brak logo

LUXIMA S.A.

Ełk

Opinie o LUXIMA S.A.

xxx 2014-03-07 18:35:06
Monitoring? Czemu nie,pomysł bardzo dobry.Będzie dokładnie wtedy widać jak wszyscy śpią a robota sama się robi;).A swoją drogą to taki tok myślenia tylko w jednej głowie może funkcjonować.Ludzie to znają,jeszcze teoria spiskowa i takie tam podobne.Proponuję szefostwu zwolnić wszystkich 50+,a i 40 + też bo to ta sama klika.(usunięte przez administratora)
do xxx 2014-03-09 09:36:08
Mi też ten wpis skojarzył się od razu z jedną osobą, taki tok myślenia tylko w jednej głowie funkcjonuje, no i to "towarzystwo wzajemnej adoracji" :)
Szefostwo niech instaluje monitoring i dalej skupia sie nie na tym co potrzeba.
Potem zwalnia wszystkich z doświadczeniem, a zatrudnia świeżych bez.
Ot i przepis na położenie firmy.
ttt 2014-03-10 07:29:23
no to macie pecha skoro szefostwo ma przepis na położenie firmy i na tym się skupia to już pozamiatane szykujcie się na kuroniówki
jeje 2014-03-10 09:13:54
a ja chciałem zauważyć że tam krótko pracowałem bo panują dziwne stosunki między szefem produkcji a pracownikami (zwłaszcza jedną osobą):P i właśnie o tym mówiłem że nowi nie maja tam szans bo to zasiedziałe towarzystwo tam rządzi
bobo 2014-03-14 18:23:25
Macie rację z tym zasiedziałym towarzystwem. Pracowałem też tam niedługo. Wszyscy młodzi(usunięte przez administratora) na wszystkich działach. A VIP-y siedzą i piją kawkę bo akurat u nich opóźniła się dostawa materiałów, a jak już dostaną to i tak trzeba im oczywiście pomóc bo się nie wyrabiają heh. Szefostwo tego nie widzi. O podwyżce to nawet nie ma co myśleć. OMIJAĆ Z DALEKA.
nati 2014-03-15 22:10:05
A mi tam się podobało.Palić można wszędzie :)
aqua 2014-03-19 10:24:35
Praca wymagająca za najniższa płace, człowiek jak by się starał nie ma możliwości rozwoju mówię tu o kwestiach finansowych i rozwoju osobistym. Ciągle rosnące obowiązki, nadgodziny "dla dobra firmy" nie skutkują premią, uznaniem lub chociażby dobrym słowem. Ludzie są zestresowani i zmęczeni.
Bardzo ciekawy profil firmy, produkty które można by było dobrze wypromować na rynku. Niestety jednostka nie jest w stanie udźwignąć tego ciężaru do tego potrzeba potrzeba większej liczby pracowników, którzy zostaną docenieni za swoją prace. Nie polecam pracy w luximie młodym ludziom, strata czasu.
3
kid 2014-04-10 20:00:08
pracowałem tam w zeszłym roku,ludzie sztuczni,fałszywi i wystraszeni o robote bardziej niz gdzie indziej,jako firma dziady bez przyszłosci,to prawda nadgodziny za jakies tam obietnice,nie bede rozwijał tematu chyba,ze ktos bedzie zainteresowany,ludzie trzymajcie sie z dala od tego miejsca
nati 2014-04-18 20:43:23
Co do kasy to cienko.Przeważnie najniższa krajowa,a pracownicy się boją o robotę,bo ogólnie na rynku pracy jest trudna sytuacja.
kid 2014-04-22 19:09:24
