brak logo

HURTOWNIA SAVA

Wrocław

Opinie o HURTOWNIA SAVA

była pracownica 2011-10-26 11:27:17
Ludzie zastanówcie się zanim tam zaczniecie prace. wykręcają się od wystawiania umów. Tyrani i [usunięte przez moderatora]
5
były pracownik 2014-10-13 20:11:29
Zgadzam sie w 100% ( usunięte przez administratora ) Brak umów zwodzi biedne młode dziewczyny pracuja pod presja,obserwacja przez kamery 12h kamery nawet w socjalnym zero prywatnosci,wyliczanie ile sie jest na przerwie.Jak zachorujesz to jestes zwolniony brak słów co do tych ludzi.
3
były pracownik 2014-10-20 09:43:08
Też zgadzam sie z wczesniejszymi opiniami.. Ja byłam chora miałam 39% gorączki zadzwoniłam i powiedziałam ze nie przyjde, to sam szef zadzwonił do mnie i kazał mi przyjść do pracy mówiąć ze jak nie przyjde to beda tego konsekwencje. Pojechałam do pracy zabrał mnie na rozmowe i cytuje " u mnie nie ma chorowania,nie potrzebuje takich pracowników, a teraz prosze isc na hurtownie i sprzedawac i sie usmiechac do klientów " Szkoda ze tego nie nagrałam bo bym to gdzies zgłosiła brak słów co do tego człowieka. Obcokrajowiec ale jest w Polsce to niech zyje PRAWEM POLSKIM !!!!!!!! Co już nie wspomne ze byłam na dywaniku z kolezanką za to ze rozmawiałyśmy ze sobą na hurtowni Big Brother
4
greg 2015-04-24 17:19:27
to ja pie...taką hurtownię miała iść ale nie PÓJDĘ skoro tak sie tam wyzyskuje pracowników i traktuje jak NIEWOLNIKÓW, do szefa: w polsce nie traktuje sie pracowników jak murzynów niech spada do siebie burak
1
dziolo 2015-06-22 17:34:43
Porażka! Brak zakresu obowiązków, tyrania, dziwna atmosfera, zastraszone ekspedientki oraz młodziutka kierowniczka (prawa ręka szefa) ,która wyżej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma jak sra...inne warunki pracy przedstawiane są na rozmowie kwalifikacyjnej ,a co innego wychodzi w praktyce. dodatkowo towar przywieziony prosto z chin ,a sprzedawany jako Bóg wie jakiej jakości odzież włoska. odradzam kontaktu z tymi ludźmi,a tym bardziej podjęcia pracy tam...
1
1234 2015-06-27 15:05:23
Wbrew tym opiniom bardzo miło wspominam moja pracy w hurtowni sava .Pracowałam w tej hurtowni 3 lata na umowie o pracę musiałam zrezygnować z pracy tam z powodów rodzinnych ale gdyby nie to podejrzewam, że dalej bym tam pracowała. Atmosfera super, kontakt z innymi pracownikami jak najbardziej też na duży plus! Szefostwo bardzo miłe i podejście do pracownika mają jak do człowieka!!! Powiem tak: Jak ktoś nie chce pracować, to znajdzie wiele powodów byle narzekać i pisać bzdury! Pozdrowienia Dla Hurtowni Sava!
1
fb 2015-08-20 11:54:36
Pracowałem w hurtowni przez dłuższy czas jako magazynier, pracę wspominam bardzo dobrze atmosfera fajna koleżanki też miłe i sympatyczne oprócz niektórych nieudatniczek, które wnioskuje z poprzednich opinii musiały być zwolnione.
gggg 2015-10-26 17:53:18
pracowałam pół roku i to jest praca bez perpektyw. Szef mierzy czas jak idziesz do WC, patrzy ciągle na kamerkach i później pretensje i straszenie obcinaniem pensji (1250zł i ani grosza więcej, chyba że zgodzisz sie pracować na czarno to 300zł wiecej), jak przekroczysz przerwe 15 min o minute - pretensje. Justynka fałszywa i chamska tak jak ktoś pisał, Wiola księżniczka i też nie wolno ufać. Magazynier musi codziennie myć podłoge, zamiatać plac, jeździ po zakupy, czasami po synka szefa do szkoły, musi czyścić basen u szefa na posesji. TRAGEDIA!!
zliku 2016-05-13 20:13:49
34r5, zależy o jakich benefitach myślisz. Standardowo gwarantują podstawę do umowy i tyle. Nie wydaje mi się, żeby firma miała na tyle wolnych środków żeby każdy pracownik jeszcze mógł coś otrzymać extra
Zostaw swoją opinię o HURTOWNIA SAVA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HURTOWNIA SAVA