brak logo

PERFECT EDUCATION

Gdynia

Opinie o PERFECT EDUCATION

anonim 2008-12-15 14:10:59
Słowa kojarzące się z tą firmą to (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): TEN SAM FACET MA ELITA I EUROEXPO oszukuje z pieniedzmi
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ... .;
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: ... nie płaci pensji.
anonim 2009-03-01 18:07:01
to sa ci sami zlodzieje co prowadza Elite sp zoo, Euroexpo sp z o.o, wczesniej prowadzili Elitarna Jednostke Szkoleniowo-Ochronna sp w Warszawie i jeszcze wczesniej Polski System Ochrony Cobra sp z o.o w Gdansku. Po zadluzeniu spolek powstaja na ich miejsce kolejne i proceder trwa juz od kilku lat. A szmaciarze sie smieja. To oszusci zwykli. Mieli oficjalnie w biuro w Warszawie,a wszystko bylo faktycznie w Gdyni. Na poczatku sprawiaja wrazenie firmy profesjonalnej, lecz to tylko pozory. prowadzili wiele szkolw calej Polsce, ktore obecnie padaja. (usunięte przez administratora)
anonim 2009-03-01 19:34:30
to jest firma nastawiona tylko i wylacznie na zysk. O edukacji wlasciciele nie ma w ogole pojecia. Prowadzac siec szkol COBRA wykazali sie dalce idaaca niewiedza, nieprzestrzeganiem prawa pracy, prawa oswiatowego, a wrecz nieuctwem. Nie wyplacaja w terminie wynagrodzenia, nawet w ogole nie placa. Oszukanych w calej Polsce, pracownikow jest wielu.
anonim 2009-06-02 12:33:10
oszuści nad oszustami, stary, łysy, gruby dziad NIKOMU NIE ZAPŁACIŁ
anonim 2009-06-05 20:59:25
własnie zaproponowali mi wpłate na ich konto w zamian za podjecie współpracy i dawno sie tak nie usmialismy
(usunięte przez administratora)
earthangel 2009-06-06 15:18:29
Ciekawe, czy znajdą się chętni do wpłacenia na ich konto za 'szkolenie" . W sumie to naprawdę interesujące, jakie ludzie wymyślają sposoby, żeby kogoś nabrać, jakby skierowali swój spryt na legalne katody, mogliby też zarobić, wiec po co oszukiwać? Wiem, naiwna jestem , ale nie aż tak, żeby wpłacić tej firmie chociaż złotówkę.
Izabela 2009-06-06 16:37:43
A najbardziej i tak szkoda słuchaczy którzy płacą za szkołę a później "nic z tego nie mają" Ogólnie szefostwo nie jest złe- szef jest miłym, dowcipnym człowiekiem, ma wizie w których się pogubił, i notoryczny problem z brakiem pieniędzmi na wypłaty, na ZUS pracowników, na opłacanie sal i niestety później dyr się wstydzą przed słuchaczami, przed szkoła w której wynajmują sale, a kończy się zawsze tak samo mniej więcej po roku po prostu jego szkoła C....... czy każda następna jest wyrzucana, i niestety generalna sprawą jest stosowanie zapisów na umowie najniższa krajowa a pod stołem reszta kwoty czasami wysokości pensji, ale miło jest Go ( na początku) posłuchać kiedy snuje wizje np szkól wyższych, daje samochody po czym nie płaci za nie i zabiera firma windykacyjna, i obiecuje że od nowego roku będzie lepiej. A później znowu to samo dwa, trzy miesiące czeka się na wypłatę.....
gall 2009-06-06 17:58:04
właśnie zaproponowali mi współpracę...dla mnie bomba; wizja wysokiej pensji, w sytuacji gdy właśnie kończy mi sie umowa o pracę...Tylko jaki pracodawca każe sobie wpłacać na konto?!? Dlatego zaczęłam szukać czagoś wiecej o tej firmie.
Jak to dobrze, ze są takie fora jak to, Bardzo Wam wszystkim dziękuję!!! Dzięki Wam rozumiem jak to wszystko wyglada...przykre tylko, że żerrują na nieswiadomych, chcących lepszego życia ludziach...
serdecznie pozdrawiam

