brak logo

ENVIPRO Sp. z o.o.

Opole

Opinie o ENVIPRO Sp. z o.o.

wiem wszystko 2014-08-07 22:32:15
Panie administratorze, lepiej nie komentować. Szkoda każdego zdania...
7
były pracownik 2015-10-12 22:00:36
Jeżeli chodzi o pracę na hali, pracownik zatrudniony jest początkowo na umowę o dzieło, po kilku miesiącach, jeżeli nie zostanie zwolniony z dnia na dzień to dostanie umowę o pracę. Niby standard, że trzeba się wykazać, ale obiecują, umowę o pracę wcześniej. W zimie na hali z blach zimno (drzwi ciągle otwarte), w lecie upał nie do zniesienia, rzadko zwolnią wcześniej do domu. Kartony, mokre folie, kaszki - brud, syf, szczury.. ciekawe gdzie jest sanepid. - Praca na hali, jak na wysypisku. I do tego wszystko na minimalnej krajowej. Jest do tego premia, ale nie wiadomo czy za przerób, za sprzedaż, nie wiadomo ile otrzyma się, oszukują na niej. Dla broniących tej firmy, ilu pracowników przewinęło się od 2014 do tej pory?
1
ferdek 2015-12-03 10:34:57
Ta firma to firma kogucik warunki pracy sa masakryczne o wszystko trzeba sie prosic zimno smrod szczury wykorzystywanie ludzi a do tego oszukuja na pien iadze kierownik ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie robi a zgrywa najlepszego maly kretacz o dyrektorze to juz nawet nie wspomne nacpany wymysla i oszukuje na kase
2
były pracownik 2016-01-04 16:03:20
Witam ponownie,

chciałbym odnieść się do wypowiedzi Lerka, Gizora i Pawła .

"ale chyba każdy, który się na takim stanowisku zatrudnia, ma tego świadomość"


Oczywiście, że masz rację. Dlatego też pracodawca świadomy jest że ciężko będzie znaleźć osobę, która będzie pracować za przysłowiowe "1300" w śmieciach. Obiecuje większe pieniądze, ale nie jest w stanie ich zapewnić, albo nie chce. Jeden kierownik zrzuca winę za ten fakt na dyrektora. Pozdrawiam w tym miejscu Pana K. Pracodawcy powinno zależeć jak najlepszych warunkach dla pracowników, ale najlepiej wyciąć drzwi w jednej z hal, bo jeden z kierowników nie umiał wjechać do hali, mimo że pozostali kierowcy potrafili. Jest już zima. Wstawione zostały drzwi, czy chłopaki marzną? Czy zapewnianie są posiłki regeneracyjne, czy wzorem z lat ubiegłych bony żywnościowe o wartości paru złotych?

" A co do umowy, to nawet w ofertach wspominają o tym." Szkoda, że nie wspominają o osobach, którym obiecywali umowy o pracę, zapewniali, że nie zwolnią ich, a z dnia na dzień, okazywało się, że jednak ich nie potrzebują.

"W ofercie na pracownika gospodarczego piszą dodatkowo o tym, że nie wymagają doświadczenia, a jedynie wykształcenie średnie."
"Skoro maja takie wymagania, jakie spelnia praktycznie każdy po 18 roku życia to i pensja najwyższa nie bedzie." Rozumiem, że osoba bez doświadczenia, z niskim wykształceniem pozbawiona jest godności i można ją oszukiwać, bądź wykorzystywać?
1
qqqq 2016-01-11 12:17:11
Witam ogolnie to powinni zamknac te firme bo tam sa same przekrety a kierownictwo traktuje ludzi jak te smieci co czeba przy nich robic a wszystkie jakies opinie dobre na temat tej firmy wypisywane sa tylko przez kierownikow ogolnie to zal tam pracowac
1
był pracownik 2016-02-09 23:40:52
Może praca komuś odpowiada, ale zachowanie dyrekcji napewno nie :D Ile osób oszukali na pieniądze za nadgodziny, albo za zrobienie belek BB ?
4
rulek 2016-03-12 08:26:22
Powiem tak ze kiedys tam pracowałem i nie jest zle jak sie czlowiek przyzwyczai ale jak wszedzie jest jakis minus tej pracy a minusem jest czlowiek ktory pracuje na hali jest zwyklym robolem a goni ludzi,obraża,wyzywa i kazdy ma go dosc mowa o chlopaku ktory pozw3ala sobie na to a jest zwyklym pracownikiem z ktorego wszysscvy sie smieja bo wali popisuwe przed dyrekcja a i tak maja go za nic moewa o panu K jak ktos tam pracowala to wie o kogo chodzi kierownik samozwanczy
2
Nick 2016-09-05 14:00:25
Praca w Envipro jest dla ludzi chcących pracować i tyle w temacie
lisek 2016-09-05 17:26:45
Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał, bo dbają o dobre zatrudnienie
były pracownik 2016-11-16 12:06:49
Jak najdalej od tego pracodawcy, nie dość że oszuka w perfidny sposób, to jeszcze wam wystawi bilet , że nie znajdziecie pracy już nigdzie. I na dodatek Was oskarży. Nikt nie jest dość dobry żeby tam dłużej pracować.
2
Zostaw swoją opinię o ENVIPRO Sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ENVIPRO Sp. z o.o.