. Czy polecić...nie wiem każdy musi sam zdecydować. Co do kasy to w Nut..ii obok płacili mniej.
2
Były pracownik 2017-06-18 09:32
Wszystko się zgadza, wszędzie trzeba pracować i nie wszędzie są idealne warunki, ale w Envipro kierownictwo to jakiś żart, jak można kazać pracownikowi myć szyby na hali gdzie kurzu jest tyle ze w momencie czyszczenia ostatniej, pierwsza wyglada tak samo jak przed myciem, inna sprawa bhp (paleta na wózek widłowy i w góre), w której normalnej firmie pijanego kierownika wysyła się do domu na uż i tuszuje się sprawę?? Oczy się otworzą jak dojdzie do tragedi ????
2
Zostaw swoją opinię o ENVIPRO Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ENVIPRO Sp. z o.o.