brak logo

ROYALPACK

Zielona Góra

Opinie o ROYALPACK

gość 2014-12-10 19:12:50
Nie polecam, (usunięte przez administratora)
3
xyz 2014-12-11 18:16:46
Racja, pracowałem tam parę m-cy. Ta firma to totalna porażka, (usunięte przez administratora) Ile byś nie zrobił to ciągle im mało i mało!!! Nie polecam pracy tam!!!
2
spy 2014-12-13 15:52:30
Napiszcie coś więcej o Tej firmie bo dostałem propozycję pracy w tej firmie i teraz nie wiem co z tym zrobić...
komar 2015-01-02 15:53:31
PRACA W TEJ FIRMIE NIE JEST ZŁA WYNAGRODZENIE MOŻE I NIE ZA WYSOKIE ALE PRZYNAJMNIEJ NA CZAS WIDZIAŁEM GORSZE FIRMY
1
rudy_1011 2015-01-05 16:32:14
To chyba jedyny plus ze kasa jest na czas a poza tym za taka kasę to lepiej iść do marketu robić niz tam(usunięte przez administratora) Poszanowania dla pracownika nie maja zadnego!!!!!!! Tam trzeba miec nerwy ze stali!!!!!!!!! Nie polecam...
2
B 2015-02-26 19:13:37
Beznadziejny pracodawca... płaca marna, oczekiwania ogromne, (usunięte przez administratora)Niestety opinia jakich większość jak widać... Żadnych szans na rozwój czy podwyżkę. Praca mało ambitna, nudna. Czepiają się o byle co. NIE POLECAM.
2
200V 2015-05-14 10:24:41
O widze po komentach, że nie warto się do nich fatygować. Mam pytanie. faktycznie nie ma u nich szans na umowe o pracę i godną stawke wynagrodzenia??
xyz 2015-05-18 16:15:06
Szczerze... trochę się dziwię tym opiniom. Jak wiadomo zadowolony pracownik raczej się tu nie wypowie - bo nie szuka, że tak powiem zemsty i nie zaprząta sobie tym głowy. Słyszałem o tych słabych opiniach i z ciekawości zerknąłem. Według mnie indywidualny system premiowania itd to nic złego. Przynajmniej jest się zauważalnym. Nie narzekam na pracę tam, ponieważ widzę, że jak ktoś naprawdę się przyłoży to jest dostrzegany - nie tak jak jest np. w korporacjach (szklany sufit). Może każdy powinien zrobić rachunek sumienia i rzeczywiście spojrzeć na całą sprawę bardziej obiektywnie? Jeśli chodzi o mnie to spełniam się w tej pracy - wiadomo nic dziś nie ma za darmo. Z pewnością widziałem gorsze firmy.
xyz 2015-05-18 16:46:16
Dodam jeszcze tylko, że osobiście znam pracowników, którzy tam pracują już sporo czasu (praktycznie są od początku istnienia firmy) i jakoś nie widzę, żeby uciekali... więc o co chodzi?
Mysliwy 2015-05-20 11:30:38
Ile płacą na wejscie? najnizsza krajowa jak wiekszosc ?
xyz 2015-05-21 14:58:57
Różnie w zależności od stanowiska i doświadczenia.
Headhunter 2015-06-28 22:32:42
Coś mi sie zdaje, że ta firma to kolejny niewypał. Chyba kadra zarządzająca do wymiany
Łysy_99 2015-07-01 11:06:25
Oj racja,ta firma to kolejny niewypał, robiłem tam trochę i wiem co mówię!!!!!!!! Takie firmy trzeba omijać!!!!!!!!
Wojas 2015-08-10 10:46:30
Fajnie ze są takie strony z opiniami o firmach bo chciałem złożyć tam cv (usunięte przez administratora) Współczuję ludziom tam pracującym... (usunięte przez administratora) i teraz ostrożnie szukam pracy!!!
miko 2015-10-06 10:22:27
Zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!
1
Em 2015-10-10 11:07:23
Praca jak każda inna, trzeba zrobić swoje i tyle w temacie. Kasa jest na czas, system premiowy jest, z wolnym na żądanie też nie ma większych problemów, urlop bez problemu, Firma typowo produkcyjna: ilość i jakość - nic nowego co mogłoby kogoś zaskoczyć. Większość negatywnych opinii jest z palca wyssana. Jak komuś nie pasuje, to niech się zwolni i będzie miał po problemie skoro tak mu źle, a nie trzyma się kurczowo. Powtarzam, praca jak wszędzie - jest OK!!!
dako 2015-10-10 21:42:47
Praca i może jest ok ale ludzie tam pracujący nie są ok!!! (usunięte przez administratora) Mam na myśli to ze np na stanowisku gdzie są 3 osoby to 2 pracują a jedna robi wszystko żeby tylko się nie przepracować. Trzeba mieć naprawdę tupet!!!!!!
1
beduin 2015-10-11 10:09:07
Dako napisał prawdę, jest tam jedna taka osoba która tak robi!!! Z tym gościem jest ciągle ten sam problem i nikt na to nie reaguje!!! Moze ta opinia coś da i facet przemyśli swoje postępowanie w tej kwestii.
1
dako 2015-11-03 10:28:35
@Jop nic to nie dało!!!
Pan sprzątacz 2015-12-02 08:06:33
Zachowujcie się jak ludzie, przestańcie świnić to będzie czysto :-P
Czochracz 2015-12-13 22:37:34
Z tego co mi wiadomo ludzi do pracy brakuje i rekrutacje wciąż trwają i to wcale nie dziwi,ponieważ podpisanie umowy o pracę graniczy tu z cudem!
Nie polecam.
kulfon 2015-12-14 10:54:05
Ludzi do pracy brakuje, z naciskiem do pracy. A co do umowy, firma wiąże się z pracownikami co chcą pracować a nie tylko statystować, bo jakoś większość posiada takie umowy i nikt z nich nie narzeka.
Wiktor 2016-04-06 17:58:07
Witam, nie pracuję tam, ale czytam te wszystkie opinie ponieważ mam zamiar iść tam do pracy. Analizując te wszystkie negatywne opinie jeszcze bardziej jestem skłonny by tam pójść. Szkoda mi tych "narzekających" ludzi, bo świadczy to tylko o ich słabych kwalifikacjach, a co gorsza i jest to przykra prawda ich ogromnym lenistwie. Nie piszę tu o wszystkich, bo chodzi mi o takich co myślą że jak już zrobili aż tyle że przyszli do pracy należy im się super kasa i extra premia. Myślę, że będzie ok, w szczególności że za atmosferę w pracy odpowiadają w głównej mierze sami pracownicy. Jak to mówił kiedyś mój serdeczny kolega z pracy. Z odpowiednimi ludźmi to można i gnój przerzucać. Pozdrawiam
ABC 2016-04-23 13:00:05
Witam,
pracuję od niedawna w tej firmie i nieprawdą jest, że nie ma naboru, cały czas poszukują pracowników. Atmosfera jest ok, pracownicy są mili i życzliwi, choć na początku rzeczywiście można odnieść wrażenie, że lekko straszą, ale ogólnie jest fajnie. Firma się rozwija i to widać od samego początku. Firma jak najbardziej na plus - rozwija się, wszystko na czas, atmosfera jest ok. Gorąco polecam i zgadzam się z przedmówcą - "trzeba mieć swoje zdanie" opinie wcześniej są albo wyssane z palca, albo już dawno to nieprawda :)
PRAWDA 2016-07-18 13:06:43
A teraz małe podsumowanie:

