brak logo

EPSYLON Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o EPSYLON Sp. z o.o.

doboszomaniak 2011-05-11 00:53:16
potwierdzam treść i fakty, które są makabryczne co do firmy Epsylon z Lublina. Tankowanie za swoje, brak wypłaty wynagrodzenia, wątpliwości i podważanie stanowiska lekarzy. Nie polecam i nie życze nikomu pracować [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-05-12 18:13:21
Jakość promowanych produktów idzie w parze z warunkami pracy i kulturą osobistą \"przełożonych\". Koreańskie gówno, które nazywane jest sprzętem, nie posiadające żadnych badań klinicznych tylko umniejsza tym drugim. Co do warunków zatrudnienia-jeśli kogoś stać na sponsoring, to proponuję realizować się dla bardziej szczytnych celów, ale na pewno nie należy do nich wspomaganie finansowe interesu pszenno-buraczanych chłopków z Lublina. Nie wypłacanie pensji, inwestowanie w służbowe paliwo, brak opłacania składek ZUS są w tej \"firmie\" rzeczami na porządku dziennym. Ale i ja wierzę w Wymiar Sprawiedliwości i z przyjemnością spojrzę tym złodziejom w twarz odbierając to, co moje.
anonim 2011-05-20 13:12:53
Szanowni Państwo,
firma epsylon z Lublina jest bandą [usunięte przez moderatora] którzy żerują na naiwności osób poszukujących pracy. To, co zawierają powyższe wypowiedzi jest niestety prawdą, zatem WSZYSTKICH przestrzegam przed tą firmą.
mm 2012-08-27 10:22:13
czy ktos ma aktualny kontakk z ta firmą
Wierzyciel 2012-10-22 14:28:06
Nie nie mamy, zwinęli się chyba? a zalegają nam z należnością od lipca 2012- chyba potwierdzi się opinia jw...
Bożena 2012-10-22 19:49:55
Witam, nie nie zwinęli się kręcą lody dalej tylko pod nowym adresem. Ja również jestem wierzycielem sprawę przeciwko nim prowadzi w moim imieniu Komornik z Lublina [usunięte przez moderatora] aktualnie maja zajęty sprzęt czekam na dzień licytacji.
P.S mają nową stronę internetową z nowym logo choć nazwa ta sama tam sa umieszczone aktualne telefony i adres
W razie pytań chętnie pomogę
Bożena 2014-12-25 16:59:40
Witam proszę zatem i namiary na ta firmę. Ewentualnie informacje co do strony i osób aktualnie nią zarządzających. A moze firmę ktoś zakupil? To tez bylaby dobra wiadomość
Bożena 2014-12-25 17:07:54
Proszę podać namiary na firmę o której Pan pisze.
misiek 2016-05-20 11:53:31
no dokładnie cos tu nie do końca gra. Z tego co widze to była oferta do nich jako opiekun klienta, ale wydaje mi sie, ze spokojnie można zarobić u nich do 3000 zł tak lekką reka, a co do premi to bywa róznie chyba.
Zostaw swoją opinię o EPSYLON Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EPSYLON Sp. z o.o.