ok rozwine troche temat,na żadne większe pieniądze ponad minimum nie ma co liczyć,jeżeli ktoś szuka stabilnej,pewnej pracy to nie jest miejsce dla niego,z tego co wiem zakład jest zadłużony po wcześniejszych właścicielach,jakieś sprawy w sadzie ,komornik na głowie itp,na wszystkim oszczędzają,ilość osób na produkcji praktycznie równa ilości osób w biurze(pierwszy i jak do tej pory jedyny raz w zyciu takie coś widziałem),za cały bajzel odpowiada kobieta która tam rządzi,za grosz nie ma szacunku do ludzi,jej pasuje zwalniac i przyjmowac ludzi,bo wie w jakich czasach żyjemy,a moze ją to bawi ,że pomiata ludżmi,ja mam taka nadzieję ,że prawda o tym dziadowskim zakładzie rozniesie sie po ełku i nikt tam nie pójdzie pracować,niech lamusy z biura sami na siebie zapracują
elo 2014-04-23 00:30:22
jakimm stażem, przecież to trup, albo zaraz będzie :)
1
xx 2014-04-29 14:33:34
Elo wie co mówi,niestety.
Eleonora 2014-04-30 11:41:32
To jest ostatnia firma w Ełku w której miałabym pracować. Wszystko jest lepsze od pracy w tym zakładzie.
2
giełda 2014-05-01 00:42:30
o czym wypiszecie?! Zaraz jak nie ostaną jakiejś pożyczki to padną. Tam nie ma komu sprzedawać, a co za tym idzie zarabiać a cały staff. Nowy Boss zostawił starą pipe i to oni wezmą resztki kasy. Reszta dostanie z zusu
nn 2014-05-01 15:19:34
Zakład powinien zmienić nazwę na "PORAŻKA".Klasyczny przykład na to, jak brak kompetencji i nieudolne zarządzanie firmą,może w krótkim czasie doprowadzić do jej upadłości.Może zmiana prezesa wniesie coś pozytywnego.Warto się zatrudnić żeby to zobaczyć jeśli oczywiście będą jeszcze zatrudniać.
kid 2014-05-02 08:23:02
nn właściwie trafnie to ująłeś,mi tam kiedys przeszło przez głowe,że ten zakład nie służy zarabianiu z tego co stworzy,a istnieje w jakims innym celu,ale moge sie mylic,jezeli sie myle to mam nadzieje,ze nie zmienia obecnej pani prezes,bo ona wpedzi ten zaklad w ruine,tego jestem pewien
1
loki 2014-05-03 13:51:40
Ostatnio pozbyli się człowieka,który jako jedyny z biura potrafił pozyskać zamówienia.Także ta firma to już przeszłość.
Kassandra 2014-05-06 08:00:21
10 osób pracownicy umysłowi, 8 osób pracownicy na produkcji i wszystko w tym temacie.
arti 2014-05-06 20:52:04
Wielkanoc już minęła a w Luximie ciągle jaja ;)
3
2xxL 2014-05-20 00:55:55
To kto tam pracuje w biurze , że aż 10 osób.A ja słyszałem całkiem inne wieści...zaczyna to dopiero normalnie wyglądać, ponoć prezes duzo zrobiła dla firmy , pozbyła się długów i mieliście wynagrodzenia na czas ( nie jak kiedyś 2 ,3 miesiące bez wyplaty) ,a jakie macie nadgodziny kiedy nie ma co sprzedawać?
Jakieś sprzeczne informacje. Ja pracuję w FSO i kończy mi się czasówka ( zatrudnienie przez posrednictwo zawodowe) tutaj to jest dopiero kołchoz -Zatrudnię się dla odpoczynku w Luxmie .Narzekacie na biuro a bez niego jedli byście trawę. A księgowa to naprawdę taka fajna babka jak słyszałem?.