Gdyby nie to że ludzie w Polsce gotowi są pracować nawet za 3 zł na godzinę to żaden z was, "pracodawców" nie byłby w stanie prowadzić firmy. Gdyby przyszło wam działać w takich warunkach jak na zachodzie Europy i płacić uczciwe pensje to żaden z was by nie zdołał utrzymać firmy. Bo jedyne co potraficie to kijem poganiać pracowników jak niewolników. I cały wasz dochód wynika z wyzysku pracownika a nie z dobrej organizacji pracy czy rozumienia zasad ekonomii i umiejętności prowadzenia biznesu. Wasze szczęście że bezrobocie w Polsce zmusza ludzi do pracy za głodowe stawki...

A ambicje? ? ? Ambicjami nie zapłacisz za czynsz ani nie nakarmisz dzieci. A ci co są ambitni, mają własne zdanie i nie ulegają presji zwierzchników jako pierwsi wylatują z każdej pracy. Bo są zagrożeniem. Dość długo żyję na tym świecie by wiedzieć że ambicje warto mieć tylko w życiu prywatnym. Ale nigdy zawodowo, jako pracownik. Bo w tych ambitnych najbardziej się tyra ale nigdy ich się za ambicje nie wynagradza...
3
Alfi 2016-07-21 12:47:22
HAHAHAHA piękne podsumowanie!!! BRAWO!!!
Kazimierz 2016-09-11 01:24:02
O co chodzi??? O to ze Ci co pracują tam kupę lat to mało co im brakuje do emerytury i dlatego cicho siedzą ot co!!! Babki po 60-tce morda w kubeł i oby do emerytury
Q-LL 2016-10-14 20:52:48
Chyba najgorsza firma w ZG. Radzę omijać szerokim łukiem!!!!!!!!
qtas 2016-10-18 09:50:05
W tej firmie nie ma dobrej atmosfery, dlatego jest taka lipa, robota tez nie jest satysfakcjonujaca, typowa fabryka... Ogolnie porażka!!!!!! Wiem co mowie, robilem tam pare tygodni i dlatego podziękowałem im!!!!!
1
pracownik... 2016-10-18 21:18:45
Jeszcze pracuję tu, ale to kwestia czasu, praca dla desperatów, lenie mają w tej firmie najlepiej, a i obiecują gruszki na wierzbie, ale tak na prawdę nie oferują nic.
1
Paczkomat 2016-11-07 17:01:13
Tak jak napisano powyżej. Nieliczni naprawdę pracują, a mała grupka frajerów musi nadrabiać.
1
allah 2016-11-16 06:56:23
Nieliczni muszą tyrac a np taki Dareczek przelazi cala zmiane nie robiac nic... To jest (usunięte przez administratora) kpina!!!!!!!
2
pyton 2016-11-16 09:37:16
Nie tylko Dareczek jest leniem... Jest jeszcze pare osób... Kierownik Daniel tez nie jest lepszy... Poganiac ludzi tylko potrafi, nic wiecej... Duzo by yu mozna o nich pisac ale szkoda mojego czasu...
6
Kwas 2016-12-01 19:48:08
Spokojnie, załatwię swoje sprawy i się zajmę tematem. Pozdrawiam dugidugi
Zostaw swoją opinię o ROYALPACK - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROYALPACK