brak logo

Polfa Warszawa S.A.

Warszawa

Opinie o Polfa Warszawa S.A.

anonim 2011-05-11 10:23:23
Witam! Zgadzam się z opinia poprzednika. Najbardziej daje się we znaki nieograniczona wolność szczebla kierowniczego. Im bardziej prymitywna osobowość tym gorzej traktuje podwładnego. Zarząd realizuje swoje cele i ma stosunki interpersonalne w tzw. nosie. Decyzje kierownicze nie są weryfikowane przez szczebel dyrekcyjny. Związki zawodowe nie reagują, boją się wychylić. Skostniałe struktury, zła organizacja. Brak systemu motywacyjnego. (usunięte przez administratora). Plotkarstwo dotyczące również wynagrodzeń. Jedynym pozytywem jest wypłata wynagrodzeń bez opóźnień.
3
pracownik 2011-06-08 15:07:30
Omijajmy tą firmę szerokim łukiem, tak samo jak i jej produkty (rażąco nie spełniają norm). Kadra kierownicza, poczynając od średniego a kończąc na szczeblu wyższym, to wyjątkowy zbiór prymitywnych i nieprofesjonalnych osób. Wszelakie negatywy (usunięte przez administratora) są na porządku dziennym, związki zawodowe nie kiwną palcem by bronić pracownika. Brak systemu motywacji i awansu. Wnioski o udoskonalenie produkcji i podwyższenie jakości wyrobów leżą latami, i są ostatecznie wyrzucane są do kosza. Znając fatalną jakość produkowanych tam generyków można się zastanawiać dlaczego to jeszcze nie upadło (z drugiej strony nie dziwi, że nikt nie chce tego kupić)? Dlaczego Urząd Rejestracji Produktów Leczniczych toleruje tak zanieczyszczone leki?
1
maniek 2013-01-22 10:32:02
Wystarczy poznać Panią (usunięte przez administratora) i zrozumiecie dramat tej Firmy
1
były pracownik 2013-09-30 20:32:36
Od września 2012 to już Polfarma chyba ? Czytam wasze wypowiedzi i widzę że chyba nie pracowaliście nigdzie indziej skoro narzekacie na starą Polfę. Może i nie było tam kokosów ale jak ktoś miał głowę to nie miał źle. Poza tym żadnej presji. Nawet jak nie miałeś przez jakiś czas wyników to miałeś spokuj, chyba że twoim szefem był Pan z Poznania, Częstochowy lub Rzeszowa. Wyjątkowe(usunięte przez administratora) może nie jest geniuszem ale jak połaskotałeś jej ego to miałeś jak w jajku. Przede wszystkim fajni ludzie (PM,PA i inni) których będzie mi brakowało. Teraz to już Polfarma. Siedzi tam Pan (usunięte przez administratora) i ma wszystkich za śmieci.
4
big bos 2015-09-18 19:10:44
Ha to juz inna firma wilki daja znac o sobie i zagryzaja innych.Najlepsze jest to ,ze kadra dyrektorska to sloiki ,zee uuuu widac i czuc .Wielki szacun dla ludzi bezposrednio pracujacych na produkcji.Niema co sie przejmowac ta praca wazniejsze sa rodzina znajomi bo to oni wa pomoga a w POLFIE NOGA DUPA BRAMA. Z tego co wiem to sa przyjecia do firmy ,niestety przez posrednika . KUUUUUR...A co za kraj POjeb...y
2
Big bos 2015-09-19 18:40:52
Oczywiscie ,ze masz racje jesli chodzi o sloiki ale to widac .Jezeli chodzi o posrednika to jezeli dobrze pisze to Trank walder czy jakos tak .Opinia jest bardzo aktualna bardzo.
1
Agi 2015-11-13 01:12:42
Czy ktoś może wie cokolwiek w kwestii zarobków w polfie?
1
Tara 2015-11-24 06:26:22
Polfa Warszawa to aktualnie firma z nieludzka twarzą...nie radzę się zatrudniać!
3
Tara 2015-11-24 06:38:18
Aha, nie ma już Polfy tylko jest Polfarma. Z Polfy została tylko nazwa!!! To dzięki rządom w Polsce..Zakłady się sprzedaje, aby nowy właściciel mógł zwalniać ludzi. To jest polityka ostatnich 25 lat...
3
Tara 2015-11-27 06:41:46
Nie długo Polfy nie będzie. W całości jest własnością Polpharmay p. Staraka.
To było prywatyzacja jak wiele w Polsce. Ludzie na bruk i tyle.
3
jamar 2016-04-21 10:35:55
Spójrzcie na mapę... Jak to blisko centrum a nowy właściciel para się też developerką więc wnioski nasuwają się same.
2
GABI 2016-08-28 18:17:20
Ostatnio pojawiła się oferta pracy w Dziale Ampułkarni. Czy ktoś może coś opowiedzieć o tym dziale? Zarobki, możliwość awansu, rozwoju?
Z góry dzękuję
2
Mr. Robotnik 2016-08-29 14:18:47
Szukaja na rozlew. Kolezka przyszedl, pare lat robil na takim dziale gdzie indziej i dostal 4200 brutto. Na awans nie licz bo firma poki co kolo 2019 ucieka do Duchnic kolo Ozarowa.
Ogolnie fajna robota, ja tam ja lubie :)
1
ftu 2016-09-08 23:05:25
ale to tutaj czy gdzie indziej dostał te 4200 brutto - bo dosc niejasno napisałeś to? a swoją drogą kwota spoko
1
Zostaw swoją opinię o Polfa Warszawa S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polfa Warszawa S.A.