do 2xxL 2014-05-20 13:38:43
Nikt mi nie powie,że jest normalne,aby zakład produkcyjny zatrudniał więcej pracowników biurowych niż fizycznych.Dobrze kombinujesz,aby odpocząć tylko do Luximy.Oczywiście do biura ;)
cudacuda 2014-05-20 18:19:13
o czym ty piszesz człowieku. Ta prezes dużo zrobiła dla firmy ale raczej żeby to położyć bo pozwalniała ludzi którzy potrafili coś zrobić, a zatrudniała pochlebców bez pojęcia. Cisną się gorsze słowa ale przemilczę bo już jej nie ma. A księgowa to taka fajna babka ? A po czym wnosisz ;)
2
dd 2014-05-22 10:40:31
a z tego co wiem to była prezes niewiele osób zwalniała, tylko sami odchodzili albo "uciekali" na długie zwolnienia i musiała na ich miejsce zatrudniać ale czy pochlebców to mocno wątpię. a ciekawe swoją drogą jak przez prawie 2 lata utrzymała firmę i płaciła ludziom na czas czy tylko pochlebcom? a ci co potrafili coś zrobić i pracowali wcześniej to jak to się stało że firma była na skraju bankructwa zanim przyszła? same głupoty tu wypisujesz albo nie masz pojęcia albo byłeś/aś odsunięty od "korytka" i żal bo wprowadziła zmiany niepozwalające na "prywatki" a co masz do księgowej? też należy do pochlebców w twojej opinii, bo w Ełku ma bardzo dobrą opinię i chyba nie za samo pochlebianie szefom? swoją drogą świetny z ciebie musi być fachowiec a właśnie jest wakat do objęcia w zarządzie to zamiast wypisywać te bzdety składaj nowemu prezesowi propozycję i pokaż co potrafisz zrobić a nie wymądrzać się anonimowo na forum
qwerty 2014-05-22 17:59:17
Chyba ktoś uderzył w stół i nożyce się odezwały, i to dwa razy :)
Nigdzie nie widzę tego ogłoszenia o wakacie - gdzie to jest bo chętnie złożę aplikację.
2
dd 2014-05-25 08:47:39
aplikuj, po co czekać na ogłoszenie z pewnością masz czym zaimponować w tej fabryczce wątpliwych talentów im więcej takich będzie tym szybciej zajaśnieje wszak to świetlista droga dla takich mędrców
kid 2014-05-25 11:12:03
dd do twojej wiadomosci kilka naprawde rewolucyjnych pomysłow na rozwój firmy pani prezes:
1 zatrudniac wyłacznie na umowe zlecenie
2 brać jak najwięcej stażystów z urzędu pracy
3 maksymalnie odwlekać wynagrodzenie za nadgodziny(3 miesiące)
4 nie dawać odzieży roboczej ani za nią nie płacić
5 wyliczyc dokładnie materiał co do jednej śrubki
6 maksymalnie ograniczyć wydatki na pracowników produkcji i nie chodzi o to ze nie dają pieniędzy na święta i rozrywkę jaka zapewniaja pracownikom tylko wtedy jak ktoś roznosi po zakładach darmowe zaproszenia na imprezy,ale o takie rzeczy jakie reguluje kodeks pracy czyli np zapewnienie pracownikowi napojów w czasie upałów czy też skrócenie czasu pracy w takim okresie,pani prezes wpadła na genialny pomysł ,ze nie musi kupować wody pracownikom bo woda płynie w kranach i moze nie było by w tym jakieś tragedii gdyby sama też piła ta z kranu,ale oczywiście dla siebie i pracowników biura wodę kupiła