anonim 2009-06-09 19:38:37
Uwaga na "profesjonalizm" Centrum Rekrutacji Firmy. Nie dziwią mnie fatalne opinie na temat szkół prowadzonych przez Perfect Education. Na szczęście zorientowałem się w czym rzecz i w porę zrezygnowałem ze współpracy (organizowania i prowadzenia szkoły niepublicznej)
ADAM 2009-07-24 13:48:34
o tak podziękuj tym nierobom oni są pewnie twojejego pokroju i zęby wsadź w tynk i na trawkę...
... i dalej narzekaj...
...dodaj swoją skamlącą wypowiedź - ona da ci pożywkę dla twojej próżności i w ten spoeób się dowartościujesz.
Jak byś miał CZYM - to byś pomyślał, że takie głupoty może wypisywać KONKURENCJA - która tylko w taki sposób potrafi "konkurować" lub wyrzucony dyscyplinarnie "pracownik", który chce się w ten sposób "zemścić" bo sąd przyznał rację temu zakładowi pracy.
...POMYŚL - JEŚLI MASZ CZYM?!
a47 2009-07-31 09:22:17
Witaj Adamie. Słonko nie rozśmieszaj mnie oboje wiemy, że te opinie są prawdziwe a Ty po prostu jesteś związany z tą firemką(usunięte przez administratora) .
a47 2009-07-31 09:22:24
Witaj Adamie. Słonko nie rozśmieszaj mnie oboje wiemy, że te opinie są prawdziwe a Ty po prostu jesteś związany z tą firemką (usunięte przez administratora)
luna 2009-08-07 17:01:24
hm...tak teraz czytam te opinie i sie zastanawiam, czy w ogole jechac na szkolenie..czyzby to snuło przede mna wizję zmarnowanych kilku dni?! i czy wspolpraca ma sie zaczac po wplaceniu pieniedzy?!?!?!
k
ojej 2009-08-10 10:07:23
nie brzmi ciekawie.
wynajmujacy 2009-08-11 01:29:56
Nie wiem czy te wszystkie negatywne oceny sa trafne i prawdziwe , czy jak to mowi (usunięte przez administratora) "konkurencja knuje"...tak czy inaczej moje doswiadczenie z panem (usunięte przez administratora) bylo bardzo pozytywne i dobre zawsze byl mily, konkretny i co najwazniejsze uczciwy i wyplacalny az do czerwca tego roku gdzie przestal placic, skasowal telefony i nigdzie nie mozna go znalezc. Pan (usunięte przez administratora) wynajmowal u mnie lokal w gdyni gdzie na drzwiach widnieje nazwa jego firm " Euroexpo Sp. zoo jak rowniez Elitarna jednostka Szkoleniowo - Ochronna Sp. zoo. Nazbieralo sie juz kilka tysiecy i chcialbym odzyskac moje pieniadze. Czy jest ktos kto moglby mi pomoc i podac telefon do pana (usunięte przez administratora) i jego obecny adres...dzieki serdeczne.(usunięte przez administratora)
oszukana 2009-08-30 18:14:51
To się w głowie nie mieści żeby w "państwie prawa" taki cwaniak tyle czasu oszukiwał ludzi i uchodzi mu to bezkarnie. Nie wierzcie Adamowi bo to albo ktoś z rodziny albo jakiś poplecznik, zdecydowana większość ludzi współpracujących z (usunięte przez administratora) i jego szkołami jest w bezczelny sposób wykorzystana i oszukana. Mam nadzieję że przyjdzie czas na niego i ktoś wreszcie dobierze mu się do dupy za to, że zmusza ludzi do pracy za darmoszkę.
anonim 2009-09-18 14:03:53
oszukana - 2009-08-30 18:14:51

