brak logo

HURTOWNIA SAVA

Wrocław

Opinie o HURTOWNIA SAVA

była pracownica 2011-10-26 11:27
Ludzie zastanówcie się zanim tam zaczniecie prace. wykręcają się od wystawiania umów. Tyrani i [usunięte przez moderatora]
8
były pracownik 2014-10-13 20:11
Zgadzam sie w 100% ( usunięte przez administratora ) Brak umów zwodzi biedne młode dziewczyny pracuja pod presja,obserwacja przez kamery 12h kamery nawet w socjalnym zero prywatnosci,wyliczanie ile sie jest na przerwie.Jak zachorujesz to jestes zwolniony brak słów co do tych ludzi.
4
były pracownik 2014-10-20 09:43
Też zgadzam sie z wczesniejszymi opiniami.. Ja byłam chora miałam 39% gorączki zadzwoniłam i powiedziałam ze nie przyjde, to sam szef zadzwonił do mnie i kazał mi przyjść do pracy mówiąć ze jak nie przyjde to beda tego konsekwencje. Pojechałam do pracy zabrał mnie na rozmowe i cytuje " u mnie nie ma chorowania,nie potrzebuje takich pracowników, a teraz prosze isc na hurtownie i sprzedawac i sie usmiechac do klientów " Szkoda ze tego nie nagrałam bo bym to gdzies zgłosiła brak słów co do tego człowieka. Obcokrajowiec ale jest w Polsce to niech zyje PRAWEM POLSKIM !!!!!!!! Co już nie wspomne ze byłam na dywaniku z kolezanką za to ze rozmawiałyśmy ze sobą na hurtowni Big Brother
6
greg 2015-04-24 17:19
to ja pie...taką hurtownię miała iść ale nie PÓJDĘ skoro tak sie tam wyzyskuje pracowników i traktuje jak NIEWOLNIKÓW, do szefa: w polsce nie traktuje sie pracowników jak murzynów niech spada do siebie burak
2
dziolo 2015-06-22 17:34
Porażka! Brak zakresu obowiązków, tyrania, dziwna atmosfera, zastraszone ekspedientki oraz młodziutka kierowniczka (prawa ręka szefa) ,która wyżej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma jak sra...inne warunki pracy przedstawiane są na rozmowie kwalifikacyjnej ,a co innego wychodzi w praktyce. dodatkowo towar przywieziony prosto z chin ,a sprzedawany jako Bóg wie jakiej jakości odzież włoska. odradzam kontaktu z tymi ludźmi,a tym bardziej podjęcia pracy tam...
2
1234 2015-06-27 15:05
Wbrew tym opiniom bardzo miło wspominam moja pracy w hurtowni sava .Pracowałam w tej hurtowni 3 lata na umowie o pracę musiałam zrezygnować z pracy tam z powodów rodzinnych ale gdyby nie to podejrzewam, że dalej bym tam pracowała. Atmosfera super, kontakt z innymi pracownikami jak najbardziej też na duży plus! Szefostwo bardzo miłe i podejście do pracownika mają jak do człowieka!!! Powiem tak: Jak ktoś nie chce pracować, to znajdzie wiele powodów byle narzekać i pisać bzdury! Pozdrowienia Dla Hurtowni Sava!
1
fb 2015-08-20 11:54
Pracowałem w hurtowni przez dłuższy czas jako magazynier, pracę wspominam bardzo dobrze atmosfera fajna koleżanki też miłe i sympatyczne oprócz niektórych nieudatniczek, które wnioskuje z poprzednich opinii musiały być zwolnione.
gggg 2015-10-26 17:53
pracowałam pół roku i to jest praca bez perpektyw. Szef mierzy czas jak idziesz do WC, patrzy ciągle na kamerkach i później pretensje i straszenie obcinaniem pensji (1250zł i ani grosza więcej, chyba że zgodzisz sie pracować na czarno to 300zł wiecej), jak przekroczysz przerwe 15 min o minute - pretensje. Justynka fałszywa i chamska tak jak ktoś pisał, Wiola księżniczka i też nie wolno ufać. Magazynier musi codziennie myć podłoge, zamiatać plac, jeździ po zakupy, czasami po synka szefa do szkoły, musi czyścić basen u szefa na posesji. TRAGEDIA!!
2
zliku 2016-05-13 20:13
34r5, zależy o jakich benefitach myślisz. Standardowo gwarantują podstawę do umowy i tyle. Nie wydaje mi się, żeby firma miała na tyle wolnych środków żeby każdy pracownik jeszcze mógł coś otrzymać extra
dfgsg 2016-12-20 10:27
dziś murzyni sa traktowani lepiej od nas, wiec nie wiem na co narzekasz ;)
Karolina 2017-07-25 13:52
Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się swoimi doświadczeniami z HURTOWNIĄ SAVA? Jakie warunki zatrudnienia są proponowane? Czy firma aktualnie poszukuje nowych pracowników? Te informacje będą pomocne dla osób, które poszukują pracy.
anonim 2017-08-19 14:05
Niektóre opinie wydają mi się bardzo ofensywne. W hurtowni spędziłam rok, dzieląc pracę ze studiami niestacjonarnymi. Dostałam normalną umowę, zarabiałam lepiej niż w poprzedniej pracy w galerii handlowej. Dużym plusem była dla mnie możliwość elastycznego układania grafiku, tak że czasem mogłam ustawić sobie trzy dni wolnego pod rząd. Fajne, zwłaszcza latem jak chce się gdzieś wyjechać, albo w semestrze jak trzeba przysiedzieć przy książkach.

Z tą tyranią trochę przesada
Karolina 2017-08-31 16:03
@anonim - bardzo dziękuję za Twój komentarz. A czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w HURTOWNI SAVA? Na jakim stanowisku pracowałaś? Piszesz, że pracowałaś w ramach elastycznego grafiku - czyli rozumem, że praca odbywała się w systemie zmianowym? Czy pracodawca zatrudniał swoich pracowników w ramach umowy o pracę? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Zostaw swoją opinię o HURTOWNIA SAVA - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HURTOWNIA SAVA