dd szlag mnie trafia jak czytam ten twój komentarz,wypisywanie takich bzdur można uzasadnić tylko jednym,że ty jesteś tą panią prezes

gdybym ja był włascicielem tej firmy to za takie rewolucyjne pomysły i taką kreatywność w rozwój mojej firmy to by już dawno szukała nowej roboty

Podsumowanie:
1 pani prezes wie,ze już nigdy nigdzie nie będzie panią prezes
2 pani prezes wie,ze nie będzie cudu ,że ta firma sie rozwinie
3 zważywszy na 1 i 2 punkt pani prezes będzie to ciągnać jak najdłuzej się da,ograniczajac wszystko wszystkim tylko nie sobie,będzie upychac sobie kieszen tak długo jak długo się da ,rewolucyjnych pomysłów moze być jeszcze wiele,zawsze można nabrać kredytów,narobić długów i ogłosić upadłość albo wymyślic coś bardziej madrego
dd 2014-05-25 20:28:55
no proszę ale mnie zaszczyt spotkał żenada kid nie stać cię na lepsze pomysły
qwerty 2014-05-25 22:02:52
Bardzo dobry komentarz kid, widać kogoś prawda w oczy kole. Niech się ludzie dowiedzą o pomysłach pani byłej prezes. Dzięki niej już tam niewielu ich zostało.
A co do wpisu dd to z tego co pamiętam tylko jedna osoba poszła na długie zwolnienie. Niektórzy sami się zwalniali, ale pytanie co było przyczyną? A ile można wytrzymać z takim ... człowiekiem i w dodatku szefem...Nie znam bardziej toksycznej osoby.
Co do przestrzegania przez nią praw nie tylko pracowników produkcji to długa historia.
Jeszcze jeżeli chodzi o "korytko" to nikt nigdy w tej firmie takiego nie miał jak pani prezes, ale się skończyło... A jak dd tak się wymądrza, że przez dwa lata wspaniale prowadziła firmę to w najbliższych raportach zobaczymy w jakim stanie ją zostawiła.
lol 2014-05-26 07:42:48
tak sobie tu czytam i tak sobie myślę, że skoro już nie ma tej pani prezes to możecie teraz lepiej pracować i pokazać co ta firma potrafi a wy tu ciągle płaczecie jak to źle było a skoro było to było teraz wasz czas podzielcie się raczej pomysłami co możecie ze swojej strony dać bo myślę, że chcecie tam pracować i nic nie stoi teraz na przeszkodzie skoro odeszła
jeje 2014-05-26 08:30:04
też tak czytam i to jest jakaś MASAKRA ta firma zanim pojawiła się pani prezes było źle, jak była było źle chyba dobrze tu być nie może? swoją drogą to jak w powiedzeniu jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził wszystko wskazuje na to że toksyczne to jest to miejsce bo ciągle tam jest źle i dobrze być nie może zawsze ktoś lub coś przeszkadza co za ironia losu PRAWDZIWA MASAKRA
xd 2014-05-26 09:43:19
forum jest o firmie i pracy w tej firmie piszcie jak się tam pracuje i zarabia a nie o pretensjach do byłych zarządów mnie to guzik obchodzi jak szukam pracy chcę wiedzieć jacy ludzie tam są i jakie są możliwości pracy. mnie interesuje mój portfel a nie szefa to chyba wiadomo że zawsze portfel szefa jest grubszy co to za brednie, napisz jak płacą w biurze i na produkcji i czy zatrudniają albo będą zatrudniać nowych czego można się tu nauczyć i jakie są perspektywy jeśli jeszcze tam pracujesz i wiesz coś konkretnego i przydatnego. tego tu niewiele tylko jęki i stęki jaki to (zwłaszcza, że były szef) był niedobry. piszcie ci co tam pracują czy i w jakim charakterze można dostać pracę i za ile
analityk 2014-05-26 10:40:43
qwerty, a skąd masz taką wiedzę na temat "korytka" zarządów? I jeszcze jedno chyba nie bardzo się znasz na finansach, bo raporty przemawiają na korzyść byłej prezes, postudiowałam sobie raporty i widzę, że było dużo gorzej jak przyszła- tak że moim zdaniem nie trafiłeś - a przyszłe raporty to nie jej głowa tylko nowego zarządu. Poza tym dobra rada-uważaj jak się nowy prezes zorientuje, że interesujesz się jego portfelem może ci serdecznie podziękować, chyba że już pracujesz dla konkurencji i tylko wypisujesz te bzdurne komentarze z czystej zawiści
Ełczanka 2014-05-26 12:02:24
Ludzie ale nad czym tutaj się rozwodzić? Pracownik i pracodawca podpisują umowę o pracę, pracownik jest zobowiązany ją wykonywać, a pracodawca za nią płacić. I nie trzeba tu wielkich umysłów żeby to roztrząsać. LUXIMA z tych umów się nie wywiązuje. Ludzie pracują w normatywnym wymiarze czasu i nie otrzymują wynagrodzenia w określonym terminie tylko z poślizgiem 3-4 tygodni i to tylko część tego wynagrodzenia. Mało tego, muszą pracować w godzinach nadliczbowych i też nie dostają za to zapłaty. Pani prezes potrafiła rzucić w twarz stwierdzenie, że ludzie nie będą dostawać wypłaty i będą jeszcze robić po godzinach i jeszcze nie będą mieć nic do powiedzenia. Nie wierzę że ktokolwiek tutaj się wypowiadający pracowałby charytatywnie. I jeszcze jedno wiem co piszę, bo na własnej skórze to wszystko odczułam.
2
grajek 2014-05-26 17:11:14
Dlaczego piszecie takie kłamstwa?Opóźnienie w wypłatach to ostatnie 2 miesiące i prawda jest taka, że wypłata była zamiast 10-go to 17-go za luty, a za marzec 14-go część i reszta 29-go. Nikt tu charytatywnie nie pracuje.Poza tym ja nie słyszałem takich wypowiedzi pani prezes, wszystko to jakieś wyssane z palca teorie. Po co pisać takie rzeczy?
nn 2014-05-29 11:05:03
Czytam wypowiedzi i nie da się ukryć, że większość jest bardzo negatywnych, oceniających traktowanie pracowników przez była Panią Prezes, która nie znała się na zarządzaniu ludźmi. Można ten rozdział firmy uznać za zamknięty. Jest nowy Pan Prezes, który przyszedł z głową pełną pomysłów, zapałem do pracy i chęcią rozwinięcia firmy. Ma chęci, ma pomysły, ma możliwości. Trzeba dać mu szansę, wspomóc w działaniu i postarać się postawić firmę na nogi. Nowy zarząd stawia na pracowników i jeśli ktoś uczciwie podchodzi to pracy, wykonuje swoje obowiązki rzetelnie to na pewno spotka się z poszanowaniem. Jeśli uda się rozwinąć firmę na pewno będzie można liczyć na godziwe pieniądze, dopóki firma jest w obecnej sytuacji nie trzeba być czarodziejem żeby przewidzieć obecny poziom wynagrodzeń. Jedno jest pewno - poprawiło się traktowanie załogi.
1
nnn 2014-05-29 13:07:32
Jako były pracownik życzę nowemu Panu Prezesowi powodzenia w realizacji planów dotyczących postawienia firmy na nogi.Miło jest czytać,że poprawiło się traktowanie załogi.Na ile to jest prawdziwe, wielu z tych właśnie rzetelnych nie będzie miało okazji,przekonać się. Część jednak została,przyjdą nowi i niech im się dobrze w tej firmie dzieje a to co złe niech odejdzie w niepamięć. Praca jako praca w Luximie jest ciekawa,bo nie ma w niej monotonii, pozwala rozwijać własne możliwości ,umiejętności.Daje szanse wdrażania własnych pomysłów jeśli są dobre.
Roman 2014-08-06 20:13:47
Mnie interesuje co pracownik wniesie do firmy)
nn 2014-08-12 21:37:33
A co niby miałby wnieść?
Ełczanka 2014-09-08 09:38:40
Może pieniądze z których by potem miał płaconą wypłatę. Tab by było najwygodniej dla zarządu.
1
Ełczanka 2014-09-10 13:47:26
Firma, która nie ma stałych umów, tylko ciągnie umowami z doskoku nie ma przed sobą żadnej perspektywy.A poza tym, pokażcie mi firmę w Ełku, gdzie stan zatrudnionych w administracji przewyższa liczę pracowników na produkcji. Zero awansu, zero perspektyw.
2
ola 2014-12-03 19:13:21
Próbować zawsze warto :)
ola 2014-12-18 19:06:11
Jeżeli chodzi o twoje pytanie to zatrudnienie jest na cały etat. Kompetencje : wymagania nie są duże, najważniejsza jest chęć do pracy i kompatybilność w wykonywanych obowiązkach. Co wyróżnia. Heh:po prostu nie robi się ciągle tego samego w kółko na linii produkcyjnej, to moim zdaniem najważniejsze. Celem jest załatwienie stałych kontraktów, które zapewni byt firmie i jest to na dobrej drodze. Także proszę próbować. Pozdrawiam.
tkm 2015-05-01 17:08:59
Dziwna sprawa- widzieliście raport za IV kw 2014r. i wynik finansowy minus
1.063.250,60 straty !!!!?????gdzie chcecie się zatrudniać? w upadającej firmie ?
Za czasów Godusławskiego było gdzieś koło 2 baniek na minusie . Była wyprowadziła na pół miliona a Nowy generuje do jednej bańki ( znawca uzdrowiciel no nie ?). Można się uśmiechać do załogi ale ich tym uśmiechem od ucha do ucha nie nakarmi.Prezesuje w innej firmie jest wice w dwóch i Wy wierzycie że On wyprowadzi firmę z kłopotów ?Sam się pewnie ustawił i myślę że jak 2x2 jest 4 to da nogę z prezesury , żeby nie trafić do p.... .( albo jego posuną).
Ile dajemy czasu tej firmie ? pół roku, rok, półtora ?
Pozdrawiam wszystkich.
3
LUXIMA 2015-07-07 11:08:02
Firma LUXIMA S.A. producent systemów oświetleniowych, poszukuje:

4 osób z uprawnieniami elektrycznymi oraz wysokościowymi (przynajmniej 1 osoba powinna takie posiadać), doświadczenie jako elektromonter. Gotowość do ciągłych wyjazdów na terenie całej Polski (montaż opraw oświetleniowych). Forma zatrudnienia: umowa o pracę.

20 osób do montażu opraw oświetleniowych, niezbędne zdolności manualne, wiek do 45 lat, zdolność do pracy pod presją czasu oraz pracy zespołowej. Forma zatrudnienia: umowa o dzieło.

Dokumenty aplikacyjne proszę przesyłać na adres praca@luxima.com.pl lub do siedziby firmy Ełk, ul. Okrężna 4 B.

Dokumenty aplikacyjne muszą być opatrzone klauzulą o ochronie danych osobowych.
1
Ełczanka 2015-07-18 22:14:06
Miło przeczytać,że firma potrzebuje pracowników.Szkoda tylko, że wprowadzono ograniczenie wieku, bo starsi też by chcieli i wcale nie są gorsi od tych młodszych :( .
kid 2015-07-26 12:41:13
patrzę,że dalej poważnie podchodzą do sprawy--UMOWA O DZIEŁO-ho ho ho już nie zlecenie,ludzie nie bądzcie murzynami we własnym kraju,miejcie trochę honoru,bo jak będziecie się godzić na wszystko to w tym kraju nigdy nie będzie dobrze,co wy chcecie tam pracować bez żadnych praw?w biurze też pracują na umowę o dzieło?sami niech se składają te tandetne lampy jak są tacy mądrzy
Kassandra 2015-09-15 15:30:39
Młodziak odpuść sobie tą firmę, to firma bez przyszłości, kto może stamtąd ucieka.
qeqe 2016-04-26 17:55:00
Kilka lat temu się z stamtąd zwolniłem ale jak wiedzę bieda ta sama. Praca nie jest zła tylko zarobki marne i za moich czasów ludzie strasznie na siebie nadawali, ale z tego co wiem już nikt nie został. Dziwne praktyki żeby ludzie którzy od początku istnienia tej firmy po 10 latach zarabiali najniższą krajową i co roku musieli się upominać o wyrównanie po jej podniesieniu. Bywało że nowy pracownik bez doświadczenia i ukierunkowania na dane stanowisko dostawał więcej na godzinę od kilkuletniego pracownika z kalifikacjami. A kierownictwo na poszczególnych działach to już wcale śmiech (może poza prasami), brak umiejętności czytania schematów ogólnie jakiejś znajomości podstaw elektryki, ja pani Basi pokaże a pani pokaże pozostałym i tak dalej, po porostu kopiuj wklej. Co do biura to jeszcze 5 lat temu były tylko 3 osoby, zmiany zaszły przed przejęciem firmy przez nowych właścicieli. I jak tu zarobić na plus jak 4 osoby na produkcji robią na 1 w biurze a proporcje prawie 1 do 1. Nie wiem jak jest obecnie z zamówieniami ale kiedyś od poniedziałku do czwartku krzątałeś się po firmie aż ktoś w czwartek ockną się że jest zamówienie z poniedziałku które trzeba wysłać w piątek, no i zapierniczasz w czwartek po godzinach aby mogło wyjść w piątek o 14. Logistyka kulała strasznie. A o jakości produkowanych lamp szkoda pisać, miały być hermetyczne a bardziej nadawały się na pochłaniacze wilgoci, rastrowe całkiem spoko. Jak pisałem wcześniej praca nie jest ciężka, kręcisz lampki i łączysz kabelki. W Ełku mało gdzie znajdziesz lżejszą w końcu stara załoga to w 2/3 niedoszli emeryci. Na minus zarobki i brak perspektyw na to by po roku były większe.
qeqe 2016-05-06 19:56:21
Wszystko jest ok dopóki są normalne proporcje, polecam google i "Odwrócona piramida, czyli historia o mrówce". Ale teraz to nie mój problem, ja już tam nie pracuje, pisze tylko jak było.
bibi popo 2016-06-17 09:11:34
nie wiem o co ci chodzi z tą mrówką, ja chcę tylko skorzystać u was w oferty pracy na spawacza - ktoś ma pojęcie czy ta oferta pracy jest nadal jeszcze aktualna?
Zostaw swoją opinię o LUXIMA S.A. - Ełk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LUXIMA S.A.