To się w głowie nie mieści żeby w
Przestrzegam wszystkich nie wpłacajcie pieniędzy na kursy,oni z tego żyją ,czyli z naciągania ludzi na pieniądze,nie rejestrują szkół, im na tym nie zależy,pieniądze mają od naiwnych ludzi ,którzy się łapią się na słowa ""uczciwie i solidnie pracuj",zamieszczają fałszywe informacje na swojej stronie np. nie ma żadnego 2-letniego LO po podstawówce,proszę sobie to sprawdzić w kuratorium oświaty.Ich profesjonalizm to oszukiwanie ludzi,w tym są doskonali począwszy od prezesa a skończywszy na wszystkich na wszystkich pracownikach biura.
jose 2009-09-22 11:52:49
(usunięte przez administratora) Ale to się skonczy wkrótce. Ludzie będą bardziej przezorni i nie będzie miał kto pracować dla tego palanta poza jego rodzinką, która też jest wykorzystywana.... omijajcie ten syf z daleka, nie popsujcie sobie reputacji i cv.
oszukana 2009-11-05 19:56:42
Ale się uśmiałam!!!! Posłuchałam sobie tego .(usunięte przez administratora) na nagraniu promującym "konsorcjum" , ha,ha,ha. Nauczył się trudnego słowa i myśli, że ludziom zamydli oczy. Używa sformułowań i wyrażeń, których sam nie rozumie: rzetelność, odpowiedzialność.Taaaa, w jego wydaniu tzn. naciąganie ludzi do pracy za darmo - to do tej pory, a teraz jak widac po tym głupkowatym występie szuka idiotów, którzy wpłacą mu kasę za" szkolenie". A to dobre!!! Mam nadzieję, że ci którzy to czytają znają swoją wartość i nie złapią się na ten perfidny plan. Jeśli firma "ma duże środki finansowe" to po co chce je wyciągać od ludzi potrzebujących pracy???Kandydaci na dyrektorów: wierzcie mi, że będąc ludźmi wykształconymi potraficie przeczytać ustawę o systemie oświaty i dowiedzieć się z niej krok po kroku jakie dokumenty i gdzie należy złożyć, aby zarejestrować szkołę. Resztę dopowie przydzielony wizytator. Nie dajcie się nabijać w butelkę temu cwaniakowi i trzymajcie się jak najdalej od wszystkich kolejnych firm tego...Jeśli faktycznie jesteście ambitni, rzetelni i odpowiedzialni to wasze miejsce jest u uczciwego pracodawcy.
ela 2009-11-13 09:45:59
ludzie jest nas -oszukanych juz bardzo wiele. Zróbmy to co juz dawno powinniśmy zrobić - zgłośmy to do odpowiednich instytucji, by też ten cham poszedł siedzieć. Tam będzie miał kto go porządnie wyszkolić... aż mu sie odechce więcej oszukiwać.
a co do ciebie cwaniaczku(bo na bank to czytasz) to zobacz jak niszczy sie twoja pożal się firemka, odpowiednie opinie juz poszly w swiat, jesteś skończony! niedługo nie będziesz miał kogo uczyć, chyba że swojego psa, chociaż jemu też bardzo współczuje...
nick 2011-04-10 20:19:51
Uwaga!
Uważajcie na(usunięte przez administratora) dyskryminuje dziewczyny,(usunięte przez administratora)
miłosz 2014-04-07 13:28:17
Niby w krajowym rejestrze sądowym perfect education ma rejestr, ale faktycznie, strona nie działa, wie ktos co się dzieje?
stalowa halinka 2015-01-28 11:48:03
też postaram się to sprawdzić, niby są w rejestrze sądowym ale nie mogę jakoś znaleźć ich w internecie. chociaż szczerze mówiąc tutasj bym ostrożna w ocenach była to ja wielu rzeczy nie mogę znaleźćw internecie... ale przy okazjiapytam, może ktoś z was wie i orientuje się czy firma kogokolwiek nowego teraz planuje zatrudnić?
pyłek 2015-03-30 22:06:48
Niestety Perfect Education z Gdyni z tego co widzę to nie dorobiło się swojej strony internetowej. A szkoda że pozbawili siebie takiego ważnego środka przekazu jakim w obecnych czasach jest internet bo przecież ludzie mówią, może głupio ale mówią "że skoro czegoś nie ma w internecie to to nie istnieje".
Jurek 2015-04-11 18:39:37
Zapewne działają pod innym szyldem i zmieniają kolejno nazwy i lokalizacje tak jak i sam szef Edward Jóźwiuk, który obecnie podobno występuje pod nazwiskiem Patkovsky. Omijać oszustów!
ljhb 2016-05-17 23:26:22
jak atmosfera jest w porządku to wiadomo, ze wrato iśc aplikowac. Według mnie to bardzo wazne kryterium
Zostaw swoją opinię o PERFECT EDUCATION - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PERFECT EDUCATION